Apa ClickFunnels Actionetics lan Cara Kerjane?

in Pembangun Corong Penjualan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Masalahe yaiku akeh bisnis sing ora ngupayakake alat kasebut amarga ora ngerti babagan iki utawa angel banget digunakake. Ing kono kita mlebu! Ing kirim iki, kita bakal nuduhake sampeyan apa ClickFunnels Actionetics lan sepira gampang bisa mbantu bisnis sampeyan tuwuh.

Saka $ 127 / sasi. Batal kapan wae

Mulai Uji Coba 14 Dina Gratis ClickFunnels Saiki

Priksa review sandi ClickFunnels kanggo sinau luwih lengkap babagan kabeh fitur corong lan kaca, lan pro lan kontra.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan ClickFunnels. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira bakal narik kawigaten. Priksa lan gabung karo diskusi!

Apa ClickFunnels Actionetics?

ClickFunnel minangka alat sing kuat sing ngidini sampeyan nggawe corong penjualan sing apik sing bakal mbantu sampeyan ngowahi luwih akeh petunjuk dadi pelanggan.

Actionetics (saiki disebut Jalanake-Up Funnels) minangka alat otomatisasi sing digunakake kanggo nggawe, nglacak, lan ngatur kampanye otomatisasi pemasaran. Iku kalebu fitur kayata marketing email, njupuk timbal, lan integrasi CRM.

clickfunnels actionetics tindakake munggah funnels

Ora mung kuwi, nanging kanthi Actionetics, sampeyan bakal bisa ngotomatisasi proses dodolan, ngirit wektu lan dhuwit.

Cukup, iku alat sing bakal mbantu sampeyan njupuk bisnis menyang tingkat sabanjure. Yen sampeyan serius babagan ngembangake bisnis, sampeyan kudu miwiti nggunakake Actionetics saiki.

Kanggo mangerteni apa iku ClickFunnel's Actionetics, kita kudu ngerti apa iku corong. Corong mung minangka proses sing ditindakake prospek supaya bisa dadi pelanggan.

Gagasan ing mburi ClickFunnel's Actionetics yaiku nyedhiyakake pangguna alat sing bakal mbantu ngotomatisasi corong penjualan. Ing tembung liyane, iki minangka alat sing bakal mbantu pangguna nambah tingkat konversi kanthi ngotomatisasi proses prospek, generasi timbal, lan tindak lanjut.

Salah sawijining fitur utama Actionetics MD yaiku kemampuan kanggo nggabungake karo sawetara platform sing beda. Iki kalebu CRM populer kayata Salesforce, Infusionsoft, lan HubSpot. Iki tegese pangguna bisa ngatur kontak, pimpinan, lan pelanggan saka siji platform.

Fitur kunci liyane saka Actionetics yaiku kemampuan kanggo bagean kontak. Iki tegese pangguna bisa ngarahake pesen menyang klompok wong tartamtu. Iki minangka fitur sing kuat banget amarga ngidini pangguna nggawe pribadhi pesen lan mesthekake yen dheweke mung ngirim informasi sing cocog menyang target pamirsa.

Actionetics uga kalebu sawetara template sing dibangun. Cithakan iki bisa digunakake kanggo nggawe email khusus, kaca kebangkrutan, lan kaca matur nuwun. Iki tegese pangguna bisa ngirit wektu akeh nalika nggawe bahan pemasaran.

Carane ClickFunnel's Actionetics Bisa Mbantu Bisnis Sampeyan

Yen sampeyan minangka pemilik bisnis online, sampeyan mesthi golek cara kanggo nambah bisnis sampeyan. Salah siji cara kanggo nindakake iki yaiku nggunakake ClickFunnel's Actionetics.

Actionetics minangka alat otomatisasi pemasaran sing kuat sing ngidini sampeyan nggawe pribadi lan ditargetake marketing email kampanye. Uga nyedhiyakake pelacakan lan laporan sing rinci supaya sampeyan bisa ndeleng kinerja kampanye sampeyan.

Piranti lunak iki bisa mbantu sampeyan kanthi pirang-pirang cara.

Contone, bisa mbantu nggawe corong penjualan sing luwih apik.

Sampeyan uga bisa mbantu sampeyan nglacak asil supaya sampeyan bisa ndeleng apa sing bisa digunakake lan apa sing ora.

Kajaba iku, Actionetics bisa mbantu sampeyan ngotomatisasi bisnis sampeyan.

Iki tegese sampeyan bisa nglampahi wektu luwih sithik kanggo tugas saben dina kanggo mbukak bisnis, lan luwih akeh wektu kanggo perkara sing paling penting.

Fitur ClickFunnel Actionetics

Mangkene sawetara fitur saka ClickFunnel's Actionetics.

  1. Sampeyan bisa kanthi gampang nglacak pelanggan lan prospek.
  2. Gampang digunakake lan nggawe urip luwih gampang.
  3. Sampeyan bisa nggawe bagean dhaptar kontak kanthi gampang.
  4. Sampeyan bisa nggawe lan ngatur kampanye email kanthi gampang.
  5. Sampeyan bisa kanthi gampang nglacak asil lan ndeleng ROI sampeyan.
  6. Sampeyan bisa kanthi gampang nggabungake karo piranti lunak lan sistem liyane.
  7. Sampeyan bisa kanthi gampang nggedhekake bisnis sampeyan.

Miwiti Kanthi Actionetics

Yen sampeyan kaya umume pamilik bisnis, sampeyan ngerti manawa marketing email penting, nanging sampeyan ora yakin carane miwiti.

Platform Actionetics ClickFunnels bisa nulungi sampeyan nambah marketing email menyang tingkat sabanjure, kanthi alat sing kuat sing nggawe gampang kanggo ngetung dhaptar, ngotomatisasi komunikasi, lan nglacak asil sampeyan.

Mangkene pandhuan langkah-langkah babagan carane miwiti Actionetics supaya sampeyan bisa miwiti nggunakake platform sing kuat iki kanggo ngembangake bisnis sampeyan.

  1. Nggawe akun ClickFunnels. Yen sampeyan durung duwe, sampeyan bisa ndaftar kanggo nyoba gratis 14 dina.
  2. Sawise sampeyan mlebu menyang akun ClickFunnels, pindhah menyang tab Actionetics banjur klik tombol "Tambah Tindakan Anyar".
  3. Ing kaca sabanjure, sampeyan bakal bisa milih saka macem-macem tumindak kalebu ngirim email, SMS, utawa webhook. Ayo milih "Kirimi Email."
  4. Ing kaca sabanjure, sampeyan bakal bisa ngetik rincian email sampeyan. Priksa manawa kanggo ngisi kolom "kanggo", uga kolom "subyek" lan "saka". Sampeyan bisa milih saka salah sawijining template email ClickFunnels utawa nggawe dhewe.
  5. Yen sampeyan wis ngetik kabeh informasi sing dibutuhake, gulung mudhun lan klik tombol "Sabanjure".
  6. Ing kaca sabanjure, sampeyan bakal bisa mriksa email lan nggawe owah-owahan sing dibutuhake. Sawise sampeyan wareg karo email sampeyan, klik tombol "Simpen & Metu".

Mekaten! Sampeyan saiki wis nggawe email Actionetics pisanan.

Kanggo ngirim menyang dhaptar, bukak tab Kontak banjur pilih kontak sing pengin ditampa email. Banjur, klik tombol "Kirim Email".

ClickFunnels Actionetics minangka platform kuat sing bisa nulungi marketing email menyang level sabanjure. Kanthi tindakake langkah ing ndhuwur, sampeyan bisa miwiti karo Actionetics lan miwiti ngembangake bisnis sampeyan saiki.

Nyetel Corong Tindakan Pisanan Sampeyan

Yen sampeyan kaya aku, sampeyan mesthi golek cara kanggo ngotomatisasi bisnis sampeyan. Lan yen sampeyan lagi nggoleki cara kanggo ngotomatisasi marketing email sampeyan, ClickFunnel's Actionetics minangka cara sing kudu ditindakake.

Actionetics minangka alat sing ngidini sampeyan nggawe corong aksi, yaiku serangkaian email sing dipicu adhedhasar tumindak tartamtu sing ditindakake kontak sampeyan.

Contone, sampeyan bisa nggawe corong aksi sing dipicu nalika ana sing langganan milis sampeyan. Email pisanan ing corong bisa dadi email sambutan, lan email kapindho bisa dadi kode diskon kanggo produk utawa layanan sampeyan.

Sampeyan uga bisa nggunakake Actionetics kanggo nggawe grup khusus, yaiku klompok kontak sing bisa dibagi adhedhasar kritéria tartamtu.

Contone, sampeyan bisa nggawe grup khusus kanggo kabeh wong sing wis tuku produk sampeyan, utawa kanggo kabeh wong sing wis langganan milis sampeyan.

Lan sisih paling apik babagan Actionetics yaiku bagean saka ClickFunnels, dadi yen sampeyan wis nggunakake ClickFunnels, sampeyan ora perlu ndhaptar akun sing kapisah.

Fitur Actionetics ClickFunnels

Saiki sampeyan ngerti apa Actionetics lan apa sing bisa ditindakake, ayo goleki carane nggunakake.

Pisanan, sampeyan kudu nggawe akun karo ClickFunnels. Yen sampeyan durung duwe, sampeyan bisa ndaftar kanggo nyoba gratis 14 dina.

Sawise nggawe akun lan mlebu, klik tab Actionetics ing garis navigasi.

Ing kaca Actionetics, sampeyan bakal bisa ndeleng ringkesan kabeh corong aksi sing wis digawe. Kanggo nggawe corong aksi anyar, klik tombol Gawe Corong Tindakan Anyar.

Ing kaca sabanjure, sampeyan kudu menehi jeneng corong tumindak lan milih pemicu. Pemicu yaiku kedadeyan sing bakal nyebabake corong aksi dipicu. Contone, yen sampeyan milih pemicu Dhaptar Langganan, corong tumindak bakal dipicu nalika ana wong sing langganan milis sampeyan.

Sawise sampeyan milih pemicu, sampeyan kudu milih tumindak. Tindakan kasebut minangka email sing bakal dikirim nalika pemicu dipecat. Contone, yen sampeyan milih tumindak Kirim Email Sambutan, email sambutan bakal dikirim menyang kontak nalika langganan milis sampeyan.

Sampeyan uga bisa milih kanggo nambah wektu tundha kanggo tumindak. Wektu tundha yaiku jumlah wektu sing bakal ditindakake ing antarane pemicu sing dipecat lan tumindak sing ditindakake. Contone, sampeyan bisa nambah wektu tundha 24 jam supaya email sambutan dikirim 24 jam sawise wong kasebut langganan milis sampeyan.

Sawise sampeyan wis ngatur corong tumindak, klik tombol Simpen & Metu.

Lan iku! Sampeyan saiki wis nggawe corong aksi pisanan sampeyan.

Mbangun Autoresponder Pisanan Panjenengan

Sugeng rawuh ing jagad autoresponder sing nyenengake! Piranti sing kuat iki bisa nggawa bisnis online menyang tingkat sabanjure kanthi nyambungake lan ngirim pesen kanthi otomatis menyang pelanggan.

Ayo kula nuntun sampeyan babagan dhasar nyetel autoresponder pisanan sampeyan.

Langkah pisanan yaiku nggawe dhaptar email sampeyan. Iki ngendi sampeyan bakal nyimpen kabeh kontak sing pengin nampa autoresponders.

Sampeyan bisa nggawe akeh dhaptar sing sampeyan butuhake, lan nggawe bagean sing dikarepake. Contone, sampeyan bisa uga duwe dhaptar pelanggan sing wis tuku, lan liyane sing durung tuku.

Sawise sampeyan wis nyiyapake dhaptar, wektune kanggo nggawe email sampeyan. Autoresponder paling apik banget relevan lan dipersonalisasi. Dheweke uga menehi nilai, manawa informasi migunani utawa kode kupon.

Kanggo miwiti, pikirake tindakan apa sing sampeyan pengin pemicu otomatis. Iki bisa uga kaya tuku, ndhaptar, utawa download. Sawise sampeyan ngerti tumindak apa sing sampeyan pengin micu autoresponder, gawe email sampeyan.

Kalebu baris subyek sing kuwat lan ajakan tumindak sing jelas. Pribadhi pesen nganggo jeneng panampa lan gunakake gambar kanggo ngilangi teks kasebut. Sing paling penting, priksa manawa pesen sampeyan cocog lan menehi nilai.

Mekaten! Sampeyan saiki wis siyap kanggo miwiti mbangun autoresponder pisanan. Cukup elinga supaya pesen sampeyan tetep relevan lan pribadi, lan sampeyan mesthi bakal sukses.

kesimpulan

Saiki sampeyan ngerti apa ClickFunnel's Actionetics (Follow-Up Funnels), sampeyan wis siyap kanggo njupuk bisnis menyang tingkat sabanjure.

Sakabèhé, Actionetics minangka alat sing kuat banget sing bisa mbantu pangguna kanggo nambah tingkat konversi. Iku program sing gampang banget kanggo nggunakake lan nawakake sawetara fitur sing ora kasedhiya karo piranti lunak liyane.

Cathetan Suku

https://goto.clickfunnels.com/actioneticsmd-features

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...