Review Bitwarden (Gratis lan Sumber Terbuka, nanging Aman lan Cukup Apik?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Bitwarden minangka manajer tembung sandhi gratis sing gampang digunakake sing kompatibel karo macem-macem browser web, aplikasi seluler, lan situs jaringan. Yen sampeyan pengin keamanan sandhi maksimal tanpa nyuda memori (utawa dompet), mula manajer tembung sandhi gratis iki minangka alat sing pas kanggo sampeyan.

Saka $ 1 saben wulan

Sumber gratis & open Rencana mbayar saka $ 1 / bln

Ringkesan Tinjauan Bitwarden (TL; DR)
Rating
dirating 4.2 metu saka 5
price
Saka $ 1 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)
enkripsi
Enkripsi AES-256 bit
Login Biometrik
ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
100% manager sandi gratis kanthi panyimpenan login tanpa wates tanpa wates. Rencana sing mbayar nawakake 2FA, TOTP, dhukungan prioritas lan 1GB panyimpenan file sing dienkripsi
Deal Saiki
Sumber gratis & open Rencana mbayar saka $ 1 / bln

Duwe masalah ngelingi sandhi? Sampeyan ora dhewe-dhewe. Keamanan tembung sandhi mbutuhake kita nggawe sandhi sing ora bisa dicithak, lan yen lali sandhi iki, kita bakal nemoni masalah. 

Sawetara wong nggunakake GooglePangatur sandi, nanging aku nemokake manawa ora aman amarga sapa wae sing duwe akses menyang browser webku bisa entuk akses kanggo ndeleng sandhiku.

Banjur aku pindhah menyang Bitwarden kanggo nyimpen sandhi, lan aku seneng banget layanane. Iki minangka manajer kata kunci gratis sing paling apik amarga fitur sing apik kanggo wong sing nuntut keamanan paling ketat ing aplikasi lan login. 

Nanging, ana uga kekurangan. Ing iki Review Bitwarden, Aku bakal ngomong kabeh babagan sing apik lan sing ora apik.

Untung lan rugine

Proyek Bitwarden

  • 100% manager sandi gratis kanthi panyimpenan tanpa wates log mlebu tanpa wates 
  • Ngimpor sandhi saka manajer sandi liyane
  • Gampang digunakake amarga mbukak sumber
  • Nyedhiyakake MFA bebarengan karo keamanan sandhi
  • Keamanan maksimal diwenehake menyang panyimpenan file sing ndhelik
  • Akeh fitur tambahan sing kasedhiya kanthi biaya murah

Bitwarden Cons

  • Antarmuka pangguna ora cukup intuisi 
  • Fitur keamanan mung kalebu ing rencana mbayar
  • Ora apik karo dhukungan pelanggan langsung
  • Vault ora ngidini barang sing dikustomisasi kajaba sing wis ana ing jero 
  • Aplikasi desktop ora duwe akeh fitur ing versi gratis
DEAL

Sumber gratis & open Rencana mbayar saka $ 1 / bln

Saka $ 1 saben wulan

Fitur Bitwarden 

Iki minangka manajer kata kunci sumber terbuka premium sing unggul liwat macem-macem fitur sing diduweni. Ing bagean iki, kita bakal nerangake rincian fitur kasebut kanggo ngerti kepiye carane bakal gampang urip sampeyan.

fitur bitwarden

Ease 

Akeh aplikasi open-source umume luwih rumit. Dheweke duwe kurva belajar sing luwih angel tinimbang app sing duwe sumber tertutup. Nanging, Bitwarden misuwur ing antarane aplikasi desktop open-source liyane liwat panggunaan lan pandhuan sing diwenehake kanggo pangguna. 

Tembung Sandi Master 

Sampeyan bakal dijaluk nggawe sandhi utama nalika miwiti karo Bitwarden. Tembung sandhi iki kudu unik, saengga angel ditebak malah nganggo tandha sandhi sing diwenehake. 

Aja malah wani nggunakake tembung sandhi sing ringkih utawa kompromi minangka sandhi utama ing kene, amarga bakal nggawe ancaman keamanan derajat utama.  

Sandhi utama mung sampeyan kudu eling supaya mbukak kabeh aplikasi lan situs web sing ditambahake menyang kubah sandi Bitwarden, dadi sandhi utama, lan lali iki ora bakal ditindakake! 

Sampeyan bisa ngganti sandhi sawise nggawe. Cukup pindhah menyang Web Vault kanggo aplikasi Bitwarden. Deleng bar navigasi ing sisih ngisor, banjur pilih Setelan> Gulung mudhun menyang Akun> Ganti Sandhi Master. 

Ati-ati: Kanggo ngganti sandhi utama, sampeyan kudu masang sandhi lawas menyang sistem. Yen lali / kelangan sandhi lawas sampeyan, sayangé, tembung sandhi kasebut ora bakal bisa diuripake maneh. 

Sampeyan kudu mbusak akun Bitwarden lan miwiti akun anyar saka awal. Sampeyan bakal diarahake menyang pandhuan kanggo mbusak akun kanthi langsung liwat app.   

Ndhaptar Kanggo Bitwarden

Ndhaptar menyang Bitwarden iku gampang. Iki minangka titik wiwitan perjalanan sampeyan karo pangatur tembung sandhi iki. Sampeyan mung kudu ngetutake instruksi sing gampang.

bitwarden mlebu

Ana telung cara sing bisa dituju. Mlebu pilihan kanggo pangguna sing wis duwe akun, ing ndaftar pilihan kanggo pangguna anyar. 

Lan mlebu perusahaan pilihan kanggo karyawan sing kerja bareng ing organisasi - ing kasus iki, sampeyan ora prelu nggawe sandhi dhewe, nanging sampeyan kudu entuk sandhi saka kanca kanggo njaluk akses menyang kubah perusahaan. 

Bitwarden bakal njaluk sampeyan nggawe sandhi unik (alias sandhi utama). Sampeyan ora bisa mlebu liwat akun liyane. 

Bitwarden duwe gerbang mandiri, sing mbukak akun sampeyan lan njamin sampeyan bisa nggunakake sandhi siji iki kanggo mlebu menyang kabeh situs, browser, lan aplikasi liyane sing ditambahake menyang Bitwarden Vault.

Ndhaptar nganggo telpon minangka cara paling gampang kanggo nggarap manager sandhi iki. Sawise sampeyan mlebu nganggo alamat email lan nyetel sandhi utama kanggo nggawe Bitwarden, njupuk aplikasi saka telpon menyang desktop dadi gampang.

Sampeyan mung cukup mlebu kothak mlebu sing digandhengake karo alamat email sing ana gandhengane lan klik pesen sing sampeyan tampa saka Bitwarden. Saka kono, tututi pandhuan kanggo entuk aplikasi ing desktop tanpa repot. Sampeyan ateges mung sawetara klik. 

Iki minangka email sing bakal sampeyan tampa, klik ing kothak mlebu biru, lan sampeyan bakal nggawe manajer tembung sandhi aktif ing desktop. 

Kanggo pengalaman pangguna sing luwih lancar, bukak menyang app store, telusuran ekstensi Bitwarden banjur tambahi browser. Kanthi ekstensi, sampeyan bisa entuk akses menyang manajer tembung sandhi kanthi luwih gampang. 

Ing aplikasi desktop, sampeyan bakal diwenehake karo sawetara formulir sing ngenalake sampeyan babagan cara app. Bakal ana informasi babagan hubungan antara tembung sandhi lan URL / domain, lsp. 

Bitwarden duwe filter kanggo jeneng domain tartamtu sing katon teduh. Kanggo ngindhari phishing, Bitwarden ngidini sampeyan milih domain sing kudu diindhari supaya tembung sandhi lan akun sing diamanake aman.  

Frasa Sidik Jari 

Yen sampeyan mbukak Setelan, sampeyan bakal weruh ukara sidik jari. Klik ing kono, lan sampeyan bakal diwenehi 5 tembung acak sing di-hyphenated. 5 tembung kasebut permanen ditugasake ing akun sampeyan lan bakal katon ing siji urutan tartamtu.   

Ukara bekas driji katon kaya iki: meja-singa-menteri-botol-violet 

Pangatur tembung sandhi nggunakake frasa kaya kanggo nambah keamanan sampeyan. Iki nggawe identitas unik kanggo akun sampeyan. Sampeyan bisa uga kudu nggunakake aplikasi kasebut kanggo verifikasi akun nalika operasi kompromi keamanan bisa ditindakake. Iki langkah ekstra kanggo nutupi akun sampeyan saka ancaman ing tengah nalika nindakake kegiatan kaya nuduhake.    

Cukup aman kanggo nuduhake frase bekas driji nalika dijaluk. Nyatane, sampeyan bakal dijaluk khusus babagan frase sidik jari nalika nambah pangguna menyang akun perusahaan Bitwarden. Yen cocog karo pangguna pungkasan, sampeyan bakal diijini gabung.  

Frasa sidik jari nggawe sensor sing luwih kenceng kanggo enkripsi end-to-end kedadeyan tanpa dirusak ing jalur kasebut.  

Wide Range kanggo Kompatibilitas 

Sampeyan bakal entuk Bitwarden ing telung versi - versi app, desktop, lan browser.  

Antarane, sing paling gampang lan paling gampang digunakake yaiku versi aplikasi web. Iki nduweni keluwesan lan aksesibilitas sing adoh banget. 

Sampeyan ora prelu nginstal app ing desktop kanggo nggunakake versi web, nanging sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh fitur, kalebu 2FA, alat organisasi, laporan, lsp. 

Saliyane, ana versi desktop lan versi browser. Kalorone duwe fitur utama kayata nggawe kata sandi, lan ngaktifake tembung sandhi.  

Bitwarden bisa digunakake kanthi apik karo operator Windows, macOS, Android, lan Linux. Uga bisa digunakake karo browser kayata Opera, Chrome, ChromeOS, Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer lan Firefox. 

Manajemen Sandi 

Manajemen tembung sandhi minangka fitur utama Bitwarden. Dadi pangguna gratis lan premium bisa entuk mupangat sing akeh. Mangkene carane sampeyan nindakake. 

Nambahake / ngimpor sandhi

Sampeyan bisa nambah item (akun lan sandhi) anyar menyang Kolong kanthi nggunakake versi web lan versi aplikasi seluler pangatur tembung sandhi iki. Ing pojok tengen ndhuwur antarmuka, sampeyan bakal weruh a. Klik ing kono, lan sampeyan bakal weruh formulir kaya iki. Isi karo informasi sing relevan, banjur simpen input sampeyan. 

Tambahake kabeh akun menyang Vault. Sampeyan uga bisa nambah barang ing kene kanthi ngeklik menu tarik-mudhun ing ngisor iki 'Apa jinis barang iki?' lan tambahake apa sing sampeyan butuhake. Pilihan liyane yaiku - kertu, identitas, lan cathetan aman.  

Nggawe Sandhi

Sandi sing bisa diprediksi, ringkih, lan digunakake maneh minangka tanggung jawab kanthi risiko dhuwur. Nanging kanthi pitulung Bitwarden, sampeyan ora prelu ngupayakake nggawe sandhi utama sing ora bisa dilalekake. Sampeyan mbutuhake usaha nol kanggo nggunakake generator sandhi sing aman kanggo nggawe sandhi sing ketat sing acak kabeh. 

Kanggo entuk akses menyang generator sandhi, ketik Bitwarden liwat aplikasi seluler utawa ekstensi browser. Klik ing Generator kanggo nggawe sandhi anyar sing pancen ora bisa dipratelakake amarga acak. 

Pilihan sing bisa disetel padha karo manajer kata kunci sing mbayar lan versi gratis. Coba gunakake - ganti dawa sandhi standar, gunakake tombol ngalih kanggo ngaktifake / mateni karakter tartamtu, apa wae sing dikarepake. 

Lan aja kuwatir ngeling-eling sandhi iki sing sampeyan lakoni amarga Bitwarden bakal disimpen ing Vault kanggo sampeyan.  

bitwarden generator sandi

Isi Formulir

Kanthi Bitwarden, sampeyan ora mung sandhi isi otomatis, nanging uga bisa ngisi formulir! 

Nanging luwih dhisik sebutno, sanajan ngisi formulir minangka fitur gratis, ora kasedhiya ing kabeh versi Bitwarden. Sampeyan mung bisa ngisi formulir liwat ekstensi browser app iki. 

Warta sing nyenengake yaiku ngisi formulir bakal nambah luwih gampang ing urip sampeyan amarga kepiye bisa lancar. Gawe transaksi online dadi luwih gampang kanthi nggunakake Bitwarden kanggo log in informasi saka kertu lan identitas nalika nggawe akun anyar ing platform anyar, nindakake transaksi, lan liya-liyane. 

Sandhi Isi Auto

Aktifake IsiOtomatis kanthi mbukak setelan telpon. Sawise diaktifake, Bitwarden bakal ngisi sandhi sing disimpen kanggo sampeyan. Ora perlu ngetik yen kudu diisi otomatis ing ekstensi browser.

Kita seneng fitur iki amarga mlebu log dadi gampang. Coba wae! Iki minangka salah sawijining fitur utama manajer tembung sandhi sing apik iki.

Ing telpon, bukak Setelan> Sandhi> Sandhi IsiOtomatis. Priksa manawa Sandhi IsiOtomatis diaktifake. Banjur klik ing Bitwarden kanggo ngaktifake IsiOtomatis Bitwarden kanggo mbantu sampeyan. Sampeyan bakal entuk pop-up kaya iki: 

Keamanan lan Privacy 

Umume manajer tembung sandhi nggunakake enkripsi sing padha kanggo data lan sandhi. Nanging pangatur sandhi Bitwarden beda.

Arsitektur Kawruh Nol 

Ing aplikasi kriptografi, nol-ilmu minangka salah sawijining sistem keamanan sing paling canggih. Iki digunakake ing macem-macem bidang ilmu nuklir sing apik banget kanggo nglindhungi transaksi liwat jaringan pamblokiran. 

Iki minangka metode enkripsi sing biasane nggawe manawa ora ana panyedhiya layanan sampeyan ngerti data sing disimpen utawa ditransfer liwat server Bitwarden. Iki nggawe saluran aman kanggo kabeh informasi sensitif, saengga peretas ora bisa ngontrol akun sampeyan. 

Nanging, manajer tembung sandhi tanpa pengetahuan iki duwe siji kekurangan - yen sampeyan nganggep. 

Amarga ora ngidini panyimpenan data tingkat tengah, yen sampeyan ilang utawa lali sandhi unik sampeyan, mula ora ana cara kanggo nemokake maneh. Sampeyan ora bisa entuk akses menyang Vault kanthi cara apa wae tanpa sandhi. Yen sampeyan lali sandhi iki, sampeyan bakal dikunci saka akun lan kudu mbusak. 

Sandi Hashing 

Saben pesen sing sampeyan kirim lan nampa duwe kode sing unik. Nggawe sandhi utawa kode tegese ngacak-acak supaya bisa acak lan ora bisa diwaca kabeh. 

Bitwarden nggunakake teknologi enkripsi kanggo nggunakake kode kanggo saben pesen / data, dadi dadi set digit lan huruf acak sadurunge dikirim menyang server. Ora ana cara praktis kanggo mbalikke data sing dirusak tanpa sandhi utama.  

Akeh wong ujar manawa telusuran kekuwatan bisa mbukak kombinasi kode sing bisa uga mbantu nyusun data. Nanging, iki ora bisa ditindakake karo Bitwarden amarga enkripsi AES-CBC lan PBKDF2 SHA-256 sing kuat sing njaga gerbang kasebut. 

ENEE AES-CBC 256-enkripsi Enkripsi 

AES-CBC dianggep ora bisa dipecahke sanajan digoleki kekuwatan. Bitwarden nggunakake teknologi kanggo nglindhungi informasi ing Kolong. Iki minangka sistem kriptografi standar sing digunakake ing level pamrentah kanggo ngamanake data sing paling langka. 

Dawa kunci AES yaiku 256 bit. 14 babak transformasi ing 256 bit nggawe macem-macem ciphertext sing meh mokal bisa ditebak. Mula, dadi tahan uga kanggo kekuwatan. 

Kanggo mbalikke transformasi gedhe ing ciphertext lan nggawe teks bisa diwaca kanggo pangguna pungkasan, dibutuhake tembung sandhi sing unik. Mangkene enkripsi end-to-end iki nglindhungi data sajrone transit. Nalika ngaso, data tetep bakal dielingi nganti dilebokake sandhi kanggo mbukak kunci supaya teks ora dikonfigurasi. 

PBKDF2 - Decrypts Pesen Enkripsi kanthi Nggunakake Sandi Master Sampeyan 

Bitwarden nggunakake fungsi hash siji arah kanggo ngamanake pesen sing dienkripsi kaping pindho sadurunge disimpen ing basis data. PBKDF2 banjur nggunakake iterasi saka mburi panrima lan meshes karo iterasi ing server Bitwarden kanggo mbukak pesen liwat kunci organisasi unik sing dituduhake liwat RSA 2048. 

Lan amarga fungsi hash siji-pesen ing pesen kasebut, pesen kasebut ora bisa dibalekake utawa retak dening piranti lunak pihak katelu. Ora ana cara liya kanggo ndhelik pesen liwat PBKDF2 kajaba nggunakake sandhi unik. 

MFA / 2FA

Otentikasi 2FA utawa rong faktor minangka metode pemulihan sing njamin keamanan akun sampeyan sanajan tembung sandhi unik sampeyan bocor. 

Bitwarden menehi limang pilihan ing 2FA. Rong pilihan kasebut kasedhiya ing undakan gratis - aplikasi autentik lan verifikasi email ing Bitwarden. Telung liyane mung kasedhiya kanggo pangguna premium. 

Dadi, opsi 2FA premium yaiku Yubikey OTP Security Key, Duo, lan FIDO2 WebAuthn. Kanggo nemokake opsi kasebut, bukak menyang versi web Bitwarden. Saka ing kana, bukak Setelan> Login Loro Langkah banjur tindakake pandhuan. 

Disaranake sampeyan ngaktifake 2FA amarga bakal ngencengi parameter keamanan.  

Kepatuhan Keamanan

Fungsi utama Bitwarden yaiku nglindhungi data lan privasi. Supaya Bitwarden entuk idin kanggo takon lan nyimpen data, sampeyan kudu tundhuk karo sawetara aturan standar sing ditemtokake industri.

Ngatur GDPR 

Kepatuhan GDPR minangka salah sawijining clearances sing paling penting sing kudu diduweni kabeh manajer sandhi sadurunge miwiti operasi. Iki minangka set struktur hukum sing nemtokake pedoman tumindak nglumpukake lan ngolah data sing alus kasebut saka wong-wong ing Uni Eropa. 

Bitwarden uga tundhuk karo SCC UE, sing njamin data sampeyan bakal dilindhungi sanajan ora ana ing EEA lan saka yurisdiksi GDPR. Sejatine, iki tegese bakal nglindhungi data sampeyan ing negara-negara UE lan non-EU kanthi bebarengan. 

Bebarengan karo kepatuhan GDPR, Bitwarden uga nduweni kepatuhan HIPAA, Shield Privasi karo Kerangka Kerja Uni Eropa-AS lan Swiss-AS, lan CCPA. 

Sawetara pangguna pihak katelu wis diaudit jaringan open-source Bitwarden ing tes keamanan lan penetrasi, lan uga wis ana sawetara audit keamanan lan analisis kriptografi. 

Kabeh temuan wis nuduhake keamanan Bitwarden minangka manajer tembung sandhi, mula sampeyan bisa nggunakake panggunaan kanggo mindhah kabeh informasi sing alus.

Nuduhake lan Kolaborasi

Kanggo nuduhake aman lan kolaborasi aman karo tim lan individu liyane, gunakake Bitwarden Send. Fitur iki kasedhiya ing versi app sing gratis, nanging versi sing mbayar bakal ngidini sampeyan nuduhake sandhi karo pamirsa sing luwih gedhe. 

Sampeyan bisa nuduhake file sing dilindhungi sandhi, informasi tagihan, lan dokumen bisnis tanpa kompromi enkripsi kasebut. Kauntungan liyane saka Bitwarden Send yaiku sampeyan bisa ngatur fitur kanggo nggabungake paramèter eksternal. 

Kajaba iku, sampeyan bisa ngontrol manawa file sing dienggo dibusak, kadaluwarsa, utawa dipateni sawise wektu tartamtu. Sampeyan uga bisa milih nomer wong sing bakal duwe akses menyang file sing dituduhake. 

Kajaba iku, sampeyan bisa nyelehake sandhi sementara kanthi anyar ing file sing dipilih supaya ora bisa diakses saben anggota tim.    

Yen sampeyan klien Bitwarden, sampeyan bisa nggunakake Bitwarden Send kanggo nggunakake kabeh kaluwihan kasebut. Kasedhiya ing ekstensi browser, kubah web, lan uga liwat CLI.

Rencana gratis vs Premium

Ana rong kategori dhasar ing jinis akun. Salah sijine yaiku pribadi, lan liyane yaiku profesional. Ing kategori pribadi, ana rong jinis - akun individu lan kulawarga (bareng). Ing kategori bisnis, ana telung jinis akun - individu, tim, lan perusahaan. 

Sampeyan bisa ngupayakake uji coba ing pirang-pirang jinis akun Bitwarden, nanging ora kanggo kabeh. Kanggo sinau kanthi luwih rinci, waca ing ngisor iki.

Bitwarden Pribadi 

Bitwarden Gratis

Fitur utama alat kasedhiya kanggo pangguna gratis. Sampeyan bakal entuk keamanan maksimum, iku mesthi. Sawetara fitur gratis liyane yaiku login tanpa wates, panyimpenan sandhi tanpa wates, panyimpenan identitas tanpa wates, kertu, cathetan, akses menyang Bitwarden liwat piranti liyane, lan alat generasi sandhi sing migunani banget. 

Bitwarden Premium

Pangguna premium, ing tangan liyane, entuk luwih akeh. Ana rong jinis akun pangguna premium - sing siji Premium Individual, lan liyane kanggo Kulawarga. 

Loro akun premium bakal duwe fitur sing padha, nanging siji-sijine aspek khusus babagan akun Keluarga yaiku ngidini sampeyan nuduhake data karo 5 anggota liyane. Ing babagan fitur, sampeyan bakal entuk kabeh sing bakal diduweni pangguna gratis, lan liya-liyane. Keuntungan tambahan sing bakal sampeyan lakoni yaiku keamanan 2FA, TOTP, akses darurat, lan lampiran file ing panyimpenan sing dienkripsi. 

Kaloro jinis pangguna Bitwarden premium kudu mbayar tahunan.

Bisnis Bitwarden 

Bisnis Bitwarden digawe khusus kanggo digunakake para profesional. 

Ana telung jinis akun Bitwarden Business - gratis, tim, lan perusahaan. 

Bisnis Bitwarden Gratis

Ing jinis akun iki, sampeyan bakal entuk mupangat sing padha karo akun pribadi Bitwarden gratis. Nanging supaya bisa dadi fungsi kanggo organisasi sampeyan, fitur tambahan wis ditambahake supaya sampeyan bisa nuduhake data karo wong liya saka organisasi sampeyan. 

Tim Bitwarden 

Akun tim ora gratis. Iki minangka akun premium, lan ora ngagetne, bakal duwe kabeh fitur sing duwe akun premium. Bedane, yaiku ngidini pangguna nomer Bitwarden tanpa wates dadi siji akun sing saben pangguna dikenani biaya. 

Uga, amarga akun bisnis, duwe tambahan khusus kaya API kanggo manajemen acara, lan ngangkut barang supaya bisa mbantu manajemen tim. 

Perusahaan Bitwarden

Jenis akun iki padha karo akun Tim Bitwarden. Kasedhiya sawetara fitur tambahan kanggo kolaborasi karo perusahaan, kayata Otentikasi SSO, Pelaksanaane kebijakan, opsi hosting dhewe, lsp. 

NB: Ing akun bisnis Bitwarden premium, tagihan kasebut bisa dibayar saben wulan utawa tahunan.

Tambahan

Login Biometrik

Siji prekara sing penting kanggo masang kredensial login Bitwarden yaiku kanthi otomatis entuk login biometrik sing wis aktif ing piranti sampeyan. 

Contone, umpamane telpon sampeyan duwe pangenalan pasuryan. Ing kasus kasebut, Bitwarden bakal kanthi otomatis sync karo sandhi master supaya sampeyan ora kudu ngetik sandhi master nalika sampeyan ngetik Bitwarden Vault. 

Pangenalan pasuryan / pangenalan bekas driji sing duwe synced karo sandhi master sampeyan bakal siap mbukak app kanggo sampeyan.  

Laporan Kesehatan Vault 

Iki minangka fitur Bitwarden sing migunani banget sing mriksa status keamanan sampeyan. Nanging, ora kanggo versi gratis; mung kasedhiya ing versi mbayar.

Kanggo entuk laporan kesehatan kubah, bukak Vault> Tools> Reports. 

Sampeyan bakal entuk macem-macem jinis laporan ing kene. Ayo dirembug kanthi rinci. 

Laporake Sandi sing Diekspos

Sing siji iki bakal menehi katrangan manawa sandhi sampeyan didol ing web sing peteng utawa kena ing pelanggaran data. 

Laporan Sandhi sing Dienggo Maneh

Nggunakake sandhi sing padha kanggo macem-macem platform bisa menehi kompromi keamanan akun sampeyan. Dadi, laporan iki bakal mriksa sandhi sampeyan lan menehi katrangan manawa sandhi apa wae wis digunakake kaping pirang-pirang utawa ora. 

Tandha Lemah Lemah

Kabeh sandhi sampeyan bakal dicenthang. Sampeyan bakal dikabari yen sampeyan duwe sandhi sing kompromi ing Vault. Yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal dijaluk nggawe sandhi saka awal lan ngganti sandhi sing ringkih.

Laporan ing situs web sing ora dijamin

Iki bakal menehi sampeyan ngerti yen sampeyan ngunjungi, mlebu, utawa mlebu menyang situs web sing durung diverifikasi. 

Laporan 2FA

Laporan iki bakal menehi ngerti apa 2FA sing sampeyan lakoni wis mlaku kanthi bener. 

Laporan Pelanggaran Data

Iki minangka mriksa umum lan bakal menehi ngerti manawa ana data (tembung sandhi, file, identitas, lsp) sing dilanggar.

Rencana Harga

Sampeyan bisa nggunakake Bitwarden Gratis kanggo wektu tanpa wates. Yen sampeyan wis wareg karo fitur winates sing kasedhiya, sampeyan bakal nggawe sampeyan. Nanging, sampeyan bisa nganyari kapan wae. 

Sadurunge nganyari versi mbayar, sampeyan bisa nyoba nyoba kanggo kabeh akun premium kajaba akun individu premium. Dadi, periode uji coba kasedhiya kanggo kulawarga premium, tim premium, lan perusahaan premium kanthi durasi 7 dina total.

fiturGratis PribadiSingle TunggalKulawarga Premium
Jumlah pangguna1 max1 max6 max
Panyimpenan Aman kanggo Login, Identitas, Kertu, Cathetan Unlimited Unlimited Unlimited 
Pangguna Sandi YaYaYa
Ekspor Enkripsi YaYaYa
2FALiwat app / email Liwat app / email, Yubikey, FIDO2, Duo  Liwat app / email, Yubikey, FIDO2, Duo
Duo kanggo Organisasi 
Lampiran kanggo File Enkripsi 1 GB 1 GB kanggo saben pangguna + 1 GB kanggo dituduhake 
Nuduhake Data Unlimited 
TOTP-YaYa
Log Acara -
Akses API ---
SSO Login --
Kebijakan Perusahaan 
Sandi Admin Reset 
Self Hosting 
Tandhingan Tahunan $ 10 / pangguna $ 40 / pangguna 
Price saben wulan
fiturBisnis GratisBisnis Premium (Tim)Bisnis Premium (Perusahaan)
Jumlah pangguna2 max1- tanpa wates 1 - tanpa wates 
Panyimpenan Aman kanggo Login, Identitas, Kertu, Cathetan Unlimited Unlimited Unlimited 
Pangguna Sandi YaYaYa
Ekspor Enkripsi YaYaYa
2FALiwat app / email, Yubikey, FIDO2Liwat app / email, Yubikey, FIDO2Liwat app / email, Yubikey, FIDO2
Duo kanggo Organisasi YaYa 
Lampiran kanggo File Enkripsi 1 GB kanggo saben pangguna + 1 GB kanggo dituduhake 1 GB kanggo saben pangguna + 1 GB kanggo dituduhake 
Nuduhake Data Unlimited Unlimited Unlimited 
TOTPYaYa
Log Acara -Ya Ya
Akses API -YaYa
SSO Login --Ya 
Kebijakan Perusahaan Ya 
Sandi Admin Reset Ya 
Self Hosting 
Tandhingan Tahunan$ 3 / pangguna / wulan $ 5 / pangguna / wulan
Price saben wulan-$ 4 / pangguna / wulan$ 6 / pangguna / wulan

FAQ

Apa Bitwarden bakal menehi kabar yen ana pelanggaran data?

Ora, dheweke ora bakal ngandhani. Nanging sampeyan bisa ngerteni kanthi mbukak Laporan nglanggar Vault> Tools> Data kanggo mriksa.

Apa sistem piranti lunak sumber terbuka luwih apik tinimbang piranti lunak tertutup?

Ya, piranti lunak open-source kaya Bitwarden asring diteliti lan dipriksa; mangkono, padha mungkasi munggah karo keamanan kenceng. Kajaba iku, dheweke bisa menehi keluwesan luwih akeh kanggo tarif sing luwih murah. Waca sandi Perbandingan bitwarden vs LastPass

Apa aplikasi otentikasi apa sing digunakake Bitwarden kanggo MFA?

Bitwarden nggunakake FreeOTP, Authy, lan Google Authenticator

Pira sandhi sing bisa disimpen ing Bitwarden Free?

Sampeyan bisa nyimpen sandhi tanpa wates ing piranti tanpa wates. Mung nyekel yaiku mung ndhukung 1 pangguna.

Versi Bitwarden sing bisa digunakake kanthi luwih lancar kanggo ngisi otomatis?

Aplikasi seluler Bitwarden bisa ndeteksi lan sync sandhi luwih gampang tinimbang versi web lan ekstensi browser.

Apa Bitwarden gratis duwe fitur akses darurat?

Ora, sampeyan ora bisa nggunakake fitur darurat yen duwe akun gratis. Nanging, wong sing duwe akun premium isih bisa nambah sampeyan dadi kontak darurat. Sampeyan ora prelu dadi pangguna sing mbayar supaya bisa dadi kontak darurat.

Summary

Bitwarden minangka manajer tembung sandhi paling apik ing kutha kanthi undakan gratis lan mbayar. Sampeyan bisa nggawe sandhi anyar lan ndhelik sandhi lawas kanthi aman ing kene. Kasedhiya lintas platform saka aplikasi iki ndadekake bisa diakses kanthi gampang kanggo pangguna ing saindenging jagad.  

Versi mbayar app menehi luwih saka proteksi sandhi, nanging rencana gratis Bitwarden uga ora apik banget. Kabeh fitur inti Bitwarden kasedhiya ing undakan gratis supaya sampeyan bisa entuk keuntungan lengkap saka keamanan paling dhuwur. 

Nggunakake rong cara enkripsi sing beda kanggo ndhelik sandhi lan data kanthi individual supaya bisa nggampangake keamanan kabeh informasi sensitif sampeyan. 

Kanthi enggo bareng tembung sandhi lan sistem kolaborasi Bitwarden, sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake sandhi sementara menyang file penting lan ngirim. Sandi permanen sampeyan ora bakal kompromi kanthi cara iki, nanging nuduhake lan mbatesi tembung sandhi isih bisa ditindakake.

Apa sampeyan kudu luwih aman ing level individu utawa ing level profesional, Bitwarden bakal menehi dhukungan sing cukup. Dadi coba app lan nyingkirake kabeh tekanan online kanggo jangka panjang.

DEAL

Sumber gratis & open Rencana mbayar saka $ 1 / bln

Saka $ 1 saben wulan

Pangguna Anggota

Pangatur tembung sandhi paling apik

dirating 4 metu saka 5
Muga 17, 2022

Iki minangka salah sawijining manajer sandi paling apik ing pasar. Nanging aku duwe sawetara masalah ing ngendi sandi sandi sisih klien mandheg decrypting. Nalika sepisanan kedadeyan, atiku kesusu lan aku cepet-cepet mriksa apa sandhiku wis curropted utawa apa wae… Nanging matur nuwun, iki mung kesalahan sing kedadeyan ing sisih klien yen komputer sampeyan nabrak nalika nggunakake Bitwarden. Lan iku bisa didandani dening mung metu lan bali. Liyane saka iku, Aku ora duwe ala kanggo ngomong bab manager sandi iki.

Avatar kanggo Sarnai
Sarnai

Gratis lan apik

dirating 5 metu saka 5
April 14, 2022

Bitwarden gratis lan mbukak-sumber. Iku luwih aman tinimbang manager sandi liyane aku wis digunakake ing sasi. Sisih paling apik babagan Bitwarden yaiku nawakake kabeh fitur sing paling apik kanthi gratis. Sampeyan ora ne. Iki minangka salah sawijining manajer sandi paling apik ing pasar. Nanging aku duwe sawetara masalah ing ngendi sandi sandi sisih klien mandheg decrypting. Nalika sepisanan kedadeyan, atiku kesusu lan aku cepet-cepet mriksa apa sandhiku wis curropted utawa apa wae… Nanging matur nuwun, iki mung kesalahan sing kedadeyan ing sisih klien yen komputer sampeyan nabrak nalika nggunakake Bitwarden. Lan bisa didandani kanthi mung metu lan bali. Liyane saka iku, aku ora duwe apa-apa ala kanggo ngomong bab manager.ed sandi iki kanggo input informasi kertu kredit kanggo nyoba. Sampeyan bisa nyoba kabeh fitur kanthi gratis lan ora ana watesan babagan jumlah piranti sing bisa digunakake sync gratis. Aku wis dadi pangguna mbayar suwene 7-8 wulan kepungkur. Iki minangka manajer sandhi sing paling apik ing pasar. Aku banget nyaranake manager sandi otomatis iki.

Avatar kanggo Heraclius
Heraclius

Nyimpen sandi

dirating 5 metu saka 5
Maret 2, 2022

Minangka pangembang web, aku ngerti sepira pentinge tembung sandhi sing kuwat. Aku pindhah menyang Bitwarden taun kepungkur sawise 2 taun nggunakake LastPass. Aku ana ing rencana LastPass premium lan tansah nemoni masalah ngisi otomatis. Kanthi Bitwarden, aku durung weruh bug ngisi otomatis sajrone wektu iki. Iku uga cepet banget lan aman. Iku encrypts kabeh sandhi karo master sandi. Sisih paling apik yaiku gratis lan mung mbutuhake rencana mbayar kanggo sawetara fitur premium sing umume ora dibutuhake. Rencana gratis Bitwarden wis dadi luwih apik tinimbang LastPass.

Avatar kanggo Alice Donnel
Alice Donnel

Mung ngimbangi samubarang

dirating 3 metu saka 5
Oktober 2, 2021

Pengalaman karo Bitwarden nggawe aku nulis ulasan ing kene. Siji, terjangkau banget. Uga duwe rencana gratis. Banjur, duwe akeh fitur sing kudu dipikirake. Masalahku mung ing kene yaiku fitur keamanan ora kalebu ing rencana gratis. Kajaba iku, rencana gratis mung kanggo pangguna siji. Dhukungan pelanggan minangka masalah liyane.

Avatar kanggo Shane Blake
Shane Blake

Pros / Cons

dirating 3 metu saka 5
September 30, 2021

Bitwarden cukup netral ngelingi pro lan kontra. Saka prekara sing apik ing Bitwarden, dhukungan pelanggan sing kurang apik lan fitur keamanan mung kalebu rencana sing dibayar. Siji liyane yaiku yen kelangan sandhi master nggawe angel ngakses kubah Bitwarden.

Avatar kanggo Xavier R
Xavier R

100% Wareg

dirating 5 metu saka 5
September 30, 2021

Bitwarden bisa digunakake kanthi apik saka perusahaan cilik nganti gedhe. Wis kebak karo fitur apik tenan kanggo mupangat sampeyan. Sampeyan uga 100% dilindhungi babagan privasi lan keamanan, uga terjangkau. Napa ora nyoba, saiki lan sampeyan mesthi tetep bisa urip!

Avatar kanggo Wayne M.
Wayne M.

! 00% Gratis

dirating 5 metu saka 5
September 27, 2021

Kanggo kula sing mesthi golek gratis lan rencana gratis, aku seneng karo Bitwarden amarga 100% gratis. Fitur sing kasedhiya sejatine migunani kanggo kabutuhan. Aku ora bisa ngomong luwih akeh babagan iki. Aku seneng lan matur nuwun Bitwarden amarga wis bebas!

Avatar kanggo Zeno E.
Zeno E

Ora Tepat kanggo Bisnisku

dirating 2 metu saka 5
September 20, 2021

Aku duwe bisnis sing rahasia banget lan Bitwarden ora mung bisnis sing pas kanggo aku. Aku seneng regane lan duwe rencana gratis. Ya, iki ora dilengkapi fitur canggih sing dibutuhake kanggo njaga informasi lan privasi sing aman lan ora uwal saka risiko.

Avatar kanggo Ted Ford
Ted Ford

Wong sing Loma Banget

dirating 5 metu saka 5
September 17, 2021

Bitwarden kasedhiya minangka langganan gratis lan mbayar. Ana akeh fitur ing versi premium sing uga kasedhiya ing versi gratis. Kanthi akeh fitur menarik sing bisa sampeyan lakoni saka rencana gratis, aku bisa ujar manawa aku seneng banget wiwit wiwit dadi mahasiswa nganti saiki aku mung miwiti bisnis online dhewe. Aku arep golek rencana premium amarga bisnis saya gedhe. Rencana sing dibayar wiwit $ 1. Perusahaan iki cukup loman kanggo nyedhiyakake pangelola sandhi iki sing aman kanthi rega sing terjangkau banget.

Avatar kanggo Jack Stevens
Jack Stevens

Super Apik tenan

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

Bitwarden mung sing sampeyan butuhake kanggo keperluan pribadi, kulawarga, lan bisnis. Akun gratis luwih saka cukup kanggo nangani masalah privasi lan keamanan ing babagan manajemen sandhi. Rencana sing mbayar diwiwiti regane $ 1. Pancen apik tenan, ya?

Avatar kanggo Alden Baldwin
Alden Baldwin

Nggawe Rencana Gratis

dirating 5 metu saka 5
September 8, 2021

Sing paling dak tresnani lan daksenengi yaiku gratis ... Sampeyan bisa uga duwe tawaran tambahan paling murah nganti $ 1 / wulan, nanging malah rencana gratis bakal ndadekake jagad sampeyan ngatur tembung sandhi kanthi privasi lan keamanan sing luwih gedhe. Malah luwih gampang digunakake. Dadi, aku menehi rating 5-bintang sing sampurna iki. Aku nyaranake kanggo kabeh wong.

Avatar kanggo Drake Brown
Drake Brown

Ngelingi Bitwarden?

dirating 4 metu saka 5
September 8, 2021

Bitwarden, minangka pangatur tembung sandhi, gampang digunakake nganti bisa diakses ing piranti seluler. Malah gratis dadi tambah gedhe kanggo bisnis sampeyan. Uga kasedhiya karo fitur lan mupangat sing apik sing bakal ngesanake sampeyan. Siji kekurangan ing kene yaiku sampeyan ora bisa ngatur kabeh sandhi dadi folder.

Avatar kanggo Jim Boyce
Jim Boyce

Cukup Cukup

dirating 3 metu saka 5
September 8, 2021

Duwe rencana gratis cukup adil kanggo digunakake. Nanging kudu luwih akeh keuntungan sing bakal nglindhungi privasi sampeyan ing bisnis. Ora mesthi akurat sanajan fitur isi otomatis gagal. Cara iku syncs sandhi antarane piranti apik nanging ora sakabehe nyengsemaken dibandhingake merek premium utawa plans. Njaluk gratis iku terserah sampeyan nanging aja ngarep-arep entuk kabeh saka produk premium liyane sing padha.

Avatar kanggo Mandy Stone
Watu Mandy

Kirim Review

Cathetan Suku

  1. Dashlane - Rencana https://www.dashlane.com/plans
  2. Dashlane - Aku ora bisa log in menyang akunku https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/202698981-I-can-t-log-in-to-my-Dashlane-account-I-may-have-forgotten-my-Master-Password
  3. Pambuka fitur darurat https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360008918919-Introduction-to-the-Emergency-feature
  4. Dashlane - FAQ Pemantauan Web Gelap https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360000230240-Dark-Web-Monitoring-FAQ
  5. Dashlane - Fitur https://www.dashlane.com/features

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.