Kepiye carane nggawe situs web ing Canva? (Step by Step Guide)

in Situs web Builders

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Canva minangka alat desain grafis kanthi nilai sing bisa ngrampungake kabeh syarat desain grafis sing bisa sampeyan pikirake. Iku serbaguna lan gampang banget kanggo digunakake, ditambah jutaan nggunakake kanggo tujuan profesional. Nanging apa sampeyan ngerti saiki sampeyan bisa nggawe situs web ing Canva?

Saka $12.99 / wulan (Mbayar saben taun & nyimpen 23%)

Miwiti uji coba Canva Pro GRATIS saiki

Ing September 2022, Canva ngluncurake alat nggawe situs web sing ngidini sampeyan nggawe situs web sing prasaja nggunakake antarmuka sing padha karo alat desain grafis liyane.

Fitur anyar iki duwe akeh template sing bisa dipilih, dadi yen sampeyan lagi macet kanggo gagasan, sampeyan bisa milih siji lan mbangun situs web ing wektu cepet-pinter.

Apa iku apik, sanadyan?

Aku bakal ngakoni, aku rada mamang nalika perusahaan kaya Canva wiwit nambah akeh fitur ekstra. Preferensiku yaiku nggunakake alat spesialis sing unggul ing siji tugas tinimbang alat "jack of all trades". 

Sing ngomong, Canva minangka piranti lunak desain sing apik banget, dadi aku duwe pangarep-arep sing dhuwur kanggo pembangun situs web sing anyar. Dadi, ayo dideleng kanthi cetha lan ndeleng apa sing bisa ditindakake.

TL; DR: Alat nggawe situs web Canva apik yen sampeyan pengin situs web siji-halaman sing paling dhasar. Nanging, kekurangan fitur, kayata kemampuan kanggo nggabungake karo piranti lunak e-commerce utawa blogging, pancen ngeculake.

template situs web canva gratis

Situs web Canva Iki minangka alat anyar, mula kudu waspada lan ngarep-arep Canva bisa nambah kanthi suwe.

Yen sampeyan pengin sinau luwih akeh, bukak lan priksa review Canva Pro rinci ing kene.

Jinis Situs Web Apa Sampeyan Bisa Nggawe Kanthi Canva?

Jinis Situs Web Apa Sampeyan Bisa Nggawe Kanthi Canva?

Sadurunge miwiti nggawe rencana gedhe kanggo situs web sampeyan, mandhek. Saiki, sampeyan mung bisa nggawe situs web dhasar siji kaca ing Canva.

DEAL

Miwiti uji coba Canva Pro GRATIS saiki

Saka $12.99 / wulan (Mbayar saben taun & nyimpen 23%)

Sampeyan bakal kuciwa yen sampeyan pengin gawe blog utawa toko utawa nambah unsur interaktif ngluwihi tombol dhasar utawa hyperlink.

Aku bakal ujar manawa alat situs web Canva yaiku luwih saka pangripta landing page saka a mbangun situs web lengkap.

Iki isin amarga pancen mbatesi apa sing bisa ditindakake. Ing sisih liya, iku alat entry-level prayoga kanggo wong anyar kanggo nggawe situs web sing mung pengin situs web mung informasi.

Cara Nggawe Situs web ing Canva

Pisanan, ayo deleng persis carane nggawe situs web ing Canva. Kanggo nindakake, sampeyan kudu duwe akun. 

Salah sawijining kaluwihan Canva sing paling penting yaiku jumlah fitur sing sampeyan entuk kanthi gratis, lan pembangun situs web ora kajaba.

Kanggo miwiti, sampeyan mung perlu Nggawe akun gratis, lan sampeyan bisa ngakses alat bangunan web.

Situs web Canva

Sawise sampeyan mlebu, sampeyan bakal weruh tombol "Situs web" sing kadhaptar ing antarane alat desain ing dashboard sampeyan.

Pilih, lan sampeyan bakal digawa menyang kaca template.

Pilih Design/Template

Pilih Design/Template

Canva wis nggawe gampang golek cithakan nengen kanggo bisnis. Sampeyan bisa milih saka macem-macem jinis situs web, kayata bisnis, portofolio, pendidikan, lan liya-liyane.

Yen sampeyan ora yakin apa sing dikarepake, sampeyan bisa nggulung mudhun lan nelusuri atusan template sing kasedhiya.

template situs web canva

Sawise sampeyan ndeleng soko sing kaya dipikir, sampeyan bisa klik ing, lan bakal mbukak ing jendhela editing.

Ora kabeh cithakan gratis. Sawetara mung kasedhiya karo akun Canva Pro (mbayar). Sing mumetake yaiku ora jelas sing endi sing gratis lan sing ora nganti sampeyan ngeklik.

ora kabeh cithakan situs web canva gratis

Fitur sing rada apik yaiku kemampuan kanggo nyampur lan nggabungake pirang-pirang template.

Sawise sampeyan mbukak siji cithakan ing alat panyuntingan, sampeyan bisa nggunakake garis telusuran ing sisih kiwa kaca kanggo nggoleki cithakan tambahan.

Yen sampeyan ndeleng sing disenengi, sampeyan bisa nyeret ing ndhuwur cithakan sing wis ana, lan Canva bakal nambah.

banjur sampeyan bisa ngowahi urutan kaca lan mbusak kaca sing ora disenengi nganti sampeyan entuk kaya sing dikarepake.

seret lan selehake pembangun situs web canva

Yen sampeyan rumangsa kreatif, sampeyan uga bisa milih cithakan kosong sing menehi kaca sing jelas kanggo digarap.

Sunting lan Ngatur

Sunting lan Kustomisasi Cithakan Situs Web Canva

Saben unsur ing cithakan sing dipilih bisa diowahi.

Nalika sampeyan mindhah kursor mouse watara cithakan, sampeyan bakal sok dong mirsani sing saben unsur bakal disorot karo wates biru.

Ngeklik unsur mbukak menu sub-suntingan.

ngatur situs web canva

Ing kene sampeyan ndeleng kothak teks "Coming Soon" wis disorot. Ing sisih ndhuwur, sampeyan duwe kabeh opsi panyuntingan sing kasedhiya.

Sampeyan bisa ngganti font, ukuran, werna, lan sapiturute, lan ngatur kanggo kabutuhan.

Sampeyan bisa nindakake iki karo saben unsur lan nambah werna merek, gaya, teks, lan gambar nganti sampeyan wis katon persis kaya sing dikarepake.

pratinjau situs web canva

Ing sembarang titik, pencet tombol pratinjau sing ana ing sisih ndhuwur kaca.

Iki ngidini sampeyan ndeleng apa situs web sampeyan katon ing macem-macem piranti lan uga ngidini sampeyan mriksa masalah responsif.

pratinjau seluler

Siji-sijine unsur interaktif sing bisa ditambahake menyang situs web Canva yaiku a tombol utawa hyperlink sing nggawa sampeyan menyang situs web utawa kaca kebangkrutan liyane. 

Nambahake Tombol lan Hyperlinks

Nalika sampeyan ngeklik unsur tombol, simbol hyperlink bakal katon minangka pilihan ing pojok tengen ndhuwur kaca.

Klik iki lan tambahake pranala sampeyan.

Sampeyan uga bisa nyorot gambar lan teks lan ngowahi dadi hyperlink uga.

Sambungake Domain Kustom

Sambungake Domain Kustom

Nalika situs web sampeyan wis siyap, wektune kanggo nerbitake. Pencet tombol "Nerbitake Situs web" ing pojok sisih ndhuwur layar.

Sabanjure, sampeyan bakal diundang kanggo nambah jeneng domain. Iki sing bakal diketik dening wong ing bilah alamat supaya situs web sampeyan munggah ing layar. 

nerbitake situs web canva

Sampeyan bisa milih duwe domain gratis, tuku sing anyar, utawa nggunakake domain sing wis sampeyan duwe.

Sanajan apik yen Canva nawakake domain gratis, Elinga yen alamat bakal rampung karo ".my.canva.site."

Dadi, yen sampeyan pengin domain "trustedskincare, "alamat kabeh bakal rampung minangka www.trustedskincare.my.canva.site.

Iki jenis alamat ora utamané pangguna-loropaken lan ora bakal gampang dijupuk dening mesin telusur.

Yen situs web sampeyan kanggo panggunaan pribadi, iki ora dadi masalah, nanging yen sampeyan bisnis, sampeyan bakal pengin tuku jeneng domain dhewe lan duwe ".com" pungkasan utawa sing padha.

Nerbitake Situs Panjenengan

Nerbitake Situs Panjenengan

Sawise sampeyan duwe jeneng domain, sampeyan wis siyap kanggo nerbitake.

Sampeyan mung kudu nambah sawetara informasi tambahan, kayata katrangan singkat babagan situs web sampeyan, banjur pencet ungu gedhe kasebut Tombol "Nerbitake".

Sugeng, situs web sampeyan saiki urip, lan sapa wae bisa ndeleng!

Apa Kaluwihan Nggawe Situs Web Kanthi Canva?

Salah sawijining pro paling gedhe saka alat bangunan web Canva yaiku sampeyan duwe akses menyang font, gaya, unsur, lan gambar sing padha karo fitur desain grafis liyane.

Iki menehi kemungkinan meh ora ana watesan kanggo tampilan lan rasa situs web sampeyan.

Cithakan sing kasedhiya uga luar biasa mbiyantu. Kanthi akeh sing bisa dipilih, sampeyan bisa kanthi gampang nemokake sing cocog karo merek sampeyan.

Canva ngerti persis carane nggawe desain estetis lan atraktif, dadi yen desain grafis ora forté, sampeyan bakal nemokake cithakan terkenal.

Alat kasebut pancen gampang digunakake. Klik lan sunting, utawa seret lan selehake. Sampeyan bisa nggawe situs web sing katon profesional sajrone sejam.

Iku sampurna kanggo pamula lan wong non-techy sing ora pengin lonceng lan whistles sing teka karo liyane Komplek situs-bangunan pribadi.

Akhire, Canva gratis! Utawa, yen sampeyan pengin akses menyang kabeh keuntungan Pro, iku banget terjangkau.

Apa Cons Nggawe Situs Web nganggo Canva?

Ayo dadi miwiti karo con glaringly ketok fitur anyar iki. Iku ultra-dasar. 

Maksudku, sampeyan pancene ora bisa nindakake akeh kajaba menehi hyperlink lan informasi. 

Iku ndadekake kula kepingin weruh. Yen sampeyan kudu menehi hyperlink menyang situs liyane, apa gunane duwe situs web iki ing wiwitan?

Senajan sampeyan bisa hyperlink kanggo mbentuk tukang kayata Jotform, Wufoo, lan Paperform, yen sampeyan pengin rincian kontak, mula bisa digunakake kanggo tujuan iki.

Kurang integrasi e-commerce lan kekurangan alat blog uga dadi kekecewaan gedhe dadi ngarep-arep Canva bakal ngenalake kabisan kasebut mengko.

Canva utawa Canva Pro gratis?

Canva utawa Canva Pro gratis?

Canva duwe rencana gratis sing apik banget sing ngidini sampeyan nggunakake umume alat kasebut tanpa kudu mbayar.

Nanging, akeh unsur, template, lan pilihan kustomisasi sing luwih apik mung kasedhiya ing rencana Pro.

Contone, karo Pro, sampeyan entuk:

  • 100+ yuta gambar, foto, template, lsp
  • Kemampuan kanggo nggawe lan nyimpen kit merek sampeyan dhewe
  • Atur proyek sampeyan menyang folder
  • Kustomisasi ukuran desain sampeyan
  • Mbusak latar mburi kanggo gambar PNG
  • Jadwal peluncuran media sosial
  • panyimpenan maya 1TB
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7

Rega standar Canva Pro yaiku $119.99/taun utawa $12.99/bln, sing dakrasakake pancen terjangkau kanggo apa sing njaluk.

DEAL

Miwiti uji coba Canva Pro GRATIS saiki

Saka $12.99 / wulan (Mbayar saben taun & nyimpen 23%)

Kepiye cara entuk Canva Pro?

Apa sampeyan ngerti sampeyan bisa nyoba Canva Pro kanthi gratis? Situs kasebut nawakake uji coba gratis 30 dina, supaya sampeyan bisa ngrasakake situs kasebut sadurunge nindakake.

Yen sampeyan pengin menehi go, klik ing link eksklusif lan mlebu.

Pitakonan Paling Sering

Ringkesan - Kepiye Nggawe Situs Web ing Canva?

Wigati dicathet Alat nggawe situs web Canva isih ana Mode beta. Iki tegese dheweke wis ngluncurake menyang masarakat kanggo entuk umpan balik lan ndeleng apa sing dipikirake wong.

Amarga iki, Muga-muga bisa ndeleng fitur migunani anyar sing ditambahake ing mangsa ngarep.

Aja salah paham, apa iku bisa nindakake, iku apik. Nanging, umume wong sing pengin nggawe situs web anyar bakal mbatesi kahanan saiki.

Saiki, yen sampeyan pengin mung kaca kebangkrutan informatif utawa situs web kanggo panggunaan pribadi (pikirake undangan pesta utawa wedding informasi situs web), sampeyan duwe alat sing apik lan gratis. 

DEAL

Miwiti uji coba Canva Pro GRATIS saiki

Saka $12.99 / wulan (Mbayar saben taun & nyimpen 23%)

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...