Generator Seni AI Top (Gratis lan Mbayar - Kanthi Conto Gambar)

in produktivitas

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

AI ana ing endi wae saiki lan ana alesan sing apik. Wis wiwit dadi kunci otomatis tugas mundane uga nyediakake ngedongkrak Creative yen perlu. Kita wis ndeleng kepiye efektif AI nalika nggunakake alat nulis sing didhukung AI. Saiki, ayo ndeleng carane tumpukan ing jagad seni. Mangkene sawetara alat seni AI generatif sing paling apik saiki.

Saka $39 saben wulan (panggunaan tanpa watesan)

Ganti imajinasi sampeyan dadi seni sing luar biasa sajrone sawetara detik

TL; DR: Generator seni AI yaiku alat AI anyar paling monjo ing pasar saiki. Gunakake baris teks sing prasaja utawa salah sawijining gambar sampeyan dhewe lan ganti dadi seni sing apik tenan sajrone sawetara detik. 

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan generator seni AI. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Mangkene generator seni AI paling apik (gratis lan mbayar) sing bisa digunakake saiki.

Generator Seni AI Top ing 2024

Dadi, apa generator seni AI sing paling apik, sampeyan takon? Nalika generator seni AI nyambut gawe kanthi cara sing padha, kabeh padha nyedhiyakake alat lan fitur sing beda-beda sing ndadekake dheweke unik. 

Aku wis dites Bunch saka wong-wong mau lan ketemu wolung generator seni AI kanggo ngadeg sirah lan pundak ndhuwur liyane. Yen sampeyan pengin nyoba, alat ing ngisor iki bakal menehi asil sing apik.

Cukup kanggo ndeleng carane alat sing beda-beda tumindak nalika ngasilake seni, Aku dites kabeh karo loro phrases padha.

Frasa pisanan cukup spesifik, lan sing kapindho kanthi sengaja ora jelas:

  • A pug disandangi minangka bangsawan Victoria ing gaya Salvador Dali.
  • Ngimpi saka meadow kembang karo bocah wadon sing turu lan unicorn.

Ayo mlebu.

1. Jasper Art

seni jasper

jasper.ai punika raja undisputed saka Alat nulis AI, supaya ora kaget yen sawijining Generator seni AI uga metu ing ndhuwur. Piranti nulis lan seni bisa digunakake kanthi kombinasi, supaya sampeyan bisa nggawe konten AI sing apik tenan lan saiki duwe seni sing unik.

Generator seni AI yaiku anyar banget lan mung metu saka mode beta. Nalika ora ana versi piranti lunak gratis, Sampeyan bisa tuku saben wulan kanggo $20. Nanging, situs web kasebut nyatakake rega kasebut bakal diganti kanthi cepet.

Apike, Jasper Art nggunakake model pembelajaran mesin DALL-E2 kanggo ngasilake seni. DALL-E2 kadhaptar luwih mudhun dhaftar minangka produk ing tengen dhewe.

jasper ai seni generator

Fitur Seni Jasper

  • Saiki, sampeyan bisa mbayar $ 39 kanggo panggunaan tanpa wates (nanging iki bisa rauh ngganti).
  • Sawise ngetik sampeyan cepet saka 400 karakter utawa kurang, Jasper bakal generate papat gambar ing detik.
  • Kabeh gambar sing royalti-free lan bisa digunakake kanggo proyek komersial.
  • Sampeyan bisa ngakses generator seni AI lan alat nulis isi AI saka antarmuka sing padha lan mbayar langganan siji sing kalebu nulis AI lan generasi seni.
  • Pilih saka a macem-macem gaya seni (kartun, seni garis, render 3D, lsp).
  • Pilih saka a array gedhe saka medium (arang, cat minyak, kanvas, lsp).
  • Pilih swasana ati seni sampeyan (bosen, tenang, nyenengake, lsp).
  • Aktif lan berkembang komunitas Facebook ngendi sampeyan bisa nuduhake seni lan gagasan.
  • Dhukungan lan pitulungan respon cepet.
  • Nyoba 7 dina gratis.

Conto gambar pangguna sing paling dhuwur lan bisa menehi asil sing nggumunake.

Tuladha seni jasper 1
Tuladha seni jasper 2
Mbukak kunci Daya Seni AI karo Jasper.ai Dina iki

Gawe konten sampeyan menyang level sabanjure kanthi generator seni AI Jasper.ai. Entuk akses tanpa watesan menyang karya seni sing nggumunake tanpa royalti kanggo kabeh proyek komersial sampeyan.

2. midjourney

midjourney ai seni

Midjourney unik amarga kabeh sistem beroperasi ing Discord (aplikasi chatting pesen cepet). Sawise sampeyan ngeklik kanggo gabung ing situs web Midjourney, sampeyan bakal dikirim menyang Discord lan diundang kanggo mbukak akun banjur gabung karo salah sawijining saluran Newbie.

Yen sampeyan anyar kanggo Discord, iki bisa rada mbingungake ing wiwitan, nanging pandhuan ing situs web Midjourney cukup jelas, lan Aku bisa tangi lan mlaku sajrone 20 menit.

Sawise sampeyan mlebu, iku Ultra-simple kanggo generate seni. Sampeyan mung ngetik "/ mbayangno," lan kothak pituduh bakal katon. Ketik tembung sampeyan, lan sampeyan bakal njaluk papat gambar karo sawetara opsi kanggo upscale. Mekaten! Kanggo sing pengin generator seni tanpa embel-embel, iki.

Sampeyan njaluk loman 25 free panjalukan sadurunge sampeyan kudu mbayar, kang akeh kesempatan kanggo nyoba AI metu. Sawise sampeyan siap kanggo langganan, ana telung plans kanggo milih saka.

Credits diwenehi ing wangun gpu menit. Siji panjalukan (ngasilake papat gambar) njupuk kira-kira siji menit gpu. Sampeyan bakal nggunakake luwih menit yen sampeyan milih kanggo upscale gambar.

  • Rencana dhasar: $ 10 / wulan (akses menyang menit 200 GPU saben wulan)
  • Rencana standar: $ 30 / sasi (akses menyang 15 jam GPU saben wulan)
  • Rencana perusahaan: $600/taun (akses 120 jam GPU saben taun)
Tuladha seni tari tengah jalan

Fitur Midjourney

  • 25 free panjalukan sadurunge kudu langganan lan mbayar. Midjourney minangka generator seni AI gratis paling apik ing taun 2024.
  • Rencana mbayar banget terjangkau karo Rencana Dasar, regane mung $ 10 / wulan.
  • Menehi sampeyan papat gambar saben panjalukan panelusuran.
  • Pilihan kanggo upscale utawa ngganti variasi kalebet.
  • Sampeyan bisa njaluk gambar sampeyan dikirim menyang kothak mlebu pesen langsung Discord kanggo nyimpen.
  • Sawise sampeyan lagi aktif, sistem kasebut gampang banget lan prasaja kanggo nggunakake.
  • Generator seni AI tanpa embel-embel sing apik banget.
  • Ora ana konten eksplisit sing diidini, saengga nggawe generator iki cocog kanggo bocah.
  • Rawuh karo Komunitas Discord kanggo ngobrol lan nuduhake seni sampeyan.
  • Amarga sistem kasebut ana ing Discord, kabeh gambar bisa diakses umum. Siji-sijine cara kanggo nyegah iki yaiku upgrade kanggo Plan Corporate, ngendi padha bakal pribadi.

Iki minangka asil saka upaya Midjourney ngetutake rong pituduhku. Loro-lorone metu apik banget lan katon duwe manut katranganku marang layang.

Aku wong seneng carane gambar ngimpi katon banget kaya ngimpi.

seni pug midjourney
seni ngimpi midjourney

3. DALL-E2

DALE-2

DALL-E2 Efesus GPT-3, salah sawijining algoritma machine learning paling majeng kasedhiya. Uga nggunakake CLIP (Contrastive Language-Image Pre-training) sing menehi AI kemampuan kanggo nggawa sampeyan asil akurat.

Akeh generator seni AI wis dikenal ngasilake asil aneh lan ora nyata nanging ora DALL-E2. Pangguna kasebut nyatakake yen saka kabeh generator sing kasedhiya, iki ngasilake asil sing paling nyata. 

Kanggo pindhah menyang platform, sampeyan kudu mbukak akun dhisik. Sampeyan kudu nyedhiyani nomer telpon, kang aku ketemu rada mboten umum. Nanging, aku seneng nglaporake yen aku ora nampa telpon saka dheweke.

Sawise ngaktifake akun, sampeyan entuk 50 kridit gratis sajrone wulan kapisan, lan 15 kridit gratis bakal diisi ulang saben wulan sawise iku. Dadi, yen sampeyan nggunakake DALL-E2 sparingly, sampeyan bakal ora tau kudu mbayar.

Sampeyan mbayar DALL-E 2 kanthi tuku kridit tambahan. Saiki iku a jumlah nyetel $ 15 kanggo 115 kridit. Siji kredit = papat gambar saben pituduh.

DALLE-2 ai generator seni

DALL-E 2 Fitur

  • Gratis 50 kredit kanggo miwiti plus luwih 15 kridit gratis saben sasi.
  • $ 15 saben 115 kridit ekstra.
  • Bukak akun lan entuk munggah lan mlaku ing sawetara menit.
  • Sangat gampang digunakake. Ketik pituduh utawa upload foto sampeyan dhewe kanggo nggawe seni.
  • Sampeyan njaluk papat gambar saben pituduh.
  • A darmabakti Discord server kanggo ngrembug lan nuduhake seni.
  • Yen sampeyan lagi macet kanggo gagasan, ana a tombol "ngagetake kula". kanggo generate soko acak.
  • ulah GPT-3 lan CLIP algoritma AI majeng kanggo ngasilake asil sing nyata.
  • A fitur Paintbrush ngidini kanggo nambah rincian tambahan kaya sorotan lan bayangan.
  • Njupuk siji langkah luwih lan nggunakake alat kuas kanggo nggawe gambar multi-lapisan.

Asil kanggo loro pituduhku beda banget. Ing tangan siji, pugs banget rinci lan meh bisa didol minangka cetakan seni. 

Nanging, gambar ngimpi banget aneh lan rada aneh. Kayane nalika DALL-E 2 bisa ngasilake asil apik tenan, sampeyan kudu pituduh rinci lan tartamtu kanggo njaluk gambar prayoga.

DALLE-2 ai conto seni 1
DALLE-2 ai conto seni 2
DALLE-2 ai conto seni 3
DALLE-2 ai conto seni 4

DALL-E3

OpenAI wis ngrilis versi katelu saka platform DALL-E, sing nggunakake AI kanggo ngowahi pesen teks dadi gambar. DALL-E 3 dibangun ing ChatGPT, sing ngidini pangguna nggawe pituduh lan kalebu opsi safety liyane. Versi paling anyar luwih ngerti konteks saka sawijining leluhur, lan wis dilatih kanggo nolak kanggo generate gambar ing gaya seniman urip.

Saiki, DALL-E 3 mung kasedhiya kanggo ChatGPT plus lan pangguna perusahaan, karo akses API muter metu sakcepete.

DALL-E 3 disetel kanggo ngrevolusiokake jagad generasi teks-kanggo-gambar, lan dirancang kanggo mangerteni pituduh teks kanthi presisi sing luar biasa, njupuk nuansa lan rinci kaya sadurunge.

4. StabilityAI DreamStudio

stabilitas ai

DreamStudio nggunakake model pembelajaran Stable Diffusion kanggo nggawe gambar adhedhasar pituduh sampeyan, lan asil ndhuwur-kedudukan. Sawetara wong malah bisik-bisik yen generator iki luwih apik tinimbang DALL-E 2.

Kanggo miwiti, sampeyan mung kudu mlebu log Google kredensial akun. Sampeyan ora perlu kekacoan babagan nggawe akun kang dak senengi.

Antarmuka dhasar, nanging sampeyan duwe slider sing ngijini sampeyan kanggo munggah utawa downscale kualitas, milih jembaré lan dhuwur lan pilih carane akeh gambar sing pengin kui. Panggeser liyane ngidini sampeyan ngontrol pinten kamardikan AI wis lan carane rinci gambar ngirim.

dadi, iki sing paling murah saka kabeh generator seni AI. Sampeyan mbayar $ 10 kanggo pesawat saka kridit. Kredit iki digunakake saben generasi gambar, lan yen sampeyan nggunakake alat ing setelan dhasar, saben gambar mung bakal biaya siji sen. Upscaling lan gambar luwih gedhe biaya luwih.

Nalika sampeyan mlebu, sampeyan diwenehi Gratis regane $2, sing padha karo nganti 200 gambar.

stabilitas ai pangripta seni

Fitur StabilityAI DreamStudio

  • Miwiti langsung nggunakake mung sampeyan Google kapercayan.
  • $2 free kredit (nganti 200 gambar).
  • $ 10 saben set kridit (nganti 1,000 gambar).
  • Antarmuka sing resik lan prasaja karo panggeser kanggo nyetel ukuran, kualitas, lan jumlah gambar.
  • Panggeser skala CFG ngandhani AI carane sabenere tindakake pituduh sampeyan. Nguripake kanggo entuk asil sing luwih seragam, lan nguripake mudhun kanggo menehi AI kebebasan kreatif liyane.
  • Slider langkah ngandhani AI carane akeh langkah sing kudu ditindakake kanggo nggawe gambar sampeyan. Luwih akeh langkah sing sampeyan pilih, gambar bakal luwih rumit lan rinci. 
  • Pandhuan cepet kanggo nuntun sampeyan liwat proses lan entuk asil sing akurat.
  • Simpen gambar seni sampeyan ing folder riwayat lan ngakses kapan wae.

Aku mung nggawe siji gambar saka saben pituduhku, nanging asile apik banget.

Pug kasebut cetha lan rinci lan nalika gambar ngimpi iku cartoonish, iku ing interpretasi paling akurat supaya adoh.

stabilitas ai conto
stabilitas ai conto 2

5. warung wengi

Nightcafe ai generator seni

Yen sampeyan mung tau krungu siji generator seni AI, iku kamungkinan wis Nightcafe. Fitur menang iku sing duwe pilihan saka algoritma kanggo milih saka nalika ngasilake seni sampeyan. 

Kejabi DALL-E 2 lan Difusi Stabil, sampeyan uga bisa milih kanggo Difusi dipandu CLIP utawa VQGAN + CLIP. Sampeyan uga bisa ngowahi gambar dhewe dadi seni kanthi ngunggah. 

Sawise sampeyan wis milih kang algoritma kanggo nggunakake, sampeyan bisa nemtokake antarane gaya seni lan kualitas resolusi. Iku muni kaya akeh, nanging iku gampang banget kanggo njaluk grip karo lan sampurna kanggo wiwitan nggunakake.

Ora ana akun sing dibutuhake, lan sampeyan bisa miwiti nggawe enggal. Sampeyan diwenehake karo limang kridit kanggo free. Siji kredit padha karo siji gambar, nanging yen sampeyan pengin ngasilake pirang-pirang gambar kanthi nggunakake pituduh sing padha, sampeyan bakal entuk diskon.

Ana sawetara paket kredit sing bisa sampeyan tuku. Sing paling murah yaiku 40 kridit kanggo $7.99 lan dadi tengen nganti $ 469.99 kanggo 10,000. Sing liyane kridit sampeyan tuku, kurang saben gambar biaya.

Warung wengi

Fitur NightCafe

  • Miwiti tanpa kudu nggawe akun.
  • Lima kredit kasedhiya gratis.
  • Tuku paket kredit ekstra miwiti saka $7.99.
  • Sampeyan bisa nindakake tugas tartamtu kaya nggawe lan nerbitake gambar entuk ekstra free kridit.
  • Pilih ing antarane papat algoritma beda kanggo ngasilake seni sampeyan.
  • Upload gambar sampeyan dhewe kanggo ngasilake seni saka.
  • Pilih ing antarane sawetara gaya seni kayata foto, epik, seni pop, lan CGI.
  • Sawetara fitur canggih ngidini sampeyan ngontrol kualitas gambar, ukuran, lan rasio aspek.
  • Ngundhuh kabeh gambar bebarengan nggunakake fitur download akeh.
  • Nggawe video seni uga gambar.
  • Njupuk ing tantangan saben dinane kanggo nambah kreatifitas.
  • Tuku cetak saka karya seni sampeyan
  • Gabung aktif Komunitas Discord kanggo ngobrol babagan kabeh Nightcafe.

Aku nggunakake gaya seni Stable Diffusion lan Nightcafe kanggo ngasilake gambarku. Pugs iku luwih dinamis dibandhingake karo asil kepungkur, sanajan siji saka wong-wong mau ilang sirah!

Gambar ngimpi ternyata dadi paling atraktif saka kabeh akèh lan wis a banget aneh kualitas babagan wong-wong mau.

Tuladha seni nightcafe
Tuladha seni nightcafe 2

6. Kesenian Wombo

kesenian wombo

Yen sampeyan lagi looking for a cara cepet lan gampang kanggo nggawe NFT unik (token non-fungible), banjur Wombo minangka generator seni AI kanggo sampeyan. Sampeyan bisa uga wis krungu babagan Wombo, amarga lambe sing populer banget.syncing app.

Wombo iku beda amarga iku kasedhiya minangka app ngidini sampeyan nggawe gambar ing Go lan ing ngendi wae sing dikarepake. Lan, kanthi portabilitas, kesederhanaan. App punika Ultra-gampang kanggo nggunakake lan bisa ngasilake seni saka pituduh sing paling dhasar.

Cukup ketik pituduh sampeyan, banjur pilih saka a macem-macem gaya seni - salah sijine sing diarani "bad trip" - lan pencet "Gawe." Banjur, bakal ngasilake gambar kanthi cepet kaping pindho.

Yen sampeyan nggunakake kanggo nggawe NFT, Sampeyan bisa nyambungake Wombo menyang dompet crypto sampeyan.

Paling apik kabeh? Wombo pancen gratis! Sampeyan malah ora mbutuhake akun kanggo nggawe seni, nanging sampeyan butuh akun yen sampeyan pengin nyimpen karya seni ing app.

wombo art ai generator

Fitur Seni Wombo

  • Rampung gratis kanggo nggunakake.
  • Bisa digunakake ing desktop utawa liwat app.
  • Upload gambar sampeyan dhewe lan ngowahi dadi seni.
  • Gunakake pituduh dhasar kanggo ngasilake gambar sing nyenengake.
  • Pilih saka a macem-macem gaya seni kanggo ngatur desain sampeyan.
  • Sambungake dompet crypto sampeyan kanggo generasi NFT.
  • Gunakake gambar NFT sing ana kanggo nyampur maneh lan nggawe anyar.
  • Tuku cetakan fisik gambar sampeyan langsung saka app.

Aplikasi kasebut bisa nggawe loro gambar prayoga adhedhasar pituduhku. Aku milih gaya kartunis kanggo iki, lan asil cukup akurat.

Aku bakal ujar manawa iki paling rinci dibandhingake karo asil liyane, nanging bisa uga amarga gaya seni sing dipilih tinimbang kemampuan aplikasi kasebut.

contoh kesenian wombo
Tuladha kesenian wombo 2

7. Deep Dream Generator

generator ngimpi jero

Deep Dream wis dilatih nggunakake jaringan saraf kanthi jutaan gambar lan bisa gawé sawetara asil tenan nggumunke. Yen pilihan sampeyan yaiku ngunggah gambar supaya bisa diowahi dadi seni tinimbang nggunakake pituduh, Deep Dream minangka alat paling apik ing pasar kanggo nindakake. 

Nalika sampeyan bisa nggunakake Fitur Teks kanggo Ngimpi". lan input pituduh teks kanggo generate gambar, pilihan Deep Style lan Deep Dream apa sing arep kanggo gambar ana.

Gaya jero ngidini sampeyan ngunggah gambar banjur milih gaya seni sadurunge nggawe gambar seni anyar. Gampang banget lan menehi kemampuan kanggo ngasilake macem-macem karya seni saka siji gambar utawa foto.

Deep Dream nambah gambar sing wis ana lan ngowahi dadi gambar kaya ngimpi. Sampeyan bisa milih kanggo "mlaku luwih jero" lan nemokake dimensi anyar saka eling AI. Iku a fitur cantik kelangan.

Kanggo miwiti nggunakake Deep Dream, sampeyan kudu nyiyapake akun, nanging prosese kurang saka limang menit. Sampeyan banjur diwenehi 35 token gratis. Saben gambar nggunakake watara limang token.

Ana telung rencana sing kudu dipilih:

  • Majeng: $19/wulan (120 token energi)
  • Profesional: $39/wulan (250 token energi)
  • Ultra: $99/wulan (750 token energi)

Sing paling apik babagan rencana rega Deep Dream yaiku "ngisi ulang" wektu. 

Kanthi rencana Lanjut, sampeyan bakal entuk 12 token energi saben jam, rencana Profesional punika 18, lan rencana Ultra punika 60. Token bakal terus diisi ulang nganti tekan jumlah maksimal kanggo rencana sing sampeyan pilih.

alat generator seni deepdream

Fitur Deep Dream

  • 35 token energi diwenehake kanthi gratis nalika sampeyan nggawe akun.
  • Saben gambar nggunakake watara limang token.
  • Rencana diwiwiti saka $ 19 / wulan lan terus ngisi jumlah token sampeyan, supaya sampeyan ora entek kredit.
  • Pilih saka Teks kanggo Ngimpi generasi cepet utawa upload gambar banjur pilih Deep Style utawa Deep Dream kanggo ngowahi iku.
  • Nalika nggunakake Text to Dream, sampeyan bisa input akeh modifiers beda kayata gaya artis, kualitas, efek, lan efek fotografi kanggo nuntun AI.
  • Pilih saka a sawetara paramèter lan ukuran kualitas gambar.
  • Nalika nggunakake Deep Style, pilih saka a macem-macem gaya seni kanggo ngowahi gambar sing diunggah.
  • Gunakake Deep Dream kanggo nggawe gambar kaya ngimpi. Menyang luwih jero temokake apa sing bisa ditindakake AI.
  • Atur kabeh karya seni menyang folder.
  • Pilih kanggo nggawe karya seni umum utawa tetep pribadi.

Ndherek pituturku, iki sing digawe Deep Dream. Aku ora milih modifiers utawa gaya seni kanggo loro iki, lan aku ing AI nerjemahake pituduhku kanthi apik.

Pug wis akeh rinci apik lan bisa dadi lukisan nyata, nalika gambar ngimpi katon kaya ilustrasi buku.

conto seni deepdream
conto seni deepdream 2

8. Lintang AI

lintang

Starry AI minangka generator seni liyane digunakake utamané kanggo nggawe NFTs, lan kaya Wombo, kasedhiya minangka app. Sawise nggawe gambar, sampeyan duwe kontrol gratis babagan apa sing sampeyan lakoni. Iki tegese padha bisa digunakake kanthi lengkap kanggo proyek komersial.

Platform wis telung AI beda kanggo milih saka. Altair digunakake kanggo nggawe gambar impen lan abstrak, Orion digunakake kanggo gambar realistis, lan Argo paling apik kanggo gaya artistik lan rendering gambar produk. 

Sampeyan bisa nggawe gambar sampeyan nggunakake pesen teks utawa unggahan foto, utawa kombinasi kalorone.

Starry AI ngidini sampeyan mlebu nggunakake Google kredensial Sawise sampeyan ana ing platform, sampeyan diwenehi limang free kridit. Saben gambar biaya siji kredit. 

Sampeyan uga njaluk limang kridit free saben dina anggere sampeyan elinga mlebu lan pratelan. Iki tegese sampeyan bisa nggunakake platform kanthi gratis.

Rencana rega macem-macem uga kasedhiya lan sawetara saka $ 15.99 kanggo 40 kridit nganti $ 149.99 kanggo 1,000 kridit.

alat generator seni starryai

Fitur Starry AI

  • Lima kridit gratis nalika sampeyan miwiti, plus limang free kridit diwenehi saben dina.
  • Sampeyan bisa nggunakake platform gratis.
  • Rencana rega diwiwiti saka $ 15.99.
  • sampeyan kudu hak komersial lengkap kanggo kabeh gambar sing digawe.
  • Gumantung apa jinis asil sing dikarepake, ana telung AI beda kanggo milih antarane.
  • Pilih nggunakake a pesen teks utawa upload gambar.
  • Pilih saka a pilihan akeh gaya seni to nambah gambar sampeyan.
  • Ngganti ukuran kanvas kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.
  • Tambah jumlah iterasi sing ditindakake AI kanggo nggawe gambar sampeyan. Luwih akeh sampeyan milih, luwih rinci sampeyan bakal entuk.
  • Tumindak minangka generator NFT efektif.
  • Pilih kanggo generate siji gambar utawa sawetara gambar.

Aku kudu ngomong, Starry AI mung generator seni sing bisa tRuly nggabungake gaya Salvador Dali menyang desain pug. 

Gambar impen rada samar, lan angel dingerteni apa sing kedadeyan. Aku milih Altair AI kanggo gambar iki sanadyan, supaya asil abstrak wis samesthine.

conto seni lintang ai
conto seni lintang ai 2

Apa Arti AI?

AI seni nuduhake sembarang jinis karya seni sing wis digawe dening intelijen buatan tinimbang manungsa. Iki bisa dadi gambar, video, swara, utawa malah sing dicithak nganggo printer 3D.

Seni intelijen buatan nuduhake karya seni sing digawe liwat piranti lunak intelijen buatan.

- Wikipedia

AI nggunakake learning machine Komplek lan algoritma kanggo nemtokake apa sing dikarepake pangguna. Sing luwih spesifik pangguna karo pituduhe, luwih akurat asile.

Apa Generator Seni AI?

Generator seni AI ngidini sampeyan nggunakake intelijen buatan kanggo nggawe gambar asli lan unik. 

Generator seni AI mbantu ngowahi imajinasi dadi gambar unik sing digawe Ai lan seni sange ing detik. Kadang karo asil hilariously aneh, asring karo asil nggumunke. Kecerdasan buatan wis dadi canggih nganti saiki digunakake mlebu lan menangake juara pisanan ing lomba seni rupa.

Iki, mesthi, nyebabake akeh kontroversi. Lan, nalika juri isih ora ngerti apa seni sing digawe AI bisa diarani "seni", nanging isih menehi cara sing migunani lan nyenengake kanggo nggawe gambar ing sawetara wektu.

Ora luwih mbayar utawa nggunakake boring gambar saham. Sampeyan mung bisa nggunakake pituduh kanggo ngandhani generator apa sing dikarepake, lan sampeyan bakal langsung diwenehi sing unik.

Seni AI umume digawe saka gambar / foto sing wis ana utawa saka teks (disebut pituduh).

Bisa uga ana paramèter liyane sing bisa dipilih, kalebu gaya seni, swasana ati, utawa media seni.

Sawise sampeyan wis ngetik syarat sampeyan, AI bakal nggawe unik, seni pribadi sing bisa digunakake kanggo posters, meme, NFTs, etc. Kreativitas sampeyan mung watesan.

Cara Kita Deleng Alat Tulis AI: Metodologi Kita

Navigasi jagad alat nulis AI, kita njupuk pendekatan langsung. Tinjauan kita nyinaoni babagan gampang digunakake, kepraktisan, lan keamanan, menehi perspektif dhasar. Kita ing kene kanggo mbantu sampeyan nemokake asisten nulis AI sing cocog karo rutinitas nulis saben dina.

Kita miwiti kanthi nguji kepiye alat kasebut ngasilake konten asli. Apa bisa ngowahi gagasan dhasar dadi artikel lengkap utawa salinan iklan sing menarik? Kita kasengsem utamane babagan kreatifitas, orisinalitas, lan kepiye ngerti lan nindakake pituduh pangguna tartamtu.

Sabanjure, kita nliti cara alat kasebut nangani olahpesen merek. Penting yen alat kasebut bisa njaga swara merek sing konsisten lan netepi preferensi basa tartamtu perusahaan, apa kanggo materi marketing, laporan resmi, utawa komunikasi internal.

Banjur kita njelajah fitur potongan alat kasebut. Iki kabeh babagan efisiensi - sepira cepet pangguna bisa ngakses konten sing wis ditulis kaya deskripsi perusahaan utawa penafian hukum? Priksa manawa potongan kasebut gampang diatur lan digabungake kanthi lancar menyang alur kerja.

Bagéan penting saka review kita yaiku mriksa carane alat selaras karo guide gaya. Apa ngetrapake aturan nulis tartamtu? Carane efektif kanggo ngenali lan mbenerake kasalahan? Kita lagi nggoleki alat sing ora mung nyekel kesalahan nanging uga nyelarasake isi karo gaya unik merek.

Kene, kita ngevaluasi carane alat AI bisa nggabungake karo API lan piranti lunak liyane. Apa gampang digunakake ing Google Docs, Microsoft Word, utawa malah ing klien email? Kita uga nguji kemampuan pangguna kanggo ngontrol saran alat kasebut, ngidini keluwesan gumantung karo konteks nulis.

Pungkasan, kita fokus ing keamanan. Kita nliti kabijakan privasi data alat kasebut, tundhuk karo standar kaya GDPR, lan transparansi sakabehe babagan panggunaan data. Iki kanggo mesthekake yen data pangguna lan konten ditangani kanthi keamanan lan rahasia sing paling apik.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Lindsay Liedke

Lindsay Liedke

Lindsay punika Kepala Editor ing Website Rating, dheweke nduweni peran penting kanggo mbentuk isi situs kasebut. Dheweke mimpin tim editor lan panulis teknis khusus, fokus ing bidang kayata produktivitas, sinau online, lan nulis AI. Keahlian dheweke njamin pangiriman konten sing wicaksana lan wibawa ing lapangan sing berkembang iki.

Home » produktivitas » Generator Seni AI Top (Gratis lan Mbayar - Kanthi Conto Gambar)

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...