Statistik & Tren Non-Fungible Token (NFT).

in Research

NFT utawa "token non-fungible" kalebu data sing disimpen utawa diitung ing buku besar digital lan nggambarake sesuatu sing spesifik. NFT njeblug popularitas lan entuk perhatian lan diadopsi, mula iki statistik NFT kanggo 2024 supaya sampeyan ngerti.

Apa sampeyan pengin mlebu NFT minangka investor utawa seniman sing pengin nggawe NFT dhewe, iki sawetara sorotan sing kalebu statistik sing gegandhengan karo NFT sing paling penting sing dilindhungi ing artikel iki supaya sampeyan bisa ngrampungake:

  • NFT paling larang "The Merge" didol $91.8 yuta dolar
  • Volume penjualan NFT mundhak dadi $ 2.5 milyar ing paruh pertama 2021
  • Siji NFT sing dicithak ngetokake nganti 211 kg CO2
  • Ing wulan Juli 2021, rata-rata Bosen Ape NFT adol $ 36,000
  • CryptoPunks minangka seni digital non-fungible pisanan ing donya

Nanging pisanan… Apa NFT minangka token non-fungible?

"Non-fungible" tegese ana sing unik lan ora bisa diganti karo sing liya. Contone, bitcoin bisa ditrapake - perdagangan siji karo bitcoin liyane, lan sampeyan bakal duwe bab sing padha. Saliyane, potongan seni digital utawa kertu dagang siji-sijine bisa ora bisa dienggo. Yen sampeyan perdagangan kertu liyane, sampeyan duwe sing beda.

www.theverge.com/22310188/nft-explainer-what-is-blockchain-crypto-art-faq

Ledger digital, sing fungsine padha karo teknologi sing ana ing mburi mata uang crypto, diarani Blockchain. Potongan seni, musik, utawa file digital, kalebu video, foto, utawa barang ing game, kabeh kalebu conto macem-macem jinis entitas digital sing bisa diowahi dadi NFT lan bakal dilelang. 

Senadyan bledosan NFT anyar, fenomena kasebut tetep dadi sub-realitas tanpa makna kanggo umume wong sing isih ora yakin.

Babak statistik 21 NFT online kunci bisa mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan kegilaan crypto paling anyar lan apa sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep:

Ing tanggal 6 Januari 2023, kapitalisasi pasar NFT yaiku $7.58 milyar dolar.

Sumber: CoinCodex ^

Miturut coincodex.com, ing 6 Januari 2023, kapitalisasi pasar NFT Token saiki $ 7.58 milyar. Iki mudhun saka 2022 nalika puncak $ 11.3 milyar.

"The Merge", didol kanggo $ 91.8 mayuta-yuta, NFT paling larang saka sembarang tipe, tau

Sumber: Verge ^

Artis digital Pak ciptaan paling anyar, Gabung, didol kanggo US $ 91.8 yuta ing Nifty Gateway, ing Desember 2021.

Karya seniman digital Pak, The Merge, didol US$91.8 yuta ing Nifty Gateway.
#1Gabung$ 91.8 yuta
#2Beeple's Saben Dina: 5000 Dina Pertama$ 69.3 yuta
#3jam$ 52.8 yuta
#4MANUNGSA$ 29 yuta
#5CryptoPunk # 5822$ 23.7 yuta

Ing adol sing mecah rekor kanggo Beeple, kompilasi karya seniman legendaris sing didol kanthi larang. $ 69.3 yuta, negesake jabatane minangka salah sawijining seniman digital paling laris ing saindenging jagad. 

Milyuner crypto lan wirausahawan serial sing berbasis ing Singapura Vignesh Sundaresan tuku ing lelang ing Christie tanggal 11 Maret 2021, rega 42,329 ETH ($ 69,346,250 nalika semana).

Volume penjualan NFT mundhak dadi $ 2.5 milyar ing paruh pertama 2021

Sumber: Reuters ^

Pasar NFT mundhak nganti tekan puncak anyar ing kuartal kaping 2021, kanthi transaksi regane $ 2.5 milyar taun iki.

Data pasar nuduhake lompatan gedhe saka mung $ 13.7 yuta sing kacathet ing paruh pertama taun 2020.

Gunky's Uprising sing didol kanthi rega $ 1.33 yuta, minangka lagu NFT paling larang

Sumber: Nifty Gateway ^

Sing tuku anonim tuku lagu sing didadekake kanggo lelang SlimeSunday lan 3LAU kanggo ngarani lagu kasebut miturut kekarepane dhewe.

Meme 'Doge' sing apik banget mecah kabeh rekor nalika didol kanthi rega $4 yuta, dadi meme NFT paling larang.

Sumber: NBC News ^

Meme populer sing nggambarake asu saka jenis Shiba Inu, sing wis cepet nggayuh statistik ikonis, dadi meme NFT sing paling larang nganti saiki.

Pemenang lelang, @pleasrdao, sing tuku meme Doge, mbayar liwat Ethereum.

Ing adol lemah; sebidhang tanah virtual didol $ 913,228.20, dadi tanah virtual / properti NFT paling larang

Sumber: Keuangan Yahoo ^

Penjualan kedadeyan sacara rutin ing game adhedhasar Blockchain Decentraland. Isih, saklawasé $ 1 yuta tuku sak plot tanah virtual dening firma investasi real estate Republic Realm ing 2021 nyebabake permintaan properti virtual utawa digital.

Kanggo kajelasan, jumlah penjualan cukup kanggo tuku macem-macem properti ing kasunyatan.

CryptoPunk sing dituku miliarder Shalom Mechenzie kanthi rega $ 11.7 yuta minangka CryptoPunk sing paling larang

Sumber: Reuters ^

CryptoPunk sing nuduhake punk asing nganggo anting emas, nganggo topi rajutan abang, lan topeng rai medis dadi CryptoPunk sing regane paling dhuwur sawise didol kanthi rega $ 11.7 yuta liwat omah lelang Sotheby.

NFT sing makili kode sumber asli web dadi kode sumber NFT sing paling larang sawise didol $5.4 Million ing omah lelang Sotheby.

Sumber: Wall Street Journal ^

Pencipta web ing saindenging jagad - Sir Tim Berner-Lee, lelang potongan kode sumber asline 30 taun ing adol kontroversial, dadi kode sumber NFT sing paling larang.

Kritikus babagan keputusan kanggo adol kode kasebut; ujar manawa bisa nglawan sifat desentralisasi web.

"Forever Rose" dening Kevin Abosch, sing adol $ 1 yuta, minangka gambar NFT sing paling larang

Sumber: CNN ^

Karya seni "Forever Rose" didol kanthi rega $ 1 yuta nalika dina Valentine ing 2018, dadi karya seni NFT sing paling larang ing donya nalika iku.

Foto digital, sing nggambarake mawar abang, dituku dening sepuluh kolektor sing mbagi biaya merata ing mata uang kripto.

Luwih saka $ 100 Yuta NFT wis didol ing taun 2021 nganti saiki

Sumber: bitcoinke ^

Token Non-Fungible (NFTs) ngalami ledakan gedhe sawise ditampa cryptocurrency kanthi wiyar. Lonjakan jumlah crypto-jutawan sing pengin nglampahi koin crypto minangka pendhiri utama liyane.

Pendiri Twitter - Tweet pisanan Jack Dorsey didol minangka NFT kanggo $ 2.9 yuta ing 2021, dadi meme NFT paling larang nganti saiki

Sumber: BBC ^

Ing adol sing nyumbang kanggo mainstreaming NFT, pangadeg Twitter adol Tweet kaping pisanan sing dikirim menyang investor sing berbasis ing Malaysia. Luwih akeh selebriti sing wis nate nuli wiwit nggunakake bandha NFT lan adol aset digital.

Beeple's Crossroad sing adol $ 6.6 yuta ing omah lelang - Christie's, minangka Video NFT paling larang sing pernah Didol

Sumber: Reuters ^

Animasi 10 detik, sing didol wulan Februari 2021, nuduhake raksasa, Donald Trump, tiba ing lemah.

Volume bersih perdagangan NFT ing blok Ethereum luwih saka $ 400 yuta

Sumber: Reuters ^

Perdagangan non-jamur wis tuwuh kanthi cepet lan duwe volume perdagangan total $ 431 yuta, miturut riset paling anyar.

NBA Top Shot nyumbang $ 500 yuta saka volume dagang NFT $ 1.5 milyar ing taun 2021

Sumber: Forbes ^

NBA Top Shots - pasar sing nggawe perdagangan momen sejarah NBA - wis berkembang kanthi cepet dadi pasar NFT paling gedhe kanthi jumlah volume perdagangan.

Luwih saka 45,000 dompet unik tuku NFT saka pasar populer ing taun 2021

Sumber: Non-jamur ^

Ing periode sing diarani "post-boom" dening perusahaan analisis NFT- Non-fungible, luwih saka 45,000 dompet crypto anyar sing melu dagang NFT kaping pisanan ing antarane Mei lan Juni.

Grime adol seni digital $ 6 yuta liwat NFT

Sumber: Verge ^

Sensasi musik Kanada, sing misuwur minangka Grimes, dadi artis paling anyar sing entuk dhuwit emas NFT kanthi adol sekitar 10 karya seni digital. Koleksi paling laris ing koleksi kasebut yaiku video siji-sijine sing diarani "Death of the Old."

Kapitalisasi pasar global NFTs mundhak saka $ 40.96 yuta ing 2018 dadi $ 338.04 yuta ing taun 2020

Sumber: Marketplacefairness ^

Tren kasebut nuduhake kenaikan NFT sing durung ana sadurunge, ditampa kanthi cepet ing saindenging jagad, lan sepira akeh dhuwit sing dipompa menyang dheweke kanthi tingkat eksponensial saben taun.

Volume dagang kanggo NFT ing Ethereum ngluwihi $ 400 yuta ing Maret 2021

Sumber: Inlea ^

Ethereum dadi basis kanggo kabeh token sing ora bisa dienggo nggawe volume perdagangan munggah ing level sing mentas ditetepake. Token sing ora bisa dienggo yaiku token kriptografi sing bisa uga unik lan ora bisa dibaleni maneh. Siji sing ora bisa dipisahake nanging bisa digunakake kanggo makili obyek ing kasunyatan.

Ing wulan Juli 2021, rata-rata Bosen Ape NFT adol $ 36,000 ing OpenSea

Sumber: Aljazeera ^

Bored Ape Yacht Club - koleksi 10,000 koleksi digital unik ing blok Ethereum wis ngalami kenaikan 1,574% saka rega peluncuran $ 215 ing wulan April.

CryptoPunks minangka seni digital non-fungible pisanan ing donya

Sumber: Riset lan Pasar ^

CryptoPunks pisanan diluncurake ing wulan Juni 2017 lan dikembangake dening tim loro, pungkasane dadi seni digital paling anyar sing ora bisa dienggo ing donya. CrryptoPunks uga minangka salah sawijining proyek NFT asli.

Siji NFT sing dicithak ngetokake nganti 211 kg CO2

Sumber: qz ^

Sanajan ngasilake jutawan pirang-pirang yuta, crypto-art mbebayani tumrap lingkungan amarga proses komputasional sing ana gandhengane.

Token Non-Fungible (NFT) Statistik: Ringkesan

NFTs wis cepet dadi nesu amarga revolusi terus teknologi blockchain. Nanging, kaya cryptocurrency, umume pakar finansial lan ahli seni mamang. Kabèh bisa dadi gelembung ing wektu sing suwe yen wong nolak tuku barang sing ora ana.

sumber

Babagan Panganggit

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Home » Research » Statistik & Tren Non-Fungible Token (NFT).

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...