Sampeyan kudu ngrancang nganggo Divi Cloud? Review Fitur, Rega & Usability

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Elegan Tema, sing populer WordPress alat pembangun tema / kaca, wis ngluncurake produk anyar sing diarani Divi Awan. Divi minangka Tema Elegan sing paling populer WordPress tema plugin (lan, miturut situs, sing paling populer WordPress tema ing donya)

Yen sampeyan wis maca sandi Review Divi banjur ngerti yen ElegantTheme's Divi minangka pimpinan WordPress kerangka bangunan situs web, ngidini pangguna nggawe situs web sing apik tanpa kode.

Nanging apa ana Divi Awan?

Divi Cloud kaya Dropbox kanggo situs web Divi. Iku produk panyimpenan maya sing ngidini freelancers lan agensi sing nggunakake Divi kanggo nyimpen aset Divi ing méga banjur digunakake kanthi gampang ing saben situs web anyar sing dibangun.

review awan divi 2024

Kanggo sapa wae sing nggunakake Divi, mupangat saka produk iki pancen ora bisa diremehake: iki minangka ngirit wektu sing apik banget, lan sanajan produk kasebut relatif anyar, Tema Elegan wis entuk tanggapan sing apik lan tingkat konversi sing dhuwur saka pelanggan.

Dadi, ayo goleki apa sing bisa ditindakake Divi Cloud, pira regane, lan sapa sing kudu nggunakake.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan ElegantThemes/Divi. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

https://www.reddit.com/r/blog/wordpress/comments/oli9oh/guys_what_do_you_think_about_divi_builder_any/

Fitur Cloud Divi

fitur awan divi

Fitur (lan keuntungan) saka Divi Cloud padha karo sistem panyimpenan awan. sampeyan bisa ngakses tema Divi, tata letak, header, footer, lan blok konten saka piranti apa wae, preduli saka ngendi sampeyan. 

Tata letak lan tema bisa disimpen langsung menyang Divi Cloud saka Divi Builder. Thanks kanggo Divi Cloud fitur uploader akeh, sampeyan uga ora kudu ngenteni kanggo ngunggah saben tema kanthi individu. 

Sawise padha disimpen, sampeyan bisa ndeleng kabeh tata letak ing panggonan sing padha lan ngatur kabeh cara sing dikarepake. Divi Cloud nawakake folder lan kategori sing bisa diurutake konten sampeyan.

Divi Cloud uga kalebu fitur gambar otomatis mbiyantu sing njupuk gambar asli saben sampeyan nyimpen tata letak menyang méga, supaya gampang kanggo nggoleki visual kanggo isi disimpen mengko.

Iki minangka fitur sing menarik banget kanggo sapa wae sing nggarap macem-macem tema lan tata letak wiwit sampeyan uga bisa "favorit" tata letak sampeyan nggunakake paling kanggo nemokake wong-wong mau kanthi cepet ing méga.

Sejatine, apa sing diwenehake Divi Cloud perpustakaan terorganisir kabeh unsur Divi premade kasedhiya ing sembarang wektu ing piranti apa wae. Ngilangi kabutuhan kanggo ngekspor tata letak utawa blok konten sing disenengi saka siji situs web menyang situs web liyane, ngirit wektu lan kerumitan ing proses kasebut.

Kanggo ngakses Divi Cloud, sampeyan mung kudu nggunakake jeneng pangguna lan sandhi ElegantThemes. Iki nglindhungi keamanan sampeyan amarga sampeyan ora perlu menehi tembung sandhi menyang klien utawa situs web.

Sing paling apik, Divi Cloud durung rampung. Iki isih produk anyar banget, lan duwe akeh fitur anyar sing nyenengake, kalebu:

  1. Cithakan pembangun tema
  2. Setelan pangaturan
  3. Cuplikan kode
  4. Divi builder prasetel
  5. Ekspor situs web
  6. Tema lan plugin anak
  7. Integrasi pihak katelu

… Lan liya-liyane. 

Iki minangka tandha sing nyemangati, amarga Divi Cloud kayane ora puas karo produk (wis apik banget) sing wis dikembangake.

Kepiye cara nggunakake Divi Cloud?

carane nggunakake awan divi

Yen sampeyan wis duwe akun Tema Elegan lan wis nginstal plugin Divi ing WordPress situs web, banjur sampeyan siyap kanggo pindhah: Divi Cloud wis Integrasi menyang sistem Divi Builder.

Kanggo ngimpor tata letak lan item sing wis ana, seret lan selehake file JSON saka komputer utawa piranti menyang Divi Builder. Banjur, sampeyan mung kudu ngeklik "impor menyang awan" lan pilih tata letak impor sing disenengi.

Sampeyan bakal bisa ndeleng tata letak lokal (yaiku, mung disimpen ing komputer) bebarengan karo tata letak sing wis disimpen ing Divi Cloud ing Divi Builder. Tata letak iki ngidini pangguna ndeleng kabeh tema ing wektu sing padha, dadi luwih gampang kanggo nglacak apa sing wis ana. 

Item sing wis disimpen ing méga bakal duwe simbol awan biru sing diisi ing ngisor gambar. Yen simbol maya katon putih, item sampeyan disimpen sacara lokal nanging durung ana ing Divi Cloud.

Kanggo ngunggah menyang Divi Cloud, cukup klik ing lambang awan putih lan ngenteni nganti dadi biru.

Yen sampeyan lagi nggarap kaca utawa situs web, sampeyan uga bisa nyimpen langsung menyang Divi Cloud. Cukup pilih tombol "Tambah menyang Pustaka" lan pilih "Simpen Kanggo Divi Cloud" saka menu gulung mudhun.

Yen sampeyan butuh bantuan sawayah-wayah, Tema Elegan ana ing mburi sampeyan. Padha kurban dhukungan pelanggan 24/7 liwat live chat lan forum komunitas mbiyantu kanggo mbantu ngatasi masalah kanthi cepet tanpa kudu hubungi salah sawijining wakil layanan pelanggan.

Rega Divi Cloud

harga awan divi

Yen sampeyan wis dadi pelanggan Tema Elegan, Divi Cloud gratis kanggo 50 item pisanan sing disimpen ing méga. Iki minangka ruang panyimpenan sing cukup kanggo umume pangguna lan dadi tawaran gratis sing luar biasa. 

Yen sampeyan butuh papan luwih akeh utawa pengin ngakses fitur tambahan kayata situs web tanpa watesan, sampeyan bisa ndhaptar Rencana premium Divi Cloud

Pembayaran bisa digawe saben wulan ing $ 6.40 saben sasi utawa tahunan kanggo pembayaran flat saka $57.60. Sing terakhir mung $ 4.80 saben wulan lan jelas luwih apik tinimbang mbayar saben wulan.

Apa Divi Cloud Tepat kanggo Aku?

Divi Cloud minangka produk khusus kanggo pangguna Divi sing bisa entuk manfaat saka ngakses tata letak kanthi gampang saka piranti apa wae, ing endi wae. 

Ing tembung liyane, freelance WordPress pangembang sing nggunakake Divi bisa nyimpen kabeh proyek lan tema favorit lan tata letak ing siji panggonan sing diatur lan duwe akses aman lan aman saka piranti beda.

Divi Cloud uga minangka pilihan sing apik kanggo agensi utawa perusahaan sing nggunakake Divi kanggo nggawe situs web kanggo klien, sing paling kerep kudu golek cara kanggo nyimpen atusan blok konten lan desain sing beda.

Mesthi wae, iki bisa disimpen sacara lokal ing komputer, nanging yen sampeyan nyimpen konten sing akeh, luwih trep nggunakake Divi Cloud.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita

Umumé, Divi Cloud minangka produk anyar sing apik saka perusahaan sing durung nguciwani aku. Iki minangka solusi unik sing digawe khusus kanggo kabutuhan pangguna Divi lan bakal dadi a game-changer kanggo pangembang web lan liya-liyane sing ajeg nggunakake tema Divi, tata letak, lan konten liyane.

Saliyane migunani, rencana gratis Divi Cloud loman, lan rencana premium uga apik banget kanggo dhuwit sampeyan.

Yen sampeyan minangka pembangun web lepas utawa perusahaan sing nggunakake Divi kanggo WordPress kanggo mbangun situs web kanggo klien sampeyan, Divi Cloud minangka alat sing apik tenan lan pangguna-loropaken kanggo nggawe proyek luwih gampang lan luwih ramping.

Dandan & Update paling anyar

Tema Elegan terus nambah produk unggulan Divi kanthi luwih akeh fitur. Mangkene sawetara dandan anyar (dipriksa pungkasan Juni 2024):

  • Kode Divi AI: Tambahan anyar kanggo toolset AI Divi, fitur iki tumindak minangka asisten coding pribadi ing Divi Visual Builder. Iki dirancang kanggo nulis kode, ngasilake CSS, lan mbantu pangguna ngatur situs web Divi kanthi luwih efisien.
  • Divi AI: Iki minangka nganyari penting sing ngenalake alat AI sing kuat kanggo nggawe teks lan gambar ing Divi. Iki dirancang kanggo mbantu pangguna nggawe konten lan gambar sing berkualitas tinggi, nambah desain lan fungsi situs web nggunakake teknologi AI.
  • Divi Cloud kanggo Pilihan Tema: Nganyari iki fokus kanggo nambah keluwesan lan aksesibilitas Divi. Pangguna saiki bisa nyimpen lan ngakses setelan lan konfigurasi tema liwat Divi Cloud, nyepetake proses desain ing pirang-pirang proyek.
  • Divi Cloud Sharing: Fitur kolaborasi sing ngidini anggota tim nuduhake lan nggarap aset Divi ing méga. Iki nggampangake kerja tim ing mbangun lan ngatur situs web Divi, nggabungake Divi, Divi Cloud, lan Tim Divi kanggo alur kerja sing luwih kohesif.
  • Potongan Kode Divi: Pangguna saiki bisa nyimpen, ngatur, lan sync cuplikan kode sing kerep digunakake menyang awan. Fitur iki ndhukung HTML & JavaScript, CSS, lan koleksi paramèter lan aturan CSS, bisa diakses langsung ing antarmuka Divi.
  • Tim Divi: Diangkah ing agensi lan freelancers, Divi Teams ngidini pangguna ngajak anggota tim menyang akun Tema Elegan lan ijin kontrol. Fitur iki nambah kolaborasi lan efisiensi ing pangembangan situs web.
  • Divi Theme Builder Library karo Divi Cloud Storage: Rilis iki ngenalake solusi panyimpenan kanggo template lan set Pembangun Tema. Pangguna bisa nyimpen template favorit menyang Divi Cloud, supaya gampang diakses kanggo proyek anyar.
  • Cloud Storage kanggo Divi Layouts lan Konten: Mirip karo Dropbox, fitur iki ngidini pangguna nyimpen tata letak lan pamblokiran konten menyang Divi Cloud lan ngakses saka situs web apa wae sing lagi digunakake, ngarahake nyepetake proses mbangun situs web.
  • Pembangun Gradien Lanjut: Fitur anyar ing Visual Builder sing ngidini nggawe gradien kompleks kanthi macem-macem warna mandheg, nawakake kontrol sing luwih kreatif babagan desain situs.
  • Setelan Desain Latar mburi anyar: Ngenalake Topeng lan Pola Latar, nganyari iki menehi pilihan tambahan kanggo pangguna kanggo nggawe latar mburi sing unik lan visual kanthi nggunakake kombinasi warna, gradien, gambar, topeng, lan pola.
  • Modul WooCommerce lan Kustomisasi: Wolung modul Divi anyar kanggo WooCommerce wis dikenalake, bebarengan karo pilihan pangaturan dhewe kanggo kabeh pengalaman tuku WooCommerce, saka browsing produk nganti checkout.
  • Update Ikon: Ngembangake perpustakaan lambang Divi, nganyari iki ndadekke atusan lambang anyar lan mbenakake pamilih lambang, supaya luwih gampang kanggo pangguna nemokake lan milih lambang kanggo rancangane.

Reviewing Divi: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa pembangun situs web, kita ndeleng sawetara aspek penting. Kita netepake intuisi alat kasebut, set fitur, kacepetan nggawe situs web, lan faktor liyane. Pertimbangan utama yaiku gampang digunakake kanggo wong sing anyar ing persiyapan situs web. Ing tes kita, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. pangaturan: Apa sing nggawe ngidini sampeyan ngowahi desain template utawa nggabungake kode sampeyan dhewe?
  2. Pangguna-loropaken: Apa pandhu arah lan piranti, kayata editor seret lan selehake, gampang digunakake?
  3. Value for Money: Apa ana pilihan kanggo rencana utawa nyoba gratis? Apa rencana mbayar nawakake fitur sing mbenerake biaya?
  4. keamanan: Kepiye carane pembangun nglindhungi situs web lan data babagan sampeyan lan pelanggan?
  5. cithakan: Apa cithakan kualitas dhuwur, kontemporer, lan mawarni-warni?
  6. dhukungan: Apa pitulungan kasedhiya, liwat interaksi manungsa, chatbot AI, utawa sumber informasi?

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...