Apa Sampeyan kudu Host karo Scala VPS Hosting? Review saka Fitur, Rega & Performance

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Scala Hosting nyedhiyakake fitur hosting sing apik, kinerja sing kuat, lan keamanan. Yen sampeyan nggoleki hosting VPS awan sing berkualitas, dipercaya, lan dikelola kanthi lengkap sing ora bakal ngilangi anggaran sampeyan, sampeyan kudu nimbang perusahaan awan iki. Review Scala Hosting 2024 iki bakal nerangake kenapa.

Saka $ 29.95 saben wulan

Ngirit Nganti 57% (Ora Ana Biaya Setup)

Key Takeaways:

Scala VPS Hosting nawakake VPS sing dikelola kanthi lengkap kanthi dhukungan 24/7, serep otomatis saben dina, lan fitur keamanan sing dibutuhake.

Rencana kasebut dilengkapi server situs web LiteSpeed, drive panyimpenan SSD NVMe, SSL & CDN gratis, lan jeneng domain gratis sajrone setaun.

Sawetara kontra kalebu lokasi server winates, watesan panyimpenan SSD kanggo rencana VPS, lan panyimpenan serep otomatis gratis mung siji versi serep / pulihake.

Aku wis nganalisa lan nyoba panyedhiya hosting web sing ora kaetung sing nawakake tawaran sing apik banget lan layanan sing ora bisa dikalahake.

Nanging, sawetara wong sing pancen nyedhiyakake level layanan sing diklaim, sing bisa dadi frustasi. Utamane yen sampeyan wis mbayar luwih akeh kanggo barang sing dikarepake minangka solusi sing paling dhuwur.

Nalika sapisanan ketemu Scala Hosting, Aku mikir yen penipuan sing padha bakal ditrapake. Nanging kanthi akeh cara, aku salah.

Amarga Scala Hosting menehi hosting VPS awan sing dikelola, meh, kanthi rega hosting sing padha!

Lan ing review Scala Hosting iki, Aku arep nuduhake sampeyan kok. Terus maca kanggo ngerteni luwih akeh babagan utama panyedhiya iki Pros lan cons, bebarengan karo informasi babagan rencana lan rega, lan kok iku salah siji saka pilihanku paling apik kanggo hosting VPS awan sing paling apik.

Hosting Scala: Hosting Cloud & Situs web sing paling dhuwur

Scala Hosting minangka panyedhiya hosting maya VPS paling apik ing kana. Sampeyan entuk VPS awan sing dikelola kanthi lengkap, WordPress hosting, lan pengecer hosting ing prices mirah. Kanthi saben rencana hosting VPS sing dikelola, sampeyan entuk jeneng domain gratis, NVMe SSD, serep gratis, sertifikat SSL gratis, lan migrasi situs web gratis + akeh liyane.

Untung lan rugine

Pros saka Scala

  • Hosting VPS sing dikelola kanthi lengkap, kalebu dhukungan 24/7/365 lan pangopènan server biasa lan jepretan
  • Gawe serep saben dina kanthi otomatis menyang lokasi server sing adoh
  • Perlindhungan keamanan SShield, SWordpress Manager, SPanel "kabeh-ing-siji" panel kontrol
  • Server situs web LiteSpeed, drive panyimpenan SSD NVMe, SSL & CDN gratis
  • Migrasi situs gratis lan tanpa watesan
  • Jeneng domain gratis kanggo setaun
  • Alamat IP khusus lan sumber daya CPU / RAM khusus
  • Kemampuan kanggo milih saka pusat data ScalaHosting, DigitalOcean, utawa AWS
  • Dhukungan ahli 24/7/365

Kekurangan Scala

  • Lokasi server winates (mung AS / Eropa)
  • Simpenan SSD ing rencana VPS mung
  • Gawe serep otomatis gratis (nanging mung nyimpen siji versi serep / pulihake, sing tambahan mbutuhake upgrade)
DEAL

Ngirit Nganti 57% (Ora Ana Biaya Setup)

Saka $ 29.95 saben wulan

Ing review VPS Scala Hosting iki, aku bakal njelajah fitur sing paling penting, apa pro lan kontra, lan apa rencana lan rega kaya.

Sawise maca iki, sampeyan bakal ngerti yen Scala Hosting minangka host web sing bener (utawa salah) kanggo sampeyan.

scala hosting homepage

Fitur Utama (The Good)

1. Hosting VPS sing Dikelola Ramah Anggur

Scala Hosting nawakake sawetara hosting awan sing paling kompetitif sing wis dakdeleng.

Regane wiwit murah banget $ 29.95 / wulan kanggo VPS sing dikelola kanthi lengkap or $ 59 saben wulan kanggo VPS sing dikelola dhewe rencana, lan sumber daya sing akeh banget kalebu.

Ing sisih ndhuwur iki, malah rencana sing paling murah uga dilengkapi tambahan kanggo nglancarake pengalaman hosting. Iki kalebu kabeh saka domain gratis lan sertifikat SSL nganti alat keamanan sing apik lan backup otomatis.

Serep kabeh data disimpen ing paling ora telung server sing beda kanggo nyegah downtime yen kegagalan hardware, lan sampeyan bisa ngukur alokasi sumber daya munggah utawa mudhun kaya sing dibutuhake.

ngatur vps scala hosting

Kanthi pilihan akeh babagan hosting VPS cloud, apa sing mbedakake Scala Hosting saka kompetisi?

lambang scalahosting

Bentenane gedhe antarane ScalaHosting lan perusahaan liyane saka platform manajemen cloud SPanel lan kesempatan sing diwenehake para pamilik situs web.

Intine, kabeh pamilik situs web saiki bisa milih antarane rencana hosting sing dituduhake kanthi apik lan VPS sing dikelola kanthi panel kontrol, sistem keamanan siber, lan backup kanthi rega sing padha ($ 29.95 / sasi). Kaluwihan hosting VPS dibandhingake karo hosting sing dituduhake wis kondhang.

Kita wis ngrampungake integrasi platform manajemen awan SPanel ing lingkungan awan saka panyedhiya infrastruktur paling dhuwur kayata AWS, Google Cloud, DigitalOcean, Linode, lan Vultr sing bakal diumumake menyang pelanggan sajrone 2 wulan sabanjure. Saben pemilik situs web bakal bisa milih antarane 50+ lokasi pusat data kanggo SPanel VPS sing dikelola kanthi lengkap.

Perusahaan hosting tradisional ora bisa nawakake lan kanggo kita, ora masalah sing dadi panyedhiya infrastruktur (server vps) anggere wong nggunakake lingkungan VPS awan sing paling aman, dipercaya, lan skalabel tinimbang dienggo bareng.

Vlad G. - CEO Scala Hosting & Co-founder

  • Pilihan kanggo mbayar saben wulan
  • Jaminan Harga LOCK
  • Host akun Unlimited / Situs web
  • 400+ Skrip 1-klik Installer
  • Subusers & Kolaborator
  • Proteksi Malware wektu nyata
  • Blacklist ngawasi & mbusak
  • Caching sing kuat karo OpenLiteSpeed
  • Proteksi SPAM metu
  • Akses Gampang & Cepet kanggo Dhukungan
  • Ngembangake Kabijakan Fitur Anyar
  • Price saben wulan
  • Ease
  • Panggunaan sumber daya
  • Jaminan Lock Price
  • Sistem Keamanan
  • WordPress Manager
  • Manajer NodeJS
  • Manajer Joomla
  • Otentikasi 2FA
  • Nggawe Akun Unlimited
  • iklan
  • Sawetara Versi PHP
  • Otomatis cadangan
  • Proteksi brute-force
  • Tambah Kebijakan Fitur Anyar
  • Dhukungan Apache
  • Dhukungan Nginx
  • Dhukungan OpenLiteSpeed
  • Dhukungan LiteSpeed ​​Enterprise
  • Cloudflare CDN
  • Memori
  • Redis
  • Komprèsi Konten Statis
  • Dhukungan HTTP/2 & Dhukungan HTTP/3
  • Dhukungan PHP-FPM
  • MySQL data
  • phpMyAdmin
  • Akses MySQL Remote
  • Gratis ayo sandhi SSL
  • Dhukungan SMTP/POP3/IMAP
  • SpamAssassin
  • Dhukungan DNS
  • Dhukungan FTP
  • Webmail
  • API Kuat
  • Tambah / Copot Akun Email
  • Ganti Sandi Email
  • Tambah / Copot Email Forwarders
  • Tambah / Copot Auto-responders
  • Email Nyekel-kabeh
  • Email Disk Kuota
  • Tambah / Copot domain Addon
  • Tambah / Copot Subdomains
  • Editor DNS
  • Tambah / Copot Akun FTP
  • Gawe Serep Akun Lengkap
  • Mulihake File lan Database
  • File Manager
  • Manajemen Proyek Cron
  • Manajer Versi PHP
  • Editor PHP.ini khusus
  • Gawe akun
  • Mungkasi Akun
  • Ngowahi / nganyarke Akun
  • Nundha / mbatalake akun
  • Ngatur Akses SSH
  • Daftar Akun
  • Ganti Jeneng Panganggo
  • Ngganti Domain Utama
  • Tampilake Informasi Server
  • Tampilake Status Server
  • Tampilake MySQL Running Queries
  • Wiwiti maneh Layanan
  • Wiwiti maneh Server
  • Lokasi pusat data
  • Sistem operasi
  • Piranti Lunak Paling Anyar
  • PHP 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4, 8.0, 8.1
  • Dhukungan Python
  • Akses Log Apache
  • pangayoman Mod_security
  • Dhukungan GIT & SVN
  • WordPress Kloning & Staging
  • Dhukungan WP CLI
  • Dhukungan NodeJS
  • Integrasi WHMCS
  • Akses SSH

2. Panel Kontrol SPanel Asli

Tinimbang meksa pangguna kanggo mbayar cPanel utawa lisensi sing padha nalika tuku rencana hosting awan VPS sing dikelola, Scala kalebu SPanel dhewe. Iki kuat banget, kanthi alat lan fitur sing padha karo panel kontrol cPanel sing wis digunakake.

Lan sing paling apik? Iku 100% gratis, langgeng! Ora kaya cPanel, ora ana biaya tambahan tambahan.

Singkat, antarmuka SPanel dirancang khusus kanggo maya VPS. Iki kalebu pilihan alat manajemen, uga keamanan sing dibangun, migrasi gratis tanpa watesan, lan dhukungan manajemen 24/7/365 lengkap saka tim Scala.

Ing sisih ndhuwur iki, antarmuka SPanel intuisi banget lan pangguna-loropaken. Modul manajemen sing migunani diatur ing judhul logis, dene informasi umum babagan server lan panggunaan sumber daya jangka dawa ditampilake ing sidebar ing sisih tengen layar.

Antarmuka SPanel rapi lan intuisi

Apa sing diarani SPanel, lan apa bedane lan luwih apik tinimbang cPanel?

lambang scalahosting

SPanel minangka platform manajemen cloud kabeh-ing-siji sing nampilake panel kontrol, sistem keamanan maya, sistem cadangan, lan ton alat lan fitur sing nduweni situs web kudu ngatur situs web kanthi efisien.

SPanel bobot entheng lan ora mangan akeh sumber daya CPU / RAM sing meh 100% digunakake kanggo nglayani pengunjung situs web, mula pemilik situs web bakal mbayar luwih murah kanggo hosting. Fitur anyar ing SPanel dikembangake adhedhasar panjaluk pangguna. cPanel luwih seneng nambah fitur nalika nggawa dhuwit luwih akeh.

Conto sing apik yaiku integrasi server web Nginx sing dijaluk pangguna cPanel 7 taun kepungkur lan isih durung bisa ditindakake. Nanging, dheweke nggabungake LiteSpeed ​​Enterprise sing regane luwih murah.

SPanel ndhukung kabeh server web utama kayata Apache, Nginx, LiteSpeed ​​Enterprise, lan OpenLiteSpeed ​​sing cepet banget karo versi perusahaan nanging gratis. SPanel ngidini pangguna nggawe lan dadi tuan rumah akun / situs web tanpa wates, lan cPanel bakal dikenani biaya tambahan yen pengin nggawe luwih saka 5 akun. 20% klien cPanel kita wis pindhah menyang SPanel.

Vlad G. - CEO Scala Hosting & Co-founder

3. Akeh Freebies Klebu

Aku bajingan kanggo entuk nilai sing paling apik nalika tuku rencana hosting web, lan Aku nomer fitur gratis kalebu Scala Hosting karo VPS sing dikelola awan. Iki kalebu:

  • Nomer migrasi situs web gratis sing ora winates rampung kanthi manual dening tim Scala.
  • Alamat IP khusus kanggo mesthekake situs sampeyan ora didaftar ireng dening mesin telusur.
  • Snapshot lan backup otomatis saben dina supaya sampeyan bisa mulihake situs yen dibutuhake.
  • Jeneng domain gratis setaun, SSL gratis, lan integrasi CDN Cloudflare gratis.

Nanging iki mung wiwitan. Sampeyan uga bakal duwe akses menyang macem-macem keamanan lan alat liyane biasane regane luwih saka $ 84 saben wulan karo cPanel.

spanel vs cpanel

4. Serep Saben Dina Otomatis

Salah sawijining perkara sing paling disenengi babagan Scala yaiku kasunyatane nawakake serep saben dina kanthi otomatis karo kabeh rencana VPS sing dikelola awan.

Cekakipun, iki tegese situs sampeyan bakal digawe serep menyang server remot, dadi sampeyan bakal duwe akses menyang salinan data, file, email, database, lan kabeh informasi penting liyane yen ana kesalahan.

Ing sisih ndhuwur iki, iku arang banget gampang kanggo mulihake serep yen dibutuhake. Cukup mlebu menyang SPanel lan navigasi menyang modul Mulihake Serep ing sisih ngisor kaca.

Ing kene, sampeyan bakal nemokake dhaptar serep, lan sampeyan bisa mulihake kabeh utawa bagean situs web lan informasi kanthi ngeklik tombol.

Scala nawakake cadangan harian kanthi otomatis

5. Wayah Kesengsem

Fitur liyane sing nggumunake layanan Scala Hosting yaiku nggunakake jaringan cloud sing keluwih-luwih, saengga bisa nyedhiyakake munggah-100% uptime. Sumber daya VPS sampeyan dijupuk saka blumbang sumber, dadi yen ana kegagalan hardware ing endi wae ing jaringan, situs sampeyan ora bakal kena pengaruh.

Iki tegese sampeyan bisa dadi tuan rumah situs kanthi nyaman tanpa kuwatir babagan downtime. Mesthi wae, ana risiko cilik yen sampeyan offline ing wektu sing cendhak, nanging Scala nindakake kabeh supaya ora kedadeyan.

Swara suwene sawetara wulan, aku duwe ngawasi lan nganalisa kinerja wektu, kecepatan lan sakabehe situs tesku sing dianakake ing ScalaHosting.com.

Gambar ing ndhuwur mung nuduhake 30 dina kepungkur, sampeyan bisa ndeleng data uptime historis lan wektu respon server aktif kaca monitor wektu munggah.

6. Cepet Wektu Mbukak

Kita kabeh ngerti, nganti situs web, kacepetan iku kabeh. Wektu mbukak kaca sing cepet ora mung ana hubungane karo tingkat konversi sing luwih dhuwur nanging uga nyebabake SEO.

Sinau saka Google nemokake yen wektu tundha siji detik ing wektu muat kaca seluler bisa nyebabake tingkat konversi nganti 20%.

Duwe situs loading cepet iku penting saiki, apa tumpukan teknologi kacepetan apa sing digunakake Scala Hosting?

lambang scalahosting

Kacepetan minangka faktor gedhe ora mung kanggo SEO nanging uga kanggo dodolan toko e-dagang sampeyan. Yen situs web sampeyan ora mbukak kurang saka 3 detik, sampeyan bakal kelangan akeh pengunjung lan dodolan. Ana sawetara faktor penting sing kudu dipikirake nalika kita ngomong babagan kacepetan - saka optimasi situs web menyang spesifikasi hardware server, piranti lunak sing diinstal, lan cara dikonfigurasi.

SPanel ngurus piranti lunak, konfigurasi, lan manajemen. SPanel ndhukung kabeh server web utama - Apache, Nginx, OpenLiteSpeed, lan LiteSpeed ​​Enterprise. OpenLiteSpeed ​​minangka sing paling menarik amarga minangka server web paling cepet ing saindenging jagad kanggo ngolah konten statis lan dinamis (PHP).

Ngidini kabeh wong nggunakake WordPress, Joomla, Prestashop, OpenCart uga nggunakake plugin caching paling efisien lan paling cepet sing digawe dening pangembang LiteSpeed ​​sing mung bisa digunakake ing LiteSpeed ​​Enterprise (mbayar) lan server OpenLiteSpeed ​​(gratis).

OpenLiteSpeed ​​ngidini pemilik situs web duwe situs web sing luwih cepet lan nglayani 12-15x luwih akeh pengunjung kanthi spesifikasi hardware sing padha karo server. OpenLiteSpeed ​​ora didhukung dening sebagian besar panyedhiya hosting utamane amarga nggunakake cPanel sing 6-7 taun kepungkur wiwit nambah dhukungan utamane kanggo piranti lunak sing nggawa dhuwit luwih akeh ing tabel lan nggawe pelanggan mbayar luwih akeh.

Aku bisa ngomong babagan crita lucu sing kita alami 2-3 minggu kepungkur karo pangadeg Joomla. Dheweke mutusake kanggo nyoba SPanel lan dibandhingake kacepetan karo SitegroundRencana hosting sing paling larang regane. Asil kasebut yaiku situs web ing SPanel VPS 2x kaping luwih cepet sanajan biaya VPS luwih murah. Dheweke uga ujar manawa dheweke durung nate ndeleng situs web Joomla sing mbukak kanthi cepet.

Vlad G. - CEO Scala Hosting & Co-founder

Sepira cepet cloud VPS hosting saka Scala Hosting?

Aku nggawe situs web test sing di-host ing Scala's cloud-managed VPS (rencana Mulai $ 29.95 / sasi. Banjur aku nginstal WordPress nggunakake tema Puluh Puluh, lan aku nggawe kiriman lan kaca ipsum lorem ipsum.

Hasilipun?

kacepetan gtmetrix scalahosting

FYI kaca ujiku ora nggunakake CDN, teknologi caching, utawa optimasi kacepetan liyane kanggo nambah wektu mbukak kaca web.

Nanging, malah tanpa optimasi apa wae, kabeh metrik kacepetan penting dicenthang. Kacepetan loading lengkap pungkasan saka detik 1.1 uga apik banget.

Sabanjure, aku pengin ndeleng kepiye situs tes bakal bisa ditampa 1000 kunjungan mung 1 menit, nggunakake alat uji stres gratis Loader.io.

kaping beban tes stres

Scala nangani samubarang kanthi sampurna. Banjir situs test karo 1000 panjalukan mung 1 menit nyebabake a Tingkat kesalahan 0% lan wektu nanggepi rata-rata mung 86ms.

Apik banget! Iki minangka salah sawijining sebab kenapa Scala Hosting minangka pilihan utama kanggo aku kanggo hosting VPS sing dikelola awan.

7. Migrasi Situs Web Gratis

Sing duwe situs web sing wis ana sing pengin pindhah menyang host anyar bakal disenengi Migrasi situs gratis tanpa wates Scala.

Sejatine, iki tegese tim Scala bakal kanthi manual mindhah kabeh situs sing wis ana saka host sadurunge menyang server anyar sampeyan. Kanggo miwiti proses, cukup wenehi rincian mlebu kanggo host lawas sampeyan.

Akeh host web sing nawakake migrasi gratis (nanging bisa ditindakake liwat plugin) utawa migrasi situs sing dibayar, lan bisa kalebu sawetara dolar saben situs web nganti atusan dolar.

Ora Hosting Scala! Spesialis bakal migrasi situs web kaya sing sampeyan takon, gratis. Ora bakal ana downtime, lan uga bakal mesthekake yen bisa digunakake kanthi bener ing server anyar.

Wis apik Scala!

migrasi situs web gratis

8. Alat Cybersecurity SShield Asli

Keamanan minangka pertimbangan penting babagan hosting web. Tanpa proteksi sing cocog, situs web sampeyan bisa uga kena serangan saka peretas, maling data, lan pihak sing pengin sampeyan offline amarga ana sebab utawa sebab liyane.

Kanthi asli Scala Hosting Alat SShield Cybersecurity, situs sampeyan bakal aman banget.

Nggunakake intelijen buatan kanggo ndeteksi prilaku sing bisa mbebayani, wis kabukten bisa mblokir luwih saka 99.998% kabeh serangan, lan kalebu notifikasi otomatis yen ana kesalahan.

Program keamanan siber SShield dirancang kanggo nglindhungi situs sampeyan

9. Dhukungan Pelanggan sing Berkualitas Tinggi

Sapa wae sing wis nyoba dadi tuan rumah situs web ing jaman kepungkur bakal ngerti manawa ora mesthi lancar. Kadhangkala, sampeyan kudu ngubungi dhukungan kanggo ngresiki utawa njaluk bantuan teknis, lan, untunge, Scala Hosting unggul ing kene.

Kanggo wiwitan, tim dhukungan pancen grapyak, pinter, lan responsif. Aku nyoba ngobrol langsung lan nampa balesan sajrone sawetara menit. Nalika agen sing dakkandhakake ora yakin babagan apa wae, dheweke ngandhani aku banjur lunga lan mriksa.

Kajaba iku, ana uga opsi dhukungan pelanggan email, uga basis pengetahuan sing lengkap ngemot pilihan sumber daya dhiri sing nyengsemake.

Scala nawakake pilihan layanan dhukungan pelanggan

Fitur Utama (Ora Apik)

1. Lokasi Server Winates

Salah sawijining kekurangan utama Scala Hosting yaiku lokasi pusat data sing winates. Mung ana telung pilihan, kanthi server sing dununge ana ing Dallas, New York, lan Sofia, Bulgaria.

Iki bisa dadi keprihatinan wong sing akeh pamirsa ing Asia, Afrika, utawa Amerika Selatan.

Singkat, luwih cedhak pusat data sampeyan karo pamirsa, luwih apik kinerja situs sampeyan. Yen ora, sampeyan bisa uga ngalami kacepetan muat sing alon, wektu respons server sing alon, lan kinerja sing kurang umum. Lan, iki bisa uga mengaruhi skor SEO lan rangking mesin telusuran.

Scala Hosting bubar bermitra karo DigitalOcean lan AWS, tegese sampeyan saiki bisa milih saka 3 panyedhiya hosting awan lan pusat data global, kalebu New York lan San Francisco (AS), Toronto (Kanada), London (UK), Frankfurt (Jerman), Amsterdam (Walanda), Singapura (Singapura) , Bangalore (India).

Lokasi datacenter Scala Hosting

2. Panyimpenan SSD Mung Kasedhiya Kanthi Rencana VPS

Keprigelan liyane yaiku panggunaan Scala Hosting saka panyimpenan hard disk drive (HDD) sing wis lawas kanthi sambungan sing paling ngisor lan WordPress rencana hosting.

Umumé, panyimpenan HDD luwih alon tinimbang panyimpenan solid-state drive (SSD) modern, sing bisa mengaruhi kinerja situs web sampeyan.

Saiki, perusahaan iki rada licik ing kene. Bener ngiklanake "server sing didhukung SSD" kanthi rencana hosting sing dituduhake, sing rada ngapusi.

Ing kasunyatan, mung sistem operasi lan basis data sing disimpen ing drive SSD, dene file lan informasi liyane ing situs sampeyan disimpen ing drive HDD.

Iki dudu masalah gedhe, nanging priksa manawa sampeyan ngerti. Untunge, kabeh VPS awan sing ngatur lan ngatur dhewe rencana nggunakake panyimpenan SSD 100%..

Scala nggunakake panyimpenan HDD alon kanthi bareng lan WordPress solusi

3. Fees Tambah ing Pembaruan Kanggo Sawetara Rencana

Siji bab sing aku ora seneng babagan struktur rega Scala Hosting yaiku kasunyatane ragad mundhak ing nganyari maneh. Nanging, kanggo pertahanan, meh kabeh host web liyane uga nindakake iki (karo seng).

Sanajan pariwara rega pambuka sing luwih murah sing mundhak sawise istilah langganan pertama minangka praktik umum ing industri hosting web, nanging isih mumetake.

Untunge, Rega nganyari maneh Scala Hosting ora ridiculously luwih dhuwur tinimbang pambuko.

Contone, rencana hosting VPS sing dikelola awan Start sing paling murah, regane $ 29.95 / wulan kanggo istilah awal lan $ 29.95 / wulan nalika nganyari maneh. Iki nambah 0%, dibandhingake karo 100-200% nambah akeh host liyane bakal kenek sampeyan.

Miwiti VPS awan sing dikelola

Rega & Rencana

Scala Hosting nawakake pilihan solusi web hosting, kalebu Shared, WordPress, lan opsi Reseller.

Nanging, sing daktresnani yaiku panyedhiya iki cloud VPS hosting. Iku stands metu saka kompetisi amarga rega arang banget competitive lan turah mbrawah saka fitur sing ditawakake.

Ana opsi VPS (cloud) sing dikelola lan ora dikelola, kanthi rega diwiwiti mung $ 29.95 / wulan kanggo rencana awal.

Cloud VPS Hosting sing dikelola

Scala Hosting duwe papat rencana VPS awan (ngatur), karo prices kiro-kiro saka $29.95 / sasi kanggo $179.95 / sasi kanggo langganan jangka pisanan. Kabeh papat rencana dilengkapi macem-macem fitur canggih, kalebu:

  • Manajemen lengkap, kalebu dhukungan 24/7/365 lan pangopènan server biasa.
  • Serep saben dina otomatis menyang server remot.
  • Perlindhungan keamanan SShield wis kabukten mblokir luwih saka 99.998% kabeh serangan web.
  • Migrasi situs web gratis.
  • Alamat IP khusus.
  • Jeneng domain gratis sajrone setaun.
  • lan akeh liyane!

Ing sisih ndhuwur iki, sampeyan bakal bisa ngontrol situs sampeyan liwat SPanel asli gratis Scala Hosting. Iki padha banget karo piranti lunak panel kontrol cPanel populer lan kalebu kabeh alat sing dibutuhake kanggo ngatur lan ngatur server lan situs web sampeyan.

Scala hosting ngatur rencana hosting VPS

Rencana wiwitan sing paling murah regane $ 29.95 / wulan kanggo langganan 36 sasi dhisikan lan kalebu loro intine CPU, 4GB RAM, lan panyimpenan SSD NVMe 50GB.

Nganyarke luwih menyang rencana Lanjut biaya $ 63.95 / wulan lan bakal menehi papat intine CPU, 8GB RAM, lan panyimpenan 100GB SSD NVMe. Lan pungkasane, rencana Enterprise ($ 179.95 / wulan) dilengkapi karo rolas inti CPU, 24GB RAM, lan panyimpenan SSD NVMe 200GB.

Siji bab sing paling disenengi ing kene yaiku rencana iki kabeh bisa diatur kanthi lengkap. Sumber daya tambahan bisa ditambah (utawa dicopot) kanthi tarif ing ngisor iki:

  • panyimpenan SSD NVMe kanggo $2 saben 10GB (max 500GB).
  • Inti CPU $ 6 saben inti tambahan (maksimal 24 inti).
  • RAM regane $ 2 saben GB (maksimal 128GB).

Sampeyan uga bisa milih saka pusat data ing AS lan Eropa kaya sing dibutuhake.

Sakabèhé, rencana server pribadi virtual maya Scala Hosting (dikelola) kalebu rega paling competitive aku wis katon. Aku pancene nyaranake menehi wong-wong mau yen sampeyan lagi nggoleki solusi hosting sing berkualitas lan dipercaya sing ora bakal ngrusak bank.

Cloud VPS Hosting sing Diatur dhewe

Saliyane solusi sing dikelola kanthi lengkap, Scala Hosting nawakake pilihan rencana VPS cloud sing ngatur dhewe. Prices diwiwiti mung $ 59 saben wulan, lan sampeyan bisa ngatur server kanggo nyukupi kabutuhan sing pas.

Rencana dasar dilengkapi siji inti CPU, RAM 2GB, panyimpenan 50GB SSD, lan bandwidth 3000GB. Sampeyan bisa milih saka pusat data Eropa lan AS, lan kasedhiya macem-macem sistem operasi Windows lan Linux.

Sumber daya tambahan bisa ditambahake ing rencana sampeyan kanthi biaya ing ngisor iki:

  • Inti CPU $ 6 saben inti.
  • RAM ing $ 2 saben GB.
  • Panyimpenan ing $ 2 saben 10GB.
  • Bandwidth $ 10 saben 1000GB.

Uga ana macem-macem tambahan sing bisa dituku kanggo nglancarake pengalaman hosting, kalebu 24/7 ngawasi proaktif ($ 5), lan liyane. SPanel menehi Softaculous Premium gratis sing menehi persiyapan otomatis kanggo luwih saka 420 aplikasi kaya WordPress, Joomla, Drupal, lan Magento - ditambah atusan liyane.

Scala nawakake solusi VPS cloud sing dikelola kanthi mandhiri

Siji-sijine sing dakkarepake babagan server Scala sing ngatur dhewe yaiku dheweke isih tetep foto data gratis yen ana kegagalan hardware.

Yen sampeyan lagi looking for a server VPS cloud sing ora dikelola kaya fitur sing kuat, sampeyan ora perlu nggoleki luwih saka iki.

Dituduhake /WordPress hosting

Bebarengan karo solusi VPS berbasis awan sing apik banget, Scala duwe pilihan sambungan, WordPress, lan opsi hosting pengecer sing ditargetake kanggo pangguna sing beda-beda. Iki uga makili nilai gedhe kanggo dhuwit, lan aku wis nutupi sedhela ing ngisor iki.

Kanggo wiwitan, hosting sambungan dhasar diwiwiti saka $2.95 saben sasi karo rencana Mini, sing ngidini sampeyan nyambungake siji situs web kanthi panyimpenan nganti 50GB, bandwidth tanpa meteran, lan sertifikat lan domain SSL gratis.

Nganyarke kanggo rencana Start (saka $ 5.95 saben wulan) ngidini sampeyan nyambungake situs web tanpa wates karo panyimpenan tanpa wates lan keamanan cyber SShield, dene rencana Lanjutan (saka $ 9.95 saben wulan) nambah dhukungan prioritas lan Proteksi Spam Pro.

scala hosting rencana hosting bareng

Senajan Scala Hosting ngiklanake WordPress rencana kanthi kapisah, sejatine identik karo opsi hosting sing dituduhake. Ora akeh WordPress-fitur tartamtu kene, supaya Aku menehi saran looking ing panggenan liya yen sampeyan pengin kuat ngatur WordPress Solusi.

hosting scala wordpress rencana

Mbandhingake Pesaing Hosting Scala

Alternatif Scala Hosting sing paling populer saiki yaiku HostPapa, SiteGround, HostGator, DreamHost, Bluehost, lan Cloudways. Saben panyedhiya iki nduweni fitur lan kekuwatan sing unik.

Scala HostingHostPapaSiteGroundHostgatorDreamHostBluehostLanggeng
Control PanelSpanelcPanelPanel KustomcPanelPanel KustomcPanelPanel Kustom
WordPress dhukunganbangetGoodbangetGoodGoodbangetbanget
PerformanceHighGoodDhuwur bangetGoodGoodHighDhuwur banget
Fitur KeamananTop-kedudukanGoodApik tenanGoodGoodGoodGood
RereganKompetitifTerjangkauModerateGrapyak BudgetModerateModeratePremium
Dhukungan pelanggan24/724/724/724/724/724/724/7
Jaminan dhuwit30 Days30 Days30 Days45 Days97 Days30 DaysBeda-beda miturut Rencana
Eco-FriendlyOra AnaYaOra AnaOra AnaOra AnaOra AnaOra Ana

Scala Hosting:

  • Dikenal kanggo panel kontrol SPanel, Scala Hosting nawakake solusi hosting kabeh-ing-siji sing unik. Fokus sing kuat ing keamanan, kanthi fitur kaya SShield Cybersecurity, ndadekake pilihan utama kanggo bisnis sing prihatin babagan ancaman online.

SiteGround:

  • SiteGround unggul ing kinerja, thanks kanggo nggunakake Google Cloud kanggo infrastruktur. Nawakake tingkat ndhuwur WordPress integrasi lan otomatis serep saben dina, becik kanggo sing looking for a kuat ngatur WordPress pengalaman. maca kita SiteGround review kene.

Hostgator:

  • HostGator minangka pilihan populer kanggo sing miwiti, nawakake rencana ramah anggaran kanthi bandwidth tanpa watesan lan panel kontrol sing ramah pangguna. Waca review HostGator kita kene.

DreamHost:

  • DreamHost nawakake jaminan dhuwit bali 97 dina, sing loman banget. Proteksi privasi sing kuat lan rega sing gampang dadi daya tarik utama. Waca review DreamHost ing kene.

Bluehost:

  • Disaranake dening WordPress.org, Bluehost punika Highly di senengi kanggo WordPress hosting. Nyedhiyakake macem-macem pilihan sing bisa diukur, saka sing dituduhake menyang hosting VPS, cocog kanggo bisnis sing berkembang. maca kita Bluehost review kene.

Langgeng:

  • Cloudways minangka solusi hosting sing dikelola adhedhasar awan. Nawakake keluwesan lan pilihan sing apik ing panyedhiya awan, kalebu DigitalOcean, Vultr, AWS lan Google Cloud, narik kawigaten kanggo sing duwe kabutuhan hosting sing luwih maju. Waca review Cloudways kene.

HostPapa:

  • HostPapa misuwur kanthi inisiatif hosting ijo lan layanan pelanggan sing apik banget. Pendekatan sing ramah pangguna lan registrasi domain gratis dadi pilihan sing apik kanggo bisnis cilik. Waca review HostPapa kita kene.

TL; DR

Scala Hosting cemlorot kanthi keamanan lan panel kontrol kabeh-ing-siji, dene HostPapa narik kawigaten wong-wong sing pengin hosting ramah lingkungan lan layanan dhukungan. SiteGround punika powerhouse kanggo WordPress ngatur hosting, HostGator becik kanggo pamula, lan DreamHost nawakake privasi luar biasa lan wektu nyoba dawa. Bluehost iku pilihan dipercaya kanggo WordPress pangguna, lan Cloudways unggul ing solusi hosting awan sing fleksibel lan kinerja dhuwur.

  • Scala Hosting: Pilih Scala Hosting kanggo keamanan paling dhuwur lan pengalaman panel kontrol kabeh-kalebu.
  • HostPapa: Cocog kanggo bisnis eko-sadar lan sing mbutuhake layanan pelanggan sing ndhukung.
  • SiteGround: Milih kanggo SiteGround kanggo unggul ngatur WordPress hosting lan kinerja dipercaya.
  • Hostgator: Apik kanggo pamula sing mbutuhake solusi hosting sing terjangkau lan langsung.
  • DreamHost: Sampurna kanggo wong-wong sing ngurmati privasi lan pengin nyoba tanpa resiko kanthi jaminan dhuwit maneh.
  • Bluehost: A pilihan ngalangi kanggo WordPress pangguna, nawakake skalabilitas lan linuwih.
  • Langgeng: Paling apik kanggo bisnis sing mbutuhake solusi hosting berbasis awan sing fleksibel lan skalabel.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Pancen aneh yen sanajan nyedhiyakake layanan VPS awan sing apik sajrone luwih saka sepuluh taun, Scala Hosting terus ana ing radar. Iki minangka salah sawijining panyedhiya hosting web VPS favoritku, lan Scala Hosting ngatur lan ngatur dhewe "ing maya" solusi VPS ngadeg metu minangka sawetara sing paling aku wis katon.

Hosting Scala: Hosting Cloud & Situs web sing paling dhuwur

Scala Hosting minangka panyedhiya hosting maya VPS paling apik ing kana. Sampeyan entuk VPS awan sing dikelola kanthi lengkap, WordPress hosting, lan pengecer hosting ing prices mirah. Kanthi saben rencana hosting VPS sing dikelola, sampeyan entuk jeneng domain gratis, NVMe SSD, serep gratis, sertifikat SSL gratis, lan migrasi situs web gratis + akeh liyane.

Dheweke didhukung kanthi rega sing kompetitif, kalebu sumber daya server sing akeh, lan nggunakake SPanel asli Scala, alat SShield Cybersecurity, lan S.WordPress. Lan ing ndhuwur iki, kabeh rencana VPS bisa dikonfigurasi kanthi lengkap, tegese sampeyan mung bakal mbayar sumber daya sing dibutuhake.

Ana sawetara masalah cilik sing kudu dingerteni, kayata lokasi pusat data winates, rega nganyari maneh sing dhuwur, lan panggunaan panyimpenan HDD nganggo bareng lan WordPress rencana Nanging umume, Scala Hosting pantes dadi luwih misuwur tinimbang saiki.

Ing ngisor iki: Yen sampeyan nggoleki hosting VPS awan sing berkualitas lan dipercaya sing ora bakal ngrusak anggaran sampeyan, sampeyan kudu nimbang Scala Hosting.

Dandan & Update paling anyar

Scala Hosting terus nambah lan nganyari fitur hosting nalika nerangake kinerja, keamanan, lan pangguna-loropaken sing luwih apik. Mangkene ringkesan pangembangan anyar Scala Hosting (dipriksa pungkasan Juli 2024):

Peningkatan SPanel

  • Manajemen Server Database & Integrasi PostgreSQL: SPanel saiki duwe alat manajemen server database sing canggih lan nggabungake PostgreSQL, menehi keluwesan lan pilihan liyane kanggo penanganan database.
  • PHP Slow Log: Tambahan iki mbantu ngenali masalah kinerja, mbisakake ngatasi masalah lan ngoptimalake aplikasi PHP sing luwih efisien.
  • Integrasi Joomla sing luwih gampang: Pembaruan SPanel paling anyar wis nggawe integrasi Joomla luwih lancar, nambah pengalaman pangguna kanggo manajer situs Joomla.
  • Luwih Kontrol, Statistik, lan Keamanan: Nganyari anyar nggawa opsi kontrol sing luwih apik, statistik rinci, lan langkah-langkah keamanan sing luwih apik ing SPanel.

Pembaruan Teknis

  • Dhukungan kanggo PHP 8.2: Scala Hosting tetep saiki karo nganyari PHP, saiki ndhukung PHP 8.2 sing ndadekke akeh fitur anyar lan dandan kanggo kinerja situs luwih apik.
  • Log4Shell Vulnerability Response: Ngatasi kerentanan Log4Shell, Scala Hosting njamin sisteme aman lan tahan kanggo ancaman kasebut.
  • Dhukungan AlmaLinux 8: Sawise mburi dhukungan CentOS 8, Scala Hosting saiki ndhukung AlmaLinux 8, nyedhiyakake alternatif sing stabil lan aman kanggo pangguna.
  • Dhukungan HTTP/2 ing Kabeh Server: Kanthi introduksi dhukungan HTTP/2, Scala Hosting nambah kacepetan lan kinerja loading situs web.
  • PHP-FPM kanggo situs web sing luwih cepet: Implementasi PHP-FPM kanthi signifikan ningkatake kacepetan pangolahan file PHP, nyumbang kanggo kinerja situs web sing luwih cepet.

Layanan lan Kemitraan Anyar

  • Hosting Minecraft: Ngembangaken portofolio layanan sawijining, Scala Hosting wis dibukak Minecraft hosting, katering kanggo komunitas game.
  • Kemitraan karo Amazon AWS: Ngarahake kanggo nambah layanan VPS, Scala Hosting ngumumake kemitraan karo Amazon AWS, njamin solusi awan sing kuat.
  • Kemitraan karo Joomla: Kemitraan anyar iki ndadekake luwih akeh kesempatan kanggo klien Scala Hosting, utamane sing nggunakake Joomla minangka CMS.

Nganyari Infrastruktur lan Piranti Lunak

  • Pusat Data Anyar ing New York: Kanggo nglayani klien sing luwih apik, Scala Hosting wis mbukak lokasi pusat data anyar ing New York, nambah jangkauan layanan lan linuwih.
  • Pambuka Softaculous kanggo SPanel: Nambahake Softaculous menyang SPanel, Scala Hosting nyederhanakake proses nginstal lan ngatur aplikasi web.
  • MariaDB Versi paling anyar: Panyedhiya hosting wis nganyari menyang versi paling anyar saka MariaDB, mesthekake manajemen database luwih apik lan kinerja.

Reviewing Scala Hosting: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

DEAL

Ngirit Nganti 57% (Ora Ana Biaya Setup)

Saka $ 29.95 saben wulan

Opo

Scala Hosting

Pelanggan mikir

Apike banget!

Januari 3, 2024

Ngalih menyang Scala Hosting VPS setahun kepungkur lan durung katon maneh! Panyimpenan SSD sing cepet-cepet nggawe situsku njerit, sanajan ana lalu lintas sing paling dhuwur. Uptime wis rock-solid, lan panel kontrol SPanel minangka impen - luwih gampang tinimbang cPanel. Dhukungan 24/7 uga dadi penyelamat, mesthi ana tips sing migunani lan ndandani cepet. Kajaba iku, daya angin sing cocog karo triple nggawe aku seneng babagan hosting ijo. Yen sampeyan nggoleki solusi VPS sing kuat lan ramah lingkungan, Scala Hosting minangka pemenang mutlak! Highly nyaranake!

Avatar kanggo Peter Bard
Peter Bard

VPS paling murah

Muga 23, 2022

Liyane saka rega, aku ora duwe akeh sambat babagan. Dashboard/SPanel Scala Hosting pancen prasaja lan gampang digunakake. Malah klienku gampang sinau. Server ngirim 100% uptime paling sasi lan aku ora tau dina nalika situs klien wis kalem.

Avatar kanggo Lovisa
Lovisa

Ora downtime

April 28, 2022

Situs webku asring mudhun nalika entuk lalu lintas cilik. Nalika aku pindhah menyang ScalaHosting, tim dhukungan banget mbiyantu lan sabar karo aku. Aku ora ngerti akeh babagan situs web lan hosting web, nanging pancen mbiyantu. Dheweke nggawe proses mindhah situsku kanthi ora krasa lara lan gampang. Aku banget nyaranake Scala kanggo sapa wae sing nggoleki host web sing bener-bener peduli karo pelanggan.

Avatar kanggo Shyla
Isin

Tresna

Maret 2, 2022

Scala Hosting minangka host web paling apik sing aku temokake sajrone pirang-pirang taun nglakokake bisnis online. Server-server kasebut cepet banget lan tim dhukungane mesthi cepet mbantu ngatasi masalahku. Rega uga terjangkau banget kanggo tingkat layanan sing apik.

Avatar kanggo Samantha Miami
Samantha Miami

Paling Apik Kanthi Kabeh Freebies

Oktober 4, 2021

Scala Hosting minangka hosting VPS awan sing paling murah. Nanging, iki sing paling apik sing dakwenehake karo kabeh gratis sing dimuat. Aku bisa ngomong aku begja duwe!

Avatar kanggo David M
David M

Lokasi Server minangka Masalah Gedhe

September 9, 2021

Negara/wilayahku ora kalebu ing lokasi server Scala Hosting. Aku nemokake iki masalah gedhe nalika milih panyedhiya hosting web. Dadi, aku luwih seneng nyingkiri.

Avatar kanggo Tricia J.
Tricia J.

Kirim Review

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...