Milih Host Cloud sing Tengen: DigitalOcean vs. SiteGround Dibandhingake

in Cathetan, web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kepala menyang sirahe DigitalOcean vs. SiteGround mbandhingake babagan kepiye fitur, kinerja, rega, pro lan kontra, lan liya-liyane, kanggo mbantu sampeyan milih ing antarane rong layanan hosting web sing misuwur sing nawakake opsi hosting.

DigitalOcean minangka panyedhiya hosting awan ing New York City ngewangi jutaan pangembang kanthi gampang mbangun, nyoba, ngatur, lan ngukur aplikasi lan situs web kanthi ukuran apa wae - luwih cepet saka sadurunge. Nginstal lan masang WordPress ing tetesan DigitalOcean mbutuhake sawetara kawruh teknis nanging minangka salah sawijining layanan hosting awan sing paling cepet lan paling murah.

SiteGround iku perusahaan web hosting adhedhasar ing Sofia, Bulgaria. Layanan hosting sing digawe kanggo kacepetan paling dhuwur, keamanan unmatched, 24/7 cepet lan dhukungan ahli. Iki minangka salah sawijining perusahaan hosting sing paling apik lan kondhang lan fitur kalebu upgrade otomatis, caching WP sing dibangun, CDN, pementasan siji-klik lan kontrol versi GIT. Plus akeh liyane!

Kolom Ninja 7Kolom Ninja 29

DigitalOcean

SiteGround

Babagan:DigitalOcean minangka layanan hosting awan sing misuwur lan menehi layanan hosting awan sing berpatutan lan fleksibel. Dheweke dikenal kanggo pathokan sing dhuwur lan jaminan wektu munggah 99%.SiteGround dikenal duwe plans cukup diregani kanggo sawijining pelanggan bebarengan karo fitur technical lan support customer sange.
Diadegake ing:20112004
BBB Rating:A+A
Alamat:101 6th Ave, New York, NY 10013SiteGround Kantor, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, Bulgaria
Phone Number:(347) 903-7918(866) 605-2484
Alamat email:Ora Didaftar[email dilindhungi]
Jinis Dhukungan:Dhukungan Telpon, Live, Chat, TiketDhukungan Telpon, Live, Chat, Tiket
Pusat Data / Lokasi Server:London, Amsterdam, Frankfurt, San Francisco, Toronto, lan Singapura.Chicago Illinois, Amsterdam Walanda, Singapura lan Inggris Inggris
Rega Saben wulan:Saka $ 5.00 saben wulanSaka $ 6.99 saben wulan
Transfer data Unlimited:Ora (Saka 1TB)Ya
Storage Data Unlimited:Ora (Saka 25GB)Ora (10GB - 30GB)
Email Unlimited:Ora AnaYa
Hosting Multiple Domain:YaYa (Kajaba ing rencana StartUp)
Hosting Controlpanel / Antarmuka:Antarmuka DigitalOceancPanel
Jaminan Uptime Server:99.99%99.90%
Penjaminan Dhuwit Dhuwit:30 Days30 Days
Darmabakti Hosting kasedhiya:Ora (mung Awan kasedhiya)Ya
Bonus & Ekstra:Cloud hosting paling murah diwiwiti saka $ 5 saben wulan. $ 5 Droplet kalebu 1GB RAM, RAM 1GB lan panyimpenan 25GB komunitas komunitas pangembang aktif lan forum.Jaringan pengiriman konten CloudFlare (CDN). Gawe serep gratis lan mulihake alat (kajaba karo rencana StartUp). Gratis sertifikat SSL pribadi sak setaun (kajaba karo StartUp).
The Good: Persiyapan cepet: Amarga kahanan drive sing padhet, butuh wektu udakara 55 detik kanggo server sampeyan muter.
Skor benchmark Dhuwur: Skor pathokan disk DigitalOcean iku luwih dhuwur dibandhingake karo perusahaan liyane.
IP statis gratis: Sawetara situs host awan nawakake IP statis kanthi rega tambahan, nanging ing DigitalOcean, gratis gratis.
SSD mung server.
Fitur Premium Gratis: SiteGround kalebu fitur canggih kaya serep saben dina otomatis, CloudFlare CDN, lan sertifikat SSL Ayo Encrypt karo saben rencana.
Rencana sing dioptimalake: SiteGround nawakake paket hosting sing dirancang khusus kanggo kinerja paling dhuwur ing sistem manajemen konten kaya WordPress, Drupal, lan Joomla, utawa platform e-commerce kaya Magento, PrestaShop, lan WooCommerce.
Dhukungan Pelanggan Fantastic: SiteGround njamin wektu balesan cepet ing kabeh saluran dhukungan pelanggan.
Jaminan Uptime Mantap: SiteGround janji sampeyan 99.99% uptime.
SiteGround reregan diwiwiti kanthi $ 6.99 saben wulan.
Bad: Hosting awan ora cocog kanggo pemula mutlak. Sumber Daya Winates: Sawetara SiteGround rencana murah sing saddled karo watesan kaya domain utawa spasi panyimpenan tutup.
Migrasi Situs Web sing Sluggish: Yen sampeyan duwe situs web sing wis ana, akeh keluhan pangguna sing nuduhake yen sampeyan kudu nyiapake proses transfer sing dawa karo SiteGround.
Ora ana Windows Hosting: SiteGroundKacepetan sing ditambahake gumantung ing teknologi wadah Linux sing canggih, mula aja ngarep-arep hosting berbasis Windows ing kene.
Kanggo pilihan liyane, coba pikirake iki SiteGround alternatif.
Summary:Pangguna DigitalOcean bisa muter Droplet lan entuk akses root menyang conto komputer udakara 55 detik. Iki minangka host awan pertama lan kabeh-SSD kanthi API intuisi lan prasaja sing ngidini beban kerja produksi kanthi skala gedhe. Panyebaran kanthi dhuwur nganti 16 TB bisa dipasang yen dibutuhake lan jaringan cepet kilat uga diwenehake. Balancing mbukak uga diwenehake minangka layanan bebarengan karo ngawasi lan menehi tandha karo aplikasi sumber terbuka sing wis dibangun.SiteGround (nyemak) minangka kerangka dhasar sing sampurna kanggo pangguna dadi blog utawa situs web. Fitur apik banget kayata drive SSD kanggo kabeh rencana lan kinerja cepet kanthi NGINX, HTTP / 2, PHP7 lan CDN gratis. Fitur liyane kalebu sertifikat SSL gratis nganyari app pangguna. Ing aturan keamanan properti lan unik supaya pangguna bisa ngindhari kerentanan sistem. Ana uga transfer situs web gratis lan layanan sing wis diselehake ing telung bawana. Ana uga fitur premium kanggo WordPress bebarengan karo obrolan live sing responsif banget.

Dolan maring DigitalOcean

Dolan maring SiteGround

DigitalOcean vs. SiteGround - Ing ngisor baris

DigitalOcean lan SiteGround loro-lorone misuwur ing cloud hosting. SiteGround minangka perusahaan hosting web umum sing nawakake hosting awan. Ing sisih liya, DigitalOcean khusus kanggo cloud hosting. Kanggo menehi perbandingan sing akurat lan bisa dipercaya, luwih becik nimbang paramèter kayata rega, gampang panggunaan, kinerja, dhukungan, fitur utama, lan keamanan.

Kanthi kabeh mriksa lan imbangan, SiteGround mbuktikake kanggo ngalahake DigitalOcean ing meh kabeh aspek.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Kesepakatan iki ora mbutuhake sampeyan ngetik kode kupon kanthi manual, bakal langsung diaktifake.
0
dina
0
jam
0
menit
0
Detik
Kesepakatan iki ora mbutuhake sampeyan ngetik kode kupon kanthi manual, bakal langsung diaktifake.
0
dina
0
jam
0
menit
0
Detik
Nuduhake ...