Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Alternatif 1Password paling apik (lan 2 pesaing sing kudu dihindari)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Aku kudu ngeculake kakehan akun amarga aku ora bisa ngeling-eling sandhi kanggo dheweke. Nyetel maneh sandhi minangka sampah wektu ing wektu iki amarga aku bakal lali. Nanging kanthi akun sing ora kaetung ing internet, pancen angel banget kanggo tetep dadi ndhuwur.

Banjur aku nemokake 1Password, lan nylametake aku saka stres sing ora perlu. Nggunakake sistem sing dienkripsi kanthi urutan paling dhuwur kanggo nyimpen sandhi ing kubah lan dijaga.

Ringkesan cepet:

  1. LastPass - Pangatur tembung sandhi paling apik kanggo pangguna omah, tim lan bisnis ⇣
  2. Bitwarden - Keamanan sing gedhe, rega sing cukup, lan fleksibilitas sing bisa ditindakake kanthi piranti lunak sumber terbuka ⇣
  3. Dashlane - Salah sawijining manajer tembung sandhi sing paling gampang digunakake lan aman kanthi rencana Bisnis sing luar biasa kanggo klien perusahaan ⇣

Nanging, 1Password bisa uga dudu cangkir teh sampeyan. Kabeh versi rada clunky, lan nggarap ora cukup intuisi. Nanging sing paling penting, ora duwe versi gratis.

Yen sampeyan ora pengin ndhaptar komitmen kasebut tanpa nyoba, sampeyan ora kudu nggunakake 1Password. Untunge, kita duwe sekitar telung alternatif kanggo 1Password sing bakal nggawe sampeyan ilang saka apa-apa. Priksa ing ngisor iki!

TL; DR Yen sampeyan ora seneng banget karo prospek nggawe investasi gedhe ing prekara tanpa nggunakake praktis, coba telu sing sampurna kasebut 1Ganti Kata Kunci

Alternatif paling apik kanggo 1Sandi ing 2022

Kita wis ndeleng manajer tembung sandhi sing paling populer lan paling populer ing internet saiki. Ora ana sing cocog karo profil 1Password sing luwih cedhak tinimbang telu kasebut. Dadi, kene sampeyan - priksa dhaptar sampeyan dhewe.

1. LastPass (Sakabèhé alternatif 1Password sing paling apik)

lastpass

  • Gampang digunakake lan antarmuka intuisi
  • Generator sandhi sing kuwat
  • Nyimpen sandhi ing kubah sing dienkripsi 
  • Kompatibel karo kabeh piranti, ekstensi browser, sistem operasi 
  • Nggunakake sistem E2EE sing ora bisa dirusak kanggo keamanan sing kuat
  • Ngidini nambah lan ngimpor sandhi saka manajer sandhi liyane
  • situs web: www.lastpass.com

Kebijakan Enkripsi Pengetahuan-Nol

Aspek paling penting kanggo manajer tembung sandhi mesthi level keamanan sing diwenehake ing enkripsi. Saiki, yen sampeyan wis njelajah internet cukup suwe, sampeyan bakal krungu babagan pelanggaran sing ngrusak sejarah LastPass ing taun 2015. Yen sampeyan durung, saiki sampeyan wis ngerti.

Ayo padha dakkandhani, kenapa LastPass isih nggawe dhaptar ing kene. Ana ing dhaptar amarga ora preduli pelanggaran kasebut, ora ana tembung sandhi utawa konten saka LastPass sing kompromi. Pelanggaran kasebut, mbuktekake kanggo kabeh wong manawa enkripsi LastPass aman.

LastPass digunakake Enkripsi TLS, sing dadi standar industri kanggo protokol kriptografi liwat jaringan komputer. Uga nggunakake enkripsi AES-256 tingkat militer tombol kanggo ndhelik data sing disimpen ing server dhewe.

Fungsi TLS yaiku ndhelik informasi sensitif sing diluncurake liwat internet supaya peretas ora bisa maca data, sanajan ing kasus kasebut manawa bisa entuk akses menyang. Enkripsi AES nggunakake tombol 256 bit kanggo mesthekake data kasebut dienkripsi sanajan isih ana ing toko.

Gunakake Langsung

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan LastPass yaiku kesederhanaan UI. Sampeyan ora prelu nindakake luwih saka tindakake pandhuan dhasar kanggo sinau babagan app. Aplikasi kasebut bakal nuntun sampeyan liwat kabeh proses kanthi proses langkah demi langkah.

Sampeyan kudu ndhaptar nganggo alamat email lan ngetik a sandhi utama. Priksa manawa sandhi utama wis diluncurake ing pikiran sampeyan amarga aplikasi ora nyimpen tembung sandhi kanthi lokal.

manager sandi pungkasan

Yen ilang, sampeyan bakal nggawe sampeyan stres banget sing pengin sampeyan ngindhari. Uga, priksa manawa sandhi utama ora gampang ditebak utawa dingerteni. Sawise nggawe sandhi master sing padhet, sampeyan mlebu.

Sawise tataran iki, sampeyan bakal dijaluk nggawe kunci biometrik kaya pangenalan rai. Fitur login sekunder iki dirancang kanggo keamanan sing luwih apik lan login sing luwih gampang. Sampeyan menehi kesempatan kanggo ngetik kubah kanthi nggunakake layanan pangenalan praupan / bekas driji saka piranti seluler modern.

Gawe lan Atur Sandhi

Sampeyan bisa nggawe sandhi ing tingkat kerumitan apa wae. Parameter kasebut bisa diatur. Apa sampeyan pengin 11 karakter ing sandhi, utawa apa sampeyan bakal luwih aman nganggo 20? Apa sampeyan luwih seneng campuran huruf gedhe lan cilik? Ya, kabeh faktor kasebut bisa diatur miturut pilihan sampeyan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, struktur tembung sandhi sing acak lan kompleks sing digawe dening app iku acak lan mula rumit banget kanggo bisa retak. Disaranake sampeyan nggunakake generasi sandhi kanggo kabeh akun liwat internet banjur kontrol kabeh liwat kubah ing LastPass.

Ngawasi Web peteng

LastPass nduweni fitur sing ngidini ngawasi situs web peteng kanggo jeneng lan informasi kontak sampeyan supaya data sampeyan ora digunakake / didol ing kana. Uga duwe ngawasi kertu kredit lan akses darurat kanggo kontak khusus.

Pros

  • Gampang digunakake UI
  • Ngidini multi-akses liwat pirang-pirang piranti
  • Nggawe sandhi sing unggul sing ora bisa diretas
  • Ngirit wektu lan stres kanthi ngelingi sandhi lan informasi nalika dijaluk
  • Pangatur tembung sandhi gratis paling apik

cons

  • Dhukungan langsung sing ora nyukupi
  • Wis disusupi sepisan sanajan ora ana data sing dicolong

Rencana Harga

Versi uji coba gratis 30 dina bisa diinstal ing macem-macem piranti yen sampeyan ora nginstal ing macem-macem jinis piranti.

Versi LastPass sing mbayar, bisa diinstal ing macem-macem piranti kanthi macem-macem jinis - ora ana watesan. Sampeyan bisa entuk Premium LastPass kanthi rega $ 3 / wulan, Kulawarga LastPass regane $ 4 / wulan, utawa Bisnis LastPass regane $ 6 / wulan.

LastPass duwe generator sandhi sing luwih apik tinimbang 1Password, saengga bisa menehi sandhi sing luwih aman lan kompleks.

Keuntungan sing apik kanggo nggunakake LastPass yaiku ora njaluk sampeyan prentah kanthi cepet. Nduwe versi gratis sing bisa dicoba nganti 30 dina sadurunge mbayar app, nanging amarga ana sebab, 1Password ora menehi kesempatan kaya ngono kanggo calon klien.

Napa LastPass Luwih Apik Saka 1Password?

Loro-lorone duwe keamanan sing kuat, nanging LastPass entuk wates luwih saka 1Password amarga versi nyoba gratis. Generasi sandhi ing LastPass uga luwih apik tinimbang sing ana ing 1Password.

mriksa situs web LastPass kanggo ndeleng luwih lengkap babagan layanane.

… Utawa waca sandi rinci review LastPass

2. Bitwarden (Alternatif open-source gratis paling apik)

review bitwarden

  • MFA, AES-256, PBKDF2 kanggo keamanan supaya kabeh data lan sandhi dadi aman
  • Frasa sidik jari kanggo otentikasi sambungan sing mentas ditambahake menyang tim / akun perusahaan
  • Ngidini sampeyan mblokir domain tartamtu supaya sampeyan tetep aman 
  • Ngidini sandhi kanggo diimpor saka manajer sandhi liyane
  • Kompatibel karo aplikasi desktop lan seluler, bebarengan karo kabeh platform liyane
  • situs web: www.bitwarden.com

Arsitektur Pengetahuan Zero

Iki tegese tegese Bitwarden ora ngerti data sampeyan. Enkripsi kasebut kedadeyan kanthi cara data yen wis rame nalika mlebu ing server Bitwarden dhewe kanggo disimpen. Amarga struktur ilmu-nol, data lan sandhi sing disimpen tetep aman sanajan aplikasi kasebut ngalami masalah internal.

Multifactor Authentication

Ana limang opsi MFA ing Bitwarden, persis. Kaloro kalebu gratis - verifikasi email lan aplikasi autentikasi. Telung yaiku pilihan premium - Yubikey OTP, FIDO2 WebAuthn, lan Duo. Otentikasi Multi-Faktor (MFA) mesthi dadi ide sing apik kanggo manajer tembung sandhi amarga level keamanan sampeyan luwih dhuwur.

bitwarden sandi manager

Enkripsi Sampurna

Ora ana kekuwatan sing bisa ngrusak enkripsi Bitwarden. Tingkat kriptografi standar paling dhuwur digunakake kanggo nutup lan ngunci kabeh informasi sensitif sampeyan.

AES-CBC kanthi 256 bit dadi transformasi 14 babak supaya data sampeyan ora bisa dibaca. Kanthi standar komputasi saiki, kesepian hardcore iki ora bisa dilanggar utawa dilanggar. 

Tambahake kasunyatan manawa tembung sandhi sampeyan bakal dikumbah sadurunge mlebu menyang server, banjur PBKDF2 ora ngganggu, jarene. Lan iki isih ana level enkripsi-dekripsi liyane ing kene.

Kaya sing wis diandharake, Bitwarden pancen aman lan angel banget diatasi. Sampeyan bisa dipercaya manajer tembung sandhi kanggo njaga kabeh data dilindhungi.

Sandi Hashing

Hashing nuduhake tumindak tembung kunci salah sawijining cara sadurunge disimpen ing server. Hashing manawa bakal nyimpen tembung sandhi ing versi pangilon tinimbang nyimpen ing noto sing nyata. Dadi, mung bayangan hashed sandhi sing wis diinstal ing server, ora ana cara kanggo kompromi.

Laporan Kesehatan Vault

Mung kasedhiya kanggo klien sing mbayar, iki fitur sing bakal luwih migunani tinimbang sing diarepake.

Laporan kesehatan kubah bakal menehi sampeyan keamanan supaya sampeyan bisa ngramal yen pelanggaran bakal kedadeyan. Laporan kasebut bakal kalebu tandha-tandha kanggo entri sandhi sing ringkih, kapapar, digunakake maneh utawa padha, kanggo kunjungan menyang kaca web sing ora aman, lan pelanggaran data.

Pros

  • Ora bisa diretas - enkripsi AES tanpa welas
  • Kompatibel karo kabeh browser, versi seluler lan versi desktop
  • Piranti lunak open source sing bisa disesuaikan banget
  • Rega rencana sing cukup wajar
  • Kalebu wektu uji coba 7 dina

cons

  • UI durung cukup intuisi

Rencana Harga

Bitwarden gratis bakal menehi keamanan maksimum, kredensial login tanpa wates, panyimpenan tanpa wates kanggo identitas, cathetan, kertu, lan uga generasi sandhi! Periode pengadilan yaiku 7 dina. Sawise periode iki, sampeyan kudu pindhah menyang akun sing mbayar yen pengin tetep kepenak Bitwarden.

Akun sing dibayar dibagi dadi kategori ing ngisor iki lan regane salaras.

Premium Bitwarden Tunggal regane $ 10 / taun, Keluarga Premium Bitwarden regane $ 40 / taun, Bisnis Premium Bitwarden (tim) regane $ 3 / wulan / pangguna lan Bisnis Premium Bitwarden (perusahaan) regane $ 5 / wulan / pangguna.

Bitwarden luwih apik tinimbang 1Password amarga, minangka piranti lunak sumber terbuka, luwih dipercaya. Kajaba iku, luwih terjangkau lan regane cukup saka 1Password. Kasunyatan manawa duwe versi nyoba, nanging 1Password ora menehi wates sing ora bisa diatasi liwat 1Password kanggo pangguna pangatur tembung sandhi anyar.

Napa Bitwarden Luwih Apik Saka 1Password?

Bitwarden entuk poin ekstra amarga dadi perangkat lunak open-source. Basis pelanggan sing luwih pinter babagan teknologi bisa seneng nggunakake GitHub. Para pelanggan sing kurang cerdas, bakal milih Bitwarden saka 1Password amarga iki minangka alternatif sing luwih murah kanthi kurang luwih fitur sing padha.

mriksa situs web Bitwarden kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci review Bitwarden

3. Dashlane (Paling gampang nggunakake alternatif)

review dashlane

  • Siji sandhi utama sing unik nggawe kabeh dadi bebarengan
  • Nambah, ngimpor, lan nuduhake sandhi kanthi gampang 
  • Ekstensi browser aplikasi kompatibel karo kabeh browser
  • Priksa manawa validitas sandhi sampeyan kanthi diaudit
  • Ngatur sandhi sing kuwat liwat generator tembung sandhi
  • Nyimpen sandhi, informasi mlebu, lan nyimpen cathetan lan data sensitif liyane supaya aman
  • situs web: www.dashlane.com

Panyimpenan Data Pribadi

Apa sampeyan ora kesusu ngisi formulir? Ngetik informasi sing padha, bola-bali, pancen angel banget. Nanging Dashlane minangka manajer tembung sandhi sing apik, lan bisa mbantu sampeyan.

Sampeyan mung kudu nglebokake kabeh informasi pribadhi, lan yen dijaluk, app bakal nindakake, saéngga ngirit wektu lan menehi sampeyan. Mega penak.

Sampeyan bisa nyimpen nomer pajak, paspor, KTP, SIM, email, nomer telpon, lan liya-liyane. Aplikasi kasebut bisa dipercaya karo rincian bank sampeyan uga. Dadi, lebokake kabeh lan isi formulir kanthi otomatis.

kesehatan sandhi dashlane

Cathetan Aman

Apa ana ing pikiran sampeyan sing sampeyan ora pengin wong liya ngerti? Ya, nulis pikiran kaya ngono mbantu. Lan dadi pangatur tembung sandhi sing apik karo Dashlane, bisa mbantu sampeyan.

Tulis cathetan iki lan jaga supaya aman ing aplikasi supaya sampeyan bisa nindakake sadina kanthi pikiran sing ora kuwat. Kolong digital sing dienkripsi bakal njaga cathetan kanthi aman supaya data sensitif liyane tetep aman ing njero njero ruangan. Siji master pass segel kabeh.

Nanging bummer sing aman cathetan ora kasedhiya ing versi gratis Dashlane sing winates. Sampeyan kudu mbayar, dadi anggota, lan banjur sampeyan bakal bisa nyimpen cathetan menyang keamanan Dashlane.

Scanning Web Peteng

Ya, Dashlane duwe pemindaian web peteng. Data larang regane. Yen ana wong sing nggunakake informasi sampeyan ing jagad ngisor internet sing peteng, mula Dashlane, minangka pengawal internet sampeyan, bakal langsung menehi tandha babagan iki.

Nanging, ana sing nyekel. Ora, ora mung kasunyatan manawa Dashlane ora duwe pemindaian web peteng ing versi gratis - ana sing nyekel luwih gedhe. Dashlane mung bakal bisa ngawasi udakara 5 alamat email. Iku kuota. Sawise watesan iki ngluwihi, sampeyan ora bakal dilaporake maneh.

Auditing Sandi

Dashlane duwe fitur audit tembung sandhi sing menehi sampeyan ngira keamanan sandhi saiki. Sandhi sing ringkih, digunakake maneh lan kompromi bakal ditampilake sampeyan supaya sampeyan bisa ngganti tembung sandhi sing luwih aman. Kanthi cara iki, sampeyan bisa mbantu ngatur sandhi.

VPN gratis

Saliyane liyane sing apik kanggo paket Dashlane yaiku duweke dhewe Layanan VPN. Dheweke wis gabung karo Hot Shield supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi anonim sing bakal nggawe sampeyan ora bisa ndeleng koneksi sampeyan. Sanajan VPN gratis, ora ana watesan babagan jumlah data sing bisa digunakake.

Nanging, siji perkara sing paling ngganggu VPN Dashlane yaiku ora ana saklar pembunuh. Yen jaringan sampeyan dideteksi nalika VPN urip, sampeyan ora bakal bisa langsung mateni sambungan kasebut. 

Pros

  • Antarmuka Panganggo sing Gampang
  • Menehi tandha keamanan
  • Nduwe otentikasi rong faktor lan keamanan biometrik tambahan
  • Enkripsi sing kuat amarga AES-256 lan kabijakan nol-kawruh
  • Ngidini sampeyan matesi level akses kontak darurat sing mlebu ing akun sampeyan

cons

  • Dashlane Free nduweni fitur winates ing manajemen tembung sandhi

Rencana Harga

Premium Dashlane duwe versi gratis kanggo nyoba 30 dina. Ing versi iki, sampeyan bakal bisa nggawe udakara 50 sandhi, sejatine cukup kanggo sampeyan entuk pengalaman sing tepat ing aplikasi kasebut supaya sampeyan bisa mutusake pengin tuku anggota utawa ora.  

Yen sampeyan pengin keanggotaan sawise iki, sampeyan kudu mbayar miturut rencana sing cocog karo sampeyan. Rencana penting yaiku kanggo 2 piranti kanthi rega $ 2.49 / wulan. Rencana premium kanggo kabeh piranti sampeyan regane $ 3.99 / wulan. Lan rencana kulawarga yaiku $ 5.99 / wulan kanggo 6 piranti sing beda.

Napa Dashlane Luwih Apik Saka 1Password?

Dashlane menang luwih akeh pelanggan tinimbang 1Password amarga entri menyang aplikasi iki luwih gampang. Wis versi nyoba gratis kanthi akeh fitur, dene 1Password ora duwe versi nyoba babar pisan. Kanggo nambah, VPN Dashlane minangka bonus ekstra kanggo pangguna.

mriksa situs web Dashlane kanggo ngerteni luwih lengkap babagan layanan lan transaksi saiki.

… Utawa waca sandi rinci rinci Dashlane

Pangurus Sandi Paling Elek (Sing Sampeyan Aja Gunakake)

Ana akeh manajer sandhi, nanging ora kabeh sing digawe padha. Sawetara mung luwih apik tinimbang liyane. Banjur ana manajer sandhi sing paling awon, sing bisa nyebabake sampeyan luwih mbebayani tinimbang nglindhungi privasi lan keamanan sing ora kuwat.

1. McAfee TrueKey

McAfee TrueKey

MacAfee TrueKey mung minangka produk sing entuk dhuwit. Dheweke ora seneng ndeleng perusahaan piranti lunak antivirus liyane njupuk bagean cilik saka pasar manajer sandi. Dadi, dheweke nggawe produk dhasar sing bisa dadi manajer sandi.

Iku manager sandi sing dilengkapi karo app kanggo kabeh piranti. Iku kanthi otomatis nyimpen kredensial login lan mlebu nalika sampeyan nyoba mlebu menyang sawetara situs web.

Siji bab gedhe babagan TrueKey iku nerangake karo a Otentikasi Multi-Faktor sing dibangun ing fitur, kang luwih saka sawetara Managers sandi liyane. Nanging ora ndhukung nggunakake piranti desktop minangka piranti faktor liya. Iki bummer amarga akeh manajer sandhi liyane sing duwe fitur iki. Apa sampeyan ora sengit nalika nyoba mlebu menyang situs web nanging kudu nggoleki telpon sampeyan?

TrueKey minangka salah sawijining manajer sandi paling awon ing pasar. Produk iki mung ana kanggo ngedol antivirus McAfee. Siji-sijine alesan kenapa ana sawetara pangguna amarga jeneng McAfee.

Pangatur sandi iki kebak kewan omo lan duwe dhukungan pelanggan sing nggegirisi. Mung njupuk dipikir ing Utas iki kang digawe dening customer ing forum resmi support McAfee kang. Utas iki mung digawe sawetara sasi kepungkur lan judhulé "Iki manajer sandi paling awon."

Keluhan paling gedhe karo manajer sandi iki yaiku kurang malah fitur paling dhasar sing kabeh Managers sandi liyane duwe. Contone, ora ana cara kanggo nganyari sandhi kanthi manual. Yen sampeyan ngganti tembung sandhi ing situs web lan McAfee ora ngenali dhewe, ora ana cara kanggo nganyari kanthi manual.

Iki minangka barang dhasar, dudu ilmu roket! Sapa wae sing duwe piranti lunak mbangun mung sawetara wulan bisa nggawe fitur iki.

McAfee TrueKey nawakake rencana gratis nanging diwatesi mung 15 entri. Liyane bab aku ora kaya TrueKey iku ora teka karo extension browser kanggo Safari ing piranti desktop. Nanging ndhukung Safari kanggo iOS, nanging.

Siji-sijine alesan aku nyaranake McAfee TrueKey yaiku yen sampeyan nggoleki manajer sandi sing murah. Iku mung $1.67 saben sasi. Nanging yen dipikir-pikir, sanajan ngono, aku luwih seneng nyaranake BitWarden amarga mung $1 saben wulan lan nawakake luwih akeh fitur tinimbang TrueKey.

McAfee TrueKey minangka pangatur sandhi sing luwih murah tinimbang pangatur sandhi liyane, nanging ana biaya: iku kurang akèh fitur. Iki minangka manajer sandi sing digawe McAfee supaya bisa saingan karo piranti lunak Antivirus liyane kayata Norton sing dilengkapi manajer sandi sing dibangun.

Yen sampeyan uga pengin tuku piranti lunak antivirus, banjur tuku rencana premium McAfee Antivirus bakal menehi akses gratis menyang TrueKey. Nanging yen ora, aku bakal menehi rekomendasi sing njupuk dipikir liyane manager sandi liyane biso dipercoyo.

2. KeePass

KeePass

KeePass minangka manajer sandhi sumber terbuka gratis. Iku salah siji saka manager sandi paling tuwa ing internet. Iku teka sadurunge sembarang manager sandi populer saiki. UI wis lawas, nanging meh kabeh fitur sing dikarepake ing manajer sandhi. Iki digunakake kanthi akeh dening programer, nanging ora populer karo konsumen sing ora duwe keahlian teknis.

Alesan kanggo popularitas KeePass yaiku sumber terbuka lan gratis. Nanging iki uga salah sawijining sebab utama kenapa ora digunakake kanthi akeh. Amarga pangembang ora adol apa-apa, dheweke ora duwe insentif kanggo "saingan" karo pemain gedhe kaya BitWarden, LastPass, lan NordPass. KeePass biasane populer karo wong sing apik karo komputer lan ora mbutuhake UI sing apik, sing biasane dadi programer.

Deloken, Aku ora ngandika KeePass ala. Iku manager sandi gedhe utawa malah paling apik kanggo pangguna tengen. Wis kabeh fitur dhasar sing perlu ing pangatur sandi. Kanggo fitur apa wae sing kurang, sampeyan mung bisa nemokake lan nginstal plugin kanggo nambah fitur kasebut menyang salinan sampeyan. Lan yen sampeyan programmer, sampeyan bisa nambah fitur anyar dhewe.

The KeePass UI durung diganti akeh ing sawetara taun pungkasan wiwit diwiwiti. Ora mung iku, proses nginstal lan nyetel KeePass rada angel yen dibandhingake karo carane gampang nyetel manajer sandi liyane kayata BItwarden lan NordPass.

Pangatur sandhi sing saiki dakgunakake mung butuh 5 menit kanggo nyiyapake kabeh piranti. Iku total 5 menit. Nanging karo KeePass, ana macem-macem versi (resmi lan ora resmi) sing bisa dipilih.

Con paling gedhe nggunakake KeePass sing aku ngerti iku ora duwe resmi kanggo piranti apa wae kajaba Windows. Sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal app ora resmi digawe dening masyarakat project kanggo Android, iOS, macOS, lan Linux.

Nanging masalah kasebut yaiku ora resmi lan pangembangane mung gumantung marang panyipta aplikasi kasebut. Yen panyipta utawa kontributor utama kanggo aplikasi ora resmi iki mandheg nggarap aplikasi kasebut, aplikasi kasebut mung bakal mati sawise sawetara wektu.

Yen sampeyan butuh manajer sandi lintas platform, mula sampeyan kudu golek alternatif. Saiki ana aplikasi ora resmi, nanging bisa uga mandheg nganyari yen salah sawijining kontributor utama mandheg menehi kode anyar.

Lan iki uga masalah paling gedhe nggunakake KeePass. Amarga iki minangka alat open-source gratis, mula bakal mandheg nganyari yen komunitas kontributor ing mburi mandheg nggarap.

Alesan utama kenapa aku ora nate nyaranake KeePass kanggo sapa wae yaiku angel banget kanggo nyiyapake yen sampeyan dudu programmer.. Contone, Yen sampeyan pengin nggunakake KeePass ing browser web kanthi cara nggunakake manajer sandhi liyane, sampeyan kudu nginstal KeePass ing komputer, banjur nginstal rong plugin sing beda kanggo KeePass.

Yen sampeyan uga pengin nggawe manawa sampeyan ora ilang kabeh sandhi yen ilang komputer, sampeyan kudu nggawe serep Google Drive utawa sawetara panyedhiya panyimpenan maya liyane kanthi manual.

KeePass ora duwe layanan serep awan dhewe. Iku gratis lan open source, elinga? Yen sampeyan pengin nggawe serep otomatis menyang layanan panyimpenan awan sing disenengi, sampeyan kudu nemokake lan nginstal plugin sing ndhukung ...

Kanggo meh kabeh fitur sing diwenehake dening manajer sandi modern, sampeyan kudu nginstal plugin. Lan kabeh plugin kasebut digawe dening komunitas, tegese bisa digunakake sajrone kontributor open-source sing nggawe dheweke nggarap.

Deleng, aku dadi programmer lan aku seneng alat sumber terbuka kayata KeePass, nanging yen sampeyan dudu programmer, Aku ora bakal menehi rekomendasi alat iki. Iki minangka alat sing apik kanggo sapa wae sing seneng ngganggu alat sumber terbuka ing wektu luang.

Nanging yen sampeyan ngormati wektu, goleki alat sing digawe dening perusahaan untung kayata LastPass, Dashlane, utawa NordPass. Piranti kasebut ora didhukung dening komunitas insinyur sing menehi kode nalika entuk wektu luang. Piranti kaya NordPass dibangun dening tim gedhe saka insinyur full-time sing mung tugas kanggo nggarap alat kasebut.

Apa 1Password?

alternatif 1password paling apik

Fitur utama

  • situs web: www.1sandi.com
  • Otentifikasi rong faktor
  • Entuk panyimpenan online lan offline
  • Nyegah ancaman kanthi nggawe aturan sampeyan dhewe
  • Mode lelungan ngidini sampeyan ndhelikake kubah tartamtu 
  • Sandi sing wis tetep disimpen ing panyimpenan aman udakara setaun
  • Digawe kanggo iOS, Android, Windows, Chrome OS, lan uga Linux
  • Baca review 1Password sandi kanggo sinau liyane

Mode Wisata

Ing antarane kabeh manajer tembung sandhi kasebut, 1Password minangka siji-sijine aplikasi sing duwe mode lelungan. Yen sampeyan pindhah menyang mode iki, sampeyan bisa ndhelikake file tartamtu saka piranti supaya aman lan ora bisa dideteksi sajrone mriksa keamanan.

Ekstensi Browser

Apa sampeyan nggunakake internet explorer utawa Chrome OS, sampeyan bisa entuk 1Password. Nanging kepiye babagan komputer lawas? Ya, ana versi mandiri 1Password sing bisa digunakake karo versi ekstensi browser macOS, Windows, Google Chrome, lsp. Dhukungan kanggo 1Password ora ana tandhingane.

Sijine Firewall

Sampeyan bisa ngontrol, nyelehake langkah-langkah khusus kanggo matesi akses menyang akun saka alamat IP lan lokasi tartamtu. Iki migunani banget yen sampeyan ngerti ancaman tartamtu. 1Password bisa mbantu sampeyan siyap supaya bisa nyuda pengaruhe bebaya cyber sing dingerteni.

Pros

Kabeh Wong Percaya karo 1Password

Ewonan ulasan hebat saka pangguna bakal menehi bukti keaslian app.

Syncs Akeh Piranti Bebarengan lan Ngidini Nuduhake Sandi

Iki minangka fitur sing cocog kanggo nggedhekake panggunaan lan kenyamanan nggunakake aplikasi iki.

Nyiyapake Gampang Banget lan Terus Langsung

Sapa wae bisa nggunakake aplikasi iki. Utamane mbantu wong sing ora pinter babagan teknologi nanging uga ora bisa kelangan sandhi.

Ngemot Kabeh Fitur sing Ana ing Manajer Sandhi Dhasar, Plus Liyane

Apa wae sing sampeyan seneng karo manajer tembung sandhi liyane wis ana ing kene. Sampeyan bakal entuk fitur kayata tandha kanggo nglanggar keamanan, generator tembung sandhi sing kuwat, panyimpenan informasi pribadi online, fitur ngisi formulir, lan enkripsi AES-GCM-256 sing aman banget.

cons

Ora Ana Enggo bareng Cathetan Aman

Yen sampeyan mikir babagan menehi akses menyang cathetan rahasia wong liya, lali amarga 1Password durung duwe fitur kasebut.

Ora Ana Versi Gratis

Break-breaker utama kanggo 1Password yaiku ora ana uji coba gratis ing versi apa wae. Amarga umume wong ora gelem nggawe investasi tanpa nyoba app dhisik, akeh calon klien dadi ora semangat amarga malah ora duwe kesempatan kanggo nyoba app kasebut.

1Rencana Rencana Harga Kata Kunci

Sayange, ora ana nyoba gratis.

Ngatur sandhi nganggo aplikasi iki diwiwiti karo investasi. Rencana standar kanggo 1 pangguna yaiku $ 2.99 / wulan, rencana kanggo kulawarga ngidini 6 pangguna kanggo $ 4.99 / wulan, tim (paket wiwitan) regane $ 19.95 / wulan kanggo 10 pangguna. Rencana Bisnis bakal nampung 21 pangguna, lan saben pangguna kudu mbayar $ 7.99 / wulan.

Pitakonan Paling Sering

Apa 1Password apik?

1Password minangka aplikasi manajer sandhi sing apik lan populer, nanging sing paling gedhe yaiku ora nawakake rencana gratis. Alternatif 1Password paling apik sing nawakake rencana gratis, lan fitur sing luwih apik lan aman, yaiku LastPass, Bitwarden, lan Dashlane.

Apa nggunakake manajer sandi aman?

Ya, rampung. Sampeyan bisa dipercaya manajer tembung sandhi karo tembung sandhi, cathetan rahasia, dokumen pribadi, data sensitif, informasi kertu kredit, lan liya-liyane. Kabeh dadi liwat enkripsi, mula ora bisa njupuk informasi sampeyan ing format sing bisa diwaca tanpa sandhi unik sing mung sampeyan ngerti .

Apa ana kekurangan nggunakake pangurus sandhi kaya ngono?

Ya, yen sampeyan lali sandhi master, mula sampeyan bakal nemoni masalah. Sampeyan bakal wis biasa nggunakake manager sandhi kanggo kabeh sandhi lan banjur bakal lali kabeh. Sandi utama lali lan ora ana biometrik, sampeyan ora bakal bisa mlebu menyang akun sing kaiket.

Apa sing nggawe enkripsi AES256 bisa dipercaya?

Kasunyatan manawa peretas ora bakal bisa maca file sampeyan sanajan bisa ngetik kubah tembung sandhi sampeyan yaiku manawa kita lega banget. Enkripsi ngowahi data sampeyan dadi acak. Mung nalika nyelehake sandhi ing master sampeyan, banjur bakal diatur maneh menyang teks sing bisa diwaca. Yen ora ana sing duwe kunci master, mula ora ana sing bisa maca data sampeyan.

Alternatif 1Password Terbaik: Ringkesan

Masalah karo 1Password yaiku nyatane utamane dirancang kanggo perusahaan, mula rencana kulawarga regane ora trep.

Kurang versi uji coba gratis uga dadi sebab sing apik kanggo nggoleki alternatife. Muga-muga sampeyan wis nemokake manajer tembung sandhi sing paling cocog kanggo kebutuhan sampeyan LastPass manager sandi, Bitwarden, Lan Dashlane.

Kabeh alternatif kasebut sejajar karo fitur utama. Sampeyan mung kudu ndeleng macem-macem rencana sing ditawakake lan pilih. Saben duwe versi gratis sing disaranake sampeyan nyoba sadurunge menehi kontribusi dhuwit.

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.