Apa Sampeyan kudu Ngatur Sandi karo Bitwarden? Review Fitur, Rega & Usability

in Pangguna Sandi

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Bitwarden minangka manajer sandi gratis sing gampang digunakake sing kompatibel karo macem-macem browser web, aplikasi seluler, lan situs jaringan. Yen sampeyan pengin keamanan tembung sandhi sing maksimal tanpa ngganggu memori (utawa dhompet), mula manajer sandhi gratis iki minangka alat sing pas kanggo sampeyan. Ing kajian Bitwarden iki, kita bakal nliti keamanan lan privasi manajer sandhi iki.

Saka $ 1 saben wulan

Sumber gratis & open Rencana mbayar saka $ 1 / bln

Ringkesan Tinjauan Bitwarden (TL; DR)
Rating
price
Saka $ 1 saben wulan
Rencana Gratis
Ya (nanging nuduhake file winates lan 2FA)
enkripsi
Enkripsi AES-256 bit
Login Biometrik
ID Wajah, ID Tutul ing iOS & macOS, pamaca bekas driji Android
2FA / MFA
Ya
Isi Formulir
Ya
Ngawasi Web peteng
Ya
Platform sing Didhukung
Windows macOS, Android, iOS, Linux
Auditing Sandi
Ya
Fitur Key
100% manager sandi gratis kanthi panyimpenan login tanpa wates tanpa wates. Rencana sing mbayar nawakake 2FA, TOTP, dhukungan prioritas lan 1GB panyimpenan file sing dienkripsi
Deal Saiki
Sumber gratis & open Rencana mbayar saka $ 1 / bln

Duwe masalah ngelingi sandhi? Inggih, sampeyan ora piyambak. Keamanan tembung sandhi mbutuhake kita nggawe tembung sandhi sing ora bisa dicopot, lan nalika kita lali tembung sandhi kasebut, kita ngalami alangan sing jero. 

Sawetara wong nggunakake GooglePangatur sandi, nanging aku nemokake manawa ora aman amarga sapa wae sing duwe akses menyang browser webku bisa entuk akses kanggo ndeleng sandhiku.

Banjur aku ngalih menyang Bitwarden kanggo njaga sandhi, lan aku seneng banget karo layanane. Iki minangka manajer sandhi gratis sing paling apik amarga fitur sing apik kanggo wong sing njaluk keamanan paling ketat ing aplikasi lan login. 

Nanging, ana uga kekurangan. Ing iki Review Bitwarden, Aku arep ngomong kabeh - apik lan ala.

Untung lan rugine

Proyek Bitwarden

  • 100% manager sandi gratis kanthi panyimpenan tanpa wates log mlebu tanpa wates 
  • Ngimpor sandhi saka manajer sandi liyane
  • Gampang digunakake amarga mbukak sumber
  • Nyedhiyakake MFA bebarengan karo keamanan sandhi
  • Keamanan maksimal diwenehake menyang panyimpenan file sing ndhelik
  • Akeh fitur tambahan sing kasedhiya kanthi biaya murah

Bitwarden Cons

  • Antarmuka pangguna ora cukup intuisi 
  • Fitur keamanan mung kalebu ing rencana mbayar
  • Ora apik karo dhukungan pelanggan langsung
  • Vault ora ngidini item sing disesuaikan kajaba sing wis dibangun 
  • Aplikasi desktop ora duwe akeh fitur ing versi gratis
DEAL

Sumber gratis & open Rencana mbayar saka $ 1 / bln

Saka $ 1 saben wulan

Fitur Key 

Iki minangka manajer sandhi sumber terbuka premium sing unggul liwat macem-macem fitur sing diduweni. Ing bagean iki, kita bakal njlèntrèhaké rincian fitur kasebut kanggo ngerti kepiye carane bisa nggampangake urip sampeyan.

fitur bitwarden

Ease

Akeh aplikasi open-source umume luwih rumit. Dheweke duwe kurva belajar sing luwih angel tinimbang app sing duwe sumber tertutup. Nanging, Bitwarden misuwur ing antarane aplikasi desktop open-source liyane liwat panggunaan lan pandhuan sing diwenehake kanggo pangguna. 

Tembung Sandi Master

Sampeyan bakal dijaluk nggawe sandhi master nalika sampeyan miwiti Bitwarden. Tembung sandhi iki kudu unik supaya angel ditebak sanajan nganggo pitunjuk tembung sandhi sing sampeyan nemtokake. 

Aja wani nggunakake tembung sandhi sing lemah utawa dikompromi minangka tembung sandhi utama ing kene, amarga bakal nggawe ancaman keamanan sing paling dhuwur.  

Tembung sandhi utama mung siji sing kudu dieling-eling supaya bisa mbukak kabeh aplikasi lan situs web sing ditambahake menyang kubah sandi Bitwarden, dadi tembung sandhi tengah, lan lali iki ora bakal ditindakake! 

Sampeyan bisa ngganti sandhi sawise nggawe. Cukup pindhah menyang Web Vault kanggo aplikasi Bitwarden. Deleng bar navigasi ing sisih ngisor, banjur pilih Setelan> Gulung mudhun menyang Akun> Ganti Sandhi Master. 

Ati-ati: Kanggo ngganti sandhi utama, sampeyan kudu masang sandhi lawas menyang sistem. Yen lali / kelangan sandhi lawas sampeyan, sayangé, tembung sandhi kasebut ora bakal bisa diuripake maneh. 

Sampeyan kudu mbusak akun Bitwarden lan miwiti akun anyar saka awal. Sampeyan bakal diarahake menyang pandhuan kanggo mbusak akun kanthi langsung liwat app.   

Ndhaptar Kanggo Bitwarden

Ndhaptar menyang Bitwarden iku gampang. Iki minangka titik wiwitan perjalanan sampeyan karo pangatur tembung sandhi iki. Sampeyan mung kudu ngetutake instruksi sing gampang.

bitwarden mlebu

Ana telung cara sing bisa dituju. Mlebu pilihan kanggo pangguna sing wis duwe akun, ing ndaftar pilihan kanggo pangguna anyar. 

Lan mlebu perusahaan opsi kanggo karyawan sing makarya bebarengan ing organisasi – ing kasus iki, sampeyan ora perlu nggawe sandhi dhewe, nanging sampeyan kudu ndarbeni tembung sandhi saka kanca-kanca kanggo entuk akses menyang kubah perusahaan. 

Bitwarden bakal njaluk sampeyan nggawe sandhi unik (alias sandhi utama). Sampeyan ora bisa mlebu liwat akun liyane. 

Bitwarden duwe gerbang mandiri, sing mbukak akun sampeyan lan njamin sampeyan bisa nggunakake sandhi siji iki kanggo mlebu menyang kabeh situs, browser, lan aplikasi liyane sing ditambahake menyang Bitwarden Vault.

Ndhaptar nganggo telpon minangka cara paling gampang kanggo nggarap manager sandhi iki. Sawise sampeyan mlebu nganggo alamat email lan nyetel sandhi utama kanggo nggawe Bitwarden, njupuk aplikasi saka telpon menyang desktop dadi gampang.

Sampeyan mung kudu mlebu ing kothak mlebu sing disambung karo alamat email sing gegandhengan lan klik pesen sing ditampa saka Bitwarden. Saka iku, tindakake pandhuan kanggo njaluk app ing desktop tanpa alangan ekstra. Sampeyan pancene mung sawetara klik. 

Iki email sing bakal ditampa, mung klik ing kothak mlebu biru, lan sampeyan bakal duwe manager sandi aktif ing desktop. 

Kanggo pengalaman pangguna sing luwih lancar, bukak menyang app store, telusuran ekstensi Bitwarden banjur tambahi browser. Kanthi ekstensi, sampeyan bisa entuk akses menyang manajer tembung sandhi kanthi luwih gampang. 

Ing aplikasi desktop, sampeyan bakal diwenehake karo sawetara formulir sing ngenalake sampeyan babagan cara app. Bakal ana informasi babagan hubungan antara tembung sandhi lan URL / domain, lsp. 

Bitwarden duwe filter kanggo jeneng domain tartamtu sing katon teduh. Kanggo ngindhari phishing, Bitwarden ngidini sampeyan milih domain sing kudu diindhari supaya tembung sandhi lan akun sing diamanake aman.  

Frasa Sidik Jari

Yen sampeyan mbukak Setelan, sampeyan bakal weruh ukara sidik jari. Klik ing kono, lan sampeyan bakal diwenehi 5 tembung acak sing di-hyphenated. 5 tembung kasebut permanen ditugasake ing akun sampeyan lan bakal katon ing siji urutan tartamtu.   

Ukara bekas driji katon kaya iki: meja-singa-menteri-botol-violet 

Pangatur tembung sandhi nggunakake frasa kaya kanggo nambah keamanan sampeyan. Iki nggawe identitas unik kanggo akun sampeyan. Sampeyan bisa uga kudu nggunakake aplikasi kasebut kanggo verifikasi akun nalika operasi kompromi keamanan bisa ditindakake. Iki langkah ekstra kanggo nutupi akun sampeyan saka ancaman ing tengah nalika nindakake kegiatan kaya nuduhake.    

Cukup aman kanggo nuduhake frasa bekas driji nalika dijaluk. Nyatane, sampeyan bakal dijaluk khusus kanggo frasa bekas driji nalika sampeyan nambahake pangguna menyang akun perusahaan Bitwarden. Yen cocog karo pangguna pungkasan, sampeyan bakal diidini gabung.  

Frasa sidik jari nggawe sensor sing luwih kenceng kanggo enkripsi end-to-end kedadeyan tanpa dirusak ing jalur kasebut.  

Wide Range kanggo Kompatibilitas

Sampeyan bakal entuk Bitwarden ing telung versi - versi app, desktop, lan browser.  

Antarane, sing paling gampang lan paling gampang digunakake yaiku versi aplikasi web. Iki nduweni keluwesan lan aksesibilitas sing adoh banget. 

Sampeyan ora perlu nginstal aplikasi ing desktop kanggo nggunakake versi web, nanging sampeyan bakal duwe akses menyang kabeh fitur, kalebu 2FA, alat organisasi, laporan, lsp. 

Saliyane, ana versi desktop lan versi browser. Kalorone duwe fitur utama kayata nggawe kata sandi, lan ngaktifake tembung sandhi.  

Bitwarden bisa digunakake kanthi apik karo operator Windows, macOS, Android, lan Linux. Uga bisa digunakake karo browser kayata Opera, Chrome, ChromeOS, Firefox, Safari, Edge, Internet Explorer lan Firefox. 

Manajemen Sandi

Manajemen sandhi minangka fitur utama Bitwarden. Dadi pangguna gratis lan premium entuk entuk manfaat lengkap. Mangkene carane sampeyan nindakake. 

Nambahake / ngimpor sandhi

Sampeyan bisa nambah item (akun lan sandhi) anyar menyang Kolong kanthi nggunakake versi web lan versi aplikasi seluler pangatur tembung sandhi iki. Ing pojok tengen ndhuwur antarmuka, sampeyan bakal weruh a. Klik ing kono, lan sampeyan bakal weruh formulir kaya iki. Isi karo informasi sing relevan, banjur simpen input sampeyan. 

Tambahake kabeh akun menyang Vault. Sampeyan uga bisa nambah barang ing kene kanthi ngeklik menu tarik-mudhun ing ngisor iki 'Apa jinis barang iki?' lan tambahake apa sing sampeyan butuhake. Pilihan liyane yaiku - kertu, identitas, lan cathetan aman.  

Nggawe Sandhi

Tembung sandhi sing bisa diprediksi, lemah, lan digunakake maneh minangka tanggung jawab sing beresiko dhuwur. Nanging kanthi bantuan Bitwarden, sampeyan ora kudu ngupayakake gaweyan gedhe kanggo nggawe sandhi master sing ora bisa dilalekake. Mbutuhake nul gaweyan kanggo nggunakake generator sandi aman kanggo teka munggah karo sandhi ketat sing rampung acak. 

Kanggo entuk akses menyang generator sandhi, ketik Bitwarden liwat aplikasi seluler utawa ekstensi browser. Klik ing Generator kanggo nggawe sandhi anyar sing pancen ora bisa dipratelakake amarga acak. 

Pilihan sing bisa disetel padha karo manajer kata kunci sing mbayar lan versi gratis. Coba gunakake - ganti dawa sandhi standar, gunakake tombol ngalih kanggo ngaktifake / mateni karakter tartamtu, apa wae sing dikarepake. 

Lan aja kuwatir ngelingi tembung sandhi edan sing digawe amarga Bitwarden bakal disimpen ing Vault kanggo sampeyan.  

bitwarden generator sandi

Isi Formulir

Kanthi Bitwarden, sampeyan ora mung ngisi sandhi kanthi otomatis, nanging uga bisa ngisi formulir! 

Nanging ayo kita sebutake yen sanajan ngisi formulir minangka fitur gratis, nanging ora kasedhiya ing kabeh versi Bitwarden. Sampeyan bisa nggunakake ngisi formulir mung liwat ekstensi browser app iki. 

Warta sing nyenengake yaiku ngisi formulir bakal nambah luwih gampang ing urip sampeyan amarga kepiye bisa lancar. Gawe transaksi online dadi luwih gampang kanthi nggunakake Bitwarden kanggo log in informasi saka kertu lan identitas nalika nggawe akun anyar ing platform anyar, nindakake transaksi, lan liya-liyane. 

Sandhi Isi Auto

Aktifake IsiOtomatis kanthi mbukak setelan telpon. Sawise diaktifake, Bitwarden bakal ngisi sandhi sing disimpen kanggo sampeyan. Ora perlu ngetik yen kudu diisi otomatis ing ekstensi browser.

Kita seneng karo fitur iki amarga nggawe login kita gampang. Coba metu! Iki minangka salah sawijining fitur utama manajer sandhi sing apik iki.

Ing telpon, pindhah menyang Setelan > Sandi > Isi Otomatis Sandi. Priksa manawa Autofill Sands diaktifake. Banjur klik Bitwarden kanggo ngaktifake Isi Otomatis Bitwarden kanggo mbantu sampeyan. Sampeyan bakal entuk pop-up kaya iki: 

Keamanan lan Privacy

Umume manajer tembung sandhi nggunakake enkripsi sing padha kanggo data lan sandhi. Nanging pangatur sandhi Bitwarden beda.

Arsitektur Kawruh Nol

Ing aplikasi kriptografi, nol-ilmu minangka salah sawijining sistem keamanan sing paling canggih. Iki digunakake ing macem-macem bidang ilmu nuklir sing apik banget kanggo nglindhungi transaksi liwat jaringan pamblokiran. 

Iki minangka cara enkripsi sing nggawe manawa ora ana panyedhiya layanan sing ngerti data apa sing disimpen utawa ditransfer liwat server Bitwarden. Iki nggawe saluran sing aman kanggo kabeh informasi sensitif sampeyan, saengga peretas ora bisa ngontrol akun sampeyan. 

Nanging, manajer tembung sandhi tanpa pengetahuan iki duwe siji kekurangan - yen sampeyan nganggep. 

Amarga ora ngidini panyimpenan data ing tingkat tengah, yen sampeyan kelangan utawa lali sandhi unik, mula ora ana cara kanggo mbalekake. Sampeyan ora bisa entuk akses menyang Vault kanthi cara apa wae tanpa sandhi. Yen sampeyan lali sandi iki, sampeyan bakal dikunci metu saka akun lan kudu mbusak. 

Sandi Hashing

Saben pesen sing sampeyan kirim lan nampa duwe kode sing unik. Nggawe sandhi utawa kode tegese ngacak-acak supaya bisa acak lan ora bisa diwaca kabeh. 

Bitwarden nggunakake teknologi enkripsi kanggo nggunakake kode kanggo saben pesen / data, dadi dadi set digit lan huruf acak sadurunge dikirim menyang server. Ora ana cara praktis kanggo mbalikke data sing dirusak tanpa sandhi utama.  

Akeh wong ujar manawa telusuran kekuwatan bisa mbukak kombinasi kode sing bisa uga mbantu nyusun data. Nanging, iki ora bisa ditindakake karo Bitwarden amarga enkripsi AES-CBC lan PBKDF2 SHA-256 sing kuat sing njaga gerbang kasebut. 

ENEE AES-CBC 256-enkripsi Enkripsi

AES-CBC dianggep ora bisa dipecahke sanajan digoleki kekuwatan. Bitwarden nggunakake teknologi kanggo nglindhungi informasi ing Kolong. Iki minangka sistem kriptografi standar sing digunakake ing level pamrentah kanggo ngamanake data sing paling langka. 

Dawa kunci AES yaiku 256 bit. 14 babak transformasi ing 256 bit nggawe macem-macem ciphertext sing meh mokal bisa ditebak. Mula, dadi tahan uga kanggo kekuwatan. 

Kanggo mbalikke transformasi gedhe ing ciphertext lan nggawe teks bisa diwaca kanggo pangguna pungkasan, dibutuhake tembung sandhi sing unik. Mangkene enkripsi end-to-end iki nglindhungi data sajrone transit. Nalika ngaso, data tetep bakal dielingi nganti dilebokake sandhi kanggo mbukak kunci supaya teks ora dikonfigurasi. 

PBKDF2 - Decrypts Pesen Enkripsi kanthi Nggunakake Sandi Master Sampeyan

Bitwarden nggunakake fungsi hash siji-arah kanggo ngamanake pesen sing dienkripsi kaping pindho sadurunge disimpen ing database. PBKDF2 banjur nggunakake iterasi saka mburi panrima lan gabung karo iterasi ing server Bitwarden supaya bisa mbukak pesen liwat kunci organisasi unik sing dituduhake liwat RSA 2048. 

Lan amarga fungsi hash siji-pesen ing pesen kasebut, pesen kasebut ora bisa dibalekake utawa retak dening piranti lunak pihak katelu. Ora ana cara liya kanggo ndhelik pesen liwat PBKDF2 kajaba nggunakake sandhi unik. 

MFA / 2FA

Otentikasi 2FA utawa rong faktor minangka metode pemulihan sing njamin keamanan akun sampeyan sanajan tembung sandhi unik sampeyan bocor. 

Bitwarden menehi limang pilihan ing 2FA. Loro opsi kasebut kasedhiya ing tingkat gratis Bitwarden - aplikasi authenticator lan verifikasi email. Telu liyane mung kasedhiya kanggo pangguna premium. 

Dadi, opsi 2FA premium yaiku Yubikey OTP Security Key, Duo, lan FIDO2 WebAuthn. Kanggo nemokake opsi kasebut, bukak menyang versi web Bitwarden. Saka ing kana, bukak Setelan> Login Loro Langkah banjur tindakake pandhuan. 

Disaranake sampeyan ngaktifake 2FA amarga bakal ngencengi parameter keamanan.  

Kepatuhan Keamanan

Fungsi utama Bitwarden yaiku nglindhungi data lan privasi. Supaya Bitwarden entuk idin kanggo takon lan nyimpen data, sampeyan kudu tundhuk karo sawetara aturan standar sing ditemtokake industri.

Ngatur GDPR

Kepatuhan GDPR minangka salah sawijining clearances sing paling penting sing kudu diduweni kabeh manajer sandhi sadurunge miwiti operasi. Iki minangka set struktur hukum sing nemtokake pedoman tumindak nglumpukake lan ngolah data sing alus kasebut saka wong-wong ing Uni Eropa. 

Bitwarden uga tundhuk karo SCC UE, sing njamin data sampeyan bakal dilindhungi sanajan ora ana ing EEA lan saka yurisdiksi GDPR. Sejatine, iki tegese bakal nglindhungi data sampeyan ing negara-negara UE lan non-EU kanthi bebarengan. 

Bebarengan karo kepatuhan GDPR, Bitwarden uga nduweni kepatuhan HIPAA, Shield Privasi karo Kerangka Kerja Uni Eropa-AS lan Swiss-AS, lan CCPA. 

Sawetara pangguna pihak katelu wis diaudit jaringan open-source Bitwarden ing tes keamanan lan penetrasi, lan uga wis ana sawetara audit keamanan lan analisis kriptografi. 

Kabeh temuan wis nuduhake keamanan Bitwarden minangka manajer tembung sandhi, mula sampeyan bisa nggunakake panggunaan kanggo mindhah kabeh informasi sing alus.

Nuduhake lan Kolaborasi

Kanggo nuduhake aman lan kolaborasi aman karo tim lan individu liyane, gunakake Bitwarden Send. Fitur iki kasedhiya ing versi app sing gratis, nanging versi sing mbayar bakal ngidini sampeyan nuduhake sandhi karo pamirsa sing luwih gedhe. 

Sampeyan bisa nuduhake file sing dilindhungi sandhi, informasi tagihan, lan dokumen bisnis tanpa kompromi enkripsi kasebut. Kauntungan liyane saka Bitwarden Send yaiku sampeyan bisa ngatur fitur kanggo nggabungake paramèter eksternal. 

Kajaba iku, sampeyan bisa ngontrol manawa file sing dienggo dibusak, kadaluwarsa, utawa dipateni sawise wektu tartamtu. Sampeyan uga bisa milih nomer wong sing bakal duwe akses menyang file sing dituduhake. 

Kajaba iku, sampeyan bisa nyelehake sandhi sauntara anyar ing file sing dipilih supaya ora bisa diakses saben anggota tim.    

Yen sampeyan klien Bitwarden, sampeyan bisa nggunakake Bitwarden Send kanggo entuk kabeh kaluwihan. Kasedhiya ing ekstensi browser, kubah web, lan uga liwat CLI.

Rencana gratis vs Premium

Ana rong kategori dhasar ing jinis akun. Salah sijine yaiku pribadi, lan liyane yaiku profesional. Ing kategori pribadi, ana rong jinis - akun individu lan kulawarga (bareng). Ing kategori bisnis, ana telung jinis akun - individu, tim, lan perusahaan. 

Sampeyan bisa ngupayakake uji coba ing pirang-pirang jinis akun Bitwarden, nanging ora kanggo kabeh. Kanggo sinau kanthi luwih rinci, waca ing ngisor iki.

Bitwarden Pribadi

Bitwarden Gratis

Fitur utama alat kasedhiya kanggo pangguna gratis. Sampeyan bakal entuk keamanan maksimum, iku mesthi. Sawetara fitur gratis liyane yaiku login tanpa wates, panyimpenan sandhi tanpa wates, panyimpenan identitas tanpa wates, kertu, cathetan, akses menyang Bitwarden liwat piranti liyane, lan alat generasi sandhi sing migunani banget. 

Bitwarden Premium

Pangguna premium, ing tangan liyane, entuk luwih akeh. Ana rong jinis akun pangguna premium - sing siji Premium Individual, lan liyane kanggo Kulawarga. 

Loro akun premium bakal duwe fitur sing padha, nanging siji-sijine aspek khusus babagan akun Keluarga yaiku ngidini sampeyan nuduhake data karo 5 anggota liyane. Ing babagan fitur, sampeyan bakal entuk kabeh sing bakal diduweni pangguna gratis, lan liya-liyane. Keuntungan tambahan sing bakal sampeyan lakoni yaiku keamanan 2FA, TOTP, akses darurat, lan lampiran file ing panyimpenan sing dienkripsi. 

Kaloro jinis pangguna Bitwarden premium kudu mbayar tahunan.

Bisnis Bitwarden

Bisnis Bitwarden digawe khusus kanggo digunakake para profesional. 

Ana telung jinis akun Bitwarden Business - gratis, tim, lan perusahaan. 

Bisnis Bitwarden Gratis

Ing jinis akun iki, sampeyan bakal entuk mupangat sing padha karo akun pribadi Bitwarden gratis. Nanging supaya bisa dadi fungsi kanggo organisasi sampeyan, fitur tambahan wis ditambahake supaya sampeyan bisa nuduhake data karo wong liya saka organisasi sampeyan. 

Tim Bitwarden

Akun tim ora gratis. Iki minangka akun premium, lan ora kaget, bakal duwe kabeh fitur sing ana ing akun premium. Bentenipun mung ngidini pangguna Bitwarden tanpa wates dadi siji akun sing saben pangguna dikenani biaya kanthi kapisah. 

Uga, amarga akun bisnis, duwe tambahan khusus kaya API kanggo manajemen acara, lan ngangkut barang supaya bisa mbantu manajemen tim. 

Perusahaan Bitwarden

Jenis akun iki padha karo akun Tim Bitwarden. Kasedhiya sawetara fitur tambahan kanggo kolaborasi karo perusahaan, kayata Otentikasi SSO, Pelaksanaane kebijakan, opsi hosting dhewe, lsp. 

NB: Ing akun bisnis Bitwarden premium, tagihan kasebut bisa dibayar saben wulan utawa tahunan.

Tambahan

Login Biometrik

Siji bab sing apik babagan nglebokake kredensial login Bitwarden yaiku kanthi otomatis entuk login biometrik sing wis aktif ing piranti sampeyan. 

Contone, umpamane telpon sampeyan duwe pangenalan pasuryan. Ing kasus kasebut, Bitwarden bakal kanthi otomatis sync karo tembung sandhi master sampeyan supaya sampeyan ora kudu ngetik sandhi master nalika sampeyan ngetik Bitwarden Vault. 

Pangenalan pasuryan / pangenalan bekas driji sing duwe synced karo sandhi master sampeyan bakal siap mbukak app kanggo sampeyan.  

Laporan Kesehatan Vault

Iki minangka fitur Bitwarden sing migunani banget sing mriksa status keamanan sampeyan. Nanging, iku ora kanggo versi free; iku mung kasedhiya ing versi mbayar.

Kanggo entuk laporan kesehatan kubah, bukak Vault> Tools> Reports. 

Sampeyan bakal entuk sawetara jinis laporan ing kene. Ayo dirembug kanthi rinci. 

Laporake Sandi sing Diekspos

Sing siji iki bakal menehi katrangan manawa sandhi sampeyan didol ing web sing peteng utawa kena ing pelanggaran data. 

Laporan Sandhi sing Dienggo Maneh

Nggunakake sandhi sing padha kanggo macem-macem platform bisa menehi kompromi keamanan akun sampeyan. Dadi, laporan iki bakal mriksa sandhi sampeyan lan menehi katrangan manawa sandhi apa wae wis digunakake kaping pirang-pirang utawa ora. 

Tandha Lemah Lemah

Kabeh sandhi sampeyan bakal dicenthang. Sampeyan bakal dikabari yen sampeyan duwe sandhi sing kompromi ing Vault. Yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal dijaluk nggawe sandhi saka awal lan ngganti sandhi sing ringkih.

Laporan ing situs web sing ora dijamin

Iki bakal menehi sampeyan ngerti yen sampeyan ngunjungi, ndhaptar, utawa mlebu menyang situs web sing durung diverifikasi. 

Laporan 2FA

Laporan iki bakal menehi ngerti apa 2FA sing sampeyan lakoni wis mlaku kanthi bener. 

Laporan Pelanggaran Data

Iki minangka mriksa umum lan bakal menehi ngerti manawa ana data (tembung sandhi, file, identitas, lsp) sing dilanggar.

Rencana & Harga

Sampeyan bisa nggunakake Bitwarden Gratis kanggo wektu tanpa wates. Yen sampeyan wareg karo fitur winates sing kasedhiya, sampeyan bakal nindakake. Nanging, sampeyan bisa nganyarke kapan wae. 

Sadurunge nganyari versi mbayar, sampeyan bisa nyoba nyoba kanggo kabeh akun premium kajaba akun individu premium. Dadi, periode uji coba kasedhiya kanggo kulawarga premium, tim premium, lan perusahaan premium kanthi durasi 7 dina total.

fiturGratis PribadiSingle TunggalKulawarga Premium
Jumlah pangguna1 max1 max6 max
Panyimpenan Aman kanggo Login, Identitas, Kertu, Cathetan Unlimited Unlimited Unlimited 
Pangguna Sandi YaYaYa
Ekspor Enkripsi YaYaYa
2FALiwat app / email Liwat app / email, Yubikey, FIDO2, Duo  Liwat app / email, Yubikey, FIDO2, Duo
Duo kanggo Organisasi 
Lampiran kanggo File Enkripsi 1 GB 1 GB kanggo saben pangguna + 1 GB kanggo dituduhake 
Nuduhake Data Unlimited 
TOTP-YaYa
Log Acara -
Akses API ---
SSO Login --
Kebijakan Perusahaan 
Sandi Admin Reset 
Self Hosting 
Tandhingan Tahunan $ 10 / pangguna $ 40 / pangguna 
Price saben wulan
fiturBisnis GratisBisnis Premium (Tim)Bisnis Premium (Perusahaan)
Jumlah pangguna2 max1- tanpa wates 1 - tanpa wates 
Panyimpenan Aman kanggo Login, Identitas, Kertu, Cathetan Unlimited Unlimited Unlimited 
Pangguna Sandi YaYaYa
Ekspor Enkripsi YaYaYa
2FALiwat app / email, Yubikey, FIDO2Liwat app / email, Yubikey, FIDO2Liwat app / email, Yubikey, FIDO2
Duo kanggo Organisasi YaYa 
Lampiran kanggo File Enkripsi 1 GB kanggo saben pangguna + 1 GB kanggo dituduhake 1 GB kanggo saben pangguna + 1 GB kanggo dituduhake 
Nuduhake Data Unlimited Unlimited Unlimited 
TOTPYaYa
Log Acara -Ya Ya
Akses API -YaYa
SSO Login --Ya 
Kebijakan Perusahaan Ya 
Sandi Admin Reset Ya 
Self Hosting 
Tandhingan Tahunan$ 3 / pangguna / wulan $ 5 / pangguna / wulan
Price saben wulan -$ 4 / pangguna / wulan$ 6 / pangguna / wulan

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Bitwarden minangka manajer tembung sandhi paling apik ing kutha kanthi undakan gratis lan mbayar. Sampeyan bisa nggawe sandhi anyar lan ndhelik sandhi lawas kanthi aman ing kene. Kasedhiya lintas platform saka aplikasi iki ndadekake bisa diakses kanthi gampang kanggo pangguna ing saindenging jagad.

Pangatur Sandi Bitwarden

Bitwarden nggampangake bisnis lan individu nggawe, nyimpen, lan nuduhake sandhi kanthi aman saka lokasi, browser, utawa piranti apa wae.

  • Ngasilake tembung sandhi sing kuat lan unik kanthi otomatis.
  • Piranti lunak open-source kanthi enkripsi kelas militer.
  • Laporan tembung sandhi sing lemah lan digunakake maneh, lan laporan kanggo tembung sandhi sing katon / dilanggar.
  • Rencana gratis; rencana mbayar miwiti ing $ 10 / taun.

Versi mbayar app menehi sampeyan luwih akeh tinimbang proteksi sandhi, nanging rencana gratis Bitwarden uga ora ala. Kabeh fitur inti Bitwarden kasedhiya ing tingkat gratis supaya sampeyan bisa entuk manfaat lengkap saka keamanan sing paling dhuwur. 

Nggunakake rong cara enkripsi sing beda kanggo ndhelik sandhi lan data kanthi individual supaya bisa nggampangake keamanan kabeh informasi sensitif sampeyan. 

Kanthi enggo bareng tembung sandhi lan sistem kolaborasi Bitwarden, sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake sandhi sementara menyang file penting lan dikirim. Tembung sandhi permanen sampeyan ora bakal dikompromi kanthi cara iki, nanging enggo bareng lan mbatesi tembung sandhi isih bisa ditindakake.

Apa sampeyan kudu luwih aman ing level individu utawa ing level profesional, Bitwarden bakal menehi dhukungan sing cukup. Dadi coba app lan nyingkirake kabeh tekanan online kanggo jangka panjang.

Dandan & Update paling anyar

Bitwarden setya ningkatake urip digital kanthi terus-terusan nganyarke lan fitur-fitur canggih lan nyedhiyakake manajemen sandi lan keamanan sing luar biasa kanggo pangguna. Mangkene sawetara nganyari paling anyar (mumpung Juli 2024):

  • Enterprise Self-hosting kanggo Rahasia Manager: Bitwarden saiki nawakake hosting mandiri kanggo perusahaan, ngidini kontrol luwih gedhe babagan lingkungan manajemen rahasia lan data.
  • Manajer Rahasia Enkripsi End-to-End: Manajer Rahasia Bitwarden, cocok kanggo IT, DevOps, lan tim pangembangan, saiki umume kasedhiya, nggampangake panyimpenan, manajemen, lan nuduhake rahasia kanthi aman.
  • Dhasar Keamanan sing Ditingkatake lan Enkripsi Multifaktor: Bitwarden nandheske pentinge keamanan vault kanthi pirang-pirang lapisan enkripsi, ing awan lan ing piranti.
  • Integrasi Alias ​​Email: Bitwarden wis nggabungake karo SimpleLogin, Anonaddy, lan Firefox Relay, ngidini pangguna nggunakake alias email sing beda kanggo saben login kanggo privasi lan keamanan sing luwih apik.
  • Email Alias ​​Generation karo Fastmail: Integrasi karo Fastmail mbisakake pangguna kanggo nggawe anyar email masked langsung saka generator jeneng pangguna Bitwarden.
  • Dhukungan Kunci Keamanan FIDO2 kanggo Seluler: FIDO2 minangka wangun login rong langkah saiki diaktifake kanggo klien seluler Bitwarden.
  • Teknologi Otentikasi Tanpa Sandi: Bitwarden maju menyang otentikasi tanpa sandi, ngembangake teknologi anyar kanggo pengalaman tanpa sandi lengkap.
  • URL Item Vault sing bisa disambung: Pangguna saiki bisa nyambung langsung menyang item ing brankas web liwat URL, simplifying rekaman lan nuduhake.

Carane Kita Nguji Pangurus Sandi: Metodologi Kita

Nalika kita nyoba manajer sandi, kita miwiti saka wiwitan, kaya sing ditindakake pangguna.

Langkah pisanan yaiku tuku rencana. Proses iki penting banget amarga menehi kita sekilas babagan pilihan pembayaran, gampang transaksi, lan biaya sing didhelikake utawa upsells sing ora dikarepake sing bisa uga pengin.

Sabanjure, kita ndownload manajer sandhi. Ing kene, kita menehi perhatian marang rincian praktis kaya ukuran file undhuhan lan ruang panyimpenan sing dibutuhake ing sistem kita. Aspek kasebut bisa uga cukup nyritakake babagan efisiensi piranti lunak lan ramah pangguna.

Tahap instalasi lan persiyapan sabanjure. Kita nginstal manager sandi ing macem-macem sistem lan browser kanggo sak tenane netepake kompatibilitas lan ease saka nggunakake. Bagean kritis saka proses iki yaiku ngevaluasi nggawe tembung sandhi master - penting kanggo keamanan data pangguna.

Keamanan lan enkripsi minangka inti saka metodologi tes kita. Kita nliti standar enkripsi sing digunakake dening manajer sandi, protokol enkripsi, arsitektur zero-knowledge, lan kekokohan opsi otentikasi loro-faktor utawa multi-faktor. Kita uga netepake kasedhiyan lan efektifitas opsi pemulihan akun.

We rigorously nyoba fitur inti kaya panyimpenan sandi, isi otomatis lan kemampuan nyimpen otomatis, generasi sandi, lan fitur enggo barengs. Iki minangka dhasar kanggo panggunaan saben dina saka manajer sandhi lan kudu bisa digunakake kanthi sampurna.

Fitur tambahan uga diuji. Kita ndeleng prekara kaya ngawasi web peteng, audit keamanan, panyimpenan file sing dienkripsi, pangowahan tembung sandhi otomatis, lan VPN terpadu.. Tujuan kita yaiku kanggo nemtokake manawa fitur-fitur kasebut bener-bener nambah nilai lan nambah keamanan utawa produktivitas.

Rega minangka faktor kritis ing review kita. Kita nganalisa biaya saben paket, nimbang karo fitur sing ditawakake lan mbandhingake karo pesaing. Kita uga nimbang sembarang diskon kasedhiya utawa tawaran khusus.

Akhire, kita ngira-ngira dhukungan pelanggan lan kabijakan mbalekaken. Kita nyoba saben saluran dhukungan sing kasedhiya lan njaluk mbalekaken kanggo ndeleng kepiye responsif lan mbiyantu perusahaan kasebut. Iki menehi kita wawasan babagan linuwih sakabèhé lan kualitas layanan pelanggan saka manajer sandi.

Liwat pendekatan sing komprehensif iki, kita duwe tujuan kanggo menehi evaluasi sing jelas lan lengkap kanggo saben manajer tembung sandhi, menehi wawasan sing mbantu pangguna kaya sampeyan nggawe keputusan sing tepat.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

DEAL

Sumber gratis & open Rencana mbayar saka $ 1 / bln

Saka $ 1 saben wulan

Opo

Bitwarden

Pelanggan mikir

Pangatur tembung sandhi gratis paling apik!

Januari 4, 2024

Bitwarden minangka conto apa sing kudu dadi manajer sandi sing didorong komunitas. Sifat open-source lan nganyari terus-terusan, kayata hosting mandiri perusahaan lan manajemen rahasia enkripsi end-to-end, nuduhake komitmen kanggo transparansi lan pemberdayaan pangguna. Kemampuan kanggo nggawe lapangan khusus kanthi gampang lan fitur 2FA sing kuwat nuduhake pangerten Bitwarden babagan kabutuhan pangguna. Iki minangka gabungan sampurna saka kesederhanaan, keamanan, lan keluwesan, dadi pilihan sing cocog kanggo pangguna lan organisasi individu sing golek solusi manajemen sandi sing dipercaya.

Avatar kanggo S Larson
S Larson

Pangatur tembung sandhi paling apik

Muga 17, 2022

Iki minangka salah sawijining manajer sandi paling apik ing pasar. Nanging aku duwe sawetara masalah ing ngendi sandi sandi sisih klien mandheg decrypting. Nalika sepisanan kedadeyan, atiku kesusu lan aku cepet-cepet mriksa apa sandhiku wis curropted utawa apa wae… Nanging matur nuwun, iki mung kesalahan sing kedadeyan ing sisih klien yen komputer sampeyan nabrak nalika nggunakake Bitwarden. Lan iku bisa didandani dening mung metu lan bali. Liyane saka iku, Aku ora duwe ala kanggo ngomong bab manager sandi iki.

Avatar kanggo Sarnai
Sarnai

Gratis lan apik

April 14, 2022

Bitwarden gratis lan mbukak-sumber. Iku luwih aman tinimbang manager sandi liyane aku wis digunakake ing sasi. Sisih paling apik babagan Bitwarden yaiku nawakake kabeh fitur sing paling apik kanthi gratis. Sampeyan ora ne. Iki minangka salah sawijining manajer sandi paling apik ing pasar. Nanging aku duwe sawetara masalah ing ngendi sandhi sisih klienku mandheg dekripsi. Nalika sepisanan kedadeyan, atiku kesusu lan aku cepet-cepet mriksa apa sandhiku wis curropted utawa liya-liyane… Nanging matur nuwun, iki mung kesalahan sing kedadeyan ing sisih klien yen komputer sampeyan nabrak nalika nggunakake Bitwarden. Lan bisa didandani kanthi mung metu lan bali. Liyane saka iku, aku ora duwe apa-apa ala kanggo ngomong bab manager.ed sandi iki kanggo input informasi kertu kredit kanggo nyoba. Sampeyan bisa nyoba kabeh fitur kanthi gratis lan ora ana watesan babagan jumlah piranti sing bisa digunakake sync gratis. Aku wis dadi pangguna mbayar suwene 7-8 wulan kepungkur. Iki minangka manajer sandhi sing paling apik ing pasar. Aku banget nyaranake manager sandi otomatis iki.

Avatar kanggo Heraclius
Heraclius

Nyimpen sandi

Maret 2, 2022

Minangka pangembang web, aku ngerti sepira pentinge tembung sandhi sing kuwat. Aku pindhah menyang Bitwarden taun kepungkur sawise 2 taun nggunakake LastPass. Aku ana ing rencana LastPass premium lan tansah nemoni masalah ngisi otomatis. Kanthi Bitwarden, aku durung weruh bug ngisi otomatis sajrone wektu iki. Iku uga cepet banget lan aman. Iku encrypts kabeh sandhi karo master sandi. Sisih paling apik yaiku gratis lan mung mbutuhake rencana mbayar kanggo sawetara fitur premium sing umume ora dibutuhake. Rencana gratis Bitwarden dadi luwih apik tinimbang LastPass.

Avatar kanggo Alice Donnel
Alice Donnel

Mung ngimbangi samubarang

Oktober 2, 2021

Pengalamanku karo Bitwarden nggawe aku nulis review ing kene. Kanggo siji, iku banget terjangkau. Uga duwe rencana gratis. Banjur, akeh fitur sing kudu dipikirake. Keprigelanku mung ing kene yaiku fitur keamanan ora kalebu ing rencana gratis. Salajengipun, rencana gratis mung kanggo pangguna siji. Dhukungan pelanggan minangka masalah liyane.

Avatar kanggo Shane Blake
Shane Blake

Pros / Cons

September 30, 2021

Bitwarden cukup netral ngelingi pro lan kontra. Saka prekara sing apik ing Bitwarden, dhukungan pelanggan sing kurang apik lan fitur keamanan mung kalebu rencana sing dibayar. Siji liyane yaiku yen kelangan sandhi master nggawe angel ngakses kubah Bitwarden.

Avatar kanggo Xavier R
Xavier R

Kirim Review

Cathetan Suku

  1. Dashlane - Rencana https://www.dashlane.com/plans
  2. Dashlane - Aku ora bisa log in menyang akunku https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/202698981-I-can-t-log-in-to-my-Dashlane-account-I-may-have-forgotten-my-Master-Password
  3. Pambuka fitur darurat https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360008918919-Introduction-to-the-Emergency-feature
  4. Dashlane - FAQ Pemantauan Web Gelap https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/360000230240-Dark-Web-Monitoring-FAQ
  5. Dashlane - Fitur https://www.dashlane.com/features

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Nuduhake ...