Sumber Online Paling Apik Kanggo Wanita sing pengin Sinau Kanggo Kode

in Sumber & Piranti

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Sanajan pungkasane kita miwiti ndeleng owah-owahan cilik, ora ana sing nolak manawa ana wanita sing adoh saka industri STEM (ilmu, teknologi, teknik, lan matematika). Ing kene aku wis nyawiji kanthi apik sumber daya kanggo wanita sing pengin sinau kode.

Apa kowe ora percaya? Priksa statistik sing kaget iki babagan wanita ing jagad teknologi:

Lan iki mung wiwitan.

Nanging perkara kasebut, wanita cenderung dadi pangembang sing luwih apik tinimbang pria. A 2016 sinau luwih saka 3 yuta panjaluk Github tarik Nuduhake yen 79% panjaluk tarik wanita ditampa, karo pria melu ing 74.6% - nanging mung nalika jender ora dicethakaké.

Panaliten iki terus nyatakake manawa bias jender ana ing pemrograman sumber terbuka amarga nalika jender bisa dingerteni ing profil pangguna pangguna, jumlah larangan kanggo wanita saya tambah akeh.

Sanajan aku ora nganggep ahli babagan bias jender, lan aku uga pengin menehi dhaptar alasan kenapa wanita ora umum ing jagad teknologi, aku ujar manawa ana ketidakseimbangan sing jelas. Sawise kabeh, nomer kasebut ora ngapusi.

Nanging sing bisa diganti kanthi menehi wanita kesempatan liyane kanggo melu ing dunia teknologi lan sukses minangka pasangan lanang wadon. Nyatane, ana wong wadon sing kepengin sinau babagan kode saiki saiki, nganti saiki dheweke ngerti sing bakal mangkat golek katrampilan.

Apa sampeyan wanita kepengin nggarap karir, utawa prawan sing kepengin sinau sawetara katrampilan coding, aku wis dijamin sampeyan. Coba dipikir sange bunderan sumber dirancang kanggo mbantu wong wadon ngrusak alangan lan mlebu jagad teknologi kanthi kapasitas apa wae sing dikarepake.

Dhaptar Sumber Kanggo Wanita sing pengin Sinau Kanggo Kode

Kanggo nggawe samubarang luwih gampang. Aku wis ngrusak sumber daya dadi kategori sing beda supaya sampeyan bisa nemokake apa sing sampeyan goleki.

 

Ing Pelatihan Situs

1. Akademi Developers Ada

ana akademi pangembang

Ada Developers Academy minangka program latihan canggih lan selektif sing mapan ing Seattle, Washington sing cocog karo wanita lan macem-macem jinis jender sing pengin dadi pangembang piranti lunak.

Nganggo sponsor kanggo mbiayai pengalaman internship lan industri sing kuat (tegese SPP gratis), Ada ngajar wanita Ruby, Ril, HTML, CSS, JavaScript, Git, lan Kontrol Sumber.

2. Girls Who Code

bocah-bocah wadon sing kode

74% bocah wadon enom nyatakake minat ing lapangan STEM lan ilmu komputer. Nanging, yen entuk wektu kanggo milih apa sing arep disinaoni lan karir sing kudu dipilih, ana sing kedadeyan lan akeh sing milih dalan sing beda. Bocah Siapa Kode sing dirancang kanggo mecah siklus kasebut lan menehi katrampilan lan kapercayan bocah enom supaya maju karo karier teknologi.

Dheweke nawakake klub sawise sekolah kanggo bocah-bocah wadon nalika isih SD, supaya bisa sinau dhasar lan berkembang tresna kanggo coding. Kanggo bocah-bocah wadon sekolah menengah lan dhuwur ana kemah musim panas khusus sing mulang coding lan mbabarake bocah-bocah wadon menyang proyek teknologi potensial sing bisa uga disenengi.

3. Akademi Hackbright

akademi hackbright

Minangka upaya kanggo mbantu wanita dadi programer sing apik, Akademi Hackbright nawakake kursus latihan sing nyepetake 12 minggu sing melu kerja kursus kelas kelas tradisional lan proyek individu kanggo ngerti babagan teknik piranti lunak.

4. MotherCoders

indhake

MotherCoders minangka organisasi nirlaba dirancang kanggo mbantu ibu break menyang donya tech supaya padha bisa netepake karir ngalangi kanggo awake dhewe. Liwat program latihan part-time, 9 minggu (lengkap karo perawatan bocah ing situs), MotherCoders ngarahake mbantu wong-wong sing berjuang kanggo ngakses program pendhidhikan mlebu maneh ing tenaga kerja, maju karir, utawa nyepetake wiwitan.

5. Prawan Ngembangake

prawan berkembang

Girl Develop Iki minangka organisasi nirlaba liyane sing nyakup 62 kutha ing Amerika Serikat sing nyedhiyakake cara sing terjangkau kanggo wanita sinau pangembangan web lan piranti lunak. Kanthi kelas pribadi lan dhukungan komunitas, Girl Develop Ia ngarep-arep bisa menehi kekuwatan marang wanita supaya bisa mbangun aplikasi web lan aplikasi.

Latihan / Kursus Online

1. skillcrush

skillcrush

Ing Skillcrush sampeyan njupuk kelas online khusus adhedhasar sing pengin sinau. Contone, sinau babagan pembangunan web, majeng WordPress, desain web, analytics data, lan uga copywriting kanggo internet.

Sanadyan ora winates kanggo mung coding kanggo wanita (kira-kira 25% siswa lanang), program latihan dirancang kanggo mbantu wanita mlebu industri sing dikarepake.

2. Ril Girls

ril

Rails Girls minangka sumber online kanggo wanita sing kepengin sinau babagan teknologi lan cara nggawe ide. Sinau program dhasar, sketsa, lan prototipe. Ditambah maneh, akses menyang pandhuan, bahan, lan alat web online kanggo mbantu sampeyan ngilangi ide, lan informasi acara supaya sampeyan bisa ketemu wanita sing padha pengin pengin mlebu ing dunia teknologi.

tutorial

Nemokake tutorial coding ing internet gampang kaya mlaku kanthi cepet Google nggoleki. Sing jarene, aku wis nggampangake sampeyan kanthi nuduhake sawetara tutorial karo sampeyan supaya sampeyan ora kudu njelajah web dhewe:

1. Tutorial CSS

Apa sampeyan nggoleki sawetara tutorial kanggo mbantu sampeyan ngetrapake CSS? Tripwire wis nggawe sawetara tutorial CSS sing paling migunani supaya sampeyan bisa nggarap gaya lan tata letak halaman web sampeyan. Saben Tutorial khusus kanggo alam, dadi mung goleki sing cocog karo kabutuhan lan priksa.

2. Tutorial Kode Tutorial Kode

Sinau babagan basa situs web sing paling akeh digunakake kayata HTML, CSS, JavaScript, lan PHP, matur nuwun rangkuman kode kode gratis Conquest. Sanajan ora dirancang kanggo menehi latihan lengkap babagan topik apa wae, tutorial iki bisa mbantu sampeyan nemtokake manawa basa kasebut minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

3. KodeAcademy

Sanajan ora khusus kanggo wanita, CodeAcademy minangka salah sawijining papan sing paling populer kanggo sinau babagan kode. Gabung mayuta-yuta wong ing learning HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP, Python, lan Ruby - kabeh gratis.

4. Kodhe Avengers

Code Avengers njupuk tutorial menyang level sabanjure kanthi nggawe interaktif lan nyenengake. Maneh, sanajan ora khusus kanggo wanita, akeh sing kudu sinau kayata babagan kode game, aplikasi, lan situs web nggunakake JavaScript, HTML, lan CSS. Kasedhiya ing pirang-pirang basa, Tutorial iki mung mbutuhake 12 jam kanggo ngrampungake.

5. Khan Academy

Khan Academy nawakake wong sing pengin sinau babagan babagan kode video langkah demi langkah babagan program program gambar, animasi, lan game. Utawa, sampeyan bisa sinau carane nggawe kaca web nggunakake HTML lan CSS.

Saluran / Podcast / Slack / Video

Mangkene dhaptar sawetara saluran Slack sing paling apik, podcast, lan video kanggo wanita sing pengin sinau kode.

1. Saluran Slack kanggo Wanita ing World Tech

Yen sampeyan wis ngerti alat komunikasi slack lan pengin nyambung karo wanita liyane ing bidang teknologi, coba gabung karo saluran Slack sing populer iki:

  • Wanita ing Teknologi: ngegungake anggota 800, lan nampi sapa wae, preduli saka level keterampilan, sampeyan bisa ngomong karo wanita liyane sing nulis kode, software uji coba, grafis desain, lan liya-liyane.
  • #Pendiri Wanita: nyambungake karo pendiri perusahaan teknologi anyar, mantep, lan pengin nuduhake ide lan golek solusi kanggo masalah. Sinau saka saben pengusaha liyane ndadekake manuver ing teknologi teknologi angel lan kadhangkala luwih gampang - utamane minangka wanita.
  • Techmaster Wanita: Dipérang dadi telung tim: karir awal, karir tingkat pertengahan, lan karir sing mantep, saluran Slack iki bakal nyambungake sampeyan karo wong sing disenengi uga ngandhani sampeyan babagan acara lan sumber daya mbesuk kanggo mbantu ngupayakake karir.

2. Podcast Pendiri Wanita

Priksa pilihan iki kanggo sawetara sing paling apik podcast kanggo wanita sing pengin ngilangi cetakan lan dadi pendiri wiwitane dhewe:

  • Radio Sekolah Startup dening Y Combinator: sinau saka pendhudhuk utawa investor kepungkur babagan wiwitan, pendanaan, lan nggawe perusahaan ing perusahaan.
  • Radio Girlboss: saben podcast minangka wawancara karo wanita sing sukses sing wis nggawe tandha dheweke ing jagad bisnis. Temokake carane nggawe lan apa sing sinau ing dalan.
  • Dheweke Nggawe Loro Karo Amanda Boleyn: ngrungokake para wirausaha wanita sing paling dhuwur lan kepiye cara nindakake kanthi cara.
  • SheNomads: Yen sampeyan kepengin mlebu ing jagad teknologi, kerja kanthi jarak adoh, lan lelungan jagad iki, iki minangka podcast kanggo sampeyan.
  • Podcast MADWomen dening Women in Wireless: podcast iki fokus ing wanita ing jagad seluler lan digital. Sinau babagan pimpinan wanita sing luar biasa, ngerteni apa sing dibutuhake, lan nguatake awak supaya bisa ngontrol urip dhewe saliyane ana alangan.

3. Dhaptar lagu Video kanggo Coders Wanita

Yen luwih becik nonton konten video, beda karo teks sing ditulis, priksa dhaptar dhaptar lagu video sing migunani sing dirancang kanggo mbantu sampeyan kabeh kabutuhan coding:

  • KodePath: rekayasa perangkat lunak minangka industri sing terus-terusan, tegese yen sampeyan lagi wae miwiti, bisa dadi angel tetep. Temokake mentor, sinau katrampilan anyar, lan temokake proyek sing nggawe kepemasan coding sampeyan luwih gampang lan nyenengake.
  • Kode Wanita: dhaptar lagu video sing dudu untung iki mbantu menehi inspirasi kanggo wanita luwih unggul ing karir tech. Kanthi luwih saka 50,000 anggota ing saindenging 20 negara (lan gumunggung 3,000+ acara ing saindenging jagad), iki minangka papan sing kudu digunakake yen sampeyan mbutuhake kapercayan lan akeh kawruh.
  • Coding Pirang: panyipta ing mburi Coding Blond miwiti saluran YouTube iki nalika sinau babagan kode lan nemokake manawa saya nggumunake matur nuwun kanggo kabeh stereotaip.

komunitas

Ana akeh komunitas ing saindenging jagad sing nyambungake wanita ing jagad teknologi sing pengin sinau saka wong liya. Ing ngisor iki sawetara sing paling apik kanggo miwiti:

1. Klompok Facebook

Wanita ing Tech

wanita ing teknologi

iki Grup Facebook kanggo sapa wae sing ngenali minangka wanita sing pengin ngomong babagan teknologi. Tujuane kanggo nuduhake wong bisa nggayuh impene ora preduli apa wae alangan sing ana ing ngarep, lan malah nyambungake sampeyan menyang podcast. Wanita ing Tech.

Wanita Tech Global

wanita teknologi global

Temokake kedadeyan paling anyar ing jagad teknologi lan gabung obrolan uga crita sampeyan dhewe. Liyane, ngerteni apa wae acara mbesuk Wanita Teknologi Global sing bakal teka yaiku hosting saengga sampeyan bisa rawuh lan majokake karir teknologi.

2. Dhaptar Twitter lan Chats

Deloken fempire kanggo dhaptar wanita sing komprehensif ing saindenging jagad ing industri teknologi sing kudu sampeyan tindakake. Kajaba iku, Wanita ing Tech Chat minangka sumber inspirasi, enggo bareng ide, lan ngobrol.

Pengin dhaptar hashtag kanggo Twitter utawa Instagram? Girl Knows Tech nindakake proyek gedhe pusingan kanggo hashtag sing digunakake kanggo wanita ing jagad teknologi.

Iki sawetara favoritku:

  • #womenintech
  • #pendiri wadon
  • #wanitakode
  • #codegoals
  • #womeninbiz

Mesthi wae, iki mung wiwitan. Nanging nemokake wanita liyane ing jagad teknologi kanggo ngetutake sampeyan (lan kosok baline) minangka cara paling gedhe kanggo mbangun komunitas sampeyan dhewe sing bisa dipercaya kanggo ngrampungake masalah, inspirasi, lan nuduhake ide anyar.

3. Kedadeyan

Yen seneng rawuh acara kanggo jaringan karo wong liya ing lapangan teknologi, priksa wektu sabanjure sampeyan pengin lelungan kerja:

  • Pahargyan Hip Hopper: gabung karo teknologi teknolog wanita paling gedhe ing donya. Mlebu minangka speaker utawa sukarelawan, utawa mung melu lan nyenengake swasana.
  • Summit Gender: kemuncak iki khusus kanggo ngerteni kenapa bias jender ana ing jagad ilmu lan teknologi, lan cara ngatasi.
  • Konferensi Tapia: Tujuane konferensi iki yaiku kanggo promosi lan ngrameke macem-macem komputasi. Iki kepengin ngerteni macem-macem wujud, nyambungake wong lan nggawe komunitas sing ngluwihi konferensi kasebut, njaluk saran saka para ahli profesional ing industri kasebut, lan bakal diilhami dening sukses wong liya.
  • Tantangan Wanita: Yen pambuka butuh pendanaan, rawuh ing Pambuka Wadhah Wanita lan pasang ide kanggo ndeleng manawa ana wong sing pengin mbiayai apa sing sampeyan tawakake.

final Pikiran

Ing pungkasan, ana akeh sumber daya sing kasedhiya kanggo wanita sing pengin sinau kode. Saka program latihan ing kelas kanggo kursus online, konten video lan podcast menyang acara lan grup komunitas, ora ana sing bisa nyegah sampeyan mlebu ing jagad teknologi lan entuk impen sampeyan.

Aja stereotaip lan bias jender nesu. Ngontrol, nggawe rencana, lan tindakake. Donya butuh coder wanita liyane.

Dadi, yen sampeyan duwe drive lan ambisi kanggo mlebu ing industri teknologi, priksa sumber daya iki lan wiwiti langsung. Yen ana apa wae, sampeyan bisa uga bakal inspirasi luwih akeh wanita sing kudu ngetutake.

Babagan Panganggit

Lindsay Liedke

Lindsay Liedke

Lindsay punika Kepala Editor ing Website Rating, dheweke nduweni peran penting kanggo mbentuk isi situs kasebut. Dheweke mimpin tim editor lan panulis teknis khusus, fokus ing bidang kayata produktivitas, sinau online, lan nulis AI. Keahlian dheweke njamin pangiriman konten sing wicaksana lan wibawa ing lapangan sing berkembang iki.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...