Alternatif HubSpot paling apik

in Cathetan, Pemasaran Online

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

HubSpot minangka platform sing apik kanggo otomatisasi pemasaran mlebu - nanging versi gratise ora dilengkapi otomatisasi. Kene sawetara saka alternatif HubSpot paling apik ⇣ saiki. sing nawakake luwih / fitur sing luwih apik lan / utawa ing rega sing luwih murah.

Dadi, apa sampeyan kudu mikir nggunakake pesaing HubSpot?

amarga HubSpot cukup larang, ora angel golek platform sing padha kanthi biaya sing luwih murah.

Versi gratis HubSpot ora kalebu alat otomatisasi, lan sampeyan bisa ngarepake mbayar paling ora $ 800 saben wulan kanggo rencana premium.

Yen iki larang kanggo sampeyan kaya sing dakkarepake, aku bakal menehi saran supaya mriksa dhaptar alternatif HubSpot sing paling apik ing ngisor iki.

Ringkesan cepet:

  • Alternatif HubSpot paling apik: Kampanye Aktif ⇣. Platform otomatisasi pemasaran populer iki nggawa kabeh ing meja tanpa ngisi tangan lan sikil, dadi pilihanku nomer siji.
  • Alternatif bisnis cilik paling apik: Brevo (sadurunge Sendinblue) ⇣. Sanajan rada dhasar, alat otomatisasi pemasaran Brevo minangka pilihan sing apik kanggo pamilik bisnis cilik sing golek solusi sing ramah pamula.
  • Alternatif freemium HubSpot paling apik: EngageBay ⇣. Yen sampeyan nggoleki situs sing ramah pemula lan terjangkau kaya HubSpot, aku bakal menehi saran supaya EngageBay.

Alternatif Otomasi Pemasaran HubSpot Top ing 2024

Ora ana pitakonan sing HubSpot minangka platform sing apik kanggo otomasi pemasaran inbound. Nanging apa pilihan sing paling apik kanggo dhuwit? Aku pancene ora mikir. Punika ing pesaing HubSpot paling apik saiki.

1. Kampanye Aktif (alternatif HubSpot umume paling apik)

kampanye aktif
  • situs web: https://www.activecampaign.com
  • Piranti otomatisasi pemasaran terkemuka ing industri
  • Rega sing terjangkau banget
  • Tukang nggawe otomatis lan seret
  • Alat pamisahan sing apik banget

ActiveCampaign is panyedhiya software otomatisasi pemasaran terkemuka ing industri. Iki dipercaya dening bisnis ing saindenging jagad lan wis suwe dadi pionir ing bidang otomatisasi.

Fitur penting kalebu alat otomatis otomatis sing misuwur sing dirancang kanggo mbantu entuk lan ngonversi petunjuk anyar.

Kanthi tukang nggawe seret lan selehake, sampeyan bisa nggawe alur kerja otomatis kanthi kualitas dhuwur kanthi cepet.

Gawe alur kerja email, tumindak adhedhasar informasi saka macem-macem sumber, lan gunakake platform kasebut integrasi majeng kanggo nggunakake kekuwatan macem-macem aplikasi pihak katelu liyane.

Pro Kampanye Aktif:

  • Piranti otomatisasi utama industri
  • Analisis lan pelaporan sing apik banget
  • Migrasi akun gratis

Cons Kampanye Aktif:

  • Rada bingung kanggo pamula
  • Ora ana rencana gratis lan uji coba gratis winates

Rencana lan Rencana Kampanye Aktif:

ActiveCampaign regane kompetitif, kanthi rencana Plus paling murah wiwit mung $29 saben wulan.

Akses otomatisasi luwih canggih lan fitur liyane kanthi nganyari a Professional or Enterprise rencana.

Elinga yen iki minangka rega dhasar. Nyana mbayar luwih akeh yen dhaptar kontak sampeyan luwih gedhe.

Napa ActiveCampaign minangka alternatif sing luwih apik kanggo HubSpot:

Yen sampeyan nggoleki platform otomatis lengkap sing kuat lan luwih murah tinimbang HubSpot, banjur aku ora bisa menehi rekomendasi ActiveCampaign cukup

2. Brevo / Sendinblue (Alternatif otomatisasi pemasaran bisnis cilik paling apik)

sendnblue / brevo
  • situs web: https://www.brevo.com
  • Tukang gawe otomatis alur kerja sing ramah
  • Didhukung dening alat pemasaran liyane
  • Rega sing kompetitif banget lan rencana gratis sing apik
  • Alat otomatisasi eCommerce sing apik banget

Brevo / Sendinblue nawakake suite alat otomatisasi pemasaran sing ramah kanggo pamula ngarahke ing bisnis cilik nganti medium.

Mupangate macem-macem tutorial, alat otomatisasi sing gampang digunakake, lan fitur sing prasaja nanging canggih kanggo mesthekake yen sampeyan entuk manfaat saka upaya marketing.

Siji bab sing dak tresnani ing kene yaiku alat komplementer sing apik banget sing ditawakake Sendinblue.

kaca ngarep brevo

Bebarengan karo fitur otomatisasi sing diarepake, sampeyan uga bakal duwe akses menyang email lan pemasaran SMS, tukang nggawe landing page sing kuat, alat pamisahan sing apik banget, lan liya-liyane.

Pros Brevo / Sendinblue:

  • Piranti tambahan sing lengkap
  • Pilihan sing apik kanggo bisnis cilik
  • Rega sing kompetitif banget

Kekurangan Brevo / Sendinblue:

  • Sawetara integrasi pihak katelu
  • Piranti otomatisasi canggih sing rada winates

Rencana lan Rega Brevo/Sedinblue:

Siji bab sing aku seneng babagan Brevo yaiku alat otomatisasi pemasaran kalebu kabeh opsi langganan - sanajan kanthi rencana selawase gratis.

ana 4 Rencana platform pemasaran, kalebu rencana Gratis. Rencana mbayar diwiwiti saka $25 saben wulan kanggo rencana Starter, lan ana uga langganan Business lan Brevo Plus sing kasedhiya.

Elinga yen iki rega dhasar lan sampeyan kudu mbayar luwih akeh yen duwe dhaptar kontak sing luwih gedhe.

Napa Brevo / Sendinblue minangka alternatif sing luwih apik kanggo HubSpot:

Aku banget nyaranake milih Sendinblue yen sampeyan nggoleki platform otomatisasi sing gampang nanging kuat kanggo bisnis cilik sampeyan.

3. EngageBay (pilihan freemium paling apik)

engagebay
  • situs web: https://www.engagebay.com
  • Pilihan sing regane kompetitif banget
  • Alat otomatisasi sing apik banget kanggo mbantu bisnis cilik berkembang
  • Platform kabeh-kanggo-siji kanggo marketing, sales, lan dhukungan
  • Desainer visual sing apik

EngageBay nawakake alat otomatisasi pemasaran sing apik sing ditujokake kanggo pamilik bisnis cilik.

Siji perkara sing paling apik kanggo kula ing kene yaiku platform kabeh-ing-siji. Kanthi alat pemasaran, penjualan, lan dhukungan bisa diakses saka siji dashboard pusat, efisiensi lan kemudahan panggunaan ing kene apik banget.

I uga seneng desainer alur kerja visual EngageBay, sing ngidini sampeyan nyeret lan nyelehake macem-macem elemen alur kerja kanggo nggawe aliran otomatisasi canggih.

Pros EngageBay:

  • Onboarding gratis
  • Platform otomatisasi kabeh-ing-siji
  • Tukang gawe drag-and-drop sing apik banget

Cons EngageBay:

  • Rencana gratis ora kalebu alat otomatisasi
  • Sawetara fitur canggih ora ana

Rencana lan Harga EngageBay:

Senajan EngageBay nawakake rencana gratis selawase, iki ora kalebu alat otomatisasi marketing.

Kanggo ngakses iki, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana dhasar, sing regane $13.79 saben wulan mung kanggo marketing, utawa rencana Pertumbuhan, lan Pro kanggo paket kabeh-ing-siji.

Napa EngageBay luwih apik tinimbang alternatif Hubspot liyane:

EngageBay minangka salah sawijining Pesaing HubSpot sing paling dhuwur, lan nawakake alat otomatisasi sing apik kanggo sing duwe anggaran sing sithik.

4. GetResponse (Pilihan paling larang kanggo dhuwit)

getresponse homepage
  • situs web: https://www.getresponse.com
  • Tukang otomatis sing didhukung dening alat pemasaran canggih
  • Alur kerja sing wis digawe nyengsemake kanggo ngirit wektu sampeyan
  • Otomatis majeng alat marketing email
  • Pilihan sing apik kanggo e-commerce

Yen sampeyan nggoleki platform marketing kabeh-ing-siji sing fokus ing otomatisasi, GetResponse bisa dadi pilihan sing paling apik.

Aku seneng nggawe fitur email lan pemasaran landing landing, lan alat otomatisasi uga luar biasa.

Rentang saka alur kerja sing wis dibangun apik banget, ana akeh alat khusus e-commerce, lan sampeyan bisa nggambar data pelanggan kanggo nggawe alur kerja sampeyan dhewe.

Pro GetResponse:

  • Alur kerja prebuilt sing apik banget
  • Nggawe alur kerja adhedhasar data
  • Filter alur kerja sing spesifik banget

Kekurangan GetResponse:

  • Dhukungan pelanggan bisa luwih apik
  • Integrasi angel dikonfigurasi

Rencana lan Harga GetResponse:

Piranti otomatis kasedhiya karo rencana Otomasi Pemasaran utawa luwih dhuwur.

Langganan Otomasi Pemasaran diwiwiti kanthi $ 59 saben wulan, nanging iki mung ndhukung nganti limang alur kerja.

Nganyarke menyang rencana Pemasaran eCommerce kanggo mbukak kunci dhukungan alur kerja tanpa watesan.

Napa GetResponse luwih apik tinimbang alternatif HubSpot liyane:

GetResponse iku alat automation marketing tengen munggah ana karo paling aku wis katon, lan padha saingan malah HubSpot nalika nerangake daya lan ease saka nggunakake.

5. Kontak Konstan (Alternatif HubSpot sing apik kanggo pemula)

kontak pancet
  • situs web: https://www.constantcontact.com
  • Didhukung karo sing kuat Site situs lan alat pemasaran email sing utama
  • Pilihan otomatisasi sing apik kanggo pamula
  • Sangat gampang digunakake
  • Alat pemasaran otomatis lan email terintegrasi

Aku pancene tresna marang marketing email Constant Contact lan alat bangunan situs web, lan fitur otomasi pancene mung njupuk kabeh ing tingkat sing beda.

saiki, Alat otomatisasi Constant Contact adoh saka sing paling maju sing dakdeleng. Nanging tetep dadi pilihan sing apik kanggo pamula sing ora butuh apa-apa sing apik banget.

Tuladhane, sampeyan bisa nyiyapake pangiriman email kanthi otomatis adhedhasar dhaptar kontak sing wis dipisahake, nggawe kampanye pemasaran drip otomatis, lan bangun otomatis aturan adhedhasar aturan sing ngirim pesen khusus.

Pros Kontak Konstan:

  • Paling apik kanggo pamula
  • Sederhana nanging kuat
  • Alat pemasaran email otomatis sing apik banget

Kontak Kontra Konstan:

  • Akeh fitur canggih sing ilang
  • Nilai rata-rata kanggo dhuwit

Rencana lan Harga Kontak Konstan:

Kasedhiya telung pilihan langganan, karo prices miwiti saka $12 saben sasi kanggo rencana Lite dhasar.

Iki kalebu alat otomatisasi dhasar, nanging sampeyan kudu nganyarke menyang rencana Standar utawa Premium kanggo mbukak kunci kabeh fitur.

Uga kasedhiya solusi khusus kanggo bisnis sing luwih gedhe.

Napa Kontak Konstan luwih apik tinimbang alternatif Hubspot liyane:

HubSpot minangka pilihan sing ramah kanggo pamula, nanging ora bisa digunakake kanthi gampang kaya alat otomatisasi Constant Contact.

6. Kampanye Zoho (Pilihan sing paling terjangkau)

zoho
  • situs web: https://www.zoho.com/campaigns
  • Didhukung karo kekuwatan ekosistem Zoho
  • Alat otomatisasi email sing apik banget
  • Salah siji opsi paling murah ing pasar
  • Tukang gawe alur email lan seret kuat

Zoho Kampanye nyedhiyakake solusi pemasaran email lengkap sing kalebu suite fitur otomatis.

Mesthine dudu platform otomatisasi sing paling kuat, nanging minangka pilihan sing apik kanggo sing duwe anggaran sing sithik.

Kanggo siji, sampeyan bisa nggawe alur kerja email sing streamline karo tukang nggawe seret lan selehake sing intuisi.

Manfaat sistem CRM internal kanggo ngatur petunjuk lan kontak, lan nyiyapake otomatis kanggo ngirim email kanthi otomatis yen dibutuhake.

Kampanye Kampanye Zoho:

  • Rega kompetitif banget
  • Alat otomatisasi email sing apik banget
  • Didhukung karo ekosistem Zoho

Kampanye Kampanye Zoho:

  • Kurang alat otomatis canggih
  • Struktur rega sing mbingungake

Rencana lan Rencana Kampanye Zoho:

Zoho duwe 4 rencana kalebu a opsi langganan selawase-free, lan rencana Enterprise kanthi rega khusus.

Nanging, fitur otomatisasi pemasaran mung kasedhiya karo rencana adhedhasar pelanggan, sing diwiwiti $ 49 saben wulan nganti 500 pelanggan.

Kaya umume platform ing dhaptar iki, rega mundhak amarga ukuran dhaptar kontak sampeyan mundhak.

Napa Kampanye Zoho luwih apik tinimbang alternatif Hubspot liyane:

Yen sampeyan duwe anggaran sing sithik lan mung butuh fitur otomatisasi email dhasar, aku mesthi nyaranake Kampanye Zoho liwat HubSpot.

7. Wishpond (Pilihan agensi paling apik)

wishpond
  • situs web: https://www.wishpond.com
  • Kemampuan kanggo nyambung karo luwih saka 1000 aplikasi pihak katelu
  • Antarmuka otomatis sing intuisi lan gampang digunakake
  • Alat pamisahan lan personalisasi sing apik banget
  • Opsi agensi mewah sing didhukung karo fitur canggih

Sanajan ora populer kaya sawetara platform sing luwih misuwur ing dhaptar iki, Wishpond tetep dadi pilihan sing apik nalika nerangake otomatisasi marketing.

Bebarengan karo alat otomatisasi canggih, sampeyan uga bakal entuk bathi saka platform sing intuisi, gampang digunakake, macem-macem fitur pemasaran liyane, lan alat pamisahan lan personalisasi utama.

Pros Wishpond:

  • Sangat gampang digunakake
  • Platform pemasaran kabeh-ing-siji
  • Dirancang khusus kanggo profesional pemasaran

Kekarepan Wishpond:

  • Tukang seret lan selehake bisa luwih apik
  • Kustomisasi template email diwatesi

Rencana lan Rega Wishpond:

Sayange, Wishpond ora mbukak pariwara regane. Luwih becik, sampeyan menehi saran supaya sampeyan nelpon telpon lan ngrembug babagan rega lan opsi langganan karo anggota tim sales.

Nanging, laporan nuduhake yen rega diwiwiti $ 49 saben wulan kanthi langganan taunan, mundhak dadi $ 75 kanthi bayaran saben wulan.

Napa Wishpond luwih apik tinimbang alternatif Hubspot liyane:

Yen sampeyan nggoleki opsi dhuwur sing fokus kanggo nyedhiyakake alat sing pas kanggo para pemasar, Wishpond bisa dadi pilihan sing tepat.

8. Omnisend (Pilihan eCommerce paling apik)

omnisend
  • situs web: https://www.omnisend.com
  • Pimpinan industri nalika nerangake automasi alur kerja
  • Didhukung dening editor otomatisasi sing kuat
  • Pilihan alur kerja otomatisasi sing wis dibangun
  • Alat optimalisasi sing apik kanggo mbantu sampeyan ningkatake kampanye pemasaran

Yen sampeyan nggoleki otomatisasi platform pemasaran sing berpusat ing e-commerce, Aku ora bisa menehi rekomendasi Omnisend cukup.

Kabeh sing ditindakake yaiku fokus kanggo mbantu ngoptimalake kinerja toko online, lan ana macem-macem alat sing kasedhiya kanggo mesthekake alur kerja otomatis sampeyan uga bisa ditindakake.

Fitur penting kalebu otomatisasi multi-saluran, alur kerja otomatisasi e-commerce sing wis dibangun, lan editor otomatisasi intuisi..

Pros Omnisend:

  • Alat otomatisasi e-commerce sing apik banget
  • Editor otomatis intuisi
  • Otomatisasi multi-saluran sing apik

Cons Omnisend:

  • Fitur media sosial diwatesi
  • Ora ana otomatisasi karo rencana gratis

Rencana lan Harga Omnisend:

Automasi pemasaran ora kasedhiya karo rencana selawase gratis Omnisend, tegese sampeyan kudu mbayar paling ora $ 16 saben wulan kanggo langganan Standar.

Fitur sing luwih maju kasedhiya karo rencana Pro, lan solusi Enterprise khusus kasedhiya yen dijaluk.

Diskon tahunan kasedhiya karo kabeh rencana.

Napa Omnisend luwih apik tinimbang alternatif Hubspot liyane:

Miturut pendapatku, Omnisend minangka alternatif HubSpot sing paling apik babagan pemasaran e-commerce lan otomatisasi alur kerja.

9. Ontraport (pilihan paling apik kanggo startup lan wirausaha)

ontraport
  • situs web: https://ontraport.com
  • Platform otomatisasi canggih kanggo bisnis gedhe
  • Piranti sing apik kanggo pengusaha
  • Alat koleksi lan analisis data sing apik banget
  • Otomatisasi adhedhasar data konsumen

Ontraport duwe pembangun kampanye otomatisasi sing kuat sing ngidini sampeyan nggawe alur kerja otomatisasi sing canggih banget.

Mupangate akeh cithakan sing wis dibangun, gabungke akeh aplikasi pihak katelu, lan gunakake kekuwatan alat pelacak sumber timbal sing canggih banget ing platform kasebut.

Pro Ontraport:

  • Luwih murah tinimbang HubSpot
  • Otomatisasi pemasaran kabeh-ing-siji
  • Alat otomatisasi e-niaga sing apik

Kontra Ontraport:

  • Antarmuka Analytics ora apik tenan
  • Ora ana rencana selawase gratis

Rencana lan Harga Ontraport:

Kabeh rencana Ontraport teka kanthi nyoba gratis 14 dina. Regane regane $ 24 saben wulan kanggo langganan Dhasar nganti $ 249 saben wulan kanggo rencana Perusahaan, lan ora ana prentah persiyapan utawa onboarding sing bakal dibahas.

Napa Ontraport luwih apik tinimbang alternatif Hubspot liyane:

Yen sampeyan nggoleki otomatisasi platform pemasaran sing maju kaya HubSpot tanpa label rega sing dhuwur, Ontraport minangka pilihan nomer siji.

10. Salesforce Pardot (Opsi B2B perusahaan paling apik)

salesforce pardot
  • situs web: https://www.pardot.com
  • Pilihan sing apik banget kanggo otomatisasi pemasaran B2B sing kuat
  • Didhukung dening kekuatan platform Salesforce CRM
  • Generasi timbal lan alat manajemen sing apik
  • Alat analisis lan nglaporake sing nyengsemake kanggo mbantu nggawe keputusan pemasaran kanthi cepet

Salesforce Pardot minangka pilihan nomer siji kanggo otomatisasi pemasaran B2B lan kanggo alesan sing apik.

Kasedhiya macem-macem alat otomatis sing kuat, kalebu portal analytics canggih kanggo mbantu nggedhekake ROI.

Salah sawijining fitur sing misuwur yaiku alat AI inovatif platform, sing dirancang kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake saben aspek kampanye pemasaran.

Pros Salesforce Pardot:

  • Alat pemasaran B2B sing kuat banget
  • Warta analytics sing apik banget
  • Otomasi bertenaga AI inovatif

Kekurangan Salesforce Pardot:

  • Larang banget
  • Ora pilihan sing apik kanggo panggunaan B2C

Rencana lan Harga Pardot Salesforce:

Salesforce Pardot larang banget dibandhingake karo paling opsi ing dhaftar iki, karo prices miwiti saka $1,250 lan munggah.

Ana macem-macem tambahan sing kasedhiya, kalebu portal B2B Marketing Analytics Plus sing kuat.

Napa Salesforce Pardot luwih apik tinimbang alternatif Hubspot liyane:

Yen sampeyan nggoleki platform pemasaran otomatisasi B2B sing canggih, sampeyan ora bisa ngliwati Salesforce Pardot.

Apa HubSpot?

HubSpot minangka panyedhiya piranti lunak pemasaran sing populer nawakake macem-macem solusi kanggo bisnis kanthi kabeh ukuran.

Otomatisasi pemasaran mlebu HubSpot katon luar biasa lan kalebu sing paling populer ing industri iki.

Siji-sijine sing dakkarepake yaiku pendekatan HubSpot kanggo otomatisasi pemasaran.

Ora mung liwat email, nyedhiyakake alat kanggo mbantu sampeyan uga ngotomatisasi akeh tugas saben dina liyane.

hubspot

Fitur HubSpot

Sanajan aku ngrasakake sawetara panyedhiya liyane nawakake dhuwit kanthi luwih larang, Aku seneng karo fitur otomatisasi pemasaran mlebu HubSpot.

Iki kalebu meh kabeh sing sampeyan butuhake kanggo nggawe strategi pemasaran otomatis kanthi lengkap, supaya sampeyan bisa ngirit wektu lan ngoptimalake efektifitas kampanye pemasaran sing lagi aktif.

Fitur utama HubSpot kalebu:

  • Alat email sing apik banget. Otomatisake kabeh bagean proses pemasaran email kanthi macem-macem pemicu adhedhasar tumindak, wektu, utawa meh kabeh perkara liyane sing bisa dipikirake.
  • Otomatisasi landing page. Gawe kaca kebangkrutan khusus sing diisi karo konten sing beda-beda miturut prilaku pengunjung sadurunge.
  • Analisis berorientasi asil. Priksa manawa saben alur kerja disambung karo tujuan tartamtu. Iki nggawe luwih gampang kanggo ngawasi kampanye sampeyan lan njamin sampeyan entuk ROI sing paling apik.
  • Editor alur kerja visual. Aku penggemar gedhe editor alur kerja visual HubSpot, sing sejatine ngidini sampeyan mbangun alur kerja pemasaran kanthi antarmuka sing ramping lan gampang dingerteni.
  • Otomatisasi tugas. Bebarengan karo ngotomatisasi saben aspek ing marketing email proses, sampeyan uga bisa ngotomatisasi akeh tugas marketing liyane kanggo mesthekake tim ora mbuang wektu lan gaweyan.

Pancen, aku bisa ngomong sedina muput babagan fitur otomatisasi pemasaran mlebu HubSpot, nanging aku rumangsa entuk ide.

fitur hubspot

Rega HubSpot

HubSpot nawakake rencana gratis sing apik, sing kalebu alat marketing dhasar, bebarengan karo rencana Starter sing kalebu marketing email sing luwih maju lan fitur generasi timbal.

Nanging, sampeyan kudu nggunakake paling ora $ 800 saben wulan kanggo rencana Profesional yen pengin akses menyang fitur otomatisasi pemasaran.

Iki larang banget, nanging kalebu suite optimasi pemasaran lan alat pelaporan khusus uga.

Ana uga rencana Enterprise sing nawakake alat manajemen tim sing luwih maju, luwih akeh, laporan sing kuat, lan liya-liyane.

Ing sisih ndhuwur iki, sampeyan kudu mbayar biaya onboarding nalika sampeyan mlebu karo HubSpot. Iki regane regane $ 3000 kanthi langganan profesional utawa $ 6000 kanthi rencana Enterprise.

Pro lan kontra HubSpot

reviews hubspot

Wong, Aku seneng banget karo alat lan fitur canggih HubSpot. Iki minangka salah sawijining program sing paling populer ing pasar lan kanthi alesan sing apik.

Yen sampeyan nggunakake HubSpot, sampeyan pancene bakal entuk akses menyang kabeh sing sampeyan butuhake, kalebu platform CRM sing kuat lan pemasaran email canggih, pemasaran media sosial, layanan pelanggan, lan alat otomatisasi.

Yen digunakake kanthi bener, iki bisa mbantu nyepetake alur kerja saben dina, nglumpukake timbal sing luwih dhuwur, lan nambah ROI pemasaran.

Nanging, sayangé, HubSpot larang banget kanggo aku. Yen sampeyan pengin ngakses luwih saka fitur dhasar, sampeyan kudu mbayar $ 800 (utawa luwih) saben wulan.

Lan, sampeyan kudu nggawe kontrak jangka panjang nalika ndhaptar, sing ngganggu aku.

Cons liyane kalebu kekurangan fitur laporan kanthi paket sing luwih murah, dhukungan teknis sing ora apik, lan relatif ora fleksibel. marketing email template.

Apa Pemasaran Email?

Pemasaran email minangka strategi sing kuat kanggo bisnis sing pengin nyambungake pamirsa kanthi efektif. Kanggo nyepetake proses iki, duwe alat lan fitur sing tepat iku penting. Platform pemasaran email nyedhiyakake infrastruktur sing dibutuhake kanggo ngatur lan nglakokake kampanye sing sukses.

Kanthi editor email intuisi, nggawe konten sing nyenengake lan nyenengake dadi gampang. Kanthi nggunakake template email, bisnis bisa ngirit wektu lan njaga konsistensi ing komunikasi.

Ngotomatisasi kampanye pemasaran email nambah efisiensi, mbisakake olahpesen sing diangkah adhedhasar prilaku lan pilihan pelanggan. Piranti lunak marketing email sing kuat nawakake macem-macem fitur otomatisasi, kayata pemicu pribadi, kampanye netes, lan autoresponders.

Apa sampeyan bisnis cilik utawa perusahaan gedhe, duwe alat marketing email sing tepat bisa menehi pengaruh gedhe marang upaya jangkauan sampeyan, mbantu sampeyan mbangun hubungan, mimpin konversi, lan entuk target marketing.

Fitur CRM

Pemasaran lan CRM yaiku komponen integral kanggo bisnis ngupaya kanggo drive wutah lan nurture sesambetan customer. Pusat marketing utawa suite sing komprehensif nggabungake macem-macem alat lan fungsi, nguatake pemasar kanggo nyelarasake kampanye lan strategi.

Nanging, yen sampeyan lagi njelajah alternatif kanggo hub marketing tartamtu, ana sawetara opsi kasedhiya. Nalika nerangake CRM, fitur duwe peran penting kanggo ngatur interaksi lan data pelanggan kanthi efektif.

Kanthi nggunakake alternatif CRM, bisnis bisa nemokake solusi sing paling cocog karo kabutuhan lan tujuan sing unik. Keterlibatan pelanggan sing efektif penting kanggo mbangun kasetyan lan ngoptimalake konversi.

Sistem CRM penjualan nggampangake manajemen pipa penjualan sing efisien, mbisakake tim kanggo nglacak lead, ngotomatisasi proses, lan ngarahake konversi. Otomatisasi penjualan nyederhanakake tugas sing bola-bali, nguatake tim dodolan kanggo fokus ing mbangun hubungan lan ngasilake penghasilan.

Manajemen pipa njamin visibilitas lan optimalisasi ing saindhenging siklus dodolan. Manajemen hubungan pelanggan sing kuat alat nyedhiyakake tampilan sakabehe interaksi pelanggan, nulungi keterlibatan pribadi lan strategi pemasaran sing efektif.

Kanthi a solusi marketing sing seamlessly Integrasi karo CRM, bisnis bisa nyepetake proses dodolan, nglacak kinerja, lan entuk wawasan sing bisa ditindakake. Kajaba iku, skor kontak mbantu prioritize timbal lan nyedhiakke sumber daya èfèktif, ngoptimalake upaya marketing lan nyurung wutah revenue.

FAQ

Putusan Kita

HubSpot minangka platform otomasi pemasaran inbound sing misuwur ing industri, nanging aku mung ora aran kaya ndadekke cukup kanggo meja kanggo mbecikake prices dhuwur banget.

Pancen, ana akeh opsi liyane ing pasar sing nawakake fitur sing padha utawa padha banget kanggo bagean sekedhik rega.

Nggo aku, ActiveCampaign minangka alternatif sakabèhé sing paling apik lan mesthine kudu dipikirake yen sampeyan nggoleki platform pemasaran otomatisasi kabeh-mubeng.

Brevo / Sendinblue apik kanggo pamula, Wishpond iku pilihan nomer siji kanggo agensi marketing, lan Omnisend nawakake alat otomatisasi eCommerce sing unggul ing industri.

Coba Salesforce Pardot yen sampeyan butuh alat otomatisasi pemasaran B2B paling dhuwur, Ontraport yen sampeyan lagi looking kanggo pilihan pengusaha-loropaken, utawa Contact pancet yen sampeyan butuh platform pamula, gampang digunakake.

Lan pungkasane, aku bakal menehi saran supaya bisa ndeleng kanthi cedhak GetResponse, Kampanye Zoho, Lan EngageBay yen sampeyan ana ing budget nyenyet.

Ing mburi dina, ora ana sing salah yen nggunakake HubSpot. Mung ana pilihan sing luwih apik.

Coba 10 platform marketing inbound sing wis dakkandhakake ing ndhuwur, pilih dhaptar sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan, lan ngenteni sawetara wektu kanggo nyoba sadurunge nggawe langganan jangka panjang.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...