Carane njaluk nyisihaken saka "iCloud Panyimpenan Wis Kebak" Kabar

ditulis dening

Apa sampeyan iCloud panyimpenan dadi kebak? Pancen mung ana telung cara kanggo nyingkirake sing ngganggu "iCloud Panyimpenan wis Lengkap", lan ing kene aku bakal nuduhake sampeyan kepiye.

Yen sampeyan nggunakake iCloud panyimpenan maya ing piranti iPhone utawa Mac, sampeyan bisa uga ngalami masalah iki sadurunge: iCloud's (sajujure cantik unimpressive) 5GB saka papan free wis kapenuhan munggah, lan saiki sistem bombarding sampeyan karo kabar yen panyimpenan wis kebak.

icloud panyimpenan punika kabar lengkap

Iki ora nggumunake wiwit 5GB meh mesthi ora bakal dadi papan panyimpenan sing cukup kanggo piranti Apple sampeyan. Nanging, iku is cukup ngganggu disambut dening kabar sing padha saben sampeyan mbukak piranti.

Dadi, kepiye sampeyan bisa nyingkirake?

Akeh wong luwih seneng nglirwakake masalah kasebut, nanging saliyane mencet "cedhak" saben kabar muncul, ora ana cara kanggo mateni kabar kasebut kanthi permanen.

Carane Sampeyan Bisa Nyisihaken saka iCloud Panyimpenan Apa Kabar Lengkap?

Ana telung cara kanggo mbusak kabar iki:

  1. Sampeyan bisa mbusak spasi ing panyimpenan kanthi mbusak file sing ora perlu maneh utawa pengin digawe serep iCloud; 
  2. Sampeyan bisa ngganti setelan supaya sampeyan bakal duwe kurang (utawa ora) serep; utawa
  3. Sampeyan bisa mbayar papan liyane.

Pancen mung ana telung cara kanggo nyingkirake sial kasebut "iCloud Panyimpenan wis Kebak", mula ayo miwiti kanthi sing paling jelas.

1. Mbusak Spasi (kanthi Mbusak File)

Yen laci meja sampeyan wis kebak nganti sampeyan ora bisa ngetung potlot liyane ing kana, jawabane jelas: sampeyan kudu njupuk sawetara perkara.

Iku mung logis sing jawaban padha kanggo iCloud panyimpenan, kang uga nerangake karo papan winates.

Mlebet lan mbusak sawetara file lan dokumen sing wis cluttered munggah iCloud panyimpenan minangka cara sing paling jelas kanggo mbebasake dhewe saka kabar panyimpenan lengkap sing ngganggu.

Loro-lorone iku fitur apik sing saenipun kudu nggawe serep maya prasaja, aman, lan effortless.

Nanging, yen sampeyan nganggep manawa ruang panyimpenan awan gratis 5GB dipisahake kabeh saka fitur Apple, iku gampang kanggo ndeleng ngendi pangguna cepet mbukak menyang masalah.

Dadi, ayo ngomong babagan Pustaka Foto dhisik. File gambar kondhang njupuk akeh papan, lan ana kemungkinan apik yen serep iki minangka alasan sampeyan entuk kabar kasebut.

Kanggo mbusak foto utawa video saka iCloud Foto, mung:

  1. mbukak iCloud Aplikasi Photos ing Mac sampeyan
  2. Pilih foto lan/utawa video sing pengin dibusak saka panyimpenan
  3. Klik ing simbol tong sampah cilik
  4. Banjur pilih "Busak."

Elinga: sampeyan ora mbusak foto kasebut kanthi permanen. Dheweke isih ana ing piranti sampeyan (anggere sampeyan durung mbusak piranti kasebut ing kana), uga ing papan liya sing wis digawe serep. 

Njabut saka iCloud mung tegese padha ora digawe serep kanggo tartamtu panyedhiya panyimpenan maya maneh.

Yen iki isih ora mbusak spasi sing cukup, sampeyan bisa nyoba mbusak file lan folder sing disimpen iCloud Pandu.

Kanggo mbusak file ing iCloud Drive:

  1. Pindhah menyang Finder
  2. Mbukak iCloud folder drive
  3. Seret item sing pengin dibusak menyang Trash (utawa gantian, pindhah menyang folder liyane ing Mac)
  4. Klik Trash, banjur klik-tengen folder sing wis dipindhah ing kana
  5. Pencet "Busak Langsung," banjur yen sampeyan njaluk konfirmasi, pencet "Busak" maneh

Maneh, anggere sampeyan wis nyimpen utawa nggawe serep file kasebut menyang piranti utawa menyang panyedhiya panyimpenan maya liyane, sampeyan ora bakal duwe masalah.

2. Ganti Panjenengan iCloud Setelan kanggo Serep Kurang

icloud setelan serep

Yen sampeyan wis kehabisan papan, kemungkinan amarga sampeyan duwe akeh banget aplikasi sing disetel kanggo nggawe serep kanthi otomatis iCloud.

Lan sanajan sampeyan kudu mlebu lan mbusak file sing nyebabake keruwetan (langkah 1), sampeyan uga pengin mesthekake yen masalah sing padha ora bola-bali.

Kanggo nindakake iku, sampeyan kudu ngganti setelan supaya luwih sithik item sing digawe serep iCloud.

wiwit foto njupuk munggah ton saka papan lan asring dadi penyebab saka kabar panyimpenan lengkap, ayo miwiti kanthi mateni serep otomatis iCloud Pustaka Foto.

Cara Pateni iCloud Photos Library

Gampang mateni serep Pustaka Foto otomatis:

  1. Bukak Preferensi Sistem
  2. Pilih "iCloud"
  3. Ing jejere "Foto", pilih "Pilihan"
  4. Yen kothak ing jejere "iCloud Photo Library" lan "My Photo Stream" dicenthang, busak centhang.

Lan kaya ngono, sampeyan iCloud ora bakal ngisi file gambar maneh. Nanging, iki ora kudu ngrampungake masalah kabar yen panyimpenan sampeyan wis kebak. 

Sampeyan kudu pindhah menyang sampeyan iCloud Pustaka Foto lan mbusak sawetara file (deleng opsi 1), or sampeyan kudu mbusak lan mbusak kabeh iCloud Pustaka saka piranti sampeyan.

Kanggo mbusak iCloud Perpustakaan:

  1. Pindhah menyang Preferensi Sistem
  2. Pilih "iCloud"
  3. Klik ing tombol "Ngatur" (kudu katon ing pojok tengen ngisor popup)
  4. Pilih "Photo Library"
  5. Pilih "Disable and Delete"

Lan iku! Kanthi mung sawetara klik, sampeyan bebas saka kabar sing terus-terusan - yaiku, anggere Pustaka Foto nyebabake masalah kasebut.

Cara mateni Serep Otomatis kanggo Kabeh Aplikasi

Kabar panyimpenan lengkap kasebut bisa uga minangka asil serep. Akeh aplikasi Apple sing disetel kanggo nggawe serep kanthi otomatis, sing mbutuhake akeh ruang ing piranti sampeyan.

Untunge, mateni serep otomatis ing Mac sampeyan gampang:

  1. Bukak menu Apple (iku logo Apple cilik ing pojok kiwa ndhuwur)
  2. Klik ing Preferensi Sistem, banjur ID Apple
  3. Klik ing iCloud
  4. Sampeyan kudu ndeleng pilihan sing ujar "Ngatur." Klik ing, banjur pilih "Serep"
  5. Pilih piranti sing arep kanggo mungkasi serep ing, lan klik kanggo mbusak.
  6. Klik "mbusak" maneh nalika dijaluk konfirmasi.

Mengkono iki bakal mateni Serep lan mbusak kabeh serep sadurunge saka piranti kasebut. Yen sampeyan ngganti pikiran ing mangsa ngarep, sampeyan bisa tansah bali lan ngaktifake serep kanggo nerusake maneh.

3. Mbayar More iCloud Space

icloud+ upgrade rega

Akeh wong do pengin kabeh file sing bakal digawe serep menyang maya lan pengin supaya sirah saka bola-bali liwat lan mbusak file kanggo mbusak spasi.

Yen iki muni kaya sampeyan, banjur pilihan mung kanggo mbayar papan liyane.

Yen sampeyan seneng karo iCloud minangka solusi panyimpenan maya, banjur Apple luwih seneng ngedol sampeyan luwih gigabyte papan panyimpenan.

Prices beda-beda miturut negara, nanging yen sampeyan ana ing AS, padha kurban telung rencana mbayar: 50GB kanggo $ 0.99 / sasi, 200GB kanggo $ 2.99 / sasi, lan 2TB kanggo $ 9.99 / sasi.

Nanging, yen sampeyan lagi ora wareg karo iCloud, sampeyan ana ing luck: mung amarga sampeyan nggunakake piranti Apple ora ateges sampeyan kudu nggunakake produk panyimpenan maya Apple.

Ana akeh alternatif panyimpenan maya sing apik iCloud ing pasar, saben kang nerangake karo fitur unik dhewe.

Sing paling apik sakabèhé iCloud alternatif yaiku pCloud, kang dikenal kanggo sawijining plans umur pembayaran siji sange lan sakabèhé fitur keamanan lan kolaborasi sing luar biasa. Paling apik, pCloud nawakake panyimpenan 10GB kanthi gratis, supaya sampeyan bisa nyoba sadurunge tuku.

Pilihan liyane sing apik yaiku es drive, kang nawakake mboten umum fitur "drive mounting". sing ngidini sampeyan nyimpen file ing méga, nanging ngakses kaya-kaya ana ing desktop.

(PS loro pCloud lan Icedrive nawakake banget loman lan terjangkau tawaran panyimpenan maya seumur hidup saiki)

Runner-up karo keamanan paling kedap udara is Sync.com, sing nawakake papan 2TB mung $ 8 / sasi.

Kanggo ndeleng luwih jero babagan kabeh sing ditawakake panyedhiya panyimpenan maya (ditambah sawetara opsi tambahan), sampeyan bisa mriksa metu dhaftar lengkap sandi sing paling apik iCloud alternatif ing 2022.

Ringkesan - Apa Apa Nalika iCloud Panyimpenan Lengkap?

Ora ana sing luwih ngganggu tinimbang kabar sing ora bakal ilang, utamane yen ora ana solusi sing gampang kanggo masalah sing bakal didandani.

Begjanipun, ana sing sawetara perkara sing cukup prasaja sampeyan bisa nindakake kanggo nyingkirake "iCloud panyimpenan wis kebak” kabar sing wis nggawe sampeyan edan.

Sampeyan bisa mbusak file sing njupuk ruang, mateni serep otomatis, utawa mbayar papan sing luwih akeh (utawa kanggo solusi panyimpenan awan sing beda).

Apa wae cara sing sampeyan pilih, luwih becik tinimbang mencet tombol "tutup" tanpa wates.

Notifikasi bisa uga ngganggu, nanging ana alesan: ana kanggo ngelingake sampeyan sing duwe masalah panyimpenan, lan cepet utawa mengko, sampeyan kudu menehi hasil karo.

Cathetan Suku

https://support.apple.com/en-us/HT201238

https://appletoolbox.com/how-to-free-up-icloud-storage-5-essential-tips/

Home » Cloud Storage » Carane njaluk nyisihaken saka "iCloud Panyimpenan Wis Kebak" Kabar

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.