Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

ClickFunnels vs Leadpages (Apa Bedane?)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan ana ing ruang pemasaran online, kemungkinan sampeyan wis krungu babagan Leadpages lan ClickFunnels. Iki minangka platform pemasaran konversi sing mbantu bisnis nambah prospek lan dodolan. Dadi, apa bedane ClickFunnels vs Leadpages, lan sing paling apik kanggo sampeyan?

Summary: Loro alat kasebut mbantu ngowahi pengunjung dadi pelanggan lan / utawa mbayar pelanggan nanging prabédan utama antarane ClickFunnels lan Leadpages yaiku ClickFunnels minangka pembangun corong penjualan lan Leadpages minangka pembangun kaca kebangkrutan.

fiturClickFunnelsPangiringan
logo clickfunnelslogo leadpages
SummaryLoro-lorone minangka pilihan sing apik, nanging duwe fitur sing beda. Leadpages biasane nggawe kaca, kanthi sawetara fitur corong penjualan dhasar. ClickFunnels, ing sisih liya, dirancang khusus kanggo nggawe corong penjualan. Dadi, yen sampeyan pengin nggawe corong kompleks kanthi pirang-pirang langkah lan upsells / downsells, ClickFunnels minangka pilihan sing luwih apik.
priceSaka $ 127 saben wulanSaka $ 37 saben wulan
Rencana gratisOra - nyoba 14 dinaOra - nyoba 14 dina
fitur⭐ 🥇⭐⭐⭐⭐⭐
Ease🥇🥇
Value for Money🥇⭐⭐⭐⭐⭐
situsDolan maring ClickFunnels.comDolan maring Leadpages.com

Pangiringan minangka pembangun landing page sing kuat, nanging prasaja, seret lan selehake sing mbantu bisnis nambah tingkat konversi.

ClickFunnels, ing sisih liya, minangka platform pemasaran konversi kabeh-ing-siji lengkap sing nyakup kabeh saka pembuat kaca kebangkrutan menyang email autoresponders kanggo pesenan formulir lan liya-liyane.

Singkatnya, Leadpages minangka alat sing apik kanggo mbangun kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur, nanging yen sampeyan pengin solusi marketing konversi lengkap, ClickFunnels minangka cara kanggo pindhah.

Mangkene a mbandhingake sisih supaya sampeyan bisa ndeleng apa bedane utama antarane ClickFunnels lan Leadpages.

fitur tombolClickFunnelsPangiringan
Mbangun kaca kebangkrutan konversiYaYa
Mbangun popup, remet kaca, opt-inYaYa
Mbangun kabeh situs webYaYa
Editor drag-and-drop visual tanpa kodeYaYa
Built-in marketing email lan buletinYaYa
A/B testing lan eksperimenYaYa
Piranti lunak program afiliasi sing dibangunYaOra Ana
Pembuat corong penjualan (Corong Kaca Squeeze, Corong Survei, Corong Peluncuran Produk, Corong Tripwire, Corong Tindak Lanjut)YaOra Ana
CRM sing dibangunYaOra Ana
Otomatis lan alur kerjaYaYa
E-commerce, adol produk lan nampa pembayaranYaYa
Integrasi karo WordPressYaYa
Nggawe situs anggota lan webinarYaOra Ana

Apa Kaca Landing lan Corong Penjualan?

A landing page minangka kaca web sing dirancang kanggo njupuk informasi kontak pengunjung, biasane minangka ijol-ijolan gratis utawa insentif liyane.

Leadpages lan ClickFunnels minangka alat sing bisa digunakake kanggo nggawe landing page.

Bentenane utama ing antarane loro yaiku Leadpages mung fokus ing nggawe kaca kebangkrutan, dene ClickFunnels minangka platform marketing lengkap sing bisa digunakake kanggo macem-macem aktivitas marketing, kalebu nggawe kaca kebangkrutan.

Corong dodolan minangka proses mbatesi klompok gedhe pelanggan potensial menyang klompok cilik wong sing luwih seneng tuku produk utawa layanan.

carane sales funnel bisa

ClickFunnels minangka salah sawijining tukang corong sing paling populer.

Leadpages vs ClickFunnels

Apa bedane Leadpages lan ClickFunnels?

Leadpages minangka alat sing ngidini sampeyan nggawe landing page. Kaca kebangkrutan minangka kaca tartamtu ing situs web sampeyan sing dirancang kanggo ngowahi pengunjung dadi timbal. Iki biasane ditindakake kanthi nduwe formulir panangkepan timbal ing kaca kebangkrutan.

Leadpages minangka pembangun kaca seret lan selehake sing ngidini sampeyan nggawe lan ngatur kaca kanthi gampang kanggo situs web, blog, utawa media sosial. Lan, sampeyan bisa nggunakake Leadpages kanggo njupuk timbal lan ngembangake dhaptar email sampeyan.

fitur leadpages

Leadpages minangka alat sing apik kanggo wong sing lagi miwiti marketing online. Gampang digunakake lan ora mbutuhake kawruh coding. Kajaba iku, Leadpages nawakake macem-macem template supaya sampeyan bisa nggawe landing page sing katon profesional tanpa nyewa desainer.

ClickFunnels, ing sisih liya, minangka alat sing ngidini sampeyan nggawe corong penjualan. Corong penjualan minangka seri kaca ing situs web sampeyan sing dirancang kanggo njupuk pengunjung saka dadi timbal dadi pelanggan.

ClickFunnels minangka platform marketing kabeh-ing-siji sing ngidini sampeyan njupuk timbal, mbangun dhaptar email, lan adol produk. ClickFunnels uga dilengkapi karo keranjang blanja sing dibangun supaya sampeyan bisa adol produk langsung saka situs web sampeyan.

ClickFunnels minangka alat sing apik kanggo wong-wong sing wis siyap njupuk bisnis online menyang tingkat sabanjure. Iku luwih larang tinimbang Leadpages, nanging nawakake luwih akeh fitur. Kajaba iku, Clickfunnels gampang digunakake lan dilengkapi macem-macem template lan materi pelatihan.

fitur clickfunnels

Leadpages fokus kanggo mbantu sampeyan ngasilake lead, dene ClickFunnels fokus kanggo mbantu sampeyan nutup dodolan.

Yen sampeyan nggoleki alat kanggo mbantu ngembangake bisnis, mula sampeyan kudu mriksa Leadpages lan ClickFunnels.

Ciptaan Corong

Nalika nggawe corong marketing, ClickFunnels lan Leadpages nawakake alat sing gampang digunakake. Nanging, ana sawetara prabédan utama antarane loro sing sampeyan kudu ngerti.

Leadpages fokus kanggo mbantu sampeyan nggawe kaca kebangkrutan siji sing bisa digunakake kanggo ngarahake lalu lintas menyang tawaran. ClickFunnels, ing sisih liya, dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe kabeh corong penjualan. Iki tegese ClickFunnels nduweni fitur lan opsi luwih akeh tinimbang Leadpages.

Salah sawijining fitur utama Clickfunnels yaiku kemampuan kanggo nggawe formulir pesenan lan upsells. Iki bisa dadi alat sing terkenal yen sampeyan pengin nambah nilai pesenan rata-rata. Leadpages saiki ora nawakake fitur iki.

Bentenane penting liyane yaiku ing rega. Leadpages duwe model langganan saben wulan ing ngendi sampeyan mbayar ragad rata-rata preduli saka pirang-pirang kaca kebangkrutan sing digawe. ClickFunnels, ing sisih liya, nggunakake model rega berjenjang sing sampeyan mbayar luwih akeh nalika sampeyan nambahake fitur liyane.

Sakabèhé, ClickFunnels minangka alat sing luwih kuat tinimbang Leadpages. Nanging, iku uga luwih larang.

Yen sampeyan lagi miwiti, Leadpages bisa dadi pilihan sing luwih apik. Nanging yen sampeyan nggoleki fitur lan opsi liyane, ClickFunnels minangka pilihan sing luwih apik.

Generasi Lead

Yen sampeyan lagi mbukak bisnis online, sampeyan ngerti pentinge duwe dhaptar email sing kuwat. Sawise kabeh, dhaptar email sampeyan kebak wong sing wis nuduhake minat karo apa sing sampeyan tawarake.

Nanging apa yen sampeyan lagi miwiti lan durung duwe akeh timbal? Ing kono Leadpages mlebu.

Leadpages minangka alat sing kuat sing bisa mbantu sampeyan ngembangake dhaptar email kanthi cepet lan efisien. Lan yen sampeyan duwe dhaptar email sing gedhe, sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngasilake luwih akeh timbal lan dodolan kanggo bisnis sampeyan.

Dadi, apa bedane Leadpages lan ClickFunnels? Ayo dideleng.

Leadpages minangka alat sing mbantu sampeyan njupuk lead. Iki menehi sampeyan macem-macem template sing bisa digunakake kanggo nggawe kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur.

ClickFunnels, ing tangan liyane, minangka solusi kabeh-ing-siji sing mbantu sampeyan ora mung njupuk timbal nanging uga ngowahi dadi pelanggan. Nerangake karo sistem pemasaran email sing dibangun supaya sampeyan bisa tetep sesambungan karo pimpinan lan pelanggan.

Yen sampeyan lagi miwiti lan butuh alat kanggo nulungi sampeyan ngembangake dhaptar email kanthi cepet, mula Leadpages minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan lagi nggoleki solusi kabeh-ing-siji sing bakal mbantu sampeyan njupuk timbal lan ngowahi dadi pelanggan, banjur ClickFunnels minangka cara sing kudu ditindakake.

Ease

Apa sampeyan pengin miwiti bisnis online, nanging ora yakin platform sing digunakake?

Yen sampeyan lagi ngelingi Leadpages lan ClickFunnels, sampeyan pancen begja. Loro-lorone platform kasebut dikenal kanthi gampang digunakake lan kemampuan kanggo mbantu bisnis tuwuh.

Apa bedane Leadpages lan ClickFunnels?

Nalika nerangake gampang digunakake, Leadpages minangka pemenang sing jelas. Platform kasebut gampang digunakake lan nawakake macem-macem fitur sing bisa ditindakake bisnis.

ClickFunnels, ing sisih liya, rada rumit. Sanajan nawakake sawetara fitur sing ora diwenehake dening Leadpages, bisa uga luwih angel digunakake.

Pungkasane, keputusan babagan platform sing bakal digunakake yaiku pilihan pribadi. Yen sampeyan nggoleki platform prasaja sing bisa digunakake kanggo miwiti kanthi cepet, Leadpages minangka pilihan sing apik.

Yen sampeyan nggoleki platform sing luwih rumit kanthi fitur liyane, ClickFunnels bisa dadi pilihan sing luwih apik.

Key Takeaway: Kanggo nambah fungsionalitas situs web sampeyan, priksa manawa gampang digunakake lan navigasi, nyedhiyakake informasi utawa layanan sing digoleki pangguna, lan tetep paling anyar.

Reregan

Rega mesthi dadi salah sawijining pertimbangan utama nalika milih piranti lunak apa wae, lan Leadpages lan ClickFunnels nawakake macem-macem pilihan rega sing cocog karo anggaran lan kabutuhan sing beda.

Leadpages umume luwih terjangkau saka rong pilihan kasebut, kanthi rencana paling murah wiwit $ 37 saben wulan.

ClickFunnels, ing sisih liya, duwe rega wiwitan $127 saben wulan. Sinau luwih lengkap babagan Rencana rega ClickFunnel ing kene.

Nanging, penting kanggo dicathet yen rencana paling murah Leadpages ora kalebu sawetara fitur sing luwih maju sing kasedhiya karo ClickFunnels, kayata kemampuan kanggo nggawe corong penjualan, corong opt-in, lan Situs anggota ClickFunnels.

Yen sampeyan butuh fitur kasebut, sampeyan kudu ndhaptar salah sawijining rencana Leadpages sing luwih larang, sing diwiwiti saka $79 saben wulan.

ClickFunnels uga nawakake a 14-day trial free, sing menehi sampeyan kesempatan kanggo nyoba kabeh fitur piranti lunak sadurunge sampeyan nindakake rencana mbayar. Leadpages ora nawakake uji coba gratis, nanging duwe garansi dhuwit bali 14 dina.

Dadi, apa bedane Leadpages lan ClickFunnels? Rega minangka salah sawijining prabédan utama, kanthi Leadpages minangka pilihan sing luwih terjangkau. Nanging, ClickFunnels nawakake uji coba gratis lan fitur sing luwih maju, dene Leadpages duwe jaminan dhuwit bali.

Yen sampeyan nyoba mutusake endi sing bakal digunakake kanggo bisnis sampeyan, mesthine gumantung saka apa sing sampeyan butuhake lan pira sampeyan pengin mbuwang. Yen sampeyan mung butuh kaca kebangkrutan sing prasaja, Leadpages minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan butuh sing luwih kuat, Clickfunnels minangka cara sing kudu ditindakake.

fungsi

Yen sampeyan lagi mbukak bisnis online, kemungkinan sampeyan tansah golek cara kanggo nambah fungsi situs web sampeyan. Sawise kabeh, situs web fungsional minangka bagean penting saka bisnis online sing sukses.

Nanging apa sejatine fungsi situs web?

Lan kepiye sampeyan bisa nambah?

Fungsi situs web mung minangka kemampuan situs web kanggo nindakake tujuan sing dituju. Situs web fungsional yaiku situs web sing gampang digunakake lan navigasi, lan nyedhiyakake informasi utawa layanan sing digoleki pangguna.

Ana sawetara cara kanggo nambah fungsi situs web sampeyan.

1. Priksa manawa Situs web Sampeyan Gampang Gunakake lan Navigasi

Iki bisa uga katon kaya ora ana gunane, nanging penting kanggo mesthekake situs web sampeyan gampang digunakake lan navigasi. Yen pangguna ora ngerti carane nggunakake situs web sampeyan, dheweke ora bakal tetep suwe.

2. Nyedhiyani Informasi utawa Layanan sing Digoleki Pangguna

Yen sampeyan pengin supaya pangguna bali menyang situs web sampeyan, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan nyedhiyakake informasi utawa layanan sing digoleki. Yen sampeyan ora yakin apa sing digoleki pangguna, coba tindakake survey utawa polling kanggo ngerteni.

3. Tansah nganyari situs web

Yen sampeyan pengin pangguna terus bali menyang situs web sampeyan, sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan tetep nganyari kanthi konten anyar. Yen situs web sampeyan wis lawas, pangguna bakal pindhah menyang situs web sing luwih anyar.

4. Priksa manawa Situs web Sampeyan Bisa Diakses

Iki tegese nggawe manawa situs web sampeyan bisa diakses dening pangguna sing ora duwe kabisan. Yen sampeyan situs web ora bisa diaksese, sampeyan bisa uga ora kalebu bagean gedhe saka pamirsa potensial.

5. Priksa manawa Situs web Sampeyan Aman

Yen sampeyan njaluk pangguna ngetik informasi sensitif ing situs web sampeyan, sampeyan kudu nggawe manawa situs web sampeyan aman.

Iki tegese mesthekake yen situs web sampeyan ndhelik lan kabeh data disimpen kanthi aman. Iki mung sawetara cara sampeyan bisa nambah fungsi situs web sampeyan.

Kanthi njupuk wektu kanggo nambah fungsi situs web sampeyan, sampeyan bakal bisa njaga pangguna bali menyang situs sampeyan lan ningkatake kemungkinan sukses.

integrasi

Nanging apa sing kedadeyan nalika platform kasebut ora ngobrol?

Ing kono ana integrasi. Integrasi ngidini platform piranti lunak sing beda kanggo komunikasi lan nuduhake data.

Iki bisa dadi wektu-ngirit ageng, lan bisa mbantu supaya kasalahan lan duplikasi gaweyan.

Leadpages lan Clickfunnels minangka rong platform populer sing digunakake dening bisnis online. Loro-lorone nawakake akeh fitur lan mupangat, nanging ora bisa nggabungake kanthi asli.

Ing kono integrasi pihak katelu mlebu.

Ana sawetara opsi beda kanggo nggabungake Leadpages lan Clickfunnels. Salah sijine yaiku nggunakake platform kaya Zapier, sing nyambungake platform piranti lunak sing beda-beda lan ngotomatisasi tugas ing antarane.

Pilihan liyane yaiku nggunakake plugin kaya Leadpages kanggo Clickfunnels, sing nambah fungsi Leadpages menyang Clickfunnels.

Opsi apa wae sing sampeyan pilih, nggabungake Leadpages lan Clickfunnels bisa ngirit wektu lan repot. Uga bisa mbantu supaya kesalahan lan duplikasi gaweyan.

Cithakan lan Designs

Nalika nerangake bisnis online, ana rong sekolah pamikiran nalika nerangake template situs web. Sawetara wong percaya yen nggunakake cithakan minangka cara sing paling cepet lan paling gampang kanggo mbukak situs web.

Liyane percaya yen cithakan diwatesi lan luwih becik diwiwiti saka awal.

Leadpages minangka pembangun situs web sing ngidini sampeyan nggawe kaca tanpa kudu kode saka awal. Sampeyan bisa milih saka macem-macem template sing wis dirancang utawa nggawe kaca khusus sampeyan dhewe.

ClickFunnels, ing sisih liya, rada rumit. Iki dirancang kanggo wong sing pengin nggawe corong penjualan, yaiku seri kaca sing mimpin pelanggan liwat tuku.

ClickFunnels uga duwe editor seret lan selehake, nanging luwih rumit tinimbang Leadpages.

Yen sampeyan fokus utamane ing generasi timbal, mula Leadpages minangka pilihan sing apik. Nanging yen sampeyan pengin nambah dodolan lan ngembangake bisnis sampeyan, mula ClickFunnels minangka cara sing kudu ditindakake.

Loro-lorone platform kasebut duwe pro lan kontra, mula sampeyan kudu mutusake endi sing cocog kanggo bisnis sampeyan.

Apa Bedane Antarane Leadpages lan ClickFunnels?

Yen goal sampeyan kanggo ngasilake lead lan sales, banjur Leadpages minangka pilihan sing luwih apik. Pembangun kaca kebangkrutan Leadpages ditujokake kanggo kabeh wong saka pemasar sing berpengalaman nganti total pamula.

Nggawe landing page gampang kaya nyeret judhul, subjudul, titik peluru, gambar, lan unsur liyane menyang kanvas kosong.

Nggunakake pembangun kaca kebangkrutan ing Leadpages, sampeyan bisa nambah unsur khusus kaya countdown lan video muter otomatis menyang kaca kebangkrutan. Nggabungake kaca kebangkrutan sing resik minangka proses sing prasaja lan cepet — yen sampeyan wis kenal karo UI, sampeyan bakal bisa nindakake ing sawetara menit.

Yen sampeyan pengin luwih saka mung nggawe kaca kebangkrutan, banjur ClickFunnels minangka pilihan sing luwih apik. ClickFunnels kalebu macem-macem fitur sing bakal mbantu sampeyan ngembangake bisnis online. Saliyane nggawe kaca kebangkrutan, Leadpages kalebu alat kanggo mbangun formulir opt-in, pop-up, lan bar lengket.

ClickFunnels uga nggabungake karo macem-macem platform pemasaran email, e-commerce, lan CRM. Dadi yen sampeyan lagi nggoleki solusi kabeh-ing-siji sing bakal nulungi sampeyan ngembangake bisnis, mula ClickFunnels minangka pilihan sing luwih apik.

Untung lan rugine

ClickFunnels

Pros:

  • #1 paling apik kabeh-ing-siji landing page builder lan sales funnel builder ing pasar saiki.
  • Ayo nggawe situs e-commerce, mbangun situs anggota lan kursus online
  • Kalebu piranti lunak program afiliasi kanggo menehi insentif marang penerbit supaya promosi produk utawa layanan sampeyan.
  • Priksa review ClickFunnels ngendi aku dhaftar saben fitur.

cons:

Pangiringan

Pros:

  • Paling apik kanggo mbangun kaca kebangkrutan, utawa kabeh situs web, sing ngowahi pengunjung dadi timbal.
  • Pembangun kaca kebangkrutan visual sing gampang digunakake sing nggawe kaca kebangkrutan cepet lan gampang banget.

cons:

  • bisa mung nggawe kaca landing - yen sampeyan mung butuh pembangun kaca kebangkrutan sing relatif murah, mula Leadpages minangka cara sing kudu ditindakake.
  • Waca sandi rundown saka alternatif Leadpages paling apik ing kene.

Ringkesan - ClickFunnels vs Leadpages ing 2022

Saiki sampeyan ngerti apa bedane Leadpages lan ClickFunnels, sampeyan bisa mutusake piranti lunak sing cocog karo tujuan bisnis sampeyan.

Yen sampeyan butuh akeh fitur lan integrasi, ClickFunnels minangka pilihan sing luwih apik.

Nanging, yen sampeyan nggoleki platform sing gampang digunakake kanthi rega sing luwih murah, Leadpages minangka cara sing kudu ditindakake.

Cathetan:

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.