Pilihan Hosting LiteSpeed ​​Ndhuwur Kanggo WordPress Camping

in web Hosting

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Kacepetan bisa uga dudu perkara pertama sing sampeyan pikirake nalika nggawe situs web, nanging bisa uga: prabédan siji detik bisa dadi prabédan antarane nggawe utawa ilang Advertisement utawa klien. 

Iku muni edan, nanging bener: Google njupuk kacepetan situs web menyang akun nalika peringkat situs web ing kaca asil panelusuran. Urutan sing item katon ing Google diarani PageRank, lan posisi situs web sampeyan ing GoogleAsil panelusuran bisa nggawe utawa ngrusak bisnis sampeyan.

Dadi, kepiye sampeyan bisa nambah kacepetan loading situs web sampeyan?

Salah sawijining cara sing paling apik lan paling gampang yaiku nggunakake Server Web LiteSpeed. LiteSpeed ​​minangka server sing bisa digunakake minangka alternatif kanggo server liyane sing luwih umum digunakake kayata Apache lan Nginx. Iku piranti lunak proprietary sing luwih cepet, luwih aman, lan luwih dipercaya tinimbang server liyane. 

LiteSpeed ​​utamané kompatibel karo WordPress lan bisa ngirim kaca kanthi cepet lan nangani mundhake lalu lintas web. 

hosting litespeed paling apik wordpress 2024

Isih kepingin weruh apa iku worth iku kanggo ngalih? LiteSpeed ​​uga duwe keuntungan gedhe kanggo keamanan. Bisa ndeteksi lan mblokir alamat IP sing wis nggawe akeh panjalukan ing situs sampeyan (dikenal minangka serangan DDoS) lan bisa nglindhungi sampeyan saka serangan malware liyane sing padha.

Hosting LiteSpeed ​​paling apik kanggo WordPress situs yaiku:

  1. A2 Hosting ⇣ – A gedhe WordPress opsi hosting (saiki nganggo drive NVMe) sing menehi kacepetan LiteSpeed ​​lan keterjangkauan server sing dienggo bareng.
  2. GreenGeeks ⇣ – A pangguna-loropaken, eco-loropaken LiteSpeed ​​host kanggo WordPress sing menehi nilai unbeatable kanggo dhuwit.
  3. Scala Hosting ⇣ - Hosting LiteSpeed ​​Cloud VPS sing nawakake macem-macem alat lan fitur asli kanthi rega sing cukup (VPS kanggo rega hosting sing dienggo bareng!).
  4. WPX Hosting ⇣ - Hosting LiteSpeed ​​sing dikelola kanthi lengkap tegese sampeyan entuk paket total: kacepetan, kinerja, lan skalabilitas sing apik tanpa kudu kuwatir babagan ngatur server sampeyan. 
  5. Hostinger ⇣ – Hosting LiteSpeed ​​murah sing ora ngetung keamanan, linuwih, utawa dhukungan.

Apa sing paling Apik WordPress Hosting kanggo LiteSpeed ​​ing 2024?

TL; DR: sakabèhé, ngalih menyang server LiteSpeed ​​bakal ngidini Panjenengan WordPress situs kanggo mbukak luwih cepet lan nggawe pitakon database luwih cepet.

Kabeh panyedhiya hosting web ing dhaptarku nawakake fitur unik sing ditambah karo teknologi LiteSpeed, nanging 5 paling ndhuwur pancen metu saka kompetisi:

1. A2 Hosting (Best LiteSpeed ​​Shared Hosting)

a2hosting

A2 Hosting nawakake kesempatan langka kanggo hosting bareng sing nggunakake server web LiteSpeed. Hosting sing dienggo nyedhiyakake situs web sampeyan ing server karo akeh situs web liyane, sing kanthi alami nyuda sumber daya lan biaya sakabèhé. Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit lan mbuwang kanthi wicaksana, hosting sing dienggo bareng bisa dadi cara.

Fitur Key

A2 Hosting nawakake server LiteSpeed ​​sing dienggo bareng, nggawe keputusan sing cerdas babagan biaya lan kualitas layanan.

A2 iku WordPress hosting cepet - nganti 20x luwih cepet tinimbang kompetisi, miturut situs web - lan menehi asil uptime sing apik banget (pangukuran suwene sistem wis mlaku tanpa kesalahan utawa kesalahan).

Dheweke uga nawakake fitur keamanan banget, kalebu pencegahan serangan DDoS lan pemindaian malware, uga sertifikat SSL gratis kanggo situs web sampeyan. 

A2 Pros lan Cons

Pros:

  • Rega tingkat entri sing terjangkau lan sakabèhé pilihan sing apik kanggo anggaran sing sithik.
  • Shared hosting sing nggunakake LiteSpeed ​​menehi pangguna kemampuan kanggo hosting sing dienggo bareng tanpa kudu ngorbanake kacepetan.
  • Sumber daya tanpa wates ing umume rencana (ora kalebu rencana Startup)
  • 99.9% uptime lan njamin dhuwit bali
  • Panyimpenan sing akeh, saiki nggunakake teknologi NVMe paling anyar
  • Gawe serep otomatis gratis
  • Fitur keamanan sing apik, kalebu sertifikat SSL
  • Salah paling cepet WordPress perusahaan hosting ing 2024

cons:

  • Amarga iki minangka server sing dienggo bareng, ana sawetara risiko situs web sampeyan mbukak luwih alon utawa malah nabrak: yen situs web liyane ing server sing padha ngalami lonjakan lalu lintas dadakan, bisa ngatasi server lan ngrusak situs sampeyan.
  • A2 nawakake akeh tambahan lan plugin sing dibayar (lan asring ora perlu) lan bisa uga rada ngganggu babagan pemasaran kasebut ing checkout.

Reregan

Hosting web sing dienggo bareng A2 Hosting kasedhiya ing papat tingkat rega sing beda, nanging mung sing Turbo Boost lan Turbo Max rencana nawakake LiteSpeed.

Turbo Turbo

  • Miwiti saka $ 6.99 / wulan
  • Kalebu situs web lan SSD tanpa watesan, server web LiteSpeed, lan nganti 20x mbukak kaca luwih cepet.

Turbo Maks

  • Miwiti saka $ 14.99 / wulan
  • Kalebu situs web lan SSD tanpa watesan, server web LiteSpeed, kaca kasebut mbukak nganti 20x luwih cepet, lan sumber daya 5x luwih akeh.
a2 fitur hosting

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

Kajaba saka kaca checkout pilihan, A2 Hosting nduweni antarmuka sing umume pangguna-loropaken lan ora rumit. Padha kurban Dhukungan pelanggan 24 / 7 liwat email, chatting, utawa telpon saka "Guru Crew".

Dheweke uga bakal nulung sampeyan mindhah situs menyang A2 Hosting kanthi gratis, ngirit wektu lan tenaga. Lan, yen sampeyan ora wareg, A2 nawakake jaminan dhuwit bali kapan wae.

Sakabèhé, hosting sing dienggo bareng minangka pilihan sing apik kanggo sapa waé sing pengin nyiyapake situs web kanthi anggaran. Nanging, yen sampeyan ngarepake situs web sampeyan bakal duwe lalu lintas sing akeh, luwih becik milih server web khusus. (server ing ngendi situs web sampeyan ora nuduhake sumber daya - A2 uga nawakake pilihan iki). 

Dolan maring situs web A2 Hosting … Kanggo rincian liyane, mriksa metu sandi A2 Hosting review.

2. GreenGeeks (Host Web LiteSpeed ​​Berkualitas Tinggi)

homepage greengeeks

Minangka jeneng kasebut, GreenGeeks minangka pilihan hosting LiteSpeed ​​sing ramah lingkungan sing apik kanggo planet iki lan apik kanggo situs web sampeyan. 

Fitur Key

Kasunyatan sing kondhang lan ora nyenengake: mbukak lan njaga server mbebayani kanggo lingkungan. Mbutuhake energi sing akeh banget kanggo njaga kelangan, sing mbutuhake bahan bakar fosil sing akeh banget. Tetep internet munggah lan mlaku tanggung jawab kanggo nganti 2% emisi CO2 global, ndadekake iku salah siji saka polusi paling gedhe.

GreenGeeks minangka host server sing nyoba mungkasi iki. Miturut situs web, GreenGeeks "ngganti, kanthi kredit tenaga angin, kaping 3 jumlah energi sing bakal digunakake situs web sampeyan." Apa tegese iki situs web sampeyan bakal duwe pengaruh positif ing lingkungan yen sampeyan nggunakake GreenGeeks minangka host web sing didhukung LiteSpeed.

Fitur utama GreenGeeks yaiku keamanan. Fitur kalebu mindhai lan mbusak malware, uga Sertifikat SSL (Secure Sockets Layer), kang authenticates ID situs web lan ngidini kanggo nggawe sambungan ndhelik. (Petunjuk: sampeyan bisa ngerti yen situs web duwe sertifikat SSL adhedhasar apa sampeyan ndeleng simbol gembok cilik ing pojok kiwa bar URL).

GreenGeeks Pros lan Cons

Pros:

  • Lingkungan ramah lan serius babagan komitmen kanggo nggawe jagad sing luwih ijo.
  • Migunakake Server web LiteSpeed ​​lan dilengkapi karo opsional LiteSpeed ​​cache
  • Fitur keamanan sing apik kalebu sertifikat SSL lan deteksi / mbusak malware
  • Loading situs web super cepet
  • Bandwidth tanpa wates
  • Simpenan SSD
  • Klik 1 WordPress instalasi
  • Dhukungan pelanggan gedhe

cons:

  • A dicokot pricey dibandhingake sawetara liyane ing dhaftar sandi.

Reregan

GreenGeeks nawakake LiteSpeed ​​ing kabeh telu kasebut rencana pembayaran. Siji bab sing penting kanggo dicathet yaiku GreenGeek nggunakake rega promosi kanggo taun pisanan kanggo nyengkuyung para pelanggan ndhaptar.

Iki tegese rega sampeyan bakal mundhak sawise taun pisanan. Kanggo luwih apik utawa luwih elek, iki minangka praktik standar sing apik ing antarane panyedhiya hosting web. Priksa manawa sampeyan nganggep iki nalika nimbang apa sampeyan bisa mbayar kanggo layanan hosting tartamtu.

Lite

  • Miwiti saka $ 2.95 / wulan
  • Ngidini siji situs web, 50GB ruang web, lan 50 akun email. 

saben

  • Miwiti saka $ 4.95 / wulan
  • Rencana paling populer GreenGeeks
  • Ngidini situs web tanpa watesan, ruang web, lan akun email

Premium

  • Miwiti saka $ 8.95 / wulan
  • Kalebu kabeh fitur plus IP darmabakti gratis, caching obyek gratis, lan AlphaSSL gratis

Tetep setya marang prinsipe, kabeh tingkat pembayaran GreenGeeks njanjeni pertandhingan energi ijo 300% lan malah siji wit sing ditanam saben akun. Yen sampeyan ora marem utawa ngganti pikiran kanthi alesan apa wae, GreenGeeks nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

fitur greengeeks

GreenGeeks dilengkapi karo siji-klik WordPress instalasi lan nggunakake cPanel minangka dashboard hosting sawijining. cPanel minangka standar sing cukup WordPress hosting dashboard, nanging yen sampeyan ora menowo karo, ana akeh saka Panuntun online lan tutorial kasedhiya.

Sakabèhé, GreenGeeks nawakake antarmuka sing ramah pangguna sing kalebu dhaptar kabeh sampeyan WordPress situs web lan akses sing dibangun menyang akun email sampeyan.

Kabeh rencana GreenGeek uga teka Dhukungan pelanggan 24 / 7 liwat manggon chatting utawa telpon, supaya bantuan ora tau adoh yen sampeyan perlu.

Dolan maring situs web GreenGeeks … Kanggo informasi luwih lengkap babagan apa sing paling apik, mriksa review GreenGeeks lengkap.

3. Scala Hosting (Best LiteSpeed ​​Cloud VPS Hosting)

hosting scala

Hosting Cloud VPS (server pribadi virtual) padha karo hosting sing dienggo bareng amarga sawetara situs web di-host ing server sing padha. Nanging, Cloud hosting kurang rame tinimbang hosting sing dienggo bareng amarga ora gumantung karo sumber daya server fisik siji.

Nanging, butuh sumber daya sing dibutuhake saka macem-macem server. Cloud VPS hosting minangka pilihan tengah sing apik ing antarane hosting sing dituduhake lan hosting khusus.

Yen jinis hosting iki kaya pilihan sing tepat kanggo sampeyan, mula Scala Hosting minangka pilihan paling apik ing pasar saiki.

Fitur Key

Scala Hosting nawakake hosting LiteSpeed ​​Cloud VPS sing dipercaya lan cepet kanthi rega sing cukup. Rencana VPS sing dikelola kalebu persiyapan, nganyari, scan malware, lan serep, supaya sampeyan ora kuwatir.

Salah sawijining fitur sing paling unik yaiku sPanel, panel kontrol proprietary sing digunakake tinimbang cPanel sing luwih umum. sPanel bisa dibandhingake karo cPanel saka segi alat lan fitur nanging ora mbutuhake pangguna mbayar ekstra nalika ndhaptar hosting cloud VPS cara panel kontrol liyane. Bener: sPanel gratis selawase, lan ora ana biaya tambahan.

Fitur liyane sing apik yaiku Scala Hosting Sistem keamanan SSshield, sing nyegah serangan malware kanthi tingkat khasiat meh 100%. SWordPress, kepemilikan Scala WordPress manager, uga kalebu fitur keamanan lan ndadekake ngatur Panjenengan WordPress situs tanpa gaweyan.

Scala Pros lan Cons

Pros

  • Ngatur Cloud VPS hosting kanggo WordPress kanthi rega sing murah
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • Proprietary SPanel, SShield, lan SWordPress Manager nggabungake karo LiteSpeed
  • Gratis SSL
  • Ton fitur sing klebu ing rega cukup cukup

cons

  • Lokasi server winates (mung AS lan Eropa)

Reregan

nalika Scala Hosting nawakake papat tingkat rega kanggo WordPress hosting, mung tier VPS Ngatur kalebu LiteSpeed.

Rencana VPS Ngatur

  • Miwiti saka $ 29.95 / wulan
  • Kalebu LiteSpeed, situs web lan bandwidth tanpa watesan, lan liya-liyane. 
fitur scala vps

Kabeh fitur kasebut ndadekake Scala minangka salah sawijining pilihan sing paling terjangkau ing pasar. Nanging yen ana alesan sing nyoba lan ngganti pikiran, nawakake Scala a Jaminan dhuwit 30-dina.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

Dhukungan pelanggan Scala kalebu Pangkalan Pengetahuan sing migunani lan obrolan web langsung sing menehi tanggapan sing cepet lan mbiyantu.

Dolan maring situs web Scala Hosting … Kanggo ndeleng luwih jero babagan apa sing ditawakake Scala, mriksa review Scala Hosting.

4. WPX Hosting (Host LiteSpeed ​​​​Best Fully Managed)

wpx hosting

Yen sampeyan nggoleki host LiteSpeed ​​sing dikelola kanthi lengkap, WPX iku pilihan banget. “Ngatur kanthi lengkap" tegese perusahaan bakal kanthi cepet lan efisien nangani masalah sing bisa kedadeyan karo server sampeyan, ninggalake sampeyan bebas saka kudu padha sumelang ing bab masalah technical saka mbukak server dhewe.

Yen katentreman atine kaya sing dikarepake, WPX Hosting rangking ing dhaptarku minangka Host LiteSpeed ​​sing paling apik ngatur. 

Fitur Key

WPX Hosting njanjeni kinerja, kacepetan, lan nilai dhuwit sing apik. Nawakake macem-macem fitur sing apik, kalebu keamanan sing ditingkatake, migrasi gratis, lan antarmuka sing gampang digunakake, WPX angel dikalahake nalika nerangake hosting server web LiteSpeed ​​sing dikelola kanthi lengkap.

Kaya kabeh liyane ing dhaptarku, Panggunaan server LiteSpeed ​​WPX luwih dhisik tinimbang layanan hosting sing nggunakake Apache utawa NGINX saka segi kacepetan. Iki tegese situs web sampeyan bakal mbukak luwih cepet, nggawa lalu lintas lan revenue luwih akeh. 

WPX Pros lan Cons

Pros:

  • Kanthi ngatur
  • Loading situs web super cepet
  • SSL gratis tanpa wates
  • DDoS, malware, lan proteksi serangan bot
  • 99.95% uptime njamin
  • Migrasi situs web tanpa wates
  • Gampang, 1-klik WordPress instalasi
  • Layanan pelanggan gedhe

cons

  • Larang
  • Ora nawakake dhukungan telpon utawa email

Reregan

WPX nawakake telung undakan pembayaran, sing kabeh nggunakake server LiteSpeed.

Bisnis

  • Miwiti saka $ 20.83 / wulan
  • Kalebu nganti 5 situs web, panyimpenan 15GB, lan bandwidth 200GB

Professional 

  • Miwiti saka $ 41.58 / wulan
  • Kalebu nganti 15 situs web, panyimpenan 30GB, lan bandwidth 400GB

Elite

  • Miwiti saka $ 83.25 / wulan
  • Kalebu nganti 35 situs web, panyimpenan 60GB, lan bandwidth tanpa wates

Kabeh rencana menehi pilihan kanggo mbayar saben wulan. Nanging, yen sampeyan milih mbayar saben taun, dheweke nawakake gratis 2 wulan. Dheweke uga menehi jaminan dhuwit bali 30 dina.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

Panel admin pangguna WPX yaiku sistem proprietary dhewe lan kalebu tutorial sing nggampangake navigasi. 1-klik dheweke WordPress installer ndadekake iku malah luwih gampang kanggo nyambung WordPress menyang situs web sampeyan.

situs web WPX kalebu basis kawruh mbiyantu karo jawaban kanggo akeh masalah sampeyan bisa duwe. Sanajan ora menehi dhukungan telpon, pangguna duwe akses menyang dhukungan responsif, 24/7 liwat live chat. 

Kanggo rincian liyane, mriksa metu sandi WPX Hosting review.

5. Hostinger (Hosting LiteSpeed ​​Paling Murah)

hostinger wordpress

Kanthi akeh fitur sing apik lan entuk manfaat tambahan, Hostinger nawakake gedhe Nilai kanggo dhuwit, utamané kanggo wiwitan looking kanggo njaluk sing WordPress situs munggah lan mlaku tanpa alangan ekstra.

Fitur Key

Bisa uga fitur Hostinger sing paling misuwur yaiku biaya, sing meh apik banget yen dipikirake kabeh fitur sing apik. Biaya Rencana Tunggal mung $ 2.99 / wulan yen sampeyan setuju karo prasetya 1 taun. Sawise setahun, nganyari maneh ing $3.99 saben wulan, sing isih dadi tawaran sing luar biasa.

Hostinger Pros lan Cons

Pros

  • Rega sing ora bisa dikalahake
  • Dhukungan pelanggan banget
  • Klik 1 WordPress instalasi
  • Server ing macem-macem lokasi / negara
  • 99.9% uptime njamin

cons

  • Ora ana dhukungan telpon
  • Yen sampeyan pengin nggawe serep saben dina, sampeyan kudu mbayar WordPress Pro plan. 
hostinger wordpress rencana

Reregan

Hostinger nggunakake LiteSpeed ​​ing kabeh papat WordPress rencana hosting.

Single WordPress

  • Miwiti saka $ 2.99 / wulan
  • Dilengkapi 1 situs web, 50GB SSD, bandwidth 100GB, 1 akun email, lan serep saben minggu.

WordPress wiwitan

  • Miwiti saka $ 3.99 / wulan
  • Dilengkapi 100 situs web, 100GB SSD, bandwidth tanpa watesan, 100 akun email, lan serep saben minggu.

Bisnis WordPress

  • Miwiti saka $ 8.99 / wulan
  • Dilengkapi 100 situs web, 200GB SSD, bandwidth tanpa watesan, 100 akun email, lan serep saben dina.

WordPress saben

  • Miwiti saka $ 9.99 / wulan
  • Dilengkapi 300 situs web, 200GB SSD, bandwidth tanpa watesan, 100 akun email, lan serep saben dina.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

Sakabèhé, Hostinger nawakake pengalaman unik sing ramah pangguna kanthi rega sing cukup. Dheweke bakal migrasi situs kanggo sampeyan, utawa sampeyan bisa milih nindakake kanthi manual. Sawise situs sampeyan wis aktif, gampang kanggo ngatur hPanel, alternatif cPanel asli Hostinger (lan banget pangguna-loropaken). 

Sanajan Hostinger ora menehi dhukungan telpon, dheweke duwe dhukungan 24/7 live chat lan basis pengetahuan sing apik banget. 

Yen ana alesan sampeyan ora marem, kabeh rencana Hostinger dilengkapi jaminan dhuwit bali 30 dina.

Bukak situs web Hostinger … Kanggo rincian liyane, mriksa metu sandi Tinjauan Hostinger.

Mentri Kehormatan

Host LiteSpeed ​​​​iki bisa uga ora nawakake macem-macem fitur sing apik banget kaya limang pisanan ing dhaptar, nanging kudu kasebut lan isih bisa dadi pilihan sing apik gumantung saka kabutuhan sampeyan.

6. Jeneng Pahlawan

namehero homepage

JenengHero minangka opsi hosting server LiteSpeed ​​sing padhet kanggo pangguna sing nggoleki kualitas apik kanthi rega sing cukup. NameHero nggunakake installer aplikasi Softaculous, sing nggawe gampang diinstal WordPress.

NameHero Pros lan Cons

Pros:

  • Migrasi situs web gratis
  • 99.9% uptime njamin
  • Panyimpen NVMe - luwih cepet tinimbang SSD!
  • Gratis SSL
  • Otomatis gawe serep saben dina
  • Jaminan dhuwit 30-dina

cons:

  • Ora pilihan pembayaran saben wulan
  • Sawetara biaya sing didhelikake, kalebu serep offsite
  • Mung pusat data AS lan Walanda

Reregan

NameHero nawakake hosting LiteSpeed ​​ing papat tingkat rega sing beda. Sanajan kabeh rega kasebut minangka saben wulan, NameHero ora bener menehi kesempatan kanggo mbayar kanthi wulan. Pangguna kudu ngarep-arep bakal dikenani biaya setaun setaun nalika checkout. 

Dheweke uga ngisi ragad persiyapan sing didhelikake yen sampeyan njaluk mbalekaken ing wektu jaminan dhuwit bali 30 dina, sing ora kasebut kanthi jelas ing situs web.

Awan wiwitan

  • Miwiti saka $ 4.48 / wulan
  • Kalebu 1 situs web, 1GB RAM, lan panyimpenan SSD tanpa watesan.

Plus Awan

  • Miwiti saka $ 7.12 / wulan
  • Kalebu 7 situs web, 2GB RAM, lan panyimpenan SSD tanpa watesan.

Awan Turbo

  • Miwiti saka $ 10.97 / wulan
  • Kalebu situs web tanpa watesan, RAM 3GB, panyimpenan NVMe tanpa watesan, SSL premium gratis kanggo eCommerce, lan LiteSpeed ​​​​w / Speed ​​​​Boost gratis.

Bisnis Cloud

  • Miwiti saka $ 16.47 / wulan
  • Kalebu situs web tanpa watesan, RAM 4GB, panyimpenan NVMe tanpa watesan, SSL premium gratis, LiteSpeed ​​​​w/Speed ​​Boost gratis, lan panyaring email gratis.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

Kaya akeh panyedhiya hosting liyane ing dhaptarku, NameHero nggunakake cPanel kanggo dasbor internal lan ngirim pengalaman cukup pangguna-loropaken sakabèhé. 

Ing babagan layanan pelanggan, NameHero nawakake macem-macem pilihan: Obrolan langsung 24/7, email, telpon, tiket dhukungan, lan basis pengetahuan lengkap kasedhiya. 

Nanging, kudu dicathet babagan kasebut ana sawetara keluhan babagan layanan pelanggan NameHero - utamane babagan wektu nanggepi sing alon. 

Priksa situs web NameHero! … Utawa priksa sandi Review NameHero.

7. Pangeling-eling

interserver

InterServer nawakake hosting sing dienggo bareng diwiwiti kanthi $ 2.50 / wulan sing cukup, dadi pilihan sing apik kanggo sapa wae sing duwe anggaran. Sanajan biaya mundhak sawise sasi kapisan, rencana sing paling dhasar dilengkapi karo akeh fitur sing ndadekake dhuwit sampeyan entuk dhuwit.

Salah sawijining fitur paling apik saka Interserver yaiku solusi keamanan eksklusif, InterShield. Iki minangka alat keamanan lengkap sing nindakake tugas sing apik kanggo ngalangi serangan kanthi mindhai alamat IP lan mbandhingake karo "daftar ireng" internal saka peretas utawa sumber malware sing dikenal.

Lan, yen situs web sampeyan disusupi sanajan kabeh langkah keamanan, rencana Inter-Insurance Interserver bakal mulihake tanpa biaya kanggo sampeyan. 

Interserver Pros lan Cons

Pros:

  • 99.9% uptime njamin
  • SSL tanpa wates gratis
  • Fitur keamanan proprietary sing apik
  • Akun email gratis
  • Migrasi situs web sing dikelola
  • Gawe serep mingguan otomatis

cons:

  • Kurang layanan pelanggan
  • Situs web lan ndhaptar rada mbingungake (ora ana perbandingan rega sing kadhaptar)
  • Mung rencana saben wulan Standar sing nawakake LiteSpeed.

Reregan

Standard

  • $ 2.50 / sasi (iki minangka pambayaran dhisikan. Sawise mlebu, biaya mundhak dadi $ 7 / sasi)
  • Kalebu papan panyimpenan lan transfer data tanpa watesan, LiteSpeed, paket keamanan InterShield, migrasi gratis, lan liya-liyane.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

InterServer nggunakake cPanel kanggo dashboard, Dadi yen sampeyan wis ngerti, mula nggawe situs web sampeyan kudu dadi kue. Sampeyan bisa nginstal WordPress mung sawetara langkah prasaja, lan InterServer sakabèhé nggawe pengalaman panganggo prayoga gampang kanggo klien sawijining.

dhukungan interserver

Dhukungan pelanggan ing ngendi InterServer pancen sumunar. Dheweke nawakake dhukungan obrolan langsung 24/7 lan basis pengetahuan sing migunani, ditambah karo telpon, email, lan uga dhukungan obrolan Facebook. Kanthi InterServer, ora ana kekurangan cara kanggo njaluk bantuan sing dibutuhake.

Bukak situs web InterServer kanggo rincian liyane.

8. KemiCloud

kimiaicloud homepage

Sanajan jeneng kasebut rada ngancam, ChemiCloud punika inang LiteSpeed ​​karo akèh kanggo kurban. 

Fitur Key

ChemiCloud bisa uga ora banget kondhang, nanging iku pilihan apik kanggo sapa looking for LiteSpeed WordPress hosting ing rega cukup. Thanks kanggo LiteSpeed, ChemiCloudKacepetan loading situs web cepet lan dipercaya, lan dashboard pangguna-loropaken lan langsung. 

Salah siji saka ChemiCloud's fitur unik punika kemampuan kanggo ndhaftar jeneng domain gratis. Kesempatan iki teka yen sampeyan ndhaptar saben taun lan bakal nganyari saben taun kanthi otomatis. Ing tembung liyane, anggere sampeyan tetep karo ChemiCloud, jeneng domain sampeyan bakal dadi duweke sampeyan tanpa biaya tambahan.

ChemiCloud Untung lan rugine

Pros:

  • 99.99% uptime njamin
  • Jaminan dhuwit 45-dina
  • Domain gratis kanggo urip
  • Migrasi situs web gratis
  • Gratis SSL
  • Serep saben dinane
  • Proteksi DDoS lan ngawasi malware

cons:

  • Ora ana pilihan tagihan saben wulan
  • Sawetara biaya ekstra didhelikake kanggo addons

Reregan

Chemicloud nawakake telung prasaja WordPress tingkat rega hosting, sing kabeh teka karo LiteSpeed.

WordPresswiwitan

  • Miwiti saka $ 2.99 / wulan
  • Kalebu 1 situs web, panyimpenan SSD 20GB, bandwidth tanpa watesan, lan transfer situs web lan registrasi domain gratis.

WordPress saben

  • Miwiti saka $ 5.23 / wulan
  • Kalebu situs web tanpa watesan, panyimpenan SSD 30GB, bandwidth tanpa watesan, lan transfer situs web lan registrasi domain gratis.

WordPress Turbo

  • Miwiti saka $ 6.98 / wulan
  • Kalebu situs web tanpa watesan, panyimpenan SSD 40GB, bandwidth tanpa watesan, lan transfer situs web lan registrasi domain gratis.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

ChemiCloud nerangake karo Klik 1 WordPress instalasi, nggawe persiyapan situs web gampang sanajan kanggo pamula. ChemiCloud nggunakake cPanel minangka dashboard, sing ngidini gampang nginstal piranti lunak populer liyane liwat aplikasi Softaculous. 

ChemiCloud uga dilengkapi karo pembangun situs web sing ngidini sampeyan milih tema lan ngatur liwat blok seret lan selehake. 

Pungkasane, dheweke 24/7 manggon chatting wis wektu respon utamané cepet lan minangka salah sawijining titik jual paling gedhe ing perusahaan. Dheweke uga nawakake bantuan liwat sistem tiket, email, lan dhukungan telpon.

Dolan maring ChemiCloud situs … Kanggo informasi luwih lengkap babagan kenapa iku pilihan sing apik, mriksa Chem sandiiCloud review.

9. Waca rangkeng-

web Cairan

nalika LiquidWeb utamane nawakake server LiteSpeed ​​kanthi rencana hosting server khusus sing dikelola (sing larang banget), dheweke duwe WordPress plugins kanggo cache ngatur sing kalebu LiteSpeed.  

LiteSpeed ​​​​Cache punika a WordPress plugin sing nggunakake teknologi LiteSpeed ​​kanggo akselerasi kacepetan situs. LiteSpeed ​​​​Cache bisa digunakake karo server apa wae (LiquidWeb nggunakake Nginx kanggo hosting WP), dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan mbayar dolar paling dhuwur kanggo ngakses efisiensi sing didhukung LiteSpeed. 

Fitur Key

fitur web cair

Hosting WP LiquidWeb uga dilengkapi nganyari otomatis lan situs pementasan lan prasaja, dashboard intuisi kanggo ngatur kabeh situs web ing sak panggonan. Iku rada larang dibandhingake karo umume panyedhiya hosting liyane ing dhaptar, nanging pangguna bisa nyana regane apik kanggo dhuwit nalika nerangake pangguna-loropaken, dhukungan pelanggan, lan keamanan.

Ing babagan keamanan, kabeh LiquidWeb kang WordPress rencana teka karo iTheme Security Pro. Iki populer WordPress plugin keamanan dilengkapi ngawasi serangan brute-force, otentikasi rong faktor, lan database lengkap alamat IP mbebayani (lan diblokir). Malah ana dashboard sing gampang digunakake sing ngidini sampeyan ngetutake keamanan situs sampeyan 24/7.

Pros lan Cons LiquidWeb

Pros:

  • Dukungan live chat sing responsif
  • Klik 1 WordPress instalasi
  • Cache LiteSpeed
  • Sertifikat SSL gratis
  • Prasaja, dashboard pangguna-loropaken
  • Nganyari plugin otomatis
  • Serep otomatis 30 dina
  • Kabeh rencana dilengkapi iThemes Security Pro

cons:

  • Rasane larang larang
  • Dheweke nawakake macem-macem rencana, lan regane rada mbingungake
  • Ora njamin dhuwit bali

Reregan

nawakake LiquidWeb pitung undakan rega sing béda, sing kabeh teka karo akun email tanpa watesan, iThemes Keamanan Pro, Lan Beaver Builder Lite, super-gampang, seret-lan-culake WordPress alat gawe situs web. 

Spark

  • Miwiti saka $ 12.67 / wulan
  • Kalebu 1 situs, panyimpenan 15GB, lan bandwidth 2TB.

Spark +

  • $ 39 / sasi
  • Kalebu 3 situs, panyimpenan 25GB, lan bandwidth 2.5 TB.

Maker

  • $ 43.45 / sasi kanggo 3 sasi pisanan, banjur $ 79 / sasi
  • Kalebu nganti 5 situs, panyimpenan 40GB, lan bandwidth 3TB.

Designer

  • $ 49.05 / sasi kanggo 3 sasi pisanan, banjur $ 109 / sasi
  • Kalebu nganti 10 situs, panyimpenan 60GB, lan bandwidth 4TB.

Gedung

  • $ 67.05 / sasi kanggo 3 sasi pisanan, banjur $ 149 / sasi
  • Kalebu nganti 25 situs, panyimpenan 100GB, lan bandwidth 5TB.

Produser

  • $ 134.55 / sasi kanggo 3 sasi pisanan, banjur $ 299 / sasi
  • Kalebu nganti 50 situs, panyimpenan 300GB, lan bandwidth 5TB.

Executive

  • $ 347.05 / sasi kanggo 3 sasi pisanan, banjur $ 549 / sasi
  • Kalebu nganti 100 situs, panyimpenan 500GB, lan bandwidth 10TB.

Enterprise

  • $ 449.55 / sasi kanggo 3 sasi pisanan, banjur $ 999 / sasi
  • Kalebu nganti 250 situs, panyimpenan 800GB, lan bandwidth 10TB.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

Dhukungan obrolan langsung LiquidWeb cepet lan mbiyantu - Aku ngirim pitakon lan nampa tanggapan sing konstruktif sajrone 30 detik.

Dolan maring LiquidWeb.com .. utawa ndeleng sandi Review Web Cairan kanggo katrangan luwih.

10. DigitalOcean

homepage samudra digital

DigitalOcean minangka panyedhiya hosting web Amerika kanthi server sing ana ing saindenging jagad. Padha spesialisasine ing layanan komputasi awan lan nawakake macem-macem produk.

Fitur Key

Ing pasar DigitalOcean, sampeyan bisa nginstal Droplet nggunakake OpenLiteSpeed ​​​​(versi open-source)

openlitespeed digitalocean

DigitalOcean adol apa sing diarani minangka "mesin virtual," sing ateges beda jinis piranti lunak sing bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan. Mesin virtual iki diarani "Droplets," lan ana macem-macem Tetesan sing bisa dipilih gumantung saka papan panyimpenan lan kabutuhan fungsional.

Yen sampeyan wis mutusake babagan tingkat Droplet dhasar, sampeyan bisa ngatur kanggo spesifikasi sampeyan dhewe. Awit saking punika, DigitalOcean dudu host web sing paling apik kanggo pamula - utawa pancene kanggo sapa wae sing ora duwe kawruh babagan pangembangan web.

DigitalOcean's Droplets dilengkapi pilihan kanggo nginstal WordPress karo siji klik. Yen wis rampung, sampeyan duwe akses menyang Bukak Lite Speed, LiteSpeed ​​Web Server Enterprise edisi open-source gratis (yen sampeyan pengin edition asli, sampeyan kudu mbayar lisensi). Iki WordPress plugin bisa digunakake karo server apa wae lan menehi situs web sampeyan ngedongkrak kacepetan sing kuat, utamane yen digunakake bebarengan Cache LiteSpeed

Pros lan Cons DigitalOcean

Pros

  • Klik 1 WordPress instalasi
  • Hosting situs web sing kuat lan bisa disesuaikan
  • Terjangkau
  • panyimpenan SSD aman
  • Nawakake fitur lan kemampuan canggih kanggo pangembang web sing berpengalaman

cons

  • Daftar produk sing mbingungake banget
  • Ora grapyak, wiwitan

Reregan

Produk DigitalOcean kanggo hosting situs web rada mbingungake disebut "Droplets,"Lan ana meh akeh banget opsi kanggo milih saka. Kanggo nyederhanakake samubarang, aku wis misahake tingkat rega miturut sawetara. 

Tetesan dhasar

  • Range saka $ 4 / sasi 
  • Nawakake antarane 1-16GB memori lan kemampuan transfer 1-6TB.

Tetesan Tujuan Umum

  • Saka $ 63 / wulan
  • Nawakake antarane 8-160GB memori lan kemampuan transfer 4-9TB.

Tetesan sing dioptimalake CPU

  • Saka $ 42 / wulan
  • Nawakake antarane 4-64GB memori lan kemampuan transfer 4-9TB.

Tetesan sing Dioptimalake Memori

  • Saka $ 84 / wulan
  • Nawakake antarane memori 16-256GB lan transfer 4-10TB.

Tetesan sing dioptimalake panyimpenan

  • Saka $ 131 / wulan
  • Nawakake antarane memori 16-256GB lan transfer 4-10TB.

Pengalaman Pangguna & Dhukungan

Ora kaya panyedhiya hosting web liyane, DigitalOcean ora duwe dashboard sing dibangun. Sampeyan bisa tuku lan nginstal dashboard dhewe yen perlu, utawa bisa tanpa dashboard yen sampeyan duwe cangkang UNIX sing wis nyaman karo. 

Kanggo pangembang web sing berpengalaman, antarmuka DigitalOcean cukup jelas lan gampang nalika ngatur tetesan sampeyan. Kanggo wong liya, luwih becik golek host web sing luwih standar lan ramah pangguna kaya sing kasebut ing ndhuwur lan Host Armada.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita

Nalika arep milih hosting LiteSpeed ​​sing paling apik kanggo sampeyan WordPress situs, penting kanggo nimbang pentinge paket hosting, teknologi server, lan dhukungan teknis. Teknologi server canggih LiteSpeed ​​njamin situs web sampeyan terus-terusan performa ing tingkat optimal, nyedhiyakake pengalaman pangguna sing unggul.

A2 Hosting
Saka $ 2.99 saben wulan
  • Turbocharged: Server LiteSpeed ​​sing cepet banget kanthi ngedongkrak kacepetan 20x (serius!).
  • Benteng keamanan: Peretas gumeter amarga proteksi multi-lapisan lan pindai malware.
  • Daya guru: 24/7 live chat saka kanca WordPress tukang sihir.
  • Gratis akeh: Saka migrasi situs menyang panyimpenan NVME menyang Cloudflare CDN, kabeh ana ing rencana sampeyan.
  • Juara skalabilitas: Tumbuh karo kabutuhan sampeyan, saka opsi sing dienggo bareng nganti khusus.

A2 Hosting kanggo sampeyan yen:

  • Kacepetan minangka grail suci sampeyan: Buang situs slowpoke, pengunjung sampeyan bakal matur nuwun.
  • Keamanan sing paling penting: Tidur nyenyak ngerti situs web sampeyan ana ing Fort Knox.
  • Sampeyan mbutuhake panuntun dhumateng guru: Ora ana masalah teknologi kanthi dhukungan pakar sing kasedhiya.
  • Gratis nggawe sampeyan seneng: Sapa sing ora seneng barang ekstra sing ora biaya tambahan?
  • Wutah ana ing rencana sampeyan: Skala A2 kanthi lancar nalika situs web sampeyan metu.

Ora sing paling murah, nanging juara kinerja lan keamanan pantes makutha, ta?

Antarane panyedhiya hosting LiteSpeed ​​sing paling dhuwur yaiku A2 Hosting, GreenGeeks, Scala Hosting, WPX Hosting, lan Hostinger, saben nawakake fitur lan keuntungan unik. Kanthi nimbang kanthi ati-ati syarat situs web lan mbandhingake penawaran saka panyedhiya paling dhuwur iki, sampeyan bisa nggawe keputusan sing tepat lan ngamanake solusi hosting LiteSpeed ​​sing paling apik kanggo sampeyan. WordPress Situs.

Investasi ing panyedhiya hosting LiteSpeed ​​sing bener ora mung bakal ningkatake kinerja, kacepetan, lan keamanan situs web, nanging uga nyumbang kanggo sukses sakabèhé kehadiran online sampeyan.. Dadi, aja ragu-ragu kanggo njelajah pilihan sampeyan lan menehi sampeyan WordPress situs pondasi kuat sing pantes.

Carane Kita Deleng Web Hosting: Metodologi Kita

Nalika kita mriksa host web, evaluasi kita adhedhasar kritéria kasebut:

  1. Value for Money: Apa jinis rencana web hosting sing ditawakake, lan apa regane apik kanggo dhuwit?
  2. Persahabatan pangguna: Carane pangguna-loropaken proses signup, onboarding, dashboard? lan liya-liyane.
  3. Dhukungan pelanggan: Nalika kita butuh bantuan, sepira cepet kita bisa entuk, lan apa dhukungan kasebut efektif lan mbiyantu?
  4. Fitur hosting: Apa fitur unik sing disedhiyakake host web, lan kepiye carane nglawan pesaing?
  5. keamanan: Apa langkah-langkah keamanan penting kaya sertifikat SSL, proteksi DDoS, layanan serep, lan scan malware/virus kalebu?
  6. Kacepetan lan Uptime: Apa layanan hosting cepet lan dipercaya? Apa jinis server sing digunakake, lan kepiye carane nindakake tes?

Kanggo rincian liyane babagan proses review kita, klik kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Nuduhake ...