Tawaran Black Friday / Cyber ​​Monday paling apik kanggo 2022 Klik kene 🤑

Dropbox vs Box (Panyimpenan Awan & Perbandingan Enggo bareng File)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Makarya saka omah kanthi rutin, asring banget kolaborasi karo tim global saka jarak adoh. Dropbox lan Kothak yaiku sistem manajemen dokumen adhedhasar awan (DMS) sing ngidini organisasi bisa ijolan dokumen, file, lan konten liyane siji-sijine saka endi wae lan kapan wae.

Mbandhingake solusi panyimpenan maya dadi luwih populer amarga makarya kolaborasi jarak jauh ngembang. Sampeyan kudu nggawe manawa nggunakake piranti lunak adhedhasar awan paling apik.

fiturDropboxKothak.com
dropbox logologo.com
SummaryDropbox lan Box minangka pimpinan pasar ing panyimpenan berbasis awan. Sampeyan ora bakal kuciwa karo salah siji - loro-lorone pilihan sing apik banget. Dropbox luwih gampang digunakake nanging Kothak.com minangka pilihan sing luwih apik ing antarane kalorone.
priceSaka $ 9.99 saben wulanSaka $ 5 saben wulan
Rencana gratis2 GB panyimpenan gratis10 GB panyimpenan gratis
enkripsiEnkripsi AES-256. Otentikasi rong faktorEnkripsi 256-bit AES. Otentikasi 2 faktor
fiturPemula-loropaken & gampang digunakake. Fitur kolaborasi sing luar biasa. Microsoft Office & Google Integrasi Docs. Nganti 180 dina mulihake fileKantor 365 lan Google Integrasi ruang kerja. pangayoman mundhut data. Branding khusus. Watermarking dokumen. GDPR, HIPAA, PCI, SEC, FedRAMP, ITAR, FINRA tundhuk
Ease🥇⭐⭐⭐⭐⭐
Keamanan & privasi⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Value for Money⭐⭐⭐⭐⭐🥇
Tambahan⭐⭐⭐⭐⭐🥇
situsDolan maring DropboxsitusDolan maring Box.com

TL; DR

Dropbox lan Box minangka pimpinan pasar ing panyimpenan berbasis awan lan paling apik ing apa sing ditindakake. Priksa sistem manajemen dokumen berbasis awan iki saiki!

Kaloro solusi kasebut apik banget kanggo apa sing ditindakake, nanging kanggo kita, Box minangka pemenang sing jelas. Dirancang khusus kanggo bisnis sing duwe alur kerja rumit, lan terus-terusan mriksa langkah-langkah keamanan sing ditindakake.

Dropbox cocok kanggo panyimpenan prasaja lan enggo bareng file, nanging ora ngirim luwih akeh kanggo bisnis. Box rada luwih larang tinimbang Dropbox, nanging pilihan integrasi luwih akeh.

Dropbox vs Box.com (Perbandingan Cloud Storage kanggo 2022)

Fitur utama

loro-lorone Dropbox vs Box.com minangka solusi basis awan sing wis dibangun kanggo ngidini sampeyan lan tim ngakses file lan data kanthi gampang.

File-file kasebut bisa diowahi utawa dianyari kanthi online banjur dituduhake karo tim sampeyan tanpa kudu ing ruangan sing padha utawa ing negara sing padha. Dheweke uga integrasi karo alat produktivitas pihak katelu liyane.

Kothak.comDropbox
Babagan:Apa layanan hosting file sing nawakake panyimpenan maya, file synchronisasi, lan piranti lunak klien.Minangka layanan enggo bareng file online lan manajemen konten cloud kanggo bisnis.
situs web:www.box.comwww.dropboxsitus
Rilis Awal:20052008
Sistem Operasi:Desktop: Windows, Mac, Linux, Mobile - Android, iOS, Blackberry, Kindle Fire.Desktop: Windows, Mac, Linux Mobile: Android, iOS, Blackberry, Kindle Fire.
Rincian:Saka $ 5 saben wulan (Rencana gratis lan langganan khusus kasedhiya)Saka $ 9.99 saben wulan (Rencana gratis lan langganan khusus kasedhiya)
Editing Kolaboratif Online:YaYa
Spasi Panyimpen:Saka 2GB nganti ora winates (gumantung karo rencana langganan)Saka 10GB nganti ora winates (gumantung karo rencana langganan)

Box.com vs Dropbox fitur utama beda-beda lan bisa ditemokake ing ngisor iki:

Dropbox

Akses: Sampeyan bisa ngakses kabeh file sing disimpen ing Dropbox nang endi wae ing donya, ing sembarang wektu. Iki ana ing server remot, supaya sampeyan bisa kerja kaya biasane anggere sampeyan duwe sambungan internet.

Sampeyan uga bisa nyambungake app liyane karo Panjenengan Dropbox, kayata; Slack, Trello, lan Zoom. Iki bakal ngidini sampeyan bisa kerja kanthi lancar lan bisa ngakses kabeh sing dibutuhake.

Nuduhake File: Sampeyan bisa nuduhake file lan folder karo sapa wae kanthi nuduhake link. Padha ora malah perlu a Dropbox akun kanggo ngakses iki. Ukuran file ora masalah, anggere ruang panyimpenan sampeyan ora ngluwihi.

Gawe serep data: Dropbox ngidini sampeyan nggawe serep kabeh file yen ana owah-owahan. Nanging, yen sampeyan pengin ngirit ruang kanggo sampeyan Dropbox akun, sampeyan bisa nggunakake Selective Sync fungsi kanggo sync lan simpen file sing paling penting dhisik.

Sejarah File: Yen sampeyan nyimpen file anyar kanthi salah, sampeyan ora perlu kuwatir. Sampeyan bisa mulihake versi sadurunge, lan ora ana sing bakal ngerti bedane.

Sunting Nggunakake Microsoft Office Gratis: Dropbox Bisnis digabungake karo versi gratis Microsoft Office supaya sampeyan bisa mbukak lan nyunting file Office tanpa kudu nginstal piranti lunak.

Nyuwun File: A fitur anyar saka Dropbox ngijini sampeyan kanggo njaluk file saka sapa wae, preduli saka apa padha duwe a Dropbox akun utawa ora. Kontributor sing ngunggah file ora bisa ngakses sampeyan Dropbox akun kajaba sampeyan menehi akses tartamtu.

dropbox nggawe panjalukan anyar

Sampeyan kudu priksa manawa sampeyan duwe papan sing cukup kanggo file kasebut. Yen ora, wong sing ngirim file bakal entuk pesen kesalahan.

https://www.youtube.com/watch?v=RwOMlhas_w0

Box

Akses: Minangka karo Dropbox, sampeyan bisa ngakses file lan dokumen kapan wae, ing ngendi wae. Box dibangun kanggo nyambungake karo akeh aplikasi, kayata Google Workspace, Microsoft 365, Zoom, lan Slack.

Nggarap Offline: Kanthi ngundhuh Box Sync menyang komputer, sampeyan bisa sync lan duwe file siap lan kasedhiya kanggo nggunakake offline sawayah-wayah. Sampeyan bisa milih file kanggo sync banjur bisa digunakake sanajan ora nyambung menyang internet.

Nggawe Cathetan: Box menehi Box Cathetan, yaiku aplikasi lan cathetan tugas sing migunani. Fitur iki ngidini sampeyan njupuk cathetan rapat, nuduhake ide, lan malah nulis buletin saka piranti apa wae, ing endi wae ing jagad iki.

cathetan kothak

Kabar: Kothak bakal menehi email notifikasi lan ngandhani manawa file dianyari utawa diunggah. 

Sampeyan uga bakal menehi informasi manawa ana sing menehi komentar babagan file utawa nalika tanggal kadaluarso file bareng wis teka.

Nalika notifikasi bisa menehi informasi, kabar kasebut bisa dipateni yen kakehan.

🏆 Pemenang yaiku: Box.com

Kaloro solusi kasebut nawakake akeh fitur sing padha, kayata akses lan dokumen sing gampang syncing. Sampeyan bisa nggunakake Microsoft Office kanthi opsi loro lan nyambungake karo akeh aplikasi liyane sing bisa uga pengin dilebokake ing suite bisnis digital.

Nanging, Kothak duwe ujung kanthi fungsi cathetan, ngidini sampeyan njupuk cathetan rapat lan nuduhake ide saka ngendi wae ing jagad iki lan saka piranti apa wae.

Keamanan & Privasi

Loro-lorone Box.com vs Dropbox platform sadar keamanan, lan iki penting-sampeyan kudu ngerti manawa informasi sampeyan aman.

Kaloro opsi kasebut ndhukung SSO (siji mlebu), ngidini sampeyan mlebu menyang aplikasi liyane kanthi sak kredensial. Iki nyederhanakake akses sampeyan nanging bisa uga dianggep minangka ancaman tumrap level keamanan, amarga mung siji kredensial sing bisa dikompromi.

Dropbox

Dropbox wis dirancang karo keamanan meningkat fitur ing ngarep, nggawe wong prioritas. Malah menehi pelanggan 'Pandhuan Kapercayan', supaya sampeyan bisa ngerti langkah-langkah keamanan lan privasi sing ditindakake.

Dropbox Bisnis nawakake pirang-pirang lapisan perlindungan kanggo akun sampeyan, saliyane enkripsi. Iki kalebu infrastruktur sing dikunci sing menehi transfer data sing aman, konfigurasi jaringan, lan kontrol tingkat aplikasi.

Nggunakake keamanan enkripsi AES 256-bit sadurunge nuduhake file supaya sampeyan bisa nuduhake file sing paling rahasia kanthi ngerti yen ora ana wong liya sing bisa entuk akses.

Idin bisa disetel dening sing duwe dokumen supaya pangguna bisa ndeleng utawa nyunting, lan uga bisa dilindhungi sandhi supaya tautan ora bisa dibukak dening sapa wae sing duwe akses menyang folder sing ana.

Sampeyan bisa ngeset tanggal kadaluwarsa ing link kanggo file lan folder sing dituduhake, menehi akses winates. Yen piranti ilang utawa dicolong, Sampeyan bisa mbusak data saka jarak adoh kanggo nyegah akses sing ora sah.

Box

Kothak bangga karo fitur keamanan sing ditawakake kanggo njaga integritas data sing rahasia banget, menehi kapercayan manawa aman.

setelan akun kothak

Platform kasebut nawakake macem-macem fitur keamanan canggih, kalebu aturan panyimpenan data khusus lan manajemen kunci perusahaan 'KeySafe,' sing nyedhiyakake sawetara kunci enkripsi kanggo pangguna. Box nggunakake enkripsi file AES 256-bit sing, kaya Dropbox, mung bisa didekripsi dening karyawan lan sistem Box.

Kaya Dropbox, Box menehi kabeh informasi sing sampeyan butuhake babagan langkah-langkah keamanan lan privasi liwat eBook sing bisa didownload.

🏆 Pemenang yaiku: Diikat

Kita ora bisa ngarani! Kaloro sistem kasebut duwe langkah keamanan lan privasi sing apik banget lan nggunakake enkripsi AES 256-bit sadurunge ngirim file. Dheweke uga nggunakake otentikasi rong faktor (2FA), nambah lapisan proteksi ekstra menyang data sampeyan.

Loro-lorone solusi kasebut prioritasake kanggo langkah-langkah keamanan lan ngupayakake supaya bisa nambah kanthi terus-terusan.

Ease

loro-lorone Dropbox lan Box.com ana ing antarane pimpinan pasar ing panyimpenan basis maya, lan gampang dingerteni sebabe. Kalorone gampang disiyapake lan gampang digunakake.

Dropbox

Dropbox menehi instruksi sing cetha lan ringkes nalika nyetel akun. Pisanan sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal Dropbox aplikasi ing komputer. Sampeyan banjur bakal bisa nggawe akun. Yen sampeyan macet, ing Dropbox pusat bantuan bakal nuntun sampeyan liwat.

Dropbox Bisnis bakal menehi ruang tim dhewe ing ngendi sampeyan bisa nggawe folder kanggo kabeh anggota tim kanggo nambah file lan dokumen kanthi nyeret lan nyelehake.

The Dropbox antarmuka panganggo digunakake kanggo musataken nyimpen file lan ora prioritizing desain utawa fitur. Sawise umpan balik pangguna, Dropbox saiki wis nambah iki kanggo menehi informasi liyane lan opsi karo antarmuka luwih streamlined.

Antarmuka anyar luwih gampang dilayari lan nuduhake kabeh file ing gambar cilik sing uga menehi ngerti sapa sing nggarap file kasebut. Werna lan font sing jelas lan gampang diwaca, saengga gampang fokus karo tugas sing saiki ditindakake.

Sampeyan bisa menehi akses menyang dokumen ing tim sampeyan Dropbox panyimpenan kanthi nyetel ijin ing saben file utawa folder. Gumantung ing tingkat akses, tenaga kerja sampeyan bisa menehi ijin marang pangguna eksternal kanggo ndeleng utawa nyunting file yen perlu. Sampeyan uga bisa mbatesi akses folder menyang individu sing dipilih kanggo njaga integritas dokumen lan folder rahasia.

Tampilan folder gampang dingerteni lan bisa digunakake kanthi hirarki sing padha Google drive lan OneDrive. Tampilan cetha kabeh folder lan kategori ing sisih kiwa, nggawe gampang kanggo ndeleng apa sing lagi looking for.

dropbox lelakon

Sampeyan bisa nuduhake tautan dokumen liwat macem-macem aplikasi, kayata Slack lan Trello, lan liya-liyane. Watesan transfer ing Dropbox Rencana Lanjut lan Profesional disetel ing 100GB, sing luwih saka cukup kanggo file sing paling akeh.

Sampeyan bisa nggunakake kanthi gampang Dropbox liwat smartphone kanthi ndownload aplikasi seluler. Iki ngidini sampeyan ngakses lan nuduhake pranala menyang file nalika sampeyan lagi metu.

Box

Kothak uga cukup prasaja kanggo nyiyapake, kanthi cara sing padha Dropbox. Sampeyan mung kudu pindhah menyang situs web lan ndhaptar.

Seret lan selehake file menyang area panyimpenan, nggawe folder anyar kaya sing dibutuhake. Sampeyan banjur bisa nambah kolaborator lan nyetel level akses sing beda. Dhukungan kothak bisa mbantu sampeyan ngatasi masalah sing sampeyan wis nyiyapake akun lan ngirim file liwat.

Wiwitane dirancang kothak minangka alat kanggo bisnis, dadi antarmuka panganggo asli dhasar lan ora narik kawigaten. Saiki wis dirancang ulang kanthi cara sing jelas lan gampang nemokake file. Bar navigasi anyar lan lambang sing dianyari nuduhake persis apa sing kasedhiya.

Minangka kolaborator mlebu ing Box, nuduhake file anyar sing wis dienggo, nanging ana fungsi telusuran sing gampang yen sampeyan butuh file liyane. Utawa, sampeyan bisa mriksa wit folder sing nuduhake kabeh folder lan file ing struktur sing gampang digunakake.

file kothak

Yen sampeyan duwe folder, sampeyan bisa nganyari idin lan nuduhake folder utawa file kanthi nambahake alamat email sing pengin sampeyan akses. Sampeyan bisa nganyari kaya sing dibutuhake, lan nambah rincian wong sing kudu dikandhani babagan pangowahan.

Minangka karo Dropbox, sampeyan bisa ngakses file kanthi gampang nalika sampeyan lagi mlaku nganggo aplikasi seluler Box. Iki ngidini sampeyan ngakses file lan nuduhake tautan karo wong liya, supaya sampeyan bisa kerja ing endi wae.

Ner Winner yaiku: Dropbox

Kaloro pilihan kasebut gampang disiyapake lan digunakake, kanthi navigasi sederhana saka homepage. Nanging, Dropbox metu ing ndhuwur amarga nyedhiyakake instruksi sing jelas babagan cara nindakake iki.

The Dropbox pusat bantuan minangka dhukungan sing apik nalika nggawe akun lan luwih unggul tinimbang dhukungan Box. Dropbox uga nawakake aplikasi kanggo didownload menyang desktop komputer supaya gampang ngakses folder lan dokumen tanpa kudu mbukak browser web.

Rencana & Harga

loro-lorone Dropbox vs Box.com nawakake uji coba gratis kanggo ngidini sampeyan ndeleng apa sing sampeyan ndhaptar. Loro-lorone uga duwe rencana pribadi gratis dhasar kanthi panyimpenan winates sing bisa digunakake tanpa lengganan. Disaranake nggunakake salah siji saka iki kanggo ngerti fungsi lan carane padha bakal cocog karo sampeyan sadurunge mbayar metu kanggo langganan.

Dropbox

Dropbox nawakake enem paket langganan, saka nggunakake individu kanggo nomer Unlimited pangguna ing Dropbox Bisnis:

Dhasar: Rencana gratis iki menehi ruang 2GB kanggo ngakses file lan dituduhake karo sapa wae. Iki nggawe serep file lan ngidini sampeyan mbalekake file sing wis dihapus sajrone 30 dina.

Plus Pribadi: Rencana iki kanggo pangguna individu lan menehi ruang panyimpenan nganti 2TB. Sampeyan bisa ngirim file nganti ukuran 2GB, lan regane $ 9.99 saben wulan yen tagihan saben taun.

Kulawarga pribadi: Nawakake padha karo paket plus pribadi nanging bisa nganti enem pangguna, sing cocog kanggo kulawarga utawa tim cilik. Sampeyan uga entuk kamar kulawarga sing bisa nuduhake data. Biaya kanggo $ 16.99 saben wulan yen tagihan saben taun.

Profesional Bisnis: Rencana iki menehi sampeyan kabeh sing dibutuhake kanggo solusi bisnis individu. Sampeyan entuk panyimpenan 3TB bebarengan karo 180 dina mbalekake file. Sampeyan bisa ngirim nganti 100GB saben transfer, kanthi pilihan khusus sing kasedhiya. Sampeyan bisa nyoba gratis, lan rencana bakal regane $16.58 saben wulan yen ditagih saben taun.

Standar Bisnis: Rencana iki cocog kanggo tim cilik sing butuh akeh papan, nyedhiyakake panyimpenan 5TB kanggo minimal telung pangguna. Sampeyan uga entuk pamulihan file 180 dina lan bisa nyoba gratis piranti lunak kasebut. Rencana kasebut bakal regane $ 12.50 saben wulan yen tagihan saben taun.

Advanced Business: Iki cocog kanggo tim sing luwih gedhe, lan menehi papan panyimpenan tanpa wates. Nyedhiyakake fitur administrasi, audit, lan integrasi sing luwih maju supaya bisa digunakake dadi impen. Sampeyan bisa nyoba piranti lunak kanthi gratis sadurunge ndhaptar langganan taunan sing regane $ 20 saben wulan.

Box

Kothak menehi pilihan macem-macem paket langganan. Iki kasedhiya kanggo individu kanthi gratis, nganti tim sing luwih gedhe kanthi panyimpenan tanpa wates:

Individu: Rencana iki gratis lan nawakake panyimpenan 10GB kanggo individu lan nuduhake file sing aman. Sampeyan bisa ngirim nganti 250MB ing sak transfer.

Pro Pribadi: Sampeyan entuk luwih akeh panyimpenan ing rencana iki kanthi kasedhiya nganti 100GB panyimpenan. Iki minangka rencana individu sing nawakake transfer data 5GB lan kasedhiya sepuluh versi file. Biaya kasebut $ 11.50 saben wulan yen dibayar saben taun.

Wiwitan Bisnis: Rencana iki cocog kanggo tim cilik sing nyedhiyakake panyimpenan nganti 100GB kanggo sepuluh pangguna. Uga duwe watesan pangunggahan file 2 GB sing ngidini sampeyan ngirim sing dibutuhake. Sampeyan bisa nyoba iki sadurunge tuku, lan regane $ 5 saben wulan yen tagihan saben taun.

Bisnis: Rencana iki menehi panyimpenan tanpa wates lan kolaborasi ing saindenging Organisasi, uga watesan pangunggahan file 5GB. Sampeyan uga duwe teken e-teken tanpa wates karo rencana iki. Sampeyan bisa ndhaptar sidhang gratis, lan rencana kasebut regane $ 15 saben wulan yen tagihan saben taun.

Bisnis Plus: Kanthi rencana iki, sampeyan entuk panyimpenan tanpa wates lan kolaborator eksternal tanpa wates, sing cocog kanggo nggedhekake bisnis sampeyan. Sampeyan uga entuk watesan upload integrasi 15GB lan integrasi karo sepuluh aplikasi perusahaan. Sampeyan bisa nyoba piranti lunak kanthi gratis banjur mbayar $ 25 saben wulan yen dibayar saben taun.

Enterprise: Rencana iki menehi manajemen konten lanjutan lan perlindungan data, uga akses menyang luwih saka 1500 integrasi aplikasi perusahaan liyane. Batas file unggahan sampeyan bakal 50GB, lan regane $ 35 saben wulan yen tagihan saben taun. Sampeyan uga bisa nyoba sadurunge tuku kanthi nyoba gratis.

Box wis duwe rencana anyar, Enterprise Plus, yaiku paket sing digawe khusus kanggo kebutuhan bisnis sampeyan. Sampeyan kudu ngubungi Box langsung kanggo penawaran.

🏆 Pemenang yaiku: Box.com

nalika Dropbox nawakake rencana langganan kanthi rega sing apik, Kothak menang siji iki. Dheweke nawakake luwih akeh rencana kanthi akeh mupangat, kayata akses nganti 1500 aplikasi terintegrasi lan e-teken tanpa wates.

Box uga nyedhiyakake ruang panyimpenan luwih akeh kanthi rencana gratis kanthi ruang panyimpenan 10GB. Dropbox mung nawakake 2 GB. Rencana kothak rada luwih larang, mula disaranake sampeyan nyoba sadurunge tuku.

Fitur Tambahan

Loro-lorone layanan basis awan iki nyedhiyakake luwih akeh tinimbang fitur standar. Sampeyan bisa nginstal aplikasi seluler sing Dropbox lan tawaran Box ing piranti seluler apa wae kanthi versi iOS utawa Android paling anyar kanthi pindhah menyang App Store utawa Play Store. Sampeyan banjur bisa ngakses lan ngowahi file nalika lagi lelungan.

Dropbox

SmartSync: Iki ngidini sampeyan mbebasake ruang kanthi nggawe dokumen mung kasedhiya online – nganti dibutuhake offline.

Iki tegese bakal ilang saka hard drive lan mung bisa diakses online. Nanging, yen sampeyan mbukak file ing PC, bakal sync lan download menyang komputer, ngidini sampeyan nyunting offline. Yen wis rampung, sampeyan bisa ngreset menyang online-mung, lan bakal ilang maneh.

Nambahake Komentar: Kaya sing sampeyan ngerteni, gampang nuduhake file lan dokumen karo wong liya, nanging saiki sampeyan bisa nambah kanthi menehi komentar babagan dokumen.

Kanthi nambah komentar sampeyan menyang dokumen sing wis diowahi utawa kudu diowahi, sampeyan bisa ngrembug babagan pangowahan sing wis utawa kudu ditindakake.

Sampeyan mung kudu nambah jeneng kolega kanthi "@name", lan bakal entuk kabar babagan komentar kasebut. Iki nggawe gampang supaya kabeh diskusi babagan dokumen ing sak panggonan, dadi sampeyan ngerti tujuan sampeyan.

Mbatalake Akses: Dropbox kasedhiya ing kabeh komputer, laptop, lan piranti seluler, supaya mbayangno sing ilang siji iki, utawa padha dicolong. Kabeh dokumen, data, lan gambar kasedhiya kanggo kabeh wong.

Sampeyan saiki bisa mbusak akses saka jarak adoh lan nyimpen isin saka data sing diluncurake. Cukup bukak setelan keamanan banjur klik lambang sampah ing jejere piranti sing ilang. Iki bakal nglarang akses apa wae saka piranti sing ilang.

Integrasi Aplikasi: Dropbox bisa digabungake karo akeh aplikasi liyane sing digunakake saben dina. Kerjane lancar karo iki kanggo nggawe samubarang luwih gampang karo rutinitas kerja saben dina.

Sawetara aplikasi terintegrasi yaiku Microsoft, Gmail, Salesforce, Slack, lan Zoom. Ana akeh aplikasi liyane sing digabungake Dropbox, saka aplikasi keamanan nganti aplikasi penerbitan lan produksi. Kolaborasi ora tau gampang.

Box

Box Sync: Alat produktivitas iki ngidini sampeyan kaca dokumen lan data sing disimpen ing Box menyang desktop, ngidini sampeyan ngowahi file kasebut. Sampeyan bisa mbukak file saka situs web utawa app Box lan ngowahi dokumen offline. Iki bakal banjur sync bali menyang akun Box yen sampeyan wis rampung nyunting.

DiCOM ing Kesehatan: DICOM (Digital Imaging and Communication in Medicine) minangka format standar kanggo gambar medis. Box wis nggawe pamirsa HTML5 sing luwih gampang ngakses file kasebut ing kabeh browser.

Mbatalake Akses: Minangka karo Dropbox, Box kasedhiya ing kabeh komputer, laptop, lan piranti seluler.

Kanthi pin piranti, sampeyan bisa ngontrol piranti sing bisa ngakses akun Box sampeyan. Iki nggawe luwih gampang mbusak akses menyang piranti tartamtu amarga nglanggar keamanan nalika smartphone dicolong, kayata.

Integrasi Aplikasi: Kothak luwih maju kanthi integrasi aplikasi eksternal kanthi menehi akses menyang luwih saka 1,500 aplikasi. Iki ngidini sampeyan nyiyapake lapisan keamanan tambahan, nambah produktivitas, lan nggawe luwih gampang format file nalika digunakake saka jarak adoh.

Sawetara aplikasi terintegrasi yaiku Microsoft, Google Workspace, Okta, Adobe, Slack, Zoom, lan Oracle NetSuite. karo Google Workspace lan integrasi Microsoft 365, sampeyan ora perlu ninggalake akun Box kanggo nggawe lan nyunting dokumen ing wektu nyata.

🏆 Pemenang yaiku: Box.com

Kothak menang siji iki. Dropbox nawakake sawetara fitur ekstra gedhe sing bisa digunakake ing urip saben dina kanggo menakake tugas liyane Komplek.

Nanging, Box uga nawakake akeh iki, lan dadi luwih akeh. Kothak bisa digunakake lan digabungake karo luwih saka 1,500 aplikasi eksternal, menehi kolaborasi sing apik ing kabeh wilayah. Fungsi cathetan terintegrasi ing Box uga minangka fitur praktis sing ora kasedhiya Dropbox.

Takeaway Kunci

Kothak lan Dropbox duwe persamaan lan beda sing ndadekake dheweke unik. Ing perbandingan iki, Box minangka pemenang sing mesthi. Nanging, iki ora ateges sampeyan ora kudu nggunakake Dropbox maneh utawa ora bakal butuh. Ing sawetara kahanan, Dropbox bisa uga apik kanggo sampeyan supaya mesthi adhedhasar kabutuhan lan pilihan sampeyan. Perbandhingan iki mung kanggo nuntun sampeyan ngerti pilihan, fitur, podho lan bedane Box vs Dropbox.

Pitakonan Paling Sering

Apa Keuntungan Layanan Cloud Storage?

Keuntungan akeh nggunakake layanan adhedhasar awan yaiku:

Biaya suda: kanthi Dropbox utawa solusi Box, sampeyan mbayar apa sing digunakake. Sampeyan ora perlu mbayar hardware tambahan supaya sistem sampeyan aman lan njaga dokumen sampeyan. Amarga panyedhiya layanan awan bakal ngurus prasarana, biaya pangopènan bakal minimal.

Keluwesan liyane: Sampeyan bisa dadi fleksibel kaya sing dibutuhake karo layanan adhedhasar awan. Yen sampeyan butuh pangowahan infrastruktur TI utawa panyimpenan ekstra, cukup tambah paket karo panyedhiya. Sampeyan bisa ngunggahake layanan sing dibutuhake luwih cepet tinimbang nyoba adaptasi server ing situs.

Mobilitas: Nggunakake solusi adhedhasar awan, sampeyan bisa ngakses kabeh file lan dokumen ing endi wae - supaya kabeh tim bisa kerja kanthi adoh. File uga bisa diakses liwat aplikasi smartphone utawa tablet supaya sampeyan gampang ngambah, sanajan sampeyan ora ana ing kutha.

Kerja tim sing luwih apik: Tim sampeyan lan sampeyan dhewe bisa tetep kerja ing kabeh wektu kanthi wektu nyata syncing file sing dienggo bareng. Sampeyan bisa ngatur tim saka adoh lan nuduhake file kanthi akses sing cocog, gumantung saka peran saben wong ing bisnis kasebut.

Keamanan sing ditambahi: Keamanan minangka masalah utama nalika nindakake bisnis, lan iki minangka sebab liyane manawa saiki akeh wong nggunakake solusi adhedhasar awan kanggo nyimpen data.

Solusi panyimpenan kasebut bakal nguntungake sampeyan kanthi menehi keamanan paling luweh - sing ditinjau lan dianyari terus.

Nganyari otomatis: Piranti lunak adhedhasar awan bakal diupdate kanthi rutin menyang versi anyar nalika dirilis, ngirit wektu lan dhuwit kanggo njaga piranti lunak sing dituku.

Pemulihan bencana: Pemulihan bencana minangka bagean integral ing bisnis sampeyan, lan kuwatir, amarga bencana kayata geni utawa lindhu bisa kedadeyan. Kanthi solusi adhedhasar cloud, sampeyan entuk cadangan ing situs, pemulihan cepet, lan akses sing ora terganggu.

Tilas karbon nyuda: Sampeyan ora bakal mikir yen sampeyan nulungi lingkungan kanthi nggunakake piranti lunak adhedhasar awan, nanging sampeyan uga. Kanthi ora nggunakake server ing omah, sampeyan nggunakake luwih sithik kekuwatan lan nyuda tilas karbon. Sampeyan uga nyuda panggunaan kertas kanthi ngakses data yen dibutuhake, mula nyithak informasi ora perlu.

Apa Spesifikasi Browser lan PC Dropbox lan Box?

loro-lorone Dropbox lan Box bakal bisa digunakake ing sistem operasi ing ngisor iki: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Blackberry, lan Kindle Fire.

Dheweke diakses liwat kabeh browser utama, kayata Chrome, Firefox, Microsoft Edge, lan Safari. Sampeyan kudu nggawe manawa nggunakake versi paling anyar supaya sampeyan entuk akses menyang kabeh fitur sing kasedhiya.

Napa Koneksi Kula Alon lan Ora Nanggapi?

Dropbox utawa Box aja mbatesi, throttle, utawa tutup bandwidth upload nalika nggunakake lan ngunggah file individu. Bisa uga ana masalah karo sambungan sampeyan. Sampeyan bisa mriksa iki liwat situs web panyedhiya.

Sampeyan uga bisa uga panyedhiya ngalami masalah teknis, mula priksa situs web kasebut kanggo nganyari. Coba mbusak cache utawa restart piranti sambungan internet sampeyan kanggo ngerti yen ana masalah layanan internet sampeyan.

Carane Waras Item Aku wis dibusak saka Kula Dropbox utawa Akun Box?

Dropbox nyimpen file sing wis dibusak lan suntingan apa wae nganti 180 dina, gumantung saka rencana langganan sampeyan. Iku gampang ditemokake kanthi pindhah menyang kaca file sing wis dibusak. Cukup pilih file sing kudu disimpen lan klik mulihake.

dropbox file sing wis dibusak

Sampeyan bisa nemokake kanthi cara sing padha nalika nggunakake Box; Nanging, iki mung disimpen sajrone 30 dina, mula sampeyan kudu mutusake kanthi cepet.

Aku wis mbatalake akunku Kepiye Cara Ngaktifake maneh?

Yen sampeyan mbatalake Panjenengan Dropbox akun, iki bakal downgrade kabeh pangguna menyang akun free. File isih bakal aktif sajrone 30 dina yen sampeyan mutusake kanggo ngaktifake akun maneh. Yen sampeyan milih kanggo ngaktifake maneh akun sawise 30 dina, iki bisa; Nanging, sampeyan bisa uga bakal kelangan kabeh file sing disimpen sadurunge.

Box.com padha, lan sampeyan bisa kanthi gampang ngaktifake maneh akun lan njupuk kabeh data sajrone 30 dina sawise dibatalake. Sampeyan banjur duwe nganti 120 dina kanggo ngaktifake maneh akun, nanging kemungkinan besar bakal kelangan kabeh file ing akun kasebut.

Dropbox vs Box 2022 - Ringkesan

Dropbox lan Box minangka pimpinan pasar ing panyimpenan berbasis awan lan paling apik ing apa sing ditindakake. Priksa sistem manajemen dokumen berbasis awan iki saiki!

Kothak.com

Dropboxsitus

Kaloro solusi kasebut apik banget kanggo apa sing ditindakake, nanging kanggo kita, Box minangka pemenang sing jelas. Dirancang khusus kanggo bisnis sing duwe alur kerja rumit, lan terus-terusan mriksa langkah-langkah keamanan sing ditindakake.

Dropbox cocok kanggo panyimpenan prasaja lan enggo bareng file, nanging ora ngirim luwih akeh kanggo bisnis. Box.com rada luwih larang tinimbang Dropbox, nanging pilihan integrasi luwih akeh. Maca rincian sandi Ulasan Box.com kene.

Cathetan Suku

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.