Apa Sampeyan kudu Nganyarke menyang Canva Pro? Review Fitur Desain, Rega & Keuntungan

in produktivitas

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Aku a Total ketagihan Canva. Aku wis nggunakake free versi platform kanggo taun kuldi kang, lan iku apik tenan. Maksudku, apa platform liyane menehi akses menyang sing akeh fitur gratis? Iku mung ora mbandhingaké. Ing review Canva Pro iki, aku bakal ngandhani kenapa sampeyan uga kudu nimbang nganyarke menyang Pro.

Saka $ 12.99 saben wulan

Uji coba Canva Pro gratis sajrone 30 dina - mbatalake kapan wae

Canva yaiku super loman. Malah rencana gratis iku. Nanging wektu teka kanggo aku upgrade. Aku wanted kabeh iku tambahan becik sing teka karo Rencana Canva Pro. Padha njupuk penak lan irit wektu kanggo tingkat sabanjure, lan sapa wae sing ngerti aku ngerti yen aku iki.

Sawise kabeh, aku nggunakake platform paling sethithik saben dina, mula aku ngerti yen aku bakal cepet banget entuk dhuwitku. lan Canva Pro murah. Banget murah. Lan apa aku wis ngomong yen aku wis seneng platform kasebut?

Canva punika platform sampurna kanggo wiwitan lan desainer grafis experienced padha. Apa sampeyan wis suwe nggunakake versi gratis utawa anyar kanggo alat kasebut, iki review Canva ekstensif sing bakal nerangake kanggo sampeyan apa sampeyan kudu kanggo nganyarke.

Canva Pro - Uji Coba Gratis 30 Dina
Saka $12.99 saben sasi - mbatalake kapan wae

Canva minangka alat desain grafis titik-lan-klik seret lan selehake sing nggawe gampang banget kanggo sapa wae nggawe gambar, video lan grafis saka template sing wis siap utawa saka awal, kanggo nggawe kiriman media sosial, video, ebook, spanduk situs, logo, kabeh situs web lan kabeh sing dibutuhake kanggo bisnis online. .

Tambah produktivitas, atur merek, lan bangun bisnis nganggo Canva.

Fitur Key:
  • Gawe Teks, Dokumen, Papan Tulis, Presentasi, Sosial, Video, Cetak, Situs web + Liyane
  • Akses fitur Pro; Konten Gambar lan Video Premium, Kit Merek, Penghapus Latar Belakang Gambar lan Video, Ngowahi Ukuran Ajaib, Perencana Konten, Penjadwalan Media Sosial, Pencipta Massal, Animasi Instan + Liyane

TL; DR: Canva Pro menehi akses menyang kabeh fitur kanthi rega murah. Seneng ekstra ngirit wektu lan trep kayata konten lan video premium, jadwal media sosial, kit merek, kustomisasi, lan liya-liyane. 

Aku ora duwe wektu kanggo artikel iki. Aku pengin nyoba Canva Pro gratis saiki!

Ora apa-apa; aku wis kecekel kowe! Entuk akses menyang Canva Pro kanggo 30 dina gratis by ngeklik link eksklusifku.

fitur canva pro

Canva Pro, Pros lan Cons

Pros

  • Banget, terjangkau banget
  • Sampeyan entuk akeh fitur lan akses menyang perpustakaan kabeh unsur, aset, lan template
  • Platform kasebut gampang digunakake lan cocog kanggo pamula
  • Fitur tambahan ngirit wektu lan tenaga
  • Mbisakake sampeyan nggawe lan ngatur merek sampeyan kanthi efisien
  • Cithakan kasebut apik banget lan ngidini sampeyan nggawe desain anyar sajrone sawetara detik
  • Alat mbusak latar mburi luwih unggul tinimbang alat mbusak liyane sing wis dakcoba

cons

  • Dokumen Canva mung bisa diekspor ing jumlah format sing winates, dadi yen sampeyan kudu ngowahi ing piranti lunak desain sing beda-beda, mesthine sampeyan ora bakal bisa.

Canva Pro: Apa Sampeyan Entuk?

apa sing kalebu ing Canva Pro

Rencana gratis Canva minangka salah sawijining sing paling loman. Sampeyan bisa nindakake apa sing dikarepake, apa wae nggawe grafis adat, Ebook, dokumen, logo, utawa malah situs web.

nanging Canva Pro nggawa pengalaman sampeyan menyang level sabanjure. Mbusak watesan ing kabeh fitur lan uga menehi akses menyang sawetara alat sing praktis.

DEAL

Uji coba Canva Pro gratis sajrone 30 dina - mbatalake kapan wae

Saka $ 12.99 saben wulan

Punika kebak rundown saka wong-wong mau.

Konten Premium

konten premium canva pro

Canva duweni a MASSIVE perpustakaan saka gambar stok, GIF, ilustrasi, grafis, elemen desain, lan apa wae sing bisa sampeyan pikirake yaiku visual. Lan Canva nambahake saben dinane, mula mesthi ana desain anyar sing bisa ditemokake.

Pangguna saka rencana free bakal menowo karo makutha emas cilik ditampilake ing jejere akeh unsur. Mahkota iki tegese mung kasedhiya ing rencana Pro.

sampeyan do entuk akses menyang sawetara prayoga saka unsur karo rencana free, nanging paling saka barang apik tenan mung kanggo pelanggan Pro. Nyatane, Canva Pro ngidini sampeyan ngakses kanthi cepet 75 yuta unsur visual. 

Sing mbokmenawa cukup kanggo tetep malah desainer grafis paling nuntut wareg.

Video Premium

video premium canva pro

Mahkota emas cilik kasebut uga ana ing akeh konten video platform kasebut. Lan sampeyan wis guessed. Canva Pro menehi akses menyang lot.

Video bisa disesuaikan kanthi lengkap lan bisa digunakake kanggo nggawe iklan Facebook, Instagram Reels, konten sing ramah seluler, TikToks, lan liya-liyane. Ana macem-macem template sing bisa dipilih, lan sampeyan bakal nemokake soko ing niche sampeyan.

Kanthi fitur iki, sapa wae bisa ngasilake video visual nggumunke lan profesional-looking mung sawetara menit. 

Remover Latar mburi

penghapus latar mburi canva pro

Saiki, iki fitur sing wis digunakake sacara ekstensif wiwit nganyarke, lan jujur, aku mikir fitur iki piyambak ndadekake upgrade worth iku.

Ana akeh app remover latar mburi metu ana, lan ing pengalaman, padha nindakake a proyek cukup miskin saka njabut latar mburi tanggung. Biasane, aku kudu mlebu karo alat kasebut lan mbusak scatterings piksel lan patch acak.

Iki ora kaya Canva Pro. Alat mbusak latar mburi ora ana sing apik banget.

mbusak latar mburi kanthi otomatis

Cukup ndeleng asil iki! Gambar sing cetha tanpa bledug piksel apa wae. 

Ana alat fine-tuning klebu, nanging ora kaya proyek gedhe njabut latar mburi, supaya Aku wis tau kanggo bener nggunakake.

Animasi cepet

animasi canva pro instan

Iki minangka fitur sing apik yen sampeyan butuh nggawe gambar pop lan ngadeg metu.

Elinga kabeh animasi slide sing digunakake ing Microsoft Powerpoint? Inggih, iki meh padha, nanging sampeyan bisa aplikasi menyang samubarang unsur visual Panjenengan. 

Intine, sampeyan nggawe desain 2D ing Canva Pro, banjur sampeyan ngeklik unsur apa wae lan pilih tab "Animate" saka sisih ndhuwur layar.

A menu mbukak metu karo kabeh opsi animasi (14 pas), lan nglayang ing saben siji bakal menehi demo saka apa sing ditindakake. Yen wis rampung, desain sampeyan bisa diundhuh minangka GIF utawa video.

Niat Canva kanggo animasi kasebut yaiku nambah oomph menyang media sosial lan iklan seluler. Platform kasebut nyatakake yen 73% konsumen wis dipengaruhi dening kehadiran video media sosial merek nalika mutusake tuku barang. 

Dadi kowe. Sampeyan kudu fitur premium iki kanggo nggawe iklan sampeyan nyanyi! Kajaba iku, iku seneng banget kanggo muter-muter karo.

Penjadwal Media Sosial

panjadwal media sosial canva pro

Bagian paling angel saka manajemen media sosial yaiku njupuk kabeh desain seger lan ayu metu ana ing media sosial ing wektu sing tepat. Utamane yen sampeyan ngirim ing zona wektu sing ora setuju karo sampeyan.

Mesthine, Canva wis mikir babagan iki lan menehi a alat penjadwalan media sosial sing komprehensif kanggo sabenere sing waé.

Sing paling apik babagan fitur iki yaiku sampeyan ora kudu nglampahi jam ndownload kabeh desain sampeyan banjur diunggah menyang alat penjadwalan. Sampeyan bisa nindakake kabeh saka ing platform Canva.

perencana lan posting media sosial canva pro

Canva Pro ndhukung jadwal lan ngirim menyang kabeh platform media sosial utama, Kalebu:

  • Instagram
  • Kaca lan grup Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • profil lan kaca LinkedIn
  • slack 
  • MediaWiki

Cukup pilih desain sampeyan, pilih saluran sing arep dikirim, banjur setel wektu lan tanggal kanggo metu.

A rapi sethitik ekstra iku tanggalan wis ditandhani karo dina penting kayata dina Natal, dina St Valentine, lsp. Yen sampeyan ngeklik dina iki, Canva bakal nampilake cithakan sing cocog sampeyan bisa uga pengin nggunakake.

DEAL

Uji coba Canva Pro gratis sajrone 30 dina - mbatalake kapan wae

Saka $ 12.99 saben wulan

cithakan

template premium canva pro

Salah sawijining perkara sing nggawe nggunakake Canva dadi gampang yaiku turah mbrawah saka Cithakan nggumunke wis ditawakake. Akeh iki kasedhiya ing versi gratis platform, nanging nalika browsing, sampeyan rauh miwiti menthelengi sing makutha emas maneh.

Canva Pro mbukak kunci saben template - 610,000 wong, tepate – lan amarga sampeyan ana ing versi Pro, sampeyan uga bisa kanthi otomatis ngowahi ukurane kanggo kabutuhan.

Apa jenis cithakan sing kasedhiya? Aku seneng sampeyan takon. 

Ana template kanggo babagan apa wae, Kalebu:

  • presentations
  • eBooks
  • Email
  • Kiriman media sosial
  • situs web
  • Videos
  • dokumen
  • Infographics
  • Logos
  • Flyers
  • Poster
  • Lan akeh liyane

Cithakan kasebut disusun kanthi rapi ing kategori, utawa sampeyan bisa browsing populer, tren lan desain anyar. Saben cithakan punika 100% customizable supaya sampeyan bisa nyetel kanggo syarat dhewe.

Gambar Transparan

gambar transparan canva pro

Iki fitur liyane aku pancen ora bisa nindakake tanpa, lan iku penting yen sampeyan ngrancang logo utawa butuh gambar kanthi latar mburi transparan. 

Ing versi gratis Canva, sampeyan mung bisa ndownload PNG kanthi latar mburi. Contone, yen sampeyan duwe logo sing dirancang kaya ing ndhuwur, nalika sampeyan ngundhuh, kabeh papan putih sing katon ing sakubenge bakal diundhuh uga.

Iki ndadekake ora cocog kanggo nambah logo menyang dokumen liyane, amarga spasi putih katon ora profesional lan rame.

Kanthi fitur latar mburi transparan, ora ana papan putih sing diundhuh, supaya sampeyan entuk mung desain logo minangka gambar sing resik lan asri.

Kajaba iku, yen sampeyan nggawe clipart, desain kaos, utawa liyane sing mbutuhake murni gambar, banjur fitur iki 100% penting.

Ngubah ukuran khusus

ukuran khusus canva pro

Yen sampeyan pengin nyetel desain padha dimaksudaké kanggo macem-macem platform, sampeyan ora bakal bisa nindakake karo versi gratis. Iki amarga sampeyan ora bisa ngowahi ukuran desain sampeyan yen wis digawe. Cithakan uga ora bisa diowahi ukurane.

Mesthi, kabeh iki diganti karo Canva Pro, lan sampeyan bisa ngowahi ukuran kanggo isi atimu. Malah luwih trep yaiku Alat Ngowahi ukuran Magic.

Alat Magic Resize njupuk desain sampeyan lan ngganti kanthi ajaib supaya pas karo ukuran jinis kiriman sing dikarepake. Contone, yen sampeyan nggawe kiriman Facebook, Magic Resizer bakal kanthi otomatis ngowahi dadi kiriman Instagram lan mesthekake yen isih katon apik.

iki ngirit jam saka faffing babagan, nyoba ngelingi jembar piksel becik kanggo Pinterest, etc., lan kanthi manual ngowahi ukuran desain kanggo saben jinis kiriman. iku gedhe cepet lan super gampang.

Kit Brand Custom

Kit merek khusus canva pro

Duwe aset merek disimpen kanggo akses cepet lan nggunakake punika timesaver gedhe liyane. Canva Pro ngijini sampeyan nyimpen aset merek penting kayata palet warna lan font khusus. 

Ing versi gratis, sampeyan bisa nggunakake warna apa wae sing disenengi, nanging ora bakal disimpen kanggo digunakake ing mangsa ngarep. Lan sampeyan diwatesi nggunakake font sing wis dimuat ing platform kasebut.

Nanging, Canva Pro ngidini sampeyan nindakake akèh kabèh more kanggo nggawe merek sampeyan:

  • Gawe lan simpen palet warna khusus
  • Unggah lan gunakake font apa wae sing disenengi lan simpen font menyang kit merek sampeyan
  • Unggah kit merek sing ana menyang platform
  • Gawe nganti 100 kit merek sing beda
  • Nganyari siji-klik kanggo nambah merek menyang desain sing wis ana

Fitur Canva Pro liyane

Kaya-kaya kabeh fitur kasebut ora cukup. Ana sawetara tambahan manis liyane sing sampeyan entuk karo Canva Pro:

  • Panyimpenan awan 1TB (dibandhingake karo 5GB ing rencana gratis)
  • Dhukungan pelanggan 24 / 7
  • Tanggepan layanan pelanggan sajrone 24 jam (dibandhingake karo rencana gratis seminggu)
  • Opsi download jinis file SVG
  • Kemampuan kanggo compress file sadurunge ndownload
  • Kemampuan kanggo ngowahi ukuran file download
  • Kemampuan kanggo nggawe folder saka njero tab editing
  • Kemampuan kanggo nggawe desain ing akeh

Lan ana mbokmenawa luwih akeh fitur Canva Pro sing aku durung nemokake!

Pira regane Canva Pro?

rega canva pro

Aku mesthi bias, nanging aku mikir Canva Pro minangka tawaran mutlak! Iku uga biaya:

  • $ 12.99 / sasi
  • $ 119.99 / taun

Mbayar saben taun net sampeyan a diskon 24%, lan sampeyan bisa nyoba Canva Pro kanggo 30 dina gratis.

DEAL

Uji coba Canva Pro gratis sajrone 30 dina - mbatalake kapan wae

Saka $ 12.99 saben wulan

Pro Tip: Yen sampeyan wis duwe akun Canva, platform kasebut bakal menehi uji coba gratis 30 dina kanthi periodik. Aku wis duwe Canva paling ora limang taun lan bisa uga ditawani uji coba gratis paling ora setaun.

Canva Enterprise vs Canva Pro vs Canva Versi Gratis

Canva Enterprise vs Canva Pro vs Canva Versi Gratis

Oke, dadi ana a macem-macem rencana Canva, lan bisa dadi bingung kanggo nemtokake sing endi. Pungkasane, ana limang rencana:

  • Canva Gratis
  • Kanvas Pro Kab
  • Tim Canva (AKA Canva Enterprise)
  • Pendidikan Canva
  • Canva Nonprofit
DEAL

Uji coba Canva Pro gratis sajrone 30 dina - mbatalake kapan wae

Saka $ 12.99 saben wulan

Aku ora bakal njlèntrèhaké spesifik saben wong, nanging iki ringkesan cepet kabeh:

Rencana CanvaBiaya Saben wulanBiaya TaunanApa iku?
free$0$0Versi gratis Canva kanthi fitur winates
saben$12.99$119.99Canva kanthi fitur lengkap kanggo pangguna siji
Tim (Perusahaan)Saka $ 14.99Saka $ 149.90Canva kanggo macem-macem kursi pangguna lan fitur kolaborasi
Education$0$0Kabeh fitur Canva plus alat lan fitur khusus pendidikan
Nonprofit$0$0Organisasi nonprofit sing kadhaptar bisa nggunakake kabeh fitur premium Canva kanthi gratis

Kanggo sapa Canva Pro?

Kaendahan Canva Pro iku sawijining ease saka nggunakake lan antarmuka panganggo intuisi. Kajaba iku, iku ultra terjangkau. Lan iki sing ndadekake alat sing cocok kanggo sapa wae sing pengin utawa kudu gampang nggawe dokumen digital sing dirancang kanthi apik, produk, kiriman media sosial, lan liya-liyane.

Dadi, yen sampeyan lagi a desainer pemula, pencipta produk digital, manajer media sosial, utawa pengusaha, Canva Pro minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan.

Pitakonan Paling Sering

Ringkesan - Review Canva Pro kanggo 2024

Aku a pangguna wektu suwe saka Canva lan a penggemar massive. Nganyarke menyang Canva Pro yaiku a ora duwe pikiran kanggo kula minangka fitur ekstra sampeyan njaluk supaya trep lan kuwi ngirit wektu massive.

Aku seneng platform, lan aku yakin manawa cocog kanggo sapa wae sing duwe syarat desain grafis.

Apa sampeyan isih mikir 'apa canva pro worth iku? Banjur jawaban singkat kanggo sampeyan - YES! Opo sing mbok enteni? Macet ing! Iki sandi link eksklusif kanggo nyoba gratis 30 dina.

DEAL

Uji coba Canva Pro gratis sajrone 30 dina - mbatalake kapan wae

Saka $ 12.99 saben wulan

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Home » produktivitas » Apa Sampeyan kudu Nganyarke menyang Canva Pro? Review Fitur Desain, Rega & Keuntungan

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...