25+ Statistik & Tren DuckDuckGo [Update 2024]

in Research

Didegaké ing 2008, DuckDuckGo, uga disebut DDG, minangka alternatif populer kanggo Google lan ngupaya kanggo menehi pangguna "telusuran internet" anonim gratis saka gelembung filter asil panelusuran pribadi. Diduweni lan dilakokno dening Duck Duck Go Inc, DDG duwe komitmen kanggo nglindhungi privasi pangguna kanthi nglindhungi data, ora nggunakake cookie, lan ndhelikake alamat IP.

Wutah DuckDuckGo terus saya tambah populer wiwit wiwitane. Dadi, sepira gedhene DuckDuckGo nalika nerangake mesin telusuran? Ing review Duckduckgo iki kita njupuk dipikir ing cocog DuckDuckGo tren lan statistik ing upaya kanggo nyoba lan njawab pitakonan iki.

Apa sampeyan nimbang alternatif kanggo Google amarga akeh skandal privasi utawa pengin sinau kabeh babagan sing tuwuh kanthi cepet Google saingan; Mangkene sawetara sorotan sing kalebu statistik DuckDuckGo sing paling kritis sing dibahas ing artikel iki kanggo sampeyan:

  • Wiwit tanggal 6 Januari 2024, DuckDuckGo wis duwe 71.9 milyar nelusur.
  • Mesin telusur DuckDuckGo.com ngumpulake asil panelusuran saka luwih saka 400 sumber
  • Pangguna seluler kalebu 63.1% nuduhake lalu lintas DuckDuckGo
  • Aplikasi DuckDuckGo wis entuk 10 yuta download
  • DuckDuckGo nampa kira-kira 16,120,000 kunjungan saben dina

Roundup kita saka ndhuwur 20 statistik DuckDuckGo lan tren bisa mbantu sampeyan entuk ide babagan apa sing bakal dikarepake yen sampeyan miwiti platform komunikasi perusahaan sing populer banget.

Ing pungkasan taun 2021, DuckDuckGo duwe 30,099,955,458 telusuran.

Sumber: DuckDuckGo ^

Sanajan dadi peserta anyar ing pasar mesin telusur sing kompetitif (didominasi dening Google), panggunaan mesin telusur DuckDuckGo nuduhake yen panggunaan Duckduckgo wis relatif saya apik.

Ing wiwitan taun 2024, DuckDuckGo wis rampung meh 71.9 milyar nggoleki - Tambah 379% saka 2019, ing ngendi DDG nglayani 15 milyar telusuran.

Duckduckgo Wis Nglumpukake Total Pendanaan $113 Yuta.

Sumber: Crunchbase ^

Sawise babak pendanaan pungkasan, total pendanaan DDG wis nyabrang $ 110 yuta. Nduwe 18 investor, kalebu Thrive Capital, OMERS Ventures, lan Tim Berners-Lee.

Duckduckgo Nduwe Pangsa Pasar Total 1.77% Ing AS.

Sumber: Statcounter ^

Ing September 2021, mesin telusur DDG nyekel 1.77% saka saham saka pasar mesin telusur ing Amerika Serikat. Kangge, nyekel 0.76% kanggo pasar Eropa, kanthi pangsa pasar Duckduckgo ing saindenging jagad udakara 0.9%.

DDG nduwe 20 yuta telusuran pribadi saben dina.

Sumber: Spread Privacy ^

DuckDuckGo nyathet telusuran sedina paling dhuwur ing taun 2017 lan rata-rata 20 yuta telusuran pribadi saben dina.

DDG Nyumbangake $1,000,000 Kanggo Organisasi Privasi Internet.

Sumber: DuckDuckGo ^

Perusahaan wis ndhukung prinsip operasi telusuran sing aman liwat kontribusi finansial. Taun iki, DuckDuckGo nyumbang total $ 1,000,000 menyang luwih saka 18 organisasi, kalebu Pusat Kebijakan Teknologi Informasi (CITP), Yayasan Frontier Elektronik (EFF), lan Hak Digital Eropa (EDRi).

Ekstensi Chrome DuckDuckGo wis diinstal kaping 5,000,000.

Source: Google Chrome ^

DuckDuckGo sing populer Google Extension Chrome mbisakake pamblokiran pelacak sing didhelikake lan verifikasi peringkat privasi situs web lan njaga tingkat popularitas sing padha karo versi desktop.

DuckDuckGo makaryakke mung 134 karyawan.

Sumber: Pitchbook ^

Bebarengan karo 8 anggota tim eksekutif DDG lan 4 anggota dewan, DuckDuckGo dadi omah kanggo 134 karyawan. Mayoritas karyawan kasebut kerja jarak jauh saka luwih saka 10 negara ing ndonya.

DuckDuckGo wis ngiklanake ing 2,245 papan reklame ing Amerika Serikat.

Sumber: Adzooma ^

DuckDuckGo gedhe ing "pemasaran offline," kanthi 2,245 iklan papan reklame ing Amerika Serikat lan 2,261 ing Eropa.

DuckDuckGo nampa kira-kira 16,120,000 kunjungan saben dina.

Sumber: Worth of Web ^

DDG kira-kira duwe watara 16.1 yuta kunjungan saben dina, diwilang nggunakake Alexa Traffic Rank, sing ngira lalu lintas saben wulan watara 483,600,000. 

Aplikasi DuckDuckGo entuk 10 yuta download.

Sumber: DuckDuckGo ^

Statistik kanggo 12 sasi pungkasan nuduhake yen mesin telusur wis nyetel rekor paling apik kanggo download. Nilai saka 50 yuta-plus iku luwih saka apa DuckDuckGo ngatur ing sasi. Ora suwe, kanthi mundhake masalah privasi, panggunaane bakal mekar.

Pangguna seluler kalebu 63.1% pangsa lalu lintas DuckDuckGo.

Sumber: Semrush ^

DDG wis 154 yuta pangguna Duckduckgo seluler saka 419 yuta pangguna, nggawe pangguna seluler 63.1% dibandhingake mung 39.1% pangguna desktop.

DuckDuckGo kalebu salah sawijining istilah sing paling digoleki ing Indonesia.

Source: Google Trends ^

DDG nampa kapentingan paling saka pangguna Indonesia, Duwe gained sampurna 100 skor ing Google Tren, sing nuduhake popularitas istilah telusuran ing saindhenging wilayah. Kapentingan kasebut diikuti dening Amerika Serikat, Korea Selatan, Kanada, lan Irlandia.

Mesin DDG ngumpulake asil panelusuran saka luwih saka 400 sumber

Sumber: Jurnal Mesin Telusuran ^

miturut Search Engine Journal, DuckDuckGo nglumpukake asil panelusuran liwat total 400 sumber, kalebu ing DuckDuckBot, sawetara situs web crowdsourcing, lan mesin telusur kayata Yahoo lan Bing.

Rega dhuwit DuckDuckGo mundhak kaping 3

Sumber: Wawasan CB ^

Miturut tokoh paling anyar kasedhiya, DDG wis Nilai saka $ 74.8 yuta, nuduhake asil dandan ping telu dibandhingake $19.82 yuta ing 2011.

Miturut DDG, 43.1% pangguna internet kanthi aktif mbusak informasi pribadhi saka situs jaringan

Sumber: Spread Privacy ^

Riset dening DuckDuckGo nyritakake manawa 43.1% wong tumindak amarga masalah privasi lan mbusak data sing ora pengin dituduhake karo wong liya.

Bungkus

Sing ngrampungake dhaptar statistik DuckDuckGo kanggo 2024. DuckDuckGo wis wungu saka cedhak ora jelas sawetara taun kepungkur dadi mesin telusur seluler paling populer nomer loro ing Amerika Serikat utamane, amarga pangguna sing sadar privasi.

Preduli saka ekspansi kanthi cepet, DuckDuckGo durung bisa diatasi Googlesupremasi mesin telusur lan isih kudu katon nalika kedadeyan kasebut.

Babagan Panganggit

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Lindsay Liedke

Lindsay Liedke

Lindsay punika Kepala Editor ing Website Rating, dheweke nduweni peran penting kanggo mbentuk isi situs kasebut. Dheweke mimpin tim editor lan panulis teknis khusus, fokus ing bidang kayata produktivitas, sinau online, lan nulis AI. Keahlian dheweke njamin pangiriman konten sing wicaksana lan wibawa ing lapangan sing berkembang iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...