Paling apik Google Alternatif Sandi Chrome

in Cathetan, Pangguna Sandi

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Apa sampeyan nggoleki paling Google Alternatif sandhi Chrome? Apa sampeyan ngerti yen penak saka Google Pangatur sandi gratis Chrome kasedhiya kanthi rega? 

Sanajan luwih becik entuk sistem sing nyimpen sandhi kanthi gratis, sayangé ora aman. Masalah karo manajer tembung sandhi Chrome yaiku ora nggawe sandhi sampeyan aman.

Ringkesan cepet:

  1. LastPass - Alternatif manajer sandi sandhi Chrome paling apik ing taun 2024 ⇣
  2. Dashlane - Pilihan manajer sandhi premium paling apik ⇣
  3. Bitwarden - Pilihan manajer sandhi Chrome gratis open source paling apik ⇣

Sandhi sampeyan bisa uga kompromi yen komputer dicolong utawa wong liya nggunakake amarga manajer tembung sandhi Chrome nyimpen tembung sandhi kanthi lokal. Ora ana kubah sing dienkripsi, mula ora ana panyimpenan sing aman.

Kajaba iku, sampeyan bakal ilang pirang-pirang fitur. Wayahe pindhah kanggo data sensitif sampeyan. Luwih aman yen nggunakake manajer sandhi sing darmabakti.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo sinau liyane babagan manager sandi apik. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Ing kene, aku bakal menehi dhaptar telu paling Google Alternatif pangatur sandi Chrome sing nggunakake server dhewe supaya data sampeyan aman.

TL; DR 

Pangatur tembung sandhi Chrome ora aman. Pilih manajer sandhi alternatif sing nduweni akeh fitur tambahan lan sistem enkripsi sing ketat. Pangatur sandi sing apik kudu bisa sync tembung sandhi, nuduhake sandhi, ngisi formulir web kanthi otomatis, lan liya-liyane.

Telung alternatif paling apik kanggo manajer tembung sandhi Chrome yaiku LastPass, Dashlane, lan Bitwarden. Malah versi gratis aplikasi iki bakal njamin keamanan sampeyan kanthi enkripsi khusus. 

LastPass saiki dadi manajer tembung sandhi paling apik, lan uga minangka alternatif umum kanggo Manajer Chrome. DashLane duwe sistem enkripsi sing apik, sanajan uga versi sing gratis lan kabeh dhasar manajer tembung sandhi uga. Bitwarden, ing tangan liyane, misuwur banget amarga piranti lunak open-source lan fleksibilitas.

Alternatif Top kanggo Pangatur Sandi Chrome

1. LastPass (Manajer tembung sandhi paling apik ing taun 2024)

lastpass

Rencana gratis: Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)

Price: Saka $ 3 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android & Windows

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Ganti sandhi otomatis. Pamulihan akun. Audit kekiyatan tembung sandhi. Panyimpenan cathetan sing aman. Rencana rega kulawarga. Otentikasi rong faktor ekstensif kanthi rega sing apik kanggo bundel, utamane rencana kulawarga!

Kesepakatan saiki: Coba GRATIS ing piranti apa wae. Paket premium saka $ 3 / bln

situs: www.lastpass.com

Kompatibilitas ing Liwat Platform Aneka Jenis

Aplikasi desktop lan seluler mbantu nggabungake kabeh piranti kanthi lancar.

Sampeyan bisa nggunakake sistem operasi kaya iOS, Android, lan Linux. Versi web kasedhiya kanggo Windows 8.1 lan ndhuwur, lan kanggo MacOS 10.14 utawa luwih dhuwur. Browser kaya internet explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Vivaldi, lan uga Opera uga didhukung.

Ora perlu dikandhakake, LastPass apik banget karo piranti syncing. Iku bakal nggawe urip luwih aman lan efisien sakabèhé.

Gampang kanggo Gunakake 

Yen sampeyan ora pinter, aja padha sumelang. LastPass duwe antarmuka sing intuisi banget sing dilengkapi pandhuan sing gampang ditindakake. Ndhaptar, nggawe tembung sandhi anyar, ngisi formulir kabeh kalebu kue karo antarmuka panganggo sing intuisi.

Manajemen Sandi

Aplikasi bakal dadi pusatake kabeh akun lan informasi online dadi siji kunci tunggal - tembung sandhi utama sampeyan. Sawise nggawe sandhi, sampeyan kudu ngetik kubah sandhi lan nambah kabeh akun media sosial ing kono.

Salah sawijining faktor sing nggawe LastPass minangka salah sawijining manajer sandhi gratis sing paling apik yaiku menehi panyimpenan sandhi tanpa wates.

Sawise ngetik sandhi, sampeyan bisa lali kabeh. Saka kene, sampeyan mung kudu ngelingi sandhi kunci kanggo ngakses kubah sing nyimpen tembung sandhi lan data kanthi aman.

Generasi Tembung Sandi 

Sandhi sing paling apik yaiku sandhi, nomer, lan simbol sing ora ana gandhengane - yaiku tembung sing ora bisa dienggo, lan nyedhiyakake panyimpenan file sing paling aman. 

Uga, generator LastPass bisa nggawe sandhi sing angel kaya ngono. Yen sampeyan ngunci gampang ing akun, sapa wae sing bakal bisa mlebu. Gunakake sandhi sing digawe kanthi acak kanggo ngunci akun sampeyan, lan pamitan ketegangan kanthi nggunakake pangatur tembung sandhi paling apik kanthi gratis.

Simpen Rincian lan Isi Formulir

Sawise sampeyan nyimpen alamat lan rincian kertu ing Kolong, LastPass bisa ngekstrak alamat kasebut kanggo ngisi formulir kanthi otomatis. Sampeyan mung klik ing ekstensi browser, lan liyane gampang.

Lan ayo ngelingake sampeyan yen iki bakal migunani banget kanggo transaksi Black Friday sing wis entek sadurunge rampung ngetik jeneng ing formulir tuku. Isi formulir kanthi cepet kanthi bantuan LastPass, lan segel kabeh transaksi paling apik sing ora bisa dicekel.

Akses Darurat Sekali 

Sampeyan bisa menehi akses darurat menyang pangguna LastPass liyane kanthi ngilangi keamanan sandhi sampeyan. Dheweke bakal bisa ndeleng kabeh ing akun manajer tembung sandhi sampeyan, ora terkecuali. Nanging aksese bakal diwatesi wektu. Sampeyan kudu nyetel wektu tundha akses kanggo wong-wong mau.

Minangka conto, ayo nganggep manawa wektu tundha wis disetel nganti 60 menit. Saiki nalika kontak sing sampeyan pilih njaluk akses, sampeyan bakal dikabari babagan panjaluk kasebut. Saiki sampeyan kudu nolak panjaluk kasebut yen ora pengin dheweke entuk. 

Yen sampeyan ora nolak ing jendela wektu tundha 60 menit, LastPass kanthi otomatis bakal ngidini dheweke mlebu ing akun sampeyan. 

Poin Sadean Unik 

Sampeyan bisa seneng ekstra fitur yen sampeyan mbayar LastPass. Fitur tambahan yaiku - ngawasi web peteng, ngawasi kertu kredit, akses darurat, lan liya-liyane. Ora ana sing diwenehake dening manajer sandi Chrome; padha unik kanggo mung sawetara Managers sandi, kayata LastPass kita ajeni.    

LastPass wis ditingkat minangka salah sawijining manajer sandhi paling apik ing kabeh wektu amarga gampang nggunakake aplikasi seluler lan desktop. Bebarengan karo kemudahan kasebut, kita bakal nyadari yen LastPass ora menehi kompromi keamanan ing versi gratis. 

E2EE lan otentikasi multi-faktor digunakake kanggo nglindhungi data terkenal. Uga, ana kenyamanan ngisi formulir, generasi sandhi tanpa wates, kapasitas kanggo ton sandhi sing disimpen, lan liya-liyane.

Pros

  • Sistem Enkripsi E2EE sing ora bisa dipecah 
  • Aplikasi Multilingual 
  • Ekstensi browser sing gampang digunakake
  • Akeh Fitur ing Versi Gratis
  • Panyimpenan sandhi tanpa wates
  • Bisa digunakake kanggo iOS, Android
  • Fitur ngisi otomatis ngirit akeh wektu
  • Pengalaman lancar kanggo nuduhake tembung sandhi sing aman 

cons

  • Layanan Outage 
FeatureRencana GratisRencana Premium
Jumlah Jinis Piranti 1 (seluler / komputer) Unlimited 
Jumlah sandhi sing disimpen Unlimited Unlimited 
Pangguna Sandi Ya Ya 
Fitur isi otomatis Ya Ya 
Cathetan Aman Ya Ya 
Ruang Penyimpanan File sing kasedhiya Ora Ana 1 GB
Andum 1-kanggo-1 1-kanggo-akeh
Ngawasi Web peteng Ora AnaYa 
Layanan VPN Ora Ana ExpressVPN

LastPass nggawe keamanan kata kunci kanthi serius. Beda karo Manajer Sandi Chrome, LastPass duwe kubah tembung sandhi sing dienkripsi kanggo nyimpen tembung sandhi lan data. Amarga langkah keamanan kasebut, ora ana tembung sandhi sampeyan sing bakal kompromi sanajan ana gangguan ing baris layanan Aplikasi.

Dadi, pilih saka 'ora aman' Chrome lan gabung karo komunitas LastPass! Download ing App seluler lan desktop sampeyan.

mriksa situs web LastPass kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanane.

… Utawa waca sandi rinci review LastPass

2. Dashlane (Pilihan mbayar paling apik)

mlengkung

Rencana gratis: Ya (nanging siji piranti lan maksimal 50 sandhi)

Price: Saka $ 4.99 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: Face ID, Pixel Face Unlock, Touch ID ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android & Windows

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Panyimpenan file enkripsi pengetahuan enol. Ganti sandhi otomatis. VPN Unlimited. Pemantauan web peteng. Nuduhake sandhi. Audit kekiyatan tembung sandhi.

Kesepakatan saiki: Entuk Dashlane Premium gratis 3 wulan

situs: www.dashlane.com

Kabeh sing Sampeyan Butuhake Mung Siji Sandi Master

Aja ngelingi pirang-pirang sandhi, sampeyan mung kudu ngelingi siji kanggo entuk akses menyang kabeh browser lan situs web ing kubah digital sing dienkripsi. Nanging dielingake - manajer tembung sandhi ora nyimpen sandhi utama. Dadi, yen sampeyan lali, sampeyan uga ora bakal bisa entuk akses menyang sandhi sing ana.  

Pangguna Sandi

Sampeyan ora kudu nggunakake sumber daya mental kanggo nggawe sandhi sing ora bisa dilacak - ayo App nggawe sampeyan lan ngirit wektu. Malah versi gratis generator tembung sandhi bakal nggawe sandhi anyar kanggo sampeyan. Sandhi sing digawe anyar iki bakal luwih acak lan, mula, luwih aman.  

Sampeyan uga bisa ngatur sandhi sing sampeyan pas. Kontrol pirang-pirang huruf, digit, lan simbol sing dipengini ing sandhi sing aman, lan kanthi cara iki, sampeyan uga bisa ngontrol dawa.

Simpen Sandhi ing Database 

Dashlane nyimpen kabeh sandhi ing basis data dhewe. Beda karo Chrome lan akeh manajer tembung sandhi, ora ana sing disimpen sacara lokal, dadi data sampeyan ora bakal kompromi nalika cyberattack kasebut. 

Fitur IsiOtomatis

Sawise sandhi disimpen ing kubah Dashlane, sampeyan ora kudu ngetik maneh. Bukak menyang situs utawa platform, klik ing bilah teks, lan Dashlane bakal otomatis ngetik kabeh info sampeyan. Ora ana repot.  

Isi Formulir 

Cukup ngganggu yen ngetik informasi sing padha bola-bali. Nanging yen sampeyan nyimpen kabeh informasi menyang Dashlane, sampeyan mung bisa nggunakake kasebut kanggo ngisi formulir web kanthi cepet. Sistem iki gampang, cepet, lan trep. 

ID Toko 

Dashlane bisa nyimpen informasi saka kertu ID, nomer jaminan sosial, lisensi nyopir, lan liya-liyane, dadi sampeyan ora kudu nggawa akeh kertu kanthi fisik. 

Mbayari Cepet

Sampeyan bisa nambah akun bank lan rincian kertu menyang kubah. Yen sampeyan kudu ngirim pembayaran, cukup gunakake fitur isi otomatis Aplikasi kanggo doyo kabeh informasi pembayaran kanthi otomatis. 

Cathetan Aman 

Iki minangka fitur sing mung kasedhiya ing versi mbayar Dashlane. Kanthi cathetan sing aman, sampeyan bisa nyimpen rahasia dhewe. Sampeyan duwe pilihan kanggo bareng karo sing dipercaya nganggo proteksi sandhi, nanging sampeyan mung kudu gumantung.

Nuduhake Sandi

Sampeyan bisa nuduhake sandhi karo wong sing dipercaya. Pilih akun sing pengin dituduhake karo wong liya, banjur bakal dijaluk apa sampeyan pengin nuduhake sandhi dadi sebagean utawa lengkap. 

Hak winates bakal ngidini individu kasebut nggunakake konten sing dituduhake nanging ora bakal ngowahi. 

Hak lengkap bakal menehi kepemilikan individu ing konten sing dituduhake - mula, dheweke bakal bisa ndeleng lan nggawe pangowahan. Yen pengin, malah bisa mateni tabel lan mateni akses sampeyan menyang konten kasebut. Dadi ati-ati babagan sapa sing menehi hak lengkap.

Monitor Interferensi Web Gelap 

Kanthi Dashlane, sampeyan bisa nglindhungi nganti 5 alamat email saka pelanggaran data. App mbukak pengawasan kanggo alamat sing dilindhungi ing web peteng ing wayah awan lan menehi ngerti yen data sing dilindhungi rampung ing telusuran.  

Sandi Audit 

App bakal mriksa kabeh sandhi sing saiki aktif lan mriksa kesehatan. 

Yen audit mbukak manawa sampeyan wis ngetik sandhi sing padha kanggo rong akun sing beda utawa tembung sandhi sampeyan ringkih utawa kompromi, Aplikasi bakal langsung ngandhani. Ganti sandhi sing ringkih karo sandhi sing kuwat sing digawe dening App, lan jaminake keamanan online kanthi lengkap. 

Akses darurat

Iki minangka fitur enggo bareng liyane sing duwe manajer sandhi. Kanggo menehi akses darurat menyang wong, sampeyan kudu alamat email menyang Dashlane lan kirim undhangan dadi kontak darurat. 

Yen dheweke nampa, sampeyan kudu nemtokake wektu ngenteni. Sawise wektu tunggu rampung, dheweke bakal bisa ndeleng kabeh ing akun sampeyan kajaba informasi pribadi, informasi pembayaran, lan kertu identitas sampeyan. 

Fitur Keamanan 

Sawetara fitur keamanan wis dipasang supaya sampeyan ora gampang kena serangan cyber. Diwenehake ing ngisor iki kanthi rinci.

  • AES 256 Enkripsi 

Iki minangka sistem enkripsi kelas militer sing umume digunakake ing bank-bank ing saindenging jagad kanggo nglindhungi data penting. AES ndhukung file paling gedhe kanthi tombol 256 bit. Sampeyan ora bisa ngilangi enkripsi iki kanthi kekuwatan kanthi standar daya komputasi saiki. 

Dadi nganti teknologi dadi revolusi luwih lanjut, data sampeyan duwe level keamanan paling ketat karo LastPass.

  • Kebijakan Nol-Pengetahuan / E2EE 

E2EE Dashlane njamin manawa ora duwe informasi babagan informasi sing sampeyan simpen. Ya bener. Malah App dhewe ora ngerti apa sejatine data sampeyan. Iki amarga saben data sing disimpen dadi enkripsi kaping pindho nalika mlebu ing kubah tembung sandhi. 

Ora ana data sing disimpen ing server pangatur tembung sandhi; kabeh dienkripsi ing dalan tengah. 

Mung nalika ngetik sandhi utama, sampeyan bisa ndekripsi data lan maca.  

  • Authentication Factor Dua

Nah, sampeyan wis ngerti apa iki. Iki minangka proses verifikasi kaping pindho sing mriksa identitas sampeyan sadurunge ngidini akses menyang akun online sampeyan. Kanggo nggunakake opsi otentikasi loro-faktor ing Panjenengan Google akun, sampeyan bisa milih App Authenticator utawa nggawe tombol U2F. 

  • Mbukak kunci Biometrik

Fitur kasebut mung kasedhiya ing piranti seluler. Sejatine nggunakake bekas driji utawa rai kanggo menehi sampeyan akses menyang kubah tanpa njaluk sandhi diketik. Iki ora mung gaweyan kanggo entuk akses menyang Aplikasi, nanging uga migunani yen sampeyan lali karo sandhi.

Fitur unik 

Dashlane minangka siji-sijine manajer tembung sandhi sing nawakake layanan VPN, nanging mung kanggo versi premium. Sampeyan bisa nggunakake kanggo entuk akses menyang konten sing wis diblokir ing wilayah sampeyan. 

Enkripsi ing jalur tegese kegiatan sampeyan ora bakal dilacak babar pisan. Dadi, iki fitur sing cocog banget sing ora ana manajer tembung sandhi liyane kajaba Dashlane. 

Dashlane duwe piranti lunak sing luar biasa sing bakal nglindhungi data nganti pungkasan. Kebijakan nol-pengetahuan kasebut ndadekake data sampeyan ora bisa katon sanajan ana gagal ing Aplikasi. 

Kajaba iku, iki mung akun manajer sandi sing kasedhiya karo VPN. Kajaba iku, sawetara protokol keamanan disetel supaya data sampeyan aman lan aman. Dadi iki minangka salah sawijining manajer tembung sandhi paling apik sing kasedhiya saiki.

Pros

  • Mbusak stres sandhi 
  • Nuduhake sandhi sing gampang
  • Bisa digunakake karo iOS, Android, Chrome, Internet Explorer, lsp
  • Nggawe kabeh enkripsi 
  • Ngawasi web peteng kanggo keamanan sampeyan 
  • Nggawe lan ngelingi sandhi sing ora bisa dipecat 
  • Aplikasi Multilingual kanthi fitur canggih ing versi premium
  • Bisa diinstal ing pirang-pirang piranti

cons

  • Fitur Reset Sandi Built-In yaiku Fault  
  • Versi gratis ngidini sampeyan mung nyimpen 50 sandhi
  • VPN ora duwe saklar mateni
fiturRencana GratisRencana Dibayar
Jumlah Piranti 1Unlimited 
Jumlah Sandi sing Disimpen 50 Unlimited 
Andum Maksimal 5 akun Unlimited 
Generator Sandi Random Ya Ya 
Tandha Keamanan Ya Ya 
Cathetan Aman Ora Ana Ya 
Panyimpenan File Ora Ana 1GB 
Layanan VPN Ora Ana Ora Ana 
Ngawasi Web peteng Ora AnaYa 

Dashlane luwih aman tinimbang manajer tembung sandhi Chrome amarga ndhelik file, cathetan, lan data liyane kanggo menehi keamanan maksimal tumrap serangan cyber. 

Bisa ngasilake tembung sandhi sing dikustomisasi lan tembung sandhi audit kanggo mriksa manawa ora bisa dipecat. Nggunakake macem-macem fitur otentikasi lan uga nuduhake opsi.

mriksa situs web Dashlane kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanane.

… Utawa waca sandi rinci rinci Dashlane

3. Bitwarden (Alternatif manajer sandi sandhi Chrome gratis)

bitwarden

Rencana gratis: Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)

Price: Saka $ 1 saben wulan

enkripsi: Enkripsi bit AES-256

Login biometrik: ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android

Auditing sandhi: Ya

Pemantauan web peteng: Ya

fitur: Pangatur tembung sandhi gratis 100% kanthi panyimpenan tanpa wates login tanpa wates. Rencana mbayar nawakake 2FA, TOTP, dhukungan prioritas lan 1GB panyimpenan file sing dienkripsi. Sync sandhi ing macem-macem piranti lan rencana undakan gratis sing apik tenan!

Kesepakatan saiki: Sumber gratis & open. Rencana mbayar saka $ 1 / bln

situs: www.bitwarden.com

Gampang kanggo Gunakake 

Aplikasi Bitwarden intuisi banget. Kaping pisanan, sampeyan bakal dijaluk nggawe sandhi master sing kuwat kanggo mlebu ing kubah. Yen ana ing njero kubah, tambahake kabeh akun kasebut. Banjur sampeyan bisa ngakses kabeh akun kasebut kanthi nggunakake sandhi dhewe. 

Macem-macem Versi Kasedhiya 

Kanggo pengalaman sing lancar karo manajer tembung sandhi, Bitwarden wis dikembangake ing macem-macem versi - versi seluler, versi desktop, lan versi web. 

Uga duwe versi ekstensi browser. Luwih akeh versi sing digunakake, luwih cepet pengalaman karo App lan fungsine. 

Ora kalebu Domain Mesthi Saka Nyimpen Info 

Yen sampeyan mlebu menyang domain sing ora dipercaya, sampeyan bisa nyingkirake saka mekanisme nyimpen tembung sandhi Bitwarden. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngeklik "Aja Kanggo Situs Web Iki" nalika ijin nyimpen tembung sandhi katon. 

Nanging yen idin ora dijupuk, sampeyan kudu pindhah menyang Setelan> Domain Terkecualian. Ing kene sampeyan kudu nempelake URL domain sing ora dipercaya, banjur klik Simpen. Saka ing kana, domain kasebut ora bakal njaluk disimpen sandhi sampeyan. 

Frasa Sidik Jari 

Ukara bekas driji katon kaya iki: lapangan gajah-botol-mobil-abang-abang. Iku limang tembung acak sing disusun ing urutan tartamtu. Saben pangguna Bitwarden bakal entuk tembung kaya ngono, lan ukara iki pancen unik kanggo sampeyan. 

Iki nambah keamanan akun sampeyan. Sampeyan bakal dijaluk nuduhake ukara iki nalika nggawe kunci biometrik lan uga nalika nambah pangguna liyane kanggo nuduhake akun Enterprise Bitwarden. Ing skenario pungkasan, yen frasa sampeyan lan pangguna liyane cocog, dheweke bakal ditambahake ing akun kasebut. 

Pangguna Sandi

Kaya LastPass lan Dashlane, Bitwarden uga duwe generator sandhi sing bisa disesuaikan banget. 

Formulir Isi lan Sandi FIlling Otomatis 

Kabeh informasi sing sampeyan tambahake menyang akun Bitwarden bisa diekstrak lan digunakake saben relevan. Sampeyan bisa langsung mlebu menyang akun ing macem-macem platform kanthi nggunakake fitur isi otomatis kanggo sandhi. 

Semono uga, yen wis nyedhiyakake informasi pribadi, rincian kertu kredit, nomer lisensi menyang kubah, sampeyan bakal bisa nggunakake kanggo ngisi formulir kanthi cepet lan gampang. 

Kebijakan lan Keamanan

Bebarengan karo otentikasi multi-faktor, Aplikasi nggunakake E2EE lan duwe arsitektur tanpa pengetahuan kaya LastPass lan Dashlane. Enkripsi AES-256 ora bisa ditindakake kanthi kuat, mula data sampeyan bakal dienkripsi nganti sampeyan ndhelik nganggo sandhi utama. 

Kajaba iku, PBKDF2 digunakake kanggo ndhelik data utawa pesen sing dituduhake kanthi cocog karo pengulangan antarane pangguna pungkasan. Sistem dekripsi iki nglindhungi data saka genggaman sistem piranti lunak pihak katelu. 

Kabeh, data sampeyan bakal tetep dienkripsi lan aman sanajan App ngalami kegagalan sistem internal. Iki amarga PBKDF2 ora bakal ndekripsi data tanpa kunci organisasi RSA 2048 sing unik. 

Paling ora, nanging paling ora, App uga nggunakake otentikasi multi-faktor kanggo nggawe alangan resistensi pungkasan nglanggar pelanggaran.   

Bitwarden minangka piranti lunak sumber terbuka kanthi hosting cloud. Sapa wae bisa mbukak codebase sumber server lan nggawe pangowahan skrip supaya entuk bathi panjaluk tartamtu keamanan, kacepetan, lan linuwih. 

Yen ora, sampeyan uga bisa nggunakake versi reguler piranti lunak amarga nduweni kabeh fitur manajemen sandhi lan keamanan kaya loro manajer kata kunci terkemuka liyane (LastPass lan Dashlane). 

Pros

  • Kompatibel banget karo versi seluler, desktop 
  • Nduwe otentikasi rong faktor
  • Syncs menyang macem-macem platform lan situs web ing loro iOS, Android
  • Nganggo sistem enkripsi sing ketat 
  • Piranti lunak sumber terbuka sing bisa disesuaikan 
  • Cocog kanggo karyawan anyar ing organisasi 
  • Nggawe lan audit sandhi 

cons

  • Ngimpor lan nambah sandhi luwih angel tinimbang karo manajer tembung sandhi liyane 
  • Fitur ngisi otomatis uga rumit 
  • UI ora intuisi kanthi nyaman  
  • Versi Android duwe kewan omo ing area otomatis Isi 
fiturRencana GratisRencana PremiumRencana Kulawarga
Jumlah Pangguna 116
Toko Cathetan, Login, Kertu, ID UnlimitedUnlimitedUnlimited
Pangguna Sandi YaYa Ya
TFA Aplikasi Authenticator + Email Aplikasi Authenticator + Email + Yubikey + FIDO2 + Duo Aplikasi Authenticator + Email + Yubikey + FIDO2 + Duo 
Lampiran File Ora Ana 1 GB 1 GB / pangguna + 1 GB dituduhake 
Akses daruratOra Ana YaYa 
Nuduhake Data Ora Ana Ora Ana Ya 

Bitwarden luwih apik tinimbang Chrome Manager amarga manager tembung sandhi sing aman kanthi piranti lunak sumber terbuka sing bisa disesuaikan banget. Umume fitur umum ing versi gratis lan mbayar. Ora ana manajer tembung sandhi liyane sing nawakake fleksibilitas kaya Bitwarden.

mriksa situs web Bitwarden kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanane.

… Utawa waca sandi rinci review Bitwarden

Pangurus Sandi Paling Elek (Sing Sampeyan Aja Gunakake)

Ana akeh manajer sandhi, nanging ora kabeh sing digawe padha. Sawetara mung luwih apik tinimbang liyane. Banjur ana manajer sandhi sing paling awon, sing bisa nyebabake sampeyan luwih mbebayani tinimbang nglindhungi privasi lan keamanan sing ora kuwat.

1. McAfee TrueKey

McAfee TrueKey

MacAfee TrueKey mung minangka produk sing entuk dhuwit. Dheweke ora seneng ndeleng perusahaan piranti lunak antivirus liyane njupuk bagean cilik saka pasar manajer sandi. Dadi, dheweke nggawe produk dhasar sing bisa dadi manajer sandi.

Iku manager sandi sing dilengkapi karo app kanggo kabeh piranti. Iku kanthi otomatis nyimpen kredensial login lan mlebu nalika sampeyan nyoba mlebu menyang sawetara situs web.

Siji bab gedhe babagan TrueKey iku nerangake karo a Otentikasi Multi-Faktor sing dibangun ing fitur, kang luwih saka sawetara Managers sandi liyane. Nanging ora ndhukung nggunakake piranti desktop minangka piranti faktor liya. Iki bummer amarga akeh manajer sandhi liyane sing duwe fitur iki. Apa sampeyan ora sengit nalika nyoba mlebu menyang situs web nanging kudu nggoleki telpon sampeyan?

TrueKey minangka salah sawijining manajer sandi paling awon ing pasar. Produk iki mung ana kanggo ngedol antivirus McAfee. Siji-sijine alesan kenapa ana sawetara pangguna amarga jeneng McAfee.

Pangatur sandi iki kebak kewan omo lan duwe dhukungan pelanggan sing nggegirisi. Mung njupuk dipikir ing Utas iki kang digawe dening customer ing forum resmi support McAfee kang. Utas iki mung digawe sawetara sasi kepungkur lan judhulé "Iki manajer sandi paling awon."

Keluhan paling gedhe karo manajer sandi iki yaiku kurang malah fitur paling dhasar sing kabeh Managers sandi liyane duwe. Contone, ora ana cara kanggo nganyari sandhi kanthi manual. Yen sampeyan ngganti tembung sandhi ing situs web lan McAfee ora ngenali dhewe, ora ana cara kanggo nganyari kanthi manual.

Iki minangka barang dhasar, dudu ilmu roket! Sapa wae sing duwe piranti lunak mbangun mung sawetara wulan bisa nggawe fitur iki.

McAfee TrueKey nawakake rencana gratis nanging diwatesi mung 15 entri. Liyane bab aku ora kaya TrueKey iku ora teka karo extension browser kanggo Safari ing piranti desktop. Nanging ndhukung Safari kanggo iOS, nanging.

Siji-sijine alesan aku nyaranake McAfee TrueKey yaiku yen sampeyan nggoleki manajer sandi sing murah. Iku mung $1.67 saben sasi. Nanging yen dipikir-pikir, sanajan ngono, aku luwih seneng nyaranake BitWarden amarga mung $1 saben wulan lan nawakake luwih akeh fitur tinimbang TrueKey.

McAfee TrueKey minangka pangatur sandhi sing luwih murah tinimbang pangatur sandhi liyane, nanging ana biaya: iku kurang akèh fitur. Iki minangka manajer sandi sing digawe McAfee supaya bisa saingan karo piranti lunak Antivirus liyane kayata Norton sing dilengkapi manajer sandi sing dibangun.

Yen sampeyan uga pengin tuku piranti lunak antivirus, banjur tuku rencana premium McAfee Antivirus bakal menehi akses gratis menyang TrueKey. Nanging yen ora, aku bakal menehi rekomendasi sing njupuk dipikir liyane manager sandi liyane biso dipercoyo.

2. KeePass

KeePass

KeePass minangka manajer sandhi sumber terbuka gratis. Iku salah siji saka manager sandi paling tuwa ing internet. Iku teka sadurunge sembarang manager sandi populer saiki. UI wis lawas, nanging meh kabeh fitur sing dikarepake ing manajer sandhi. Iki digunakake kanthi akeh dening programer, nanging ora populer karo konsumen sing ora duwe keahlian teknis.

Alesan kanggo popularitas KeePass yaiku sumber terbuka lan gratis. Nanging iki uga salah sawijining sebab utama kenapa ora digunakake kanthi akeh. Amarga pangembang ora adol apa-apa, dheweke ora duwe insentif kanggo "saingan" karo pemain gedhe kaya BitWarden, LastPass, lan NordPass. KeePass biasane populer karo wong sing apik karo komputer lan ora mbutuhake UI sing apik, sing biasane dadi programer.

Deloken, Aku ora ngandika KeePass ala. Iku manager sandi gedhe utawa malah paling apik kanggo pangguna tengen. Wis kabeh fitur dhasar sing perlu ing pangatur sandi. Kanggo fitur apa wae sing kurang, sampeyan mung bisa nemokake lan nginstal plugin kanggo nambah fitur kasebut menyang salinan sampeyan. Lan yen sampeyan programmer, sampeyan bisa nambah fitur anyar dhewe.

The KeePass UI durung diganti akeh ing sawetara taun pungkasan wiwit diwiwiti. Ora mung iku, proses nginstal lan nyetel KeePass rada angel yen dibandhingake karo carane gampang nyetel manajer sandi liyane kayata BItwarden lan NordPass.

Pangatur sandhi sing saiki dakgunakake mung butuh 5 menit kanggo nyiyapake kabeh piranti. Iku total 5 menit. Nanging karo KeePass, ana macem-macem versi (resmi lan ora resmi) sing bisa dipilih.

Con paling gedhe nggunakake KeePass sing aku ngerti iku ora duwe resmi kanggo piranti apa wae kajaba Windows. Sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal app ora resmi digawe dening masyarakat project kanggo Android, iOS, macOS, lan Linux.

Nanging masalah kasebut yaiku ora resmi lan pangembangane mung gumantung marang panyipta aplikasi kasebut. Yen panyipta utawa kontributor utama kanggo aplikasi ora resmi iki mandheg nggarap aplikasi kasebut, aplikasi kasebut mung bakal mati sawise sawetara wektu.

Yen sampeyan butuh manajer sandi lintas platform, mula sampeyan kudu golek alternatif. Saiki ana aplikasi ora resmi, nanging bisa uga mandheg nganyari yen salah sawijining kontributor utama mandheg menehi kode anyar.

Lan iki uga masalah paling gedhe nggunakake KeePass. Amarga iki minangka alat open-source gratis, mula bakal mandheg nganyari yen komunitas kontributor ing mburi mandheg nggarap.

Alesan utama kenapa aku ora nate nyaranake KeePass kanggo sapa wae yaiku angel banget kanggo nyiyapake yen sampeyan dudu programmer.. Contone, Yen sampeyan pengin nggunakake KeePass ing browser web kanthi cara nggunakake manajer sandhi liyane, sampeyan kudu nginstal KeePass ing komputer, banjur nginstal rong plugin sing beda kanggo KeePass.

Yen sampeyan uga pengin nggawe manawa sampeyan ora ilang kabeh sandhi yen ilang komputer, sampeyan kudu nggawe serep Google Drive utawa sawetara panyedhiya panyimpenan maya liyane kanthi manual.

KeePass ora duwe layanan serep awan dhewe. Iku gratis lan open source, elinga? Yen sampeyan pengin nggawe serep otomatis menyang layanan panyimpenan awan sing disenengi, sampeyan kudu nemokake lan nginstal plugin sing ndhukung ...

Kanggo meh kabeh fitur sing diwenehake dening manajer sandi modern, sampeyan kudu nginstal plugin. Lan kabeh plugin kasebut digawe dening komunitas, tegese bisa digunakake sajrone kontributor open-source sing nggawe dheweke nggarap.

Deleng, aku dadi programmer lan aku seneng alat sumber terbuka kayata KeePass, nanging yen sampeyan dudu programmer, Aku ora bakal menehi rekomendasi alat iki. Iki minangka alat sing apik kanggo sapa wae sing seneng ngganggu alat sumber terbuka ing wektu luang.

Nanging yen sampeyan ngormati wektu, goleki alat sing digawe dening perusahaan untung kayata LastPass, Dashlane, utawa NordPass. Piranti kasebut ora didhukung dening komunitas insinyur sing menehi kode nalika entuk wektu luang. Piranti kaya NordPass dibangun dening tim gedhe saka insinyur full-time sing mung tugas kanggo nggarap alat kasebut.

Apa Manajer Sandi Chrome?

The Pangatur Sandi Sandi Chrome minangka sistem manajemen tembung sandhi gratis sing kasedhiya ing browser Chrome. Bisa nyimpen tembung sandhi, formulir otomatis, nggawe tembung sandhi, lan liya-liyane. Nanging mung bisa digunakake karo browser chrome, ora liya. 

google alternatif sandi chrome

Dadi, yen sampeyan nggoleki pangatur sandhi sing paling apik, Pangatur Sandi Chrome ora bakal ana ing dhaptar. Ora mung diwatesi Google's operasi, nanging sayangé, iku ora sing aman amarga ora duwe sistem panyimpenan file ndhelik. 

Pangatur Sandi internal 

Sampeyan ora kudu nginstal manager. Sistem manajemen sandhi iki dibangun ing browser Chrome, lan sampeyan bakal bisa nyimpen sandhi tanpa watesan ing kene kanthi gratis. kapan Google ngirim pituduh, sampeyan kudu nyimpen sandhi, lan bakal pindhah menyang folder Data App. Ora ana langkah ekstra sing dibutuhake ing antarane. 

Informasi Toko 

Ora mung sandhi tanpa wates, manajer tembung sandhi iki uga bakal nyimpen rincian kabeh akun, alamat, lan uga rincian cara pembayaran. 

Fitur Isi Otomatis 

Informasi sing wis disimpen ing manager bakal tetep ing sync karo browser. 

Lan yen sampeyan kudu ngisi formulir utawa nyelehake sandhi, fitur isi otomatis pangurus Chrome kanthi otomatis bakal menehi sampeyan. Yen ana macem-macem akun sing disimpen, mula Chrome bakal njaluk sampeyan milih sing cocog saka salah sawijining pilihan. Klik kaping siji lan informasi bakal dilebokake. Iku kabeh. 

Ganti Sandhi Sampeyan 

Deleng ing sisih tengen ndhuwur browser. Ndeleng foto sampeyan? Klik ing; sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara lambang ing ngisor alamat email sampeyan. Klik tombol sing sampeyan deleng; bakal nggawa sampeyan menyang sandhi. 

Utawa, bukak chrome: // setting / sandhi kanthi langsung. Ing ngisor iki sampeyan bakal weruh dhaptar sandhi sing disimpen. Ganti tembung sandhi kanthi ngeklik telung titik vertikal. 

Pangguna Sandi 

Ya, Manajer Chrome uga duwe generator tembung sandhi. Cukup gampang digunakake. Nalika ndhaptar akun, klik ing kothak teks kanggo sandhi, pilih Saran Kata Sandi Kuat, lan buat password. Yen sampeyan ora seneng karo sing disaranake, klik maneh, lan sampeyan bakal diwenehi liyane. 

keamanan 

Akeh wong sing kuwatir karo level keamanan manajer sandi default, lan kita bisa ndeleng alasan sing apik kanggo iki. Ora ana sistem enkripsi kanggo nglindhungi data sampeyan. Otentikasi rong faktor nyedhiyakake lapisan keamanan liyane. 

Pros

  • Sederhana banget lan trep 
  • Toko sandhi tanpa wates
  • Nduwe otentikasi rong faktor kanggo keamanan tambahan 
  • Synchronises sawetara piranti
  • Bisa ngasilake tembung sandhi kanthi acak lan kuwat 
  • Informasi mlebu otomatis lan rincian akun sing dibutuhake 

cons

  • Ora duwe akeh fitur sing diduweni manajer sandhi
  • Ora bisa dienggo browser liyane kajaba Chrome
  • Ora ana sistem enkripsi

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita

Yen sampeyan pengin panyimpenan file sing aman, mula manajer Chrome bakal nguciwani sampeyan. Manajer sandhi standar ora bakal duwe fitur sing padha karo sing didedikake. 

LastPass - Nglindhungi sandhi lan mlebu

LastPass minangka alat manajemen sandhi sing paling populer saiki, nawakake pangguna cara sing aman lan trep kanggo nyimpen lan ngakses sandhi pribadi, cathetan, lan rincian kertu kredit ing macem-macem piranti.

LastPass, Dashlane, lan Bitwarden iku telu saka alternatif paling apik kanggo Google Pangatur sandi Chrome amarga duwe sawetara protokol keamanan lan akeh fitur tambahan. 

Manajer sandhi sing darmabakti nyuda stres sing ora perlu kanggo ngatur sandhi, mula saranane sampeyan nggunakake salah siji saka kene. 

Cathetan Suku

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Nuduhake ...