Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Alternatif Instapage Paling Apik (Pembangun Landing Page sing Luwih apik & Murah)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Instapage minangka platform pemasaran online sing nawakake bangunan kaca landas profesional tanpa kode. Nduwe kaca dhasar sing katon profesional mbantu sampeyan ngowahi pengunjung dadi prospek lan nambah dhaptar email. Sanajan nggawe kaca landas sing kuat, ana liyane sing apik Alternatif instapage ⇣ uga.

Saka $ 127 saben wulan

Mulai uji coba ClickFunnels GRATIS 14 dina SAIKI

Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau babagan wolung alternatif Instapage sing paling dhuwur lan sampeyan bakal bisa ngerteni carane mbandhingake karo Instapage.

Ringkesan cepet:

  • Alternatif sakabèhé paling apik: ClickFunnels - minangka platform pemasaran online kabeh-ing-siji sing misuwur. Saka kaca kebangkrutan nganti corong penjualan lan situs web sing fungsional, ClickFunnels sampeyan dijamin. Mesthi wae, duwe sawetara kontra suntingan, nanging meh ora ana gunane yen sampeyan pengin platform pemasaran paling apik saiki.
  • Alternatif gratis paling apik: GrooveFunnels - Susah mikir babagan alternatif gratis sing luwih apik kajaba GrooveFunnels. GrooveFunnels nawakake luwih akeh fitur kanthi rencana gratis tinimbang platform pemasaran liyane kanthi rencana mbayar. 
  • Instapage WordPress alternatif: Tema Elegan Divi - punika WordPress tukang situs web lan tukang nggawe landing page sing nawakake apa wae sing dibutuhake bisnis online paling murah $ 89 / taun. Kira-kira $ 7.40 / wulan. Nanging, kesepakatan sing paling apik kanggo Divi yaiku mbayar kaping siji $ 249 kanggo akses umure menyang kabeh alat.

Alternatif Instalasi Paling Apik ing taun 2022

GrooveFunnelsTema Elegan DiviClickFunnels
fiturPambangun situs web, tukang nggawe corong penjualan, CRM, editor seret lan selehake, kabeh ana ing siji platform pemasaranPambangun situs web, pembangun tema, editor seret lan selehake, tukang nggawe kaca landas, integrasi WooCommerce, pemasaran email Panyipta situs web, editor seret lan selehake, template sing bisa disesuaikan, tukang nggawe corong penjualan, CRM, ngotomatisasi kabeh proses penjualan
Rencana reregan$ 0 / wulan, $ 99 / wulan, $ 199 / wulan, utawa $ 1,997 kanggo akses umure$ 89 / taun utawa $ 249 kanggo akses umure $ 127 / wulan, $ 157 / wulan, lan $ 208 / wulan.
trialDheweke ora nawakake nyoba gratis amarga duwe rencana gratisYa, nyoba gratis 14 dinaYa, nyoba gratis 14 dina
www.groovefunnels.comwww.himas.dkwww.clickfunnels.com

1. ClickFunnels (Pilihan Instalasi paling apik umume)

Fitur ClickFunnels 

  • Situs web resmi: www.clickfunnels.com
  • Pembina corong lan penjualan sing apik 
  • Mbantu perusahaan kanthi otomatis proses penjualan wiwit wiwitan nganti pungkasan
  • Kabeh ing siji alat pemasaran 
  • Pemasaran email wis ana ing jero

ClickFunnels minangka platform pemasaran kabeh-ing-siji sing meh kabeh alat sing dibutuhake bisnis sampeyan. Sampeyan ngidini sampeyan nggawe jinis situs web, kaca landas, corong penjualan, lan webinar.

apa sing bisa ditindakake clickfunnels

Kasedhiya macem-macem corong sing wis dirancang, sing bisa disesuaikan, nggawe corong penjualan iku gampang kanggo sapa wae sing duwe level pemrograman apa wae. Iki uga nawakake pemasaran email.

Pros

  • Macem-macem macem-macem template corong situs web lan penjualan
  • A / B testing 
  • Ngidini sampeyan nganalisa kinerja saben corong, kalebu klik-tayang, konversi, pilihan, lan kunjungan
  • Ana akeh integrasi kanggo akun ClickFunnels sampeyan
  • Priksa sandi Review ClickFunnels lan sinau luwih lengkap babagan fitur corong sing apik tenan

cons 

  • Sampeyan ora bisa duwe blog ing situs web sing dibangun karo ClickFunnels 
  • Sampeyan ora duwe situs web sing dibangun karo ClickFunnels 
  • Fitur pemasaran email ora apik
  • Telusuri sawetara saka alternatif ClickFunnels paling apik

Rencana reregan

ClickFunnels nawakake pangguna telung rencana rega: Dasar ClickFunnels $ 127 / sasi, rencana Pro kang $ 157 / sasi, lan rencana Funnel Hacker kang $ 208 / sasi.

Salajengipun, ClickFunnels nawakake uji coba gratis 14 dina kanggo sapa wae sing pengin nyoba. Sampeyan bisa mangerteni sing luwih lengkap babagan Regane ClickFunnels ing kene.

Kepiye cara ClickFunnels dibandhingake karo Instapage?

ClickFunnels nawakake luwih akeh fitur tinimbang Instapage kanthi rega sing luwih murah. Yen sampeyan pengin platform pemasaran kabeh-siji-siji sing paling murah regane regane cukup (dibandhingake karo Instapage), mula ClickFunnels minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

mriksa situs web ClickFunnels kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

2. GetResponse (Platform pemasaran kabeh-ing-siji sing terjangkau)

getresponse

Fitur GetResponse

  • Situs web resmi: www.getresponse.com
  • Pemasaran email lan bangunan corong digabungake ing siji alat
  • E-commerce 
  • Tukang corong adol 

GetResponse minangka alat pemasaran email otomatis sing uga kalebu tukang situs web, fungsi obrolan, kapabilitas e-commerce, webinar, kaca landas, lan corong penjualan otomatis.

Pros

  • Liwat 200 template email 
  • Kampanye email otomatis 
  • Iki minangka platform pemasaran siji-sijine sing nggabungake sebagian besar alat sing dibutuhake bisnis 
  • Nduwe fitur autoresponder sing ngidini sampeyan ngirim email khusus menyang wong ing dhaptar email kanthi interval wektu sing dijadwalake

cons

  • Fitur otomatisasi email ora kasedhiya ing rencana Basis 
  • Editor seret lan selehake ora gampang digunakake kanggo para pamula 

Rencana reregan 

Ana papat rencana: Basic, Plus, Professional, lan Max. Ing Rencana dhasar regane $ 15 saben wulan lan bisa nganti $ 450 saben wulan gumantung saka ukuran dhaptar email sampeyan. Rencana Plus regane $ 49 nganti $ 499 saben wulan.

Rencana Profesional regane antara $ 99 nganti $ 580 saben wulan. Rencana Max mung kasedhiya miturut panjaluk lan regane bisa dirundingake. Kajaba iku, yen sampeyan tuku salah sawijining rencana sajrone 12 utawa 24 wulan, sampeyan bakal entuk diskon sing signifikan. GetResponse nyedhiyakake uji coba gratis 30 dina.

Apa sampeyan milih GetResponse tinimbang Instapage?

GetResponse minangka platform sing terjangkau banget sing dilengkapi alat pemasaran email internal. Instapage nawakake pemasaran email mung yen sampeyan mbayar integrasi tambahan. Kalorone duwe fitur sing padha, nanging Instapage ora nawakake pemasaran email lan regane luwih akeh tinimbang GetResponse. 

Dadi, GetResponse bisa dadi pilihan sing luwih apik kanggo sampeyan yen sampeyan pengin platform pemasaran kabeh-ing-siji sing terjangkau.

mriksa situs web GetResponse kanggo ndeleng liyane babagan alat, lan tawaran paling anyar. Kanggo fitur liyane, lan pros & cons - ndeleng sandi GetResponse review!

3. GrooveFunnels (Alternatif Instalasi gratis paling apik)

Fitur GrooveFunnels 

  • Situs web resmi: www.groove.cm
  • Platform pemasaran digital kabeh-ing-siji 
  • Nduwe alat pemasaran sing bisa dipikirake, kayata tukang situs web, tukang nggawe corong penjualan, pemasaran email, CRM, lan liya-liyane ing sak panggonan

GrooveFunnels minangka platform pemasaran digital kabeh-ing-siji sing ngidini sampeyan nggawe corong penjualan, kaca landas, situs web, lan kampanye pemasaran email kanggo adol produk fisik lan digital kanthi online.

GrooveFunnels minangka bagean saka Groove.cm, koleksi 17 aplikasi pemasaran lan penjualan online.

alur.cm

Kejaba dadi platform kabeh-ing-siji sing kuat, GrooveFunnels uga nawakake rencana gratis sing ngidini sampeyan nggunakake mayoritas fitur kanthi gratis, nanging kanthi sawetara watesan. Nanging, alat kasebut cukup kanggo nggawe bisnis online sing sukses.

Pros 

  • Rencana gratis nawakake luwih akeh fitur tinimbang rencana mbayar platform pemasaran liyane 
  • Nduwe editor drag-and-drop drop-friendly sing ngidini sampeyan nggawe situs web sing apik, corong penjualan, macem-macem jinis kaca, lan liya-liyane
  • Iki minangka platform pemasaran digital kabeh-ing-siji sing nyakup kabeh fitur sing bisa dibutuhake kanggo bisnis sampeyan

cons 

  • Ora kabeh fitur canggih sing kasedhiya saiki 

Rencana reregan

GrooveFunnels nawakake a rencana gratis diarani rencana Base sing gratis selawase. Rencana sing dibayar diarani rencana Silver, Gold, lan Platinum. Rencana Silver $ 99 / wulan lan rencana Emas $ 199 / wulan. Rencana Platinum saiki $ 1,997 kanggo urip lan kalebu kabeh sing ditawakake utawa bakal ditawakake GrooveFunnels mbesuk.

Kepiye cara GrooveFunnels dibandhingake karo Instapage?

GrooveFunnels minangka platform pemasaran kabeh-ing-siji sing duwe rencana gratis nalika nawakake Instapage landing page bangunan lan sawetara fitur samping liyane kanthi rega sing cukup larang. GrooveFunnels nawakake dhuwit kanthi luwih larang. Ngelingi, GrooveFunnels minangka juara ing perbandingan iki.

mriksa metu situs web Groove kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

4. Leadpages (Pembuat kaca landas sing dadi klik dadi pelanggan)

Fitur leadpages 

  • Situs web resmi: https://www.leadpages.net
  • Host webinar
  • Ngidini sampeyan nggawe kaca sales, landing page, milih kaca, lan malah nggawe kabeh situs web
  • Seret lan selehake gawe kaca 
  • Nggedhekake dhaptar email sampeyan 

Pangiringan minangka kaca dhasar lan tukang situs web sing mbantu para pamilik bisnis kanthi gampang nggawe kaca landas, nambah dhaptar email, ngasilake luwih akeh, lan ngonversi petunjuk dadi klien.

Pros

  • Ana akeh integrasi sing kasedhiya kanggo nambah kemampuane 
  • Mbantu sampeyan nambah dhaptar email
  • Nduwe luwih saka 200 template 
  • Alat sing intuisi lan gampang digunakake kanggo wong sing ora duwe pengalaman program

cons

Rencana reregan 

Leadpages nawakake rong pilihan rega. Iki minangka rencana Standar ($ 37 / wulan) lan Pro ($ 79 / wulan). Kalorone bisa dituku kanthi biaya sing luwih murah yen tagihan tahunan. Kasedhiya uji coba gratis 14 dina yen sampeyan pengin nyoto.

Apa Leadpages luwih apik tinimbang Instapage?

Leadpages lan Instapage minangka platform sing padha, nanging regane beda banget. Sanajan Leadpages ora nawakake tes A / B ing rencana Standar lan ora nduweni fitur heatmaps, luwih becik nggawe situs web sing fungsional tinimbang Instapage.

Ing sisih liyane, Instapage duwe fitur heatmaps lan njanjeni pangguna kanggo nambah 400% tingkat konversi. Yen sampeyan pengin situs web sing larang lan panyipta kaca landas sing dikemas kanthi akeh fitur liyane, sampeyan kudu milih Leadpages.

mriksa situs web Leadpages kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

5. Mbatalake (Tukang nggawe landing page)

Fitur batal

  • Situs web resmi: https://unbounce.com
  • Pambangun kaca landas sing ngonversi dhuwur 
  • Tes A / B wis ana ing jero
  • Luwih saka 100 template kasedhiya
  • Gampang nggunakake editor seret lan selehake

Unbounce minangka platform sing ngidini sampeyan nggawe kaca landas sing apik tanpa ngerti cara menehi kode. Sampeyan mbukak proses nggawe kaca kebangkrutan sing nglumpukake email, ngidini sampeyan nambah dhaptar email, konversi, lan penjualan.

Pros 

  • Kapabilitas bisa ditambah kanthi nggabungake karo sawetara alat pemasaran liyane
  • Ngidini sampeyan duwe video, nggulung paralaks, lan gambar bermutu ing kaca kebangkrutan 
  • Kasedhiya macem-macem template sing gampang disesuaikan
  • Pengujian A / B dadi gampang kanggo nyoba lan mbandhingake efisiensi macem-macem kaca landas

cons 

  • Cukup larang regane kanggo alat mandhiri
  • Mung nggawe kaca landas yen ora ana gandhengane karo integrasi liyane 

Rencana reregan 

Saiki Unbouncing nawakake papat rencana rega. Yaiku rencana Peluncuran ($ 80 / wulan), Optimalisasi ($ 120 / wulan), Akselerasi ($ 200 / wulan), lan Skala ($ 300 / wulan). Sampeyan entuk diskon 10% kanggo rencana apa wae yen sampeyan mbayar luwih dhisik. Yen sampeyan pengin nyoba Unbounce gratis, dhaptar kanggo nyoba gratis 14 dina.

Apa Unbounce luwih apik tinimbang Instapage?

Bentenipun mung antarane loro iku rencana standar Unbounce ora kalebu testing A/B lan Unbounce ora duwe fitur heatmaps. Ing liyane, padha duwe fitur banget padha. Amarga Instapage iku luwih larang tinimbang Unbounce, Unbounce minangka pemenang ing kasus iki.

mriksa metu situs web Unbounce kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

6. Sendinblue (Kaca pendaratan lan platform pemasaran email otomatis)

Fitur Sendinblue 

  • Situs web resmi: https://www.sendinblue.com
  • Kampanye email, corong penjualan, kaca landas, otomatisasi pemasaran, email transaksional, retarget, peta panas email, pemasaran SMS, iklan Facebook, lan fitur liyane kabeh kasedhiya ing siji platform pemasaran
  • Editor email kanthi antarmuka drag-and-drop sederhana. Sampeyan bisa ngatur tampilan email kanthi milih template saka perpustakaan elemen sing wis dirancang

sendnblue minangka platform pemasaran email sing mbantu bisnis ngotomatisasi kampanye pemasaran email. Uga nawakake bangunan kaca dhasar, template iklan Facebook, CRM, lan integrasi karo alat liyane.

Pros 

  • Iki minangka alat pemasaran email kabeh siji 
  • Sendinblue nawakake dhuwit sing apik banget 
  • Nyedhiyakake pemasaran email kanthi otomatis kanggo nggawe kampanye pemasaran email dadi luwih gampang 
  • Nduwe template kanggo nggawe iklan Facebook
  • Ana rencana gratis 

cons

  • Rencana gratis ora ngidini sampeyan ngirim luwih saka 300 email saben dina
  • Kasedhiya jumlah template lan integrasi sing winates
kaca dhasar sendinblue

Rencana reregan 

Sendinblue nawakake papat rencana, salah sijine yaiku rampung gratis. Rencana gratis pancen gratis lan ngidini sampeyan ngirim nganti 300 email saben dina nalika uga ngakses sawetara fitur.

Rencana Lite paling terjangkau, regane antara $ 25 lan $ 99 saben wulan lan ngidini sampeyan ngirim antara 10,000 lan 100,000 email saben wulan, uga akses menyang fitur sing luwih canggih.

Rencana Premium kalebu $ 65 nganti $ 599 saben wulan lan ngidini sampeyan ngirim 20,000 nganti 1,000,000 email saben wulan lan uga ngidini sampeyan nggunakake kabeh fitur Sendinblue tanpa watesan. Yen 1000,000 email saben wulan ora cukup, rencana Perusahaan kanggo sampeyan; Nanging, regane mung kasedhiya miturut panjaluk.

Apa sampeyan milih Sendinblue tinimbang Instapage?

Iki minangka alat sing beda-beda sing duwe sawetara fitur sing padha, kayata tukang nggawe kaca landas. Sendinblue nawakake pemasaran email minangka alat utama lan panyipta kaca dhasar minangka fitur sekunder.

Instapage nawakake bangunan kaca kebangkrutan minangka fitur utama lan ora nawakake pemasaran email babar pisan. Sampeyan kudu milih Sendinblue yen pengin alat pemasaran email sing dipercaya lan terjangkau sing uga nawakake bangunan kaca dhasar.

mriksa situs web Sendinblue kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

7. Simvoly (Situs web sing gampang lan pembangun corong penjualan)

Fitur Simvoly

  • Situs web resmi: https://simvoly.com 
  • Penyeret seret lan selehake 
  • Kapabilitas e-commerce 
  • A / B testing 

Simvoly minangka tukang situs web kanggo pamilik bisnis ukuran cilik lan pengin nggawe situs web, toko online, blog, lan corong unik kanthi unik. Platform sing gampang digunakake iki ngidini para pangguna nggawe situs web sing apik tanpa kode. Simvoly uga nyedhiyakake fungsi e-commerce sing kuat, saéngga pamilik bisnis adol produk utawa layanan kanthi online.

Pros

  • Simvoly ngidini sambungan karo macem-macem aplikasi sing ngidini sampeyan nggedhekake kapabilitas
  • Iki minangka pangembang situs web / corong sing terjangkau
  • Simvoly ngidini sampeyan duwe toko e-commerce lan blog ing situs web sampeyan 
  • Wis template sing bisa disesuaikan, nanging sampeyan bisa nggawe situs web saka awal kanthi editor seret lan selehake 

cons

  • Ora duwe kapabilitas pemasaran email dadi platform pemasaran kabeh-ing-siji. Nanging, sampeyan bisa nambah pemasaran email kanthi nggabungake panyedhiya pihak katelu

Rencana reregan 

Simvoly duwe papat rencana rega. Yaiku rencana Pribadi, Bisnis, Wutah, lan Pro. Rencana pribadi $ 18 / wulan, rencana Bisnis $ 32 / wulan, rencana Pertumbuhan $ 99 / wulan, lan rencana Pro $ 249 / wulan. Yen sampeyan pengin nyoba Simvoly gratis, gunakake uji coba gratis 14 dina.

mriksa metu situs web Simvoly kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

8. Tema Elegan Divi (Instalasi Paling Apik WordPress alternatif)

Fitur Tema Elegant Divi

Divi punika WordPress tema lan tukang situs web digawe dening Tema Elegant sing populer WordPress pangripta tema. Divi ngidini sampeyan nggawe kaca dhasar sing efektif bebarengan karo nggawe situs web sing apik.

Pros 

  • Divi kasedhiya luwih saka 40 elemen situs web kayata bagean komentar, blog, ikon tindakake media sosial, tab, slider video, bagean telusuran, tombol, lan apa wae sing dikarepake.
  • 1000+ template situs web sing bisa disesuaikan kanggo nggawe jinis situs web sing dikarepake 
  • Nduwe gawe kaca dhasar sing dibangun supaya sampeyan bisa nggawe kaca landas sing efektif 
  • Tes A / B kanggo kaca kebangkrutan
  • Integrasi lancar karo WooCommerce
  • Cukup terjangkau lan nawakake regane kanggo dhuwit
  • Kasedhiya alat pemasaran email
  • Kanggo luwih akeh fitur, waca Pendhaftaran Tema DIVI Tema Elegan

cons

  • Para pamula bisa uga duwe kurva pembelajaran ing wiwitan amarga ana akeh pilihan sing kasedhiya 
  • Sampeyan angel nggunakake mokal sing beda WordPress tukang kaca ing situs web sing dibangun karo Divi yen sampeyan pengin ngalih saka Divi menyang liyane WordPress kaca Site

Rencana reregan 

Divi minangka salah sawijining sing paling terjangkau WordPress tukang kaca ing pasar saiki lan nawakake regane luar biasa. Divi regane $ 89 / taun utawa $ 249 kanggo akses umure menyang kabeh fitur.

loro-lorone Rencana regane Divi kalebu akses lengkap menyang kabeh fitur sing ditawakake Divi kanggo nggawe situs web tanpa wates. Kajaba iku, lisensi bisa digunakake dening pirang-pirang pangguna. Yen sampeyan ora wareg karo Divi, dheweke duwe garansi dhuwit bali 30 dina 14 dina.

Apa Divi dadi pilihan sing luwih apik tinimbang Instapage?

Yen sampeyan ngupayakake luwih saka gawe kaca dhasar, Divi minangka pilihan sing luwih apik ing kasus iki. Divi lan Instapage nawakake pembangun kaca landas, nanging sing beda yaiku Divi nawakake luwih akeh fitur ing ndhuwur kasebut.

Yen sampeyan pengin nampa akses umur menyang alat sing ngidini sampeyan nggawe lan terus ngembangake situs web uga nggawe kaca landas sing efektif kanggo kurang saka biaya Instapage saben wulan, Divi minangka alat kanggo sampeyan.

mriksa metu situs web Divi kanggo ndeleng luwih lengkap babagan alat, lan tawaran paling anyar.

Apa Instapage (Apa tukang kaca sing apik?)

Fitur Instalasi

  • Situs web resmi: www.instapage.com
  • Kaca landing sing cepet dimuat
  • 200+ template sing bisa disesuaikan
  • Gampang nggunakake editor seret lan selehake
  • Tes A / B internal lan heatmap 

Instapage minangka tukang kaca sing nggawe gampang nggawe kaca landas kanggo kampanye pemasaran online. Tes A / B, macem-macem manajemen kampanye, heatmap, lan sawetara fitur liyane kasedhiya. Situs web kasebut negesake manawa Instapage bisa nambah tarif konversi sampeyan nganti 400%.

Pros

  • Fitur heatmaps nggawe gampang nglacak kesuksesan kaca landas
  • Cepet banget mbukak kaca landas amarga Mesin Thor Render
  • Instapage nawakake template sing bisa disesuaikan, nanging sampeyan bisa nggawe sing anyar saka awal

cons

  • Iku luwih larang tinimbang sing nggawe kaca landas liyane

Rencana reregan

Instapage nawakake siji rencana sing regane $ 299 / wulan yen tagihan saben wulan utawa $ 199 / wulan yen tagihan tahunan. Yen sampeyan pengin yakin yen regane, sampeyan kudu milih nyoba gratis 14 dina.

FAQ

Apa Instapage?

Instapage minangka tukang nggawe landing page sing kuat sing nawakake sawetara fitur liyane kayata tes A / B lan heatmap.

Apa keuntungan saka Instapage?

Pro Instapage kanthi cepet ngemot kaca landas, template landing page sing bisa disesuaikan, lan kemungkinan nggawe kaca landas saka awal.

Apa kontra Instapage?

Konfigurasi utama Instapage yaiku banget regane kanggo alat mandhiri.

Apa alternatif sing paling apik kanggo Instapage?

Miturut pendapat saya, alternatif Instapage paling apik yaiku GrooveFunnels, ClickFunnels, lan Divi.

Alternatif Instapage 2022 – Ringkesan

Instapage dudu pilihan sing salah yen pengin kaca landas paling apik kanggo bisnis lan ora peduli karo biaya. Nanging yen sampeyan nggoleki platform sing nawakake luwih akeh fitur kanthi rega sing luwih murah, Instapage bisa uga ora dadi pilihan sing paling apik.

Muga-muga, sampeyan wis nemokake alternatif Instapage sing apik sing pengin dicoba sawise maca artikel iki. Elinga, yen sampeyan pengin milih platform pemasaran sing bakal ngasilake asil sing paling apik, sampeyan kudu milih sawetara sing beda lan nyoba uji coba gratis. Kanthi cara iki sampeyan bakal nemokake sing paling apik sing bakal ngasilake asil sing diarepake.

DEAL

Mulai uji coba ClickFunnels GRATIS 14 dina SAIKI

Saka $ 127 saben wulan

Home » Kaca Nggawe Landing » Alternatif Instapage Paling Apik (Pembangun Landing Page sing Luwih apik & Murah)

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.