Alternatif Unbounce paling apik (sing luwih murah)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Unbounce minangka tukang nggawe kaca dhasar sing ngidini sampeyan nggawe lan nerbitake kaca landas tanpa kudu nyewa profesional kanggo nindakake. Teknik sing luwih gampang lan luwih cepet kanggo nambah konversi lalu lintas. Iki minangka pembangun kaca landas sing apik banget, nanging ana liyane sing apik Alternatif sing ora diumumake ⇣ uga.

Saka $ 97 saben wulan

Mulai uji coba ClickFunnels GRATIS 14 dina SAIKI

Ringkesan cepet:

  1. ClickFunnels - Alternatif Unbounce paling apik - Clickfunnels minangka platform corong marketing lan corong penjualan sing bisa nuntun sampeyan nggawe corong penjualan sing luwih maju. Sampeyan bisa nggawe meh kabeh jinis kaca lan uga situs web sing fungsional kanthi lengkap.
  2. GrooveFunnels - Alternatif Unbounce gratis paling apik - GrooveFunnels menehi akses gratis menyang sawetara alat supaya sampeyan bisa nggawe situs web sing luar biasa sing menehi bathi kanthi gratis.
  3. Simvoly - Alternatif paling murah - Simvoly minangka situs web lan pembangun corong penjualan sing ngidini sampeyan nggawe situs web sing apik lan corong penjualan sing bisa dikonversi sajrone sawetara menit. Sampeyan bisa entuk paling murah $ 12 / wulan.

Unbounce minangka salah sawijining pangembang kaca landas terkemuka kanggo mbantu bisnis cilik lan gedhe kanggo nambah tarif konversi lan ndorong bisnis online. Nanging ora mung alat sing ana ing kana, lan ana pesaing Unbounce banget sing nawakake fitur sing luwih apik / luwih, utawa utawa regane luwih murah.

Alternatif Unbouncing Terbaik ing taun 2022

GrooveFunnelsSimvolyClickFunnels
fiturPambangun situs web, tukang nggawe corong penjualan, CRM, editor seret lan selehake, kabeh ana ing siji platform pemasaran. Pambangun situs web, tukang nggawe corong penjualan, editor seret lan selehake, CRM, ngidini sambungan karo akeh ekstensi. Tukang situs web, tukang nggawe corong penjualan, editor seret lan selehake, nduwe template kanggo jinis kaca apa wae, CRM, ngotomatisasi proses penjualan.
Rencana reregan$ 0 / wulan, $ 99 / wulan, $ 199 / wulan, utawa $ 1,997 kanggo akses umure$ 18 / wulan, $ 32 / wulan, $ 99 / wulan, lan $ 249 / wulan$ 97 / wulan, $ 297 / wulan, lan $ 2,497 / wulan.
trialDheweke ora nawakake nyoba gratis amarga duwe rencana gratisSidhang gratis 14 dinaSidhang gratis 14 dina
www.groovefunnels.comwww.simvoly.comwww.clickfunnels.com

1. ClickFunnels (Alternatif paling apik kanggo Unbounce)

clickfunnels

Fitur ClickFunnels 

Kaca web tradisional, kaca landas, kaca sing milih, kaca remet, situs langganan, lan webinar kabeh bisa dipikolehi karo ClickFunnels. Kanthi pilihan corong sing wis dirancang, bisa diatur kanthi gampang, iku gampang kanggo sapa wae sing duwe level ilmu komputer kanggo nggawe corong penjualan.

apa sing bisa ditindakake clickfunnels

Pros

  • ClickFunnels nduwe template corong sing wis dibangun kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem bisnis. Cithakan bisa diowahi, saéngga pangguna nggawe kaca web nggunakake alat editor seret lan selehake
  • ClickFunnels ngidini pangguna pamisah nyoba macem-macem versi corong kanggo ndeleng sing menehi kinerja paling apik
  • ClickFunnels duwe alat analisis dhewe kanggo nganalisis kinerja saben corong, kayata klik-tayang, konversi, pilihan, lan kunjungan. Ing dashboard, nawakake uga ringkesan tumindake para pamirsa

cons

Rencana reregan 

ClickFunnels nawakake pangguna telung rencana rega: StartFunnels Starter yaiku $ 97 / sasi, rencana Platinum yaiku $ 297 / sasi, lan Two Comma Club X yaiku $ 2,497 / sasi. Uga, ClickFunnels nawakake 14-day trial free kanggo sapa wae sing pengin nyoba.

Jumlah kaca kebangkrutan, jeneng domain khusus, lan fitur liyane sing diidini saben wulan minangka bedane utama Rencana bedah harga KlikFunnels.

Dadi, apa sampeyan kudu milih ClickFunnels tinimbang Unbounce?

Iki minangka pitakon sing angel banget amarga biaya rencana dhasar meh padha, $ 97 / wulan kanggo ClickFunnels lan $ 99 / wulan kanggo Unbounce.

Salah sawijining prabédan utama ing antarané loro yaiku Unbounce ngidini sampeyan nggawe kaca sales, dene ClickFunnels ngidini sampeyan nggawe corong penjualan sing fungsional kanthi lengkap sing ngotomatisasi proses penjualan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Yen sampeyan lagi nggoleki, ClickFunnels bisa dadi pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

DEAL

Mulai uji coba ClickFunnels GRATIS 14 dina SAIKI

Saka $ 97 saben wulan

2. GetResponse (Pilihan paling apik kabeh-ing-siji)

getresponse

Fitur GetResponse 

  • Situs web resmi: www.getresponse.com
  • Nggabungake pemasaran email lan tukang corong ing siji alat
  • Otomatis kabeh proses pemasaran email
  • Kasedhiya karo fitur autoresponder sing ngidini sampeyan ngirim email khusus menyang wong sing ana ing dhaptar email kanthi interval wektu tartamtu sing sampeyan pilih
  • Ngidini sampeyan kanthi gampang nggawe situs web sing fungsional kanthi gampang
  • A / B testing 

GetResponse minangka platform otomatisasi pemasaran email kanthi kemampuan otomatisasi sing kuat. Nalika bisa nindakake tugas gampang kayata nyiyapake email otomatis, nggawe buletin gedhe, lan nggawe kaca kebangkrutan, uga menehi solusi pemasaran rumit kayata corong penjualan, webinar, kaca landas, lan CRM.

Pros

  • GetResponse uga menehi kamungkinan kanggo nggawe situs web sing fungsional kanthi alat pembangun situs web. Dheweke duwe akeh template sing bisa dipilih kanggo saben jinis bisnis
  • Sampeyan duwe luwih saka 200 template email sing bisa dipilih kanggo nggawe kampanye pemasaran email kanthi otomatis
  • Sampeyan entuk akeh fitur sing luar biasa kanggo dhuwit sing dadi platform sing migunani banget kanggo bisnis cilik lan menengah

cons

  • Sanajan GetResponse nawakake fitur otomatisasi sing migunani banget, mung kasedhiya ing rencana rega sing luwih dhuwur
  • Ing asil tes pangiriman, GetResponse telat
  • Sampeyan butuh wektu kanggo sinau lan nggawe kaca kebangkrutan kanthi bener kanthi nggunakake drag and drop builder

Rencana reregan 

GetResponse duwe papat rencana rega sing beda kasedhiya Yaiku rencana dhasar, rencana Plus, rencana Profesional, lan rencana Maks. Rencana dhasar diwiwiti ing $ 15 / sasi lan bisa pindhah menyang $ 450 / sasi, gumantung saka akehe dhaptar email sampeyan. Paket Plus kalebu $ 49 / wulan lan $ 499 / wulan. Rega rencana Profesional beda-beda antarane $ 99 / wulan lan $ 580 / wulan.

Rencana Max mung kasedhiya miturut panjaluk lan regane bisa dirembug. Kajaba iku, yen sampeyan tuku salah sawijining rencana sajrone 12 utawa 24 wulan, sampeyan bakal entuk diskon sing cukup. GetResponse menehi sampeyan kesempatan kanggo nyoba layanan kanthi gratis kanthi uji coba gratis 30 dina, nanging ora menehi rencana gratis.

Apa sampeyan milih GetResponse tinimbang Unbounce?

Terserah sampeyan. GetResponse luwih apik tinimbang Unbounce nalika ngatur marketing email proses. Pungkasane, dheweke duwe fitur sing meh padha, nanging GetResponse luwih terjangkau tinimbang Unbounce. Yen penting kanggo sampeyan, GetResponse minangka alat sing cocog kanggo sampeyan.

mriksa situs web GetResponse kanggo ndeleng liyane babagan alat, lan tawaran paling anyar. Kanggo fitur liyane, lan pros & cons - ndeleng sandi GetResponse review!

3. GrooveFunnels (Alternatif Unbounce gratis paling apik)

alur

Fitur GrooveFunnels 

  • Situs web resmi: www.groovefunnels.com
  • Platform pemasaran digital kabeh-ing-siji lan CRM
  • Nduwe alat pemasaran sing bisa dipikirake ing sak papan

GrooveFunnels minangka koleksi alat kanggo nggawe corong penjualan, kaca landas, lan situs web kanggo adol macem-macem produk kanthi online.

Kejaba kasunyatan manawa GrooveFunnels minangka platform kabeh-ing-siji sing kuat, uga nawakake rencana gratis sing ngidini sampeyan nggunakake paling akeh alat, nanging kanthi sawetara watesan. Nanging alat kasebut cukup kanggo nggawe bisnis sing luar biasa.

Pros

  • CRM pemasaran GRATIS, landing page lan tukang corong
  • Gampang banget digunakake
  • Sampeyan ngidini sampeyan nggunakake sawetara fitur sing kuat kanthi gratis tanpa biaya sing didhelikake
  • Nduwe drag and drop editor
  • Piranti kasebut dipercaya banget
  • Sampeyan bisa nggawe situs web sing fungsional kanthi lengkap

cons

  • Sawetara alat canggih durung kasedhiya, nanging bakal kasedhiya cepet 

Rencana reregan 

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, GrooveFunnels nawakake rencana gratis, sing diarani rencana Base, sing gratis seumur hidup tegese ora prelu nyoba gratis. Rencana sing dibayar diarani rencana Silver yaiku $ 99 / wulan lan rencana Emas yaiku $ 199 / wulan.

Mesthi wae, rencana sing dibayar nawakake luwih akeh fitur tinimbang rencana Basis. Yen sampeyan pengin kesepakatan paling apik karo GrooveFunnels, sampeyan bisa milih rencana Platinum sing saiki regane $ 1397, kalebu kabeh sing ditawakake GrooveFunnels utawa bakal ditawakake mbesuk. Rega rencana Platinum mundhak dadi $ 1997 ing wulan September kaping 2021. 

Apa sampeyan milih GrooveFunnels tinimbang Unbounce?

Amarga GrooveFunnels nawakake regane luar biasa gedhe gratis lan nawakake akeh fitur sing ora ana ing Unbounce, aku mikir manawa GrooveFunnels luwih unggul tinimbang Unbounce. Aku menehi saran supaya sampeyan nyoba rencana Dasar GrooveFunnels lan delengen manawa cukup kanggo sampeyan. Yen ora, coba upgrade rencana sampeyan.

Mriksa metu situs web Corong Groove kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

4. Simvoly (alternatif Unbounce Paling Murah)

simvoly

Fitur Simvoly 

  • Situs web resmi: www.simvoly.com
  • Seret lan selehake tukang situs web lan tukang corong
  • Ngidini sampeyan gampang ngatur lan nggabungake toko e-commerce
  • A / B testing 

Simvoly minangka tukang nggawe situs web drag-and-drop kanggo pamilik usaha cilik lan menengah sing pengin nggawe situs web, toko online, blog, lan corong unik kanthi cepet. Platform sederhana iki ngidini wong bisa ngowahi ide lan minat dadi kasunyatan tanpa duwe ilmu program. Simvoly uga nawakake kapabilitas e-commerce sing kuat sing ndadekake para pamilik bisnis bisa adol produk utawa layanan.

Pros

  • Simvoly cukup dikonfigurasi kanggo ngidini sampeyan nyambungake situs web menyang macem-macem aplikasi sing ngidini sampeyan nggedhekake kemampuan situs web
  • Terjangkau banget yen dibandhingake karo pangembang situs web / corong liyane
  • Sampeyan bisa duwe blog lan toko online ing situs web sing dibangun karo Simvoly
  • Sampeyan bisa kanthi gampang ngowahi template sing pengin digunakake utawa nggawe sing anyar saka awal

cons

  • Ora duwe alat pemasaran email dhewe, nanging sampeyan bisa nyambungake situs web menyang siji

Rencana reregan 

Simvoly nawakake papat rencana rega sing beda. Yaiku rencana Pribadi yaiku $ 18 / wulan, rencana Bisnis yaiku $ 32 / wulan, rencana Pertumbuhan yaiku $ 99 / wulan, lan rencana Pro yaiku $ 249 / wulan. Kabeh rencana bisa dituku luwih murah yen ditagih saben taun tinimbang saben wulan. Yen sampeyan pengin yakin manawa Simvoly minangka pilihan sing pas, pilih nyoba gratis 14 dina sadurunge milih rencana.

Apa Simvoly duwe kaluwihan kanggo Unbounce?

Simvoly luwih kaya tukang situs web sing nawakake sawetara fitur sing ditawakake Unbounce ing rega murah. Keuntungan kanggo Unbounce utamane yaiku nggawe situs web sing duwe blog lan toko online. Yen sampeyan golek tukang situs web sing nawakake corong kanthi rega sing cukup larang, Simvoly bisa uga dadi pilihan sing cocog banget.

mriksa metu situs web Simvoly kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

5. Kaca Utama (Pilihan paling apik kanggo nggunakake template sing wis digawe)

timbal

Fitur leadpages 

  • Situs web resmi: www.leadpages.net
  • Mbantu sampeyan nambah dhaptar email
  • Host webinar
  • Ngidini sampeyan nggawe kaca sales, landing page, milih kaca, lan malah nggawe kabeh situs web

Leadpages minangka pembangun kaca landas sing becik sing ngidini pamilik bisnis nggawe kaca landas, ngasilake petunjuk kanthi yakin, lan ngonversi klik dadi klien kanthi rutin. Kaca pimpinan mbantu sampeyan miwiti lan tetep duwe bathi kanthi online, kanthi kabeh wiwit saka kaca kebangkrutan nganti situs web. Saben kaca sing diterbitake nganggo Leadpages dirancang kanthi tliti kanggo ngasilake pelanggan lan menang pelanggan. Ora dibutuhake ilmu teknis.

Pros

  • Sampeyan bisa nggawe situs web, kaca kebangkrutan, kaca sales, kaca opt-in, lan sawetara jinis kaca liyane
  • Iki minangka alat sing bisa mbantu nambah dhaptar email
  • Menehi luwih saka 200 template sing bisa dipilih kanggo nggawe macem-macem jinis kaca
  • Piranti kasebut pancen intuisi lan gampang digunakake kanggo wong sing ora duwe pengalaman program

cons

  • Sampeyan ora bisa ngatur template standar sing kasedhiya, nanging sampeyan bisa ngganti font utawa suntingan liyane
  • Alat uji coba A / B ora kasedhiya ing rencana Standar
  • Priksa metu kita dhaptar alternatif Leadpages

Rencana reregan 

Leadpages saiki nawakake rong rencana rega. Iki minangka Standar yaiku $ 37 / wulan lan Pro yaiku $ 79 / wulan. Kalorone bisa dituku luwih murah yen ditagih saben taun. Ana sing Nyoba 14 dina gratis kasedhiya yen sampeyan pengin nyoba tanpa resiko.

Apa Leadpages luwih apik tinimbang Unbounce?

Sanajan kalorone nawakake layanan sing padha, Leadpages bisa uga dadi pilihan sing luwih apik yen sampeyan uga pengin gampang nggawe situs web. Secara teknis, sampeyan uga bisa nggawe situs web nganggo Unbounce, nanging mbutuhake sawetara ilmu program. Siji kaunggulan Unbounce yaiku fitur uji coba A / B sing kalebu ing rencana standar yaiku $ 99 / wulan. Nanging sampeyan bisa duwe lan sawetara fitur liyane karo Leadpages yen sampeyan nganyarke menyang rencana Pro yaiku $ 79 / wulan. Sampeyan kudu milih Leadpages yen pengin alternatif Unbounce sing luwih murah.

mriksa situs web Leadpages kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

6. Sendinblue (Alternatif pemasaran paling apik kabeh)

sendnblue

Fitur Sendinblue 

  • Situs web resmi: www.sendinblue.com
  • Sendinblue minangka platform pemasaran kabeh-ing-siji sing nawakake kampanye email, corong penjualan, landing page, otomatisasi pemasaran, email transaksional, retargeting, peta panas email, pemasaran SMS, iklan Facebook.
  • Sendinblue kalebu editor email drag-and-drop sing gampang digunakake. Sampeyan bisa ngowahi desain email kanthi milih pilihan elemen sing wis disetel

Sendinblue minangka platform pemasaran email kabeh-ing-siji sing bisa ngatasi kabeh syarat pemasaran email bisnis sampeyan. Mesthi wae, nawakake sawetara layanan liyane kajaba pemasaran email.

Pros

  • Nduweni kabeh fitur sing pengin alat pemasaran email ing sak papan
  • Sendinblue duwe rencana rega sing terjangkau banget dibandhingake karo platform liyane sing nawakake fitur sing padha
  • Menehi pemasaran email kanthi otomatis supaya luwih gampang nglakokake bisnis
  • Sampeyan uga bisa nggawe iklan Facebook nggunakake template Sendinblue

cons 

  • Ana sawetara email sing bisa dikirim saben dina kanthi rencana gratis. Sampeyan ora bisa ngirim luwih saka 300 email saben dina yen nggunakake rencana gratis
  • Kasedhiya sawetara template lan integrasi sing winates

Rencana reregan 

Sendinblue nawakake papat rencana, kalebu sing gratis. Ing Rencana gratis biaya $ 0 / wulan lan ngidini sampeyan ngirim 300 email saben dina lan nggunakake sawetara fitur. Rencana sabanjure minangka rega yaiku rencana Lite sing regane antara $ 25 / wulan lan $ 99 / wulan lan ngidini sampeyan ngirim antara 10,000 nganti 100,000 email saben wulan lan fitur sing luwih maju.

Rencana Premium regane antara $ 65 / wulan lan $ 599 / wulan lan menehi kemungkinan ngirim antara 20,000 nganti 1000,000 email saben wulan lan ngidini sampeyan nggunakake saben fitur sing ditawakake Sendinblue tanpa watesan. Yen 1000,000 email saben wulan ora cukup kanggo sampeyan, rencana Enterprise bisa uga kanggo sampeyan, nanging regane mung kasedhiya miturut panjaluk.

Apa Sendinblue minangka pilihan sing luwih apik tinimbang Unbounce?

Supaya luwih jelas, platform kasebut beda banget sing nawakake layanan sing beda-beda. Contone, Sendinblue umume fokus ing pemasaran email lan nawakake kaca sales minangka layanan sekunder. Sanalika, Unbounce utamane fokus kanggo nggawe kaca sales, nanging ora menehi pemasaran email babar pisan. Yen sampeyan pengin platform pemasaran kabeh-ing-siji sing nawakake akeh layanan kanthi rega sing luar biasa, sampeyan kudu milih Sendinblue.

mriksa situs web Sendinblue kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

7. Instapage (Pilihan paling apik kanggo nggawe kaca landas sing mbukak kanthi cepet)

instapage

Fitur Instalasi 

  • Situs web resmi: www.instapage.com
  • Kaca landing sing cepet dimuat
  • Luwih saka 200 template sing bisa disesuaikan karo drag and drop editor
  • A / B testing
  • Peta panas kanggo kampanye iklan sampeyan

Instapage minangka platform sing nggawe gampang nggawe kaca kebangkrutan kanggo kampanye pemasaran lan iklan online. Pengujian A / B, macem-macem manajemen kampanye, konstruksi landing page sing gampang, lan akeh fitur liyane sing kasedhiya.

Pros

  • Instapage nggawe gampang nglacak kesuksesan kaca landas. Statistik konversi kanggo saben kaca landas Instapage ditampilake ing dashboard analytics
  • Kaca kebangkrutan sing digawe nganggo Instapage mbukak kanthi cepet amarga Mesin Thor Render
  • Instapage ngidini sampeyan ngowahi template lan macem-macem elemen kaca kaya sing disenengi, utawa sampeyan bisa nggawe template dhewe saka awal yen sampeyan pengin

cons

  • Iku luwih larang tinimbang sing nggawe kaca landas liyane
  • Luwih apik, lan murah, Alternatif instapage

Rencana reregan 

Biaya instalasi $ 199 / wulan yen dibayar saben wulan, utawa $ 149 / wulan yen dibayar saben taun. Yen sampeyan pengin ndeleng manawa Instapage minangka tukang nggawe landing page sing pas, sampeyan kudu nyoba nyoba gratis 14 dina. Sanajan cukup larang, bisa uga migunani amarga Instapage janji marang para pangguna kenaikan 400% ing penjualan.

Apa apike milih Instapage tinimbang Unbounce?

Iki bisa uga dadi masalah subyektif amarga kalorone nawakake layanan sing padha, nanging Instapage pancen luwih larang. Bedane mung loro yaiku Unbounce ora nawakake tes A / B kanggo rencana standar lan ora duwe fitur heatmaps.

mriksa metu situs web Instapage kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

8. Urip Suite (Paling Apik WordPress alternatif kanggo Unbounce)

berkembang Suite

Urip fitur Suite 

  • Situs web resmi: www.thrivethemes.com/suite/
  • Gampang kanggo nggunakake WordPress plugin kanggo nggawe kaca landas lan corong penjualan kasedhiya
  • Ngidini sampeyan nggawe WordPress situs web tanpa kode 

The Thrive Suite minangka set WordPress tema lan plugin sing bakal nuntun sampeyan nggawe situs web sing fokus ing konversi.

Pros

  • Ana luwih saka 300 template sing ngidini sampeyan nggawe kabeh corong penjualan tanpa kudu ngrancang kaca dhewe saka awal
  • Ana akeh plugin sing bakal nguripake WordPress situs web dadi mahakarya
  • Iki minangka platform sing terjangkau sing nyedhiyakake akeh regane kanggo biaya

cons

  • Pluginé mung kasedhiya kanggo WordPress
  • Kadhangkala bisa uga dadi barang sing rada sithik 
  • Nginstal kabeh plugin ing siji kaca bisa nyebabake wektu muat kaca kasebut

Rencana reregan 

Thrive Suite regane $ 19 / wulan yen dituku saben taun ($ 228 / taun) lan $ 30 / wulan yen dituku saben wulan ($ 90 / triwulan). Yen sampeyan pengin nyoba Thrive Suite gratis, sampeyan bisa nyoba nyoba gratis 30 dina. Dheweke bakal mbalekake dhuwit yen sampeyan ora seneng karo Thrive Suite.

Kepiye Thrive Suite dibandhingake karo Unbounce?

sepisanan, Thrive Suite luwih murah tinimbang Unbouncing lan nawakake fitur sing padha karo tawaran Unbounce lan sawetara liyane. Nanging apa iki platform sing paling apik kanggo sampeyan? Yen sampeyan pengin duwe luar biasa WordPress situs web, pancen golek. Yen sampeyan ora pengin a WordPress situs web, Thrive Suite ora dadi pilihan sing apik amarga plugin kasebut mung bisa karo WordPress.

mriksa situs web Thrive Suite kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

Apa Unbounce?

unbounce

fitur utama

  • situs web: www.unbounc.com
  • Nggawe kaca landas sing ngonversi kanthi gampang 
  • Pengujian, analisis lan pelaporan A / B 
  • Kasedhiya luwih saka 100 template
  • Gampang nggunakake editor seret lan selehake 

Unbounce minangka platform sing ngidini sampeyan nggawe kaca dhasar sanajan sampeyan ora duwe ilmu program. Iki mbantu nggawe kaca landas sing nglumpukake email, uga tuwuh konversi, penjualan, lan dhaptar email sampeyan.

Pros 

  • Bisa digabung karo sawetara alat pemasaran liyane kanggo nggedhekake kemampuane
  • Ana macem-macem pilihan template sing gampang digunakake
  • Gampang kanggo nyoba lan mbandhingake efektifitas macem-macem kaca landas liwat tes A / B 

cons

  • Cukup larang regane kanggo produk mandiri 
  • Ora ngidini pangguna nggunakake situs web kanthi fungsional kanthi gampang 

Rencana reregan

Saiki Unbouncing nawakake papat rencana. Yaiku rencana Launch yaiku $ 80 / wulan, rencana Optimal yaiku $ 120 / wulan, rencana Akselerasi yaiku $ 200 / wulan, lan rencana Skala sing regane $ 300 / wulan. Yen sampeyan pengin coba Unbounce gratis, sampeyan kudu milih nyoba gratis 14 dina.

FAQ

Apa Unbounce?

Unbouncing minangka platform sing ngidini sampeyan nggawe kaca dhasar sanajan sampeyan ora duwe ilmu program. Iki mbantu nggawe kaca landas sing nglumpukake email, uga tuwuh konversi, penjualan, lan dhaptar email sampeyan.

Apa keuntungan saka Unbounce?

Pro utama Unbounce yaiku kasunyatan sing bisa nggawe kaca landas sing efektif banget, bisa digabung karo sawetara alat pemasaran liyane, lan dilengkapi macem-macem template kanggo nggawe kaca landas.

Apa kekurangan Unbounce?

Sanajan Unbounce minangka panyipta kaca landas sing kuat banget, kontra kasebut minangka kasunyatan manawa sampeyan ora bisa nggawe situs web, lan pricier tinimbang platform liyane sing nindakake perkara sing padha lan sawetara sing paling dhuwur.

Apa alternatif sing paling apik kanggo Unbounce?

Mesthine, pitakon iki minangka subyektif lan wangsulane bisa beda-beda gumantung saka sapa sing mangsuli. Miturut pendapat saya, alternatif sing paling apik kanggo Unbounce yaiku GrooveFunnels, Simvoly, lan ClickFunnels.

Alternatif Unbounce paling apik - Ringkesan 

Muga-muga sampeyan wis nemokake artikel iki kanthi informatif lan saiki sampeyan duwe wangsulan kanggo pitakon sadurunge maca artikel iki. Elingi, ana landing page pembangun platform bisa menehi sukses yen sampeyan nggunakake kanthi bener.

Ya, sawetara ana sing menehi dhuwit luwih larang tinimbang sing liyane, nanging ora mesthi nggawe sing paling ora apik.

DEAL

Mulai uji coba ClickFunnels GRATIS 14 dina SAIKI

Saka $ 97 saben wulan

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.