LastPass vs 1Password (Manajer Sandhi sing Paling Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

LastPass vs 1Password punika comparison populer. Kasunyatane, tembung sandhi sing lemah minangka salah sawijining sebab utama kenapa akun lan situs web online disusupi. Sadurunge dina iki rampung, rampung 100,000 situs web bakal dadi korban peretas! Iku kahanan keamanan digital sing nyenengake, luwih-luwih nalika kejahatan cyber minangka monster ambegan geni sing nyerang saben detik.

iki Perbandingan LastPass vs 1Password ndeleng loro manajer sandi sing paling apik ing njaba.

fiturLastPass1Password
logo pungkasanLogo 1password
SummarySampeyan ora bakal kuciwa karo salah siji - amarga LastPass lan 1Password minangka manajer sandhi sing apik banget. 1Password luwih kanggo privasi lan dhukungan pelanggan. Ing tangan liyane, LastPass luwih gampang digunakake, nduweni fitur sing luwih apik lan rencana gratis kanggo nggawe pilihan sing luwih terjangkau.
priceRencana diwiwiti ing $ 3 saben sasiRencana diwiwiti ing $ 2.99 saben sasi
Rencana gratisYa, rencana gratis (winates)Ora, nyoba 30 dina gratis
Otentifikasi rong faktorYaYa
fiturGawe sandhi sing aman Isi otomatis sandhi Akses darurat Darurat tantangan Keamanan adhedhasar AS (yurisdiksi aliansi pengawasan internasional Five Eyes)Gawe sandhi sing aman Otomatis ngisi sandhi Mode lelungan Menara Kanada adhedhasar (yurisdiksi aliansi pengawasan internasional Five Eyes) Kebijakan ngangkut data sing ketat
Ease🥇⭐⭐⭐⭐
Keamanan & privasi⭐⭐⭐⭐🥇
Value for Money🥇⭐⭐⭐⭐
situsDolan maring LastPass.comDolan maring 1Password.com

TL: DR

LastPass nawakake rencana gratis kanthi pilihan kanggo pindhah menyang rencana premium sing terjangkau kanggo mbukak kunci fitur liyane. 1Password ora nawakake rencana gratis, nanging luwih apik ing babagan fitur. LastPass lan 1Password uga unggul kanggo nggawe sandhi lan menehi keamanan sing dibutuhake ing internet.

LastPass vs Manager Sandi 1Password: Tabel Perbandingan

1PasswordLastPass
Kompatibilitas PlatformWindows, macOS, iOS, Android, Chrome OS, Linux, DarwinWindows, macOS, iOS, Android, Chrome OS, Linux
Ekstensi BrowserEdge, Firefox, Chrome, Safari, WaniInternet Explorer, Edge, Safari, Chrome, Opera
Rencana GratisUji coba premium gratis sedina 30 dinaVersi gratis winates lan uji coba gratis gratis 30 dina
enkripsiAES-256-BITAES-256-BIT
Authentication Factor Dua YaYa
Fitur utamaGawe sandhi unik, ngisi formulir, mode lelungan, menara pengawas Gawe sandhi unik, ngisi formulir, dashboard keamanan, akses darurat
Pilihan Panyimpenan LokalYaOra Ana
situswww.1sandi.comwww.lastpass.com
informasi luwih lengkapMaca sandi 1 Tinjauan Kata KunciMaca sandi Review LastPass

Para kriminal terus ngrancang lan nyusun akun online sampeyan, kaya para penjahat ala sing nyoba ngilangi raja-raja sing dikasihi ing dongeng. 

Dheweke seneng banget yen sampeyan nggunakake tembung sandhi sing padha ing endi wae amarga sampeyan luwih rawan. 

Kanggo nglindhungi dhewe, sampeyan kudu nggunakake sandhi sing kuwat lan unik, sing dadi angel dielingi nalika nggawe akun luwih akeh.

Nanging ngelingi ewu sandhi unik meh ora bisa ditindakake. Mesthi ana cara sing luwih gampang! Ana ing endi manajer tembung sandhi kaya para ksatria sing nganggo waja sing sumunar kanggo nglindhungi privasi sampeyan. 

Ing antarane manajer tembung sandhi paling apik, 1Password lan LastPass paling misuwur. Kalorone nawakake fitur sing apik banget lan keamanan sing kuwat, nanging endi sing luwih apik?

LastPass vs 1Password 2022 – Fitur Utama

Aku kesengsem banget karo 1Password lan LastPass amarga fitur-fitur fantastis sing luwih akeh tinimbang manajer tembung sandhi. 

Dheweke pancen serius nglindhungi tembung sandhi nalika menehi sampeyan pengalaman panganggo sing kepenak. Sampeyan ora salah.

Yen wis dikandhani, ayo wiwiti fitur utama 1Password vs LastPass, diwiwiti kanthi kemampuan nyimpen sandhi lan nglindhungi data sing disimpen. 

Dheweke nyimpen sampeyan kredensial ing kubah sing dienkripsi lan pancing nganggo sandhi utama kanggo ngakses kabeh.

Iku mung sandhi sing kudu sampeyan elinga kanggo mlebu ing aplikasi lan aplikasi web.

Saliyane sandhi, uga ngidini sampeyan nyimpen info kertu kredit sing penting, dokumen sensitif, info akun bank, alamat, cathetan, lan liya-liyane. 

Kolong kasebut aman banget, dadi data pribadi sampeyan bakal adoh saka peretas.  

Kaloro manajer tembung sandhi kasebut yaiku kompatibel karo macem-macem platform, kalebu komputer, smartphone, lan uga smartwatches. 

Ora ana watesan babagan pirang-pirang piranti sing bisa disambungake, yaiku prekara sing apik. Nanging, rencana gratis LastPass menehi watesan akses bebarengan saka PC lan piranti seluler. 

Fitur 1password

Thanks kanggo sistem kubah aman sing ditawakake 1Password lan LastPass, sampeyan bisa njaga info lan file sing diatur ing kubah sing beda. 

Sampeyan bisa nuduhake sandhi karo wong liya, nanging luwih gampang ing LastPass amarga sampeyan ngidini bareng lancar mlebu log lan folder karo kanca lan anggota kulawarga. 

Nuduhake rasane rada rumit karo 1Password amarga sampeyan bisa nuduhake info 1Password kanthi eksklusif liwat kubah. Sampeyan kudu nggawe kubah anyar lan ngajak para tamu supaya bisa dituduhake. 

LastPass lan 1Password nawakake fungsional banget fitur generasi sandhi otomatis. Dheweke nggawe tembung sandhi sing unik kanggo sampeyan supaya sampeyan ora kudu repot mikir sandhi anyar saben wektu. 

Sampeyan bisa kanthi gampang nggawe sandhi saka ekstensi browser utawa aplikasi seluler. Kajaba iku, dheweke uga menehi pilihan kanggo ngisi formulir online kanthi otomatis supaya ora prelu. 

Generator sandhi LastPass lan pangisi formulir luwih lancar amarga ekstensi browser menehi pengalaman sing luwih cair.  

1Password's Fitur Menara Pengawal nggawe manajer sandi sing luar biasa. Priksa kanthi tliti kabeh sandhi lan menehi katrangan manawa cukup utawa ora. Sampeyan uga bakal dikabari yen sampeyan nggunakake sandhi sing padha ing macem-macem situs web. 

Salajengipun, fitur iki kanthi intensif nggoleki web kanggo nemokake manawa sandhi sampeyan wis kompromi utawa ora. 

Sayange, 1Password ora menehi pilihan kanggo nganyari sandhi kanthi otomatis. Sampeyan bakal angel banget yen ngganti kanthi manual yen sampeyan duwe akun online kanthi akeh. 

fitur lastpass

LastPass nawakake layanan sing padha karo Fitur Keamanan Dashboard. Bubar dianyari saka fitur Tantangan Keamanan supaya luwih intuisi. 

Kaya menara 1Password, uga nganalisa sandhi lan menehi update babagan kekuwatan lan kerentanan. 

Kajaba iku, Dashboard Keamanan menehi pituduh kanggo ngganti sandhi sing ringkih kanthi klik tombol kanggo nggawe sampeyan luwih gampang. 

Nanging, aku nemokake fitur Menara 1Password rada intuisi, polesan, lan rinci. 

1Password duwe fitur unik sing ora diarani wong liya Mode Wisata. Yen sampeyan nguripake fitur iki, kubah ing piranti sampeyan bakal dicopot kajaba sampeyan menehi tandha manawa aman kanggo lelungan. 

Asile, mripate penjaga wates ora bakal entuk informasi sensitif nalika mriksa piranti nalika lelungan.

Fitur LastPass

LastPass uga nawakake sampeyan dhaptar ekstensif fitur sing mbantu sampeyan nggawe lan ngatur sandhi kanthi gampang. Iki dhaptar fitur sing sampeyan gunakake karo LastPass:

  • Nyimpen lan ngatur sandhi, kertu kredit, akun bank, cathetan sensitif, lan alamat
  • Generator sandhi dibangun kanggo nggawe sandhi dawa lan acak
  • Generator jeneng panganggo sing dibangun
  • Nuduhake sandhi lan cathetan rahasia kanthi gampang
  • Akses darurat, sing ngidini kanca lan kulawarga sing dipercaya ngakses akun LastPass sampeyan nalika ana krisis
  • Otentikasi multi-faktor sing nggabungake intelijen biometrik lan kontekstual. Ndhukung Google Authenticator, LastPass Authenticator, Microsoft, Kisi, Toopher, Duo, Transakt, Salesforce, Yubikey, lan otentikasi sidik jari / smartcard
  • Fitur impor / ekspor supaya sampeyan bisa mindhah sandhi kanthi gampang
  • Fitur Keamanan Keamanan kanggo mriksa manawa ana akun sampeyan wis dikompromi nalika dilanggar keamanan
  • Enkripsi kelas militer
  • Penyebaran praja
  • Integrasi sing lancar karo Microsoft AD lan Azure
  • 1200+ aplikasi SSO (Single Sign-On) Integrasi
  • Dashboard admin pusat
  • Vaults tanpa wates kanggo pangguna kabeh
  • Laporan jero
  • Rues khusus supaya sampeyan bisa mateni LastPass ing situs web khusus
  • Klompok khusus kanggo tim sampeyan
  • Dhukungan 24/7 profesional
  • Dokumentasi lan sumber daya sing rinci
  • Pemantauan kredit
  • Ekstensi browser kanggo Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox, Seamonkey, Opera, lan Safari
  • Dhukungan lengkap Windows, Mac, iOS, Android, lan Linux
 

Fitur 1Password

1Password nawakake fitur fitur sing apik kanggo ngatur sandhi kaya bos. Nalika ndhaptar, sampeyan bakal entuk fitur kayata:

  • Kemampuan kanggo nyimpen sandhi tanpa watesan, kertu kredit, cathetan aman lan liya-liyane
  • Vaults sing dituduhake lan simpenan barang tanpa wates
  • Aplikasi sing menang penghargaan kanggo Chrome OS, Mac, iOS, Windows, Android, lan Linux
  • Kontrol admin kanggo ndeleng lan ngatur sandhi lan ijin
  • Konfirmasi loro faktor kanggo lapisan keamanan sing ditambah
  • Dhukungan kelas donya 24/7
  • Laporan panggunaan sampurna kanggo audit
  • Log kegiatan, supaya sampeyan bisa nglacak pangowahan lan barang sandhi
  • Klompok adat kanggo ngatur tim
  • Ekstensi Browser kanggo Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, lan Wani
  • Rencana kulawarga terjangkau sing ngidini sampeyan nglindhungi lan nuduhake sandhi karo wong sing dikasihi
  • The Menara Pengawal fitur sing ngirim tandha kanggo sandhi sing rawan lan situs web kompromi
  • Mode Wisata, sing bakal bisa ngilangi data sensitif saka piranti yen sampeyan nyabrang. Sampeyan bisa mulihake data kanthi klik siji.
  • Enkripsi canggih
  • Penyetelan gampang
  • Integrasi sing lancar karo Directory Directory, Okta, lan OneLogin
  • Konfirmasi multi-faktor karo Duo
  • Kunci rahasia kanggo mlebu ing piranti anyar kanggo keamanan ekstra
  • Dashboard langsing sing gampang digunakake (kaya sampeyan bisa ndeleng ing screengrab ing ndhuwur)
  • Dhukungan kanggo pirang-pirang basa
 

🏆 Pemenang - 1Password

sakabèhé, 1Password misale jek duwe tangan ndhuwur LastPass nalika nerangake fitur kanthi Mode Plancong intuisi lan fitur Menara Pengawal. Iki uga menehi pilihan panyimpenan lokal sing luwih apik. Bedane cukup tipis.

LastPass vs 1Password - Keamanan lan Privasi

Nalika mbandhingake pangatur sandhi, keamanan lan privasi sing paling sampeyan kudu kuwatir. 

Sampeyan pengin proteksi sing paling apik kanggo data. Ya, sampeyan bakal seneng ngerti manawa LastPass lan 1Password nawakake keamanan udara kanggo priksa manawa sampeyan ora bakal kelangan data menyang peretas.

LastPass vs Tantangan Keamanan 1Password

Fitur keamanan majeng 1password

Kanggo wiwitan, 1Password dilengkapi karo Menara Pengawal fitur sing ditampilake ing gambar ing ndhuwur. Fitur kasebut ngidini sampeyan nyelehake driji ing situs web sing kompromi, tembung sandhi rentan, lan sandhi sing wis digunakake maneh ing situs liyane. Menara Pengawal uga ngidini sampeyan nggawe laporan saka situs web haveibeenpwned.com.

LastPass, ing tangan liyane, nduweni fitur sing padha Tantangan Keamanan, kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki.

tantangan keamanan pungkasan

Lan kaya Menara Pengawal, ing Tantangan Keamanan fitur ngidini sampeyan mriksa sandhi sing kompromi, ringkih, lawas lan digunakake maneh. Yen ana masalah, sampeyan bisa ngganti sandhi kanthi otomatis ing alat kasebut. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake alat kasebut kanthi otomatis ngirim laporan rinci babagan pelanggaran menyang alamat email.

256-Bit Enkripsi AES

Kalorone teka kanthi dilengkapi enkripsi AES 256-bit kuat. Kajaba iku, uga ana Penguatan tombol PBKDF2 supaya prakteke ora bisa ditebak sapa wae. 

Mung sampeyan bakal duwe akses menyang kubah lan data nggunakake sandhi utama. Tanpa sandhi utama, ora ana cara kanggo log in. 

Sanajan data sampeyan lagi transit, data kasebut bakal dilindhungi kanthi aman Teknologi enkripsi End-to-End. 1Password njupuk langkah luwih adoh kanggo nglindhungi data sajrone ngirim Protokol Sandi Remote sing Aman

Nalika LastPass ndhelikake data ing sandhi utama, 1Password nawakake keamanan tambahan kanthi sistem Kunci Rahasia. 

Saliyane sandhi utama, 1Password uga menehi Kunci Rahasia 34 karakter. Sampeyan mbutuhake sandhi utama lan Kunci Rahasia nalika mlebu saka piranti anyar.

Authentication Multi-Factor

1Password lan LastPass dudu konten sing mung nduweni enkripsi sing kuat kanggo nglindhungi data sampeyan. 

Kalorone ngidini sampeyan nyiyapake bukti asli loro-faktor ing akun sampeyan menyang maksimalake level keamanan. Yen duwe sekuritas iki, bisa uga hacker narik rambut nalika nyoba mlebu akun sampeyan. 

LastPass duwe sistem 2FA sing rada luwih apik awit nawakake opsi liyane. Kerjane tanpa cacat karo macem-macem aplikasi authenticator kajaba saka authenticator dhewe kaya Google, Microsoft, Transakt, Duo Security, Toopher, lsp. 

Yen sampeyan wis tuku rencana premium LastPass, sampeyan bakal bisa nggunakake autentikasi fisik kaya otentikasi biometrik, pamaca kertu cerdas, lan mesthine YubiKey. 

Sistem otentikasi rong faktor 1Password bisa uga diwatesi amarga sampeyan ora duwe akeh pilihan kaya LastPass. Sampeyan isih njaluk opsi prayoga kaya Google lan Microsoft authenticators. 

Fitur Keamanan Tambahan

1Password's Mode Plancongan lan fitur Menara Pengawal tampilake liyane saka manajer sandhi liyane. Fitur Mode Plancongan, umpamane, menehi berkah kanggo wong sing lelungan kanthi akeh. 

Mbantu sampeyan supaya data sensitif sampeyan adoh saka jangkauan pengawal wates sanajan bisa ngakses piranti. 

Fitur Menara Pengawal nggawe tugas sing apik kanggo menehi ngerti sandhi sing ringkih. Uga unggul nalika menehi informasi babagan tembung sandhi sing kompromi. Aku seneng carane rincian babagan kekuwatan tembung sandhi aku ditampilake ing 1Password. 

Liwat fitur Menara Pengawal, aku ngerti yen salah sawijining sandhi wis dikompromi nalika LinkedIn diretas. Nanging, aku rada kuciwa ora nemokake pilihan kanggo ngganti kabeh sandhi kanthi otomatis. 

Dashboard Keamanan LastPass mirip karo menara pengawas, nanging kayane ora intuisi. Nanging, aku seneng ndeleng manawa menehi tombol sing bakal nggawa sampeyan menyang situs web sing sampeyan gunakake sandhi sing ringkih. 

Iki dudu fitur pangowahan tembung sandhi otomatis sing dakkarepake, nanging iki bakal luwih gampang gawean. 

Audit Keamanan Pihak katelu

1Password wis ditrapake obyek keamanan kanthi akeh sing bisa dipercaya, firma keamanan independen, lan asile mesthi positif. CloudNative, Cure53, SOC, ISE, lsp. Minangka sawetara perusahaan sing wis diaudit 1Password. Laporan kasebut kasedhiya ing situs web kasebut.

LastPass uga duwe layanan lan prasarana sing diaudit kanthi rutin dening firma keamanan independen kelas internasional. Nanging 1Password duwe laporan audit sing luwih positif tinimbang LastPass

Kebijakan Nol-Pengetahuan

LastPass lan 1Password uga percaya nglindhungi privasi pelanggan. Dadi, dheweke nggunakake kabijakan sing diarani "Kawruhe Nol. " Iki tegese data sampeyan didhelikake sanajan manajer sandi. Sampeyan mung siji-sijine wong sing bisa ndeleng data sampeyan. 

Ora ana staf sing bisa entuk akses utawa mriksa data sampeyan, amarga enkripsi end-to-end. Kajaba iku, perusahaan ora nyimpen data lan adol supaya entuk bathi. Yakin, data sampeyan wis aman!

🏆 Pemenang - 1Password

Loro LastPass lan 1Password nggunakake standar lan teknik keamanan paling anyar kanggo nglindhungi data saka pasukan brute lan cyberattacks liyane.

LastPass digodhog bali ing taun 2015, nanging ora ana data pangguna sing dikompromi thanks kanggo enkripsi tingkat paling dhuwur. Kajaba iku, ora ana data sing bisa dikompromi yen 1Password disusupi.

Nalika loro manajer tembung sandhi nawakake keamanan lan privasi sing luar biasa, 1Password luwih becik amarga sawetara alasan. 

Pangatur tembung sandhi iki ngemot luwih akeh fitur keamanan kanthi kabijakan log data kanthi ketat lan tandha nglanggar data kanthi cepet. Nanging, LastPass uga ora adoh.

LastPass vs 1Password - Kemudahan Panggunan

Akun Nggawe

Nggawe akun ing 1Password utawa LastPass padha karo layanan web liyane. Pilih rencana, banjur dhaptar nggunakake jeneng pangguna lan alamat email. 

Bentenane utama yaiku sampeyan bakal bisa mlebu menyang LastPass kanthi cepet sawise milih sandhi utama, nanging 1Password kudu nggawe langkah ekstra. 

Sawise milih ing sandhi utama ing 1Password, sampeyan bakal diwenehi a Key Secret sing kudu disimpen lan disimpen ing endi wae sadurunge disambut menyang homepage akun. Iku sawijining lapisan keamanan ekstra nanging ora ana sing nggawe proses dadi gangguan. 

Sawise mlebu kapal, LastPass bakal njaluk sampeyan ndownload lan nginstal ekstensi browser. 

Saliyane, 1Password bakal menehi instruksi ing layar babagan ndownload aplikasi sing dibutuhake lan ngarahake sampeyan mbukak kubah. 

Kolong kasebut kaya file sing sampeyan bisa ngatur data kanthi teratur, lan sampeyan bakal nemokake sistem sing padha karo loro manajer sandhi. Apa sampeyan nggunakake 1Password utawa LastPass, proses pangaturan bakal katon cepet lan tanpa repot.

Antarmuka Panganggo

1Password lan LastPass duwe antarmuka panganggo sing hebat. Sing katon luwih apik yaiku masalah preferensi pribadi. Nanging, kalorone duwe tombol lan link sing dipasang kanthi rapi, lan kabeh gampang ditemokake. 

Miwiti karo 1Password, aku seneng banget katon resik kanthi akeh ruangan putih. Aku mung rasane penak. Nanging, aku bisa ndeleng kepiye para pamula bisa nemokake manawa angel banget kanggo navigasi kaping pisanan, nanging ora suwe yen wis biasa. 

Sawise nggawe lan mbukak kubah tembung sandhi, sampeyan bakal mlebu menyang kaca sing beda-beda, sanajan konsistensi desain dijaga. 

Ing kubah pangatur tembung sandhi iki, sampeyan bakal nemokake pilihan kanggo nambah sandhi lan data liyane. Ing kene uga ana menara pengawas, ing bilah navigasi ing sisih kiwa. 

Ngalih menyang LastPass, luwih akeh antarmuka warna-warni lan padhet kanthi tombol lan ukuran font sing luwih gedhe.  

Iki nduweni struktur sing padha karo antarmuka kubah 1Password, kanthi garis navigasi dipasang ing sisih kiwa lan informasi ing sisih tengen. Tombol plus amba ing pojok tengen ngisor bakal ngidini sampeyan nambah folder lan item. 

Kabeh bisa digayuh lan bisa digunakake mung kanthi ngeklik tombol. Gampang banget!

Generasi Sandi lan Isi-Formulir

Penawaran 1Password lan LastPass dhukungan browser ekstensif amarga ekstensi browser dioptimalake kanggo meh kabeh browser populer. 

Sawise mlebu, ekstensi browser bakal dadi kanca sing paling apik, nggawe sandhi sing kuat kapan sampeyan butuh. 

Salajengipun, kangge tambahan tambahan, ekstensi kasebut dilengkapi fitur ngisi formulir otomatis. 

Iki bakal ngirit sampeyan supaya ora ngetik informasi kanthi manual saben-saben sampeyan pengin ndhaptar situs web anyar utawa mlebu menyang situs web lawas.

Kanggo nggunakake fitur ngisi formulir, sampeyan kudu nggawe identitas ing 1Password utawa nambah item ing LastPass. 

Kanthi ekstensi browser sing diinstal, sampeyan bakal dijaluk supaya diisi otomatis dening manajer tembung sandhi kapan wae sampeyan kudu ngisi formulir. 

Loro-lorone bisa digunakake kanthi sampurna ing pirang-pirang kasus, nanging LastPass kayane bisa luwih apik ing kasus iki. 

Ing sawetara kasus langka, 1Password bisa uga gagal menehi pituduh, lan sampeyan bakal kudu mbukak ekstensi browser supaya bisa rampung. Kajaba iku, padha menehi fungsi sing padha. 

Nuduhake Sandi

LastPass njupuk jajan nalika nuduhake tembung sandhi amarga prosese luwih gampang tinimbang 1Password. 

Sampeyan mung kudu nggawe folder sing dituduhake kanggo dituduhake lan ngajak anggota kulawarga utawa kanca sampeyan supaya entuk akses liwat email. Sampeyan uga bisa nawakake login individu. 

Nuduhake sandhi ing 1Password rumangsa rada rumit lan bisa mbutuhake wektu kanggo pamula supaya bisa digunakake. 

Kaping pisanan, sampeyan ora bisa nuduhake sandhi lan info karo non-pangguna sing matesi pilihan nuduhake. Nuduhake kudu rampung sacara eksklusif liwat kubah. Dadi, sanajan kanggo siji saham, sampeyan kudu nggawe kubah anyar.

Aplikasi Mobile

LastPass lan 1Password cocog banget karo kabeh jinis smartphone. Sampeyan bakal nemokake aplikasi seluler sing digawe kanggo saben platform. Apa sampeyan pangguna Android utawa pangguna Apple, sampeyan bakal nemokake aplikasi kanggo nggawe pengalaman kasebut dadi lancar. 

sampeyan bisa mlebu ing macem-macem piranti sekaligus kanthi gampang. Kanthi aplikasi sing wis diinstal, sampeyan bisa seneng layanan manajer sandhi langsung saka smartphone. Kabeh wiwit ngasilake tembung sandhi, nggawe kubah, nyimpen info anyar, ngisi formulir kanthi otomatis, lsp., Kasedhiya liwat aplikasi seluler. 

🏆 Pemenang - LastPass

LastPass duwe wates luwih saka 1Password nalika nerangake panggunaan gampang, utamane kanggo pamula. Antarmuka panganggo rasane luwih gampang dilayari lan nawakake opsi nuduhake sandhi sing luwih apik.

LastPass vs 1Password - Rencana lan Reregan

Rencana Gratis

LastPass cukup loman kanthi rencana gratis, ngidini sampeyan nikmati layanan sing apik banget tanpa mbayar dhuwit. 

Fitur sing ditawakake rencana gratis luwih apik tinimbang akeh manager sandi liyane ing pasar. Sampeyan bakal entuk akses menyang panyimpenan sandhi, 2FA Authentication, generator sandi, ngisi formulir, lsp, kanggo siji pangguna. 

Kajaba rencana gratis permanen, sampeyan uga bakal nyoba nyoba premium pungkasan 30 dina kanggo rencana premium LastPass kanggo ngrasakake rasane. 

Saliyane, 1Password ora nawakake rencana gratis permanen. Tuku langganan minangka cara mung kanggo nikmati layanane. 

Nanging, ana uji coba gratis sajrone 30 dina kanthi kabeh fitur ora dikunci. Sawise sidhang rampung, sampeyan kudu tuku lengganan.

Rencana Premium

Loro-lorone 1Password lan LastPass wis nyiyapake pirang-pirang undakan, sing masing-masing duwe macem-macem fitur lan mupangate. Kajaba iku, rencana kasebut dipisahake dadi 3 kategori - individu, kulawarga, lan bisnis. 

1Rencana Kata Kunci

1Password nawakake rencana pribadi lan bisnis:

  • dhasar Personal rencana sing regane $ 2.99 saben wulan kanggo pangguna
  • keluarga rencana sing regane $ 4.99 saben wulan kanggo limang anggota kulawarga
  • tim rencana sing regane $ 3.99 / wulan / pangguna
  • Bisnis rencana arep regane $ 7.99 / wulan / pangguna
  • Enterprise rencana karo kutipan khusus kanggo bisnis gedhe

1Password's Rencana pribadi diwiwiti karo rencana kanggo saben wong biaya $ 2.99 saben wulan saben tagihan saben taun. Sampeyan entuk 1GB panyimpenan file sing dienkripsi karo rencana iki. Paket Premium LastPass kanggo siji pangguna regane $ 3. Ora ana bedane tenan. 

1Password's Rencana kulawarga ngidini sampeyan nuduhake antarane 5 anggota kulawarga, lan regane $ 4.99 saben wulan / tagihan saben taun. Yen dibandhingake, rencana Keluarga LastPass sing nawakake fitur sing padha luwih murah, regane mung $ 4 saben wulan yen ditagih saben taun. 

Uga, 1Passward's Rencana tim lan Bisnis rada larang tinimbang LastPass. Nanging, 1Password nawakake diskon gumantung saka dawa langganan. Iki sampeyan ora bakal entuk saka LastPass.

Rencana LastPass

LastPass nawakake ing ngisor iki rencana mbayar:

  • A pribadi Premium rencana sing regane $ 3 saben wulan kanggo pangguna pangguna tagihan $ 36 saben taun
  • keluarga rencana sing regane $ 4 saben wulan kanggo nganti enem anggota kulawarga tagihan $ 48 saben taun
  • tim rencana sing ngeset $ 4 / wulan / pangguna kanggo 5 nganti 50 pangguna (tagihan $ 48 saben pangguna saben pangguna)
  • Enterprise rencana sing biaya $ 6 / wulan / pangguna kanggo 5+ pangguna (tagihan $ 72 saben pangguna)
  • MFA rencana sing dadi $ 3 / wulan / pangguna kanggo 5+ pangguna (tagihan $ 36 saben pangguna saben pangguna)
  • Identity rencana sing mundur $ 8 / wulan / pangguna kanggo 5+ pangguna (tagihan $ 96 saben pangguna saben pangguna)

🏆 Pemenang - LastPass

LastPass minangka pilihan sing luwih murah, ora preduli rencana sing sampeyan pilih. Kajaba iku, dheweke menehi rencana dhasar gratis, ora kaya 1Password, sing mung nawakake nyoba gratis.

LastPass duwe rega sing luwih murah ing ndhuwur rencana gratis permanen. Sanajan ora mbayar, sampeyan bisa nggunakake ton fitur unik. Nanging, 1Password nawakake regane kanggo dhuwit.

LastPass vs 1Password - Fitur Ekstra 

Kajaba fitur sing wis kasebut, kaloro manajer tembung sandhi duwe sawetara fitur ekstra supaya pengalaman sampeyan migunani. Ayo goleki sawetara.

Dompet Digital

Loro-lorone manajer nggawe sampeyan dompet digital kanggo nyimpen kabeh info bank, rincian kertu, login PayPal, lsp. 

Simpen informasi kasebut sing disimpen ing dompet digital bakal menehi katentreman nalika sampeyan ngerti rincian sing bisa ditindakake kanthi aman.

Kunci otomatis

Sawise 10 menit ora aktif, sampeyan bakal kanthi otomatis metu saka akun 1Password sampeyan. Iki kanggo nyegah mripat sing ora bisa ngakses akun kanthi ilegal amarga sampeyan lunga saka komputer tanpa metu. 

LastPass uga nawakake fitur sing padha, nanging sampeyan kudu ngaktifake kanthi manual saka ekstensi browser LastPass, dene fitur kasebut diuripake kanthi standar ing 1Password.

Akses darurat

Ora ana 1Sandi Fitur Akses Darurat, fitur iki eksklusif kanggo LastPass, ngendi sampeyan bisa menehi akses kanggo wong dipercaya ing cilik saka darurat. 

Yen ana kedadeyan sing salah, wong sing dipercaya bisa njaluk akses, lan bakal diwenehake. Fitur iki ora bisa dieksploitasi amarga sampeyan duwe hak kanggo mbatalake panjaluk kasebut.

Negara sing diwatesi

Iki minangka fitur liyane sing eksklusif kanggo LastPass, lan minangka sing paling cedhak karo Manajer Sandi iki kanggo fitur Mode Plancong 1Password sing luwih intuisi. 

Sampeyan mung bisa ngakses akun saka negara sing digawe. Nalika lelungan menyang negara liya, sampeyan ora bakal bisa mlebu maneh menyang akun kajaba sampeyan nyoba nggawe akses. 

Dadi, penjaga wates ora bakal bisa entuk akses menyang akun LastPass sanajan sampeyan lali mbusak.

Cathetan Aman

Fitur iki umum kanggo Manager Sandi. Yen sampeyan duwe cathetan rahasia sing ora bisa dituduhake karo sapa wae, ora ana papan sing luwih apik kanggo disimpen tinimbang kubah manajer tembung sandhi kasebut. 

Ora ana sing bakal bisa maca tanpa idin!

🏆 Pemenang - Gambar

Fitur ekstra biasane padha, dadi ora bisa dadi pemenang sing jelas ing kasus iki. Loro-lorone manajer tembung sandhi kasebut dicampur karo akeh fitur, kaya sing sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas.

LastPass vs 1Password - Pro lan Kontra

Ing ngisor iki, golek pro lan kontra 1Password lan LastPass. Ayo karo 1Password.

1Kembang Kasus

  • Apike dirancang app
  • Akeh template cathetan kanggo nyimpen informasi sensitif
  • Panyimpen lokal ndadekake nyimpen sandhi bisa dipercaya

1Gambar Tembung B

  • Ana kurva belajar utamane kanggo pamula mutlak
  • Ora ana integrasi kamera ing aplikasi seluler
  • Aplikasi desktop bisa dadi nyeri gulu

Pros LastPass

  • Integrasi integrasi browser lan fungsi autofill
  • Ndhukung umume browser utama
  • Cepet ngidini sampeyan ngerti nalika sampeyan nggunakake maneh sandhi
  • Ngganti sandhi lawas, lemah lan nggunakake maneh kanthi otomatis
  • Terjangkau
  • Pangguna-lestari

Kontra LastPass

  • Asring njaluk sampeyan ngetik sandhi master sampeyan
 

Apa sing Manager Sandi?

Nanging apa, minangka jeneng sing takon, yaiku manajer tembung sandhi? Pangatur tembung sandhi minangka alat sing mbantu sampeyan nggawe lan nyimpen kabeh sandhi ing format sing dienkripsi.

Pangatur tembung sandhi minangka alat sing mbantu ngasilake sandhi sing kuwat, ngelingi kabeh sandhi sing kuwat, mula sampeyan bisa mlebu situs web kanthi otomatis, kaya sing ditindakake Chrome.

Sampeyan mung kudu ngelingi siji sandhi utama; sandhi sing sampeyan gunakake kanggo pangatur tembung sandhi. Alat kasebut njaga kredensial lan data sensitif sampeyan supaya aman lan mbantu sampeyan nggawe sandhi sing kuwat lan unik. Kanthi mangkono, sampeyan ora prelu nggunakake maneh tembung sandhi sing padha ing piranti lan platform sampeyan.

Kajaba saka master master, umume manajer sandi dilengkapi fitur tambahan kayata otentikasi rong faktor, pangenalan rai / driji sikil, lan ekstensi browser, antara liya.

Nggawe sandhi sing aman lan ngelingi kabeh bisa dadi tantangan, lan 2019 sinau saka Google negesake iki.

wong nggunakake maneh sandhi

Panliten kasebut nemokake 13 persen wong nggunakake sandhi sing padha ing kabeh akun, 35% responden ujar manawa nggunakake tembung sandhi liyane kanggo kabeh akun.

Ing jagad digital saiki, manajer tembung sandhi minangka cara sing bisa dipercaya kanggo nglindhungi awake dhewe saka kabeh kriminal cyber.

Yen wis dingerteni, ayo padha menyang bisnis kenapa sampeyan ana ing kene. Ing bagean sing bakal teka, aku mbandhingake LastPass vs 1Password ing babagan fitur, kemudahan panggunaan, keamanan & privasi, lan reregan, dadi sampeyan bisa milih alat sing paling apik kanggo sampeyan kebutuhan maya butuh.

Pitakonan Paling Sering

Apa LastPass lan 1Password?

LastPass lan 1Password minangka loro manajer sandhi paling apik ing pasar, alat kasebut ngasilake lan nyimpen kabeh sandhi kanggo sampeyan, tetep ing kubah sing bisa digunakake ing kabeh piranti.

Kolong sampeyan dijamin nganggo sandhi utama, yaiku sampeyan mung kudu ngelingi siji sandhi kanggo ngakses kabeh akun online.

Apa 1Password utawa LastPass wis disusupi?

1Password ora tau disusupi utawa dilanggar pelanggaran keamanan amarga sistem keamanan sing kuwat banget. Iki minangka tandha sing jelas babagan kualitas layanane. Sampeyan ora pengin masrahake sandhi menyang manajer sing malah ora bisa nglindhungi awake dhewe.

LastPass pancen ngalami kasus masalah keamanan ing taun 2015. Perusahaan kanthi cepet tumindak kanggo ngiyatake keamanan lan ngrampungake kahanan. Ora ana kubah sing dienkripsi sing dilanggar, lan ora ana data sing dicolong.

Peretas ora bisa nyebabake kerusakan. Lan iku mung kedadean tunggal ing sejarah pungkasan 10 taun ing LastPass.

Apa manajer sandhi gratis LastPass sing cocog?

Rencana gratis LastPass kebak karo fitur sing nggawe luwih unggul tinimbang manajer tembung sandhi liyane.

Sampeyan entuk akses menyang akeh fitur wiwit saka panyimpenan sandhi tanpa wates, generasi sandhi, ngisi formulir, lan liya-liyane, tanpa mbayar sen. Yen kabutuhan winates, sampeyan bisa uwal tanpa tuku rencana premium.

Rencana gratis iku permanen lan bakal tetep mlaku kajaba LastPass mutusake kanggo nggawe kabijakan anyar. Nanging, rencana premium nawakake luwih akeh fitur sing bisa uga ora sampeyan kejawab. Rencana gratis LastPass mesthi larang.

Apa bisa Ngimpor data saka LastPass dadi 1Password lan kosok balene?

Ya, sampeyan bisa, lan prosese gampang banget. Sampeyan bisa bebas ngimpor data saka LastPass menyang 1Password. Ora mung kuwi.

1Password ngidini sampeyan ngimpor data ing wektu sing cendhak saka kabeh manajer tembung sandhi sing misuwur. Semono uga LastPass, kajaba nawakake opsi liyane kanggo ngimpor sandhi lan data.

Apa manajer sandi iki regane dhuwit?

Ya, 1Password lan LastPass kalebu manajer kata kunci paling dhuwur. Keamanan kasebut sebanding karo bank lan situs web pamrentah.

Dheweke nggawe hacker ora bisa diretas. Sampeyan ora bisa menehi rega kanthi gampang ora ngelingi ewonan sandhi!

Dadi, mesthine dheweke regane larang.

Sing luwih apik, LastPass utawa 1Password?

Loro-lorone pancen pangguna-loropaken lan gampang digunakake, tanpa bagean sing rumit.

Ora suwe sampeyan nyiyapake akun lan miwiti nambahake sandhi lan info menyang dheweke. Ekstensi browser nawakake luwih nyaman.

Thanks kanggo aplikasi seluler, sampeyan bisa ngakses akun saka endi wae. Yen wis dikandhani, para pamula bisa nemokake LastPass dadi luwih gampang.

Rencana endi sing paling cocog kanggo aku?

Amarga loro 1Password lan LastPass nawakake sawetara rencana, sampeyan bisa uga bingung milih rencana sing bener.

Ya, ora usah rumit. Bebas golek rencana individu utawa pribadi yen sampeyan bakal dadi siji-sijine sing nggunakake layanan kasebut lan ora pengin ngentekake akeh dhuwit.

Rencana Keluarga nawakake luwih akeh regane amarga sampeyan bisa nuduhake antarane kanca lan kulawarga. Yen sampeyan nindakake bisnis, sampeyan kudu mriksa rencana bisnis.

1Password vs LastPass 2022 Ringkesan

Elingi sandhi bisa dadi gangguan, luwih-luwih yen sampeyan duwe akeh akun ing macem-macem kaca web. Nggunakake pangatur tembung sandhi tinimbang mbaleni sandhi sing padha minangka pilihan sing luwih apik lan luwih aman.

Yen sampeyan lagi ing pager babagan milih antarane 1Password lan LastPass, rinci 1Password vs LastPass Comparison kudu mbiyantu. Kaloro pilihan kasebut minangka calon sing sampurna kanggo manager sandhi paling apik judhul, supaya sampeyan bisa bebas milih salah sawijine.

Loro 1Password lan LastPass minangka manajer tembung sandhi sing apik tenan sing bisa digunakake kaya iklan. Dheweke nawakake paket sing padha, nanging LastPass nawakake luwih akeh fitur kanggo kurang dhuwit. Rencana gratis dhasar uga nggawe LastPass alat sing cocog yen sampeyan ora pengin mbayar manajer tembung sandhi.

LastPass minangka pilihan sing luwih murah amarga nawakake rencana selawase gratis, lan umume rencana premium regane luwih murah. Uga nyedhiyakake opsi ngimpor lan nuduhake tembung sandhi sing luwih apik.

Nanging, fitur umum 1Password luwih becik amarga Mode Perjalanan sing unik.

Fitur Menara Pengawal uga luwih apik. Salajengipun, menehi panyimpenan lokal gratis. Kajaba iku, 1Password nawakake luwih akeh lapisan keamanan, lan luwih transparan tinimbang perusahaan liyane.

Preduli saka apa sing sampeyan pilih, sampeyan kudu ngati-ati amarga urip ing internet bakal luwih trep, lan sampeyan bakal browsing kanthi keamanan sing paling apik. Dadi, saiki entuk pangurus tembung sandhi lan tetep aman!

ana alternatif LastPass sing apik ing kana, nanging LastPass minangka juara umum. Luwih gampang digunakake lan biaya luwih murah kanggo meh padha karo fitur sing ditawakake ing 1Password. Aku uga seneng dhukungan.

Saiki sampeyan wis ngerti kabeh persamaan lan bedane utama ing antarane rong manajer tembung sandhi populer kasebut, kenapa ora nyoba LastPass saiki kanggo mbuktekake lan duwe DIY LastPass vs 1Password nyoba langsung.

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.