8 Alternatif LastPass Paling Apik Kanggo 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Tembung sandhi sing ringkih minangka salah sawijining sebab kenapa akun online disusupi. Alasan sabanjure ing dhaptar nggunakake tembung sandhi sing padha kanggo pirang-pirang situs web utawa kabeh akun. LastPass minangka manajer sandi sing apik banget nanging ana sing apik Alternatif LastPass ⇣ ing njobo kono.

Saka $ 1.99 saben wulan

Mulai uji coba premium gratis 30 dina

Iki manajer manajer sandi LastPass Mlebu. Dheweke ora mung mbantu sampeyan ngasilake tembung sandhi sing luwih kuwat, nanging dheweke uga eling kanggo sampeyan.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: Dashlane. Iki duweke manager sandi favorit amarga antarmuka panganggo sing resik, sederhana, keamanan lan dilengkapi VPN gratis lan ngawasi Web Gelap.
  • Na balapan, Best sakabèhé: 1Gambar Tembung ⇣. Runner-up yaiku 1Password thanks kanggo panggunaan, fitur lan keamanan sing apik.
  • Alternatif LastPass freemium paling apik: RoboForm minangka manajer kata kunci aman multi-platform freemium paling apik ing pasar. Saiki sampeyan bisa simpen 30% ing lengganan RoboForm Everywhere anyar.
  • Alternatif LastPass gratis paling apik: Sandi Lengket ⇣ minangka manajer kata kunci gratis paling apik ing pasar, dilengkapi fitur nanging ora gampang digunakake lan antarmuka rumangsa ketinggalan jaman.
DEAL

Mulai uji coba premium gratis 30 dina

Saka $ 1.99 saben wulan

Alternatif LastPass paling apik ing 2022

LastPass pancen salah sawijining manajer tembung sandhi paling apik, nanging ing ngisor iki 8 alternatif LastPass paling apik sampeyan kudu nimbang sadurunge mbukak kabeh-in karo manager sandhi:

Pilihan alternatif kanggo manajer tembung sandhi kaya LastPass, sing luwih apik (lan luwih murah) nalika nggawe lan nyimpen tembung sandhi sing kuwat lan aman

1. Dashlane

manager dashlane manager
  • Dashlane minangka alternatif paling apik kanggo LastPass
  • Rencana gratis lan rencana premium saka $ 3.33 saben wulan
  • situs web: https://dashlane.com/

Dashlane minangka salah sawijining manajer sandhi sing paling populer ing pasar. Nawakake antarmuka pangguna sing resik lan gampang kanggo nyimpen lan ngatur kabeh sandhi. Nawakake aplikasi kanggo kabeh piranti lan platform kalebu Windows, Mac, iOS, lan Android.

Sisih paling apik babagan Dashlane iku rencana premium sawijining dilengkapi karo ngawasi Web VPN lan Dark Web gratis. Yen situs web disusupi, tembung sandhi sing dicolong biasane didol ing Web Gelap. Pemantauan Web Gelap ngawasi akun pangguna sampeyan saka dhaptar situs web sing disusupi lan ngelingake yen nemu jeneng pangguna ing dhaptar kasebut. Iki menehi kesempatan kanggo ngganti sandhi sadurunge ana sing nyalah gunakake akun sampeyan.

Dashlane rencana:
Senajan rencana gratis nawakake puluhan fitur sing apik tenan lan cukup kanggo pangguna akeh, ngidini sampeyan ngidini nyimpen 50 sandhi lan mung bisa digunakake ing siji piranti. Versi premium Dashlane, ing sisih liya, ngidini sandhi lan piranti tanpa watesan. Nawakake uga ngawasi web sing peteng lan ngancani gratis Layanan VPN.

Napa Dashlane minangka salah sawijining alternatif LastPass paling apik:
Dashlane kasedhiya ing piranti lan platform liyane saka LastPass lan rencana premium dilengkapi layanan VPN.

mriksa situs web Dashlane kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci rinci Dashlane

2. 1Tembungan

1Password
  • Sing paling gampang nggunakake manajer sandhi ing pasar
  • Rencana gratis lan rencana premium saka $ 2.99 saben wulan
  • situs web: https://1password.com/

1Password disaranake kanthi puluhan publikasi kayata Fast Company, The Wirecutter, Wired, lan TrustPilot. Iki minangka salah sawijining paling gampang nggunakake aplikasi manajer sandhi ing pasar. Antarmuka minimal lan ora ngatasi sampeyan sewu pilihan.

Aplikasi iki nawakake puluhan fitur kanggo mbantu supaya kabeh akun online aman lan aman kayata ngawasi logins kompromi lan situs sing ndhukung 2FA. Nawakake aplikasi mandiri kanggo Mac, iOS, Windows, Android, Linux, lan OS Chrome. 

Rencana 1Password:
The versi gratis matesi pangguna mung siji piranti. Nanging versi premium ngidini sampeyan nyimpen sandhi lan barang sing ora ana watesan. Nawakake uga nganti 1GB ing panyimpenan dokumen.

Napa 1Password minangka alternatif apik kanggo LastPass:
1Password nawakake antarmuka sing luwih prasaja tinimbang aplikasi pangatur tembung sandhi liyane.

mriksa situs web 1Password kanggo ngerteni luwih akeh babagan layanan lan tawaran saiki.

… Utawa waca rinci 1 Tinjauan Kata Kunci

3.RoboForm

RoboForm
  • Manajer sandi freemium paling apik
  • Rencana gratis lan rencana premium mung $ 16.68 saben taun
  • situs web: https://roboform.com/

RoboForm minangka manajer sandhi gratis sing kasedhiya kanggo kabeh piranti lan platform kalebu iOS, Android, Mac, lan Windows. Iki uga kasedhiya minangka extension browser kanggo kabeh browser kalebu Firefox, Chrome, Opera, lan Safari. Pangguna antarmuka padha karo LastPass lan gampang digunakake.

Rencana RoboForm:
The versi gratis app iki ngidini sampeyan simpen sandhi sing ora ana ing kabeh piranti nanging ora nawakake serep maya utawa awan sync antarane piranti sampeyan. Versi premium nawakake kabeh iki lan fitur enggo bareng aman.

Saiki sampeyan bisa njaluk 42% off lengganan RoboForm Everywhere:

Napa RoboForm minangka alternatif apik kanggo LastPass:
RoboForm kasedhiya kanggo luwih akeh platform lan piranti tinimbang LastPass.

mriksa metu situs web RoboForm kanggo ngerteni luwih akeh babagan layanan lan tawaran saiki.

… Utawa waca rinci Review RoboForm

4. NordPass

nord pass
  • Manajer sandhi kabeh-ing-siji paling apik + panyimpenan maya + VPN
  • Rencana gratis lan rencana premium saka $ 1.49 saben wulan
  • Aplikasi desktop (kanggo Windows, Mac, lan Linux) lan minangka ekstensi browser.
  • Algoritma enkripsi XChaCha20.
  • situs web: https://nordpass.com/

Waca rangkeng- (saka produsen NordVPN lan NordLocker) minangka manajer tembung sandhi gratis lan premium sing kasedhiya kanggo kabeh piranti lan platform kalebu iOS, Android, Mac, Linux lan Windows.

NordPass ngidini sampeyan nyimpen lan ngatur sandhi tanpa wates nggunakake enkripsi XChaCha20 kanggo situs web lan login app favorit. Fitur utama NordPass yaiku kesederhanaan, tumindak sing dirancang (njaga sandhi sampeyan kanthi aman lan ngangkut barang sampeyan kanthi otomatis menyang akun) lan bisa ditindakake kanthi apik.

Rencana NordPass:

The versi gratis saka NordPass nyimpen sandhi tanpa wates ing siji piranti. Versi premium diwiwiti saka $ 1.49 / wulan bisa digunakake ing enem piranti, lan dilengkapi enggo bareng barang sing aman, kontak sing dipercaya, kesehatan kata sandi, pemindai data nglanggar data, lan liya-liyane.

Sing apik banget yaiku yen sampeyan ndhaptar NordPass, sampeyan bakal ditawakake diskon premium sing apik NordVPN (ndhelik sambungan internet lan nglindhungi privasi lan data) lan Waca rangkeng- (panyimpenan maya sing ndhelik premium kanggo file sampeyan).

Napa NordPass luwih apik tinimbang LastPass:

Yen sampeyan peduli karo keamanan, mula NordPass minangka opsi sing luwih apik amarga luwih aman lan nawakake enkripsi sing luwih apik nggunakake algoritma XChaCha20.

mriksa situs web NordPass kanggo ngerteni luwih akeh babagan layanan lan tawaran saiki.

… Utawa waca rinci Review NordPass

5. Tembung Lengok

StickyPassword

Pangguna Sekat iku salah siji saka manajer sandhi gratis paling apik ing pasar. Versi gratis ngidini sampeyan nyimpen sandhi lan dokumen kaya sing disenengi ing kabeh piranti. Aplikasi iki dilengkapi aplikasi kanggo kabeh piranti lan platform kalebu, Mac, iOS, Android, lan Windows. Sampeyan ngidini sampeyan nyimpen sandhi, cathetan, lan dokumen tanpa wates. Uga kasedhiya karo 2 Otentikasi Faktor.

Versi macet gratis iku kaya app ngatur lokal sandhi sing nyimpen sandhi ing piranti sampeyan. Beda karo manajer tembung sandhi liyane, versi Sticky Sandi sing gratis ora kasedhiya sync antarane kabeh piranti sampeyan. Panjenengan sandhi mung disimpen ing piranti sing digawe. Sisih paling apik babagan nggunakake versi premium app iki yaiku menehi sumbangan kanggo pembayaran kanggo ngirit manate sing kaancam bakal punah (ya, Manatees!).

Rencana Sandi Cantik:
Senajan versi gratis nawakake akeh fitur keamanan minangka versi premium, versi gratis ora nawakake maya sync, lan sandhi sampeyan ora bakal dadi synced antarane kabeh piranti sampeyan. Rencana premium syncKabeh sandhi lan dokumen ing kabeh piranti lan gawe serep ing méga.

Napa Sandi Lengket minangka salah sawijining alternatif LastPass sing paling apik:
Sandi Lengket ora mbatesi panggunaan rong bukti asli sandhi sanajan ing rencana gratis, ora kaya LastPass.

6. Lebokake

Enpass
  • Manajer sandhi offline paling apik
  • Rencana gratis lan rencana premium saka $ 11.99 (biaya siji-wektu)
  • situs web: https://enpass.io/

Enpass nawakake desain antarmuka sing apik banget supaya gampang ngatur kabeh sandhi. Aplikasie kasedhiya ing Android, iOS, Mac, Linux, lan Windows. Versi gratis nawakake meh akeh fitur kaya versi premium app iki.

Bathi watesan mung sampeyan bisa mung nyimpen 20 sandhi ing versi gratis lan ora bisa nggawe pirang-pirang kothak kanggo misahake data. Lebokake versi premium aplikasi iki ngidini nyimpen sandhi sing ora ana watesan lan ngidini nggawe konten sing beda adhedhasar kasus panggunaan kayata Work, Family, etc.

Ndhuwurake rencana:
Versi gratis aplikasi iki ngidini nyimpen 20 sandhi. Sisih paling apik babagan aplikasi iki yaiku versi premium kasedhiya kanggo biaya siji-wektu. Sanajan sampeyan kudu tuku aplikasi kanggo saben platform sing sampeyan gunakake, sampeyan kudu urip kanthi mung $ 11.99 saben platform.

Napa Enpass minangka salah sawijining alternatif LastPass sing paling apik:
Enpass luwih murah tinimbang LastPass. Kanggo rega lengganan taunan LastPass, sampeyan bisa entuk Enpass seumur hidup.

7. penjaga

Keamanan Keeper
  • Manajer sandhi keamanan kelas paling apik ing kelas
  • Rencana gratis lan rencana premium saka $ 2.49 saben wulan
  • situs web: https://keepersecurity.com/

keeper minangka manager sandi sing aman dipasar menyang bisnis. Beda karo aplikasi liya ing dhaptar iki, Keeper dirancang kanggo bisnis lan tim, lan nawakake puluhan fitur lan mupangat keamanan. Iki minangka salah sawijining manager sandi sandi paling dhuwur app ing meh kabeh platform kalebu Google Play, G2Crowd, Apple Store, GetApp, lan Trustpilot. Nerangake karo app kanggo kabeh piranti kalebu Android, iOS, Mac, lan Windows.

Rencana penjaga:
The versi gratis mung bisa digunakake ing siji piranti. Versi premium ngidini sync antarane piranti tanpa watesan lan nawakake puluhan fitur keamanan.

Napa penjaga minangka alternatif apik kanggo LastPass:
Penjaga dirancang kanggo bisnis lan tim sing pengin njaga data kanthi aman. Penjaga nawakake keamanan sing luwih apik tinimbang LastPass lan digawe kanggo tim.

8. Bitwarden

Bitwarden
  • Manajer open-source lan manajemen sandhi paling apik
  • Rencana gratis lan rencana premium saka $ 1 saben wulan
  • situs web: https://bitwarden.com/

Bitwarden iku gratis manager sumber sandhi mbukak. Nawakake aplikasi kanggo kabeh platform kalebu Windows, Mac, Linux, Android, lan iOS. Uga kasedhiya karo ekstensi browser kanggo kabeh browser modern. Kajaba iku, yen sampeyan ahli teknologi utawa pangembang web, sampeyan malah bisa ngakses Bitwarden saka antarmuka line line. Sisih paling apik babagan Bitwarden yaiku, yen sampeyan pengin, sampeyan bisa nyiyapake ing server khusus dhewe kanthi gratis.

Rencana Bitwarden:
Bitwarden yaiku rampung gratis lan nawakake kabeh fitur sing bakal sampeyan butuhake. Versi gratis ngidini sampeyan nyimpen lan sync tembung sandhi tanpa wates ing piranti tanpa wates. Uga ditrapake Authentication 2-Factor. Versi premium aplikasi iki nawakake sawetara fitur keamanan majeng lan 1GB ing panyimpenan file sing dienkripsi.

Napa Bitwarden minangka alternatif apik kanggo LastPass:
Bitwarden nawakake gratis kabeh fitur sing biaya LastPass.

mriksa situs web Bitwarden kanggo ngerteni luwih akeh babagan layanan lan tawaran saiki.

… Utawa waca rinci Review Bitwarden

Apa LastPass (lan cara kerjane)

alternatif paling pungkasan

LastPass minangka alat sing gampang ngatur sandhi lan nambah keamanan kabeh akun online. LastPass nyimpen kabeh sandhi ing akun LastPass konco sandhi master. Nggunakake alat manajemen sandhi kayata LastPass bisa 10x keamanan online. Tinimbang nggunakake tembung sandhi sing padha ing kabeh situs, sampeyan bisa nggunakake LastPass kanggo ngasilake lan nyimpen sandhi sing kuwat kanggo kabeh situs web sing digunakake.

Lan amarga LastPass nangani bagean tembung sandhi kanggo sampeyan, sampeyan ora kudu milih tembung sing ringkih utawa gampang eling sandhi. LastPass luwih saka mung manajer tembung sandhi. Sampeyan ora bisa nyimpen mung sandhi, nanging uga informasi penting liyane kayata rincian kertu kredit, rincian akun bank, lan uga rincian administrasi server (yen sampeyan kalebu barang kaya ngono).

Menapa malih, bisa nyimpen rincian pribadi kayata jeneng, alamat, nomer telpon, lsp. Informasi iki bakal kapenuhan ing browser kanthi mung siji klik tinimbang ngetik kabeh dhewe. Sampeyan bisa ngakses informasi iki ing piranti apa wae sing wis diinstal ing LastPass. LastPass nawakake aplikasi kanggo kabeh piranti lan ekstensi kanggo meh kabeh browser.

LastPass fitur lan rencana

Sanadyan LastPass nawakake puluhan fitur keamanan, antarmuka panganggo kanggo ngatur kabeh sandhi lan informasi pribadi sampeyan gampang banget. Kajaba saka nyimpen lan eling kabeh sandhi kanggo sampeyan, uga nawakake fitur keamanan kayata adat Loro Factor Authentication sistem sing bisa digunakake kanggo aplikasi sing sampeyan pengin aman kayata aplikasi sing gegandhengan karo perbankan.

rencana lastpass

Sawise ngaktifake 2FA (Konfirmasi Dua faktor), app sing sampeyan aktifake bakal njaluk sandhi siji-wektu sing bisa diakses saka LastPass. Nanging ora mung sing ditawakake LastPass. Iki uga dilengkapi fitur sederhana sing ngidini sampeyan enggo bareng sandhi kanthi gampang lan aman karo wong liya (yen sampeyan kudu). 

Pros lan kontra saka LastPass

Ana akeh sebab kenapa sampeyan pengin nggunakake LastPass kanggo ngatur sandhi. Kaping pisanan yaiku kesederhanaan lan aksesibilitas. Sinau nggunakake LastPass kurang saka menit utawa loro.

Lan nawakake aplikasi kanggo kabeh piranti lan platform kalebu Android, iOS, Mac, Ekstensi Browser, lan Web. Ing ngendi wae, piranti apa wae sing sampeyan gunakake gampang ngakses kabeh sandhi mung kanthi sawetara klik utawa tutul. Alesan liya kenapa wong seneng LastPass yaiku bisa ngisi kabeh kredensial pangguna kanggo sampeyan kanthi mung klik ing kabeh piranti sing kasedhiya.

Nanging ora kudu nggoleki, banjur nyalin lan nempel sandhi saben sampeyan pengin mlebu menyang situs web, LastPass nindakake kanthi mung klik utawa loro. Sampeyan uga bisa ngaktifake Isi otomatis utawa malah mlebu otomatis fitur kanggo situs web favorit sampeyan. Sanajan ana akeh sebab kenapa wong seneng LastPass, ana sawetara alasan kenapa sampeyan mikir aplikasi pangatur sandhi liyane.

Siji alesan kasebut yaiku manawa aplikasi desktop kasebut, kaya sing dilaporake dening sawetara pangguna, rada regane lan mung kasedhiya kanggo Mac lan dudu Windows. Kajaba iku, versi gratis ora nawakake kabeh fitur enggo bareng lan mbatesi panggunaan kasebut Authenticator LastPass.

Kanggo informasi luwih lengkap, waca Pendhaftaran review LastPass ing kene.

Pitakonan Paling Sering

Apa sing diarani manajer tembung sandhi?

Pangatur tembung sandhi minangka aplikasi desktop (Windows, Mac, lan Linux) lan ekstensi Browser (Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer) sing ngidini pangguna ngasilake, nyimpen lan ngatur login lan tembung sandhi kanggo mlebu situs web lan aplikasi.

Napa aku kudu nggunakake pangatur tembung sandhi?

Keuntungan utama nggunakake manajer tembung sandhi yaiku keamanan lan kenyamanan. Gampang nggawe lan nggunakake tembung sandhi sing dawa, acak, kompleks, lan nggunakake sandhi aman sing disimpen supaya bisa mlebu kanthi otomatis menyang situs web lan aplikasi kanthi online.

Apa manajer sandi sing paling apik?

LastPass dianggep minangka salah sawijining manajer tembung sandhi paling apik, nanging, ana alternatif sing apik kayata DashLane, 1Password, Sticky Password, lan NordPass sing nawakake luwih akeh fitur / luwih apik lan rega sing luwih murah.

Apa DashLane luwih apik tinimbang LastPass?

Loro-lorone minangka manajer sandhi sing apik. Versi mbayar Dashlane dilengkapi fitur sing luwih akeh, sanajan regane luwih murah, regane wiwit $ 4.99 / wulan. LastPass nawakake versi gratis sing luwih murah, lan versi mbayar luwih murah, diwiwiti saka $ 3 / wulan, nanging dilengkapi fitur sing luwih sithik.

Alternatif LastPass Paling apik 2022: Ringkesan

Sanajan LastPass gedhe lan nawakake atusan fitur keamanan, iku ora paling apik kanggo kabeh wong.

Yen sampeyan ora bisa mutusake pilihan LastPass sing bakal ditindakake, aku nyaranake Dashlane. Nerangake karo kabeh fitur sing bakal sampeyan butuhake lan luwih gampang digunakake tinimbang LastPass.

Sisih paling apik babagan Dashlane yaiku versi premium menehi tambahan VPN layanan kanggo mbantu ngamanake pengalaman browsing.

DEAL

Mulai uji coba premium gratis 30 dina

Saka $ 1.99 saben wulan

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.