30 + Google Statistik & Tren Iklan [Update 2024]

in Research

Yen sampeyan kesandhung babagan iki, bisa uga sampeyan wis duwe pangerten awam babagan iklan bayar saben klik (PPC) lan platform pariwara utamane, Google Iklan.

Iklan PPC tetep dadi alat nomer 1 kanggo para pemasar global, ora preduli anggarane, amarga efektifitas biaya lan target sing akurat, dibandhingake karo cara pemasaran liyane.

Yen sampeyan ora yakin babagan apa Google Iklan (sadurunge Google AdWords) minangka investasi sing apik kanggo bisnis sampeyan ing taun 2024 lan sabanjure, ing ngisor iki sawetara sorotan sing kalebu paling kritis. Google Statistik iklan sing dicakup ing artikel iki supaya sampeyan bisa ngatasi:

  • Ing Q3 2023, Google ngasilake luwih saka 57% saka revenue saka Google Iklan.
  • 80% saka bisnis kapercayan ing saindenging jagad dibayar Google Iklan kanggo kampanye PPC.
  • Penerbit entuk 68% saka bathi nalika nggunakake AdSense kanggo isi.
  • 92% pengiklan sing disurvei duwe paling siji iklan telusuran sing aktif lan responsif ing Google Kampanye panelusuran iklan.
  • Bisnis rata-rata ngginakaken $9000 kanggo liwat $30,000 saben wulan kanggo Google Iklan ing 2023.

Roundup kita ing 20 + Google Statistik iklan lan tren bisa mbantu sampeyan ngerteni apa sing bakal dikarepake yen sampeyan miwiti pisanan Google Kampanye iklan PPC:

Ing Q3 2023, Google kui liwat 57% saka revenue saka Google Iklan.

Sumber: Oberlo ^

Mung telung sasi (Juli-September 2002), Google ngasilake $69.1 milyar.

$ 39.5 milyar saka jumlah sing thanks kanggo Google Panelusuran iklan, dene liyane teka saka Google Iklan jaringan lan YouTube. Secara total, 78.9% saka revenue teka saka iklan mung.

Luwih saka 80% bisnis global dipercaya Google Iklan kanggo kampanye PPC.

Sumber: WebFX ^

Sanajan alternatif liyane, 80% bisnis ing saindenging jagad dipercaya mbayar Google Iklan kanggo kampanye PPC.

Ing 2021, Google mundhut 5.6 yuta akun pengiklan lan 3 milyar iklan.

Sumber: CNET ^

Google terus aktif nyerang akun iklan kasar sing nglanggar syarat lan kahanane.

Sawise nguatake strategi penegakan, perusahaan saiki nggunakake aturan "telung serangan" babagan praktik sing ngapusi lan nyasarké. Serangan kaping telu kanggo nglanggar mbaleni ndadékaké penundaan akun.

85.3% kabeh Google Klik iklan digawe dening Google Blanja.

Sumber: SmartInsights ^

Wong seneng toko, lan GoogleIklan blanja wis kabukten efektif banget.

Dadi luwih 85.3% saka kabeh klik kasebut asale saka mbayar Google Shopping utawa Google Kampanye iklan.

Meta lan Google bakal dadi 50.5% saka belanja iklan digital ing 2023.

Sumber: Insider Intelligence ^

Nalika ora ana sangsi sing a 50.5% pangsa pasar iku kolosal, loro raksasa digital kudu tetep ing driji sikil.

loro-lorone Google lan Facebook wiwit ilang amarga platform liyane kaya TikTok, Snapchat, Spotify, lan Yelp entuk daya tarik.

Penerbit nampa 68% saka revenue yen iklan katon ing Google Iklan.

Source: Google ^

Penerbit entuk 68% saka bathi nalika nggunakake AdSense kanggo isi lan 51% dhuwit sing Google ngenali AdSense kanggo pitakon panelusuran. 

Google's tiyang sepah perusahaan - Alphabet, digawe $191 milyar ing revenue liwat Google Iklan ing 2022

Sumber: Statista ^

Jumlah kolosal iki mundhak saka $147 milyar ing 2020 lan $172 milyar ing 2021. $ 162 milyar teka saka Google Telusuri iklan, nalika jumlah sing isih dikumpulake saka iklan YouTube.

Meh 92% pengiklan sing disurvei duwe paling ora siji iklan telusuran responsif sing aktif.

Sumber: Optmyzr ^

Iklan Panelusuran Responsif ngidini pangguna gampang nggawe iklan teks sing efektif, sing dadi sebabe GoogleIklan telusur responsif kabeh-anyar wis cepet dadi strategi iklan sing solid.

Saka 13,671 dipilih kanthi acak Google Akun iklan, 91% duwe paling ora siji iklan telusuran responsif sing aktif Google. Mung 7.7% ora tau nggunakake iklan telusuran responsif, lan minuscule 0.4% wis mandheg nggunakake kabeh.

Rata-rata Google CTR iklan ing kabeh industri yaiku 2%.

Sumber: Wordstream ^

Industri kanthi CTR paling dhuwur yaiku Kencan lan Pribadi (6.05%), diikuti dening Travel and Hospitality (4.68%) lan Advokasi (4.41%).

Industri kanthi CTR paling murah yaiku Teknologi (2.08%).

Wong kaping papat luwih cenderung ngeklik iklan Google (63%) tinimbang ing jaringan iklan liyane.

Sumber: Clutch ^

Ing rata-rata, 63% pangguna luwih seneng ngeklik iklan telusuran sing dibayar Google. Iki dibandhingake karo pengiklan utama liyane, Amazon (15%), YouTube (9%), lan Bing (6%).

Industri legal wis adoh paling larang "Biaya Per Klik" kanggo Google Iklan.

Sumber: PPCHero ^

Pengacara gelem mbayar larang kanggo iklane. Iki amarga klien siji bisa net bali amba ing investasi.

A pengacara kanggo cokotan asu bakal mbayar watara $50 saben klik, nalika iklan adhedhasar lokasi (Los Angeles Pengacara, contone) bisa biaya nganti $400 kanggo siji klik.

Total revenue iklan digital Amazon samesthine bakal mundhak dadi 7.1% ing 2023, nalika Google's digambarake dadi 28.6%.

Sumber: Statista ^

Kacarita sanadyan Google bakal tetep dadi pemain pasar sing dominan ing mangsa ngarep, pangsa pasar kasebut mudhun amarga luwih akeh panelusuran produk diwiwiti ing Amazon.

Facebook iku pesaing kuat liyane, kanthi saham 28.6%.

Google Iklan duwe rata-rata 8: 1 ROI (Return on Investment).

Source: Google Pengaruh Ekonomi ^

Google Penerbit iklan nampa nganti 8: 1 bali ing investasi. Ing tembung liyane, pengiklan nampa $8 kanggo saben dollar ngginakaken.

Konsumen kaping pindho luwih seneng ngunjungi toko fisik yen ndeleng iklan sing ana ing lokasi geografis.

Sumber: LinchpinSEO ^

Konsumen pengin iklan sing cocog karo lokasi. 80% konsumen pengin iklan adhedhasar lokasi saka bisnis lan sing kaping pindho minangka kamungkinan kanggo mbayar riko yen padha ndeleng iklan geo-lokasi.

63% pangguna internet wis melu a Google iklan sadurunge.

Sumber: HubSpot ^

Iki nuduhake Google Iklan efektif kanggo bisnis, kanthi meh rong pertiga pangguna internet ngeklik iklan ing sawetara titik.

Lan nalika wong tuku produk utawa layanan tartamtu, 65% bakal ngeklik sing cocog Google pariwara

Kira-kira 50% pangguna internet gagal nemokake prabédan antarane asil panelusuran mbayar lan organik.

Sumber: WebFX ^

Gampang mikir yen ora ana sing ngeklik Google Iklan, nanging statistik ngandika liya.

Lan nalika sampeyan bisa ndeleng iklan sing dibayar saka jarak mil, sekitar setengah saka kabeh wong ing internet ora ngelingi prabédan.

Iki warta apik kanggo pengiklan lan insentif kanggo nggawe iklan katon minangka asil panelusuran organik.

Bisnis rata-rata bakal nglampahi saka $9000 kanggo liwat $30,000 saben sasi kanggo Google Iklan ing 2023.

Sumber: WebFX ^

Kanthi biaya rata-rata saben klik $1 – $2, sing akeh iklan saben bisnis.

Nanging, amarga tingkat pengembalian rata-rata yaiku 8: 1, bisnis mbuwang $ 9,000 bisa ndeleng bali $ 72,000, nalika organisasi splashing metu $30k bisa ndeleng bali $240,000.

Telu ndhuwur mbayar iklan ing a Google kaca asil panelusuran nampa 46% saka klik.

Sumber: WebFX ^

SEO mung penting kanggo iklan sing dibayar kaya kanggo asil panelusuran web organik.

Iki artine Penting kanggo mesthekake yen iklan sing dibayar nduweni kualitas dhuwur so Google bakal pangkat luwih dhuwur ing kaca asil.

Yen iklan sampeyan ora nganti ngeruk, banjur google bakal shove menyang ngisor kaca.

33% saka pengiklan nggunakake pariwara mbayar kanggo nambah kesadaran merek.

Sumber: HubSpot ^

Google Iklan minangka komponen penting nalika mbangun kesadaran merek.

Perusahaan Kasur Ungu ditampa a 34.6% munggah ing kesadaran merek sawise nandur modal ing Google Iklan. Schmidt's Naturals ditampa a 48% nambah, lan Williams sonoma sante massive Tambah 70% ing dodolan seluler sawise digunakake Google Iklan.

Yen sampeyan pamula, Google nyaranake saben dina Google Anggaran kampanye iklan diwatesi $50.

Source: Google ^

Google nyaranake $ 10- $ 50 minangka budget saben dina kanggo a Google Kampanye iklan; kanggo pamula utawa bisnis sing ora duwe pengalaman kanggo nandur modal Google Iklan kanggo pisanan.

Yen sampeyan pengin njelajah Google Iklan luwih lanjut, pandhuan wiwitan bisa menehi wawasan raksasa panelusuran babagan carane nerusake. Statistik kasebut bisa mbantu sampeyan ngukur Google Iklan kanggo bisnis sampeyan, nanging kaya platform liyane, sampeyan ora bakal ngerti efektifitas sing bener, nganti sampeyan miwiti nggunakake.

sumber

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Lindsay Liedke

Lindsay Liedke

Lindsay punika Kepala Editor ing Website Rating, dheweke nduweni peran penting kanggo mbentuk isi situs kasebut. Dheweke mimpin tim editor lan panulis teknis khusus, fokus ing bidang kayata produktivitas, sinau online, lan nulis AI. Keahlian dheweke njamin pangiriman konten sing wicaksana lan wibawa ing lapangan sing berkembang iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...