Home » Perlindhungan Maling Identitas

Layanan Perlindhungan & Pemantauan Identitas Paling Apik ing taun 2021

Pengungkapan afiliasi: Kita bisa entuk komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki. Selengkapnya.

Apa sampeyan wis ndeleng kanthi online? Lan ora ateges mung Googling jeneng sampeyan, sanajan mung bisa menehi informasi pribadi babagan wong babagan ide sampeyan - ing papan sampeyan makarya, ing omah, rincian babagan kulawarga, uga toko sing sampeyan toko kanthi rutin.

Amarga saben sampeyan nyedhiyakake informasi babagan awake dhewe marang sapa wae, data babagan sampeyan dijupuk lan disimpen ing database ing endi wae - basis data sing bisa diakses ora liya saka sambungan internet lan alat sing pas.

Ringkesan cepet:

  1. IdentityForce - Perlindhungan nyolong identitas ID paling apik ing taun 2021 ⇣
  2. Pengawal Identitas - proteksi paling apik nganggo tandha langsung ⇣
  3. LifeLock- perlindungan penipuan online paling apik ⇣

Apa sing ditindakake penipu sawise duwe informasi pribadi iki beda-beda, nanging biasane nyebabake kerusakan finansial lan reputasi sing bisa mbutuhake korban puluhan taun. Kanthi penipuan identitas lan nyolong identitas dadi luwih nyebar amarga lonjakan data utama sing nguwatirake, nindakake kabeh cara kanggo nglindhungi informasi pribadi saka aktor sing mbebayani luwih penting tinimbang saiki.  

Layanan proteksi nyolong identitas sing apik minangka pertahanan pertama sampeyan babagan wong sing nyoba nganggep identitas sampeyan. Nanging kanthi akeh pilihan ing kana, sampeyan angel ngerti endi sing pantes digunakake. Pandhuan iki kasedhiya kanggo mbantu mbandhingake layanan perlindungan pencurian identitas paling apik lan milih layanan sing paling cocog kanggo sampeyan.

Perlindhungan Pencurian ID Paling apik kanggo taun 2021

Layanan proteksi nyolong identitas mbantu nyegah nyolong ID lan mbantu mulihake identitas yen sampeyan dadi korban. Ing ngisor iki minangka layanan perlindungan pencurian identitas paling apik ing taun 2021:

1. Sontiq IdentityForce (Perlindhungan sakabèhé paling apik)

Sontiq IdentityForce

Nyoba gratis: Sidhang gratis 14 dina

Price: Saka $ 17.95 saben wulan

Panutup Asuransi: Nganti $ 1 yuta

App Mobile: Ya, iOS lan Android

Pemantauan Biro Kredit Utama: Mung karo rencana premium

Rating Trustpilot: stars 4.5

situs web: www.identityforce.com

Diduweni dening perusahaan keamanan maya Sontiq, IdentityForce yaiku layanan perlindungan identitas nomer siji nomer siji miturut konsumen.

Fitur utama IdentityForce kalebu nanging ora winates kanggo:

  • Ngawasi panjaluk laporan kredit
  • Ganti tandha alamat
  • Mindhai cathetan pengadilan
  • Pemantauan web peteng
  • Perlindhungan hacking seluler
  • Kabar pelanggaran jinis
  • Pemantauan media sosial
  • Kabar utang utangan
  • Skor kredit saben wulan
  • Pelacak skor kredit lan simulator
  • Pemantauan akun investasi, bank, lan kertu kredit
  • Pelacakan nomer keamanan sosial (SSN)
  • Tandha data kompromi
  • Asuransi nyolong identitas
  • Pamulihan identitas sing dikelola

Nanging sing nggawe dheweke dadi pilihan utama babagan layanan perlindungan pencurian identitas yaiku sukses tingkat 100% nalika mbalekake sing dicolong, identifikasi pelanggan lan tingkat retensi pelanggan 98%, uga macem-macem mupangat lan fitur.

Nalika aplikasi iOS butuh kerjaan lan ndhaptar Rencana Kulawarga mbutuhake telpon nyata, kurange kekurangan kasebut ora bakal nyuda positip layanan iki.

Pros

  • Pemantauan lengkap, kalebu tandha akun bank lan kertu kredit sing bisa disesuaikan uga penipuan ID medis
  • Piranti proteksi PC sing kalebu piranti lunak anti-phishing lan anti-keylogging
  • Otentifikasi rong faktor

cons

  • Aplikasi iOS sing biasa-biasa wae
  • Rencana dhasar ora kalebu ngawasi kredit
  • Bisa dianggep minangka pilihan sing larang regane dibandhingake karo sawetara layanan perlindungan identitas liyane

Rencana reregan

Ana nyoba gratis 14 dina kanggo rencana dhasar UltraSecure. Nanging, ora ana jaminan dhuwit yen sampeyan mbatalake lengganan. Nalika rencana kulawarga kasedhiya, sampeyan kudu nelpon informasi babagan informasi kasebut. Sampeyan entuk rong wulan gratis kanggo rencana tahunan.

PlanBayaran WulanRagad Tahunan
UltraSecure$ 17.95$ 179.50
UltraSecure + Kredit$ 23.95$ 239.50

Kunjungi IdentityForce kanggo ngerteni luwih lengkap babagan fitur lan rega rencana sing beda-beda.

2. Penjaga Identitas Aura (Paling apik kanggo tandha cepet)

Pengawal Identitas Aura

Nyoba gratis: Kadhangkala nawakake nyoba gratis

Price: Saka $ 8.95 saben wulan

Panutup Asuransi: Nganti $ 1 yuta

App Mobile: Ya, iOS lan Android

Pemantauan Biro Kredit Utama: Mung nawakake laporan kredit tahunan

Rating Trustpilot: stars 4.2

situs web: www.identityguard.com

Identity Guard minangka layanan sing biso dipercoyo sing ngawasi kredit lan mindai internet kanggo ancaman pencurian identitas. 

Fitur utama Pengawal Identitas kalebu nanging ora diwatesi mung kanggo:

  • Pemantauan kredit
  • Pemantauan finansial
  • Pemantauan web peteng
  • Pemantauan pendaptaran kriminal lan jinis
  • Ganti tandha alamat
  • Pemantauan judhul ing omah
  • Laporan manajemen risiko
  • Ekstensi browser
  • Aplikasi seluler anti-phishing
  • Laporan wawasan sosial Facebook

Sing nggawe Identity Guard unik ing antarane layanan pencurian identitas yaiku kemitraan karo Watson, Powered IBM saka IBM superkomputer. Intelijen buatan iki terus-terusan mindai web lan bisa menehi tandha babagan aktivitas sing curiga karo akun utawa identitas sampeyan.

Layanan kasebut bakal njupuk langkah luwih adoh kanthi mbantu proses pemulihan yen sampeyan korban pencurian identitas. Iki kalebu mbatalake kertu sampeyan, ngajokake laporan polisi, lan ndandani kerusakan sing disebabake amarga tumindak apus-apus.

Pros

  • Proteksi identitas bertenaga AI dinamis adhedhasar kebiasaan pribadi sampeyan lan ngawasi ancaman sing dianyari
  • Kabar lan tandha rinci
  • Pemantauan kredit lengkap karo opsi pembekuan kredit

cons

  • Bisa uga dianggep larang
  • Pemantauan media sosial diwatesi
  • Mung bisa entuk laporan kredit setaun saben taun

Rencana reregan

Pengawal Identitas sok-sok nawakake nyoba gratis, sing mung bisa ditemokake liwat kaca "Ketentuan Layanan" ing situs web kasebut.

Nanging, dheweke nawakake Jaminan dhuwit 30-dina ing rencana taunan lan tarif diskon liwat mitra afiliasi. Rencana tahunan uga diwenehake kanthi rong wulan layanan gratis.

PlanBiaya Rencana IndividuBiaya Rencana Kulawarga
Value$ 8.99 ($ 89.99 / taun)$ 14.99 ($ 149.99 / taun)
Total$ 19.99 ($ 199.99 / taun)$ 29.99 ($ 299.99 / taun)
Ultra$ 29.99 ($ 299.99 / taun)$ 39.99 ($ 399.99 / taun)

Kunjungi Pengawal Identitas kanggo ngerteni luwih lengkap babagan fitur lan rega rencana proteksi pencurian identitas sing beda.

3. Norton LifeLock (Perlindhungan penipuan online paling apik)

Norton Lifelock

Nyoba gratis: Sidhang gratis 30 dina

Price: Saka $ 9.99 saben wulan

Panutup Asuransi: $ 25,000 nganti $ 1 yuta

App Mobile: Ya, iOS lan Android

Pemantauan Biro Kredit Utama: Telung biro nglaporake kanthi rencana premium

Rating Trustpilot: stars 3.6

situs web: www.lifelock.com

LifeLock ngawasi nyolong identitas lan ancaman. Ndhaptar karo salah sawijining panyedhiya perlindungan pencurian identitas sing paling dipercaya kanggo ngreksa kredit, identitas, lan akun bank sampeyan nyolong identitas.

Fitur utama LifeLock kalebu nanging ora winates kanggo:

  • Tandha pangowahan alamat
  • Tandha registrasi kejahatan
  • Pemindaian rekaman pengadilan
  • Registrasi pelanggar jinis
  • Pemantauan web peteng
  • Kabar bingung data
  • Perlindhungan dompet dicolong
  • Ngawasi verifikasi ID
  • Monitor privasi
  • Kapabilitas ngunci kredit
  • Bantuan pemulihan identitas

Diadegake ing taun 2005, LifeLock diduweni dening Norton wiwit taun 2017. Saben rencana LifeLock kalebu langganan antivirus lan antimalware Norton360 - dadi layanan perlindungan pencurian identitas paling apik kanggo wong-wong sing nggunakake akeh wektu browsing ing sudhut internet sing mesthi dipertanyakan.

Fitur liyane sing nggawe penawaran iki minangka kemampuan kanggo beku akun lan mblokir pitakon karo telung biro kredit terkemuka ing Amerika.

Pros

  • Perlindhungan komputer lan piranti kanthi antivirus Norton360
  • Fitur ngunci kredit streamline
  • Periode uji coba gratis sing murah

cons

  • Jangkoan asuransi nyolong identitas diwatesi miturut rencana level sampeyan
  • Ana rega sing lumayan larang wiwit ragad langganan taun kapisan nganti kaloro
  • Sawetara fungsi mung bisa digunakake karo PC

Rencana reregan

LifeLock nawakake uji coba gratis 30 dina uga jaminan dhuwit bali 60 dina kanggo rencana taunan.

Dheweke uga nyedhiyakake rencana kulawarga layanan lengkap sing nganti limang bocah ing wulan Oktober 2020. Lengganan sampeyan bakal nambah drastis wiwit taun kapindho layanan.

PlanBiaya saben wulanRagad Tahunan IndividuRagad Wulan KulawargaRagad Tahunan Kulawarga
pilih$ 9.99 (gawe anyar $ 14.99 / m)$ 99.48 (gawe anyar $ 149.99 / taun)$ 23.99 (gawe anyar $ 38.99)$ 251.88 (gawe anyar $ 389.99 / taun)
Advantage$ 19.99 (gawe anyar $ 24.99 / m)$ 191.88 (gawe anyar $ 249.99 / taun)$ 36.99 (gawe anyar $ 59.99 / m)$ 371.88 (gawe anyar $ 599.99 / taun)
Ultimate Plus$ 29.99 (gawe anyar $ 34.99 / m)$ 299.88 (gawe anyar $ 349.99 / taun)$ 48.99 (gawe anyar $ 81.99 / m)$ 491.88 (gawe anyar $ 819.99)

Dolan maring LifeLock situs web kanggo ngerteni luwih lengkap babagan fitur lan rega rencana sing beda-beda.

4. IdentityIQ (Paling apik kanggo ngawasi keamanan sosial)

IdentitasIQ

Nyoba gratis: Uji coba 7 dina kanggo $ 1

Price: Saka $ 8.99 saben wulan

Panutup Asuransi: Nganti $ 1 yuta

App Mobile: Ora

Pemantauan Biro Kredit Utama: Pemantauan siji nganti telung biro gumantung karo rencana sampeyan

Rating Trustpilot: stars 3.8

situs web: www.identityiq.com

Paling misuwur kanthi rencana perlindungan sing terjangkau, IdentityIQ didegake ing taun 2009 lan dipimpin dening ahli sing duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing layanan perlindungan pencurian identitas.

Fitur utama IdentityIQ kalebu nanging ora winates kanggo:

  • Pemantauan laporan kredit
  • Pengawasan web peteng
  • Jangkoan kanggo pengacara lan ahli restorasi
  • Tandha nomer keamanan sosial
  • Perlindhungan nyolong ID sintetik
  • Ganti tandha alamat
  • Pemantauan jaringan nuduhake file
  • Pitulungan dompet sing ilang
  • Layanan pamilih surat sampah
  • Pemantauan pendaptaran pidana
  • Pemantauan kredit telung biro

Nalika rencana tingkat paling murah ora nawakake ngawasi skor kredit utawa laporan kredit, mula ora ana ngawasi saben dina saka salah siji saka telung biro kredit AS utama. Lan fitur iki uga kasedhiyan sing nggawe iki minangka layanan paling apik kanggo wong sing duwe anggaran nanging isih pengin nglindhungi nyolong identitas.

Pros

  • Pemantauan kredit sing ditingkatake
  • Jangkoan gratis nganti $ 25,000 kanggo kualifikasi anggota kulawarga
  • Dhukungan pelanggan adhedhasar AS

cons

  • Ora ana ngawasi media sosial
  • Ora ana aplikasi seluler
  • Nuduhake sawetara data sing dikoleksi karo pihak katelu

Rencana reregan

IdentityIQ ora duwe nyoba gratis, sanajan dheweke menehi opsi kanggo coba layanane 7 dina kanggo $ 1. Sampeyan bisa mbatalake lengganan kapan wae, nanging ora menehi pengembalian dana sajrone wulan layanan.

Nalika rencana kalebu asuransi nyolong identitas kanggo anggota kulawarga, dheweke ora duwe rencana kulawarga kanggo layanane.

PlanRagad WulanBiaya taunan
aman$ 8.99$ 91.99
Plus sing aman$ 11.99$ 122.99
Pro sing aman$ 21.99$ 224.99
Max sing aman$ 32.99$ 336.99

Kunjungi IdentityIQ kanggo ngerteni luwih lengkap babagan fitur lan rega rencana sing beda-beda.

5. IDShield (Paling apik kanggo kulawarga gedhe)

idshield

Nyoba gratis: 30-day trial free

Price: Saka $ 13.95 saben wulan

Panutup Asuransi: Nganti $ 1 yuta

App Mobile: Ya, iOS lan Android

Pemantauan Biro Kredit Utama: Pemantauan siji nganti telung biro gumantung karo rencana sampeyan

Rating Trustpilot: stars 4.3

situs web: www.idshield.com

IDShield mbantu nglindhungi sampeyan saka nyolong identitas kanthi ngawasi reputasi online, sandhi, kertu kredit, akun finansial, lan skor kredit.

Fitur utama IDShield kalebu nanging ora winates kanggo:

  • Pemantauan nomer keamanan sosial
  • Pemantauan web peteng
  • Pemindaian cathetan pengadilan
  • Pemantauan media sosial
  • Konsultasi tanpa wates
  • Pitulungan darurat 24/7
  • Laporan data medis
  • Dhukungan dompet sing ilang
  • Pelacakan skor lan nglaporake
  • Pemantauan cathetan umum

Divisi LegalShield, IDShield duwe luwih saka 1 yuta anggota. Sing mbedakake saka mayoritas layanan perlindungan pencurian identitas liyane yaiku dhukungan pelanggan sing paling dhuwur.

Kasunyatan, sanajan rencana tingkat paling ngisor kalebu ngawasi laporan kredit plus liyane sing gedhe banget. Nanging regane sejatine layanan iki dibandhingake karo perusahaan perlindungan pencurian identitas liyane asale saka rencana kulawarga kanthi skala gedhe.

Pros

  • Rencana kulawarga ngidini nganti 10 tanggungan
  • Pemantauan lan pambusakan makelar data
  • Akses menyang peneliti pribadi yen identitas sampeyan dicolong

cons

  • Ora ana ngawasi ID medis
  • Ora ana pangowahan tandha alamat
  • Pengalaman pangguna nalika mlebu rada ketinggalan jaman

Rencana reregan

IDShield nawakake sing nyengsemake 30-day trial free layanane lan biasane ora ana cetak sing apik. Nanging, elinga yen bathi restorasi kasebut ora kalebu masalah sing kedadeyan amarga kedadeyan pencurian identitas sadurunge mlebu karo dheweke.

Rencana biro IDShield mung ditawakake Pemantauan kredit TransUnion lan tandha penipuan. Dheweke uga ora duwe rencana tahunan.

PlanBiaya saben wulanRagad Wulan Kulawarga
1 Rencana Biro$ 13.95$ 26.95
3 Rencana Biro$ 17.95$ 32.95

Kunjungi IDShield situs web kanggo ngerteni luwih lengkap babagan fitur lan rega rencana sing beda-beda.

6. Identitas IDX & Privasi IDX (sadurunge MyIDCare - Paling apik kanggo laporan nglanggar data rinci)

idx MyIDCare

Nyoba gratis: 30-day trial free

Price: Saka $ 9.95 saben wulan

Panutup Asuransi: Nganti $ 1 yuta

App Mobile: Ya, iOS lan Android

Pemantauan Biro Kredit Utama: Pemantauan siji nganti telung biro gumantung karo rencana sampeyan

Rating Trustpilot: stars 4

situs web: www.idx.us/idx-identity

MyIDCare (saiki IDX) nyedhiyakake proteksi pencurian identitas lan layanan pemantauan sing dibangun kanggo Jaman Digital.

Fitur utama Identity IDX kalebu nanging ora diwatesi mung kanggo:

  • Mesin pengawasan CyberScan
  • Pemantauan kredit biro tunggal utawa telung
  • Layanan pamulihan kanthi jaminan pamulihan 100%
  • Tandha cepet
  • Laporan kredit tahunan
  • Cakupan dompet sing ilang
  • Pemantauan penipuan keamanan sosial
  • Pemantauan aplikasi utangan mbayari
  • Ganti tandha alamat
  • Pemantauan rekaman pengadilan
  • Rekam wulan saben wulan
  • Detektif sandhi
  • Tandha scam lan saran proteksi

IDX diduweni lan dioperasikake dening Ahli ID, perusahaan sing wis ana ing industri perlindungan pencurian ID suwene 15 taun.

Dheweke entuk reputasi apik kanggo nglindhungi data, mula ana akeh bisnis gedhe lan organisasi pamrentah sing dipercaya IDX supaya data sing paling sensitif bisa tetep aman.

Kanthi Rating + BBB, layanan Identitas IDX gabungan lan IDX Privasi nglindhungi sampeyan saka sangang jinis pencurian identitas kalebu medis, pidana, lapangan kerja, asuransi, lan liya-liyane.

Pros

  • Rekor pamulihan ID sing sampurna
  • Perlindhungan saka penipuan sing gegandhengan karo ID sintetik
  • Kalebu VPN

cons

  • Pemantauan media sosial menehi akeh positip palsu
  • Pengalaman pangguna sing ora apik
  • Proteksi lengkap mbutuhake rong layanan sing beda

Rencana reregan

Ana 30-day trial free kanggo Privasi IDX, sanajan katon yen Identity IDX ora nawakake nyoba gratis saiki. Pelanggan anyar entuk tarif diskon nalika mlebu, lan lengganan sampeyan bisa dibatalake kapan wae.

PlanBiaya saben wulanRagad Wulan KulawargaRagad Tahunan IndividuRagad Wulan Kulawarga
Privasi IDX$ 12.95 $ 99.95 
Esensial Identitas$ 9.95$ 19.95$ 107.46$ 215.46
Identitas Premier$ 19.95$ 39.95$ 215.46$ 431.46

Kunjungi situs web IDX kanggo ngerteni luwih lengkap babagan fitur lan rega rencana sing beda-beda.

7. Equifax ID Watchdog (Paling apik kanggo dhukungan resolusi pencurian ID)

id pengawas

Nyoba gratis: Ora Ana

Price: Saka $ 14.95 saben wulan

Panutup Asuransi: Nganti $ 1 yuta

App Mobile: Ya, iOS lan Android

Pemantauan Biro Kredit Utama: Pemantauan siji nganti telung biro gumantung karo rencana sampeyan

Rating Trustpilot: stars 4

situs web: www.idwatchdog.com

ID Watchdog nyedhiyakake proteksi pencurian identitas lan layanan resolusi kanggo individu lan perusahaan.

Fitur utama ID Watchdog kalebu nanging ora winates ing:

  • Pemantauan web peteng
  • Pemantauan utangan subprime
  • Pemantauan cathetan umum
  • USPS ngganti tandha alamat
  • Tandha sing bisa disesuaikan
  • Bantuan beku kredit
  • Pemantauan transaksi berisiko tinggi
  • Pemantauan media sosial
  • Pemantauan pendaptaran pelanggar seks
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7

Diduweni dening biro kredit Equifax lan adhedhasar ing Denver, ID Watchdog minangka salah sawijining perusahaan perlindungan pencurian identitas sing nawakake layanan minangka bathi karyawan.

Salah sijine layanan liyane sing ora umum yaiku kunci kredit multi-biro siji tutul. Siji liyane mbusak informasi pribadi sampeyan saka basis data sing asring spammer ngirim email sampeyan sampah lan penawaran liyane sing ora dikarepake.

Pros

  • Kemampuan kanggo ngunci laporan kredit Equifax anak sampeyan
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • Kemampuan kanggo nyegah jinis utangan tartamtu dibukak nganggo jeneng sampeyan

cons

  • Ora ana alat keamanan komputer kaya piranti lunak antivirus
  • Biro kredit sing duwe ID Watchdog dadi korban sawetara pelanggaran data anyar
  • Ora nawakake jangkoan asuransi ganti rugi karo rencana

Rencana reregan

ID Watchdog ora nawakake uji coba gratis lan jaminan dhuwit bali. Rencana kulawarga uga mung ndhukung maksimal patang bocah.

PlanBiaya saben wulanRagad Wulan KulawargaRagad Tahunan IndividuRagad Tahunan Kulawarga
ID Watchdog Plus$ 14.95$ 25.95$ 164$ 287
ID Watchdog Platinum$ 19.95$ 34.95$ 219$ 383

Kunjungi ID Watchdog kanggo ngerteni luwih lengkap babagan fitur lan rega rencana sing beda-beda.

Apa Layanan Proteksi Maling Identitas, lan Napa Aku Perlu kasebut?

Nyolong identitas yaiku nalika kriminal nggunakake informasi pribadi - kaya jeneng sampeyan, nomer jaminan sosial, utawa nomer kertu kredit - tanpa idin, kanggo nindakake penipuan utawa tindak pidana liyane.

Pencurian identitas lan penipuan minangka masalah sing saya akeh.

Miturut Institut Informasi Asuransi, ing taun 2020 1.4 yuta keluhan pencurian identitas ing AS nyathet 29 persen kabeh komplain sing ditampa dening FTC, sing nganti 20 persen dibandhingake karo 2019.

keluhan nyolong id

Nerangake apa layanan perlindungan pencurian identitas bisa dadi rumit, ngelingi miliaran macem-macem data sing diawasi perusahaan proteksi identitas paling dhuwur. 

Nanging panjelasan paling gampang yaiku ngawasi basis data lan situs web online kanggo nyebutake informasi pribadi sampeyan, kalebu lisensi driver, ID medis, akun bank, lan nomer jaminan sosial.

Ana puluhan layanan proteksi ID sing beda kanthi macem-macem fitur lan mupangate. Nanging fitur penting sing ditawakake paling apik kalebu:

  • Owahi ngawasi alamat
  • SSN monitoring
  • Pemantauan web peteng
  • Pemantauan pencurian ID dhasar lan maju
  • Pemantauan nyolong identitas bocah
  • Kebijakan asuransi pulih

Apa macem-macem jinis pencurian identitas?

Sampeyan bisa uga nyolong nyolong identitas minangka sesuatu sing mung sampeyan deleng ing TV nalika ana pembunuh njupuk korban korban lan ndalang dadi kanca, kulawarga, lan kolega.

Nanging pencurian identitas online luwih alus tinimbang iki. Maling identitas bisa nganggep identitas sampeyan kanthi pirang-pirang cara - biasane sing ora kalebu verifikasi fisik manawa sampeyan ngarani sampeyan.

Maling Identitas Keuangan

Iki minangka jinis pencurian identitas sing paling umum. Sampeyan kalebu wong sing pura-pura nalika sampeyan sesambungan karo institusi finansial lan macem-macem toko. Iki bisa uga tegese njupuk utangan, ndhaptar hipotek, utawa tuku barang kanthi online.

Miturut Sinau Penipuan Identitas Javelin 2020, jinis pencurian ID finansial sing paling cepet yaiku penipuan pengambilalihan akun lan nganti 72% saka taun sadurunge.

Maling Identitas Bocah

Jinis pencurian identitas iki asring ditindakake dening anggota kulawarga lan biasane mung ditemokake nalika bocah wis cukup tuwa kanggo miwiti ndhaptar utang lan mbukak akun dhewe.

Maling Identitas Keamanan Sosial

Iki minangka wujud pencurian ID sing paling mbebayani amarga informasi kasebut bisa digunakake kanggo nindakake tumindak apus-apusan. Iki kalebu prekara sing njaluk bathi saka ngajokake ngasilake pajak utawa cara liya, mbukak akun, ndhaptar lisensi kredit utawa nyopir, lan liya-liyane. Kabeh nalika nyamar kaya sampeyan.

Maling Identitas Lisensi Driver

Iki biasane nyakup dompet fisik sampeyan sing dicolong nanging bisa digunakake dening penipu supaya ora ana kutipan sing bakal dadi rekor nyopir sampeyan.

Maling Identitas Kriminal

Ing kene ana kriminal nggunakake jeneng sampeyan lan / utawa SSN nalika dheweke dipenjara amarga ana pelanggaran. Kadurjanan apa wae sing ditindakake banjur rampung ing cathetan permanen lan bisa nyebabake masalah sing ora ana gandhengane karo pribadi lan karya sampeyan.

Maling Identitas Pakaryan

Iki nalika ana sing nggunakake SSN ing formulir aplikasi kerja, saengga nggawe sampeyan layak mbayar pajeg kanthi upah lan liya-liyane.

Maling Identitas Asuransi

Iki nalika ana sing nggunakake rincian pribadi kanggo njaluk utawa njaluk tunjangan asuransi atas jeneng sampeyan. Iki tegese sampeyan ora katutupan kedadeyan yen nandhang penyakit utawa cilaka, omah sampeyan rusak amarga bencana alam, utawa sampeyan kecelakaan mobil.

Maling Identitas Sintetis

Iki minangka jinis penipuan identitas paling cepet miturut Komisi Perdagangan Federal (FTC) lan diwakili 80-85% saka penipuan identitas ing wayahe. Iki minangka operasi canggih sing nggabungake macem-macem elemen saka pirang-pirang wong kanggo nggawe identitas palsu sing anyar.

Maling Identitas Medis

Laporan dening Pusat Penelitian Maling Identitas nuduhake manawa industri medis ngalami pelanggaran data nomer loro paling dhuwur ing taun 2019. Informasi medis iki digunakake dening aktor jahat kanggo nampa layanan medis sing ora bisa diakses.

Jinis proteksi nyolong ID

Layanan perlindungan pencurian identitas nyumbang kanggo katenangan pikiran sampeyan kanthi ngawasi informasi pribadi lan finansial sampeyan.

Layanan proteksi identitas dirancang kanggo ngatasi masalah. Dheweke bakal ngabari sampeyan babagan kegiatan sing curiga, bisa kerja bareng sampeyan babagan masalah sing bakal muncul, lan uga nutupi kerugian finansial sing ditindakake dening pengambilalihan akun.

Mangkene jinis layanan proteksi identitas sing paling umum sing disedhiyakake kanggo nglindhungi sampeyan saka kabeh jinis pencurian identitas.

Ngawasi Kredit

Tandha ditanggepi dening layanan kasebut kapan wae ana penyelidikan sing ora sah diwiwiti utawa ana perubahan ing laporan kredit sampeyan.

Pembekuan Kredit

Pembekuan dilebokake ing cathetan kredit sampeyan, supaya para kreditor anyar sing njaluk akses supaya ora entuk laporan nganti sampeyan beku.

Ngawasi Laporan Kredit

Laporan kredit sampeyan bakal diawasi suwe-suwe yen ana pangowahan sing nuduhake manawa ana wong sing ngakses utawa ngrusak cathetan sampeyan tanpa idin.

Asuransi Maling Identitas

Jangkoan iki bakal mbayar sampeyan biaya sing ditanggung minangka asil pencurian identitas langsung lan menehi dhukungan nalika sampeyan ngatasi kedadeyan kasebut.

Layanan Pemulihan Identitas

Layanan kasebut mbantu sampeyan ngontrol maneh identitas sampeyan lan mulihake kerusakan apa wae sing wis kedadeyan, kayata ndandani kredit utawa dokumen penggantian kaya lisensi driver utawa sertifikat kelairan.

Pemantauan Biro Kredit

Iki minangka layanan sing proaktif ing ngendi pangowahan informasi pribadi sampeyan dipantau dening biro kredit sing nyedhiyakake layanan perlindungan.

Tandha Email

Kabar manawa ana pangowahan informasi pribadi sampeyan bakal dikirim menyang email liwat sampeyan supaya sampeyan bisa njupuk tindakan sing pas yen prelu.

Manajemen Sandi sing Aman

Nggunakake manager sandi kredensial login sampeyan disimpen kanggo saben situs web dadi mung sampeyan sing bisa ngakses utawa ngganti. Apa wae kegiatan sing curiga mateni tandha utawa kredensial diganti kanggo sampeyan.

Liyane - Layanan proteksi identitas uga kalebu layanan tradisional kayata proteksi utang lan asuransi jiwa, uga alat online kanggo ngreksa identitas sampeyan kayata sistem manajemen kata sandi.

Kepiye carane nglaporake nyolong identitas?

Yen sampeyan korban nyolong identitas, file laporan karo agensi penegak ukum lokal. Sabanjure, hubungi salah siji saka telung biro kredit utama kanggo nyelehake peringatan penipuan ing file sampeyan.

Nyuwun salinan laporan kredit kanggo mriksa akun utawa kegiatan sing apus-apus jenenge. Yen sampeyan nemokake akun utawa kegiatan apus-apus, file laporan pencurian identitas karo FTC ing ftc.gov/idtheft utawa nelpon Hotline Maling Identitas FTC ing 866-438-4338.

Sampeyan uga bisa ngirim komplain dhewe karo FTC kanggo nanggung maling identitas supaya bisa tumindak lan menehi tandha marang wong liya yen sampeyan dadi korban kejahatan iki. FTC ora bakal dikenani biaya konsumen kanggo ngajokake keluhan IdentityTheft.gov.

Tabel Comparison

CompanyTrial freepriceJangkoan AsuransiPemantauan Biro Kredit UtamaRating Trustpilot
IdentityForce14-dinaSaka $ 17.95 / blnNganti nganti $ 1 yutaMung karo rencana premiumstars 4.5
Pengawal Identitassok-sokSaka $ 8.99 / blnNganti nganti $ 1 yutaMung nawakake laporan kredit tahunanstars 4.2
LifeLock30-dinaSaka $ 9.99 / bln$ 25,000 nganti $ 1 yutaTelung biro nglaporake kanthi rencana premiumstars 3.6
IdentitasIQ7 dina kanggo $ 1Saka $ 8.99 / blnNganti nganti $ 1 yutaPemantauan siji nganti telung biro gumantung karo rencana sampeyanstars 3.8
IDShield30-dinaSaka $ 13.95 / blnNganti nganti $ 1 yutaPemantauan siji nganti telung biro gumantung karo rencana sampeyanstars 4.3
Identitas IDX (biyen MyIDCare)30-dinaSaka $ 9.95 / blnNganti nganti $ 1 yutaPemantauan siji nganti telung biro gumantung karo rencana sampeyanstars 4
ID WatchdogOra AnaSaka $ 14.95 / blnNganti nganti $ 1 yutaPemantauan siji nganti telung biro gumantung karo rencana sampeyanstars 4

Pitakonan Paling Sering

Apa nyolong identitas?

Pencurian identitas kedadeyan yen ana sing nggunakake informasi pribadi - kaya jeneng sampeyan, nomer Jaminan Sosial, utawa nomer kertu kredit - tanpa idin, kanggo nindakake penipuan utawa tindak pidana liyane.

Apa sampeyan mbayar proteksi nyolong identitas?

Paling ora, miturut statistik 33% wong diwasa ing AS ngalami pencurian identitas, kanthi panliten liyane dening Javelin sing nuduhake yen rata-rata kerugian saben korban yaiku $ 1,100. Yen imbang karo biaya layanan pangayoman pencurian identitas, ya - kudu dibayar kanggo nglindhungi pencurian identitas.

Suwene apa maneh kanggo pulih saka nyolong identitas?

Iki bakal gumantung suwene pencurian kasebut ora bisa dideteksi lan apa penipu nggunakake identitas sampeyan. Ing sawetara kasus, bisa dirampungake sajrone sedina. Kanggo wong liya, karusakane bisa mbutuhake pirang-pirang taun lan ewonan jam kanggo pulih.

Kepiye aku bisa ngerti yen ana sing nggunakake identitasku?

Ana 4 cara utama kanggo mriksa manawa ana sing nggunakake identitas sampeyan. Iki yaiku:

Priksa manawa ora ana sing ngowahi alamat tagihan kanthi nglacak tagihan sing wis ora ditampa.
Goleki biaya ing akun sampeyan kanggo barang sing sampeyan ora tuku.
Tinjau laporan akun bank sampeyan babagan penarikan sing ora sampeyan lakoni.
Dolan maring AnnualCreditReport.com lan ndhaptar laporan kredit tahunan gratis, banjur priksa akun sing ora sampeyan kenal.

Kepiye cara nglindhungi identitas kanthi gratis?

Jaga kertu jaminan sosial sampeyan aman, amarga iki cara sing paling gampang kanggo para penipu entuk informasi sing dibutuhake kanggo nyolong identitas sampeyan. Lindhungi dokumen sing ngemot informasi pribadi lan aja nganti menehi informasi pribadi liwat telpon. Watch kanggo apus-apus phishing, sandhi nglindhungi piranti, lan uga nggunakake pangatur tembung sandhi.

Kepiye cara mriksa manawa ana sing nggunakake nomer jaminan sosial?

Cara paling gampang kanggo mriksa iki yaiku ngunjungi www.socialecurity.gov/statement. Nyuwun pernyataan penghasilan lan tunjangan Administrasi Jaminan Sosial, banjur priksa manawa ana sing nggunakake SSN kanggo entuk kerja utawa nyingkiri pajak.

Layanan perlindungan pencurian identitas sing paling apik?

Layanan proteksi pencurian identitas paling apik gumantung karo anggaran sampeyan, fitur tartamtu sing sampeyan goleki, lan tingkat sukses layanan sing dimaksud. Nanging kita yakin manawa IdentityForce dening Sontiq menehi perlindungan paling apik kanthi rega paling apik.

Summary

Pencurian identitas minangka masalah serius sing terus saya tuwuh, kanthi para penjahat nemokake cara kanggo hack database lan nyolong informasi pribadi kanthi cepet kaya teknologi kanggo mungkasi. Nyatane, yen tren saiki minangka hakim, proteksi nyolong ID bakal dadi luwih penting ing mbesuk.

Kita pengin supaya kabeh pengunjung tetep aman lan duwe alat sing dibutuhake kanggo nglindhungi identitas. Yen sampeyan duwe anggaran sing angel banget lan ora bisa mbayar layanan proteksi pencurian ID sing paling terjangkau, bukak www.kamarlingkaran.gov.

Iki minangka layanan restorasi identitas sing ditawakake pamrentah AS sing mbantu korban laporan pencurian identitas lan pulih saka kerusakan sing disebabake.

Kepiye perusahaan perlindungan pencurian identitas kasebut dites?

Analisisku nyoba fitur, rencana rega, kekuwatan utawa kekurangan, lan nilai sakabehe nggunakake saben layanan. Nanging, ulasan kasebut ora jero amarga ora bisa evaluasi aplikasi perlindungan pencurian identitas.

Amarga iki butuh pirang-pirang wulan uji coba lan hacking akun pribadi kanthi sengaja kanggo ndeleng manawa layanan kasebut bisa digunakake. Sampeyan mbutuhake mbabarake informasi sing bisa dingerteni pribadi, nindakake pirang-pirang kir kredit, lan mbebayani yen informasi sing bisa dingerteni pribadi saya dibukak.

Cathetan Suku

Bab lan Paragraf

Perlindhungan Nyolong ID Paling Apik

IdentityForce
# 1 IdentityForce

Saka $ 17.95 / wulan

Kunjungi IdentityForce

Pengawal Identitas
# 2 Penjaga Identitas

Saka $ 8.99 / wulan

Kunjungi Pengawal Identitas

lifelock
# 3 LifeLock

Saka $ 9.99 / wulan

Dolan maring LifeLock