Alternatif KeePass paling apik

in Cathetan, Pangguna Sandi

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan nggoleki sing paling apik Alternatif KeePass? KeePass minangka manajer tembung sandhi sumber terbuka. Kajaba iku, gratis. Nanging amarga sampeyan nggoleki manajer tembung sandhi alternatif, sampeyan bisa uga ora seneng karo UI.

Aku duwe kesempatan kanggo riset manajer tembung sandhi sing gratis lan mbayar, lan aku bakal nemoni masalah sing padha. 

Dadi, yen sampeyan nggoleki alternatif KeePass paling apik, maca pengalaman bisa ngirit dhuwit lan mbokmenawa sejuta dolar saka rahasia perusahaan! 

Ringkesan cepet:

  1. 1Password - Alternatif manajer pasword paling apik kanggo KeePass ing taun 2024 ⇣
  2. keeper - Antarmuka pangguna paling apik lan opsi nuduhake aman ⇣
  3. Enpass - Data luwih cepet synckapabilitas ⇣

Dina iki aku bakal nuduhake pikiranku 1Password, Keeper, lan Enpass - telu manajer tembung sandhi paling aman ing taun 2024. 

Ing pungkasan artikel iki, sampeyan bakal ngerti babagan manajer tembung sandhi sing paling cocog kanggo sampeyan lan apa sebabe. Ayo wiwiti!

TL; DR 

1Password, Keeper, lan Enpass ora beda regane. Nanging yen sampeyan pengin tembung sandhi sing diatur kanthi keamanan maksimum, Enpass minangka alternatif sing luwih apik. 

Sampeyan bisa nyimpen sandhi sing ora kaetung ing kubah tanpa wates- syncing piranti sampeyan bebarengan. 

Aku seneng fitur pamulihan data 1 taun saka 1Password lan Menara Pengawal kanggo scan keamanan saben dinane. 

Keeper duwe opsi olahpesen pribadi lan kubah foto langsung - sing pertama. 

Nyoba gratis kasedhiya kanggo kabeh telung layanan manajemen sandhi iki. Coba saiki, banjur mbayar mengko!

Alternatif Top kanggo KeePass 

Nalika nggoleki manajer tembung sandhi sing dipercaya, aku nemokake sawetara alternatif sing janjeni kanggo KeePass. Nanging, ing babagan proteksi privasi, enggo bareng kubah aman, lan enkripsi sing tamper, mung telung wong kasebut sing ngilangi. 

Aku kira sampeyan pengin ngerti apa sing dakkira babagan layanan manajemen sandhi iki kanthi pribadi. Dadi, iki minangka upaya cilik kanggo nuduhake pengalaman karo 3 manajer sandhi paling apik kanggo bisnis lan omah.

1. 1Password (Alternatif KeePass paling apik ing taun 2024)

1Password

Rencana gratis: Ora (nyoba gratis 14 dina)

Price: Saka $ 2.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Mon petir web peteng Menara Pengawal, Mode lelungan, Panyimpenan data lokal. Rencana famili sing apik banget.

Kesepakatan saiki: Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.99 / bln

situs: www.1sandi.com

Fitur utama

  • Enkripsi data mburi-kanggo-mburi 
  • Gampang mlebu kanthi siji klik 
  • Nyata-wektu syncing antarane piranti sing wis kadhaptar 
  • Mode Plancong kanggo ndhelikake data sensitif saka piranti 
  • Bisa mulihake file sing dihapus nganti 365 dina kepungkur saka tembung sandhi sing aman
  • Sampeyan bisa milih sandhi lan informasi sing bakal dituduhake karo kulawarga
  • Menara Pengawal nampilake laporan sandhi sing ringkih, digunakake maneh lan kompromi 
Fitur 1password

Pangguna Sandi 

Aku seneng karo kemampuan 1Password kanggo nggawe sandhi sing kuwat lan unik. Kasunyatan manawa sampeyan ora bakal kudu mbaleni tembung sandhi iku cukup kanggo menehi kesempatan kanggo 1Password. 

Cara sing aman kanggo mlebu menyang situs web kanthi keamanan maksimal amarga sampeyan dhewe ora usah ngetik sandhi anyar dhewe. Loro, nuduhake pop-up saben-saben sampeyan mlebu ing situs web anyar. 

Cukup priksa pilihan nyimpen sandhi, lan 1Password bakal ngatasi! Ing ndhuwur iku, manajer tembung sandhi bakal nyimpen nomer sandhi tanpa wates, malah kanggo pangguna gratis. 

Minangka salah sawijining prekara sing sejatine daksenengi babagan layanan iki; sampeyan ora bakal entuk langganan langganan Premium saben-saben.

Vault sing dienkripsi 

1Password nggunakake aman banget Enkripsi AES 256-bit kanggo nyimpen informasi pribadi sampeyan. Iki uga ditrapake nalika sampeyan nuduhake sandhi karo kulawarga lan mitra bisnis. 

Kolong kata kunci 1

Nanging 1Password ora mung mandheg ing kono. Saiki, sampeyan bisa sukses nuduhake foto, file, lan dokumen karo pangguna liyane. 

Kabeh data sampeyan dilindhungi end-to-end. Mula, ora kena kakehan ancaman njaba lan malware kapan wae nalika disimpen lan transit. 

Aku wis nyimpen paling apik nganti pungkasan. 1Password saiki nawakake panyimpenan Cloud 1 GB kanggo pangguna Premium. Sampeyan bisa mulihake item sing wis ilang setahun kepungkur. Dadi, mesthi mupangate duwe 1Password ing piranti sampeyan.

Nuduhake Sandi 

Sampeyan ora bisa nggawe kabeh layanan streaming lan lengganan hiburan dhewe. Dadi, paling ora ana siji tembung sandhi sing dituduhake karo kulawarga, kanca, lan kanca sakamar. Yen ngono, sampeyan bakal seneng opsi nuduhake sandhi 1Password.

Rencana Premium ngidini sampeyan nuduhake sandhi, cathetan perusahaan, kertu kredit, lan folder ing kubah karo 5 wong! Sampeyan bisa ngatur apa sing bisa dideleng, nyetel durasi kedaluwarsa, lan mbusak pangguna kanthi siji klik. Kajaba nuduhake sandhi, sampeyan kudu bisa nyimpen informasi kertu kredit lan debit uga login PayPal. Lumayan keren, ta?

Authentication Factor Dua 

Apa sampeyan ora pengin menehi kamardikan marang 1Password? Sampeyan bisa ngontrol kapan wae, luwih-luwih karo 2FA. 

Fitur iki ngidini sampeyan nyetel lapisan keamanan liya nalika mlebu menyang situs web liyane. 1Password mesthine bakal otomatis ngisi sandhi utama kaya sing dirancang. Kanthi fitur 2FA, ijin akses pungkasan sampeyan tangani.

Sabanjure, sampeyan bisa mateni setelan sandhi isi otomatis saka homepage 1Password. Pangatur tembung sandhi ora maca, mindhai utawa ngowahi data ing kubah sampeyan. Dadi, apa wae sing disimpen ana 100% aman.

Pros 

  • Enkripsi 256-bit AES sing ora bisa dikalahake 
  • Ngirit dompet digital lan login PayPal kanggo akses luwih cepet
  • Isi formulir kanthi otomatis lan nyuda wektu tunggu 
  • Panyimpenan kolong 1 GB lan restorasi 365 dina 
  • Rega sing cukup kanggo bisnis lan perusahaan

cons 

  • Dudu pangurus tembung sandhi sumber terbuka 
  • Formulir isi otomatis ing Android bisa uga kudu ngganti keyboard standar

Rencana lan Reregan 

Keanggotaan 1Password Premium diregani $ 2.99 nalika ngomong. Iku luwih wajar tinimbang alternatif sing paling dhuwur. Sisih paling apik? Nawakake spesifikasi sing padha (yen ora luwih). Rencana keanggotaan Kulawarga regane kurang saka 5 dolar. Sampeyan bisa enggo bareng karo limang wong lan nikmati sawetara fitur ekstra kayata nuduhake tembung sandhi tanpa wates, ngontrol akses kanggo pangguna liyane, lan liya-liyane. 

Rencana 1password

Aku seneng banget karo Start Team Tim Bisnis, sing regane mung $ 19.95 nganti 10 pangguna saben wulan. 

1Password duwe rencana Bisnis sing digawe khusus kanggo perusahaan gedhe. Regane beda-beda gumantung karo alat lan layanan sing sampeyan pilih. Apa wae, aku wis ngerti yen luwih murah tinimbang alternatif.

Napa 1Password Minangka Alternatif Luwih Apik kanggo KeePass

Yen KeePass durung bisa digunakake, 1Password bisa dadi alternatif sing paling apik. Situs web, ekstensi, lan aplikasi web cukup apik, miturut pendapatku, kajaba gangguan otomatis. 

1Password sing nggawe kanthi keamanan lan sandhi panyimpenan sing ora bisa dirusak. Kabeh sing dianggep, aku nyaranake 1Password kanggo sapa wae sing kepengin dadi manajer tembung sandhi lintas platform sing bisa dipercaya.

mriksa situs web 1Password kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci review 1Password

2. Keeper (Antarmuka pangguna paling apik lan opsi nuduhake aman)

keeper

Rencana gratis: Ya (nanging mung ing siji piranti)

Price: Saka $ 2.92 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Pesen aman (KeeperChat). Keamanan nol-kawruh. Panyimpenan maya sing dienkripsi (nganti 50 GB). Ngawasi web peteng BreachWatch®.

Kesepakatan saiki: Entuk 20% rencana Keeper Keeper setahun

situs: www.keepersecurity.com

Fitur utama

  • Akses darurat 
  • Scan Web Gelap Gratis
  • Ndhukung bekas driji lan ID Wajah
  • Mesthekake keamanan data sing luwih apik kanthi online 
  • Pesen pribadi lan nuduhake rekaman 
  • Nglindhungi sandhi saka pelanggaran data 
  • Generator sandhi gratis kanggo kabeh kaca login
  • 5 kubah pribadi ing langganan Kulawarga Keeper
penjaga breachwatch

Pamulihan Akun lan Keamanan 

Nalika aku nyoba macem-macem manajer tembung sandhi (sing dilaporake ngganti KeePass), Keeper langsung dadi alternatif sing paling dipercaya. 

Masalahe - bali ing taun 2019, aku kelangan salah sawijining akun media sosial. Isine foto lan gagang kanca-kanca media sosial lawas. 

Ya, aku ora nate mikir bisa nemokake profil kasebut maneh, luwih-luwih sawise lali babagan rinciane. Kanthi matur nuwun sanget, Keeper duwe pilihan sing diarani Tampilan Riwayat Rekam. Sampeyan ngidini sampeyan kanggo ndeleng pangowahan sing digawe ing akun sampeyan sing wis didaftar nganti taun 2017. 

Sawise entuk akses, aku langsung ngamanake kode karo Generator Sandi Keeper. Aku mesthi duwe wektu amarga- sanajan akun kasebut ora penting banget, aku isih mriksa web peteng, uga alat keamanan gratis.

Perlindhungan Kolong 

Aku seneng karo pendekatan Keeper babagan setelan kubah. Aplikasi iki ngidini sampeyan ngatur, nyimpen lan nuduhake file sing dienkripsi karo kanca, kulawarga, lan pangguna tamu. 

Sampeyan bisa nglindhungi sandhi sandhi ing saben wektu utawa ngaktifake 2FA kanggo file sing luwih penting.

Kanggo nerusake, sampeyan bisa ngatur sandhi kanthi aman kaya sing dikepengini. Sawetara Fitur keamanan penjaga pancen unik. Conto sing apik yaiku fitur ngrusak awake dhewe sing nganyari paling anyar.

manager sandi penjaga

Yen ana pelanggaran data sing bisa ditindakake, Keeper bakal ndhelikake informasi pribadi sampeyan kanthi sawetara nganti masalah kasebut dirampungake. 

Kaping pisanan, aku ora precaya babagan spesifikasi iki amarga aku durung nate weruh babar pisan kaya ing manajer tembung sandhi liyane. Sawise sawetara riset, aku ngerti manawa Keeper nawakake perlindungan cadangan lengkap kanggo kubah sampeyan lan luwih aman karo kontrol privasi tambahan.

Checkout Online Luwih cepet 

Sajrone tugas ing Keeper, aku ngerti yen ngirit wektu akeh ing checkout. Sadurunge, aku kudu ngetik rincian kontak lan alamat lengkap nalika pesen online. Isi rincian kertu kreditku ora nyenengake, lan mesthine bakal nundha kabeh proses kasebut.

Thanks kanggo KeeperFill, sing butuh wektu suwe, aku bisa pesen lan ngirim kertas luwih cepet. Iki nggawe prabédan gedhe nalika aku adol menit pungkasan, lan barang sing disenengi saya meh ora duwe saham. 

Iku mesthi salah siji saka alternatif ndhuwur kanggo KeePass Sandi Aman. Keeper wis entuk meh telung ewu review Trustpilot bintang 5 nganti saiki. Iku wis diundhuh liwat 10 yuta kaping ing Google Play piyambak!

Olahpesen pribadi 

Nalika aku mikir layanan manajemen tembung sandhi iki ora bakal luwih apik, aku ngenalake telung spesifikasi anyar. Aku nggunakake paket Premium Premium, mula aku ngarepake minimal minimal. 

Nanging Keeper duwe pikiran liyane. 

Mengko minggu iku, aku ngerti yen bisa kirim teks pribadi menyang kanca-kanca liwat KeeperChat. Sampeyan bisa ngirim file, teks, lan foto penting liwat pusat olahpesen tanpa kuatir babagan privasi sampeyan kanthi online.

olahpesen aman

Isi ing KeeperChat dienkripsi end-to-end, lan sampeyan bisa milih mbusak kanthi otomatis sawise sawetara wektu. Kajaba iku, sampeyan bisa narik teks utawa gambar saka Obrolan. 

Aku seneng rong prekara babagan KeeperChat- timer mandhiri lan galeri foto lan video pribadi. Sampeyan bisa sejatine nyimpen kabeh foto sing diklik lan ditampa langsung menyang kamar pribadi iki, lan dheweke ora bakal katon ing Roll Kamera sampeyan!

Pros 

  • Pemindaian web peteng gratis lan biaya langganan sing murah 
  • Pusat olahpesen pribadi nganggo timer sing ngrusak awake dhewe lan ikon sing mundur 
  • Sistem kasebut ngidini kustomisasi kanggo pengalaman panganggo sing luwih apik 
  • KeeperFill kanthi otomatis ngisi sandhi lan rincian kontak ing formulir online 
  • Gampang nuduhake cathetan nganggo mung maca, maca lan nyunting plus opsi edit lan nuduhake

cons 

  • Sawetara tambahan kasedhiya kanthi biaya saben wulan
  • Aplikasi Keeper Android alon lan bisa uga rumangsa clustered

Rencana lan Reregan 

Bundel Keeper Plus diregani $ 4.87 kanggo wektu winates. Yen sampeyan pengin entuk diskon 10% kasebut, aja lali ngunjungi situs web resmi kanggo katrangan lengkap. 

Aku nambahake BreachWatch menyang rencana pribadi Keeper. BreachWatch terus-terusan mindai database ing web peteng kanggo konten sing bocor lan rincian pangguna ing jenengku.

Dadi, sadurunge langganan Premium, sampeyan bisa nyoba pindai nglanggar data gratis lan olahpesen aman. KeeperChat gratis kanggo pangguna Pribadi saiki. 

Sampeyan bisa njaluk anggota kanggo $ 2.91 dina iki lan nyimpen aset online kanthi aman ing Storage Security Cloud Keeper. Gampang banget!

reregan penjaga

Napa Penjaga Minangka Alternatif sing luwih apik kanggo KeePass

Sing paling apik babagan Keeper yaiku sampeyan bisa sync kabeh sandhi sing disimpen, utas pribadi, lan media ing macem-macem piranti. 

Keeper minangka alternatif sing apik lan dadi pesaing KeePass sing kuat. Fitur kaya otentikasi biometrik, olahpesen pribadi, lan alat tambahan sing nggawe Keeper dadi generator tembung sandi.

Priksa situs web Keeper kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

3. Enpass (Pangatur tembung sandhi offline paling apik)

nglangkungi

Rencana gratis: Ya (nanging mung 25 sandhi lan ora ana login biometrik)

Price: Saka $ 1.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, Windows Hello, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Antarmuka sing gratis lan ramah pangguna sing nyimpen informasi sensitif sampeyan kanthi lokal, dadi salah sawijining manajer tembung sandhi sing paling dipercaya ing pasar!

Kesepakatan saiki: Entuk rencana premium OFF nganti 25%

situs: www.enpass.io

Fitur utama

  • Pangatur sandhi lintas platform
  • Mindai sandhi duplikat, lawas lan ringkih 
  • Mlebu cepet nggunakake bekas driji lan ID Wajah
  • Kompatibel karo Smartwatches 
  • Sampeyan bisa nggunakake aplikasi autentik 
  • Kolong sing bisa disesuaikan lan nuduhake data sing aman 
  • Gampang ngimpor data saka piranti seluler lan panyimpenan maya 
  • Syncs data saka iCloud, Google Pandu, OneDrive, Lan Dropbox
fitur enpass

Antarmuka Panganggo sing Sederhana 

UI layanan manajemen sandhi mesthi dadi prioritas utama kanggo aku. Dadi, nalika pisanan mlebu ing Enpass, aku kaget amarga tampilane teratur banget.

Aku bisa uga ujar manawa aplikasi Keeper alon. Saka kana, iki Enpass UI rasane kaya maju cepet banget.

Isih nawakake sebagian besar fitur gratis Keeper lan 1Password. Nanging ora bakal beku telpon utawa ora bakal ngunggah file Word sing gampang menyang kubah. 

Panel kontrol lan pilihan ana ing sisih kiwa, kaya biasane. Apa sing menarik yaiku sampeyan entuk kabeh situs web sing paling sering dikunjungi ing Favorit.

UI Enpass menehi getaran utama LastPass. Loro-lorone sidebars kalebu langsung kategori kayata sandhi, cathetan aman, akun bank, kertu kredit, lan lisensi. Cara sing gampang kanggo nemokake informasi sing pas persis nalika sampeyan butuh!

Ngimpor Dokumen menyang Kubah Sampeyan 

Jujur, aku takon fitur iki nganti bisa ngimpor kabeh login saka Google Manager Pangguna Sandi kanggo Enpass. 

Durung suwe iki, aku nyoba layanan manajemen tembung sandhi liyane (aku ora bakal ngomong sing endi!) Sing disenengi wong. Nanging aku banjur ngerti yen ora bisa digunakake karo plugin pihak katelu. 

Dadi, aku kudu input sandhi kanthi manual, ngusap ngisor laras sing dadi memori.

Ora kanggo sebutno, aku isih nggunakake Google Pangatur Sandi kanggo tembung sandhi sing wis ora kelingan maneh. 

Enpass ora bakal menehi sampeyan masalah kaya iki. Nyatane, iku ngimpor kabeh sandhi saka 1Password, Dashlane, KeePass, KeePassX, Bitwarden, lan uga browser Internet! 

enpass manager sandi

Model Keamanan Nol-Pengetahuan

Yen LastPass wis diinstal ing laptop, sampeyan bisa uga wis ndeleng ukara "nol-kawruh" sing ngambang. Nanging apa tegese?

Ing pengalaman karo manajer tembung sandhi lawas lan anyar, sing kalebu arsitektur khusus iki sing paling dipercaya. Saiki, ayo goleki sawetara alasan. 

Model keamanan nol pengetahuan tegese manajer tembung sandhi ora bisa ngakses kode akses, item kubah, lan sandhi utama sampeyan dhewe. 

Siji-sijine kekurangan sistem keamanan iki yaiku yen sampeyan lali nggawe sandhi, sampeyan ora bisa njupuk.

Multiple Vaults kanggo Manajemen sing Luwih Apik

Apa sampeyan nate ngalami titik kurang ing urip sampeyan yen sampeyan ora duwe tenogo kanggo ngganti jeneng folder? Kanggo aku, piye wae ditindakake sawetara wektu nganti aku kudu mbukak saben file kunci kanggo nggoleki rapat dina sabanjure. 

Aku krungu babagan Enpass udakara semana lan ndhaptar sidhang gratis. Apa sing bisa dakkandhakake, aplikasi web kasebut nguripake urip - paling ora bagean profesional!

Enpass teka karo kubah individu sing diwenehi label minangka Utama, Kerja, lan Kulawarga. Aku bisa nggawe folder anyar lan klompok nganggo tag lan subheads. 

Pungkasan, Enpass ngidini sampeyan nyimpen foto lan file kajaba teks PDF. Sampeyan bisa nyiyapake 2FA kanggo saben kubah kanggo katenangan. Nanging amarga Enpass minangka piranti lunak sumber terbuka, aku pancen ora kuwatir.

Pros 

  • Pangatur kata kunci sumber terbuka kanthi kompatibilitas lintas platform 
  • Piranti lunak kasebut nyedhiyakake perlindungan maksimal tumrap cyberattacks 
  • Ora ngrekam file kunci lan sandhi utama sampeyan 
  • Sanalika ngandhani babagan nglanggar data 
  • Syncdata karo panyedhiya panyimpenan Cloud sing dipilih (Google, Apple, Microsoft, lsp)

cons 

  • Ora ana backside kanggo mbalekake sandhi master sampeyan 
  • Paket anggota sing larang

Rencana lan Reregan 

Nglunasi biaya Premium Saka $ 1.99 saben wulan ing rencana taunan lan $ 2.67 saben wulan kanthi rencana setengah taun. Sampeyan bakal entuk kabeh, kalebu kubah, piranti, lan dhukungan 2FA tanpa wates. 

Saiki, ana adol 25% kanggo rencana keluargane, sing saiki regane $ 3 saben wulan kanggo enem anggota! Rebutake kesepakatan sadurunge ilang kanthi apik! 

nambah rega

Napa Enpass Minangka Alternatif sing luwih apik kanggo KeePass

Enpass kasedhiya karo antarmuka modern, nggawe piranti lunak komersial kanthi sumber tertutup kaya LastPass dadi isin. Nyimpen data ing tembung sandhi sing dienkripsi sing aman ing piranti sampeyan dhewe, sing dadi titik tambah kanggo pangguna.

mriksa metu situs web Enpass kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

Apa KeePass?

KeePass minangka pangatur sandhi sumber terbuka gratis. Kabeh bebas biaya lan dibangun ing Algoritma AES 245-bit sing padhet

Aman sandi KeePass dirancang kanggo sistem operasi macOS, Windows, FreeBSD, lan Linux. Sampeyan bisa sync vaults sembarang wektu saka piranti Android lan iOS.

Fitur Utama KeePass 

jagoan

UI Seret lan Selehake 

Sampeyan bisa nyeret sandhi sing disimpen saka database perusahaan lan nyelehake ing platform aman. 

UI kasebut sajujure ora rumit kaya sing diramalake wong. Aku, kanggo siji, ora kangelan nggunakake fitur sing gratis. Kayane katon kaya nalika persiyapan lengkap rampung!

Sandhi Isi-Otomatis

Umume pangguna seneng karo KeePass amarga iku manajer tembung sandhi lintas platform. Pilih "Entry Otomatis" kanthi ngeklik tengen alamat utawa kolom mlebu saka sistem operasi apa wae. 

Ana sawetara situs web sing mbutuhake sampeyan ngganti sandhi sawise sawetara wektu. KeePass nyathet pangowahan kasebut ing lokasi panyimpenan pangguna, mula sampeyan ora kudu meksa pilihan “Lali Sandi” maneh!

manager sandhi keepass

Keamanan sing ora kompromi 

Piranti lunak open-source ora dadi sandhi lan informasi login ing servere. Para ahli mriksa saben bagean kode keamanan, nyuda kemungkinan serangan cyber. 

Dadi, kasunyatane KeePass ora nggunakake panyimpenan Cloud pihak katelu kanggo konten sensitif dadi lega! Elingi ajrih nglanggar data LastPass wiwit pirang-pirang taun kepungkur? Malah aplikasi utama kanggo piranti Android lan iOS ora bisa dipercaya!

Pros 

  • Kabeh alat keamanan pancen gratis 
  • Versi gratis kanggo piranti seluler
  • Cocog kanggo sistem operasi apa wae
  • Nyimpen data ing komputer sampeyan dhewe 
  • Antarmuka pangguna sing gampang, seret lan selehake

cons 

  • Ora ana aplikasi seluler resmi kanggo KeePass 
  • UI kurang intuisi tinimbang manajer kata kunci sumber tertutup

Rencana lan Reregan 

KeePass minangka manajer sandhi gratis kanggo panggunaan pribadi lan komersial. Dadi, ora ana biaya saben wulan. 

Mekaten.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Enpass lan KeePass kaloro minangka manajer kata kunci sumber terbuka. Dadi, ora bisa ngetrapake pangkat kasebut adhedhasar keamanan dhewe. 

Dheweke nggunakake enkripsi 256-bit AES lan model keamanan nol-kawruh sing padha. Nanging, pengalamanku karo 1Password lancar. Ngimpor data lan enggo bareng kubah luwih gampang ing platform iki.

1Password

Nglindhungi lan enggo bareng sandhi kanthi aman, akun finansial, kertu kredit, lan liya-liyane 1Password.


  • Coba gratis dina iki!
  • Enkripsi dual-key njamin data sampeyan tansah aman lan aman.
  • Simpen sandhi tanpa watesan.
  • Enkripsi kelas militèr sing kuwat.
  • Mode lelungan.
  • Kubah sing dienggo bareng tanpa wates.

Nggunakake Keeper minangka pengalaman sing beda banget karo pesen pribadi lan aplikasi timer. Iki dudu sumber terbuka, nanging aku bakal nyelehake sikil lan tetep ing Vault Cloud Security. 

Akeh bisnis gedhe sing digunakake keeper kanggo data internal lan enggo bareng file, saben dina saben dina! Lan sejatine, sawise nggunakake aplikasi web dhewe, aku bisa ndeleng ing endi Keeper dadi hype. Iki minangka salah sawijining alternatif utama kanggo KeePass, tangan mudhun!

Carane Kita Nguji Pangurus Sandi: Metodologi Kita

Nalika kita nyoba manajer sandi, kita miwiti saka wiwitan, kaya sing ditindakake pangguna.

Langkah pisanan yaiku tuku rencana. Proses iki penting banget amarga menehi kita sekilas babagan pilihan pembayaran, gampang transaksi, lan biaya sing didhelikake utawa upsells sing ora dikarepake sing bisa uga pengin.

Sabanjure, kita ndownload manajer sandhi. Ing kene, kita menehi perhatian marang rincian praktis kaya ukuran file undhuhan lan ruang panyimpenan sing dibutuhake ing sistem kita. Aspek kasebut bisa uga cukup nyritakake babagan efisiensi piranti lunak lan ramah pangguna.

Tahap instalasi lan persiyapan sabanjure. Kita nginstal manager sandi ing macem-macem sistem lan browser kanggo sak tenane netepake kompatibilitas lan ease saka nggunakake. Bagean kritis saka proses iki yaiku ngevaluasi nggawe tembung sandhi master - penting kanggo keamanan data pangguna.

Keamanan lan enkripsi minangka inti saka metodologi tes kita. Kita nliti standar enkripsi sing digunakake dening manajer sandi, protokol enkripsi, arsitektur zero-knowledge, lan kekokohan opsi otentikasi loro-faktor utawa multi-faktor. Kita uga netepake kasedhiyan lan efektifitas opsi pemulihan akun.

We rigorously nyoba fitur inti kaya panyimpenan sandi, isi otomatis lan kemampuan nyimpen otomatis, generasi sandi, lan fitur enggo barengs. Iki minangka dhasar kanggo panggunaan saben dina saka manajer sandhi lan kudu bisa digunakake kanthi sampurna.

Fitur tambahan uga diuji. Kita ndeleng prekara kaya ngawasi web peteng, audit keamanan, panyimpenan file sing dienkripsi, pangowahan tembung sandhi otomatis, lan VPN terpadu.. Tujuan kita yaiku kanggo nemtokake manawa fitur-fitur kasebut bener-bener nambah nilai lan nambah keamanan utawa produktivitas.

Rega minangka faktor kritis ing review kita. Kita nganalisa biaya saben paket, nimbang karo fitur sing ditawakake lan mbandhingake karo pesaing. Kita uga nimbang sembarang diskon kasedhiya utawa tawaran khusus.

Akhire, kita ngira-ngira dhukungan pelanggan lan kabijakan mbalekaken. Kita nyoba saben saluran dhukungan sing kasedhiya lan njaluk mbalekaken kanggo ndeleng kepiye responsif lan mbiyantu perusahaan kasebut. Iki menehi kita wawasan babagan linuwih sakabèhé lan kualitas layanan pelanggan saka manajer sandi.

Liwat pendekatan sing komprehensif iki, kita duwe tujuan kanggo menehi evaluasi sing jelas lan lengkap kanggo saben manajer tembung sandhi, menehi wawasan sing mbantu pangguna kaya sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Cathetan Suku

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...