Alternatif ClickFunnels Paling Apik ing 2022

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

ClickFunnels minangka platform pemasaran lan penjualan online kabeh-ing-siji sing digunakake dening ewu pemasar ing saindenging jagad supaya gampang nggawe lan ngoptimalake corong penjualan lan pemasaran. Minangka tukang corong sing apik, nanging ana sing mantep Alternatif ClickFunnels ⇣ ing njobo kono.

Saka $ 15 saben wulan

Coba rencana apa wae gratis sajrone 30 dina. Ora mbutuhake kertu kredit

Clickfunnels iku sawijining kabeh-ing-siji marketing lan alat corong penjualan online sing bisa mbantu nggawe corong penjualan lan marketing canggih. Sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan, kaca dodolan, kaca pilihan, kaca panangkepan, corong webinar, situs keanggotaan, lan liya-liyane, kanthi tujuan pungkasan yaiku ngowahi lalu lintas lan ngasilake prospek lan nambah penghasilan.

Ringkesan cepet:

  • Paling umum: GetResponse ⇣ minangka platform kaca dhasar lan platform otomatisasi pemasaran sing solid. GetResponse minangka alternatif paling apik kanggo ClickFunnels amarga kasedhiya karo pemasaran email lan kapabilitas otomatisasi pemasaran ClickFunnels, nanging kanthi rega sing luwih murah. Priksa alat Autofunnel sing anyar - generator corong otomatis sing wis siap.
  • Umumé, Runner-up: Pangiringan ⇣ minangka alat sing utamane fokus kanggo nggawe kaca landas sing sampurna sing dikonversi. Ora bisa ngganti ClickFunnels kanthi lengkap nanging yen digabung karo platform pemasaran email, Leadpages minangka alternatif murah kanggo ClickFunnels.
  • Alternatif ClickFunnels sing paling murah: Simvoly Pembina corong minangka alat sing apik kanggo nggawe halaman pendaratan, corong penjualan lan toko e-commerce mung sawetara menit. Kajaba iku, Simvoly minangka alternatif murah banget kanggo ClickFunnels, rencana diwiwiti mung $ 12 saben wulan.
  • Pilihan ClickFunnels gratis paling apik: GrooveFunnels ⇣. Saiki sampeyan bisa entuk akses umur sing gratis menyang GroovePages (tukang corong) lan GrooveSell (kranjang blanja lan nitahake program afiliasi). Ora dibutuhake kertu kredit. Aja!
DEAL

Coba rencana apa wae gratis sajrone 30 dina. Ora mbutuhake kertu kredit

Saka $ 15 saben wulan

Ana akeh babagan ClickFunnels sing disenengi para pemasar nanging ukuran ora cocog karo kabeh jinis alat. Yen sampeyan golek alternatif sing luwih apik / murah kanggo ClickFunnels.

Alternatif ClickFunnels paling apik ing 2022 (Pesaing sing luwih murah)

Mangkene 11 alternatif paling apik kanggo ClickFunnels kanggo bisnis lan pemasar online kanggo ngonversi lalu lintas dadi prospek lan pelanggan sing nyata.

ProviderRencana Gratisprice
GetResponse 🏆YaSaka $ 15 saben wulan
PangiringanOra (nyoba gratis 14 dina)Saka $ 37 saben wulan
InstapageOra (nyoba gratis 14 dina)Saka $ 199 saben wulan
SimvolyOra (nyoba gratis 14 dina)Saka $ 12 saben wulan
GrooveFunnels 🏆Ya$1,997 (bayaran sepisan)
Sendinblue 🏆YaSaka $ 25 saben wulan
UnbounceOra (nyoba gratis 14 dina)Saka $ 81 saben wulan
BuilderallOra (nyoba gratis 30 dina)Saka $ 14.90 saben wulan
Urip SuiteOra (nyoba gratis 30 dina)Saka $ 228 saben taun
InstaBuilderOra (nyoba gratis 60 dina)Saka $77 saben taun
OptimizePressOra (nyoba gratis 30 dina)Saka $ 99 saben taun

1. GetResponse (Gawe corong penjualan otomatis sing ngowahi)

getresponse
  • Situs web resmi: www.getresponse.com
  • Salib antarane alat pemasaran email lan tukang corong.
  • Ngijini sampeyan kanthi otomatis corong pemasaran kabeh saka platform siji.
  • Rencana gratis nganti 500 kontak

GetResponse iku canggih nanging murah platform otomatisasi marketing kabeh-ing-siji. Platform kasebut gumunggung macem-macem fitur sing beda - marketing email, otomatisasi marketing, landing page builder, lan corong penjualan.

Corong Konversi (uga diarani Autofunnel), minangka fitur GetResponse sing dienalake taun kepungkur. Iku lunak sales funnel sing ora mbutuhake integrasi saka macem-macem alat, lan uga kalebu cithakan siap-digawe, ora kanggo sebutno iku wis persiyapan tenan gampang. 

Corong Konversi ngidini sampeyan nggawe corong langkah-langkah kanthi otomatis kanggo mbangun kaca kebangkrutan, email otomatis, adol produk, mbalekake kreto sing ditinggalake - kabeh iki kanthi tujuan mbantu sampeyan entuk dhuwit luwih akeh.

Lan kabar sing paling apik yaiku Corong Konversi kasedhiya ing kabeh akun gratis (mung kanggo 30 dina pisanan sanadyan) lan uga ing kabeh plans mbayar kang miwiti saka $15 saben sasi.

dashboard getresponse

Napa Gunakake GetResponse tinimbang ClickFunnels

Yen sampeyan pengin bisa ngotomatisasi kabeh corong marketing saka sak panggonan, GetResponse minangka cara kanggo pindhah.

Kajaba iku, regane luwih murah, lan uga minangka alternatif Platinum ClickFunnels sing paling apik.

Dheweke ngidini sampeyan mbangun corong pemasaran kabeh (kalebu kaca landing lan popups lan webinar) saka siji platform banjur ngidini sampeyan ngotomatisasi kabeh.

ClickFunnels vs GetResponse

Yen sampeyan pengin bisa mbukak platform pemasaran email, mula lunga karo ClickFunnels. Platform kasebut nggabungake karo meh kabeh platform pemasaran email sing populer ing njaba kalebu GetResponse.

mriksa situs web GetResponse kanggo ndeleng liyane babagan alat, lan tawaran paling anyar. Kanggo fitur liyane, lan pros & cons - ndeleng sandi GetResponse review!

2. Leadpages (Pembina halaman landing sing kuat)

timbal
  • Situs web resmi: www.leadpages.net
  • LeadPages ngarahake proses proses nggawe landing page sabisa.
  • Pilih saka luwih saka 200 template gratis utawa tuku siji saka pasar sing ana ewonan liyane.

Pangiringan minangka majeng lan alat tukang kaca landing sing kuat sing dilengkapi karo fitur sing nggawe manawa ngowahi kaca, lan nggawe dhuwit.

Salah sawijining aset paling gedhe Leadpages yaiku gampang digunakake lan efisiensi nalika nggawe landing page. 

The seret lan selehake gawe iku super gampang kanggo wong anyar kanggo Pick munggah ing wektu cendhak. Uga, yen sampeyan pengin nampilaké macem-macem jinis media (gambar, video, swara, etc.) Sampeyan bisa nindakake ing saperangan saka klik karo kode embed.

Lan aja kuwatir, sampeyan ora perlu ngerti kodhe kanggo ngatur kaca sampeyan miturut sing dikarepake - Leadpages nindakake kabeh kanggo sampeyan. 

Apa maneh, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka macem-macem fitur liyane, kayata pemantauan media sosial lan analisis lalu lintas, uga macem-macem jinis analytics, lan liya-liyane.  

Leadpages menehi wektu uji coba 14 dina kanggo rong rencana sing dibayar, uga lalu lintas, petunjuk, lan penerbitan tanpa watesan.

Napa Gunakake Leadpages tinimbang ClickFunnels

Yen sampeyan pengin cara sing gampang nggawe kaca landing sing ngowahi kanthi luhur tanpa nulis kode, banjur pindhah karo Leadpages.

Kabeh cithakan wis dites lan kabukten bisa dikonversi. Sampeyan entuk liwat 200 free Cithakan kanggo milih saka supaya sampeyan tau kudu miwiti saka ngeruk.

ClickFunnels vs Pimpinane

Leadpages mung ngidini sampeyan nggawe landing page, ora kabeh fun lan otomatis corong pemasaran lan penjualan. Yen sampeyan pengin bisa ngontrol corong kabeh saka siji platform, lunga karo ClickFunnels.

3. Instapage (Gawe kaca landing sing ngowahi klik dadi konversi)

instapage
  • Situs web resmi: www.instapage.com
  • Basis pelanggan Instapage ndeleng rata-rata 22% tingkat konversi karo kaca kebangkrutan.
  • Alat nawakake lan akeh fitur kanggo mbantu nggawe lan ngoptimalake kaca pendaratan.

Instapage minangka alat kaca kebangkrutan sing apik kanggo konversi. Iki ngidini sampeyan ngoptimalake tingkat konversi kanthi nggunakake opsi tes A / B, analytics konversi, tombol CTA lan masang formulir timbal. 

Iku kalebu luwih saka 500 tata letak sing enggal bakal nambah tingkat konversi sampeyan, uga dhukungan AMP sing dibangun lan teknologi Thor Render Engine proprietary sing ngidini sampeyan duwe salah sawijining kaca kebangkrutan paling cepet ing internet. 

Lan pungkasan nanging ora paling iku Piandel saka Instablocks®, cara anyar kanggo nggawe kaca kebangkrutan pasca-klik kanthi gampang skalabel kanthi fungsi dhuwur sing bisa digunakake, digunakake maneh lan ngatur kanggo macem-macem proyek. 

Instapage menehi wektu uji coba gratis 14 dina kanggo rencana kasebut.

Napa Gunakake Instapage tinimbang ClickFunnels

Instapage nawakake platform sing gampang banget kanggo sinau lan wiwit digunakake wiwit wiwitan.

Ora kaya umume pembangun kaca kebangkrutan liyane ing dhaptar iki, Antarmuka Instapage minangka sing paling gampang lan sing paling gampang kanggo sinau.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Instapage

ClickFunnels nawakake alat liyane saka Instapage lan integrasi karo akeh aplikasi sing bisa digunakake bisnis sampeyan. ClickFunnel dadi tuan rumah kabeh corong kanggo sampeyan.

4. Simvoly (Damel corong penjualan $ 12 saben wulan)

tukang corong simvoly
  • Situs web resmi: www.simvoly.com
  • Simvoly nawakake sampeyan tukang situs web, tukang corong, CRM lan alat e-dagang
  • Ngijini sampeyan nggawe situs web, nggabungake corong, ngatur petunjuk lan nambah toko e-commerce tanpa kringet

Simvoly minangka perusahaan pemasaran digital kabeh-ing-siji adhedhasar ing Varna lan Plovdiv, Bulgaria. Dheweke ngluncurake platform digital Simvoly bali ing taun 2016 sawise ngembangake rong taun lan uji coba.

Tim cilik nanging darmabakti ing Simvoly nawakake alat sing kuat sing dirancang kanggo mbantu nambah lalu lintas lan ngowahi prospek dadi pelanggan sing mbayar. Gampang sinau lan digunakake, sampeyan bakal duwe corong sing apik sadurunge wong sandwich rampung.

Ing wektu nulis, padha duwe luwih saka 20,000 pangguna aktif, uga luwih saka 1000 mitra ing 81 negara, tegese sampeyan ana ing tangan sing aman.

Platform kasebut menehi sampeyan pembangun situs web sing gampang, tukang corong, fungsionalitas e-commerce, pambayaran khusus, CRM, keanggotaan, lengganan, label putih, lan akeh template sing wis digawe, supaya sampeyan bisa mlaku.

Napa Gunakake Simvoly tinimbang KlikFunnels?

Aku nguji Simvoly lan ClickFunnels, lan aku bakal milih tilas kanggo sing terakhir tukang corong sing gampang digunakake.

Pembangun situs web uga minangka tambahan sing apik, lan kasunyatan manawa sampeyan bisa nambah toko online kanggo adol macem-macem produk menehi hasil kanggo aku. Aku nemokake pembangun corong ClickFunnels luwih angel digunakake.

Ing ndhuwur iku, Simvoly cara sing luwih murah tinimbang ClickFunnels lan nawakake luwih akeh rencana sing cocog karo macem-macem kabutuhan. Rencana sing paling murah mung $ 12 saben wulan (lan uga kalebu uji coba gratis 14 dina).

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Simvoly?

Yen sampeyan duwe anggaran lan butuh alat nggawe corong sing luwih kuat, aku bakal menehi saran ClickFunnels saben dina.

Dheweke fokus kabeh kanggo mbangun corong lan otomatisasi lengkap, sing bisa dadi penyelamat kanggo wong-wong sing nggawe akeh corong lan ora mikir mbuwang-mbuwang ing tukang corong.

Kajaba iku, iku pilihan sing tepat yen sampeyan ora peduli karo pembangun situs web utawa fungsi e-commerce.

5. GrooveFunnels (Pilihan ClickFunnels gratis paling apik saiki)

alur
  • Situs web resmi: www.groovefunnels.com
  • All-in-one platform kanggo adol produk lan layanan kanthi online
  • Platform dodolan, kaca, lan corong anyar sing nyenengake.

GrooveFunnels minangka alat kanggo nggawe bangunan corong kaca lan situs web kanggo adol produk digital lan fisik kanthi online.

Nalika kabeh suite GrooveFunnels ora gratis, nanging sing paling apik GrooveSell, dodolan sing kuat, lan platform afiliasi 100% gratis, uga GroovePages, kaca kebangkrutan lan pembangun corong. Loro alat kasebut digabungake cukup kanggo mbangun corong penjualan sing kuat.

Kaca Alur minangka kaca lan pambangunan corong sing canggih. Nggunakake sampeyan bisa:

  • Mbangun produk lan fun tanpa watesan.
  • Nggawe situs web merek kanthi pandhu arah lengkap.
  • Gawe opsi checkout sing kuat.
  • Ngedol produk kanthi rame 1 klik.
  • Gawe upsells, downsells, lan urutan nabrak.
Tukang corong alur

Sapunika sampeyan ora mung entuk GroovePages nanging sampeyan uga entuk GrooveSell gratis! Iki nggawe GrooveFunnels (GroovePages + GrooveSell gratis) alternatif ClickFunnels gratis paling apik saiki.

6. Sendinblue (Paling apik kanggo email otomatis lan pesen SMS)

sendnblue
  • Situs web resmi: www.sendinblue.com
  • Platform pemasaran unggulan utama (otomatisasi pemasaran, corong, kampanye email, email transaksional, kaca landas, pesen SMS, iklan Facebook lan retarget maneh)
  • Biaya adhedhasar email sing dikirim saben wulan.

Dipercaya dening luwih saka 180,000 bisnis ing saindenging jagad, Sendinblue minangka platform pemasaran kabeh-ing-siji kanggo kontak karo kontak sampeyan lan nggawe hubungan pelanggan sing luwih apik liwat komunikasi sing ditarget lan migunani.

Tutup kabeh corong marketing sampeyan nganggo siji alat:

  • Mbangun database kontak sampeyan kanthi cepet kanthi nggunakake kaca landas integral utawa formulir sing bisa dilebokake sing dibangun ing editor formulir drag & drop.
  • Berinteraksi langsung karo pelanggan kanthi kampanye email sing dirancang apik digawe ing editor email sing intuisi kanthi antarmuka drag & drop, utawa nggunakake teks utawa opsi HTML sing akeh.
  • Targetake kampanye nganti sampurna karo mesin segmentasi kontak sing kuat.
  • Tindakake kanthi otomatis pesen SMS utawa email sing dipicu nggunakake alur kerja otomatisasi rumit sing dibangun ing panyipta alur kerja otomatis.
  • Tetep teratur karo tugas lan mbagi tugas komunikasi ing antarane anggota tim nggunakake fitur Chat, CRM, lan kothak mlebu.
  • Nambah penghasilan nganggo iklan sing ditarget ing Facebook utawa jaringan tampilan target ulang Adroll sing disiyapake langsung ing akun Sendinblue.
corong sendinblue

Napa Sendinblue luwih apik tinimbang ClickFunnels

Kuwasane Sendinblue asale saka platform otomatisasi pemasaran sing fleksibel lan serbaguna.

The Skrip Tracker Sendinblue ngidini sampeyan nglacak prilaku web saka kontak lan nggunakake informasi iki, uga keterlibatan email lan data saka kontak, kanggo nggawe alur kerja otomatisasi kompleks sing bisa ngirit wektu lan mbantu sampeyan skala lan tuwuh bisnis tanpa gaweyan babar pisan.

  • Kirim email otomatis lan pesen SMS utawa nganyari atribut database kontak nalika kontak nindakake tumindak.
  • Urut kontak kanthi otomatis menyang macem-macem dhaptar utawa gawe tugas ing CRM sing bisa diwenehake menyang macem-macem anggota tim adhedhasar prilaku kontak ing situs web utawa email.
  • Nelpon webhook eksternal kanggo ngirim data lan nggawe proses sing luwih rumit ing njaba Sendinblue.
  • Nduwe rencana gratis sing kalebu kontak tanpa watesan, nganti 300 email saben dina, lan chatting (1 pangguna).

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Sendinblue

Amarga ClickFunnels nindakake siji perkara lan mung siji: corong. Yen sampeyan nggoleki alat kanggo nggawe corong penjualan lan pemasaran sing wis kabukten banjur pilih ClickFunnels.

7. Unbounce (Opsi tanpa kode paling apik)

unbounce
  • Situs web resmi: www.unbounc.com
  • A landing page pembangun dibangun kanggo desainer. Bisa digunakake kaya piranti lunak desain kaya photoshop.
  • Gampang nggawe kaca landing test profesional lan pamisah.

Unbounce iku gampang digunakake platform sing ngidini sampeyan nggawe kaca kebangkrutan sing ngowahi pelanggan. Sampeyan ora mbutuhake katrampilan coding kanggo nindakake iki. 

Nduwe alat konversi kayata pop-up lan bar lengket, kalebu tes A / B, pembangun kaca kebangkrutan, uga analisa kaca kebangkrutan, integrasi kayata GetResponse, Aweber, MailChimp, Kontak Konstan, ConvertKit, Monitor Kampanye, Hubspot, Marketo, Salesforce, Infusionsoft lan Kampanye Aktif, uga nelusuri lan analytics.

Napa Gunakake Unbounce tinimbang ClickFunnels

Beda karo ClickFunnels sing tujuane dadi platform kabeh-kanggo-siji kanggo nggawe corong pemasaran, Unbounce minangka platform kanggo nggawe lan nyoba kaca dhasar sing ngonversi dhuwur. Unbounce spesialisasi nggawe kaca kebangkrutan sing apik sing ngonversi pengunjung dadi dhuwit.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Mbuwang

Yen sampeyan pengin platform sing mbantu sampeyan ngatur corong pemasaran kabeh ing sak panggonan, banjur bukak ClickFunnels.

8. Pembina

builderall
  • Situs web resmi: www.builderall.com
  • Kabeh ing siji platform sing mbantu sampeyan mbangun bisnis online.
  • Alat kanggo mbantu sampeyan nggawe situs web, pasar produk, lan pemasaran email.

Builderall minangka platform sing nggabungake pembangun situs web, pemasaran digital, sing uga nawakake hosting web. Dadi, karo Builderall sampeyan bisa nindakake apa wae - nggawe kaca sampeyan, bukak, banjur miwiti ngembangake lan tuwuh maneh. 

Builderall bisa gumunggung akeh fitur kayata dashboard sing didhukung dening AI, pembangun situs web seret lan selehake paling dhuwur, uga WordPress tukang situs web, tukang corong, chatbot situs web, meja bantuan, lan liya-liyane.

Napa Gunakake Builderall tinimbang ClickFunnels

Builderall minangka alat sing tujuane mbantu Wirausaha miwiti bisnis online tanpa mbuwang ewu jam kanggo ngatur sewu alat sing beda. Iki ngidini sampeyan nggawe situs web kanggo produk lan kaca kebangkrutan.

Iki uga nawakake alat kanggo ngatur Pemasaran Email lan mbantu sampeyan ngotomatisasi Kabeh.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang Builderall

Ora kaya Builderall, ClickFunnels minangka alat pemasaran. Sampeyan ngidini sampeyan ngatur lan ngotomoli corong pemasaran kabeh saka siji platform.

9. Thrive Suite (Alternatif paling apik kanggo WordPress pangguna)

tema urip
  • Situs web resmi: www.thivethemes.com
  • Nawakake gampang WordPress Plugin kanggo mbangun kaca landing lan corong konversi.
  • Akeh sing luwih murah tinimbang ClickFunnels.

ThriveSuite punika WordPress-layanan oriented sing menehi plethora saka pribadi lan plug sing bisa milih saka yen sampeyan mlebu kanggo anggota.

Iku banget terjangkau, lan nawakake ton saka opsi: kemampuan kanggo mbangun a WordPress situs web, uga kaca kebangkrutan sing ngarahake konversi (wis luwih saka 290 template)

Sampeyan uga bisa mbantu mbangun dhaptar email, menehi kemampuan kanggo nindakake tes A/B kanggo luwih ngerti pamirsa situs, nawakake kuis generasi timbal, kemampuan nggawe lan adol kursus online, lan liya-liyane. . 

Napa Gunakake Berkembang Daripada ClickFunnels

Thrive Suite $ 90 saben anggota seprapat, sampeyan entuk akses menyang kabeh alat lan plugin sing ditawakake Thrive Themes.

Piranti kasebut bakal mbantu sampeyan nggawe dhaptar email, nyoba A/B kaca kebangkrutan, lan nggawe corong kabeh ing ndhuwur. Panjenengan WordPress situs.

Napa Gunakake ClickFunnels, Ora dadi berkembang Suite

Yen sampeyan ora kasengsem hosting kaca kebangkrutan ing situs web sampeyan utawa ora seneng WordPress, banjur bukak karo ClickFunnels.

10. InstaBuilder (Murah WordPress alternatif)

instabuilder
  • Situs web resmi: www.instabuilder.com
  • Seret lan selehake landing page kanggo WordPress.
  • Nerangake karo Welasan template gratis kanggo dipilih.
  • Apa ClickFunnels alternatif paling murah.

InstaBuilder punika WordPress plugin marketing minangka pesaing ClickFunnels sing paling terjangkau ing dhaptar iki. Iki amarga nawakake pembayaran siji-wektu kanggo produk - ora ana tagihan bola-bali, lan sampeyan bisa milih antarane telung plans (sing paling murah $ 77).

Nerangake uga karo a Jaminan dhuwit 60-dina. Kabar apik banget nganti saiki. 

Nampilake barang-barang biasa sing sampeyan butuhake kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing sukses - pembangun lan editor seret lan selehake sing gampang digunakake, kemampuan kanggo nggawe lan ngatur desain khusus merek, kemampuan kanggo milih antarane luwih saka 100 cithakan kang uga gampang kanggo ngatur miturut dikarepake dhewe.

Uga nawakake statistik lan analytics, uga kemampuan kanggo nggawe sing diarani 'tombol tuku wektu tundha'. Sampeyan bisa digunakake kanggo mbukak cart khusus wektu, utawa surat dodolan video, utawa apa wae sing dikarepake!

Napa Gunakake InstaBuilder tinimbang ClickFunnels

Yen sampeyan pengin kontrol lengkap babagan kaca kebangkrutan lan pengin dadi host ing situs web sampeyan dhewe, banjur pindhah menyang InstaBuilder. Yaiku a WordPress plugin sing ngidini sampeyan ngupayakake corong dhewe WordPress situs web.

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang InstaBuilder

ClickFunnels luwih gampang sinau lan nggarap InstaBuilder. Yen ora duwe pengalaman bangunan utawa mlaku a WordPress situs, banjur lunga karo ClickFunnels nggawe pangerten liyane.

11. OptimizePress

OptimizePress
  • Situs web resmi: www.optimizepress.com
  • Swara 300 Cithakan Kaca Landing kanggo dipilih.
  • Ngijini sampeyan mbangun portal Keanggotaan WordPress Situs.

OptimizePress punika a WordPress plugin sing ngidini pangguna mbangun kabeh jinis kaca kebangkrutan sing bisa sampeyan pikirake kalebu Kaca Penjualan, Kaca Registrasi, lan malah Corong Penjualan lengkap.

Sisih paling apik yaiku uga ngidini sampeyan mbangun Portal Keanggotaan ing situs sampeyan. Wis digunakake dening luwih saka 125,000 bisnis. 

Napa Gunakake OptimizePress tinimbang ClickFunnels

OptimizePress menehi kontrol luwih saka sampeyan WordPress situs lan carane sampeyan ngatur lan ngatur kaca kebangkrutan sing wis digawe, uga kaca dodolan, corong marketing.

Sampeyan uga bisa njupuk kauntungan saka akeh integrasi, lan plugin checkout & pembayaran.  

Napa Gunakake ClickFunnels tinimbang OptimizePress

ClickFunnels luwih gampang sinau lan miwiti nggunakake tinimbang OptimizePress, sing duwe kurva sinau. Kanthi OptimizePress sampeyan kudu ngatur lan dadi tuan rumah situs web sampeyan dhewe.

Apa ClickFunnels?

ClickFunnels minangka platform sing ngidini sampeyan gampang gawe corong pemasaran kanthi nggunakake seret lan seret. Biasane mbutuhake atusan jam lan akeh pengalaman kanggo nggawe corong pemasaran. Nanging kanthi ClickFunnels, gampang kaya ngeklik sawetara tombol.

Obat alternatif

ClickFunnels ngidini sampeyan nggawe:

  • Funla kaca nyemprot.
  • Funnels webinar otomatis.
  • Pelancaran peluncuran produk.
  • Penjualan corong (carte belanja sing wis dibangun lan nggabungake karo cart belanja favorit).
  • Funnels situs keanggotaan.
  • Lan akeh liyane - ndeleng sandi Review ClickFunnels.

Ing paling sing idea. Ing kasunyatan, iku mbutuhake akèh karya kanggo nyiyapake corong karo ClickFunnels nanging luwih sithik yen sampeyan nindakake dhewe saka awal.

Mupangate KlikFunnels

Yen sampeyan anyar ing marketing lan durung nate ngedol apa-apa, mbangun corong marketing bisa dadi ngipi elek. ClickFunnels nyedhiyakake platform sing gampang kanggo sampeyan mbangun lan dadi corong pemasaran.

Yen sampeyan mutusake nggawe siji karo ClickFunnels, sampeyan butuh atusan jam lan dhuwit akeh.

Fitur utama kalebu:

  • Tukang nggawe kaca Seret & Selehake sing ngidini sampeyan nggawe kaca ing corong penjualan tanpa baris kode.
  • Autoresponder email sing dibangun kanthi jeneng "Actionetics".
  • Sampeyan uga bisa ngeset program affiliate karo ClickFunnels karo bantuan sing inbuilt "Backpack" .
  • Wadhah blanja sing dibangun ing sing ngidini sampeyan nglacak pesenan pelanggan. Sampeyan ora kudu ndhaptar layanan grobag liyane.
  • Gawe corong kanggo ngirim calon pelanggan menyang produk sing bener lan tindakake sawise tuku.
  • Kirimi email lan pesen SMS.
  • Kalebu keanggotaan lan logins ing situs sampeyan.
  • Formulir desain kanggo ngumpulake info sing dikepengini.
  • Nerangake karo database lengkap 20+ template sing siap digunakake.

Clickfunnels minangka alat sing apik, nanging bisa uga ora kaya sing sampeyan butuhake saiki utawa larang banget kanggo rasa sampeyan. Amarga negatif paling gedhe mesthi regane larang.

Yen ngono lan sampeyan golek alternatif ClickFunnels sing paling apik, mula ing ndhuwur iki ana dhaptar situs kaya ClickFunnels sing sampeyan kudu mriksa.

Pitakonan Paling Sering

Apa ClickFunnels?

ClickFunnels minangka salah sawijining alat sing paling populer lan canggih ing donya kanggo mbangun corong penjualan sing rumit sing ngowahi pengunjung dadi pelanggan.

Apa Pros lan Kontra saka ClickFunnels?

Positif paling gedhe yaiku carane bisa disesuaikan lan gampang kanggo mbangun corong penjualan lan kaca kebangkrutan, nggunakake seret lan selehake intuisi lan kanthi bantuan template wiwitan. Negatif paling gedhe yaiku rega. Rencana ClickFunnels yaiku $ 97, $ 297, lan $ 2,497 (TwoCommaClub) saben wulan.

Apa pesaing ClickFunnels paling apik?

GetResponse lan Leadpages minangka alternatif paling apik lan dilengkapi fungsi lan fitur sing padha nanging kanthi rega sing luwih murah. ThriveThemes minangka alternatif ClickFunnels paling apik kanggo WordPress pangguna. GrooveFunnels minangka pesaing ClickFunnels gratis sing paling apik.

Apa alternatif ClickFunnels gratis sing paling apik?

ClickFunnels isih dianggep minangka situs web lan pembangun corong dodolan sing paling apik ing pasar, nanging kelemahane sing paling gedhe yaiku ora murah. Yen sampeyan nggoleki alternatif sing luwih murah kanthi fitur sing padha, Groove Funnels kanggo sampeyan, lan sing paling apik yaiku 100% GRATIS kanggo mbangun corong, ngatur pelanggan lan adol produk kanthi online. Priksa Corong Groove ing kene.

Apa ClickFunnels sah lan aman kanggo digunakake?

Banget. ClickFunnels didegake dening Russell Brunson sing ahli marketing online sing diakui industri. ClickFunnels minangka piranti lunak tukang corong aman sing nggunakake sambungan aman, ndhelik informasi pribadhi lan pambayaran.

Pira regane ClickFunnels saben wulan?

ClickFunnels ora murah, kaya sing kasebut ing ndhuwur, rencana ClickFunnels $ 97 saben wulan (1 pangguna - 20 corong - 100 kaca kebangkrutan) utawa $ 297 saben wulan (3 pangguna - corong lan landing page tanpa watesan).

Alternatif ClickFunnels Paling Apik 2022: Ringkesan

Dadi, apa sing luwih apik tinimbang ClickFunnels?

Yen sampeyan pengin alternatif ClickFunnels sing apik, mula menehi saran supaya luwih dhisik GetResponse. Iki minangka alternatif paling "seneng kaya" kanggo ClickFunnels ing kana. Nawakake kabeh fitur sing ditawakake ClickFunnels.

Yen sampeyan pengin ngontrol luwih akeh babagan kaca pendaratan, lan bisa mbangun kaca sing sampurna lan konversi, terus Pangiringan. Digawe khusus kanggo nggawe kaca landas sing ngonversi, nanging digabung karo platform email minangka alternatif sing apik banget, lan uga luwih murah.

Lan yen Reregan ClickFunnels dadi keprihatinan utama kanggo sampeyan Simvoly (rencana bangunan corong saka $ 12 / wulan) lan GrooveFunnels (rencana gratis kasedhiya saiki) minangka pilihan sing apik kanggo nimbang.

Pungkasane, yen sampeyan minangka WordPress pangguna banjur Mupang Tema lan OptimizePress kudu dadi rong pilihan kanggo nimbang. Iki minangka kumpulan plugin sing sampeyan instal ing WordPress situs lan bisa nggawe kabeh jinis kaca landing, opt-in, sales sales, lan kabeh funnels.

SerialLogo lan TautanfiturTombol
1.getresponse
www.getresponse.com
  • Salib antara alat pemasaran email lan tukang corong
  • Wis siyap, dodolan otomatis funnel nitahake
  • Ngidini sampeyan kanthi otomatis nggawe kabeh corong marketing saka siji platform
  • Platform canggih lan murah kabeh ing siji platform otomatisasi pemasaran
Mangerteni liyane
2.Pangiringan
www.leadpages.net
  • LeadPages nyederhanakake proses nggawe kaca landas sabisane
  • Pilih saka luwih saka 200 template gratis utawa tuku salah siji saka pasar sing wis ditawakake ewonan maneh
  • Alat tukang kaca dhasar lan canggih sing dilengkapi karo fitur fitur
Mangerteni liyane
3.Simvoly
www.simvoly.com
  • Simvoly nawakake tukang situs web, tukang corong, CRM, lan alat e-niaga
  • Ngidini sampeyan nggawe situs web, nggabungake corong, ngatur petunjuk, lan nambah toko e-commerce tanpa ngetokake kringet
  • Perusahaan pemasaran digital kabeh-ing-siji adhedhasar ing Varna lan Plovdiv, Bulgaria
Mangerteni liyane
4.GrooveFunnels
www.groovefunnels.com
  • GrooveFunnels yaiku suite saka free lan aplikasi piranti lunak sing mbayar kanggo nggawe corong penjualan, nggawe situs web, lan nindakake macem-macem kegiatan pemasaran
  • Platform kabeh-kanggo-siji kanggo adol produk lan layanan kanthi online nggunakake corong canggih
  • Munculake platform penjualan, kaca, lan corong anyar
  • Piranti alat kanggo nggawe kaca corong penjualan lan situs web kanggo adol produk digital lan fisik kanthi online
Mangerteni liyane
5.Instapage
www.instapage.com
  • Pambangun kaca landasan utama kanthi logika corong internal
  • Tes A / B sing gampang kanggo nggunakake template sing akeh
  • Target lan analisis konversi internal
  • Ton integrasi karo layanan pemasaran email sing populer
Mangerteni liyane
6.sendnblue
www.sendinblue.com
  • Platform pemasaran kabeh-ing-siji sing dipimpin industri
  • Email, SMS, Facebook, Obrolan, CRM, lan liya-liyane kanggo mbantu sampeyan ngembangake bisnis
  • Biaya adhedhasar email sing dikirim saben wulan
  • Dipercaya dening luwih saka 180,000 bisnis ing saindenging jagad
Mangerteni liyane
7.Unbounce
www.unbounc.com
  • Pambangun kaca landas sing dibangun kanggo para desainer. Bisa digunakake kaya piranti lunak desain kaya photoshop
  • Gawe kaca landing test sing profesional lan pamisah kanthi gampang
  • Platform kanggo nggawe lan nyoba kaca dhasar sing ngonversi dhuwur
Mangerteni liyane
8.Builderall
www.builderall.com
  • Platform siji-sijine sing mbantu sampeyan mbangun bisnis online
  • Piranti kanggo mbantu sampeyan nggawe situs web, pasar produk, lan pemasaran email
  • Alat sing tujuane mbantu Pengusaha miwiti bisnis online tanpa mbuwang ewu jam ngatur ewu alat sing beda
Mangerteni liyane
9.Mupang Tema
www.thivethemes.com
  • Best WordPress tukang corong sing ngirim dodolan
  • Nawakake gampang WordPress Plugin kanggo nggawe kaca landas lan corong konversi
  • Luwih murah tinimbang ClickFunnels
  • Kanthi lengganan $ 19 saben wulan, sampeyan entuk akses menyang kabeh alat lan plugin sing ditawakake Tema Thrive
Mangerteni liyane
10.InstaBuilder
www.instabuilder.com
  • Seret lan selehake landing page kanggo WordPress
  • Kasedhiya karo puluhan template gratis sing bisa dipilih
  • Apa alternatif ClickFunnels sing paling murah ana ing kana
Mangerteni liyane
11.OptimizePress
www.optimizepress.com
  • Luwih saka 300 template Kaca Landing bisa dipilih
  • Ngijini sampeyan mbangun portal Keanggotaan WordPress situs
  • Ngidini sampeyan nggawe kabeh jinis kaca kebangkrutan sing bisa dipikirake
Mangerteni liyane

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.