Alternatif Top kanggo Google AdSense kanggo Monetisasi Situs Web

in Pemasaran Online

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Google AdSense minangka salah sawijining platform iklan digital sing paling populer kanggo para blogger kanggo monetisasi konten. Nanging iku ora mung pilihan metu ana. Ning kene luwih apik Google alternatif Adsense sampeyan bisa uga pengin mriksa metu.

Gabung NewOrMedia kanggo Entuk luwih akeh!

Maksimalkan Penghasilan Situs Web Kanthi AI

Ayo dadi ngomong sampeyan wis miwiti blog utawa situs web cilik. Sampeyan wis kerja keras nggawe konten sing menarik ing ceruk khusus sampeyan lan miwiti nggawe pamirsa sing tetep. Saiki wektune kanggo miwiti entuk bathi saka tenaga kerja sampeyan, contone - nggunakake Google Iklan lan opsi liyane kanggo monetisasi situs web sampeyan.

Yen sampeyan mbukak blog utawa situs web cilik, penghasilan iklan salah siji cara paling apik kanggo entuk bathi saka kabeh kerja kerasmu. dina iki, Google AdSense minangka platform penempatan iklan sing paling umum digunakake, kanthi luwih saka 2 yuta penerbit nggunakake aplikasi kasebut kanggo nyelehake iklan ing situs kasebut.

Nanging popularitas ora njamin kualitas, lan Google AdSense adoh saka sampurna. Antarane masalah liyane, AdSense nempatake iklan ing blog sampeyan sing ora ditargetake kanggo pamirsa khusus sampeyan, lan pembayarane sithik banget.

Begjanipun, Google AdSense adoh saka siji-sijine pilihan kanggo nggawe penghasilan liwat pariwara ing blog sampeyan.

Kanggo ngirit wektu, Aku wis nyawiji dhaftar ndhuwur 13 alternatif kanggo Google AdSense ing ngendi aku mriksa fitur, pro lan kontra, lan kenapa bisa uga cocog kanggo mbantu sampeyan entuk dhuwit saka blog sampeyan.

TL; DR: Senajan Google AdSense minangka salah sawijining alat panempatan iklan tampilan sing paling umum digunakake kanggo blog lan situs web, ana akeh alternatif sing apik ing pasar sing menehi keuntungan (lan bathi sing luwih dhuwur) sing kurang saka AdSense. Ing antarane kabeh alternatif AdSense sing paling apik yaiku NewOrMedia.

Top Google Alternatif AdSense ing 2024

Kene alternatif paling apik kanggo Google AdSense, apa pesaing kasebut, syarat jaringan iklan tampilan (tampilan halaman, kunjungan), kenapa luwih apik, lan menehi pembayaran sing luwih apik dibandhingake karo AdSense.

1. NeworMedia

NeworMedia

NeworMedia minangka jaringan panawaran header sing nggunakake alat lan analitik sing didhukung AI kanggo entuk dhuwit sing kuat saka penghasilan iklan sing dioptimalake.

Nalika alangan kanggo mlebu cukup dhuwur, NeworMedia minangka alat sing apik kanggo blog utawa situs web sing wis nggawe pamirsa kanggo nambah penghasilan kanthi eksponensial. 

Ndhaptar gampang, lan NeworMedia ngidini pangguna milih dianjurake, setelan optimized kanggo panggonan iklan utawa ngatur setelan dhewe kanggo lokasi lan gaya iklan. Padha matesi sampeyan 6 iklan saben kaca nanging aja mbutuhake sampeyan kalebu akeh iki yen sampeyan ora pengin.

Pros & Cons NeworMedia

Pros:

  • Dilengkapi layanan manajemen iklan lengkap
  • Katalog sing apik lan macem-macem iklan
  • Akses kanggo lengkap Google persediaan AdX
  • SEO lan analytics data gedhe kalebu
  • Non-eksklusif (ora perlu mlebu kontrak eksklusif)

cons

  • Rintangan dhuwur kanggo mlebu: syarat lalu lintas minimal 30,000 tampilan kaca saben wulan, tegese blog sing luwih anyar ora kalebu.
  • Mung situs web diterbitake ing basa Inggris karo lalu lintas utamane saka AS sing layak.

Syarat NeworMedia

  • 30,000 pengunjung unik saben sasi

Napa NeworMedia Luwih Apik tinimbang AdSense

Kaya umume alternatif AdSense ing dhaptarku, NeworMedia nawakake pembayaran sing luwih dhuwur kanggo blog sampeyan.

newormedia

NeworMedia nargetake pariwara adhedhasar isi situs sampeyan, nawakake analytics canggih lan alat sing didhukung AI, lan ngidini para pengiklan nawarake real estate utama ing situs web sampeyan nalika tumindak kaya juru lelang sing tugase menehi tawaran lan ngamanake tawaran sing paling apik kanggo sampeyan. .

Paling apik, sampeyan bisa nampa tawaran iklan saingan saka macem-macem sumber, kalebu AdSense, Yahoo, xandr, pubmatic, outbrain, smartadserver, lan akeh liyane.

Tambah Pendapatan Iklan Sampeyan Dina iki karo NeworMedia

Yen sampeyan nggoleki layanan manajemen iklan sing kuat sing bisa mbantu sampeyan nambah penghasilan kanthi eksponensial, ndhaptar NeworMedia saiki. Kanthi alat lan analitik sing didhukung AI, sampeyan bakal entuk bayaran sing kuat saka penghasilan iklan sing dioptimalake.

2. Ezoik

Ezoic

Didegaké ing 2010, Ezoic nawakake produk sing mbantu perusahaan lan penerbit digital liyane nambah revenue sing ditampa liwat situs web kanthi ngoptimalake UX.

Padha gumunggung iku perusahaan pisanan ing pasar kanggo mbangun AI lan machine learning menyang produk lan solusi digital, langkah sing jelas mbayar kanggo dheweke lan para pelanggan: ing taun 2021, Ezoic nglaporake ngluwihi 1.03 milyar kunjungan saben wulan unik ing basis pelanggan sing dienggo bareng.

Ezoic Pros & Cons

Pros:

  • Seperangkat alat sing didhukung AI kanggo nambah penghasilan iklan kanggo situs web sampeyan, kalebu analytics data amba, optimasi kacepetan situs, testing tata letak, lan liyane.
  • Mbiyantu layanan pelanggan
  • Tata letak sing prasaja lan pangguna-loropaken
  • Google Mitra Penerbitan Bersertifikat
  • Ora ana watesan ing basa situs web utawa negara
  • Migunakake integrasi tingkat DNS, sing ora bakal nyuda situs sampeyan

cons

  • Bisa dadi angel kanggo situs web sing luwih cilik/lalu lintas sing sithik kanggo entuk persetujuan

Syarat Lalu Lintas Ezoic

  • Ana
  • Nanging minimal 10,000 kunjungan situs saben wulan kanggo ngakses mitra iklan premium

Napa Ezoic Luwih Apik tinimbang AdSense

Nggunakake alat sing didhukung AI, Ezoic bisa mbantu situs web sampeyan entuk dhuwit luwih akeh tinimbang AdSense. 

Dheweke nawakake macem-macem jinis iklan saka AdSense lan Google Inventaris AdX lan nindakake tes situs web otomatis reguler kanggo nemtokake gaya iklan, kombinasi, lan lokasi sing tepat kanggo situs web utawa blog sampeyan.

fitur ezoic

Anggere SEO ing kaca sampeyan dioptimalake, sampeyan bisa ngarepake Ezoic inambah lalu lintas situs web lan revenue saka iklan, amarga padha menehi pembayaran luwih gedhe tinimbang Google Adsense.

Dolan maring Ezoic.com saiki kanggo miwiti entuk!

3. Mediavine

mediavine

mediavine alternatif apik banget liyane kanggo Google AdSense sing dilengkapi fitur kanggo monetisasi situs web kanthi sukses.

Mediavine kerjane beda banget karo AdSense. Kanthi ngidini pengiklan sing beda-beda kanggo "tawaran" kanggo papan ing situs web sampeyan (tinimbang mung nempatake kanthi otomatis adhedhasar konten, kaya sing ditindakake AdSense), Mediavine ngidini rega munggah, menehi mbayari luwih gedhe. 

Lan, thanks kanggo status Mediavine minangka a Google Partner Publishing Certified, padha njaga hubungan eksklusif karo Google lan perusahaan liyane sing ngidini integrasi sing mbantu ngoptimalake penghasilan pelanggan.

Mediavine Pros & Cons

Pros:

  • Blogger bisa entuk penghasilan sing luwih dhuwur
  • Layanan optimasi iklan opsional
  • Persediaan iklan utamane asale saka perpustakaan konten iklan AdSense
  • Google Mitra Penerbitan Bersertifikat

cons:

  • Iku lingkungan kompetitif sing ora kalebu blog anyar utawa kurang lalu lintas.

Keperluan Lalu Lintas Mediavine

  • 50,000 sesi ing 30 dina sadurunge (kira-kira 60,000 tampilan kaca)

Napa Mediavine Luwih Apik tinimbang AdSense

Mediavine minangka salah sawijining sing paling apik Google alternatif Adsense kanggo blogger khususe, as padha bisa entuk mbayari luwih akeh karo Mediavine.

fitur mediavine

Mediavine kang teknologi majeng, integrasi karo Google produk, lan pendekatan holistik kanggo cocog karo iklan mbayar dhuwur karo isi situs web tartamtu tegese sampeyan bakal bisa ndeleng bump ageng ing revenue dibandhingake mung gumantung ing Google Adsense.

4. Maju

maju

Adthrive minangka alat sing luwih diangkah tinimbang Google adsense: khusus, iku alat iklan sing diarahake menyang komunitas blogger / situs web gaya urip online. 

Iki minangka ceruk sing isih populer, kanthi tambah akeh wong sing nggoleki internet kanggo ngandhani carane urip sing paling apik. Lan yen sampeyan wis nggawe pamirsa menehi saran gaya urip ing blog utawa situs web online, Adthrive bisa mbantu sampeyan entuk bayaran gedhe saka karya sampeyan.

Yen sampeyan kepingin weruh apa Adthrive bisa ditrapake kanggo sampeyan, kudu dicathet yen situs web kasebut nemtokake konten sing gegandhengan karo gaya urip minangka kalebu pangan, finance, ngarep, pets, olahraga, tech, travel, lan, Luwih mbingungake, gaya urip.

Adthrive Pros & Cons

Pros:

  • Nawakake tawaran pariwara sing kompetitif ing niche gaya urip online
  • Pelanggan dijamin pembayaran
  • Kawruh lan analisis jero babagan owah-owahan ing pasar khusus khusus.

cons:

  • Highly competitive - angel kanggo njaluk disetujoni kanggo anggota
  • Mung dirancang kanggo iklan sing cocog karo niche blogger gaya urip

Syarat Lalu Lintas Adthrive

  • 100,000 tampilan kaca saben wulan (Google analitik)

Napa Adthrive Luwih Luwih saka AdSense

Adthrive ora kanggo kabeh wong, amarga khusus ditargetake menyang blog lan situs web sing wis sukses ing ceruk gaya urip - ceruk sing cukup jembar nanging mesthi ora kalebu kabeh situs web.

fitur adthrive

Nanging, yen sampeyan do duwe utawa ngatur blog sing kalebu ing kategori payung konten gaya urip, Adthrive mesthi bakal menehi pembayaran sing luwih apik lan bathi sing luwih dhuwur tinimbang AdSense – ora kanggo sebutno sing iklan ing blog sampeyan bakal ditargetake kanthi ati-ati kanggo pamirsa lan konten sampeyan.

5.Media.net

media.net

Media.net minangka alat liyane sing apik tenan kanggo ngoptimalake pembayaran saka iklan sing ditargetake ing situs web sampeyan. Mbukak dening Bing lan Yahoo, iku saingan serius kanggo Google AdSense sing teka karo sawetara keuntungan gedhe.

Media.net ngidini pelanggan monetisasi konten liwat iklan kontekstual utawa iklan sing ditargetake khusus kanggo situs web sampeyan lan pamirsa.

Perusahaan uga pionir nggunakake a platform penawaran header sisih server, yaiku jinis lelang iklan sing ditindakake ing server iklan, tinimbang browser pangguna, ing ngendi pengiklan bisa nawarake papan utama ing situs web sampeyan. 

Iki tegese yaiku situs web sampeyan bisa ngatur tawaran saka macem-macem partner penawaran tanpa kacepetan utawa kinerja kang kompromi ing proses.

Media.net Pros & Cons

Pros:

  • Gratis kanggo nggabungake
  • Dhukungan pelanggan gedhe
  • Analisis lan laporan sing jero babagan kinerja situs lan keterlibatan iklan
  • Pionir platform penawaran header sisih server

cons:

  • Mung kasedhiya ing AS, Inggris, lan Kanada
  • Ora ana optimasi SEO (terserah sampeyan)
  • Sawetara iklan mbutuhake klik kaping pindho kanggo entuk mbayari

Syarat Lalu Lintas Media.net

  • Ana

Napa Media.net Luwih Apik tinimbang AdSense

Pasar Media.net nyambungake para pelanggan menyang penerbit khusus konten, sing ngidini wong-wong mau njupuk kauntungan saka iklan sing luwih teliti tinimbang AdSense.

fitur medianet

Sampeyan bisa mikir iku minangka prabédan antarane lukisan karo Paintbrush vs uncalan kabèh jar saka Paint ing kanvas: karo pribadi luwih apik lan luwih spesifik, sampeyan mbokmenawa bakal entuk asil sing luwih apik.

6. PropellerAds

homepage propellerads

Iklan Baling-Baling minangka salah sawijining alat pariwara sing luwih gedhe ing pasar, lan dipasang ing jaringan kasebut bisa ngasilake bathi gedhe menyang blog sampeyan.

PropellerAds nawakake macem-macem gaya iklan sing beda-beda, saka kabar push lan spanduk menyang tautan sing disponsori. Iklan iki kompatibel karo seluler, tegese bakal katon ing blog sampeyan ora preduli saka layar apa wae sing diakses para pamirsa.

Sing paling apik, ora kaya akeh pesaing sing duwe ambang mbayar minimal $50, PropellerAds bakal miwiti ngirim penghasilan iklan sampeyan sanalika ngluwihi $5, èfèktif mesthekake yen sampeyan bakal entuk mbayari saben wektu.

Sampeyan uga njaluk optimasi iklan otomatis sing didhukung dening AI, tegese sampeyan ora kudu nglampahi wektu lan gaweyan kanggo ngatur utawa masang iklan ing blog sampeyan kanthi manual.

PropellerAds Pros & Cons

Pros:

  • ambang mbayari minimal Super kurang $5
  • Gaya iklan sing didhukung kanggo layar desktop lan seluler
  • Fitur SEO-optimasi kalebu
  • Pangguna-loropaken, kanthi kurva sinau sing gampang

cons:

  • Iklan bisa nyuda kacepetan mbukak kaca lan kinerja sakabèhé

Syarat Lalu Lintas PropellerAds

  • Ana

Napa PropellerAds Luwih Apik tinimbang AdSense

Alat desainer iklan sing gampang PropellerAds nyedhiyakake kontrol, ngidini sampeyan milih kanggo ngatur kampanye iklan dhewe utawa ngidini alat optimasi iklan sing didhukung AI nindakake pakaryan kanggo sampeyan.

fitur propellerads

Ora mung sampeyan duwe kontrol liyane lan fitur optimasi liyane, nanging PropellerAds uga njamin penghasilan iklan sing luwih dhuwur tinimbang AdSense lan menehi bathi ing ambang sing luwih murah.

7. AdPushup

AdPushup

AdPushup minangka alat optimasi revenue iklan sing nduwe dhaptar penerbit online sing apik banget nggunakake produke kanggo penempatan iklan, kalebu CNET, Elle, Spin, PCMag, Mashable, lan liyane.

Nalika iki kabeh publikasi gedhe kanthi tingkat lalu lintas sing dhuwur banget, AdPushup bisa uga dadi solusi sing apik kanggo blog sampeyan.

Padha duwe syarat hit kaca saben dina saka 10,000 tampilan unik, tegese ora bakal dadi sing paling pas kanggo blog utawa situs web anyar sing isih ana ing tahap awal mbangun pamirsa.

Nanging, yen blog sampeyan ngluwihi syarat iki, sampeyan bisa nggunakake AdPushup kanggo ngedongkrak penghasilan iklan situs sampeyan kanthi cara sing gedhe.

AdPushup Pros & Cons

Pros:

  • Kalebu fitur kanggo ngoptimalake UX lan penempatan iklan
  • Nawakake tarif sing kompetitif kanggo mesthekake sampeyan entuk tawaran sing paling apik
  • Klien dipasangake karo tim manajemen akun sing responsif lan duwe kawruh banget
  • Gampang nyiyapake lan nggunakake

cons:

  • Jaringan iklan mung bisa digunakake kanthi undhangan
  • Nginstal iklan nganggo snippet javascript, sing bisa nyuda situs web sampeyan
  • Fitur analytics lan laporan Barebones

Syarat Lalu Lintas AdPushup

  • 10,000 tampilan kaca saben dina

Napa AdPushup Luwih Apik tinimbang AdSense

Bentenipun antarane AdPushup lan Google AdSense teka menyang personalisasi. 

fitur adpushup

Dene AdSense njupuk pendekatan impersonal, siji-ukuran-cocok-kabeh kanggo iklan, AdPushup dianggo kanthi masangake klien karo tim manajemen ahli sing nimbang niche lan kabutuhan khusus blog sampeyan.. Tim sampeyan banjur masangake blog sampeyan karo konten iklan sing paling apik.

Iki mbebasake sampeyan kanggo fokus ing konten, ngerti yen situs sampeyan sibuk golek dhuwit kanggo sampeyan. 

infolinks

Infolinks punika pamula-loropaken liyane gedhe Google Pesaing AdSense kanggo blog. Iki minangka jaringan pariwara global sing nggawe konten sing ditargetake kanggo pamirsa blog sampeyan.

Miwiti Infolinks gratis lan gampang (mung butuh sawetara menit) lan supaya algoritma sing canggih nemtokake konten lan penempatan iklan sing paling apik kanggo blog sampeyan.

Pros:

  • Pancen global; operasi ing 128 negara tanpa watesan basa
  • Kalebu fitur optimasi SEO
  • Ndhukung macem-macem gaya iklan
  • Ana

Infolinks kanthi ati-ati ngatur panggonan lan gaya iklan sing disedhiyakake, kanggo mesthekake yen iklan kasebut digabungake kanthi lancar karo blog sampeyan kanthi cara sing ora ngganggu para pamirsa.

fitur infolinks

Iki bisa uga katon cilik, nanging mikir babagan ngganggu bisa nggulung konten sing menarik lan dumadakan diselani dening iklan pop-up sing sampeyan ora bisa nyingkirake.

Infolinks njamin yen iki ora bakal kelakon nggunakake algoritma kanggo nemtokake relevansi lan mesthekake yen iklan dikirim ing wektu sing tepat. Iki uga njamin tingkat klik sing luwih dhuwur lan luwih akeh revenue ing kanthong sampeyan.

9. BuySellAds

homepage buysellads

Kanggo blog ukuran menengah, BuySellAds minangka alat penempatan iklan apik tenan sing cocog karo situs web sampeyan karo iklan sing cocog karo merek lan dirancang kanthi apik.

Mangkene cara kerjane: sampeyan ngirim aplikasi, lan BuySellAds ngevaluasi situs web utawa blog sampeyan kanggo mesthekake yen cocog karo standar. Sawise sampeyan disetujoni, BuySellAds nglayani iklan tampilan, konten sing disponsori, email, lan liya-liyane.

Sampeyan kudu ngati-ati banget kanggo ngrancang blog sampeyan, lan BuySellAds percaya yen perawatan sing padha kudu ditindakake kanthi penempatan iklan. Dheweke mung nyedhiyakake iklan sing nyenengake lan cocog karo merek sing ora bakal nyuda pengalaman ndeleng pamirsa.

BuySellAds Pros & Cons

Pros:

  • Platform iklan mandhiri kanggo penerbit.
  • Sampeyan ngontrol rega lan penawaran
  • Transparansi lengkap lan akeh keluwesan
  • Kesempatan kanggo entuk bathi saben wulan sing dhuwur

cons:

  • BuySellAds njupuk banget Komisi 25%
  • Diwatesi mung kanggo situs web Inggris
  • Tampilan kaca minimal dhuwur (100,000 saben wulan)

Keperluan Lalu Lintas BuySellAds

  • 100,000 pageview saben wulan

Napa BuySellAds luwih apik tinimbang AdSense

BuySellAds ora bisa dipungkiri minangka solusi penempatan iklan sing luwih apik tinimbang AdSense if blog sampeyan wis mapan. Kanthi BuySellAds, alangan kanggo mlebu dhuwur: blog sampeyan kudu nganggo basa Inggris, kanthi konten berkualitas tinggi lan paling ora 100,000 kunjungan saben wulan unik.

fitur buysellads

Yen sampeyan nyukupi syarat kasebut, banjur kemampuan kanggo nyetel rega papan iklan ing situs web lan ngatur penawaran dhewe minangka fitur apik tenan sing ndadekake kontrol ing tangan sampeyan..

10. Monument

Monument

Monument minangka mitra penghasilan iklan kabeh sing diarahake menyang blog lan situs web ukuran pertengahan sing bisa njamin beban lalu lintas sing relatif dhuwur.

Tim profesional Monumetric mbantu ngrancang kampanye iklan sing didhukung riset kanggo situs web utawa blog sampeyan sing njaga pengalaman pangguna nalika njamin penghasilan kanggo sampeyan.

Dheweke nawakake tarif mbayar sing apik kanggo CPM (biaya saben mil), gaya pariwara sampeyan dibayar kanggo saben 1,000 tayangan (yaiku, tampilan) sing ditampa iklan.

Dibandhingake karo CPC (biaya per klik), ing ngendi pamirsa kudu bener-bener ngeklik iklan supaya sampeyan entuk bayaran, CPM nyelehake dhuwit luwih akeh ing kanthong sampeyan, utamane yen situs sampeyan nampa pengunjung saben wulan sing cukup.

Sampeyan uga bisa ndeleng metrik lan kinerja blog sampeyan ing dashboard pangguna-loropaken, supaya sampeyan bisa ngawasi kinerja lan wutah situs saka wektu.

Monumetric Pros & Cons

Pros:

  • Dibayar kanggo saben kesan (ora mung kanggo klik)
  • Salah sawijining tarif mbayar paling apik ing pasar
  • Ngatur iklan kanthi ati-ati kanggo njamin pengalaman sing apik kanggo pengunjung blog sampeyan

cons:

  • 10K pengunjung saben wulan minimal lan biaya persiyapan dhuwur kanggo situs web ing sangisore 80K pengunjung saben wulan

Persyaratan Lalu Lintas Monument

  • 10,000 pengunjung saben sasi

Napa Monumetric Luwih Apik tinimbang AdSense

dibandhingake Google AdSense, Monumetric luwih dipersonalisasi lan duweni potensi kanggo menehi bayaran sing luwih dhuwur.

fitur monumetric

Wis salah siji saka tarif mbayar paling apik kanggo CPM ing pasar lan uga bakal ngatur konten iklan sing cocog karo konten lan gaya situs web sampeyan.

11 RevKonten

revcontent homepage

RevContent partner karo merek media ing saindhenging donya kanggo njamin tingkat dhuwur saka engagement kanggo klien.

RevContent kanthi ati-ati ngatur kabeh pengiklan kanggo mesthekake mung kualitas konten iklan sing paling dhuwur. Dheweke nggunakake widget entheng sing ora bakal alon-alon kaca sampeyan, faktor penting kanggo pengalaman panampil lan kinerja SEO.

RevContent uga nawakake a tarif BPK sing kompetitif banget, njamin mbayari anteng kanggo sampeyan.

RevContent Pros & Cons

Pros:

  • Tingkat bayaran sing apik kanggo klik = aliran revenue sing luwih dhuwur lan konsisten
  • Pasar permintaan pihak pertama (penawaran langsung)
  • widget korek kanggo luwih cepet loading kaca lan ora lagging
  • Ora ketergantungan cookie
  • A gedhe program ngubungake sing nyepetake wektu persetujuan

cons:

  • Standar dhuwur kanggo persetujuan, lan proses bisa njupuk sawetara dina

Requirement Lalu Lintas RevContent

  • 50,000 pengunjung saben sasi

Napa RevContent Luwih Apik tinimbang AdSense

Kanggo blog lan situs web, nggawe pengalaman sing apik lan estetis kanggo pengunjung situs minangka salah sawijining pertimbangan sing paling penting. Kabeh iklan sing dilayani dirancang kanggo nyampur kanthi lancar, cocog karo gaya situs web sampeyan lan katon minangka artikel asli utawa konten liyane.

fitur revcontent

Ora kaya AdSense, sing nggawe iklan ing situs web sampeyan tanpa cocog karo gaya utawa konten, RevContent njamin kualitas dhuwur, iklan sing cocog karo merek kanggo blog sampeyan.

kaca ngarep skimlinks

Yen sampeyan lagi nggoleki cara kanggo nyiyapake lan nggawe dhuwit liwat pranala afiliasi ing blog sampeyan, goleki ora luwih saka Skimlinks.

Sawise disetujoni, sampeyan bakal nemokake dhewe wis nyambung menyang jaringan global cedhak 50,000 pedagang lan partner iklan. Iki minangka jaringan sing larang banget kanggo ngembangake blog lan nggawe dhuwit saka konten sampeyan.

Pros:

  • Disambungake menyang amba jaringan global pengiklan
  • Afiliasi kanthi otomatis
  • Proses persetujuan cepet

cons:

  • Njupuk a Potongan 25% kabeh bathi link afiliasi
  • Ana

Yen sampeyan pengin entuk dhuwit saka pranala afiliasi, Skimlinks minangka alat sing luwih apik tinimbang AdSense.

fitur skimlinks

Paling apik kabeh, nambahake Skimlinks menyang blog sampeyan ngotomatisasi proses pranala afiliasi, tegese situs sampeyan bakal kanthi otomatis didadekake siji karo sawetara jeneng merek paling gedhe ing sekitar, kalebu Target, Zappos, Airbnb, lan Sephora.

13. SHE Media

kaca ngarep shemedia

Biyen dikenal minangka SHE Media Partner Network, SYA Media wis sukses nggawa budaya #girlboss menyang game revenue iklan. Padha fokus ing nyambungake penerbit, pencipta konten, lan pengusaha sing fokus marang wanita, nggawe jaringan sing entuk manfaat kanggo kabeh anggota.

SHE Media digawe dening wanita kanggo nggedhekake swara lan pengaruh sosial wanita liyane, lan yen blog utawa situs sampeyan cocog karo niche kasebut, mula SHE Media bisa nyambungake sampeyan menyang ton merek gedhe lan konten pariwara sing dipilih kanggo pamirsa tartamtu. 

SHE Media Pros & Cons

Pros:

  • Dituju khusus kanggo panyipta konten sing dipusatake wanita
  • Nyambungake situs sampeyan menyang pamirsa luwih saka 50 yuta pengunjung unik saben sasi
  • Akeh pilihan kanggo monetisasi, kalebu sponsor mbayar lan review produk sing dibayar

cons:

  • Standar dhuwur kanggo ditampa

Dheweke Requirement Lalu Lintas Media

  • 20,000 tampilan kaca saben wulan

Napa SHE Media Luwih Apik tinimbang AdSense

SHE Media fokus khusus kanggo monetisasi blog lan situs web sing dituju kanggo wanita. Kanthi nyambungake blog sampeyan karo jaringan eksklusif, sampeyan uga entuk akses menyang konten iklan sing dirancang khusus kanggo pamirsa. 

fitur shemedia

Saliyane iklan, dheweke uga nawakake mitra ton kesempatan liyane kanggo monetisasi, saka kemitraan mbayar lan review produk kanggo pranala afiliasi.

apa Google AdSense?

AdSense minangka alat iklan populer sing dikelola Google. Kanggo blogger lan pamilik situs web liyane sing pengin monetisasi situs web, Google AdSense iku salah siji saka cara sing paling umum kanggo nindakake iku. 

google alternatif adsense

Kemungkinan gedhe yen sampeyan wis ndeleng iklan sing didhukung dening AdSense sadurunge - iki minangka gambar cilik sing ana gandhengane ing pojok situs web sing ngandhani yen rahasia pemuda sing langgeng bisa ditemokake mung kanthi ngetutake tautan kasebut.

Iklan kasebut banjur mbayar situs web kanggo dadi tuan rumah konten, lan Google AdSense minangka platform sing ngidini pertukaran kasebut kedadeyan.

Cara kerja AdSense cukup prasaja. Pamilik situs web utawa blogger bakal nyalin / nempel baris kode sing pengin iklan katon, lan AdSense bakal cocog karo iklan menyang blog utawa situs web adhedhasar isine. 

Akeh macem-macem jinis situs web bisa digunakake Google AdSense, nanging utamané migunani kanggo blog, forum komunitas, lan alat online gratis - kanthi tembung liyane, situs web sing ora duwe cara liya kanggo entuk penghasilan tetep kanggo para pangripta.

Napa Nggoleki Alternatif kanggo AdSense?

Mung amarga AdSense populer ora ateges iku alat sing sampurna. Ora ana sing sampurna, nanging sing bisa digunakake kanggo wong siji bisa uga ora dadi solusi sing tepat kanggo liyane, lan kanthi akeh pilihan ing pasar, luwih becik golek alternatif lan ngerti apa sing ana. 

Ana akeh keuntungan kanggo nggunakake Google AdSense, kalebu kemampuan kanggo njaluk persetujuan iklan cepet, malah kanggo blog lalu lintas kurang. Nanging, ana uga sawetara drawbacks, kalebu tingkat pangentukan lan mbayari abysmally kurang dibandhingake akeh alternatif ing dhaftar sandi.

Ing tembung liyane, alternatif aku wis ana kene menehi pelanggan sing mbayari luwih. Yen sampeyan kepengin entuk luwih akeh saka penghasilan iklan situs web sampeyan, sampeyan kudu njupuk wektu kanggo mriksa sawetara alternatif kanggo AdSense.

Putusan Kita

Isi iklan sing diselehake minangka salah sawijining cara paling apik kanggo monetisasi blog lan miwiti entuk penghasilan pasif saka pengunjung situs.

Dadi, apa alternatif paling apik kanggo AdSense?

Yen sampeyan ora seneng karo Google AdSense lan nggoleki program sing padha karo AdSense, sampeyan lagi beruntung: ana pirang-pirang perusahaan gedhe sing bisa dadi partner kanggo nggawe konten iklan sing dirancang kanthi ati-ati ing blog sampeyan.

Tambah Pendapatan Iklan Sampeyan Dina iki karo NeworMedia

Yen sampeyan nggoleki layanan manajemen iklan sing kuat sing bisa mbantu sampeyan nambah penghasilan kanthi eksponensial, ndhaptar NeworMedia saiki. Kanthi alat lan analitik sing didhukung AI, sampeyan bakal entuk bayaran sing kuat saka penghasilan iklan sing dioptimalake.

Sing paling apik sakabèhé yaiku NewOrMedia, sing nawakake manajemen tangan tingkat dhuwur lan nggunakake AI lan teknologi machine learning canggih kanggo ngirim iklan berkualitas tinggi menyang blog sampeyan. Mesthi bisa dianggep minangka alternatif paling apik Google Adsense.

Runner-up sing cedhak yaiku mediavine, sing mbantu ngunggahake rega papan iklan ing blog sampeyan kanthi ngidini pengiklan nawarake. Adthrive alternatif gedhe liyane sing ngirim konten iklan sing relevan karo merek menyang blog gaya urip.

Sakabèhé, kabeh pesaing AdSense ing dhaptarku nggawa barang sing unik ing meja lan dijamin bakal mbantu sampeyan nambah penghasilan pasif lan miwiti entuk keuntungan saka kerja keras sampeyan.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Mohit Ganggrade

Mohit minangka Managing Editor ing Website Rating, ing ngendi dheweke nggunakake keahliane ing platform digital lan gaya urip kerja alternatif. Pakaryane utamane babagan topik kaya pembangun situs web, WordPress, lan gaya urip nomad digital, nyedhiyakake panuntun dhumateng para pamaca lan praktis ing wilayah kasebut.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...