Alternatif Aweber Paling Apik (Pesaing Pemasaran Email Sampeyan Kudu Gunakake Instaed)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Sawise dikenal minangka alat marketing email paling apik ing pasar, Aweber wis ilang reputasi kasebut. Kenging punapa? Amarga ana alternatif Aweber luwih metu ana nawakake reregan luwih terjangkau, lan ing wektu sing padha duwe kabeh fungsi marketing email sampeyan perlu, plus liyane.

Saka $ 25 saben wulan

Entuk kontak tanpa wates lan ora ana watesan pangiriman saben dina

Ringkesan cepet:

  • sendnblue - Alternatif paling apik – Platform marketing kabeh-ing-siji Sendinblue menehi sampeyan kontak tanpa watesan lan sampeyan mung mbayar saben email sing dikirim.
  • GetResponse ⇣ - Pamenang kapindho - GetResponse minangka platform online #1 kanggo piranti lunak pemasaran email, panyipta kaca kebangkrutan, hosting webinar, lan liya-liyane. 
  • MailChimp - Alternatif paling murah – Platform marketing terpadu kabeh-ing-siji Mailchimp mbantu sampeyan tuwuh bisnis cilik miturut syarat sampeyan.

TL; DR: Kanggo pangguna Aweber sing ora marem, kita duwe sawetara alternatif Aweber sing apik banget ing kene. Ayo dadi miwiti karo sendnblue. Nduwe fitur sing kuat kaya pemasaran SMS, email transaksional, lan kabeh sing dibutuhake saka piranti lunak pemasaran email sing apik. 

DEAL

Entuk kontak tanpa wates lan ora ana watesan pangiriman saben dina

Saka $ 25 saben wulan

Alternatif ndhuwur liyane yaiku GetResponse – Iku platform marketing kabeh-ing-siji. Sampeyan entuk kabeh sing dipikolehi saka Aweber, nanging pilihan rega sing bisa disesuaikan menehi sampeyan luwih dhuwur kanggo mbuwang.

Lan alternatif katelu paling apik yaiku MailChimp. Nyedhiyakake pengalaman pemasaran digital sing lancar kanthi macem-macem integrasi liwat aplikasi media sosial.

Alternatif paling apik kanggo Aweber ing 2022

Ayo goleki alternatif sing paling apik kanggo Aweber lan temokake endi sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

1. Sendinblue (alternatif Aweber paling apik sakabèhé)

sendnblue

Fitur Utama Sendinblue

  • situs web: www.sendinblue.com
  • Nggabungake email transaksional
  • Nggunakake metrik kunci kanggo menehi analisis rinci
  • Nduwe versi gratis kanthi kontak tanpa wates lan fitur dhasar penting liyane
  • Seperangkat komunikasi basis awan sing kasedhiya kanggo nggawe bisnis sing sukses

Marketing Automation

Ndeteksi tumindak sing ditindakake dening panampa lan micu tumindak tartamtu.

Tumindak kasebut kalebu ngirim pesen sambutan menyang pelanggan anyar, ngatur kontak ing dhaptar sampeyan miturut subgrup, nganyari dhaptar email supaya pelanggan sing paling akeh dihubungi ing ndhuwur, ngirim pesen kampanye biasa, lan liya-liyane.

Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM)

Kanthi fitur tambahan iki, sampeyan saiki bisa ngontrol kontak langsung nganggo piranti lunak iki.

Fitur CRM Sendinblue bisa nyimpen kabeh informasi kontak klien sampeyan - kabeh saka jeneng, nomer telpon, alamat email kanggo cathetan, dokumen sing gegandhengan karo proyek, tugas ing proyek, lan liya-liyane.

Tambah kabeh informasi sing relevan menyang platform supaya sampeyan bisa sentralisasi lan ngatur kegiatan kanthi luwih efisien.

Manajemen Email Transaksional

Miturut manajemen email transaksional, tegese macem-macem kegiatan sing beda-beda saka email sing ana gandhengane karo nggawe akun anyar, panjaluk ganti sandi, kuitansi, kabar push babagan tagihan, lan nganyari media sosial sing gegandhengan.

Email iki bakal dikirim menyang pelanggan sanalika transaksi wis dikonfirmasi dening sistem. Fitur kasebut yaiku utamané migunani kanggo toko e-commerce.

Cithakan Email

Sampeyan bisa milih saka macem-macem template sing beda kanggo email marketing bisnis lan kanggo email transaksional. Sampeyan uga duwe pilihan nggawe template dhewe kanthi nggunakake editor seret lan selehake ing piranti lunak.

Statistik lan Analytics

Piranti lunak nganalisa bouncing, klik-liwat, lan keterlibatan sakabèhé karo bisnis sampeyan supaya bisa menehi update statistik sing rinci babagan sistem kasebut. Laporan wektu-nyata iki mbantu sampeyan ningkatake kemampuan pangiriman layanan sampeyan.

Facebook Ads

Sendinblue bisa mbantu sampeyan nganggo iklan Facebook supaya bisa nambah keterlibatan ing layanan sampeyan. Sampeyan bisa mbangun saka awal - nambah unsur, milih teks, fonts, gambar, lan sync CTAs kanggo nyurung calon klik dadi asil liwat jalur sing wis dibangun.

antarmuka panganggo sendnblue

Pros

  • Ora mbutuhake instalasi - versi web
  • Fitur otomatis bisa digunakake karo platform tanpa watesan
  • Versi gratis ngidini sampeyan ngirim 300 email saben dina
  • Fitur CRM ngidini sampeyan ngunggah kontak lan ngatur
  • Tim dhukungan remot nyedhiyakake manajemen tingkat lanjut

cons

Rencana lan Reregan

Ana 4 rencana - gratis, lite, rencana premium, lan perusahaan.

  • Rencana gratis kasebut kanthi jelas - ing $ 0 / wulan.
  • Lite kasedhiya ing $ 25 / sasi kanggo 1000 kontak. Nambah jumlah kontak bakal nambah rega - sampeyan bisa nambah nganti 100,000 kontak karo rencana iki.
  • Rencana premium kasedhiya ing $ 65 / sasi kanggo 20,000 kontak, lan rega bakal munggah nalika sampeyan terus nambah kontak - sampeyan bisa nambah maksimal 10,00,000 kontak ing kene.
  • Perusahaan - iki minangka rencana sing bisa disesuaikan sing dirancang minangka kontrak khusus kanggo bisnis sing duwe luwih saka 100K kontak.
reregan sendinblue

Napa Sendinblue Luwih Apik tinimbang Aweber?

sendnblue luwih saka platform marketing email. Nduwe fitur tambahan sing cukup unik kanggo platform marketing email umum ing pasar.

Ana sistem manajemen email transaksional lan fitur sing mbantu sampeyan nggawe iklan Facebook bebarengan karo fitur reguler kaya retargeting timbal anget, nyedhiyakake analytics rinci, segmentasi pamirsa, lan liya-liyane.

2. GetResponse (Runner up Best Aweber pesaing)

getresponse

Fitur Utama GetResponse

  • situs web: www.getresponse.com
  • Pemasaran email sing komprehensif
  • Lengkap karo piranti lunak webinar
  • Ndhukung manajemen domain
  • Pencipta situs web sing digabung karo AI
  • Kalebu akeh template sing wis siap
  • Nduwe corong konversi sing kalebu dodolan, magnet timbal, bangunan dhaptar, lsp.

Marketing Autoresponders

Email sing dikirim menyang pelanggan bakal bisa digunakake miturut jalur sing digawe liwat tanggapane. Nalika panampa nanggapi, respon otomatis bakal digawe dening fitur autoresponder piranti lunak.

Bakal ndeteksi jalur sing dipilih dening panampa ing sisih liyane lan banjur ngasilake langkah-langkah sabanjure minangka reaksi sing cocog. Fitur iki ndadekake gampang banget kanggo wong nyambung menyang layanan sampeyan; mangkono, iku bakal ngedongkrak dodolan kanggo sampeyan.

Mbangun Landing Pages, Webforms, etc.

Sampeyan kudu mbangun akeh aset kampanye kanggo nggawe daya tarik kanggo bisnis sampeyan. Siji aset sing penting banget yaiku kaca kebangkrutan sing responsif kanggo situs web sampeyan.

GetResponse menehi kemampuan kanggo nggawe kaca kebangkrutan responsif sampurna lan akeh liyane kanggo klien potensial. Iki minangka sistem seret lan selehake intuisi sing ora mbutuhake sampeyan duwe kawruh sadurunge. Sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan, formulir web, webinar, cathetan matur nuwun, opt-in, lan liya-liyane.

Analisis lan Optimize

Piranti lunak kasebut nduweni alat analisa sing bakal ngukur tingkat konversi lan menehi pitutur marang kowe apa strategi lan template sampeyan bisa digunakake. Yen wutah katon kurang, sampeyan bisa ngoptimalake sistem kanggo sukses sing luwih gedhe.

Laporan kasebut bakal muncul ing dashboard sampeyan - bakal kalebu rincian babagan jumlah klik, unsubscribe, bonus, lan keluhan.

Nggabungake Webinar

Minangka pangguna, sampeyan bisa nggunakake fitur webinar piranti lunak bebarengan karo alat marketing email. Tuan rumah webinar kanggo ngumumake produk, nyiapake demo, lan ngatur sesi latihan.

Fitur iki uga ngidini sampeyan nuduhake presentasi, ngobrol moderat, nggawe lan ngatur jajak pendapat, nuduhake desktop, ngatur peserta, lan liya-liyane. Kanggo nggawe pengalaman premium kanggo kontak, sampeyan uga bisa sijine proteksi sandi ing webinar iki.

fitur getresponse

Pros

  • Bakal nganalisa lan nggawe laporan kanggo mbantu sampeyan nglacak pertumbuhan perusahaan
  • Nglayani kabeh jinis perusahaan, ora ana pangecualian
  • Pembangun kampanye visual sing produktif banget
  • Luwih saka 150 aplikasi, kalebu sistem manajemen hubungan pelanggan, piranti lunak manajemen konten, layanan sosial, lsp.
  • Nduwe Pusat Pembelajaran kanggo mbantu pangguna ngerti piranti lunak kasebut kanthi lengkap
  • Sawetara rega lan rencana sing beda kasedhiya

cons

  • Cithakan ora gampang diganti/diedit
  • Umpan balik kemajuan ora diwenehake ing wektu nyata, sing ndadekake ora trep kanggo ngoptimalake strategi saiki kanthi cepet

Rencana lan Reregan

Perusahaan nawakake a 30-day trial free ing versi dhasar saka piranti lunak sing ngemot kabeh saka pembangun situs web, fitur marketing email, lan alat generasi timbal.

Sawise nyoba gratis rampung, sampeyan kudu milih saka 4 jinis rencana.

Rega diwenehi ing ngisor iki.

* Kabeh prices (kajaba MAX) diwenehi kanggo standar 1000 kontak ing dhaftar.

  • Dhasar: $ 12.30 / wulan
  • Plus: $ 40.18 / wulan
  • Profesional: $ 81.18 / wulan
  • Maks: Opsi iki kanggo luwih saka 5000 kontak, lan nduweni tarif sing dipersonalisasi. Hubungi perusahaan kanggo entuk rega sampeyan.

Sawise sampeyan ngirim email, nggawe kaca kebangkrutan kasebut, lan ngatur perkara penting liyane babagan situs web sampeyan, sampeyan bakal bisa ndeleng apa bener mbantu ngembangake bisnis sampeyan.

rega njaluk respon

Napa GetResponse luwih apik tinimbang Aweber?

Tujuan utama saka GetResponse wiwit sawise tataran nggawe iki, kang - padha njaluk sampeyan respon sing! Sampeyan bakal bisa nglacak respon sakabèhé saka basis target. 

Alat iki dirancang kanggo mbantu sampeyan unggul ing strategi pemasaran email kanthi nyebarake email sing dirancang khusus sing bisa ngembangake bisnis sampeyan. Bakal nggedhekake potensial kampanye kanthi nyuda biaya ing bagean sampeyan.

Kanggo rincian liyane, fitur, lan pro & cons - ndeleng review GetResponse sandi

3. Mailchimp (Alternatif Aweber sing Luwih Murah)

MailChimp

Fitur utama Mailchimp

  • situs web: www.mailchimp.com
  • Nglacak aktivitas pelanggan kanggo mbantu nggawe strategi
  • Ngidini penerbitan otomatis nalika jadwal otomatis
  • Integrasi media sosial ing kabeh situs populer
  • Konten, kontak, lan manajemen kampanye
  • Mampu pemasaran multi-saluran kanggo nyurung pertumbuhan bisnis kanthi cepet

Automation

Kanthi fitur iki, sampeyan bisa nyiyapake template email kanggo nampa pelanggan anyar, nyedhaki luwih akeh wong kanggo mbangun perusahaan, lan nanggapi pitakon wong.

Sampeyan ora kudu ngirim email sing padha menyang sawetara wong - pindhah menyang setelan lan aktifake alat otomatisasi pemasaran standar kanggo nyiyapake pemicu utama sing bakal ngirim email menyang panampa adhedhasar pituduhe.

integrasi

Iki minangka fitur sing ngidini sampeyan nransfer data saka siji platform menyang platform liyane. Bebarengan karo PayPal, Facebook, Google Docs, Analytics, Gmail, ana luwih saka 200 aplikasi sing Mailchimp nggabungake data.

Sampeyan bakal bisa ngasilake kode khusus kanggo aplikasi sing didhukung lan toko e-com kanggo ditambahake menyang situs web sampeyan. Iki bakal nggawe luwih akeh keterlibatan kanggo bisnis sampeyan.

Formulir Ndaftar sing Disesuaikan

Sampeyan bisa ngatur formulir ndhaptar miturut tema perusahaan sampeyan. Ana sawetara formulir signup readymade sing bisa digunakake uga.

Segmen Email Miturut Demografi

Kanthi MailChimp, sampeyan bisa nggawe segmen ing dhaptar pelanggan adhedhasar paramèter kaya jender, umur, kapentingan, lan liya-liyane.

Yen sampeyan ngirim email sing bener menyang grup sing bener, sampeyan bakal entuk konversi luwih akeh, lan kanthi mangkono, luwih sukses.

Pros

  • Mbantu kanggo nambah strategi marketing
  • Sampeyan bakal entuk laporan babagan keterlibatan pelanggan
  • Ngidini nyiyapake skema penargetan sing tepat kanggo pamirsa sing tepat
  • Segmen demografi kanggo tingkat konversi sing luwih dhuwur

cons

Rencana lan Reregan

Mailchimp duwe 4 rencana tuku sing beda. Rencana gratis bakal suwene 30 dina. Rincian rencana gratis, bebarengan karo 3 rencana liyane, diwenehake: 

  • Rencana gratis - kanthi $ 0 / wulan, sampeyan bakal entuk 2000 kontak lan entuk fitur kaya CRM pemasaran, asisten kreatif, tukang situs web, domain Mailchimp, formulir web, lan kaca kebangkrutan.
  • Essentials - diwiwiti $ 9.99 / wulan kanggo 500 kontak. Sampeyan bakal entuk kabeh sing ditawakake ing rencana gratis lan sawetara tambahan - template email, lelungan multi-langkah, merek khusus, uji pamisah, layanan pelanggan 24/7.
  • Standar - diwiwiti kanthi $ 14.99 / wulan kanggo 500 kontak. Sampeyan bakal entuk kabeh sing dadi bagean saka rencana penting lan liya-liyane.
  • Rencana premium - diwiwiti kanthi $ 299 / wulan kanggo 10,000 kontak lan kabeh fitur saka rencana standar lan liyane.
rega mailchimp

Napa Mailchimp Luwih Apik tinimbang Aweber?

MailChimp minangka layanan marketing sing dirancang kanggo mbantu sampeyan nggawe kampanye lan nyedhaki wong liwat email.

Sampeyan bisa nggunakake layanan kasebut kanggo ngatur mailing list, nggawe template, nggabungake karo platform sing didhukung, ngotomatisasi lan nglacak strategi pemasaran sampeyan. Dadi, ing dasare, MailChimp bakal nggawe sampeyan luwih efisien - supaya sampeyan ora kudu mbuwang wektu kanggo tugas sing angel kanggo nanggapi email.

4. Mailer Lite

mailerlite

Fitur Utama MailerLite

  • situs web: www.mailerlite.com
  • Akeh template newsletter
  • Ngatur kabeh langganan sampeyan lan ngirim pesen sing bener
  • Mbisakake sampeyan menehi tag, bagean, lan nggawe pribadi dhaptar kontak sampeyan
  • Mbangun situs web lengkap karo kaca kebangkrutan, pop-up, formulir, lsp.
  • Nduwe editor seret lan selehake bebarengan karo editor teks sing sugih
  • Fitur anyar kaya tes pamisah, timer otomatis, kirim ulang otomatis mbantu ngoptimalake kampanye sampeyan

Mbangun Kampanye

Sampeyan bisa nggawe akeh kampanye pemasaran digital kanthi bantuan fitur MailerLite. Sampeyan bisa miwiti kanthi milih cithakan saka sawetara template newsletter sing kasedhiya ing situs web, utawa sampeyan uga bisa nggawe template newsletter dhewe.

Ana kampanye e-commerce sing utamané bakal mbantu sampeyan mbangun toko e-commerce sing bakal nggawe buzz anyar ing pasar. Sampeyan uga bisa nggunakake editor teks kaya kanggo nggawe pribadhi pesen sing dikirim menyang klien potensial.

HTML lan Seret lan Selehake Editor

Ana rong jinis panyunting ing situs web iki – HTML Email Editor bakal mbantu sampeyan nambahake cuplikan menyang situs web perusahaan, ngatur variabel supaya sampeyan bisa ngetrapake pemicu kanthi lengkap, lan liya-liyane.

Seret lan selehake editor email visual, ing tangan liyane, ana sing padha karo pangertèn sing bakal ngidini sampeyan nggabungake desain menyang situs web sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake fitur iki kanggo nggawe video, nggawe konten media sosial, lan nggawe konten sing dinamis sing bakal narik kawigaten para pamirsa.

Jual Produk Digital

Sampeyan bisa adol produk kanthi digital lan nampa pembayaran liwat Stripe, yaiku layanan pembayaran terpadu sing makaryakke luwih saka 200 mata uang kanggo ngaktifake transaksi ing saindenging jagad. Nggawe fitur iki gampang katon kanthi nampilake ing kaca kebangkrutan nggunakake editor HTML.

Mbangun Kaca kanggo Unsubscribers

Yen ana wong sing ora langganan layanan sampeyan, sampeyan kudu ngirim cathetan utawa nggawe survey cilik supaya bisa nimbang maneh keputusane. Sawetara survey iki dibangun ing piranti lunak, nanging sampeyan bisa nggawe siji kanggo kepuasan dhewe kanggo nurture pelanggan.

Pros

  • Ana akeh fitur marketing digital sing migunani
  • Ngidini sampeyan ngrancang lan nyiyapake email RSS otomatis
  • Mbangun situs web lan kaca kebangkrutan kanggo integrasi pelanggan sing gampang
  • Ngatur pelanggan
  • Ngandhut akeh template newsletter

cons

  • Fitur spamming email mbutuhake nganyari amarga kadhangkala nggawe kesalahan
  • Ora duwe sistem CRM

Reregan lan Rencana

Piranti lunak duwe rencana gratis 14 dina. Kajaba iku, rega lengganan kaya ing ngisor iki:

  • $ 10 / wulan nganti 1000 pelanggan
  •  $ 15 / wulan nganti 2500 pelanggan
  •  $ 30 / wulan nganti 5000 pelanggan

Dadi terus, kanthi rega mundhak amarga jumlah pelanggan mundhak.

rega mailerlite

Napa MailerLite Luwih Apik tinimbang Aweber?

mailerlite mbantu sampeyan nggawe kampanye pemasaran email sing cocog karo pamirsa. Sampeyan bakal bisa nyambung liwat integrasi, nambah dhaptar pelanggan, ngirim lan nglacak asil supaya sampeyan tansah selangkah luwih maju saka kurva.

Uga, salah sawijining fitur sing nggawe MailerLite khusus yaiku bisa digunakake karo Stripe kanggo ngidini sampeyan adol produk digital lan entuk bathi.

6. Omnisend

omnisend

Fitur Utama Omnisend

  • situs web: www.omnisend.com
  • Alat marketing email sing cepet lan gampang digunakake
  • Mbantu sampeyan kanggo nganalisa data pelanggan lan nggunakake kanggo keuntungan paling
  • Editor seret lan selehake mbantu sampeyan nggawe cithakan kanthi gampang
  • Nggawe kaca sing apik kanggo merek sampeyan tanpa mbutuhake kode
  • Alur kerja sing wis dibangun nggawe urip luwih gampang lan entuk dodolan luwih akeh

email Marketing

Omnisend menehi rong pilihan karo marketing email - kampanye siji utawa kampanye pamisah. Sampeyan bisa nggunakake loro kanggo nemtokake prabédan ing tingkat sukses lan deliverability.

Manajemen Cithakan

Ana rong jinis template sing wis dibangun ing kene kanggo otomatisasi dhasar - siji standar, lan liyane bertema.

Sampeyan entuk 6 template sing wis dibangun lan 12 template tema. Kabeh bisa dikustomisasi supaya luwih cocog karo kepenak lan nyopir keterlibatan karo kampanye email.

Nggarap cithakan gampang banget karo pembangun email seret lan selehake Omnisend. Ana blok siap digawe kanthi fitur sing nyambung langsung karo situs eCommerce. Kanggo nggunakake, sampeyan mung kudu nyeret lan nyelehake menyang cithakan email sampeyan.

Alur Kerja sing wis dirancang

Omnisend duwe akeh alur kerja kanggo mbantu pelanggan potensial utawa saiki liwat saben langkah proses otomatisasi pemasaran.

Diwiwiti kanthi ngirim pesen sambutan kanggo ngolah maneh para pelanggan sing bali, kabeh tugas diurutake supaya bisa ditindakake tanpa keterlibatan langsung. Sawise pelanggan nggawe prentah tartamtu, dheweke bakal diarahake menyang langkah sabanjure kanthi lancar.

Pros

  • Ngirim pesen pribadi kanthi otomatis ing kampanye email
  • Pelaporan lanjut adhedhasar tingkat keterlibatan sing sampeyan tampa
  • Ngatur manajemen kontak kanthi nggawe segmen lan ngirim komunikasi pribadi
  • Editor seret lan selehake serbaguna nggampangake kanggo ngatur template

cons

  • Rencana bisa luwih apik
  • Kadhangkala dhukungan teknologi mbutuhake sedina muput kanggo nanggapi

Rencana lan Reregan

  • Rencana gratis: Kirim udakara 500 email / wulan kanthi $ 0 / wulan. Terus nganti 250 kontak.
  • Rencana standar: Miwiti $ 16 / wulan, entuk kabeh fitur Omnisend.
  • Rencana Pro: Miwiti $ 59 / wulan, sampeyan bisa ngirim email tanpa watesan.

Sampeyan uga bisa entuk kesepakatan tuku sepisan ing layanan pemasaran email saka Omniplus Standard sajrone setaun kanthi rega $199.

rega omnisend

Napa Omnisend Luwih Apik tinimbang Aweber?

Omnisend minangka platform otomatisasi pemasaran kabeh-ing-siji sing ora mung ngirim email nanging uga nyambungake sampeyan liwat olahpesen langsung, WhatsApp, Facebook dinamis lan Google integrasi, lan liya-liyane. Sejatine nduweni jangkauan sing akeh ing platform lan kanthi mangkono tingkat konversi sing dhuwur saka pengunjung situs web menyang klien.

Piranti lunak pemasaran email iki paling apik kanggo perusahaan e-commerce sing fokus ing pertumbuhan sing duwe bathi sekitar 1-10M lan klompok 10-50 karyawan.

7. ConvertKit

convertkit

Fitur Utama ConvertKit

  • situs web: www.koleksi.com
  • Nggawe kaca web kanggo promosi layanan / situs web sampeyan
  • Formulir pendaftaran email langsung dikirim menyang pengunjung
  • Otomasi sing bisa disesuaikan kanggo target pamirsa liwat kampanye email sampeyan  
  • Akeh integrasi kanggo nggawe luwih akeh kesempatan kanggo tuwuh

email Marketing

Mbantu kanggo nggayuh pamirsa sing akeh kanthi ngirim email otomatis. ConvertKit nduweni kemampuan pangiriman sing dhuwur, sing uga nyebabake keterlibatan sing luwih dhuwur karo kampanye email. Piranti lunak ngidini sampeyan gawe jadwal email kanggo wektu mengko supaya sampeyan bisa tetep sesambungan karo pelanggan potensial tanpa aktif nglebokake wektu.

Tambah Formulir Ndaftar utawa Landing Page

Sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan sing apik lan formulir sign-up sing menarik kanthi nggunakake template sing bisa disesuaikan. Tambahake menyang kampanye pemasaran email situs web sampeyan supaya pelanggan sing kasengsem bisa mlebu layanan sampeyan kanthi gampang.

Ora ana kawruh coding sing dibutuhake kanggo nindakake iki. Sampeyan bisa nggawe akeh formulir pendaftaran lan kaca kebangkrutan sing dibutuhake amarga ConvertKit ngidini sampeyan nggawe jumlah tanpa watesan.

Isi Target Menuju Wong Tepat

Aja ngebom kabeh wong ing dhaptar kontak sampeyan nganggo email sing padha. Gawe jalur khusus lan atur pemicu supaya pituduh dikirim menyang pelanggan sampeyan.

Pros

  • Gampang kanggo nggunakake
  • Prasaja lan efektif
  • Integrasi karo luwih saka 70 alat otomatis
  • Kaca kebangkrutan kanthi magnet timbal kanggo menehi tanggapan luwih akeh
  • Jalur otomatis nggampangake pelanggan melu layanan sampeyan

cons

  • Fitur opt-in kaping pindho nyegah pelanggan ora ditambahake menyang dhaptar

Rencana lan Reregan

  • Rencana gratis: Simpen 1000 pelanggan sajrone 1 wulan kanthi $0 kanthi fitur dhasar
  • Pencipta: Ngatur nganti 300 pelanggan kanthi rega $ 9 / wulan kanthi fitur rencana gratis lan liya-liyane
  • Creator Pro: Ngatur nganti 300 pelanggan kanthi $ 29 / wulan kanthi fitur canggih
rega convertkit

Napa ConvertKit Luwih Apik tinimbang Aweber?

ConvertKit minangka panyedhiya layanan email sing mbantu bisnis sampeyan entuk kacepetan kanthi ngidini sampeyan ngirim email menyang pelanggan. Sampeyan bisa nggawe kaca kebangkrutan lan formulir ndhaptar, ngirim teks otomatis, nglumpukake data babagan sukses strategi sampeyan, lan liya-liyane.

Layanan iki entuk popularitas ing bisnis e-commerce amarga gampang digunakake.

8. Kontak tetep

kontak pancet

Fitur Utama Kontak Konstan

  • situs web: www.kontesontel.com
  • Tansah email ing seri kanggo otomatisasi sukses
  • Ngidini nggawe dhaptar, nggawe segmen ing antarane, lan menehi tag
  • Bisa ngirim email pangeling pas wektune kanggo wong sing ora mbukak pesen
  • Mbantu hubungan customer-manajemen dening ngirim pesen sambutan pribadi

Target Pemirsa kanthi Cithakan Email Kustomisasi

Sampeyan bisa milih saka macem-macem cithakan readymade kanggo nggawe email profesional kanggo dikirim marang panjaluk pelanggan. Kabeh cithakan bisa disesuaikan, supaya sampeyan bisa ngarahake menyang pamirsa tartamtu.

Pemasaran otomatis

Piranti lunak ndeteksi dalan sing ditindakake pelanggan lan ngirim teks utawa email sing cocog kanggo nanggepi. Iki minangka fitur otomatis, lan sampeyan ora kudu nggunakake energi kanggo nindakake iki dhewe. Ngirit wektu lan nambah sentuhan profesionalisme kanggo bisnis sampeyan.

Atur Dhaptar Pelanggan sing Akeh

Simpen kabeh kontak sampeyan ing kene. Sampeyan bisa nggawe segmen ing antarane supaya ngirim penawaran khusus, tawaran, lan diskon luwih gampang kanggo sampeyan.

Pros

  • A nomer gedhe Cithakan kasedhiya
  • Nggawe kaca kebangkrutan lan nggabungake formulir sign-up 
  • Integrasi marketing online karo platform populer kaya Google, lan Facebook lan nemokake luwih akeh pelanggan
  • Ngidini pelanggan gabung langsung kanthi ngeklik link sing ditampa ing pesen teks

cons

Rencana lan Reregan

Kontak Konstan ngidini sampeyan nyoba kabeh fitur sajrone 60 dina kanthi rega $0 / wulan. Nanging sawise periode kasebut, sampeyan kudu miwiti mbayar.

Rega diwiwiti $ 20 / wulan kanggo 500 pelanggan. Nalika jumlah pelanggan mundhak, rega uga mundhak. Kanggo 2500 pelanggan, sampeyan kudu mbayar $ 45 / sasi; kanggo 5000 pelanggan, sampeyan mbayar $ 65 / sasi, lan kanggo 1000 pelanggan, sampeyan mbayar $ 95 / sasi.

reregan kontak pancet

Napa Kontak Konstan Luwih Apik tinimbang Aweber?

Contact pancet minangka platform otomatisasi pemasaran email sing nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake supaya bisnis sampeyan katon lan profesional kanggo para pelanggan.

Integrasi marketing online sing lancar karo alat pihak katelu sing populer lan marketing email otomatis nggampangake sampeyan ngatasi panjalukan lan pitakon pelanggan ing wektu sing tepat.

Yen sampeyan duwe bisnis cilik, sistem Kontak Konstan sing ora keruwetan minangka alat sing cocog kanggo tim dodolan supaya bisa luwih efisien.

9. iHubungi

icontact

Fitur utama iContact

  • situs web: www.acontact.com
  • Atusan template sing bisa disesuaikan
  • Ngerti statistik email kanthi gampang kanthi data pelanggan sing jelas
  • Autoresponder nggawe bisnis sampeyan luwih profesional
  • Nduwe markup sing njamin pesen langsung mlebu ing kothak mlebu

Pangembang Pesen

Sampeyan bisa nemokake akeh template email ing kene sing kabeh kompatibel karo seluler. Ing template, sampeyan bisa nambah teks sing dipersonalisasi, nggabungake ide sampeyan kanthi nggunakake editor seret lan selehake lan nambah warna. Ora ana sing mbutuhake katrampilan coding, mula sampeyan bisa nindakake iki dhewe.

mbangun pesen

Data trek

Sampeyan ora bakal ditinggalake ing peteng nggawe guess apa email sampeyan bakal dikirim utawa ora. Situs web iki bakal nglacak pesen sing dikirim bebarengan karo respon sing ditampa. Kanthi iContact, sampeyan bisa nggawe kontak lan ora bakal ana ing filter spam.

Autoresponders

Autoresponders apik tenan - dheweke bakal mangsuli pitakon apa wae saka pelanggan, lan bakal menehi salam marang pelanggan anyar kanthi teks sambutan. Sampeyan bakal bisa nyiyapake tanggepan sing disesuaikan ing otomatisasi canggih supaya balesan sampeyan menyang email tansah muni anget lan njamin para klien.

Fitur iki minangka penyelamat manawa! Iku tetep keterlibatan ing bisnis sampeyan tanpa mbutuhake gaweyan apa wae.

Pros

  • Gampang kanggo nggunakake
  • Nyedhiyakake marketing otomatis
  • Nganalisa efektifitas pendekatan sampeyan
  • Tim dhukungan teknis responsif

cons

  • Rawan mati, dadi sampeyan kudu tetep ndownload dhaptar kontak kanggo keamanan

Rencana lan Reregan

Sampeyan bisa nggunakake versi gratis iContact sajrone 30 dina, nanging fungsine winates. Fitur bakal kalebu bangunan email, nggawe kaca kebangkrutan, otomatisasi, personalisasi, lan nglaporake. 

Kanggo entuk fitur sing luwih maju lan tetep nggunakake akun kasebut, sampeyan kudu entuk langganan mbayar. Pilih salah siji saka rencana iki: 

  • Rencana Dasar - $ 15 / wulan
  • Rencana Pro - $ 30 / wulan

Kanggo ngatur rencana sampeyan dhewe, hubungi layanan pelanggan.

Napa iContact luwih apik tinimbang Aweber?

iContact minangka platform pemasaran email adhedhasar langganan sing duwe kabeh sing dibutuhake supaya bisnis sampeyan terus berkembang. Iku mbantu sampeyan nganalisa data lan nggawe koreksi ing strategi supaya sampeyan entuk umpan balik sing luwih apik saka pangguna.

Gampang banget kanggo nggunakake, lan intuisi lan yen sampeyan nemoni masalah sing ora bisa diatasi, dhukungan chatting langsung bakal diurutake kanggo sampeyan. Sejatine ora butuh wektu kanggo njaluk bantuan karo iContact. Dibandhingake karo Aweber, sistem dhukungan iContact luwih profesional.

Apa Aweber?

Aweber

Fitur Utama Aweber

  • situs web: www.aweber.com
  • Desain email sing fleksibel nduweni responsif multi-piranti
  • Macem-macem variasi email diuji pamisah kanggo produktivitas paling dhuwur
  • Segmentasi data digunakake kanggo prédhiksi lan cocog karo aktivitas pangguna
  • Yen iki / banjur logika kasebut nggawe proses otomatisasi pemasaran gampang

Aweber minangka solusi marketing email sing bisa digunakake liwat email. Nduwe jangkauan sing apik lan bisa menehi dhukungan sing ora ana tandhingane kanggo bisnis sampeyan tuwuh kanthi cepet. Ana akeh fitur anyar sing bisa dijelajahi kanggo mbangun perusahaan sampeyan.

Tujuane kanggo mbangun daya tarik kanggo perusahaan sampeyan kanthi mbantu sampeyan nggawe segmen pelanggan menyang klompok sing beda-beda supaya luwih gampang diatur, lan bakal mbantu sampeyan nggawe kampanye, nindakake tes pamisah kanggo ngukur efektifitas, nggawe formulir pendaftaran kanthi gaya sing beda-beda, ngirim tanpa watesan. email, buletin, kupon, lsp.

Sampeyan uga bakal nampa laporan rinci babagan carane klien sampeyan nanggapi taktik perusahaan lan kepiye strategi sampeyan bisa digunakake.

Nawakake 700 Cithakan Email

Ing Seret lan Selehake Email Builder, sampeyan bakal nemokake luwih saka 700 templat email sing wis siap digunakake. Iki minangka template profesional sing dirancang kanggo nggawe bisnis sampeyan katon apik, nanging sampeyan uga bisa nggawe email ing template sampeyan dhewe.

Marketing Automation

Minangka pangguna, sampeyan bisa nindakake iki kanthi mateni instruksi babagan fungsi 'yen/utawa'. Piranti lunak banjur bakal ndeteksi tumindak panampa lan micu autoresponders kanggo ngatur pesen lan ngirim ing cepet. Tanggapan pribadi uga dikirim kanggo interaksi siji-siji.

Piranti Lanjut kanggo Segmentasi Dhaptar

Bisa digunakake kanggo mbagi kontak dadi subgrup supaya sampeyan bisa ngarahake email menyang alamat tartamtu. Alat segmentasi canggih iki gampang banget nalika sampeyan ngatasi proyek sing beda-beda ing wektu sing padha.

Desain Responsif ing Email

Pangguna sampeyan bisa uga mlebu menyang akun email liwat telpon, laptop, komputer, tablet, lsp. Piranti lunak bakal ndeteksi ukuran layar piranti sing wis kadhaptar lan ngganti ukuran email supaya bisa tekan panampa. ing wangun sing gampang diwaca.

Pamisah Split

Sampeyan bisa nyinaoni efektifitas format lan tata letak email sing beda-beda kanthi milih antarane variasi ing susunane. Kirimi format siji menyang grup kontak lan liyane menyang grup liyane supaya sampeyan bisa mbandhingake endi sing entuk tanggapan sing luwih apik.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa milih format sing luwih efektif kanggo entuk sukses sing luwih dhuwur.

Gunakake Analytics kanggo Assessment

Kampanye pemasaran duwe sawetara metrik kunci kayata tarif mbukak, klik-tayang, bouncing, lan liya-liyane. Iki bakal menehi katrangan babagan efektifitas strategi sampeyan supaya sampeyan bisa ngilangi strategi sing ora bisa digunakake lan terus mbangun strategi sing bisa ditindakake.

langganan aweber

Pros

  • Prasaja kanggo nggunakake lan nyetel
  • Nggawe formulir sing menarik, ngirim kabar push, lsp.
  • Kirimi buletin, kupon, lan penawaran khusus kanthi gampang
  • Nganyari sampeyan babagan efektifitas strategi sampeyan
  • Ndhukung pirang-pirang platform kanggo solusi e-com, piranti lunak CRM, media sosial, lsp.

cons

  • Antarmuka pangguna angel digunakake
  • Sampeyan bakal dikenani biaya kanggo kontak 'unsubscribed' yen sampeyan ora ngelingi mbusak

Rencana lan Reregan

Aweber duwe rencana 30 dina gratis. Sawise nyoba gratis rampung, sampeyan kudu mbayar saben wulan, gumantung saka jumlah kontak ing dhaptar sampeyan.

Uji coba gratis bakal ngidini sampeyan duwe dhaptar email maksimal 500 pelanggan, maksimal 3000 email, nggawe kaca kebangkrutan, lsp.

Mangkene grafik kanggo rencana sing dibayar.

  • Nganti 500 kontak: $19.99 / wulan
  • 501 - 2,500 kontak: $ 29.99 / sasi
  • 2,501 - 5,000 kontak: $ 49.99 / sasi
  • 5,001 - 10,000 kontak: $ 69.99 / sasi
  • 10,001 - 25,000 kontak: $ 149.99 / sasi
  • Luwih saka 25,000 kontak: Hubungi Aweber kanggo rega

putusan

Aweber minangka salah sawijining pemasar email paling dhuwur kanggo nyebarake babagan perusahaan sampeyan. Alat autoresponder mbantu sampeyan ngirit wektu kanthi nglacak tumindak panampa lan ngasilake respon cepet. 

Piranti lunak nduweni layanan pelanggan apik sing tansah siap mbantu. Ana liwat 700 cithakan email sing bisa digunakake, lan kabeh instruksi wis cetha glethakaken metu ing toolkit lunak.

Pitakonan Paling Sering

Apa Aweber gratis?

ya wis. Iku duwe a "selawase" rencana free, nanging diwatesi nganti 500 pelanggan supaya sampeyan bisa nyoba lan ndeleng manawa cocog kanggo bisnis sampeyan.

Apa alternatif Aweber sing paling apik?

sendnblue nduweni fitur kuat kaya marketing SMS, email transaksional, lan kabeh liyane sing perlu saka piranti lunak marketing email prayoga. GetResponse minangka platform marketing kabeh-ing-siji. Sampeyan entuk kabeh sing dipikolehi saka Aweber, nanging pilihan rega sing bisa disesuaikan menehi sampeyan luwih dhuwur kanggo mbuwang. MailChimp nyedhiyakake pengalaman marketing digital sing lancar kanthi macem-macem integrasi liwat aplikasi media sosial.

Apa worth mbayar kanggo piranti lunak marketing email?

Ya wis! Pemasaran email migunani banget kanggo ningkatake pertumbuhan bisnis sampeyan. Nanging ora mung iki, piranti lunak pemasaran email bakal mbantu sampeyan tetep sesambungan karo pelanggan lan klien kanthi gampang.

Alternatif Aweber paling apik: Ringkesan

Aweber minangka alat sing apik kanggo otomatisasi email, nanging ana sawetara panyedhiya layanan email alternatif sing apik tenan sing kudu sampeyan pikirake. Sampeyan bisa uga ora mbutuhake sistem sing kuat kaya Aweber, utawa sampeyan butuh sing luwih kuat nanging luwih terjangkau.

Ya, kita ora ngandhani sampeyan nyoba kabeh platform pemasaran email. Nanging muga-muga sampeyan bisa nemokake dhaptar 8 alternatif Aweber sing paling apik. Muga-muga sampeyan bakal nggunakake siji kanggo ndeleng wutah utama ing usaha bisnis sampeyan. Sugeng enjang!

Kanggo laporan sing luwih apik lan alur kerja otomatis, sampeyan luwih becik golek GetResponse, sing bisa uga paling apik ing bisnis babagan iki. Yen sampeyan pemilik toko online, banjur Omnisend minangka pilihan sing apik. Saiki yen sampeyan penggemar opsi murah kanthi fitur apik - banjur sendnblue bakal dadi saingan Aweber apik.

DEAL

Entuk kontak tanpa wates lan ora ana watesan pangiriman saben dina

Saka $ 25 saben wulan

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.