Bitwarden vs LastPass (Endi sing luwih apik, luwih aman ... lan luwih murah?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Bitwarden vs LastPass minangka perbandingan populer liyane. Iku amarga manajer tembung sandhi minangka cara anyar kanggo browsing kanthi cepet, aman lan disederhanakake. Yen sampeyan kuwatir babagan privasi sampeyan ing Internet (sing kudune sampeyan kudune!), Aja nganti kasep menehi kesempatan alat pribadi kasebut.

Amarga sampeyan lagi ing kene, sampeyan bisa uga pengin jawaban sing mantep kanggo pitakonan iki: "Manajer sandi sing luwih apik - Bitwarden utawa LastPass?"

Ing kene aku bakal nuduhake sandi Bitwarden vs LastPass pangatur sandi comparison. Loro-lorone manajer sandhi wis aman, digunakake kanthi akeh, lan dilindhungi nganggo enkripsi kelas paling dhuwur. Nanging, mung ana siji sing nyurung amplop keamanan cyber.

TL; DR

  • Loro-lorone manajer sandhi ngasilake, ngelingi lan audit sandhi dadi sampeyan ana ing kursi driver kanggo keamanan sampeyan dhewe
  • LastPass digunakake cipher kuat, otentikasi 2FA lan nyedhiyakake mriksa keamanan kabeh-metu
  • Bitwarden minangka layanan sumber terbuka kanthi enkripsi sing ora bisa dipecah. Iku ngidini multi-piranti synchronisasi kanggo nuduhake data karo kanca kerja lan kulawarga
  • Bitwarden dibangun ing a arsitektur ilmu-nol, lan ora ana akses menyang kubah pribadi sampeyan kapan wae
  • sakabèhé, LastPass minangka pilihan manajer sandi sing luwih apik

LastPass vs Bitwarden Comparison

fiturBitwardenLastPass
Browser & OS KompatibelWindows, Mac, Linux, iOS, Android, Chrome, Safari, Microsoft Edge, lan Firefox Padha karo Bitwarden plus Chrome OS, telpon Windows, Internet Explorer lan Maxthon
Enkripsi & KeamananOpen Source, enkripsi AES 256-bit, arsitektur Zero-knowledge 2FA, TOTP Enkripsi 256-bit AES, Otentikasi 2-Faktor, token USB, scanner Biometrik, Pemantauan Web Gelap
Sandhi, Kertu, lan IDUnlimited Unlimited
Akses daruratYaYa
Cloud SynckronisasiYa, hosting otomatis uga kasedhiya Yey
Panyimpenan sing dienkripsiPanyimpenan Cloud 1 GB kanggo pangguna Premium Panyimpenan 50 MB kanggo pangguna gratis lan panyimpenan Cloud 1 GB kanggo pangguna Premium
Fitur BonusLaporan sandhi sing digunakake maneh lan ringkih, Laporan Pelanggaran Data, Laporan Situs Web sing Ora Aman Dasbor Keamanan, Skor, Pangowahan tembung sandhi otomatis, Watesan Negara, Pemantauan Kredit
Pamulihan AkunKode Pamulihan lan Login Loro Langkah  Akses Darurat, Tandha SMS, ID Wajah, ID Tutul
Rencana Individu Premium$ 10 / taun, tagihan saben taun$ 36 / taun, tagihan saben taun
informasi luwih lengkapMaca sandi Review BitwardenMaca sandi Review LastPass

Bitwarden vs LastPass - Fitur Utama

Yen sampeyan ora bisa nyimpen sandhi utawa nggunakake tembung sandhi sing padha kanggo kabeh, sampeyan wis nemokake artikel iki ing wektu sing tepat. Peretas terus-terusan nyoba hack menyang akun pribadi kita. Lan sampeyan bisa dadi target sabanjure. Aku bungah aku ketemu manager sandi kaya Bitwarden lan LastPass nalika aku. Dheweke nawakake sawetara fitur sing apik tenan kajaba ngelingi kode sandhi sampeyan.

Amarga wis nggunakake Bitwarden lan Lastpass sajrone sawetara minggu kepungkur, aku duwe kesempatan kanggo nindakake panelitian jero babagan kalorone. Iki sing dakpethuk.

Kompatibilitas Browser lan Piranti

Kalorone kompatibel karo browser populer. Malah versi gratis bisa mlaku kanthi lancar ing macem-macem smartphone lan sistem operasi. Saiki, Bitwarden ora kasedhiya kanggo pangguna Internet Explorer. Nanging sampeyan isih bisa ngakses manajer tembung sandhi iki saka Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, MacOs, Windows PC, lan Linux. 

Babagan liyane sing ditemokake babagan Bitwarden yaiku kasedhiya alat Command-Line sing kuat.

Yen sampeyan dudu penggemar browser Internet, sampeyan bisa nggunakake CLI sing wis didhaptar dhewe Bitwarden kanggo ngatur tembung sandhi. Sapa wae sing anyar nggunakake alat CLI kanggo ngatur dhewe manajer tembung sandhi, kudu nemokake baris perintah Bitwarden sing gampang ditindakake. 

ringkesan bitwarden

LastPass minangka layanan manajemen kata kunci sumber tertutup, mula sampeyan durung bisa dadi host kubah dhewe.

Nanging apa dadi pelanggar?

Ora. Nyatane, LastPass duwe langkah keamanan sing angel kanggo nggawe CLI. Kanggo wektu winates, LastPass ngidini sampeyan sync sandhi ing kabeh piranti sing disetujoni kanthi manual.  Fitur sing migunani iki bakal ganti menyang Premium kanthi cepet, mula entuk kesepakatan ing LastPass nalika sampeyan bisa!

Bitwarden vs LastPass ing Eling Sandi  

Yen sampeyan pengin nggunakake LastPass utawa Bitwarden kanthi eksklusif kanggo nyimpen lan nuduhake sandhi, sampeyan bakal sukses! Dheweke ora bakal mbayar sampeyan sepeser kanggo layanan iki. Sampeyan mung kudu nggawe akun Lastpass utawa Bitwarden nganggo email sampeyan. 

banjur napa sampeyan kudu langganan Premium? 

Ya, iki kesepakatan.

Sampeyan mung bisa ngakses rencana gratis LastPass saka piranti siji. Contone, sampeyan bisa nggunakake mung saka laptop. Iki isih bisa diakses ing kabeh browser (Google Chrome, Safari, Opera, Mozilla, lsp), nanging mung saka laptop sampeyan. 

Kanggo bebarengan sync data LastPass utawa Bitwarden sampeyan, sampeyan kudu ngalih menyang rencana Premium Individu utawa Keluarga. Nanging, versi gratis saka manajer sandhi iki ora ala banget. LastPass narik kawigatenku karo ekstensi browser gratis. 

Sawise sampeyan instal versi gratis, Lastpass bakal njaluk idin kanggo nyimpen sandhi saka log anyar kajaba sampeyan durung ngimpor sandhi lawas menyang LastPass My Vault.     

Ditambah maneh, aku kaget tenan nalika ngerti yen jumlah maksimum sandhi siji sing bisa nyimpen tanpa wates!

Oalah, yen sampeyan pengin urip kanthi aman ing Internet, LastPass lan Bitwarden minangka pilihan sing luar biasa.

Bitwarden vs LastPass Nuduhake Sandi

Fitur iki penting banget yen sampeyan nuduhake sumber online karo wong sing sampeyan kenal. Secara pribadi, aku mbagi akun layanan streaming karo kulawarga. Kapan aku kudu nuduhake sandhi, aku mung klik lambang Share saka Sandhi (Deleng drop-down ing sisih kiwa) lan kirim email LastPass menyang kulawarga.

enggo bareng sandhi pungkasan

Pangguna gratis Bitwarden lan Lastpass bisa nuduhake sandhi karo siji pangguna. Nanging yen sampeyan pengin nggawe kedudukan, nuduhake file karo 5 pangguna LastPass liyane, sampeyan kudu nganyari menyang LastPass Keluarga.

Rencana Keluarga Bitwarden uga ngidini nuduhake tembung sandhi tanpa winates ing 6 pangguna. Alternatif sing cedhak karo Pusat Nuduhake LastPass yaiku Bitwarden Ngirim. Ana ing sisih tengen layar kanthi logo pesawat biru. Secara pribadi, aku rumangsa manawa Bitwarden Send ngungkuli Pusat Sharing babagan keamanan.

bitwarden kirim

Mangkene sawetara cara kanggo nuduhake sandhi karo Bitwarden Send:

  • Sampeyan bisa ngeset jumlah akses maksimal kanggo saben pangguna 
  • Pangguna bisa milih ndhelikake rincian mlebu  
  • Dina pambusakan lan kadaluwarsa bisa disesuaikan 
  • Sampeyan bisa mateni Kiriman Bitwarden sadurunge, dadi ora ana sing bisa ngakses
  • Tambah cathetan kanggo komunikasi sing luwih apik 
  • Laporan Otentikasi 2FA sing ora aktif kanggo ngenali pangguna sing curiga  

Aku bakal menehi katrangan rinci babagan iki ing bagean sabanjure- Keamanan & Privasi. Bitwarden Send saiki bisa diakses kanggo kabeh akun gratis, Premium, Kulawarga, lan Bisnis. Pangguna gratis bisa masang kontrol dhasar nanging opsi enggo bareng Bitwarden siji-kanggo-akeh dilindhungi undhang-undhang kanggo pangguna Premium. 

Bali menyang LastPass, aku kudu nyebutake yen ngidini sampeyan nuduhake sandhi kanthi maksimal 30 pangguna ing rencana gratis. 

Pangguna Sandi

Aku wis nyetel tembung sandhi kanthi jeneng "acak" lan sukses dilalekake sawise rampung mlebu ing situs web. Apa sing bakal kedadeyan mengko bisa uga sampeyan lan aku kenal. Yen ora, kita ora bakal golek manajer sandi paling apik ing 2022. 

Ing pengalaman karo Bitwarden lan LastPass, aku wis tau bisa atur sandhi 12 digit tanpa kudu dieling-eling utawa baleni kanggo keamananku.

ngasilake sandhi

Antarane kalorone, aku seneng karo generator sandi ing Bitwarden sing luwih apik. Ing kene dawa sandhi standar yaiku 14 digit. Sampeyan bisa nggawe sandhi 5 nganti 128 karakter lan ngasilake frasa sandhi kanthi acak bebarengan.

Yen sampeyan ora seneng frasa sandhi, sampeyan bisa ngacak-acak maneh. Bitwarden nyimpen asil sadurunge ing Sejarah supaya sampeyan bisa bali kapan wae.

LastPass's Password Generator paling dipercaya, nanging 99 digit yaiku nyetel garis kanggo kode gawan.

Panyimpenan sing dienkripsi

Aku browsing panyimpenan aman ing LastPass minangka pangguna Trial Premium, lan aku kesengsem banget yen pungkasane entuk versi mbayar. 

Salah sawijining kanca menehi saran supaya aku nggunakake LastPass kanggo ngatur kredensial, dokumen, lan lisensi piranti lunak. Aku ora nggatekake nalika semana, nanging saiki luwih becik aku ndownload aplikasi desktop LastPass. 

panyimpenan ndhelik

Kubah keamanan kasebut diatur kanthi 18 kategori kayata Sandhi, Cathetan Aman, Alamat, Kertu Pembayaran, Akun Bank, Lisensi Sopir, Asuransi Kesehatan, Email, Keanggotaan, lan Passport.

Sampeyan uga bisa nggawe folder ekstra lan tambah lampiran (file, foto, lan teks) kanggo saben kategori!

🏆 Pemenang yaiku - LastPass

Aku kaget banget ndeleng spesifikasi sing ditawakake LastPass kanthi gratis - luwih-luwih maneh nalika ndownload rencana Premium ing telpon. Lastpass duwe tata letak kothak sandi sing luwih apik. Login biometrik lan kubah sandi dipercaya banget.

Bitwarden vs LastPass - Keamanan & Privasi

Bagéan sing penting kanggo milih manajer sandi yaiku keamanan lan privasi. Yen sampeyan njupuk cybersecurity minangka serius kaya aku, sampeyan kudu nggatekake bagean iki. Umume, masarakat angel percaya karo Bitwarden, LastPass, utawa manajer tembung sandhi gratis umume.

Aku bisa nuduhake 9 cara kepiye LastPass lan Bitwarden nglindhungi data saka cyberattacks abad kaping 21.

Algoritma Enkripsi AES 256-Bit

Kabeh manajer tembung sandhi nggunakake algoritma enkripsi tartamtu sing ndhelikake data pangguna kanggo panyimpenan lan transfer. Enkripsi 256-AES minangka algoritma paling anyar sing kasedhiya kanggo manajer tembung sandhi. 

Sampeyan bakal seneng ngerti yen LastPass lan Bitwarden nggunakake minangka kode sumber. Ora mungkin hack enkripsi khusus iki - utamane karo kabeh pemeriksaan keamanan. 

Sanajan kena ancaman keamanan sawetara saka 2015 nganti 2017, ora ana data pangguna pungkasan utawa mbayar LastPass sing bocor.

Model Keamanan Nol-Pengetahuan

Bitwarden lan LastPass nggunakake arsitektur Zero-Knowledge. Jujur, aku ora bakal ndhaptar kabeh yen ora nampilake model keamanan iki. Iki tegese sampeyan kubah pribadi, lampiran, konten sing dituduhake, lan Cathetan Aman dijamin kanthi aman kapan wae. Sanajan sampeyan nggunakake panyimpenan Cloud, tembung sandhi utama lan informasi liyane sing disimpen ora diwaca, disalin, utawa diowahi dening Bitwarden / LastPass.

Manajer Sandi sing Diadegake Dhiri

Bitwarden duwe fitur Premium kanggo sandhi dhewe yen sampeyan luwih seneng ora nggunakake panyimpenan file Cloud. Elingi obrolan kita babagan Bitwarden CLI nalika kepungkur?

Kajaba karya sampeyan kalebu penanganan data rahasia paling dhuwur, sampeyan bisa nggunakake Storage Cloud Bitwarden sing wis aman (Yen ora paling dipercaya!). Nanging kanggo sing ngerti nulis skrip CL, aplikasi desktop Bitwarden luwih disenengi.

Cathetan Keamanan

Yen ana wong sing nyoba mlebu situs web sing disimpen ing LastPass nganggo sandhi master lawas, aja padha sumelang. Sampeyan bakal entuk tandha sandhi yen kedadeyan kasebut! Awas - tandha sandhi bisa dipateni saka Setelan Akun> Tampilake Setelan Lanjut> Pateni Tandha Sandi. 

Kanggo nambah keamanan, aku wis milih kabeh kahanan sing dakkarepake LastPass supaya njaluk maneh / pangguna Sandi Master. Coba deleng:

cathetan keamanan

Aku ora bisa ngerteni manawa kabeh laporan sandhi sing digunakake maneh lan ringkih mung kasedhiya ing Bitwarden Premium. Sampeyan bisa nuduhake file lan cathetan sing dienkripsi (nganti 100 MB) karo macem-macem pangguna, atur tanggal kadaluwarsa, lan matesi jumlah akses ing rencana gratis.

Authenticator Multi-Faktor 

Sanajan duwe algoritma enkripsi sing kuat, LastPass lan Bitwarden kalebu otentikasi rong faktor minangka layanan keamanan sekunder

Sampeyan bisa milih situs web sing kudu nuduhake kaca otentikasi 2FA saka Setelan. Yen sampeyan mateni kanggo kabeh situs web media sosial, LastPass bakal otomatis otomatis sandhi kanthi otomatis. Sapa wae sing duwe piranti sampeyan bisa ngakses konten sensitif nganggo sandhi utama sampeyan nalika semana.

mfa

Thanks kanggo otentikasi rong faktor, media sosial, dompet digital, lan akun bank ora bakal kompromi liwat LastPass.

Bitwarden tetep nganggo sandhi siji-wektu, otentik TOTP, piranti otentikasi perangkat keras kaya tombol YubiKey lan U2F. Nanging, login biometrik nggunakake Face ID lan Touch ID isih ilang ing nganyari Bitwarden paling anyar.

Dasbor Keamanan

Pilihan keamanan LastPass kalebu Skor Keamanan, pangowahan sandhi otomatis, lan log 2FA, TOTP. Sampeyan kudu log paling ora 50 profil lan sandhi ing LastPass kanggo entuk Skor Keamanan sing dipersonalisasi. 

Iki bakal menehi rating higienene sandhi saka 100 lan uga bakal mriksa riwayat nglanggar data ing server.

keamanan lastpass

Dashboard Keamanan LastPass mbungkus kabeh ing layar siji. Dadi, sanajan katon luwih pangguna, Aku luwih seneng lapuran Keamanan individu ing Bitwarden.

Kajaba iku, yen ana piranti anyar sing nyoba mlebu ing akun sampeyan, kaloro layanan kasebut bakal langsung menehi tandha ing telpon sampeyan.

🏆 Pemenang yaiku - Bitwarden

Aku ketemu Bitwarden iku protokol keamanan open-source bisa nyengsemake rega kasebut. Pangguna non-teknis bisa uga angel nindakake tumindak sing maju. Yen ngono, LastPass bisa dadi server manajemen tembung sandhi sing luwih apik.

Bitwarden vs LastPass - Kemudahan Panggunan

Ndhaptar kanggo salah sawijining manajer tembung sandhi bakal nggawe sampeyan gampang urip ing Internet. Nanging yen sampeyan takon, aku bakal menehi LastPass 5 saka 5. Terus maca kanggo ngerteni sebabe!

Antarmuka Panganggo

Nalika nggunakake LastPass lan Bitwarden, aku weruh yen antarmuka panganggo Lastpass luwih apik lan luwih lengkap kanggo pangguna dhasar.

antarmuka panganggo

Ana akeh tutorial video lan tur kubah langkah-langkah ing drop-down Bantuan. Yen sampeyan ora ngerti babagan apa wae, ujar Dashboard Keamanan, pandhuan LastPass bakal kasedhiya ing layar. Yen sampeyan ora ngerteni teknologi, sampeyan bisa uga seneng UI LastPass lan kaca mlebu sing luwih apik. Iku gampang dingerteni carane kabeh bisa digunakake lan rampung kanthi sawetara klik.

LastPass menehi mriksa sandi biasa, lan Dashboard Keamanan cukup intuisi.

kubah bitwarden

Sanajan Bitwarden kalebu panyimpenan lan login sandhi tanpa wates, rencana gratis ora kasedhiya karo panyimpenan dhisikan kanggo dokumen klasifikasi. Iki bisa uga bingung pangguna kaping pisanan.

Keamanan Langsung

Pangguna LastPass Premium bisa nggawe rong folder sing bisa dienggo bareng lan sync karo pangguna liyane. Nganyari LastPass paling anyar uga kalebu macem-macem otentikasi rong faktor, nambah keamanan online menyang tingkat sabanjure.

sampeyan bisa mbukak kunci fitur keamanan mewah kayata Security Challenge lan Skor Keamanan nganggo LastPass Premium. Sampeyan bakal menehi informasi babagan kebersihan sandi, upaya mlebu, lan kemungkinan masalah keamanan.

Nanging apa sing kedadeyan nalika sampeyan nuduhake sandhi? Mung kontak sing dipilih kanthi manual sing bisa ngakses informasi. Kajaba iku, sampeyan bisa masang lan mbatalake wewenang iki kapan wae ing Bitwarden, ndhelikake sandhi lan langsung diisi otomatis. Lumayan keren, ta?

Simpen & IsiOtomatis

Sawise sampeyan disambungake karo manajer tembung sandhi lan nginstal ekstensi web, sampeyan kudu ndeleng ing kabeh kaca login mbesuk. Kanggo ngakses situs web, sampeyan kudu klik-tengen ing area mlebu, pilih Bitwarden banjur centang kothak isi otomatis. Dadi, sayangé, Fitur isi otomatis Bitwarden ora lancar kaya sing dakkarepake, nanging mratelakake panemume pribadi. Pangguna gratis bisa uga ora mikir yen nindakake rong langkah ekstra kasebut. 

Nanging sing ngagetne, aplikasi web Bitwarden nawakake layanan isi otomatis kanthi cepet. Saben mlebu ing situs web anyar, pop-up Bitwarden takon apa aku pengin nyimpen login menyang kubahku. Semono uga kanggo LastPass.

Manajemen Bisnis lan Tim

LastPass nawakake cara sing aman kanggo nuduhake sandhi ing kanca-kanca kanthi aman. Akeh bisnis nggunakake LastPass amarga pangguna bisa mlebu nganggo sandhi sing dituduhake nanging ora weruh apa sejatine tembung sandhi. 

Yen sampeyan minangka admin utawa sing duwe akun, sampeyan bisa mbusak centhang ing kothak sing ujar “Allow Recipient to View Password”.

Sampeyan uga bisa nyetel durasi tartamtu (biasane wektu kantor) lan kanthi otomatis nolak login ing njaba jangka wektu kasebut. 

Bitwarden kasedhiya kanthi padha Fitur Premium Bisnis kaya Single Sign-On, Direktori sync, Akses API, Log Audit, Ekspor Enkripsi, Multiple Login karo 2FA, lan liya-liyane.

Ngimpor Sandi menyang Kolong Sampeyan

Sampeyan bisa ngimpor file panyimpenan Cloud offline lan online menyang kubah sampeyan. Ngeklik tombol Pilihan Lanjut bakal mbukak kontrol manajemen kubah LastPass sampeyan kayata Impor, Ekspor, Tambah Idhentiti, Deleng Riwayat Akun, lan Item sing Dibusak. 

ngimpor sandhi

Iku cukup gampang kanggo ngimpor saka Bitwarden menyang LastPass lan kosok balene. Kadhangkala sampeyan ora bisa nemokake situs web sing mentas disimpen ing lemari sandi Bitwarden. Iku bocah cilik synckesalahan kronisasi. Kabeh sing kudu dak lakoni yaiku ngimpor sandhi saka Google Pangurus Sandi- ing kana sadurunge nyimpen sandhi sadurunge ngaktifake Bitwarden. Mangkene carane aku nindakake:

🏆 Pemenang yaiku - LastPass

Iku telpon cedhak. Siji tangan, sampeyan duwe laporan jero asli saka Bitwarden. Lan liyane, sampeyan duwe ekstensi web LastPass sing ramah pangguna lan aplikasi seluler. Nanging LastPass menang babak iki. Luwih gampang dilayari lan kabeh penting karo pangguna.

Bitwarden vs LastPass - Rencana & Reregan

Rencana lan informasi rega paling anyar babagan Bitwarden lan LastPass kaya ing ngisor iki:

Fitur Dhasar Gratis Bitwarden lan LastPass Sekilas

  • Panyimpenan sandhi tanpa wates kanggo Log, Kartu, ID lan Cathetan
  • Nuduhake teks sing dienkripsi ing Bitwarden Send
  • Generator Sandi sing Aman
  • Otentifikasi rong faktor
  • Pilihan host lan host otomatis kasedhiya
  • Siji-siji nuduhake karo pangguna siji

BitWarden Premium

Aku seneng Rencana rega Bitwarden. Dheweke nawakake bareng-bareng tembung sandhi, otentikasi multi-faktor, laporan kesehatan kubah, lan panyimpenan file 1 GB. Sanajan, sampeyan bakal setuju manawa antarmuka web pangguna lan pandhuan ing layar bisa luwih apik. Bitwarden ngidini pangguna tanpa winates ing pilihan sing gratis lan mbayar.

premium bitwarden

LastPass Premium

Pusat Nuduhake LastPass umume kanggo kabeh pangguna Premium, Kulawarga lan Bisnis. Yen sampeyan wis ngrencanakake entuk Bisnis LastPass, mesthine sampeyan bisa ngrampungake. Dashboard Keamanan, Kontrol Pusat, lan Cloud SSO regane larang regane. Lan mung $ 6 saben pangguna saben wulan!

premium pungkasan

🏆 Pemenang yaiku - Bitwarden

Aku kudu menehi bengok-bengok menyang LastPass ing kene kanggo UI lan fitur gratis sing luar biasa. Nanging yen sampeyan ora pengin nggawe dhuwit kanggo manajer sandi, Bitwarden iku cara kanggo pindhah.

Bitwarden vs LastPass - Fitur Bonus

Nalika nggunakake Bitwarden bubar, aku nemokake manawa pangguna gratis saiki bisa ngimpor tembung sandhi saka manajer liyane lan duwe ekstensi browser Bitwarden otomatis isi sandhi kanggo dheweke!

Aku duwe wahyu sing luwih menarik babagan LastPass nalika kepungkur, lan kabeh beda!

Akses darurat

Amarga struktur keamanan sing ora ana gandhengane, Bitwarden utawa LastPass ora ngerti tembung sandhi Master sampeyan kanthi nyata. Yen kedadeyan utawa kedadeyan kacilakan, Akses Darurat ngidini kontak sampeyan isih nggunakake sumber kanggo sampeyan. 

Kasedhiya kanggo Lastpass lan Bitwarden lan mung aktif sawise sawetara wektu. 

Laporan Web Peteng

Pelaporan web peteng kasedhiya ing Lastpass. Sing sejatine kedadeyan yaiku - LastPass mriksa email lan ID pangguna sampeyan babagan kredensial sing dilanggar. 

Yen email sampeyan ditampilake ing basis data kasebut, tegese akun sing gegandhengan saiki duwe risiko. Sampeyan langsung dikirimi peringatan. Saka kana, sampeyan bisa nggawe sandhi anyar lan nglindhungi akun maneh. 

web peteng

Bitwarden duwe fitur sing padha kanthi jeneng Data Breach Reports.

Watesan Plancongan

Nalika lelungan menyang negara liya, sampeyan utawa Admin Bisnis LastPass bisa beku akses sampeyan. 

Sampeyan mung bisa nggunakake LastPass saka negara sing pisanan digawe akun. Aku ora nemokake fitur keamanan iki ing Bitwarden.

kunci lelungan

Nanging, algoritma enkripsi AES 256-bit Bitwarden kuat banget. Ora pernah kompromi utawa tundhuk pelanggaran data.

Laporan Kertu Kredit

LastPass ngidini sampeyan ngawasi kertu kredit lan dompet digital sampeyan. Sampeyan bakal langsung dilaporake babagan transaksi. Mangkene carane LastPass bisa nglindhungi sampeyan saka nyolong identitas, lan mung manager tembung sandhi sing nawakake! Ditambah maneh, ora bakal nyebabake skor kredit sampeyan. Kaya Negara sing Dibatesi, ngawasi Kredit minangka eksklusif LastPass!

🏆 Pemenang yaiku - LastPass

Saliyane sawetara gangguan, kaloro layanan manajemen tembung sandhi cukup gampang ditemokake. Nanging LastPass menang babak final kanthi fitur bonus. Lan ngagetne kepiye umume pancen gratis!

Pitakonan Paling Sering

Apa rencana gratis LastPass luwih apik tinimbang rencana gratis Bitwarden?

Secara teknis, ya. Kaloro manajer tembung sandhi nyedhiyakake fitur sing apik kanggo pangguna ing rencana gratis. LastPass duwe wates karo Bitwarden amarga menehi fitur premium Bitwarden ing versi gratis. Sawetara wong ujar manawa manajer tembung sandhi paling apik kanggo nuduhake sandhi!

Sampeyan langsung entuk 50 megabyte panyimpenan sandhi sing dienkripsi. Sampeyan bisa nyimpen teks lan file penting ing kubah iki lan enggo bareng karo pangguna liyane.

Kepiye aku bisa yakin manawa Bitwarden ora nggunakake informasi pribadi?

Arsitektur kawruh nol Bitwarden sing ngidini sampeyan nyimpen isi ing brankas sampeyan kanthi rahasia saka sistem kasebut. Kajaba iku, sandhi, akun bank, lan kredensial liyane sing dienggo bareng karo wong liya, kulawarga, utawa kolega ing kantor dienkripsi end-to-end.

Iki tegese Bitwarden ora bisa ngakses utawa maca paket data kasebut, dadi informasi kasebut aman ing kabeh titik entri lan nalika transit.

Manajer sandhi sing luwih apik kanggo bisnis - Bitwarden utawa LastPass?

Anggota tim sampeyan bisa ngakses fitur Premium kayata sandhi tanpa watesan, enggo bareng enkripsi end-to-end, laporan kesehatan vault, login rong langkah, lan direktori sync.

Sanajan LastPass rada larang, kalebu layanan kaya Single Sign On (SSO), Multifactor Authentication (MFA), lan Security Dashboard. Sampeyan uga entuk laporan keamanan admin, protokol keamanan sing bisa disesuaikan, lan Pusat Berbagi intuisi kanggo ngatur, ngawasi, lan mbatalake akses menyang file perusahaan.

Kepiye LastPass bisa nylametake perusahaanku saka pelanggaran data?

Sampeyan bisa nambah otentikasi multilevel menyang sandhi sing ana ing LastPass. Yen sampeyan minangka admin, sampeyan bisa ndeleng anggota tim sing ngakses alat perusahaan sing dilindhungi sandhi lan kapan. Sampeyan uga diidini nyetel wektu lan ngatur maneh kanggo saben pangguna.

Apa rencana Premium Bitwarden?

Kanthi langganan Bitwarden Premium, pangguna bisa duwe keamanan lan kenyamanan ndhuwur. Sampeyan entuk kubah enkripsi 1 GB kanggo nyimpen informasi pribadi penting, informasi kertu kredit, rincian dompet digital, akun bank, paspor, nomer jaminan sosial, lan liya-liyane. 

Kajaba iku, sampeyan bisa nyimpen sandhi tanpa wates, maneh login, lan mbukak kir keamanan sing ora kaétung ing LastPass.

Apa LastPass duwe keamanan sing luwih apik tinimbang Bitwarden?

Bitwarden lan LastPass misuwur amarga fitur enggo bareng sandhi sing aman banget. Dheweke nggunakake kunci enkripsi 256-bit, sing bisa nolak serangan saka supercomputer lan peretas, supaya ora bisa dipecat. Pangguna Bitwarden seneng model keamanan nol-kawruh sing padha.

Kajaba iku, Bitwarden minangka piranti lunak open-source (OSS). Yen dibandhingake karo piranti lunak sumber tertutup komersial kayata LastPass, kemungkinan ora bakal kalebu kerentanan keamanan amarga jutaan wong mriksa kode sumber kanggo kewan omo lan nguatake risiko keamanan. 

Perbandingan Bitwarden vs LastPass 2022 - Ringkesan

Navigasi layanan anyar kanggo sampeyan lan perusahaan bisa uga angel banget utamane babagan keamanan Internet lan sandhi sampeyan. Bitwarden lan LastPass minangka pilihan sing apik kanggo manajer tembung sandhi. Nanging, aku melu Bitwarden amarga telung alasan.

Nomer siji, Bitwarden minangka manajer kata kunci sumber terbuka sing dibangun ing model keamanan strapping. Ora ana siji kasempatan manawa para penjahat cyber bakal bisa ngatasi kode keamanan sing mantep.

Kapindho, iki bakal nglindhungi login liwat server, piranti, lan situs web tanpa wates supaya sampeyan bisa browsing kanthi luwih cepet. Pangguna Bitwarden Premium entuk laporan pas wektune kanggo sandhi sing wis kapapar, digunakake maneh, lan ringkih.

Loro saka takeaways paling gedhe saka iki LastPass vs. Bitwarden sandi manager comparison yaiku pangguna langsung mlebu log login LastPass lan log sing bisa disesuaikan.

Aku nyaranake LastPass kanggo sapa wae sing nggoleki manajer tembung sandhi gratis sing bisa dipercaya. Nanging, rencana Premium kasebut rada over-the-top, luwih-luwih nalika manajer tembung sandhi liyane nawakake spesifikasi sing padha kanthi rega sing luwih murah.

Aku wareg karo loro LastPass lan Bitwarden, considering fitur kuat padha nggawa menyang meja. Pangatur sandi kanthi kualitas iki bisa nylametake sampeyan saka serangan cyber lan pelanggaran data sing kondhang. Dadi, apa sing nunggu? Entuk aplikasi web kasebut sadurunge kasep!

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.