Apa Sampeyan Gunakake Rencana Dasar Shopify kanggo Nggawe Situs E-commerce?

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Prekara ora luwih gedhe tinimbang Shopify. Sanajan ora ing platform e-commerce paling gedhe watara (sing judhul menyang WooCommerce), iku mesthi ngemu dhewe nalika nerangake fitur lan nilai sampeyan njaluk kanggo rega. Mula, wektu iki aku wis nggawe review Rencana Dasar Shopify sing ekstensif.

Saka $ 29 saben wulan

Miwiti uji coba gratis & entuk telung wulan kanthi rega $ 1 / wulan

Dina iki angel kanggo ngadeg metu. Ana kira-kira 12-24 yuta toko eCommerce metu ana, lan wiwit Amazon njupuk luwih saka 37% pangsa pasar, sampeyan kudu nindakake soko tenan beda kanggo ngadeg metu.

Iki sebabe sampeyan kudu Shopify

Aku a penggemar gedhe saka Shopify. Ing review Shopify sandi, Aku wis nutupi kabeh fitur utama lan pro lan kontra saka piranti lunak eCommerce sing unggul ing industri iki. Ing kene, aku bakal nggedhekake rencana dhasar (saka $29 / sasi).

Ora mung Shopify nyedhiyakake alat sing unggul ing donya kanggo adol produk sampeyan, nanging sampeyan uga njaluk sawetara luar biasa saka opsi pangaturan dhewe lan integrasi app. Kanthi Shopify, sampeyan duwe kabeh sing kudu dingerteni.

Rencana dhasar Shopify yaiku, sing paling dhasar saka telung rencana unggulan. Nanging carane dhasar iku persis? Lan iku bakal cukup kanggo mbangun toko sukses?

TL; DR: Rencana Dasar Shopify nawakake nilai sing ora bisa dikalahake amarga menehi akses lengkap menyang alat lan fitur platform kanthi rega saben wulan sing cukup. Iku sampurna kanggo loro adol pemula lan pro sing berpengalaman.

Nanging, sing duwe anggaran sing winates bisa uga luwih seneng rencana Shopify Starter amarga regane mung $ 5 / wulan.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan Shopify. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Apa Rencana Dasar?

review rencana dhasar shopify

Shopify minangka salah sawijining platform paling gedhe ing donya kanggo mbukak bisnis e-commerce lan wis ana wiwit 2006. Perusahaan kasebut dadi amarga perusahaan snowboarding ora bisa nemokake platform e-commerce sing cocog karo syarate, dadi tinimbang nyerah, padha mutusaké kanggo nggawe dhewe.

Wiwit, Shopify wis ngembangake kanthi eksponensial lan saiki wis a 19% pangsa pasar global lan pamer liwat $ 4.6 milyar ing revenue. Ing tembung liyane, Shopify punika massive.

Shopify bisa dadi pemain utama amarga pancen ngrungokake apa sing dikarepake para pelanggan. Lan tegese nggawe rencana sing cocog karo kabutuhan pamilik bisnis e-commerce.

Shopify yaiku a platform eCommerce sing kuat sing nguatake bisnis kanggo nggawe pengalaman blanja online sing lancar. Apa sampeyan bisnis eCommerce sing mapan utawa mung miwiti, Shopify ngidini sampeyan nggawe toko online kanthi gampang. Kanthi fitur kaya tema sing bisa disesuaikan, gateway pembayaran sing dibangun, lan keamanan dhuwur, Shopify nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak bisnis eCommerce sing sukses. Yen sampeyan wis duwe situs web sing wis ana, Shopify nggawe gampang nggabungake toko sampeyan karo situs sampeyan saiki.

sing Fungsi eCommerce paling dhuwur, ngidini sampeyan ngatur inventaris kanthi gampang, nglacak dodolan, lan liya-liyane. Sing kuat Pembangun eCommerce nggawe nggawe toko online gampang, malah kanggo sing ora duwe pengalaman. Kanthi Shopify, bisnis ing pirang-pirang industri bisa nggunakake kekuwatan platform eCommerce sing ngasilake asil nyata.

Platform kasebut duwe sawetara rencana sing kasedhiya, nanging sing paling populer yaiku rencana dhasar. Percaya utawa ora, iki dudu Shopify sing paling murah utawa, pancen, rencana paling dhasar. Judhul kasebut menyang Shopify kang Rencana wiwitan. 

Nanging, yen sampeyan pengin nggunakake platform lan kabeh fitur, rencana dhasar ngendi sampeyan bakal njaluk kanggo rega paling terjangkau.

DEAL

Miwiti uji coba gratis & entuk telung wulan kanthi rega $ 1 / wulan

Saka $ 29 saben wulan

Rega dhasar rencana

rencana rega shopify

Rencana Dasar Shopify kasedhiya liwat biaya langganan saben wulan utawa taunan:

  • Saben wulan: $ 39 utawa;
  • Taunan: $ 29 / wulan (dibayar saben taun)

Mbayar saben taun ngirit 25% dibandhingake karo mbayar saben wulan.

Sampeyan uga bisa coba platform gratis telung dina, lan sawise wektu iki rampung, sampeyan bisa mbayar siji $1 lan nggunakake platform kanggo telung sasi maneh sadurunge mbayar tarif langganan lengkap.

Awit sampeyan bisa nyoba platform kanggo liwat telung sasi kanggo jejere boten, sampeyan ora entuk jaminan dhuwit bali.

Siap menehi paket Shopify Basic? Ndaftar saiki kanthi gratis.

DEAL

Miwiti uji coba gratis & entuk telung wulan kanthi rega $ 1 / wulan

Saka $ 29 saben wulan

Untung lan rugine

Pros

  • Panggunaan lengkap platform lan fitur kanthi rega terjangkau
  • Adol produk tanpa watesan lan duwe nganti 1,000 lokasi persediaan
  • Integrasi karo ewu aplikasi kanggo pengalaman sing bener-bener disesuaikan
  • Sampeyan entuk platform sing stabil, cepet, lan aman kanggo ngembangake bisnis sampeyan

cons

  • Ragad transaksi ing dodolan luwih dhuwur tinimbang rencana liyane
  • Integrasi karo aplikasi pihak katelu bisa uga kena biaya tambahan

Fitur ing Mirit

Fitur Rencana Dasar Shopify Sekilas

Ana alesan apik kok Shopify minangka sing paling apik. Deleng rakit fitur sing sampeyan entuk kanggo biaya langganan rencana dhasar:

  • Uji coba gratis telung dina lan telung sasi kanggo $1
  • Produk tanpa wates
  • Pelaporan lan analytics dhasar
  • Loro akun staf
  • Nganti 1,000 lokasi persediaan
  • All-in-one sistem point-of-sale
  • Dashboard sing gampang lan intuisi
  • Checkout kelas donya lan sistem pembayaran
  • Manajemen persediaan lan pesenan
  • Piranti otomatisasi
  • Cithakan Shopify gratis (lan mbayar).
  • Alat kustomisasi seret lan selehake
  • Integrasi app mulus
  • Kothak mlebu email
  • kothak obrolan pelanggan
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7

Kenapa Pilih Rencana Dasar?

Kajaba saka Shopify dadi a pimpinan donya ing solusi e-commerce (sanajan cukup kanggo ngyakinake sampeyan), iki sing dakrasakake babagan platform kasebut.

Tema lan Custom Site Builder

Tema lan Custom Site Builder

Iki bisa uga minangka aspek sing paling nyenengake kanggo nggawe toko Shopify sing pertama. Sampeyan njaluk kanggo Pick tema lan babar blas ngatur tampilan supaya toko sampeyan unik kanggo produk lan merek sampeyan.

Tema Shopify minangka template kanggo situs web e-commerce sampeyan lan menehi dhasar kanggo mbangun toko sampeyan. Shopify nyedhiyakake 11 tema gratisutawa sampeyan bisa milih kanggo splash metu ing salah siji saka akeh tema mbayar.

fitur toko toko shopify

Sawise sampeyan wis milih tema, sampeyan bisa nerusake lan nggunakake alat panyuntingan seret lan selehake sing canggih, lan Aku pitutur marang kowe, iku tenan punika breeze kanggo nggunakake.

Aku wis nggawe situs Shopify ing jaman kepungkur lan mesthi ditiup dening takeh pilihan pangaturan dhewe kanggo tangan. Sing duwe kawruh nul coding uga bisa ambegan lega amarga pancen ora ana dibutuhake ing kene - kabeh wis rampung kanggo sampeyan.

Sampeyan malah ora kudu nggawe gambar dhewe. Shopify duwe perpustakaan kanthi ton gambar sing apik sing bisa digunakake kanggo toko sampeyan, uga macem-macem unsur desain, font, animasi, lan liya-liyane.

Creatives bakal ilang ing kabeh opsi lan menyang kutha. Non-kreatif bakal lega iku supaya gampang nggawe toko ayu-looking.

Produk Unlimited Nang endi wae

Produk Unlimited Nang endi wae

Siji-sijine sing nggumunake yaiku watesan sing ditindakake platform babagan apa sing bisa ditindakake. Lan biasane, sampeyan kudu mbayar luwih akeh kanggo nambah watesan kasebut. Iku ngganggu

Shopify mbebasake sampeyan saka kerumitan iki amarga ngidini sampeyan nyiyapake dhaptar produk tanpa watesan lan adol kanthi kepenak. Ya, iku produk tanpa wates malah ing rencana dhasar, supaya sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab kudu nganyarke yen sampeyan lagi menyang ayunan iku.

Salajengipun, sampeyan bisa ngedol kanggo sapa wae, ing ngendi wae ing donya, apa ing wong utawa online. Shopify ngidini sampeyan entuk akeh banget 1,000 lokasi persediaan. Dadi yen sampeyan pengin gudang ing Warsaw, depot ing Durban, utawa toko ing Seattle, sampeyan bisa duwe kabeh.

Yen sampeyan ora bisa ngatasi persediaan nanging isih pengin adol, Shopify wis dioptimalake kanthi lengkap kanggo dropshipping lan print-on-demand.

Ateges, apa wae sing arep kanggo apa, sampeyan bisa nindakake iku ing basis meh Unlimited.

Sambungake karo Aplikasi Bisnis

Sambungake karo Aplikasi Bisnis

Saiki, nalika aku ujar Shopify gedhe, aku tegese. Dadi akeh sing wis integrasi langsung kanggo luwih saka 8,000 aplikasi, Kalebu:

  • media sosial
  • Nyelehake pengiriman lan print on demand
  • Pesenan lan pemenuhan pengiriman
  • Alat pemasaran, konversi, lan SEO
  • Manajemen toko, kayata bantuan pelanggan, obrolan, program kasetyan, lan liya-liyane
  • Fitur desain ekstra

Nyatane, yen sampeyan ora bisa nemokake apa sing dikarepake ing platform Shopify, Aku bisa njamin bakal ana aplikasi ing toko aplikasi Shopify.

iki njupuk aspek kustomisasi menyang tingkat sabanjure lan menehi sampeyan kabeh alat sing sampeyan pengin maju bisnis sampeyan kanthi lancar.

Sistem Checkout Kelas Donya

Sistem Checkout Kelas Donya

Checkout Shopify ora bisa dikalahake. Nyimpen sampeyan repot nyambungake karo panyedhiya pembayaran pihak katelu (sanajan sampeyan uga bisa nindakake iki), platform ngijini sampeyan njupuk pembayaran langsung.

Alat Shop Pay kaping papat luwih cepet tinimbang alat checkout standar thanks kanggo "siji-tunyuk" alam kanggo ngrampungake transaksi, kang nyedhiyani nganti a 91% tingkat konversi luwih dhuwur kanggo pembeli seluler lan email.

Gunakake kemampuan integrasi canggih Shopify lan kalebu upsells, nabrak pesenan, Kupon, sumbangan, lan liyane. Nambah kualitas dhaptar kontak pelanggan kanthi nggabungake pengumpulan data tambahan lan nggunakake alat editing kanggo ngatur checkout pas karo merek sampeyan.

Tambah opsi pengiriman sing fleksibel, pre-order, langganan, checkout ekspres, lan liya-liyane menyang campuran, lan sampeyan duwe salah siji sing paling apik lan paling lengkap sistem checkout ing donya. Iku saestu barang sing kuat.

Piranti Automasi

Piranti Automasi

Otomasi yaiku nang endi wae, ora ketompo ngendi sampeyan katon. Dadi ana alesan sing Shopify wis nganut teknologi iki.

Iku uga ora rumit kaya sing sampeyan pikirake. Gunakake blok bangunan tanpa kode kanggo nggawe alur kerja otomatis kanggo manajemen persediaan, kesetiaan lan retensi, pemenuhan, pencegahan penipuan, lan liya-liyane. Sampeyan uga entuk Cithakan kanggo aliran otomatisasi sing umum digunakake, supaya sampeyan mung kudu plug lan pencet "go".

Otomasi njupuk akeh admin saka tangan lan menehi wektu bali sing bisa sampeyan gunakake kanggo ngembangake bisnis sampeyan.

Mangkene sawetara kasunyatan Shopify kanggo sampeyan; sak Black Friday, platform dileksanakake 562 yuta alur kerja otomatis, lan liwat siji milyar keputusan Shopify otomatis saben wulan

Otomasi yaiku migunani lan alat penting kanggo mbantu sampeyan nggedhekake bisnis sampeyan.

Babagan Shopify

Rencana Harga Jual Beli

Ana macem-macem rencana Shopify sing cocog karo kabutuhan bisnis kabeh ukuran. Rencana dhasar Shopify cocog kanggo sing lagi miwiti, nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo mbukak toko online, kalebu template sing bisa disesuaikan lan gateway pembayaran sing dibangun.

Utawa, dheweke Rencana Shopify Advanced lan Shopify Starter nawakake fitur tambahan kaya laporan sing luwih maju lan biaya transaksi sing luwih murah. Rencana rega Shopify dirancang kanggo nyukupi kabutuhan bisnis ing industri apa wae, kanthi rega sing kompetitif lan terjangkau. Utama

Rencana rega Shopify kalebu dhasar Shopify, Shopify maju, lan rencana wiwitan Shopify, kabeh nawakake set fitur unik sing cocog karo kabutuhan bisnis sing beda. Nalika ana sawetara biaya Shopify tambahan kanggo nimbang, kayata biaya transaksi lan biaya Shopify, iki biasane minimal lan diimbangi karo keuntungan sing diwenehake dening platform eCommerce Shopify.

Fitur Umum Shopify

Salah sawijining alasan utama kanggo popularitas Shopify yaiku macem-macem fitur platform sing apik banget. Kanggo pengecer kanthi lokasi bata-lan-mortir, Shopify-POS iku pilihan banget sing ngijini sampeyan kanggo ngatur loro online lan ing-wong dodolan seamlessly. Kajaba iku, dheweke Rega POS banget kompetitif lan dilengkapi karo macem-macem opsi hardware sing cocog karo anggaran lan kabutuhan sing beda.

Rencana maju lan Plus Shopify nawakake bisnis saka kabeh dimensi kanthi macem-macem fitur, kalebu alat pelaporan lan saluran penjualan sing ditingkatake, uga akses menyang macem-macem aplikasi lan ekstensi Shopify. Bisnis sing pengin ngatur desain situs bisa nggunakake toko tema Shopify, sing nawakake macem-macem template kanggo dipilih utawa bisa disesuaikan kanggo ngasilake rasa unik.

Kajaba iku, Shopify nyedhiyakake fitur kaya kode diskon lan Recovery cart nilar sing nggawe luwih gampang kanggo njelajah pelanggan potensial dadi pelanggan sing mbayar, nyebabake bisnis eCommerce sing luwih nguntungake.

Dhaptar fitur Shopify sing ekstensif mbantu bisnis entuk target, manawa pengin ngoptimalake konversi, nambah penghasilan, utawa loro-lorone.

Pembayaran lan Transaksi Shopify

Fitur pembayaran lan transaksi Shopify minangka salah sawijining kekuwatan utama platform. Pembayaran Shopify, gerbang pambayaran sing dibangun ing Shopify, nawakake cara sing gampang kanggo bisnis nampa pembayaran kertu kredit, tanpa kudu nggarap panyedhiya gateway pembayaran pihak katelu.

Gunakake Pembayaran Shopify supaya ora mbayar biaya transaksi sing gateway pembayaran liyane bisa ngisi.

ragad transaksi Shopify, kang dikenani biaya kanggo saben sale, uga cukup dibandhingake karo platform eCommerce liyane, lan rega saben transaksi mesthekake yen bisnis mbayar gumantung saka jumlah transaksi sing ditindakake.

Sanajan ana biaya pangolahan kertu kredit, Struktur rega transparan Shopify njamin bisnis ngerti persis apa sing dibayar, tanpa biaya sing didhelikake utawa biaya kejutan.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Rencana Dasar Shopify pancen dadi toko siji-mandeg kanggo sapa wae sing mikir miwiti bisnis e-commerce. Piranti lan fitur sing ora ana tandhingane, lan gampang digunakake pamula-loropaken nalika isih nyedhiyani luwih saka cukup kanggo ahli pengalamane. Rencana kasebut uga terjangkau banget; regane $ 29 / wulan (dibayar saben taun).

Uji coba Gratis Shopify $1 / wulan
Saka $ 29 saben wulan

Mulai adol produk sampeyan kanthi online saiki kanthi platform e-commerce SaaS kabeh-ing-siji ing donya sing ngidini sampeyan miwiti, tuwuh, lan ngatur toko online sampeyan.

Miwiti uji coba gratis & entuk telung wulan kanthi rega $ 1 / wulan

Nanging, yen sampeyan ana ing budget winates lan gemeter babagan miwiti ing e-commerce, sampeyan bisa nemokake rencana Starter luwih cocok. Sampeyan entuk fitur winates, nanging mung biaya $5 / wulan, nggawe pilihan banget, resiko kurang.

Ngandika, yen sampeyan pengin platform karo kabeh lonceng lan whistles e-commerce sampeyan bisa goyangake tongkat ing, sampeyan pancen ora bisa salah karo rencana Shopify Basic.

Apa aku wis cukup kanggo gawe uwong yakin sampeyan njupuk terjun? Ndaftar saiki.

DEAL

Miwiti uji coba gratis & entuk telung wulan kanthi rega $ 1 / wulan

Saka $ 29 saben wulan

Carane Kita Deleng Pembangun Situs Web: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...