Perusahaan Hosting Web Wulan-kanggo-Wulan Ndhuwur Kanggo Ditimbang

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Iki minangka layanan hosting web saben wulan paling apik saiki sing ngidini sampeyan mbayar saben wulan, tinimbang kabeh ing ngarep. Lan sampeyan pengin ngerti bagean sing paling apik? Umume rencana hosting web saben wulan ora bener sing luwih larang tinimbang mbayar setaun utawa rong taun ing ngarep.

Saka $ 4.95 saben wulan

Hosting saben wulan paling apik (Ora ana kontrak kunci - mbatalake kapan wae)

TL; DR: Apa layanan hosting web 3 wulan paling apik ing taun 2024?

Yen sampeyan ora pengin mbayar a ragad gedhe kanggo web hosting setaun (utawa luwih suwe), coba salah siji saka layanan hosting web saben wulan paling apik kanggo ngganti. Iku luwih terjangkau, plus sampeyan ora bakal dikunci ing kontrak dawa.

kene sandi ndhuwur telung Pick kanggo perusahaan hosting web paling apik kanggo wulan:

  1. DreamHost (saka $4.95 saben wulan)
  2. Hostgator (saka $8.96 saben wulan)
  3. Hostinger (saka $9.99 saben wulan)

Ora mesthi praktis kanggo mbayar setaun web hosting ing ngarep. Nalika mengkono iku meh tansah murah sakabèhé, sampeyan lagi macet karo panyedhiya sing nganti mangsa pembayaran kadaluwarsa.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan opsi hosting web sing apik. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Iki masalah amarga akeh alasan. pisanan, sampeyan bisa uga ora seneng karo layanan hosting sing dipilih lan pengin pindhah menyang liyane. Kapindho, yen proyek utawa ide sampeyan ora bisa ditindakake, sampeyan bakal macet karo layanan hosting sing ora dibutuhake maneh. 

Pungkasan, akeh wong sing mung miwiti ora duwe atusan dolar kanggo cipratan ing web hosting.  

Sajrone pirang-pirang taun, panyedhiya hosting wis ngerti iki lan pungkasane wiwit nawakake pelanggan opsi pembayaran saben wulan kanggo layanan hosting web.

Keuntungan sing sampeyan mbayar jumlah saben wulan kurang kanggo layanan lan sing ora dikunci ing kontrak. Iki njamin sampeyan duwe keluwesan lengkap yen kabutuhan sampeyan diganti.

Kaya biasane, ana akeh panyedhiya sing saingan kanggo bisnis sampeyan. Aku wis katon ing kabeh rinci, supaya sampeyan ora duwe, lan aku duwe narrowed wong mudhun menyang ndhuwur pitu.

Layanan HostingRencana SakaGratis Domain?Uji Coba Gratis utawa Jaminan Dhuwit Mbalik?Paling apik kanggo…
DreamHost$ 4.95 / moOra Ana97-dinaSakabèhé
Hostgator$ 8.96 / moOra Ana30-dinawiwitan
Hostinger$ 9.99 / moOra Ana30-dinaBisnis planning kanggo skala
SiteGround$ 12.99 / moOra Ana30-dinaKacepetan lan kinerja
GreenGeeks$ 10.95 / moYa30-dinaNetralitas karbon
A2 Hosting10.99 / moOra AnaKapan waeBloggers
Bluehost$ 9.99 / moYa30-dinaWordPress kedhaftar
Langgeng$ 10 / moOra Ana3-dinaLalu lintas dhuwur WordPress situs

Apa Layanan Hosting Web Saben Wulan Paling Apik?

Aku wis milih pitu sing paling anyar lan paling apik kanggo mbantu sampeyan mutusake panyedhiya layanan hosting saben wulan paling apik kanggo sampeyan. Ayo dadi njaluk menyang nitty-gritty saka saben wong.

1. DreamHost: Hosting Web Sakabèhé Saben wulan paling apik

nggoleki

DreamHost bisa dibantah panyedhiya hosting paling apik ing pasar saiki. Wis watara kanggo luwih saka 20 taun, wis ditetepake dhewe minangka Go-to utama kanggo wong sing nggunakake WordPress lan siji saka mung telung panyedhiya hosting sing WordPress nyengkuyung.

Platform kasebut dikenal amarga ease saka nggunakake lan aksesibilitas kanggo individu non-teknis lan bisnis cilik sing pengin mlebu ing jagad online. Saiki, wis rampung 1.5 yuta blog lan situs web sing di-host ing platform kasebut. Pancen gedhe tenan!

Kanthi dijamin 100% uptime, dhukungan 24/7, lan layanan sing dikelola kasedhiya, DreamHost dirancang kanggo mbantu sampeyan sukses. 

Fitur Utama DreamHost

fitur impen impen

Wiwit DreamHost minangka salah sawijining sing paling akeh panyedhiya hosting berpengalaman metu ana, wis bisa nyempurnakake lan nyaring fitur-fitur kasebut sajrone pirang-pirang taun.

DreamHost fokus ing apa sing penting kanggo para pelanggan lan ora bog pangguna mudhun karo alat sing ora perlu. 

  • Jaminan dhuwit bali tanpa resiko 97 dina: Ora ana panyedhiya liyane sing menehi jaminan ing endi wae sing paling apik.
  • WordPress wis diinstal: Njaluk kerja WordPress langsung tanpa nyoba kanggo navigasi proses integrasi rumit.
  • 1-klik installer: Migrasi situs web sing wis ana kanthi nutul tombol.
  • Dhukungan obrolan langsung 24/7 tanpa watesan: Ora ana chatbots ing kene. Entuk pitulungan manungsa sing tepat nalika sampeyan butuh.
  • Panyimpen SSD gratis: Dibandhingake karo panyimpenan HDD, situs web, cache, lan pitakon basis data sampeyan bakal nganti 200% luwih cepet.
  • Jaminan 100% uptime: Ora kelangan pelanggan utawa lalu lintas - situs web sampeyan bakal kasedhiya.
  • Panel kontrol khusus: Intuisi lan EASY! Sampurna kanggo pemula lengkap lan profesional berpengalaman.
  • Lalu lintas tanpa wates: Pengin dadi situs web paling sibuk ing donya? DreamHost bisa ngatasi.
  • Sertifikat SSL gratis: Tansah data web sampeyan aman kanthi sambungan sing dienkripsi.
  • Priksa review saka DreamHost.com kene.

Apa ana kekurangan kanggo DreamHost?

Jujur, panyedhiya iki Dadi apik angel golek masalah karo layanan hosting. Nanging, ana sawetara kekurangan kanggo pilihan pembayaran saben wulan.

DreamHost nawakake domain gratis kanggo pangguna sing mbayar ing ngarep kanggo rencana bareng siji utawa rong taun utawa mbayar taunan Rencana DreamPress. Domain gratis sayangé ora kasedhiya ing opsi pembayaran saben wulan.

Sapa DreamHost Kanggo?

Nalika DreamHost kanggo kabeh wong, iku utamané dirancang kanggo bloggers, freelancers, lan bisnis cilik. Iki umume amarga rega sing terjangkau lan gampang digunakake.

DreamHost uga solusi hosting disenengi kanggo sing nggunakake WordPress. Pancen, kanthi biaya tambahan, sampeyan bisa milih ngatur WordPress layanan bebarengan karo hosting web sampeyan.

Rega saka DreamHost

DreamHost duwe rong rencana rega sing kasedhiya kanggo milih antarane

  • Pambuka bareng: $4.95/bln (siji situs web, lalu lintas tanpa wates)
  • Dibagi Unlimited: $8.95/bln (situs web tanpa wates, lalu lintas tanpa wates)

Rencana Shared Starter ngidini sampeyan dadi tuan rumah siji situs web lan sampeyan kudu mbayar biaya tambahan kanggo nambah email (rega kanggo ditambahake ing email diwiwiti $1.67/bln). Rencana Shared Unlimited ngidini hosting situs web tanpa watesan, lan email kalebu ing rega.

Nalika ora ana uji coba gratis, rencana pembayaran saben wulan uga kalebu a Jaminan dhuwit 97-dina.

Putusan DreamHost

Miturut pendapatku, iki layanan hosting web saben wulan paling apik sing kasedhiya. Iku prasaja kanggo njaluk menyang grip karo lan Highly terjangkau. Sampeyan uga ora bisa nglirwakake jaminan dhuwit bali 97 dina. 

Pungkasane, sampeyan bisa nyoba DreamHost tanpa resiko lan fitur-fitur bermutu tinggi nggawe gampang ngerteni kenapa akeh situs web lan blog milih DreamHost minangka panyedhiya hosting.

2. Hostgator: Paling apik kanggo pamula

hostgator

HostGator minangka salah sawijining paling gampang dikenali platform hosting watara. Saiki sarwa dumadi liwat wolung yuta domain, kang ridiculously ageng lan salah siji pemain paling tuwa ing arene hosting. 

Hostgator dikenal kanggo sawijining rega murah, fitur tanpa wates, lan kanggo kang utamané apik kanggo newbies. A 99.9% wektu regane lan jaminan dhuwit bali 45 dina sweeten deal.

Fitur Utama HostGator

fitur host

Unlimited minangka sorotan ing kene, amarga Hostgator loman banget karo apa sing diwenehake. Sampeyan mesthi entuk akeh bang kanggo dhuwit sampeyan karo fitur platform:

  • Garansi dhuwit bali 45 dina: Rasakake platform kasebut sadurunge sampeyan nindakake.
  • Jeneng domain gratis: Kasedhiya ing ALL rencana
  • 99.9% dijamin wektu aktif: Aja ngadhepi frustasi sing offline.
  • Migrasi situs gratis: Nggawa situs sing wis ana liwat tanpa biaya tambahan.
  • Bandwidth tanpa meter: Ayo lalu lintas kasebut tanpa wates.
  • Panyimpenan tanpa wates: Tuan rumah minangka akeh sing perlu.
  • Instal siji-klik: Integrasi app lan plugins kaya WordPress kanthi tutul tombol.
  • Kawruh ekstensif lan basis latihan: Ora ngerti apa sing sampeyan lakoni? Ayo HostGator nuntun sampeyan.
  • Bantuan langsung saben jam: Ngomong karo manungsa kanggo entuk informasi sing dibutuhake.
  • Sertifikat SSL gratis.
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi: Gampang kanggo pamula lan pemula sinau.
  • Kacepetan super cepet: Priksa manawa kaca web sampeyan dimuat ing nanodetik.
  • Pembangun situs web gratis: Gawe situs anyar sing nggumunake kanthi alat seret lan selehake sing gampang.
  • Delengen 2024 review HostGator.com kanggo fitur liyane, lan Pros lan cons.

Kanggo Sapa HostGator?

HostGator cocok kanggo bisnis ukuran apa wae, nanging iku utamané apik kanggo sing anyar kanggo web hosting lan mbangun situs web. Panel kontrol lan antarmuka sing paling pangguna-loropaken saka akèh plus kabeh fitur mbangun nggunakake cara seret-lan-gulung Ultra-prasaja. 

Apa Ana Kekurangan HostGator? 

Ana sawetara laporan sing reps layanan pelanggan ora teknis cukup trampil kanggo menehi hasil karo pitakonan rumit. Dadi, nalika sampeyan bisa kanthi gampang njaluk bantuan, sampeyan bisa uga ora entuk keahlian sing dibutuhake.

HostGator murah, nanging kaya kabeh layanan anggaran, sampeyan nindakake kudu ngati-ati kanggo taktik upselling sneaky. Sadurunge menet tombol "tuku", priksa manawa sampeyan ora sengaja nambahake tambahan sing ora dibutuhake.

Rega HostGator

prices hostgator

HostGator ora ngarep karo rega saben wulan. Sampeyan kudu dig sethitik kanggo nemokake iku.

Pisanan, pilih "Tuku Saiki" pilihan saka rencana sing disenengi. Ing kaca dhaptar, sampeyan bakal weruh "Siklus Tagihan" karo kothak gulung ing jejere. Klik ing gulung-mudhun banjur pilih "1 wulan" tagihan.

siklus tagihan

Mangkene kabeh rega saben wulan kanggo HostGator:

  • Rencana Hatchling: $11.95/bln (situs web tunggal)
  • Rencana Bayi: $12.95/bln (situs web tanpa wates)
  • Rencana Bisnis: $ 17.95 / bln (situs web tanpa watesan kanthi alat tambahan lan kacepetan luwih cepet)

Putusan HostGator

Sembarang pamula bakal bisa njupuk HostGator lan mbukak, mula aku nyaranake panyedhiya iki minangka pilihan kanggo sapa wae sing lagi miwiti.

Nanging, elinga yen sampeyan pengin milih panyedhiya sing dikenal nyedhiyakake dhukungan teknis sing luwih apik.

3. Hostinger: Paling apik kanggo Bisnis sing Rencana Skala

hostinger

Hostinger ora adoh saka DreamHost babagan basis pangguna. Kanthi luwih saka 1.2 yuta klien, panyedhiya iki wis mantep lan wis bisnis wiwit 2011.

Hostinger bangga karo macem-macem fitur lengkap sing kalebu karo produke. Nalika bisa uga rada rumit kanggo rata-rata pendatang anyar, iku sampurna kanggo sapa waé sing arep nggedhekake bisnis.

Platform janjinipun a 99.9% garansi uptime, nawakake dhukungan langsung, lan dioptimalake kanthi lengkap WordPress situs web.

Fitur Utama Hostinger

fitur hostinger

Hostinger mesthi lengkap karo fitur sawijining. Iki Fantastic minangka sampeyan entuk akeh kanggo dolar sampeyan.

Kajaba iku, Hostinger misuwur amarga nyedhiyakake kualitas kanggo para klien. Mangkene fitur ndhuwur platform:

  • Garansi dhuwit bali tanpa resiko 30 dina: Coba tanpa kuwatir babagan kelangan investasi sampeyan.
  • Nganti 200GB panyimpenan SSD: Panyimpenan sing akeh njamin wektu mbukak pitakon web luwih cepet.
  • SSL gratis tanpa wates: Tansah kabeh komunikasi data web sampeyan aman.
  • WordPress optimized: Gunakake WordPress tanpa alangan utawa masalah integrasi.
  • Dhukungan obrolan langsung 24/7: Ngomong karo manungsa nyata lan njaluk bantuan langsung.
  • Klik-siji WordPress instalasi: Pencet tombol lan terusake sampeyan WordPress situs web.
  • Migrasi gratis: Transfer situs web sing wis ana saka siji platform menyang Hostinger kanthi gratis.
  • Gawe serep mingguan: Aja ilang data web sampeyan.
  • 99.9% dijamin wektu aktif: Tansah online lan aja kelangan bisnis potensial.
  • Database tanpa wates lan lalu lintas tanpa wates: Skala bisnis sampeyan tanpa watesan.
  • Waca review babagan Hostinger kene.

Apa ana kekurangan kanggo Hostinger?

Kaya DreamHost, Hostinger ora nawakake domain gratis kanthi pilihan sing dibayar saben wulan. Yen sampeyan pengin domain gratis, sampeyan kudu mbayar setaun utawa luwih.

Ragad persiyapan kalebu kanggo sing pengin mbayar saben wulan. Iku ora tenan nerangake apa persis ragad kanggo liyane saka "nyiyapake,"Aku Suspect iku ploy kanggo njaluk sampeyan mbayar tahunan. Aku ngomong iki amarga ora ana ragad kuwi kanggo opsi mbayar taunan.

Kanggo Sapa Hostinger?

Aku bakal ngomong Hostinger kurang kanggo pamula lan liyane kanggo bisnis sing wis diadegaké lan planning kanggo skala tanpa perlu ngalih panyedhiya.

Amarga fitur-fitur kasebut, Hostinger minangka a pilihan apik kanggo lalu lintas sing luwih dhuwur lan situs web sing berkembang cepet.

Reregan Hostinger

prices hostinger

Hostinger tenan pengin sampeyan mbayar ing ngarep. Dadi, ora gampang nampilake informasi rega saben wulan. Kanggo entuk rincian sampeyan kudu milih rencana banjur pilih "Tambah menyang cart."

Yen wis rampung, sampeyan bakal diwenehi sawetara opsi rega, kalebu mbayar saben wulan.

prices saben wulan hostinger

Mangkene dhaptar rega saben wulan Hostinger:

  • Hosting Babagan Tunggal: $9.99/bln (siji situs web, panyimpenan 50GB, pengunjung 10k/bln)
  • Hosting Shared Premium: $ 12.49 / bln (100 situs web, panyimpenan 100GB, pengunjung 25k / bln)
  • Bisnis Shared Hosting: $16.99 (100 situs web, panyimpenan 200GB, pengunjung 100k/bln)

Kabeh rencana mbayar saben wulan duwe biaya persiyapan $ 4.99 siji-matie.

The Jaminan dhuwit bali 30 dina ditrapake kanggo kabeh rencana.

Putusan Hostinger

Mumpung isih terjangkau banget, Hostinger luwih larang tinimbang DreamHost nanging nawakake fitur liyane lan kesempatan kanggo ukuran. Iku pilihan sing apik kanggo sapa wae sing ora pengin ngalih panyedhiya mengko.

Aku mikir sing ragad persiyapan $ 4.99 punika sethitik kurang ajar sanadyan, lan bisa sijine sawetara wong mati.

4. SiteGround: Paling apik kanggo Kacepetan lan Kinerja Tinggi

siteground

SiteGround sarwa dumadi liwat 2.8 yuta domain lan layanan hosting katelu ing dhaftar iki disetujoni dening WordPress. 

Platform prioritizes kacepetan lan pamer kapabilitas kinerja nganti 500% luwih cepet saka panyedhiya hosting liyane. Uga nggabungake persiyapan server cepet lan WordPress kinerja, SiteGround bakal nggawe situs web sampeyan mabur.

Uga cepet banget, SiteGround nduweni kemampuan kanggo nggabungake karo teknologi paling anyar lan wis layanan customer lintang.

SiteGround Fitur Key

siteground fitur

SiteGround nduweni sawetara fitur sing apik kanggo nyukupi kabutuhan web-hosting:

  • Kacepetan situs web sing paling cepet: Apa aku nyebutake panyedhiya iki seneng cepet?
  • Garansi dhuwit bali 30 dina: Coba SiteGround tanpa resiko.
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi: Njupuk kanggo grip karo SiteGround's platform karo ease.
  • Layanan pelanggan paling apik: Aja macet tanpa bantuan.
  • Email gratis - sanajan ing rencana sing paling murah: Ora perlu mbayar ekstra kanggo layanan email.
  • Gawe serep saben dina: Aja kelangan siji bait data.
  • E-commerce diaktifake: Integrasi karo panyedhiya E-commerce sing disenengi.
  • SSL gratis lan database tanpa watesan.
  • 100% cocog energi terbarukan: Tansah kabutuhan hosting sampeyan netral karbon.
  • Gawe situs web kanthi cepet: Solusi bangunan situs lengkap kalebu.
  • Migrasi otomatis: Langsung transfer situs web sampeyan saka panyedhiya liyane.
  • Waca sandi 2024 SiteGround review kene.

Apa Ana Apa Downsides kanggo SiteGround?

Dibandhingake karo panyedhiya hosting liyane ing dhaptar iki, ing Panyimpenan SSD ing kabeh rencana sing dienggo bareng rada pelit. Sampeyan mung entuk panyimpenan 40GB ing rencana paling dhuwur, dene umume panyedhiya liyane nawakake 100GB munggah.

Sing SiteGround Paling apik Kanggo?

SiteGround paling apik kanggo sapa wae sing pengin a situs web kanthi kinerja dhuwur kanthi rega sing apik. Layanan bisa kanthi skala lan putih-label lan mulane cocog karo sapa wae saka blogger nganti organisasi gedhe.

Kaya platform hosting liyane, SiteGround wis kebak diatur kanggo pangguna saka WordPress.

SiteGround Reregan

siteground rega hosting bareng

SiteGround nawakake telung rencana hosting sing beda, kabeh duwe opsi gaji saben wulan:

  • wiwitan: $12.99/bln (siji situs web. Panyimpenan 10GB, kunjungan 10k/bln)
  • GrowBig: $ 22.99 / bln (situs web tanpa watesan. Panyimpenan 20GB, kunjungan 100k / bln)
  • GoGeek: $ 34.99 / bln (situs web tanpa watesan. Panyimpenan 40GB, kunjungan 40k / bln)

Sadurunge tuku, sampeyan bisa seneng a Jaminan dhuwit bali 30 dina kabeh SiteGround Rencana.

SiteGround putusan

Yen kacepetan lan kinerja minangka prioritas utama, mula sampeyan ora bisa luwih apik SiteGround. Nanging, elinga yen ing sawetara titik, sampeyan bisa uga frustasi karo watesan panyimpenan SSD.

Kabeh-kabeh SiteGround iku pilihan apik kanggo meh kabeh jinis bisnis.

5. GreenGeeks: Paling apik kanggo Carbon-Neutrality

greengeeks

Luwih akeh wong sing nyebutake netralitas karbon minangka keprihatinan utama babagan hosting web. Internet tanggung jawab kanggo 3.7% saka total emisi lan tokoh sing samesthine kanggo tikel kaping 2025.

Ketik GreenGeeks, lan layanan hosting eco-tanggung jawab dibangun dadi efisien energi sabisa. Kanggo saben daya amperage sing digunakake, GreeGeeks cocog kaping telu ing bentuk energi sing bisa dianyari.

Saliyane kredensial ijo, GreenGeeks uga a platform hosting paling apik.

Fitur Utama GreenGeeks

fitur greengeeks

GreenGeeks menehi penekanan kanggo nyedhiyakake keamanan lan kacepetan meningkat. Ing ngisor iki fitur utama:

  • Garansi dhuwit bali 30 dina: Coba sadurunge sampeyan tuku.
  • Ruang web tanpa wates: Ora ana watesan ing ruang ing GreenGeeks 'loro rencana sing luwih dhuwur.
  • Akun email kalebu: No kudu mbayar ragad tambahan kanggo akun email sampeyan.
  • 300% cocog energi ijo: Dening pilihan sing paling ramah lingkungan ing dhaptar iki.
  • Domain web gratis: Kasedhiya ing kabeh rencana, entuk jeneng domain kanthi gratis sajrone taun pisanan.
  • Siji wit ditandur: Kanggo saben pelanggan anyar, GreenGeeks bakal nandur siji wit.
  • RAID-10 solid state: Kanggo mbukak kaca kanthi cepet lan redundansi maksimal.
  • Teknologi kacepetan dhuwur: Ora ana lagging utawa buffering sing ditemokake ing kene.
  • Skalabilitas built-in: Ora perlu ngganti panyedhiya nalika tuwuh.
  • Keamanan canggih: Aturan keamanan sing digawe khusus supaya data sampeyan luwih aman.
  • Dhukungan 24/7: Apa liwat telpon, obrolan online, utawa email, dhukungan lengkap mesthi kasedhiya.
  • Priksa review GreenGeeks 2024 ing kene.

Apa ana kekurangan kanggo GreenGeeks?

GreenGeeks iku sawijining platform hosting dhasar banget, nanging ora duwe sawetara fitur sing luwih maju sing ditemokake ing platform sing luwih lengkap.

Bisnis sing ngalami wutah dadakan bisa uga luwih gedhe tinimbang GreenGeeks lan kudu pindhah menyang papan liya.

GreenGeeks Kanggo Sapa?

Sapa wae sing kepengin hosting kualitas digabungake karo sustainability bakal seneng karo layanan hosting GreenGeeks. 

Nanging, Kapabilitas platform ora dirancang kanggo ngrampungake karo organisasi gedhe. Mulane, panyedhiya iki paling cocok kanggo bisnis cilik lan individu.

Rega GreenGeeks

rega greengeeks saben wulan

Telung rencana rega saben wulan sing beda ditawakake karo GreenGeeks:

  • Lite: $10.95/bln (Siji situs web, kinerja standar, ruang web 50GB)
  • Pro: $15.95/bln (Situs web tanpa wates, kinerja sing luwih apik, ruang web tanpa watesan)
  • Premium: $25.95/bln (Situs web tanpa wates, kinerja paling apik, ruang web tanpa watesan)

Putusan GreenGeeks

Iki mesthi pilihan sing paling apik yen sampeyan njupuk impact lingkungan serius. Salajengipun, rencana iki loman nalika nerangake ing nomer fitur Unlimited sampeyan njaluk kanggo rega. Domain gratis uga minangka tambahan sing apik.

Kanggo bisnis cilik utawa individu, GreenGeeks punika sakabèhé pilihan apik banget. Organisasi gedhe bakal luwih apik karo panyedhiya sing beda.

6. A2 Hosting: Paling apik kanggo Blogger

A2 Hosting

Diduweni kanthi mandiri, A2 diadegake ing 2001 sawise diwiwiti minangka hobi / usaha sampingan kanggo pemilike. Saiki bisnis lengkap, A2 nawakake sawetara fitur nyengsemaken kanggo sawijining klien.

Platform wis milih kanggo fokus ing nambah kacepetan lan loading tarif saka WordPress nggawe pilihan iki utamané mupangati kanggo sing nggunakake piranti lunak. 

Uga kacepetan cepet kanggo WordPress, pangguna A2 uga bisa seneng jaminan dhuwit bali kapan wae lan 99.9% prasetya uptime.

A2 Hosting Fitur Utama

a2 fitur hosting

Ana akeh sing bisa ditemokake karo hosting A2. Sawetara fitur sing paling apik yaiku:

  • Jaminan dhuwit bali lengkap: Sa adoh aku bisa nggawe metu, ora ana watesan wektu ing njamin iki.
  • panyimpenan Unlimited: Seneng ora langit-langit panyimpenan ing kabeh nanging rencana paling murah.
  • Kacepetan sing ditambahake Turbo: Nemu wektu loading sing luwih apik kanggo situs web sampeyan.
  • Klik-siji WordPress instalasi: Munggah lan mlaku ing menit.
  • Dhukungan lengkap 24/7: Ngomong karo "guru" A2 kanggo dhukungan lan pitulungan pakar.
  • 99.9% wektu aktif: Ora ana sing pengin downtime lan matur nuwun sampeyan ora bakal nemokake ing kene.
  • Migrasi situs gratis: Ganti situs web sing wis ana menyang A2 kanthi gratis.
  • Nggawe situs anyar: Gunakake pembangun situs web A2 kanggo nggawe situs web khusus.
  • Pilih lokasi panyimpenan data: Ngerti persis ing ngendi data sampeyan.
  • Akun email tanpa wates: Kasedhiya ing kabeh rencana.
  • Peringkat SEO sing luwih dhuwur: Google seneng situs web sing cepet lan apik lan bakal nambah peringkat sampeyan.
  • Priksa review rinci babagan A2 Hosting kene.

Apa ana kekurangan kanggo A2 Hosting?

Yen sampeyan pengin turbo-kacepetan banget dipun, sampeyan mung bisa njaluk yen sampeyan milih salah siji saka loro plans paling dhuwur. Rencana sing paling murah mung kasedhiya kanthi kecepatan standar, sing rada nguciwani.

Kanggo Sapa Hosting A2?

A2 Hosting yaiku sampurna kanggo freelancers lan bloggers sing nggunakake WordPress. Uga, thanks kanggo jaminan dhuwit bali kapan wae, layanan iki uga apik kanggo sapa wae sing gemeter nyoba hosting kanggo pisanan.

Rega Hosting A2

Sampeyan bisa milih ing antarane papat rencana rega beda saka A2 Hosting:

  • Wiwitan: $10.99/bln (siji situs web, panyimpenan 100GB)
  • Drive: $12.99/bln (situs web lan panyimpenan tanpa wates)
  • Turbo Boost: $15.99 (situs web lan panyimpenan tanpa watesan kanthi kacepetan turbo-boost)
  • Turbo Max: $22.09 (situs web lan panyimpenan tanpa watesan kanthi kacepetan MAX turbo-boost)

putusan

Nalika A2 Hosting bisa seneng nampung bisnis kabeh ukuran, blogger sing nggunakake WordPress bakal utamané appreciate ing Kapabilitas loading super cepet. Nanging, disiapake kanggo mbayar luwih kanggo hak istimewa.

The jaminan dhuwit bali kapan wae uga worth sebutno liyane. Apa keuntungan gedhe!

7. Langgeng: Paling apik kanggo Hosting Situs Web Lalu Lintas Tinggi

cloudways

Paling ora, nanging paling ora, kita duwe Cloudways. Ing babagan basis klien, panyedhiya hosting iki relatif cilik dibandhingake karo platform liyane nanging ora kalah kuat. Cloudways menehi emphasis ing hosting kinerja dhuwur lan nyediakake opsi fleksibel

Apa aku kaya kene iku Cloudways punika siji lan mung panyedhiya hosting saben wulan, lan sampeyan entuk limang panyedhiya panyimpenan awan sing beda kanggo dipilih.

Fitur Utama Cloudways

fitur awan

Cloudways nduweni pilihan fitur sing apik kanggo narik sampeyan menyang layanan:

  • Uji coba gratis telung dina: Miwiti tanpa menehi rincian pembayaran.
  • Bayar terus: ALL rencana minangka pembayaran saben wulan.
  • 100% awan basis uptime: Tansah hadir online.
  • Puncak kinerja situs web: Kacepetan mbukak cepet kalebu ing kabeh rencana.
  • Pilihan Cloud Storage: Pilih panyedhiya sing paling apik kanggo sampeyan.
  • Pembangun situs web gratis: Nggawe situs web sampeyan lan mbukak ing sawetara menit.
  • 1-klik skala: Nalika bisnis sampeyan tuwuh, uga kabutuhan hosting sampeyan.
  • Dhukungan langsung 24/7: Kanthi dhukungan majeng kanggo tambah pitulungan teknis.
  • Antarmuka sing prasaja lan resik: Temokake apa sing sampeyan goleki kanthi gampang.
  • Range rencana rega saben wulan: Temokake apa sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
  • Sertifikat SSL gratis lan firewall khusus: Kanggo nambah keamanan.
  • Gawe serep otomatis: Aja kuwatir yen data sampeyan ilang.
  • Priksa review Cloudways ing kene.

Apa ana kekurangan kanggo A2 Cloudways?

Nalika Cloudways nduweni antarmuka sing resik, alat kasebut bisa uga sithik akeh banget kanggo newcomers

Tambahan, sawetara rencana rega uga bisa nggegirisi, lan angel mangertos endi sing paling apik kanggo dipilih.

Sapa sing Cloudways Kanggo?

Cloudways meh mesthi paling apik kanggo pangguna sing luwih maju sing duwe kawruh teknis sethithik ing sabuk. Kanggo situs web lan blog sing prasaja, luwih becik sampeyan pindhah menyang panyedhiya liyane.

Kanthi ngandika, Cloudways uga minangka pilihan sing apik kanggo bisnis sing duwe situs web lalu lintas dhuwur, minangka panyedhiya iki bisa gampang nangani mbukak.

Rega saka Cloudways

prices cloudways

ana dadi akeh opsi beda yen rega Cloudways bisa duwe artikel kabeh kanggo awake dhewe. Saiki, aku mung bakal nutupi dhasar.

Pisanan, saka tab ing sisih ndhuwur, sampeyan milih panyedhiya maya. Banjur, mutusake yen sampeyan pengin layanan standar utawa premium, banjur pungkasane, pilih rencana.

The prabédan utama antarane standar lan premium punika kacepetan lan daya saka server kang data disimpen. Elinga yen ora kabeh panyedhiya maya duwe opsi iki kasedhiya.

Mangkene ringkesan ringkes babagan rega:

  • Samudra Digital: Rencana paling murah yaiku $ 10 / mo. Rencana paling larang yaiku $ 96 / mo.
  • VULTR: Rencana paling murah yaiku $ 11 / mo. Rencana paling larang yaiku $ 100 / mo.
  • Linode: Rencana paling murah yaiku $ 12 / mo. Rencana paling larang yaiku $ 90 / mo.
  • AWS: Rencana paling murah yaiku $ 36.51 / mo. Rencana paling larang yaiku $ 274.33 / mo.
  • Google Awan: Rencana paling murah yaiku $ 33.18 / mo. Rencana paling larang yaiku $ 225.93 / mo.

Putusan Cloudways

Ing tangan siji, Aku seneng sing iki mung layanan hosting sing duwe rega saben wulan minangka standar. Nyatane, ana ora ana opsi sing dibayar saben taun (nanging sampeyan bisa mbayar saben jam yen sampeyan pengin).

Ing tangan liyane, iku kebacut kompleks lan, kanggo mripat untrained, tenan angel kanggo ngerti apa sing perlu. Iki mesthine minangka produk kanggo pangguna sing luwih berpengalaman.

8. Bluehost: Paling apik kanggo Gunakake WordPress

bluehost

Bluehost yoiku panyedhiya hosting kaloro ing dhaptar kita sing disetujoni dening WordPress lan saiki tuan rumah luwih saka rong yuta situs web.

Kanggo mbantu karo WordPress, ana tim darmabakti saka WordPress spesialis sing ana ing tangan kanggo nyedhiyani dhukungan pelanggan ing wilayah iki. Lan, mesthi, sampeyan bisa nyana Panjenengan WordPress situs dadi kanthi didhukung lan tuan rumah dening Bluehost.

Domain gratis kalebu kabeh rencana, lan kabeh nanging rencana sing paling murah ngidini sampeyan host situs web tanpa watesan. 24/7 chatting, email, lan dhukungan telpon awan uga kasedhiya.

Bluehost Fitur Key

Bluehost ngerti apa sing dibutuhake para pelanggan lan duwe macem-macem fitur kanggo nyukupi kabutuhan sapa wae:

  • Garansi dhuwit bali 30 dina: Coba sasi tanpa resiko finansial.
  • Nganti 100GB panyimpenan gumantung ing rencana sampeyan milih.
  • Domain gratis kanggo setahun.
  • Proteksi sumber daya: Tansah kinerja situs sampeyan dilindhungi lan ora kena pengaruh masalah.
  • Sertifikat SSL gratis.
  • Manajer Domain: Transfer, nganyari, lan tuku domain saka dashboard sampeyan.
  • Google Kredit iklan: Nganti $150 kredit sing cocog kanggo kampanye iklan pisanan sampeyan.
  • Tukang gawe toko: Nggawe toko lan mbukak ing sawetara menit.
  • darmabakti WordPress ahli: Entuk pitulung sing tepat sing dibutuhake kanggo sampeyan WordPress Situs.
  • Dhukungan umum 24/7: Njaluk bantuan kanggo jinis situs web liyane yen dibutuhake.
  • Priksa metu review saka Bluehost.com ing kene.

Apa Ana Apa Downsides kanggo Bluehost?

Nalika sampeyan entuk jaminan dhuwit bali 30 dina, ana ora kasedhiya nyoba gratis kanggo Bluehost.

Kajaba iku, dibandhingake karo panyedhiya liyane, jumlah panyimpenan SSD sing sampeyan entuk rada sithik, utamane babagan rencana sing luwih murah.

Sing Bluehost Kanggo?

nalika Bluehost iku gedhe kabeh-mubeng pilihan hosting kanggo paling, iku khusus diarahake menyang pangguna saka WordPress. Iki umume mudhun kanggo sawijining darmabakti WordPress bantuan tim.

Wiwit platform uga duwe alat gawe toko, yen sampeyan rencana kanggo njaluk menyang e-commerce, sampeyan bakal nemokake fitur iki migunani banget. Iku ora kanggo dagang gedhe, minangka panyimpenan sampeyan entuk winates banget.

Bluehost Reregan

Ana papat rencana rega beda kasedhiya karo BlueHost:

  • Rencana dhasar: $9.99/bln (siji situs web, panyimpenan 10GB)
  • Rencana plus: $14.99/bln (situs web tanpa watesan, panyimpenan 20GB)
  • Pilihan Plus: $18.99/bln (situs web tanpa watesan, panyimpenan 40GB)
  • Rencana Pro: $28.99/bln (situs web tanpa watesan, panyimpenan 100GB)

Sayange, ana ora kasedhiya nyoba gratis karo Bluehost nanging sampeyan bisa njupuk kauntungan saka a Jaminan dhuwit 30-dina.

Bluehost putusan

Bluehost iku layanan hosting apik banget sing kedhaftar saka WordPress bakal tresna. Sanajan panyimpenan bisa diwatesi kanggo bisnis sing luwih gedhe lan situs web sing sibuk, iku a pilihan apik kanggo bisnis cilik lan individu.

The domain gratis temtunipun becik tutul banget.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Dadi ayo, pitung layanan hosting gedhe sing ngidini sampeyan mbayar saben wulan. Saben panyedhiya duwe kaluwihan unik, supaya duwe dipikir ing saben siji lan golek paling pas kanggo sampeyan.

DreamHost
Saka $ 2.59 saben wulan

DreamHost: Ngimpi Big, Host Gampang

  • Numpak roket sing terjangkau: Rencana kanggo saben anggaran, miwiti murah banget.
  • Ramah pamula: Alat lan panel kontrol sing gampang, ora ngeluhake teknologi.
  • WordPress whizzes: Optimized hosting kanggo platform favorit.
  • Raksasa ijo: 100% energi sing bisa dianyari ndadekake jagad online sampeyan.
  • Skuad dhukungan 24/7: Wong sing ramah tansah nelpon, dina utawa wengi.
  • Domain & barang gratis: Bonus karo akeh rencana, pamit kanggo tambahan.

DreamHost sampurna kanggo:

  • Newbies miwiti lelungan online.
  • Individu lan hobi sing sadar anggaran.
  • WordPress penggemar sing pengin pengalaman tanpa repot.
  • Wong sing ramah lingkungan sing peduli karo planet iki.

Ora fanciest, nanging super dipercaya lan gampang kanggo nggunakake. Ngimpi gedhe tanpa ngrusak bank!

Yen sampeyan isih ora yakin, pindhah menyang sandi Rekomendasi nomer siji: DreamHost. Sugeng web hosting!

DEAL

Hosting saben wulan paling apik (Ora ana kontrak kunci - mbatalake kapan wae)

Saka $ 4.95 saben wulan

Cara Kita Deleng Host Web: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ibad Rahman

Ibad minangka panulis ing Website Rating sing duwe spesialisasi ing bidang hosting web lan sadurunge wis kerja ing Cloudways lan Convesio. Artikel-artikelé fokus kanggo ngajari para pamaca babagan WordPress hosting lan VPS, nawakake wawasan lan analisis sing jero ing wilayah teknis kasebut. Pakaryane ditujokake kanggo nuntun pangguna liwat kerumitan solusi hosting web.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...