1Password Review (Kepiye Aman saka Sandi iki?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

1Password minangka pangatur tembung sandhi sing sederhana nanging kuat sing ngilangi kerumitan ngeling-eling sandhi lan menehi perlindungan sing bisa dipercaya kanggo data pribadi sampeyan.

Saka $ 2.99 saben wulan

Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.99 / bln

Ringkesan Tinjauan Kata Kunci (TL; DR)
Rating
dirating 3.8 metu saka 5
price
Saka $ 2.99 saben wulan
Rencana Gratis
Ora (nyoba gratis 14 dina)
enkripsi
Enkripsi AES-256 bit
Login Biometrik
ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows, macOS, iOS, Android. Linux, Chrome OS, Darwin, FreeBSD, OpenBSD
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
Mon petir web peteng Menara Pengawal, Mode lelungan, Panyimpenan data lokal. Rencana famili sing apik banget
Deal Saiki
Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.99 / bln

Sandi sampeyan minangka pertahanan pisanan supaya ora dilanggar data dening peretas kanthi niat jahat. 

Dadi, kudu kuat lan unik. Ing jaman teknologi informasi iki, kita kudu kerep platform online, lan umume mbutuhake akun sing dilindhungi tembung sandhi. 

Nanging ora bisa ngelingi puluhan sandhi unik, mula kita asring lali. Ketik 1Password, manajer tembung sandhi sing kuat sing dirancang kanggo nglindhungi sampeyan saka panjaluk cyberpunk sing paling trampil.  

1Password nggabungake kabeh sandhi, ndhelik, lan menehi sandhi utama kanggo digunakake ing endi wae, kanthi aman lan gampang. 

Kanthi panyimpenan sandhi tanpa wates, proteksi multi-lapisan, lan enkripsi canggih, ngarsane online ora bakal dilanggar!

TL: DR 1Password minangka manajer tembung sandhi sing sederhana nanging kuat sing ngilangi kerumitan ngeling-eling sandhi lan menehi perlindungan sing bisa dipercaya kanggo data pribadi sampeyan.

Untung lan rugine

1Kembang Kasus

  • Proses Persiyapan Tanpa Gampang lan Gampang Digunakake

1Password minangka manajer tembung sandhi paling apik kanggo akeh wong, lan amarga ana sebab sing apik. Nduwe antarmuka panganggo sing gampang banget supaya para pamula rumangsa betah. Sampeyan bakal bisa nyiyapake kabeh sajrone sawetara menit.

  • Kasedhiya ing Jembar Platform

Aku seneng kasedhiya ing kabeh piranti. Windows, macOS, Linux, Android, iOS– ana ing endi wae! Biyen luwih cocog kanggo piranti Apple, nanging amarga aplikasi android sing luwih apik, luwih becik kanggo piranti apa wae saiki.

  • Enkripsi AES 256-Bit Kuat

Kanggo mesthekake sandhi lan data sampeyan wis aman, 1Password nggunakake teknologi enkripsi sing hebat sing dikenal kanthi enkripsi AES 256-bit. Iki minangka perkara sing padha kanggo nglindhungi data pemerintah lan bank sing sensitif. Lumayan apik tenan, ya?

  • Perlindhungan Multi-Lapisan kanggo Keamanan Superior

Kabeh data bakal didhelikake kanthi aman ing pirang-pirang lapisan proteksi sing bakal nggawe peretas nyoba nyolong identitas sampeyan! Kanthi mung siji klik, sampeyan bakal bisa log in ing endi wae. Ora kudu ngelingi maneh ewonan sandhi; Ayo 1Password nindakake iku kanggo sampeyan! 1Password njupuk langkah ekstra kanggo nyegah peretas nyegat data sampeyan sajrone transmisi nggunakake Secure Remote Protocol. Perusahaan kasebut durung nate ngalami pelanggaran data kaya perusahaan liyane.

  • Ngidini Manajemen Sandi Mulus

Manajer tembung sandhi iki luwih akeh tinimbang manajemen tembung sandhi, dibantu dhaptar fitur sing dawa. Saliyane ngurus kabeh sandhi, sampeyan bakal nyedhiyakake kubah aman, platform kanggo cathetan aman, lan lingkungan sing aman kanggo nyimpen kabeh info kertu kredit.

  • Sistem Isi Otomatis sing Apik banget kanggo Penak

Menapa malih, 1Password kanthi otomatis bakal ngisi formulir kanggo sampeyan mung sawetara detik supaya ora prelu! Dina ngisi formulir dawa kanthi manual mung kanggo nggawe akun wis ora ana, amarga 1Password.

  • Nawakake Panyimpenan 1GB 

Sampeyan bakal entuk panyimpenan 1GB supaya gampang nyimpen kabeh data penting sing kudu dilindhungi. Iku luwih saka cukup kanggo umume wong.

  • Jampacked karo Fitur Ekstra

1Password lengkap karo ton fitur supaya uripmu luwih gampang. Sing paling misuwur yaiku fitur Mode Plancongan sing njamin data sampeyan aman saka penjaga wates sing prying sajrone lelungan. Fitur apik liyane kalebu Auto-Lock, Digital Wallet, Dark Web Monitoring, Menara Pengawal, lsp.

1Gambar Tembung B

  • Antarmuka Panganggo sing Usang

Antarmuka panganggo 1Password katoné wis lungse, lan bisa nggunakake sawetara perbaikan. Katon kaya hambar kanthi akeh area kosong. Aku ngerti ora mengaruhi fungsionalitas, nanging akeh wong sing seneng nggunakake sing katon apik kaya fungsine.

  • Ora Ana Rincian Nuduhake karo Non-Pangguna

Nalika 1Password streamlines nuduhake informasi ing antarane pangguna, sampeyan ora bakal bisa nuduhake apa-apa karo wong liya sing ora nggunakake 1Password. Dadi, bisa uga ora cocog kanggo sampeyan yen pengin nuduhake rincian karo kabeh wong. 

  • Opsi Impor Luwih Winates

1Passwords mung ngidini sampeyan ngimpor data saka manajer tembung sandhi liyane nggunakake file CSV. Sampeyan bisa matesi pilihan, lan file CSV uga ora aman.

  • Sistem IsiOtomatis sing ora trep

Sistem otofil 1Password bisa digunakake kanthi apik, nanging mbutuhake sampeyan njupuk sawetara langkah ekstra dibandhingake karo manajer tembung sandhi liyane. Sampeyan kudu ngandelake ekstensi browser, sing bisa uga ora trep.

DEAL

Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.99 / bln

Saka $ 2.99 saben wulan

Fitur 1Password

Aku wis krungu akeh perkara sing apik babagan 1Password lan pengin ngerteni manawa ana gunane. 

Mesthi wae, aku kepenak banget rasane rapi digunakake lan kepiye cekap nggunakake kabeh sandhi. Aku bakal nuduhake kabeh babagan pro lan kontra ing bagean iki, mula tetep wae.

Sayange, 1Password ora nawakake rencana gratis. Ana uji coba gratis, nanging sampeyan kudu tuku lengganan kanggo nggunakake piranti lunak. 

Fitur isi otomatis ora rapi kaya kudune. Sampeyan ora bakal bisa nuduhake rincian karo non-pangguna, sing bisa uga rada gampang. 

Kabeh ing kabeh, 1Password minangka manajer tembung sandhi sing apik banget sing cocog karo reputasine. Bakal nggawe urip online sampeyan luwih gampang!

Ease saka nggunakake

Ndhaptar nganti 1Password

1Password yaiku, tanpa mangu-mangu, salah sawijining manajer tembung sandhi paling gampang lan paling apik sing digunakake. Kabeh proses persiyapan pancen suta. 

Aku ora krasa ilang sanajan sadetik, lan pandhuan ing layar pancen nulungi. Mung butuh sawetara langkah supaya akun sampeyan bisa aktif lan bisa digunakake!

Uji coba gratis 1password

Kanggo miwiti, sampeyan mung kudu pilih rencana lan dhaptar nganggo alamat email sampeyan. Sawise ngaktifake akun nggunakake kode konfirmasi, sampeyan bakal dijaluk mlebu a kunci utama

Saiki, iki minangka salah sawijining sandhi sing bakal menehi sampeyan akses menyang 1Password lan, akibate, kabeh sandhi sing disimpen lan dienkripsi ing kubah 1Password. 

Aja nganti ilang utawa nuduhake karo sapa wae. Sampeyan bakal dijaluk ngetik rincian kertu kredit, nanging saiki sampeyan bisa kliwat. 

Sawise mlebu menyang akun nganggo sandhi utama, sampeyan bakal diwenehi "Kit Darurat", yaiku file PDF sing ngemot kabeh informasi. 

Kit kalebu alamat email sampeyan, papan kosong kanggo ngetik sandhi utama, kode QR kanggo penak, lan sing paling penting, Kunci Rahasia unik sampeyan

1 kit darurat darurat

The kunci rahasia yaiku kode 34 digit sing digawe kanthi otomatis sing nambah lapisan keamanan ekstra ing akun sampeyan. 1Password cukup becik kanggo menehi petunjuk babagan cara nyimpen kunci rahasia. 

Priksa manawa sampeyan ora bakal kelangan lan nyimpen ing papan sing aman amarga perusahaan ora nyathet. 

Langkah sabanjure yaiku nginstal aplikasi 1Password ing piranti sampeyan. Aja padha sumelang; 1Password bakal ngeterake sampeyan liwat kabeh proses supaya sampeyan kepenak. Cukup klik ing "Goleki Aplikasi" tombol banjur tututi pandhuan ing layar. 

Kolong kata kunci 1
apps

Sawise rampung, 1Password sampeyan bakal siyap menehi keamanan sing cocog! Sampeyan bener; gampang banget! Bisa digunakake meh karo kabeh piranti, dadi sampeyan bakal bisa ngerteni luwih gampang. 

Saben sampeyan nyoba ngakses akun 1Password saka piranti anyar, sampeyan bakal dijaluk ngetik kunci rahasia. Nggunakake kode QR sing diwenehake, sampeyan bisa kanthi cepet sync munggah kabeh piranti karo manager sandi iki! 

Thanks kanggo proses persiyapan sing cepet lan sederhana saka 1Password, sampeyan ora prelu duwe teknologi kanggo miwiti.

Manajemen Sandi

Nambahake / Ngimpor Sandhi

Aku seneng nggunakake 1Password amarga sistem manajemen kata kunci sing intuisi. Kabeh rasane mulus lan tanpa gaweyan. 

Sampeyan bakal gampang ngimpor tembung sandhi saka akun 1Password sing kapisah utawa uga manajer tembung sandhi liyane.

Ngimpor mesthine bakal dadi sepele kanggo sapa wae sing duwe pengalaman nganggo komputer. Sampeyan bisa langsung ngimpor data saka macem-macem manajer sandi, kalebu LastPass, Dashlane, Enkripsi, KeePass, RoboForm, Lan Google Sandi Chrome

Kanggo miwiti ngimpor, sampeyan kudu klik jeneng ing pojok sisih ndhuwur lan pilih "Impor" saka menu molor.  

ngimpor sandhi

Banjur 1Password bakal njaluk sampeyan milih app sing pengin diimpor data. Sawise, sampeyan kudu ngunggah File CSV diundhuh saka aplikasi pangatur tembung sandhi sampeyan. 

csv ngimpor

Entuk file CSV saka manajer tembung sandhi sampeyan ora bakal dadi masalah. Nanging, dudu sesuatu sing dienkripsi, lan sapa wae sing bakal bisa ndeleng kabeh informasi ing njero mung kanthi mbukak file. 

Dadi, sampeyan kudu ati-ati nalika ngimpor. 1Password kudu menehi luwih akeh opsi ngimpor aman kaya Lastkey utawa Dashlane.  

Nggawe Sandhi

Ayo dirembug babagan 1Password's fitur generator sandi otomatis. Pangatur tembung sandhi iki ngerti kepiye carane nggawe nggawe sandhi sing unik lan kuwat kanthi manual. Sapa wae sing nggunakake wektu ing internet kudu menehi hasil. 

Supaya luwih gampang, 1Password bakal ngasilake kabeh sandhi acak ing posisi sampeyan mung ing klik tombol. 

Sandhi iki bakal dadi kuat lan ora bisa ditebak! Sampeyan mung cukup instal ekstensi browser kanggo seneng layanan iki. 

Isi Formulir

Isi formulir otomatis minangka fitur liyane saka 1Password. Kanthi efektif ngilangake rasa jengkel kanggo ngisi formulir gedhe saben-saben sampeyan kudu nggawe akun anyar ing papan liya. 

Sampeyan ora kudu nemoni masalah nalika ngetik maneh kabeh informasi kanthi manual!

Kanggo nggunakake layanan iki, sampeyan kudu nggawe identitas karo data pribadi sampeyan ing kubah. Bakal njaluk informasi standar sing dikarepake situs web lan aplikasi nalika nggawe akun anyar. 

Sawise identitas sampeyan siyap, sampeyan bakal bisa ayo 1Password ngisi formulir kanggo sampeyan!

ngisi formulir

Sayange, aku nemokake fitur ngisi formulir rada ora responsif. Ikon 1Password sing kudu diklik kanggo miwiti ngisi formulir otomatis ora kakehan muncul. 

Dadi, aku kudu mbukak ekstensi browser, pilih identitas sing bener, banjur klik "Isi-Otomatis" kanggo ngrampungake tugas.

Ora preduli, fitur ngisi formulir bisa digunakake kanthi bener, lan migunani banget sanajan sampeyan kudu nggunakake saka ekstensi browser. Ora dadi masalah.

Sandhi Isi Auto

1Password uga ngidini sampeyan isi sandhi kanthi otomatis supaya mlebu log menyang macem-macem akun gampang. Sampeyan mung kudu priksa manawa akun 1Password wis nyambung menyang piranti sampeyan. 

Apa sampeyan mlebu log saka browser, aplikasi desktop, utawa ponsel nganggo aplikasi seluler, 1Password wis dijamin! 

Auditing Sandi / Prompting Sandi Aman Anyar

Kayane 1Password ora preduli kanggo keamanan pangguna “Menara Pengawal” fitur, sing padha karo keren kaya swarane. 

Fitur iki nggawe sampeyan nganyari babagan kerentanan lan kekuwatan tembung sandhi. Nggoleki web kanthi cetha kanggo ndeleng manawa sampeyan duwe sandhi sing kompromi.  

menara

Menara Pengawal bakal cepet ngabari lan njaluk sampeyan ngganti sandhi yen nemu kerentanan. Uga bakal mriksa sandhi sing ana lan nyaranake sampeyan ngganti dianggep ringkih banget utawa wis digunakake maneh ing papan liya. 

Fitur iki ora eksklusif kanggo 1Password, amarga liyane kaya LastKey uga nawakake fitur sing padha. Aku pengin dadi manajer tembung sandhi 1Password menehi pilihan kanthi cepet lan gampang ngganti kabeh sandhi sing digunakake maneh lan ringkih. 

Amarga aku ngerti bisa dadi masalah kanggo wong sing duwe sandhi.

Keamanan lan Privacy

Enkripsi End-to-End (E2EE) AKA Zero-Ilmu

1Password dikenal kanthi keamanan lan privasi sing unggul. Sapa wae sing bakal ngakoni yen entuk akeh teknologi sing apik tenan kanggo keamanan, kayata kanggo nglindhungi informasi pamrentah lan militer sing sensitif banget! 

Ayo miwiti karo ngrembug perusahaan Kebijakan nol-ilmu. Iki tegese kabeh informasi sensitif sampeyan didhelikake sanajan saka perusahaan kasebut. 

1Password ora nate nglacak pangguna utawa nyimpen dhata. Dheweke ora adol informasi pangguna menyang perusahaan liyane. Privasi sampeyan ora nate dilanggar utawa dilanggar. 

nul kawruh

Kanggo njaga kabijakan perusahaan, 1Password nggunakake Enkripsi End-to-End. Akibate, data sampeyan ora bakal entuk tangan sing salah. Pihak katelu ora bakal bisa nyegat data sampeyan sajrone ngirim. 

Salajengipun, server nggunakake protokol Sandi Remote Aman kanggo nguatake keamanan nalika data lagi transit. 

Enkripsi AES-256

Thanks kanggo Enkripsi kuat AES 256-Bit, data 1Password sampeyan mesthi dienkripsi. Apa data kasebut lagi transit utawa ngaso, ora bakal bisa uga hacker sing paling hardcore kanggo dekripsi! 

Bebas nggunakake WiFi utawa data seluler ing endi wae, amarga enkripsi canggih iki njaga informasi sampeyan. 

Gabungan sandhi utama lan kunci rahasia nggawe akun 1Password sampeyan pancen kuwat lan ora bisa ditembus. 

Saben sandhi utama kasedhiya Penguatan Kunci PBKDF2 kanggo nyegah wong liya ora bisa ngramal tembung sandhi utawa meksa mlebu. 

Tambahan, kunci rahasia nambah lapisan perlindungan sing angel menyang akun sampeyan, sing dibutuhake kanggo mlebu saka piranti anyar utawa kanggo mbalekake akun. Rahasia sing mung sampeyan, pangguna, sing ngerti, lan kudu disimpen ing papan sing aman! 

2FA

Ora kabeh amarga 1Password metu kabeh kanggo menehi pangayoman sing paling apik kanggo pangguna. Malah ana a 2FA utawa Otentikasi Loro-Faktor sistem kanggo nggawe keamanan luwih kenceng. 

2fa

Nalika nguripake 2FA, sampeyan kudu ngirim faktor liyane sawise ngisi sandhi kanggo mlebu. 

Kapan sampeyan nyoba mlebu saka piranti anyar, sampeyan ora bakal bisa lolos, kajaba ngetik sandhi sing digawe kanthi acak. Aku saranake sampeyan nguripake kanggo entuk keuntungan keamanan ekstra. 

GDPR 

Aku seneng ngerti babagan 1Password Kepatuhan. 1Password tundhuk karo UE Peraturan Perlindungan Data Umum, sing luwih dikenal kanthi jeneng GDPR. Iku mung nuduhake manawa perusahaan serius babagan njaga privasi pangguna. 

Ngerti iki, sampeyan bisa yakin 1Password ora nglumpukake utawa nyolong data sampeyan. Dheweke matesi koleksi data mung kanggo apa sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake layanan kasebut. Adol data pangguna beda karo kabijakan perusahaan, mula ora nate melu kegiatan kasebut. Apik tenan kanggo sing ngurmati privasi.

Nuduhake lan Kolaborasi

Yen sampeyan wong sing seneng nuduhake lan kolaborasi, Rencana Kulawarga bakal sampurna. Iki uga nawakake rega paling apik kanggo dhuwit sampeyan. 

Yen sampeyan milih rencana iki, sampeyan bisa nuduhake Akun 1Password karo 5 wong. Bisa uga anggota kulawarga, kanca, utawa kanca tim. 

Saben akun 1Password dilengkapi kubah. Saiki, kubah kasebut ngidini sampeyan nyimpen data kanthi teratur. 

Sampeyan bakal bisa nggawe macem-macem kubah kanggo njaga sandhi, dokumen, ngisi formulir, rincian perjalanan, lsp. dipisahake ing kubah liyane. 

nggawe kubah

Nanging apa tegese wong sing nuduhake akun 1Password bakal bisa ngakses kubah sampeyan? Ora! 

Kubah sampeyan mung entuk akses, lan ora ana sing bisa mlebu, kajaba, sampeyan durung ngidini. Yen pengin, sampeyan bisa kuoso wong kanggo ngakses data tartamtu.

Sistem kubah iki pancen nggawe kolaborasi luwih gampang lan aman. Sampeyan ora kudu menehi sandhi utama utawa kunci rahasia kanggo wong liya kanggo nuduhake akun karo dheweke. Dheweke bakal diwenehi kunci akses dhewe kanggo ngakses kubah dhewe.

Aku seneng banget karo kubah kasebut amarga aku mbantu supaya kabeh data tetep diatur. Aku bisa kanthi gampang nyimpen info penting babagan bank lan kertu kredit lan media sosial ing kubah! Iki fitur sing apik banget akeh manajer sandi kurang

Nalika lelungan, uripake mode lelungan kanggo nyegah penjaga tapel wates sing ora dikarepake menyang kamar kubah sampeyan. Babagan liyane sing apik tenan babagan 1Password yaiku ngidini sampeyan sync piranti tanpa watesan menyang akun 1Password sampeyan

Sampeyan bisa nggunakake kanthi bebarengan saka laptop, seluler, tablet, TV Android, lan liya-liyane! Aplikasi seluler lan aplikasi desktop nggawe luwih gampang. 

Sampeyan bener, 1Password nawakake macem-macem aplikasi pangatur tembung sandhi sing dirancang kanggo mlaku kanthi lancar ing piranti tartamtu!

Rencana gratis vs. Premium

Sayange, 1Password ora nawakake rencana gratis. Manajer tembung sandhi asring ngidini rencana gratis kanthi fitur winates, nanging dudu 1Password. Sampeyan kudu tuku lengganan kanggo nggunakake layanane. 

Iki bisa dadi kekurangan amarga ana akeh manajer sandhi gratis sing layak. Mesthine, dheweke ora nawakake level keamanan lan fitur sing diwenehake 1Password.

Nanging, nawakake a Uji coba gratis 14 dina tanpa kudu nambah rincian kertu kredit sampeyan. Iki kanggo nampilake apa sing bakal dijupuk pangguna yen tuku 1Password. 

Dadi, sajrone 14 dina, sampeyan bakal bisa nggunakake manajer sandhi iki kanggo ndeleng manawa cukup kanggo sampeyan. Uji coba gratis gratis. 

Sampeyan bebas nggunakake sawise 14 dina yen ora disenengi, nanging ana kemungkinan sing apik. 

Yen sampeyan nindakake, ana sawetara rencana premium sing bisa dipilih. Saben rencana dilengkapi biaya lan keuntungan sing beda-beda. Sampeyan kudu milih sing paling cocog karo kabutuhan.

Tambahan

Sistem Kunci Otomatis

1Password kasedhiya kanthi akeh fitur lan mupangate ekstra. Contone, duwe "Kunci Otomatis" fitur sing ngunci akun 1Password kanthi otomatis sawise interval reguler utawa nalika piranti mlebu mode turu. 

kunci otomatis sandhi

Asile, ora ana sing bakal bisa mbajak akun sampeyan sanajan sampeyan ngaso nalika istirahat.  

Perlindhungan Phishing

Uga nawakake Perlindhungan Phishing. Peretas licik kasebut bisa uga ngapusi mripat manungsa kanthi nggawe situs web sing padha kanggo nyolong data sampeyan, nanging ora bisa ngapusi 1Password. 

Sampeyan bakal nggawe manawa ngirim rincian mung menyang situs sing wis digunakake sadurunge utawa nyimpen rincian ing kana. 

Mbukak kunci Biometrik kanggo Piranti Ponsel

Mbukak kunci biometrik minangka fitur sing cocog kanggo pangguna seluler. Sawise nyiyapake, sampeyan bakal bisa ngakses akun 1Password kanthi cepet nganggo bekas driji, mripat, utawa rai saka aplikasi seluler! 

Sidik jari, iris, lan pasuryan sampeyan unik, dadi uga nggawe akun sampeyan luwih aman. 

Dompet Digital

Yen sampeyan bosen ngisi info bank utawa info PayPal, wenehake 1Password kanggo sampeyan. 

Sampeyan bisa kanthi gampang lan aman nyimpen kabeh informasi ing kubah 1Password. Ora bakal ana wong sing ngakses kajaba sampeyan. Kapan sampeyan kudu nulis rinciane, 1Password bakal nindakake iku kanggo sampeyan. 

Cathetan Aman

cathetan aman

Kita asring duwe cathetan rahasia sing ora pengin dituduhake karo wong liya, nanging ora ngerti ing endi disimpen. Mula mlebu 1Password. 

Sampeyan bisa kanthi gampang nyimpen informasi sensitif ing kubah 1Password, adoh saka telik kasebut. Cathetan bisa uga ana apa wae- sandhi WiFi, PIN bank, jeneng crushes, lsp.

Rencana Harga

Sanajan 1Password ora nawakake rencana gratis, rencana premium diregani cukup. Sampeyan entuk akeh regane kanggo rega sing sampeyan bayar. Kajaba iku, nyoba gratis 14 ngidini sampeyan ngrasakake fitur sadurunge tuku pungkasan. 

Total, ana 5 macem-macem rencana sing dipisahake dadi rong kategori, pribadi lan kulawarga lan tim lan bisnis. Rencana kulawarga nawakake paling regane, nanging rencana liyane uga cocog. Saben rencana dirancang kanggo tujuan tartamtu. Ayo goleki!

1Rencana Pribadi Kata Kunci

Iki minangka rencana sing paling murah, sing dirancang kanggo pangguna siji. Regane $ 2.99 saben wulan, lan tagihan saben taun, dadi $ 35.88 saben taun. 

Sampeyan ora bakal bisa nuduhake akun iki karo wong liya. Yen sampeyan ora preduli lan pengin sing larang regane lan bisa ngrampungake, iku bakal cocog kanggo sampeyan.

Mangkene sing ditawakake rencana pribadi: 

  • Dhukungan sistem operasi sing akeh kalebu Windows, macOS, iOS, Chrome, Android, lan Linux
  • Ruang panyimpenan 1GB kanggo nyimpen tembung sandhi lan dokumen
  • Sandi tanpa wates
  • Dhukungan 24/7 liwat email
  • Kalebu otentikasi rong faktor 
  • Nawakake mode lelungan kanggo lelungan sing aman
  • Ngidini pamulihan sandhi sing wis dihapus nganti 365 dina

Rencana Kulawarga 1 Tembung

Rencana iki cocog kanggo nglindhungi ngarsane kulawarga kabeh online. Kanthi rega cukup $ 4.99 saben wulan utawa $ 59.88 saben taun, sampeyan bakal entuk akeh mupangat. Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo nuduhake akun karo anggota kulawarga kanthi gampang.

Mangkene sing ditawakake kulawarga rencana:

  • Kalebu kabeh fitur saka rencana pribadi
  • Ngidini nuduhake akun antarane 5 wong kanthi opsi kanggo nambah liyane 
  • Nawakake kubah sing dienggo bareng lan ngidini nuduhake sandhi, cathetan aman, info bank, lan liya-liyane ing antarane anggota kulawarga
  • Iki menehi kontrol babagan apa sing diidini ngatur, ndeleng, utawa diowahi
  • Opsi pemulihan akun kanggo anggota sing dikunci

1Rencana Tim Kata Kunci

Rencana Tim dirancang kanggo tim bisnis cilik sing pengin nuduhake informasi sensitif kanthi aman. 

Kasedhiya fitur khusus supaya cocog karo tim bisnis. Sampeyan kudu mbayar $ 3.99 saben wulan, yaiku $ 47.88 saben taun kanggo entuk layanan iki. 

Mangkene rencana Tim:

  • Kasedhiya ing macem-macem platform 
  • Kontrol admin khusus kanggo ngatur idin saka karyawan utawa kanca liyane 
  • Integrasi duo kanggo keamanan sing luwih kuwat
  • Kolong, item, lan sandhi sing dituduhake kanthi winates
  • Dhukungan email kasedhiya 24/7
  • Saben wong entuk panyimpenan 1GB
  • Ngidini nuduhake winates ing antarane 5 tamu

1Rencana Bisnis Kata Kunci

Rencana Bisnis dirancang kanggo memenuhi tuntutan organisasi bisnis. Kasedhiya karo akeh fitur ekstra kanggo nglindhungi ngarsane online kabeh organisasi bisnis. 

1Password dikenani biaya $ 7.99 saben wulan kanggo rencana iki, dadi $ 95.88 saben taun. 

Ayo ndeleng apa sing ditawakake rencana bisnis:

  • Kalebu fitur saka rencana Tim
  • Dhukungan VIP sing cepet banget, 24/7
  • Saben wong entuk panyimpenan dokumen 5GB
  • Ngidini bareng nganti 20 akun tamu
  • Nawakake perlindungan lanjutan bebarengan karo kontrol keamanan khusus
  • Iki menehi kontrol akses khusus kanggo saben kubah
  • Log kegiatan kanggo mbantu admin nglacak saben pangowahan
  • Ngidini nggawe peran khusus kanggo milih tanggung jawab 
  • Sistem klompok khusus kanggo ngatur tim
  • Ngidini penyediaan nggunakake Okta, OneLogin, lan Direktori Aktif
  • Ditambah maneh, saben anggota tim entuk akun kulawarga gratis

Rencana Perusahaan 1Password

Pungkasan, ana rencana Perusahaan. Iki minangka rencana unik kanggo perusahaan lan perusahaan gedhe. Iki kasedhiya karo kabeh fitur saka rencana bisnis. 

Sawise diskusi karo perusahaan, 1Password bakal ngatur layanan kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. 

Planfiturprice
PersonalMacem-macem dhukungan OS, dhukungan email, sandhi tanpa wates, mulihake sandhi sing wis ilang, otentikasi rong faktor, mode lelungan, panyimpenan 1GBSaka $ 2.99 saben wulan
keluargaKabeh fitur Pribadi nuduhake akun karo 5 wong, nuduhake informasi, pamulihan akun, manajemen idin$ 4.99 / sasi
timMacem-macem dhukungan APP, item sing dituduhake, lan kubah, sandhi tanpa wates, dhukungan email, panyimpenan 1GB saben wong, 5 akun tamu, kontrol admin$ 3.99 / sasi
Bisnis Kabeh fitur Tim, panyimpenan 5GB saben wong, 20 akun tamu, persiyapan peran, klompok, panentu, kontrol keamanan khusus, dhukungan VIP, log kegiatan, laporan, $ 7.99 / sasi
EnterpriseKabeh fitur Bisnis, layanan sing digawe khusus kanggo bisnis sing cocogCustom

Pitakonan Paling Sering

Apa 1Password iku regane?

Aman yen sampeyan ujar manawa 1Password mesthi migunani. Sampeyan mesthi bisa dipercaya karo pangatur tembung sandhi sing wis digawe kanthi apik lan kuat iki. Gampang digunakake, nanging angel banget kanggo peretas kasebut.

Sampeyan kudu ngerti manawa 1Password durung tau disusupi sadurunge. Sing ujar akeh babagan keamanan udara.

Iki dilengkapi kabeh fitur sing pas kanggo njaga sandhi lan data sampeyan kanthi aman, adoh saka hacker apa wae. Kabeh sing dicritakake, tanpa cacat.

Yen sampeyan nggoleki manajer tembung sandhi sing apik, 1Password bisa uga dadi siji-sijine manager sandhi sing sampeyan butuhake!

Apa sejatine fitur Mode Perjalanan?

Mode Plancong minangka fitur unik sing dirancang supaya data sampeyan aman nalika nyebrang wates. Sampeyan ora bakal nemokake fitur iki ing pangatur sandhi liyane.

Nalika mode iki diuripake, kubah sing ditandhani minangka "nyopot kanggo lelungan" bakal didhelikake.

Ora ana sing bisa ndeleng dheweke nganti sampeyan mateni mode iki. Iki bakal nylametake sampeyan saka ora sengaja nuduhake informasi karo penjaga wates.

Rencana endi sing kudu dakgoleki?

Kanthi kasedhiya akeh rencana, mula bakal bingung. Ora angel milih. Coba pikirake apa sing sampeyan butuhake lan pinten sampeyan pengin mbayar pangatur sandhi.

Yen sampeyan nggunakake 1Password dhewe lan ora seneng nuduhake, rencana Pribadi minangka sing sampeyan butuhake. Rencana kulawarga bakal cocog kanggo anggota kulawarga amarga bisa dienggo bareng karo pirang-pirang wong.

Rencana Tim lan Bisnis luwih cocog kanggo organisasi bisnis kanggo nambah keamanan lan keamanan internet. Priksa rencana rega sing wis ditambahake ing review 1Password iki kanggo njupuk keputusan. Sampeyan kudu mbantu!

Apa akun 1Password bisa dibalekake maneh?

Kaya sing wis kasebut sadurunge, 1Password ora nyimpen data sampeyan kajaba yen pancen dibutuhake.

Ora nyimpen cathetan sandhi utawa kunci rahasia sampeyan. Dadi, pemulihan ora bisa ditindakake yen sampeyan ilang kredensial login kasebut. Priksa manawa ora bakal kelangan sandhi master lan kunci rahasia.

Nanging, yen sampeyan nggunakake kulawarga, tim, utawa akun bisnis, bisa pulih akun. Admin bisa mulihake akses menyang wong sing ora dikunci utawa ilang akses.

Apa aplikasi desktop prelu?

Nalika aplikasi desktop nggawe luwih gampang, sampeyan ora kudu nginstal yen ora pengin. Sampeyan bisa ngatur akun 1Password langsung saka browser sawise mbukak situs web.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa ngakses akun saka piranti seluler kanthi nggunakake aplikasi seluler.

Napa aku kudu nggunakake ekstensi browser 1Password?

Ekstensi browser nggawe kabeh luwih gampang. Sampeyan ngidini sampeyan mlebu menyang situs web favorit sajrone sawetara detik lan ngisi kabeh formulir sing ngganggu kanggo sampeyan.

Kapan sampeyan kudu nggawe tembung sandhi anyar, sampeyan bisa ngandelake ekstensi kanggo mbantu sampeyan.

Iki mung nggawe pengalaman dadi luwih apik, mula saranake sampeyan entuk ekstensi browser kanggo browser favorit.

Summary

1Password minangka manajer tembung sandhi paling dhuwur sing duwe cathetan trek sing apik banget. Aku wis nggunakake, kesengsem tenan, lan mutusake nulis review 1Password iki!

Nyetel lan nggunakake 1Password rasane gampang banget kanggo aku. Iki dirancang supaya para pamula lan para ahli rumangsa kepenak. 

Yen 1Password ngapikake desain lawas saka antarmuka panganggo, wong kaya aku bakal luwih sithik sambat, sing ora kudu diwiwiti. 

1Password nggabungake sawetara teknologi sing paling kuat kaya enkripsi end-to-end, 2FA, enkripsi 256-bit, lsp., supaya keamanan ora bisa dilanggar. Kayane semangat banget kanggo njaga data online pangguna supaya aman lan aman. 

Fitur kaya piranti tanpa wates, sandhi, nuduhake akun, ngisi otomatis, lsp., dadi luwih trep kanggo kabeh wong. Ora ana rencana gratis, nanging untunge, rencana premium ora regane larang. 

Pangatur tembung sandhi iki nduweni akeh perkara sing bener nanging ana sawetara sing salah. Ya, ora ana sing sampurna. 

Ngelingi kabeh mupangate, sampeyan ora bakal bali maneh nggunakake manajer tembung sandhi sawise mbiyantu 1Password. Pancen apik banget, sing nglindhungi data sampeyan.

Dadi, entuk 1Password yen sampeyan pengin nglindhungi dhewe saka kabeh peretas sing ngenteni saben kesempatan kanggo nyolong data pribadi lan karya sampeyan. Sampeyan ora bakal kuciwa.

DEAL

Coba GRATIS 14 dina. Rencana saka $ 2.99 / bln

Saka $ 2.99 saben wulan

Pangguna Anggota

Aku ora ngerti teknologi

dirating 4 metu saka 5
Muga 11, 2022

Aku ora ngerti teknologi, mula nalika miwiti nggunakake 1Password, aku kudu ngalami kurva sinau. Nanging saiki aku wis pro. Bojoku nggunakake Dashlane lan nalika aku nyoba ing iPad dheweke, aku bisa ngerteni manawa misale jek alat sing luwih gampang lan luwih gampang tinimbang 1Password. Sakabèhé, ora ana sing ora seneng utawa sambat. Kadhangkala pangisi otomatis ora bisa digunakake kanggo sandhi sing diketik kanthi manual. URL kudu pas kanggo cocog.

Avatar kanggo Helena
Helena

Fitur gedhe

dirating 4 metu saka 5
April 13, 2022

Ora ana manajer sandi sing luwih apik tinimbang 1Password. Bisa uga dudu sing paling murah nanging paling dipercaya lan bisa digunakake kanthi lancar. Ing bab mung aku ora kaya iku antarmuka panganggo. Kerjane nanging rada kikuk.

Avatar kanggo Maximiliana
Maximiliana

Tresna 1Sandhi

dirating 5 metu saka 5
Februari 28, 2022

Aku mung krungu bab sing apik babagan 1Password. Iku alat gedhe kanggo nggawe lan ngatur angel kanggo kokain sandhi. Sisih paling apik yaiku kemampuan kanggo nuduhake sandhi lan kredensial karo wong liya. Siji-sijine sing ora ana yaiku kemampuan kanggo nuduhake cathetan sing aman karo wong sing ora duwe akun 1Password. Iku mbokmenawa fitur keamanan! Kajaba iku, ora ana sing ora disenengi babagan pangatur sandi iki.

Avatar kanggo Hyginos
Hyginos

Rega iku Kabeh

dirating 3 metu saka 5
September 30, 2021

1Password bisa uga duwe fitur apik ing kene nanging regane rada dhuwur lan iki penting kanggo aku amarga anggaran sing winates. Luwih becik aku golek manajer tembung sandhi liyane sing nawakake rencana gratis utawa rencana saben wulan / taunan sing luwih murah.

Avatar kanggo Cindy B
Cindy B

Multifungsi

dirating 5 metu saka 5
September 28, 2021

Aku seneng karo 1Password amarga dudu mung manajer tembung sandhi nanging uga dompet digital sing aman, pengisi formulir, lan kubah digital. Nggunakake pemantauan web peteng Menara Pengawal supaya sampeyan bisa yakin manawa sampeyan aman lan dilindhungi online. Regane mung larang karo fitur liyane. Iki pancen keren!

Avatar kanggo Nitz Blitz
Nitz Blitz

Solusi Kabeh-mubeng

dirating 5 metu saka 5
September 27, 2021

Aku bisa ujar manawa iki solusi sing larang banget kanggo kabutuhan online. 1Password ora mung minangka manajer tembung sandhi. Aku bisa njupuk kauntungan saka kabeh fitur liyane kayata dompet digital sing aman, pengisi formulir, lan kubah digital. Rencana perusahaan khusus nggawe aku nambah bisnis lan mbayar.

Avatar kanggo Martin G
Martin G

Ora disaranake

dirating 2 metu saka 5
September 21, 2021

Aku nyoba nyoba gratis lan nyedhot! Id ora cocog karo kabijakan perusahaan saya. Nuduhake data karo tim gedhe dadi repot ing kene. Aku ora ngira iki regane regane.

Avatar kanggo Ellen A
Ellen A

Terjangkau

dirating 5 metu saka 5
September 17, 2021

1Password paling cocog kanggo aku. Kanthi nyoba gratis 14 dina, aku bisa nangkep lan ngrasakake kesederhanaan aplikasi kanggo njaga tembung sandhi lan privasi sing imbang. Iki uga terjangkau banget supaya sampeyan bisa entuk rencana sing cocog adhedhasar pilihan paling murah $ 2.99 saben wulan. Iki cocog banget kanggo kulawarga lan wong sing miwiti bisnis online lan makarya ing tim cilik. Kabeh iki ora ala.

Avatar kanggo Missy Me
Missy Aku

Ora Ana Rencana Gratis

dirating 1 metu saka 5
September 9, 2021

Minangka bocah anyar sing nyoba miwiti bisnis kanthi anggaran winates, entuk rencana gratis minangka salah sawijining prioritas utama. Aku cepet adoh saka manajer tembung sandhi kaya 1Password sing ora nawakake rencana gratis lan nawakake penawaran nyoba 14 dina sing winates banget. Aku ora pengin mbuwang-mbuwang wektu lan tenaga ing kene. 1Password minangka perkara sing ora cocog karo wektu lan dhuwit!

Avatar kanggo Ike Rice
Ike Beras

Gampang

dirating 4 metu saka 5
September 9, 2021

1Password pancen gampang digunakake kanthi ngisi formulir formulir lan fitur dompet digital. Uga duwe fitur mode Plancongan bebarengan karo rencana kulawarga sing apik supaya sampeyan bisa nikmati paling murah $ 2.99 saben wulan. Kasedhiya nganggo sandhi utama lan kit darurat yen kabeh salah. Aku seneng karo 1Password sanajan ora duwe rencana gratis, nanging sampeyan bisa nyoba mung 14 dina.

Avatar kanggo Carl Lim
Carl Lim

Kirim Review

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.