Review ClickFunnels Kanggo 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

ClickFunnels minangka alat utama kanggo mbangun situs web lan corong dodolan kanthi konversi dhuwur lan revenue-driving. Apa sampeyan, minangka pemilik bisnis, kudu nandur modal wektu lan dhuwit? Priksa review ClickFunnels sing jero kanggo ngerteni!

Saka $ 97 saben wulan

Mulai ClickFunnels 14 Dina Uji Coba GRATIS SAIKI

Ringkesan Review ClickFunnels (TL;DR)
Rating
dirating 5 metu saka 5
Reregan
Saka $97 saben wulan (uji coba gratis 14 dina)
Fitur Tombol ClickFunnels
Cithakan Landing Page - Pengujian Split - Nggawe Corong Ditargetake - Cithakan Corong - Hosting Acara Webinar - Antarmuka Seret lan Selehake - Hosting Situs Web - AutoResponder Email - Kréta Blanja Dibangun ing - Nelusuri Konversi
Sapa sing Kudu Gunakake ClickFunnels?
Pemasar, Peretas Pertumbuhan, Wirausaha, UKM, Agensi, Perusahaan
Dhukungan pelanggan
24/7 email lan dhukungan obrolan langsung (Dhukungan VIP minangka tambahan sing dibayar)
Integrasi 3rd Partai
Actionetics, Kampanye Aktif, Aweber, Kontak Konstan, Convertkit, Drip, Ever Webinar, Facebook, GetResponse, GoToWebinar, GVO PureLeverage, Formulir HTML, HubSpot, InfusionSoft, Interspire, Kajabi, Mad Mimi, MailChimp, Maropost, Ontraport, SalesForce, Sendlane, ShipStation, SlyBroadcast, Twilio, Webinar Jam Studio, YouZign, Zapier, ZenDirect
Ekstra Gratis
Skrip Corong, Bundel Platinum OFA (One Funnel Away), 100 Materi Latihan Gratis
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Pendhiri
Russell Brunson (Entrepreneur of the Year ing American Business Awards 2018)
Deal Saiki
Rong minggu uji coba GRATIS + 100 bahan bonus GRATIS

Nyatane, perusahaan SaaS marketing iki wis dadi pionir nggunakake corong penjualan minangka alat marketing digital lan marketing email sing ketat. Mbangun kaca kebangkrutan nganggo piranti lunak iki saiki lagi nesu. Nanging apa pancene mbantu bisnis digital?

TL; DR: ClickFunnels minangka kaca web utawa kaca landing page & desainer sing nggunakake konsep corong penjualan kanggo mbangun situs web kanggo pamula. Wong sing ora duwe kawruh coding bisa gampang nggunakake piranti lunak iki kanggo mbangun kehadiran online. Nanging teka karo kurva sinau lan ora terjangkau kanggo bisnis cilik.

Apa ClickFunnels?

ClickFunnels minangka pembangun kaca kebangkrutan. Amarga spesialisasi kanggo mbangun corong penjualan, situs web kasebut narik prospek sing ditargetake lan dadi panuku. Akibaté, kaca kebangkrutan luwih sukses minangka situs web bisnis.

ClickFunnels didegaké déning Russel Brunson, sing dikenal kanggo kontribusi kanggo piranti lunak marketing unik. Sadurunge nggarap corong pemasaran, Russel dikenal amarga karyane ing piranti lunak pemasaran email.

apa clickfunnels

Kanthi pendiri sing misuwur kaya iki, ora butuh wektu suwe kanggo ClickFunnels entuk daya tarik online. Kaca kebangkrutan ClickFunnels unik saka situs web sing khas amarga piranti lunak menehi kabeh sing dibutuhake kanggo entuk minat pengunjung situs web lan dadi pelanggan.

Cara kerja piranti lunak ing mburi layar cukup rumit, nanging antarmuka panganggo prasaja karo seret lan selehake editor nggawe luwih gampang kanggo pamilik bisnis online sing anyar kanggo nggunakake.

The jinis corong sampeyan bisa mbangun karo ClickFunnels ora ana watesan:

  • Corong generasi timbal
  • Corong adol
  • Corong konten
  • Corong pesenan telpon sales
  • Corong telpon Discovery
  • Corong onboarding
  • Review corong
  • Corong adol tawaran wektu winates
  • Corong Webinar
  • Corong kranjang blanja
  • Corong pembatalan
  • Upsell / downsell corong
  • Corong anggota
  • Remet corong kaca
  • Corong survey
  • Tripwire corong
  • Corong demo langsung
  • Corong magnet timbal

Kanthi pemasaran online ClickFunnels, mbangun kehadiran online lan nyepetake tingkat konversi kanthi cepet dadi gampang - nambah dodolan online. Tansah maca review ClickFunnels kanggo ngerti luwih lengkap babagan apa sing ditawakake.

DEAL

Mulai ClickFunnels 14 Dina Uji Coba GRATIS SAIKI

Saka $ 97 saben wulan

Rencana Rega ClickFunnels

Ana rong opsi rega sing bisa dipilih - Rencana Standard ClickFunnels lan rencana Platinum ClickFunnels. Biaya rencana dhasar $ 97 USD, lan biaya pungkasan $ 297 USD. Sanajan luwih larang tinimbang piranti lunak landing page liyane, ClickFunnels nawakake uji coba gratis 14 dina kanggo mutusake yen sampeyan pengin nggawe tuku.

Bentenane utama ing antarane rong layanan kasebut yaiku sing standar duwe sawetara watesan, kayata jumlah kaca, pengunjung, gateway pembayaran, domain, lan liya-liyane. Sawetara fitur, kayata corong tindak lanjut lan review peer mingguan, diwatesi. mung kanggo pelanggan ClickFunnels Platinum.

Nanging, loro plans nuduhake sawetara podho, banget, kayata template corong, pembangun corong, corong canggih, kontak tanpa wates, lan anggota, tes kaca pamisah A/B, Etc.

Rencana Platinum uga nyedhiyakake corong tanpa wates, fitur Backpack, integrasi SMTP, kaca lan kunjungan tanpa watesan, domain khusus, dhukungan pelanggan prioritas, Etc.

Mangkene tabel rong rencana rega lan fitur sing ditawakake:

fiturKlikFunnels StandardPlatinum ClickFunnels
Rega (Saben wulan)$ 97$ 297
Funnels20Unlimited
Anggota Tim (Panganggo)13
Artikel-artikel wonten100Unlimited
Pembayaran Gateways39
Tindakake CorongOra AnaYa
domain39
Dhukungan DhukunganYaDukungan Prioritas
Hackathon Peer Review (Mingguan)Ora AnaYa
Komunitas FunnelHackerYaYa
Corong FlixYaYa, kanthi kursus tambahan lan materi pelatihan

Ana uga kategori rega katelu, sing diarani Klub koma loro. Regane $2,497 USD saben wulan lan ditrapake kanggo pangguna ClickFunnels sing wis ngliwati dodolan 1 yuta dolar. Sinau luwih lengkap babagan rencana rega ClickFunnel ing kene.

ClickFunnels Pros lan Cons

Mangkene sorotan review ClickFunnels kanthi ringkes:

Pros

  • Optimisasi seluler otomatis
  • Intuisi lan gampang digunakake
  • Bisa duplikat kaca kanthi gampang
  • WordPress Plugin ngidini sampeyan nambah corong ClickFunnels menyang WordPress situs
  • Akeh integrasi sing migunani kanggo nggawe bisnis online gampang
  • Ora perlu duwe kawruh babagan coding, kayata CSS dll.
  • Akeh konten pemasaran pendidikan lan kursus online sing ditawakake
  • Piranti lunak kasebut nggabungake karo platform pemasaran digital umum
  • Kajaba saka corong penjualan, alat pemasaran liyane uga apik kanggo bisnis online
  • Nganyari piranti lunak sing terus-terusan kanggo ndandani bug lan nambah alat marketing liyane
  • Fitur situs keanggotaan bisa ngidini sawetara pangguna ngowahi situs web sampeyan
  • Pengujian A/B nggampangake nyoba pangowahan anyar lan milih sing paling apik kanggo corong, pariwara, kaca web, lsp.
  • Ndhukung integrasi pihak katelu lan plugin kanggo situs web lengkap
  • Uji coba gratis 14 dina sadurunge tuku
  • Mbantu nggawe dhuwit luwih akeh kanthi online kanthi ngasilake lan nargetake timbal
  • Analitik penjualan kasedhiya kanggo nggawe keputusan bisnis
  • Fitur skrip corong mbusak kerumitan nulis konten

cons

  • Rencana rega cukup larang - ora terjangkau kanggo bisnis cilik
  • Dhukungan pelanggan bisa nggunakake sawetara dandan
  • Pemasaran email kikuk lan ora gampang digunakake (sampeyan luwih apik nggunakake integrasi email pihak katelu)
  • Sampeyan ora bisa ngatur kakehan amarga piranti lunak fokus dadi prasaja
DEAL

Mulai ClickFunnels 14 Dina Uji Coba GRATIS SAIKI

Saka $ 97 saben wulan

Fitur lan Keuntungan ClickFunnels

Mangkene review lan panjelasan lengkap babagan kabeh fitur lan fungsi ClickFunnels:

Gampang Gunakake Antarmuka UX

Antarmuka pangguna sing prasaja minangka fitur atraktif saka ClickFunnels, sing nomer loro mung kanggo proses mbangun corong sing inovatif. Piranti lunak wis digawe supaya gampang digunakake sabisa.

Kabeh iku intuisi lan gampang dingerteni. Ing wektu sing padha, ana pilihan sing cukup kanggo nggawe kaca kebangkrutan lengkap.

Antarmuka desain banget prasaja lan modern. Ana widget sing wis ditemtokake, ing ngendi sampeyan kudu nyelehake unsur nalika nggawe kaca.

antarmuka clickfunnels

Langkah-langkah corong gampang digawe nggunakake seret lan selehake:

seret lan selehake

Nggawe corong penjualan pisanan sampeyan uga bakal gampang banget amarga ana buku masak corong sing nuntun sampeyan ing dalan. Dashboard ClickFunnels sing prasaja ndadekake pengalaman luwih apik, amarga nuduhake kabeh sing dibutuhake kanthi cara sing teratur.

Tukang gawe corong

Minangka ClickFunnels spesialisasi ing nggawe kabeh macem-macem jinis corong kanggo klien, sing nggawe corong iku ekstensif. Isine akeh jinis corong, saben duwe panggunaan dhewe. Ana akeh template sing kasedhiya kanggo saben jinis uga.

Magnet timah

Yen goal sampeyan kanggo ngasilake lead lan duwe dhaptar prospek sing bisa digayuh, coba corong lead. Corong kaca remet dhasar mbantu sampeyan entuk email lan pimpinan utusan Facebook.

Nggunakake, sampeyan bisa entuk dhaptar alamat email prospek utawa dhaptar utusan. Kanggo nggawe, pilih salah sawijining template kaca Squeeze sing ditawakake kanggo miwiti.

cithakan kaca remet

Ana corong liyane sing dimaksudake kanggo lead sing diarani corong aplikasi. Corong jinis iki menehi sampeyan rincian liyane babagan prospek kajaba mung email.

Iki nggunakake kaca squeeze mbalikke, pop-up, kaca aplikasi, lan kaca matur nuwun kanggo njaluk jeneng, nomer telpon, wilayah geografis, rincian perusahaan, etc.

Sampeyan bisa entuk jinis informasi tartamtu sing dikarepake saka pimpinan sampeyan. Maneh, ana template sing kasedhiya kanggo corong aplikasi uga.

Cithakan tiket dhuwur

Biasane, umume bisnis nggunakake corong squeeze amarga luwih gampang entuk luwih akeh timbal kanthi cara iki.

DEAL

Mulai ClickFunnels 14 Dina Uji Coba GRATIS SAIKI

Saka $ 97 saben wulan

Corong Penjualan

Ana sawetara jinis corong sing digawe kanthi tujuan ngasilake dodolan. Yaiku:

1. Tripwire Corong

Kanggo adol produk murah sing gampang diiklanake, corong tripwire utawa unboxing minangka pilihan sing paling apik. Iku nggawe kaca dodolan rong langkah.

Kaca pisanan, utawa kaca ngarep, nduweni iklan sing mencorong kanggo produk kasebut. Nalika pelanggan nggawe tuku, kaca kapindho, disebut OTO (tawaran siji-wektu), muncul.

Ing kene, pelanggan diwenehi tawaran khusus kanggo produk liyane adhedhasar tuku. Iki ngendi MediaWiki nyata rawuh ing Iku uga disebut 1-klik upsell; amarga kanggo entuk tawaran iki, pelanggan mung kudu ngeklik tombol siji. Ora ana informasi tambahan sing ngisi.

Sawise pelanggan nggawe tuku, kaca pungkasan 'Tembok Penawaran' muncul. Ing kene, cathetan matur nuwun muncul, bebarengan karo dhaptar produk liyane sing pengin ditampilake. Iki conto template corong tripwire saka ClickFunnels:

template tripwire clickfunnels
conto tripwire

2. Corong Surat Penjualan

Iki kanggo produk sing luwih larang lan mbutuhake luwih akeh persuasi utawa penjelasan kanggo adol. Ing kene, video ditambahake menyang kaca pisanan, diarani kaca surat dodolan. Ing ngisor iki, kolom informasi kertu kredit diwenehake.

Sampeyan bisa nambah kaca OTO lan kaca Offer Wall saka corong tripwire kene kanggo nambah dodolan nggunakake upsells 1-klik.

siji klik upsell

Iki minangka corong surat penjualan sing khas -

clickfunnels siji-klik upsell template

3. Corong Bukak Produk

Sampeyan butuh kampanye pemasaran nalika ngluncurake produk utawa layanan anyar kanggo entuk perhatian saka klompok pelanggan target. Tinimbang agensi marketing, sampeyan bisa nggunakake corong peluncuran kanggo nindakake marketing sampeyan dhewe.

Corong peluncuran luwih rumit tinimbang kabeh corong liyane sing wis kita rembugan nganti saiki. Iki kalebu kaca squeeze, pop-up survey, kaca peluncuran produk, lan formulir pesenan peluncuran produk.

Sampeyan kudu mbangun corong dodolan saka jinis iki kanthi nambahake video informatif anyar produk saben sawetara dina, kanthi nganti 4 video peluncuran produk. Iki nggawe hype kanggo prodhuk uga ngajari luwih akeh babagan.

Iki minangka corong peluncuran produk dhasar:

Cithakan peluncuran produk

Corong Acara

Sampeyan uga bisa mbukak acara lan webinar nggunakake corong webinar ClickFunnels. Ana rong jinis corong kanggo iki:

1. Live Webinar Corong

template webinar

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu nggunakake piranti lunak webinar pihak katelu kayata Zoom kanggo nindakake webinar langsung. Peran ClickFunnel ing kene yaiku nambah konversi menyang webinar lan nggedhekake bathi.

Iki ndadekake wong bisa ndhaptar webinar, tampil ing acara nyata kanthi ngirim pangeling, lan nggawe dheweke bungah liwat nuduhake video promosi. Ana uga kaca muter maneh kanggo sing ndhaptar nanging ora kejawab webinar langsung.

2. Corong Webinar Otomatis

Corong iki mbukak webinar otomatis sing direkam ing piranti lunak ClickFunnels. Kaya corong sadurunge, iki uga njupuk registrasi, ngirim konten promosi, lan muter acara sing direkam.

DEAL

Mulai ClickFunnels 14 Dina Uji Coba GRATIS SAIKI

Saka $ 97 saben wulan

Landing Page Builder lan Editor

Seret lan selehake landing page maker sing prasaja iku liyane ClickFunnels disenengi. Kaca kebangkrutan yaiku kaca individu ing corong.

clickfunnels seret lan selehake editor kaca

Kaca-kaca iki digawe kanggo narik kawigaten para pimpinan, entuk informasi kayata id email, ngiklanake produk, ngedol produk, lan liya-liyane. Pembangun kasebut gampang banget digunakake, saengga sawetara wong nggunakake ClickFunnels mung kanggo fitur iki.

Yen sampeyan ora biasa nggawe kaca wiwit awal, ClickFunnels duwe akeh template sing apik. Pilih salah siji, selarasake karo kabutuhan, lan tambahake menyang corong.

Fitur seret lan selehake nggawe kustomisasi gampang banget, amarga kabeh widget lan unsur ana ing sisih pinggir kanggo digunakake. Cukup pilih sing dibutuhake lan seret menyang lokasi sing dikarepake ing kaca kasebut.

The Pasar ClickFunnels menehi persil saka free lan premium wiwitan kaca kebangkrutan sing bisa digunakake lan ngatur.

template kaca kebangkrutan clickfunnels

Nanging, iki bisa uga dadi kikuk, amarga widget ora tetep ing ngendi sampeyan nyelehake. Dheweke bisa mindhah panggonan sing rada sithik, sawetara sentimeter. Iku ora masalah gedhe, lan iku ora kelakon asring banget. Nanging ana sing kudu dicathet.

Integrasi Pihak katelu

Sampeyan bisa nggunakake ClickFunnels kanthi akeh integrasi piranti lunak pihak katelu supaya gampang digunakake. Piranti kasebut ditawakake supaya bisnis lan proses penjualan online sampeyan gampang.

Ana akeh integrasi pihak katelu sing bisa dipilih, kayata:

  • ActiveCampaign
  • Mad Mini
  • Facebook
  • Gesang
  • GoToWebinar
  • Pahlawan Pasar
  • Ontraport
  • ShipStation
  • Zapier
  • ConvertKit
  • Salesforce
  • Avalara
  • Contact pancet
  • YouZign
  • Formulir HTML
  • Hubspot
  • Zoom
  • SMS wae
  • Kajabi
  • WebinarJam
  • Shopify
  • Pernah Webinar
  • MailChimp

Lan CF nggabungake karo gateway pembayaran kayata:

  • Stripe
  • Infusionsoft
  • Warriorplus
  • JVZoo
  • ClickBank
  • Taksamo
  • Ontraport
  • Snap Biru
  • Gampang Pay Langsung
  • NMI
  • Rampung maneh

Nambahake integrasi iki gampang banget, mung kanthi ngeklik tombol. Piranti kasebut mbantu kabeh sing ana gandhengane karo marketing & adol barang kanthi online, kayata gateway pembayaran, alat marketing email, marketing SMS, media sosial, acara online, lsp.

A / B Testing

Pengin ngevaluasi macem-macem versi kaca sampeyan ing corong? Fitur iki bakal migunani kanggo sampeyan. Kanthi tes A/B, sampeyan bisa ngevaluasi pirang-pirang versi kaca kanggo nemokake unsur sing ora apik. Iki uga mbantu nemokake unsur penting saka kaca sing sukses.

Evaluasi iki mbantu sampeyan nggawe corong sing dioptimalake kanthi sampurna sing bakal njamin sing paling akeh.

WordPress plugin

Iki minangka fitur liyane sing migunani kanggo wong sing situs web digawe lan di-host WordPress. Kanthi plugin iki, sampeyan ora kudu ngalih ing antarane ClickFunnels lan WordPress maneh.

Sampeyan bisa nggawe kaca lan nambahake menyang situs web luwih gampang tinimbang sadurunge. Nyunting lan ngatur kaca uga bisa ditindakake tanpa repot.

clickfunnels wordpress plugin

Plugin iki dirating banget WordPress, kanthi luwih saka 20 ewu pangguna aktif.

Program Afiliasi

ClickFunnels nawakake program afiliasi sing diarani tas ransel. Iku ndadekake affiliate marketing gampang banget kanthi nggunakake soko disebut 'cookie caket.' Nyiyapake program afiliasi kanthi cara tradisional mbutuhake akeh wektu lan gaweyan.

Kanthi cara cookie caket, yen pelanggan nggunakake link afiliasi, informasi pelanggan tetep ana ing afiliasi kasebut. Iki tegese, kanggo kabeh tumbas pelanggan ing mangsa ngarep, afiliasi entuk komisi, sanajan pelanggan ora nggunakake tautan afiliasi khusus maneh.

Iki ndadekake program afiliasi luwih atraktif amarga afiliasi entuk komisi kanggo kabeh tuku pelanggan. Dadi, afiliasi nggawe situs web sampeyan luwih akeh menyang wong, nambah pengunjung lan panuku.

DEAL

Mulai ClickFunnels 14 Dina Uji Coba GRATIS SAIKI

Saka $ 97 saben wulan

Tindak Lanjut Corong

Iki minangka corong sing migunani lan penting sing asring diabaikan. Corong Tindakake nggawe dhuwit luwih akeh dibandhingake karo corong penjualan ngarep ngarep sing khas. 

Corong tindak lanjut ClickFunnel nggawe dhaptar timbal saka sumber kayata kaca opt-in, kaca registrasi, formulir pesenan, lsp. Kanggo nggawe dhaptar ing corong tindak lanjut, temokake tombol 'Tambah Dhaptar Anyar' ing 'Dhaptar Email' ing dashboard.

tindakake seneng-seneng

Sampeyan uga bisa nggawe dhaptar cerdas, sing menehi segmen pelanggan adhedhasar paramèter sing beda. Pelanggan bisa dipérang miturut lokasi geografis, atribut demografi, prilaku tuku, langkah sing ana ing corong penjualan, jumlah pengikut, kapentingan, penghasilan, tuku anyar, lan liya-liyane.

Duwe segmen sing beda-beda kaya iki mbantu sampeyan target pelanggan sing luwih apik adhedhasar informasi kanggo iklan lan kampanye. Sing luwih apik sampeyan nargetake klompok prospek sing tepat, luwih sukses kampanye sampeyan.

Sampeyan bisa ngirim email, kabar teks, lan siaran menyang prospek dhaptar cerdas sampeyan.

Kekurangan ClickFunnels

Kanggo nggawe review ClickFunnels iki komprehensif, aku uga kudu ngrembug babagan negatif saka SaaS. Mangkene perkara sing ora dakkarepake babagan ClickFunnels:

ClickFunnels Banget Larang

Dibandhingake karo layanan sing padha, ClickFunnels larang banget. Malah rega paket rega dhasar meh 4 kaping luwih saka pencipta landing page populer liyane.

Watesan 20,000 pengunjung lan mung 20 corong kanggo rencana standar uga murah kanggo biaya. Sing dikandhakake, kabeh sing sampeyan entuk nggawe dhuwit kudu dibuwang.

Yen sampeyan ana ing budget cilik banjur kene alternatif sing luwih apik kanggo ClickFunnels kanggo pertimbangan.

Sawetara Cithakan Kuna

manawa, ana perpustakaan Cithakan ageng kanggo sampeyan milih saka, nanging sing ora njamin sing kabeh katon apik. Sawetara cithakan mboseni lan ora paling atraktif. Nanging ana uga akeh sing apik.

Situs web bisa uga katon padha

Amarga sampeyan lan kabeh klien ClickFunnel liyane kabeh nggawe corong saka template sing padha, situs web bisa uga katon padha. Kustomisasi mbantu njamin iki ora kelakon, nanging sampeyan ora bisa ngatur akeh banget.

Kanggo mbantu sampeyan ngadeg metu saka wong akeh sampeyan bisa nyewa pakar ClickFunnels.

Kepiye Cara Corong Penjualan?

Kanggo ngerti apa ClickFunnels lan apa, konsep sales funnels kudu dimangerteni bener. Uga dikenal minangka corong pemasaran, corong penjualan mung minangka proses nggolongake calon pelanggan adhedhasar posisi ing perjalanan tuku..

Ana sawetara langkah ing corong penjualan. Minangka pelanggan ngliwati saben wong, kemungkinan dadi panuku mundhak.

apa iku sales funnel

Tataran kapisan yaiku Kesadaran, ing ngendi prospek pisanan ngerti bisnis, layanan, utawa produk sampeyan. Iki bisa ditindakake kanthi ndeleng iklan kanggo produk utawa situs web sampeyan, teka ing kaca media sosial bisnis, lsp.

Yen sampeyan bisa narik kawigaten para pengunjung liwat marketing online sing sukses utawa kaca kebangkrutan sing menarik, prospek bakal pindhah menyang kapentingan tataran. Ing kene, pengunjung bakal ngevaluasi produk sampeyan lan sinau luwih akeh babagan produk kasebut.

Sawise entuk informasi sing cukup, yen prospek wis mutusake kanggo tuku, dheweke mlebu ing Keputusan tataran. Ing kene, dheweke luwih jero babagan produk sampeyan, golek kaca dodolan alternatif, lan ngevaluasi rega. Gambar merek lan marketing sing tepat mbantu nggawe bisnis sampeyan katon minangka pilihan sing paling apik.

Ing pungkasan, ing tumindak tataran, ndadékaké nggawe kaputusan final saka nggawe tuku. Dheweke bisa uga ora milih merek sampeyan pungkasane. Nanging sampeyan bisa terus nurturing grup iki kanggo tuku mangsa.

Mesthine, ora kabeh wong sing ngunjungi situs web sampeyan pengin sinau luwih akeh babagan produk sampeyan. Kajaba iku, ora kabeh wong sing sinau babagan produk sampeyan pengin nggawe keputusan tuku. Nalika jumlah prospek suda saben level, corong penjualan dadi luwih sempit.

Iki kok njupuk ing wangun corong. Corong sampeyan dhewe bisa uga katon beda, nanging biasane pas karo wangun umum.

Pindhah menyang ClickFunnels.com lan miwiti nggawe corong dodolan sampeyan saiki!

Pitakonan Paling Sering

Apa ClickFunnels?

ClickFunnels minangka alat SaaS basis online kanggo mbangun situs web lan corong dodolan kanthi konversi dhuwur lan ngasilake revenue. ClickFunnels didegaké ing 2013 dening Russell Brunson (co-pendiri lan CEO) lan Todd Dickerson (co-founder lan CTO) lan adhedhasar ing Eagle, Idaho. Miturut majalah Forbes, ClickFunnels yaiku "menengake revolusi industri pemasaran online."

Apa ClickFunnels sah?

Bebener sing prasaja yaiku, ya, ClickFunnels 100% sah. Kanthi dodolan taunan luwih saka $100 yuta lan luwih saka 100,000 konsumen sing mbayar, ClickFunnels minangka salah sawijining perusahaan SaaS sing paling cepet berkembang, diduweni pribadi ing Amerika Utara.

Apa ClickFunnels minangka skema piramida? ora, ClickFunnels dudu skema piramida utawa jinis penipuan Multi-Level Marketing (MLM), sanajan kasunyatane gumantung banget karo mitra pemasaran afiliasi kanggo promosi piranti lunak.

Apa ana rencana ClickFunnels gratis?

Ora, ora ana rencana gratis. Rencana standar ClickFunnels (1 pangguna - 20 corong - 100 kaca kebangkrutan) diwiwiti ing $ 97 saben sasi. Kabeh rencana CF teka karo free 14-dina nyoba lan njamin dhuwit-bali 30 dina.

Pira regane ClickFunnels saben wulan?

ClickFunnels nawakake telung rencana rega sing mbantu sampeyan nggedhekake corong nalika bisnis sampeyan tuwuh. Rega sing diwiwiti ing $ 97 saben sasi kanggo rencana Standar (1 pangguna - 20 corong - 100 kaca kebangkrutan). Rencana Platinum (3 pangguna - corong tanpa wates lan kaca kebangkrutan) yaiku $ 297 saben sasi lan rencana Two Comma Club X yaiku $ 2,497 saben sasi.

Apa ClickFunnels nawakake optimasi seluler?

Kabeh kaca sing digawe ClickFunnels yaiku otomatis optimized kanggo seluler, dadi aja kuwatir babagan pelanggan sing ngunjungi saka smartphone. Optimasi otomatis nggawe sampeyan gampang.

Apa data bakal ilang yen aku mbatalake akun ClickFunnels?

Ora. Nalika sampeyan mbatalake akun ClickFunnels, sampeyan ora bakal entuk akses menyang data maneh, nanging ora bakal ilang. Bakal digawe serep, lan sampeyan bisa nerusake anggota kanggo ngakses kapan wae.

Apa aku kudu nginstal piranti lunak kanggo nggunakake ClickFunnels?

Ora. ClickFunnels minangka SaaS basis online sing mlaku kanthi online kanthi nggunakake awan. Dadi, ora perlu download utawa instalasi. Kabeh nganyari anyar lan template corong kanthi otomatis ditambahake menyang awan lan bisa diakses liwat akun anggota.

Ringkesan - ClickFunnels Review 2022

ClickFunnels minangka alat sing sukses banget kanggo nambah lalu lintas situs web lan nggawe dodolan. Kajaba sampeyan kurang ing budget lan pengin tingkat dhuwur saka pangaturan dhewe, lunak iki worth dijupuk, utamané kanggo bisnis online.

Iku solusi marketing kabeh-ing-siji kanggo kaca lan bisnis online. Saiki, iki minangka kaca kebangkrutan lan pembangun corong penjualan sing paling apik. Nanging kanthi caveat utama, larang digunakake.

Mugi sampeyan wis ketemu iki Review ClickFunnels mbiyantu. Matur nuwun kanggo mampir.

DEAL

Mulai ClickFunnels 14 Dina Uji Coba GRATIS SAIKI

Saka $ 97 saben wulan

Pangguna Anggota

Mung BEST

dirating 5 metu saka 5
Februari 23, 2022

Pungkasane pindhah menyang ClickFunnels lan aku getun amarga ora mlebu luwih cepet. Mung negatif tenan rega dhuwur, nanging iku!

Avatar kanggo Sammy UK
Sammy UK

Kirim Review

Cathetan Suku

https://www.trustpilot.com/review/www.clickfunnels.com

https://www.linkedin.com/company/clickfunnels

https://trends.builtwith.com/analytics/ClickFunnels

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.