Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Alternatif Kontak Konstanta Paling Apik

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Contact pancet dikenal kanthi kampanye email interaktif, pelacakan asil wektu nyata, lan formulir pendaftaran dinamis. Nanging iki ora mesthi cocog kanggo perusahaan sing duwe syarat sing luwih maju. Dadi, goleki sing paling apik Alternatif Kontak Konstan ing njobo kono.

Saka $ 25 saben wulan

Entuk kontak tanpa wates lan ora ana watesan pangiriman saben dina

Contact pancet minangka pilihan sing apik kanggo bisnis cilik kanthi syarat dhasar. Dheweke ora dikenani biaya akeh lan minangka salah sawijining alat pemasaran email sing populer wiwit 1995.

Ringkesan cepet:

  1. GetResponse - Alternatif paling apik kanggo Kontak Konstan ing taun 2022 ⇣
  2. sendnblue - Rencana mbayar sing terjangkau paling fleksibel ⇣
  3. mailerlite - Alternatif gratis paling apik kanggo Kontak Konstan ⇣
DEAL

Entuk kontak tanpa wates lan ora ana watesan pangiriman saben dina

Saka $ 25 saben wulan

Nalika Kontak Konstan nyedhiyakake macem-macem fitur kayata autoresporter utawa kampanye sing dipicu, ana alat liyane sing nawakake luwih akeh kanthi rega sing luwih murah. Piranti sing bisa nutupi gagal kontak terus-terusan kalebu desain template cairan, tes spam, lan otomatisasi canggih.

Yen sampeyan nggoleki alat pemasaran email sing hemat biaya lan efektif, sampeyan bisa uga nyoba dhaptar alternatif kontak terus-terusan ing ngisor iki.

T‍L; DR

Saka alat sing bakal ditinjau dina iki, GetResponse, Sendinblue, lan MailerLite minangka telung pilihan paling apik sing kasedhiya minangka alternatif kanggo Kontak Konstan. Getresponse nduweni otomatisasi sing kuat, fitur corong penjualan, lan nawakake webinar lan alat landing page.

Saliyane, Sendinblue luwih larang karo biaya lan nawakake opsi nglaporake kanthi kuat. Mailerlite duwe antarmuka panganggo sing apik tenan lan tukang nggawe landing page uga apik. Kabeh pesaing kontak terus-terusan iki kondhang ing pasar alat email.

Alternatif Paling apik kanggo Kontak Konstan ing taun 2022

Sawise riset lengkap, pungkasane aku milih sawetara platform pemasaran email paling dhuwur sing cukup layak kanggo dadi alternatif kontak terus-terusan. 

Nalika milih, aku ngelingi macem-macem faktor kayata otomatisasi pemasaran, kontak tanpa wates, versi gratis, rencana mbayar, kaca landas tanpa wates, alat uji spam, lan liya-liyane. Wektu kanggo sampeyan njelajah!

1. GetResponse (Alternatif paling apik kanggo Kontak Konstan)

Kaca Ngarep GetResponsse

Fitur utama

  • Alat Autoresponder kanggo mbantu fokus ing karya
  • Integrasi karo layanan populer kayata Salesforce, Shopify, lsp
  • Nduwe alat email spam supaya sampeyan bisa ngindhari folder spam kabeh
  • Formulir web sing efektif kanggo mbantu sampeyan ngatur kanthi tepat
  • Tes lan analytics A / B kanggo kaca kebangkrutan
  • Situs web resmi: www.getresponse.com

Macem-macem alat Optimisasi lan Formulir Web sing Bisa Dikustomisasi

Kita miwiti karo alternatif kontak konstan unik sing terjangkau lan gampang digunakake bebarengan. Ing ngisor iki minangka opsi lengkap fitur sing bakal nggawe kampanye email sampeyan bisa lancar. 

Saka macem-macem alat optimalisasi nganti formulir web sing bisa disesuaikan - alat pemasaran email iki kabeh ana!

Email lan Lacak Geo

GetResponse dilengkapi seri otomatis rumit ing jejere opsi pelacakan email sing bisa nambah lalu lintas lan nambah konversi. Sampeyan bisa nggawe manajemen dhaptar email kanthi otomatis. 

Ngelingi integrasi, geo-tracking, lan metode uji coba A / B kanggo landing page, GetResponse pantes entuk papan pisanan ing dhaptar alternatif kontak sing tetep.

Rong Jinis Pesen Otomatis sing beda

Kanthi GetResponse, sampeyan bisa ngirim sawetara pesen otomatis sing beda. Pisanan, sampeyan bisa menehi pesen otomatis adhedhasar wektu kaya cathetan ulang taun sing nyenengake. 

Kapindho, sampeyan kudu ngirim pesen adhedhasar tumindak kanggo nggawe manawa proyek rampung kanthi apik. Alat iki uga efisiensin kanthi menehi tag / nulis biji kanthi otomatis. Corong otomatis GetResponse pancen bisa nggabungake kabeh, wiwit saka kaca kebangkrutan, pembayaran online, malah webinar!

Pro GetResponse:

  • Fitur otomatisasi sing apik lan sistem manajemen dhaptar
  • Nduwe pilihan multibahasa saka 17 basa
  • Desain lan alat uji coba spam banget
  • Editor kaca pendaratan supaya gampang dikustomisasi
  • Pilihan learning apik kanggo pamula marketing email
  • Go lan mriksa metu sandi review GetResponse rinci kanggo katrangan luwih

GetResponse Con:

  • Ora duwe versi gratis

Rencana lan Reregan

Mungkin masalah mung karo GetResponse yaiku ora nawakake rencana gratis. Nanging, supaya wong nyoba dhisik, dheweke bakal menehi 30-day trial free

Rega diwiwiti $ 15 saben wulan, lan rencana dhasar ndhukung nganti 1000 pelanggan, sing luwih murah 25% tinimbang Constant Contact. Dheweke regane $ 25 kanggo 2500 pelanggan, $ 45 kanggo 5000 pelanggan, lan $ 65 kanggo 10000 pelanggan saben wulan.

Napa GetResponse Apa Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Ngelingi konten sing dinamis lan otomatisasi email sing luwih maju, GetResponse minangka alternatif modern Constant Contact sing dakkarani. Paling ora paling murah 25% tinimbang Constant Contact lan otomatisasi luwih apik. 

Fitur pengujian spam ora kasedhiya ing Kontak Konstan, lan GetResponse jelas luwih efisien nalika pamasaran email.

Dolan maring Situs web GetResponse saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

2. Sendinblue (Paket mbayar paling larang sing fleksibel)

Kaca Ngarep Sendinblue

Fitur utama

  • Tukang nggawe kaca landas sing gampang digunakake
  • Fitur otomatisasi canggih kasedhiya sanajan ing rencana gratis
  • Salah sawijining rencana mbayar paling murah ing dhaptar kasebut
  • Pemasaran SMS lan obrolan Langsung aktif
  • Nerangake karo clickmap, geo-tracking, lan Google Analytics minangka monitor kampanye
  • Situs web resmi: www.sendinblue.com

Alat eCommerce sing apik banget

SendinBlue minangka pilihan sing apik yen sampeyan duwe perusahaan sing luwih gedhe lan sampeyan kudu ngatasi ewu email saben dina. 

Dheweke minangka perusahaan sing berbasis ing Paris sing nawakake layanan ing enem basa sing beda. Perusahaan kasebut unggul ing macem-macem fitur pemasaran email, kalebu kampanye SMS, email transaksional, lan otomatisasi pemasaran. Yen sampeyan duwe toko online, alat SendinBlue bisa dianggo uga alat eCommerce.

Formulir sing Bisa Dikustomisasi

Nalika nerangake mbentuk, Sendinblue adohé saka Kontak Constant. Iki minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin nggawe kaca landas, lan sampeyan bisa ngatur formulir kanthi gampang kaya apa wae!

Email Unik Ngirim Optimisasi Wektu

Optimisasi Email Kirim Wektu minangka fitur penting liyane, amarga Sendinblue bisa milih wektu sing cocog kanggo ngirim email adhedhasar tindak tanduk sampeyan sing kepungkur. Regane larang, luwih larang regane tinimbang rega Kontak Konstan.

Pros Sendinblue:

  • Didol CRM gratis
  • Rencana gratis ngidini 9000 email gratis saben wulan kanthi 300 saben dina
  • Gampang banget digunakake lan rencana kasebut regane murah banget
  • Kasedhiya ing 6 basa sing beda
  • Otomatisasi canggih ing kaca dhasar

Sendinblue Con:

  • Editor email lan antarmuka panganggo lag sithik

Rencana lan Reregan

Sing paling apik babagan rencana saben wulan Sendinblue yaiku nawakake 9000 email kanthi gratis! 

Nanging, sampeyan mung bisa ngirim 300 wong saben dina yen njupuk rencana gratis. Rencana sing dibayar kalebu 40000 pelanggan ing $ 54, 60000 pelanggan ing email $ 69, lan 100,000 pelanggan ing $ 99. Kaya sing sampeyan ngerteni, yen perusahaan mbutuhake ngirim email menyang akeh kontak, mula iki minangka alternatif sing apik. 

Napa Sendinblue Apa Alternatif sing Cocokake kanggo Kontak Konstan?

Nalika nerangake fitur canggih kayata pemasaran SMS utawa tukang situs web, Sendinblue minangka solusi pemasaran email sing luwih apik tinimbang Kontak Konstan. 

Sendinblue minangka alat email sing mbisakake iklan Facebook lan nduweni fitur nglaporake kaya Google Analytics lan akeh liyane. Fitur otomatisasi uga luwih maju lan dipersonalisasi.

Dolan maring Situs web Sendinblue saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

3. Mailer Lite

Kaca Ngarep MailerLite

Fitur utama

  • Rencana gratis lengkap ngidini 1000 pelanggan, rencana mbayar nawakake email tanpa wates
  • Pengujian, survey, lan pamisahan A / B diaktifake
  • Otomatis email lanjutan kanggo email sing dipersonalisasi
  • Kasedhiya ing 7 basa liyane
  • Desain backend intuitif lan sistem manajemen dhaptar sing apik
  • Situs web resmi: www.mailerlite.com

Kaca Landing Tanpa Kode!

MailerLite minangka perusahaan sing anyar, nanging wis entuk pangenalan amarga tampilan sing sederhana, modern, lan resik. 

Biyen dadi perusahaan desain web, sing nerangake situs web sing cerdas! Dheweke duwe spesialisasi nggawe landing page profesional kanggo sampeyan - tanpa pitulung kode. Sampeyan mung cukup nyeret lan nyelehake fitur favorit lan dadi host ing domain sing pengin!

Tindakake Kabeh Pakaryan Sampeyan ing Siji Tempat!

Perusahaan kasebut apik banget minangka tukang otomatis visual, nanging ora mung siji-sijine sing hebat! Sampeyan kudu nggawe kabeh kampanye email, kaca landas, lan kontak sing beda ing panggonan sing padha. Rencana gratis diwenehake karo jumlah landing page tanpa wates, dadi pilihan sing luwih apik.

Pribadhi Pesen lan Email Sampeyan

Editor newsletter MailerLite iku super cerdas amarga bakal ngidini sampeyan nggawe pesen kanthi gampang. Tukang nggawe seret lan selehake mbantu sampeyan nggawe blok email sing ditargetake kanthi dinamis kanggo macem-macem pamirsa. 

Fitur GIF video perusahaan iki njamin manawa email ora hambar lan mboseni, luwih interaktif lan nyenengake kanthi bebarengan. Dhukungan email & obrolan 24/7 MailerLite dilengkapi tutorial video, pandhuan, lan demo video sing beda.

Pros MailerLite:

  • Salah sawijining alat pemasaran email sing paling larang
  • 12,000 email diijini saben wulan ing rencana gratis
  • Kasedhiya karo otomatisasi canggih lan gampang digunakake
  • Kaca pendaratan diaktifake kanggo pangguna tanpa situs web
  • Cithakan sing efisien lan minimalis

Kon MailerLite:

  • Ora duwe fitur uji coba spam lan desain

Rencana lan Reregan

Iki minangka alternatif Kontak Konstanta sing terjangkau. Kajaba layanan gratis sing ngidini nganti 1000 pelanggan lan 12,000 email gratis, rencana utamane apik kanggo bisnis cilik. 

Yen sampeyan milih rencana dhasar saka panyedhiya layanan email iki, sampeyan kudu mbayar $ 15 saben wulan nganti 2500 pelanggan. Banjur ana rencana $ 30 saben wulan nganti 5000 pelanggan lan $ 50 saben wulan rencana nganti 10,000 pelanggan.

Napa MailerLite Apa Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Saka formulir registrasi sing bisa disesuaikan nganti dhukungan chatting, email tanpa wates ing rencana mbayar, lan rencana gratis sing migunani - MailerLite mesthi minangka alternatif Kontak Konstanta sing luwih murah. 

Kanthi desain backend nyengsemaken, iki piranti lunak pemasaran email apik banget kanggo kampanye email sampeyan. Kajaba iku, kaca kebangkrutan sing bisa disesuaikan uga menehi keunggulan ing Kontak Konstan nalika nerangake fitur-fitur canggih.

Dolan maring Situs web MailerLite saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

4. Omnisend

Kaca Ngarep Omnisend

Fitur utama

  • Ngidini pangguna kanggo push notifikasi, ngirim SMS, Whatsapp, lan pesen Facebook
  • Nawakake nyembul, formulir sing bisa dilebokake, lan bentuk roda
  • Cithakan otomatis pra-dibangun supaya gampang digunakake
  • Addon email sing unik kaya kothak hadiah lan kertu gores
  • Penyunting otomatis kanthi alur kerja sing wis digawe
  • Situs web resmi: www.omnisend.com

Alat eCommerce paling apik

Nalika nerangake otomatisasi pemasaran canggih, sawetara wong sing cedhak karo Omnisend. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan yen sampeyan duwe toko eCommerce lan alternatif Kontak Constant sing cocog banget. 

Fitur kasebut migunani lan gampang disiyapake, mula sampeyan bisa target pangguna ing macem-macem tahapan lelungan kanthi alat otomatis pemasaran email.

Formulir Customizable sing Beda

Omnisend dilengkapi macem-macem jinis - kabeh duwe fitur pangaturan dhewe sing maju. Dheweke nawakake formulir sing bisa dilebokake, nyembul lan ngidini sampeyan ngirim game kaya roda rejeki kanggo pengalaman sing nyenengake kanggo pangguna. Panyedhiya layanan email iki ngidini sampeyan ngirim pesen Facebook / Whatsapp lan push notifikasi.

Cithakan Email Otomasi Unik

Cithakan email otomasi sing wis dibangun bisa ditrapake ing macem-macem kasus, kayata sambutan karo calon pelanggan utawa yen ana wong lali utawa ninggali kreta. Sampeyan uga bisa promosi kesempatan laris kanthi menehi rekomendasi pelanggan babagan produk sing beda-beda miturut tuku sadurunge. 

Dheweke salah sawijining platform pemasaran email ndhuwur, lan alat pemasarane kalebu laporan analitis kanggo nglacak kinerja alur kerja otomatis.

Pros Omnisend:

  • Alur kerja otomatisasi supaya gampang digunakake
  • Rencana gratis kalebu 500 email saben wulan nganti 250 kontak
  • Macem-macem jinis kanthi opsi pangaturan dhewe sing beda
  • Teks lan email pribadi sing ditarget kanthi apik
  • Cithakan otomatisasi unik sing wis digawe

Omnisend Con:

  • Cithakan email bisa luwih apik
  • Cukup larang dibandhingake karo alternatif liyane

Rencana lan Reregan

Rencana saben wulan Omnisend cukup gampang. Beda karo Kontak Konstan, sampeyan entuk platform pemasaran email sing ngidini nganti 500 pelanggan lan 6000 email / wulan kanthi $ 16. Kajaba iku, sampeyan bisa nggayuh 1000 pelanggan lan 12000 email / wulan kanggo $ 20 lan nganti 5000 pelanggan lan 60000 email / wulan kanthi $ 65.

Napa Omnisend Minangka Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Kaping pisanan, alat eCommerce sing digunakake ing kene biasane solusi pemasaran email kanggo ribuan pemasar online. Ing antarane panyedhiya pemasaran email, iki minangka pilihan sing paling apik kanggo pemasaran online. Fitur otomatisasi mbantu nggawe alur kerja sing kompleks, dadi alternatif Kontak Konstan sing apik.

Dolan maring Situs web Omnisend saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

5. Mailchimp

Kaca Ngarep Mailchimp

Fitur utama

  • Nggawe kaca landas sing narik kawigaten kanggo bisnis sampeyan 
  • Alat manajemen pamisahan lan pamisahan sing apik banget  
  • Nggawe email khusus, kertu pos, lan iklan media sosial
  • Asisten kreatif kanggo wawasan pemasaran wektu nyata  
  • Nuduhake kinerja kampanye kanggo njupuk keputusan mbesuk 
  • Nomer desain lan tata letak sing apik
  • Situs web resmi: www.mailchimp.com

Bantuan Kreatif lan Bangunan Situs Web 

Minangka alat pemasaran email, Mailchimp minangka salah sawijining sing paling apik ing kana. Ngatur kabeh babagan nggawe situs web sampeyan lan tuwuh kanthi lestari. Sawise sampeyan pindhah menyang Mailchimp, Asisten Kreatif bakal mbantu sampeyan ing saben langkah. 

Aku dhewe nemokake Mailchimp rada maju kanggo bisnis anyar. Sepisan maneh, gampang banget entuk alat pemasaran iki.

Kabeh Piranti Pemasaran ing sak panggonan

Mailchimp ngidini sampeyan ngatur pengalaman pangguna, dadi sampeyan tanggung jawab kanggo kampanye. Uga kasedhiya kanthi macem-macem alat situs web. Sampeyan entuk dhaptar internal lan formulir pop-up kanggo pengunjung anyar.

Ngatur kiriman Media Sosial sampeyan

Kita seneng banget karo laporan sing jero lan template anyar sing nyenengake. Kajaba iku, Mailchimp nawakake postingan media sosial, nggawe iklan, lan jadwal kanthi rutin. Sampeyan uga bakal entuk tukang lelungan sing disesuaikan, penargetan prilaku, lan keuntungan CRM eksklusif.

Pros Mailchimp:

  • Solusi mandhiri kanggo alat pemasaran online
  • Ngimpor informasi kontak saka aplikasi CRM sing populer
  • Statistik kampanye otentik, keterlibatan, lan wawasan tuwuh
  • Solusi mandhiri kanggo alat pemasaran online
  • Nggawe gampang nggayuh wong sing demografi tartamtu

Mailchimp Con:

  • Tukang cithakan situs web duwe pilihan winates

Rencana lan Reregan

Gumantung saka kontak sampeyan, langganan Standard Mailchimp regane antara $ 14.99 nganti $ 540. Pamilik bisnis cilik bisa entuk kesepakatan kasebut kanthi rega $ 51.99 lan nganti 2.5 ewu wong saben wulan.

Rega Premium Mailchimp diwiwiti saka $ 299 nganti 10 ewu kontak. Iki menehi para pelanggan babagan pamisahan canggih lan kontrol pamirsa tanpa wates. 

Nanging, yen sampeyan pengin tes, Mailchimp uga kasedhiya kanthi gratis lan nyakup rencana Dasar mung $ 9.99 saben wulan!

Napa Mailchimp minangka Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Sampeyan angel ngalahake dhukungan telpon saka Kontak Konstan. Nanging Mailchimp nggawa sing luwih apik kanggo manajemen tabel - alat pamriksa lan alat pangaturan khusus. Menehi Dasbor Pemirsa sing komprehensif. Sampeyan ora mung bisa ndeleng statistik kinerja ing macem-macem kampanye, nanging uga nggawe pariwara media sosial. Kabeh, Mailchimp nawakake luwih akeh alat CRM kanthi rega sing luwih larang tinimbang Kontak Konstan.

Dolan maring Situs web Mailchimp saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

6. ConvertKit

Kaca Ngarep ConvertKit

Fitur utama

  • Kaca pendaratan, iklan, lan formulir dhaptar sing apik 
  • Sampeyan bisa nggawe pasar online dhewe 
  • Musik, kursus, ebook, prasetel fotografi bisa didol 
  • Nggawe tombol "Tuku Saiki" lan ngasilake url kaca produk sampeyan dhewe 
  • Kasedhiya karo perancang email sing bisa disesuaikan lan Creator Pro
  • Situs web resmi: www.koleksi.com

Kaca Landing sing Apik lan Email Khusus

Minangka wong sing ora duwe pengalaman akeh karo CRM, pikirake Convertkit alat pemasaran grail suci sampeyan. Kaping pisanan, Convertkit nerangake karo akeh template anyar kanggo kaca kebangkrutan lan email. 

Ningkatake Keterlibatan Situs Web Sampeyan 

Sing paling disenengi babagan Convertkit yaiku ide magnet utama. Bakal dadi calon pelanggan sing minat karo sing anyar lan produk sing bakal teka. Ora preduli, sampeyan bakal langsung weruh tren munggah ing penjualan sampeyan.

Piranti Analytics sing Gampang Digunakake kanggo Wiwitan

Sampeyan bisa ngawasi kabeh fenomenon ing corong penjualan ing dashboard siji lan adol produk tanpa wates. Amarga kaca produk bisa disesuaikan, toko online sampeyan bakal mboseni!

Pro ConvertKit:

  • Cocog kanggo nggawe konten anyar lan bisnis cilik
  • Nampilake penjualan lan kinerja sampeyan ing siji dashboard
  • Biaya transaksi murah kanggo bisnis anyar
  • Gampang didol lan promosi produk sampeyan
  • Ngamanake penjualan kanthi konten sing wis disetel kanthi tepat wektu

KonverterKonversi:

  • Cithakan kaca dhasar

Rencana lan Reregan

Convertkit pancen gratis nganti 1,000 pelanggan email, tanpa nglaporake lan corong penjualan otomatis, sayangé. Convertkit Creator diwiwiti saka $ 9. 

Kanggo pelanggan 3k, Convertkit Premium mung $ 49 saben wulan. Convertkit Creator Pro dikenani biaya $ 79 saben wulan kanggo jumlah pelanggan sing padha. Kasedhiya alat migrasi gratis, pamirsa khusus Facebook, lan skor pelanggan. 

Yen sampeyan kasengsem ing Konverter Convertkit, disaranake sampeyan entuk lengganan saben taun. Kanggo wektu winates, Convertkit nawakake rong wulan gratis kanggo kabeh rencana tahunan Premium.

Napa ConvertKit minangka Alternatif sing Apik kanggo Kontak Konstan?

Convertkit minangka alternatif sing luwih apik kanggo Contact pancet. Kanggo pamula, sampeyan dikenani biaya kanggo pelanggan sing padha ing rong dhaptar kampanye sing beda. 

Convertkit ngenali saben pelanggan lan ora ngisi daya dobel maneh! Sampeyan uga gampang kanggo pamilik anyar ngukur bisnis karo Convertkit. Piranti pemasaran sing ramah pangguna bakal gawe jadwal, nundha, lan ngirim email volume tinggi lan nuduhake statistik sampeyan kanthi wektu nyata. Kabeh regane $ 29 ing Convertkit Creator Pro!

Dolan maring Situs web ConvertKit saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

7. iHubungi

Kaca Ngarep iContact

Fitur utama

  • Desainer email seret lan selehake 
  • Ngirim Smart lan akses multi-pangguna 
  • Alat analisis canggih lan solusi desain 
  • Nggawe email lan buletin sing apik banget ing wektu sing suwe 
  • Syncs kontak, dhaptar, lan data saka 100+ app
  • Situs web resmi: www.acontact.com

Platform Pemasaran Email kanggo Profesional

Apa sampeyan nate niliki buletin sing apik tenan lan mikir dhewe - ing endi bisa nggawe template pemasaran email khusus kanthi gratis? Kita wis duwe, lan iContact minangka wangsulan.

Tes Kampanye kanthi Peluncuran Soft

iContact ngidini sampeyan mbukak tes, dadi sampeyan ngerti baris apa lan kaca landas sing bakal digandhengake para pengunjung. Sampeyan uga ngerti frase lan grafis CTA sing luwih apik karo para pelanggan sadurunge nggawe kampanye anyar.

Segmen Pamirsa lan Wawasan Bisnis

Desainer email seret lan selehake nggawe pesen sampeyan apik banget. Platform pemasaran iki dimuat karo alat otomasi lan wawasan kreatif sing padha. Solusi desain, segmentasi pamirsa, lan laporan kinerja kanthi gampang nggawa pelanggan anyar miturut sampeyan.

Pros iContact:

  • Ngidini sampeyan nggawe pamisah kampanye email luwih dhisik
  • Komunikasi gratis karo pelanggan
  • Nawakake layanan ngirim lan ngirim volume akeh
  • Nuduhake laporan lalu lintas, keterlibatan, lan penjualan

iContact Con:

  • Pangguna kudu milih dhaptar kanthi manual kanggo saben kampanye

Rencana lan Reregan

iContact luwih murah tinimbang Mailchimp lan Convertkit. Rencana Standar ngidini marketing lancar nganti 1500 kontak, lan mung 15 dolar saben wulan. 

Nanging, profesional bisnis seneng Smart Sending lan kaca landas tanpa wates ing iContact Pro. Kasedhiya karo kabeh fitur standar lan promosi email, nganyari rekaman kontak, lan tindak lanjut keterlibatan kanthi biaya langganan $ 30.

Napa iContact Minangka Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Alat nglaporake kinerja cukup langsung ing iContact. Iki nuduhake status keterlibatan lan kampanye supaya sampeyan ngerti apa sing bisa ditindakake kanthi beda. Paling ora, nanging paling ora, iContact minangka salah sawijining platform pemasaran email sing terjangkau sing wis digunakake. Dadi, yen sampeyan pengin fitur kemampuan premium lan premium ing produk sing padha, iContact minangka cara sing kudu ditindakake.

Dolan maring situs web iContact saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

Apa Kontak Konstan?

Contact pancet

Fitur utama

  • Situs web resmi: www.kontesontel.com
  • Liwat 100 template email sing bisa disesuaikan lan responsif
  • Dhaptar bangunan lan dhaptar alat alat
  • Editor email Seret & Selehake bebarengan karo editor kaca landas intuisi
  • Google, Instagram, lan iklan Facebook diijini
  • Peta panas nglacak klik lan monitor kampanye diaktifake
  • Integrasi e-commerce kajawi nggawe kupon lan akun multi-pangguna

Perusahaan sing luwih milih kontak sing konstan

Nalika nerangake pemasaran email, Constant Contact minangka salah sawijining alat veteran sing wis ana rong puluh taun kepungkur. Umumé, organisasi nirlaba, pamilik bisnis cilik, lan freelancers seneng dheweke. 

Suwe-suwe padha berkembang saka alat email sing gampang dadi platform pemasaran sing nyedhiyakake macem-macem layanan. Industri manajemen acara, utamane, nuduhake Kontak Konstan amarga duwe sawetara fitur khusus.

Salah sijine Panyedhiya layanan Paling Apik

Iki alat sing gampang digunakake lan duwe tarif pangiriman sing apik tenan. Kontak Constant nawakake manajemen dhaptar email lan manajemen kontak duplikat. Sanajan ora duwe fitur pemasaran email sing canggih, dheweke nutupi luwih saka 100 template email lan uji coba baris A / B subyek.

Pros Kontak Konstan:

  • Tingkat pangiriman sing dhuwur banget
  • Pilihan template email sing bisa disesuaikan lan gratis
  • Editor seret & selehake sing gampang lan gampang
  • Situs web gratis
  • Fitur eksklusif kanggo manajemen acara lan survey
  • 500+ integrasi dibentang ing macem-macem industri
  • Akun multi pangguna kanthi manajemen kontak duplikat

Kontak Kontra Konstan:

  • Fitur otomatisasi lan optimasi pemasaran email sing winates
  • Ora duwe fungsi email RSS
  • Nduwe manajemen kontak winates
  • Saingan Kontak Kontan duwe kemampuan nglaporake luwih dhuwur
  • Formulir dhasar lan kaca landas
  • Ora duwe dhukungan chatting lan kabar push web

Rencana lan Reregan

Kita kudu setuju, ngelingi rega lan fitur Kontak Konstan - mesthi ana platform pemasaran email sing luwih efisien kanthi fitur sing luwih akeh lan kapabilitas pemasaran email sing luwih apik. Nalika nerangake rega, dheweke ora menehi rencana gratis, nanging dheweke bakal nyoba gratis. 

Kontak Constant duwe rong rencana utama, siji yaiku Email, sing diwiwiti $ 20 saben wulan, lan Email Plus, sing diwiwiti $ 45 saben wulan. Kalorone nawakake email tanpa wates, nanging Email Plus menehi layanan ekstra kaya formulir, jajak pendapat, lan kupon RSVP.

Pitakonan Paling Sering

Napa aku kudu golek alternatif Kontak Konstan?

Alasane cukup gampang - Kontak Konstan mbesuk dadi ketinggalan jaman, kanthi alat anyar sing nggawe otomatisasi pemasaran email kabeh luwih gampang.

Iki isih relevan kanggo bisnis cilik, nanging yen sampeyan duwe bisnis sing luwih gedhe lan pengin entuk dhuwit, mula ana akeh alternatif Kontak Konstan liyane sing bisa dipilih.

Apa Kontak Konstan gratis?

Ora. Ora duwe rencana gratis, nanging uga duwe opsi uji coba gratis. Supaya sampeyan bisa nyoba lan priksa manawa cocog karo bisnis sampeyan.

Apa aku kudu milih alat pemasaran gratis?

Sanajan bener yen duwe rencana gratis bakal ngirit akeh dhuwit, nanging ing kasus biasane, sampeyan ora bakal ngirit saka repot.

Piranti gratis asring ora duwe fitur tambahan kaya monitor kampanye, email transaksional, lan liya-liyane. Uga ana watesan jumlah email sing bisa dikirim. Yen sampeyan ora masalah karo kabeh, sampeyan bisa uga golek alat pemasaran gratis.

Apa alternatif Kontak Konstanta paling apik?

Gumantung saka anggaran lan pilihan sampeyan, nanging GetResponse minangka alternatif Kontak Constant paling apik amarga alur kerja otomatisasi pemasaran sing efisien.

Apa sejatine tes A / B ing platform pemasaran email?

Tes A / B minangka cara sing apik kanggo mriksa apa sing dikarepake pelanggan. Sampeyan bisa nindakake tes A / B ing kabeh topik mail kalebu baris subyek, ajakan tumindak, awak, judhul, magnet sing mimpin, lsp. Sampeyan mung kudu nggawe sawetara pangowahan ing saben pilihan lan ndeleng apa tanggapan pamirsa.

Apa aku pancen butuh luwih akeh fitur liyane tinimbang sing dhasar?

Gumantung saka tujuan sampeyan bakal nggunakake platform pemasaran email. Fitur kaya email transaksional utawa iklan Facebook bisa uga ora cocog banget karo gaweyan sampeyan - mula priksa apa sing dibutuhake kerja utawa bisnis banjur pilih rencana.

Alternatif Kontak Konstanta Paling Apik: Ringkesan

Nalika nggoleki alternatif Kontak Konstanta sing paling apik, kita nemokake sawetara pilihan sing apik banget kanggo upgrade Kontak Constant sing wis tuwa. 

Kanggo laporan sing luwih apik lan alur kerja otomatis, sampeyan luwih becik golek GetResponse, sing bisa diarani paling apik ing bisnis babagan iki. Yen sampeyan duwe toko online, Omnisend dadi pilihan sing apik. Saiki yen sampeyan penggemar pilihan sing murah karo fitur sing apik - mula sendnblue bakal dadi pesaing Kontak Kontak sing apik. 

Nanging, nalika ngomong babagan rencana gratis sing paling apik, ora ana sing luwih apik tinimbang Mailerlite, sanajan tawaran freemium Mailchimp wis cedhak. Pungkasan, alternatif Kontak Konstan sing paling apik yaiku sing cocog karo garapan sampeyan. Disaranake sampeyan milih sing luwih disenengi Contact pancet pesaing sing cocog. Muga-muga sukses ing misi sampeyan!

DEAL

Entuk kontak tanpa wates lan ora ana watesan pangiriman saben dina

Saka $ 25 saben wulan

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.