Carane Ndaftar Kanthi ClickFunnels? (Gawe Akun Gratis Saiki)

in Pembangun Corong Penjualan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

ClickFunnels minangka pembangun corong penjualan kabeh-ing-siji kanggo nggawe situs web kanthi konversi dhuwur, kaca kebangkrutan, corong penjualan, situs anggota, lan magnet timbal. Ing kene, aku bakal nuduhake carane gampang ndhaptar ClickFunnels.

Saka $127 saben wulan (uji coba gratis 14 dina)

Gawe corong dodolan konversi dhuwur sing apik kanthi gampang

Yen sampeyan wis maca sandi ClickFunnels 2.0 review, banjur sampeyan ngerti yen ana akeh keuntungan kanggo ndhaptar anggota ClickFunnels.

Nanging kanthi cepet recap, keuntungan utama yaiku:

  • Pisanan, ClickFunnels nyedhiyakake a 14-day trial free kanggo nyoba kabeh fitur sadurunge nglakoni rencana mbayar (sing diwiwiti $127 saben wulan).
  • Kapindho, ClickFunnels nawakake a macem-macem template lan alat landing page lan corong sing bisa digunakake kanggo nggawe corong dodolan kanthi konversi dhuwur.
  • Katelu, ClickFunnels nggabungake karo sawetara aplikasi pihak katelu populer, nggawe gampang kanggo nambah fungsi tambahan menyang platform.
  • Pungkasan, ClickFunnels nawakake dhukungan pelanggan banget, yen sampeyan butuh pitulung babagan nggunakake platform - banjur bantuan mung email utawa telpon.

Kepiye Ndaftar Kanggo Akun ClickFunnels?

Ndhaptar karo ClickFunnels cepet lan gampang, lan menehi akses menyang piranti lan fitur sing kuat sing bisa mbantu sampeyan ngembangake bisnis.

Kanthi piranti lan fitur sing kuat, ClickFunnels nggampangake nggawe kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur, mbangun corong penjualan, lan kampanye pemasaran.

Mangkene pandhuan langkah-langkah kanggo ndhaptar ClickFunnels lan miwiti.

Langkah 1: Pindhah menyang homepage clickfunnels.com

Cara paling apik lan paling gampang kanggo ndhaptar ClickFunnels yaiku kanthi miwiti a 100% nyoba 14 dina gratis.

Cukup menyang homepage clickfunnels.com banjur klik "Mulai Uji Coba 14 Dina GRATIS Saiki!” link (sampeyan ora bisa kantun).

homepage clickfunnels

Langkah 2: Gawe Akun ClickFunnels

Sabanjure, isi jeneng lengkap lan alamat email, lan gawe sandhi (aman).

Banjur klik Tombol "Gawe akunku"..

nggawe akun clickfunnels

Ketik informasi pribadhi lan pembayaran kanggo nggawe akun ClickFunnels.

Sampeyan kudu menehi jeneng, alamat email, lan sandhi, uga rincian kertu kredit.

Sawise akun sampeyan wis disetel, sampeyan bakal digawa menyang dashboard ClickFunnels, ing ngendi sampeyan bisa nggawe corong penjualan pisanan.

ndhaptar rencana platinum clickfunnels

Nalika sampeyan ndhaptar akun uji coba gratis ClickFunnels, sampeyan bisa uga pengin ndeleng syarat layanan, kabijakan privasi, lan persetujuan afiliasi. Sampeyan ora pengin kejiret mengko dening bab sing ora ngerti. Lan gampang kantun bab sing kaya ngono amarga akeh dokumen sing kudu diwaca.

Langkah 3 - Nggawe Corong Penjualan Pisanan

Sawise akun sampeyan wis disetel, sampeyan bakal digawa menyang Dashboar ClickFunnelsd, ngendi sampeyan bisa mbangun corong sales pisanan.

clickfunnels 2.0 dashboard

Kanggo nggawe corong penjualan anyar, klik tombol "Tambah Anyar" ing pojok tengen ndhuwur dashboard.

Sampeyan bakal diwenehi sawetara opsi kanggo jinis corong sing pengin digawe, kayata corong generasi timbal, corong kaca dodolan, utawa corong webinar. Pilih sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Menehi jeneng corong lan klik "Build Funnel". Sampeyan bakal digawa menyang editor corong, ing ngendi sampeyan bisa miwiti ngrancang lan mbangun corong.

clickfunnels 2.0 corong

Editor corong yaiku ing ngendi kabeh keajaiban kedadeyan. Iki minangka antarmuka seret lan selehake sing nggawe gampang kanggo nambah lan ngatur macem-macem unsur corong, kayata formulir milih, tombol tuku, lan kaca matur nuwun.

Klik ing "Tambah Element" tombol kanggo nambah unsur anyar menyang corong. Sampeyan bisa milih saka macem-macem jinis unsur, kalebu gambar, blok teks, pamuter video, lan liya-liyane.

Gunakake panel setelan ing sisih tengen layar kanggo ngatur tampilan lan prilaku saka unsur Panjenengan. Sampeyan bisa ngganti warna, font, lan opsi gaya liyane, uga nambah CSS khusus lan JavaScript yen pengin.

Nalika sampeyan mbangun corong, sampeyan bisa pratinjau kapan wae kanthi ngeklik tombol "Preview" ing pojok sisih ndhuwur layar. Iki bakal mbukak jendhela anyar kanggo ndeleng carane corong bakal katon lan fungsi ing piranti beda.

Sawise sampeyan seneng karo corong sampeyan, klik tombol "Simpen lan Metu". kanggo nyimpen owah-owahan sampeyan. Corong sampeyan bakal diterbitake kanthi otomatis, lan sampeyan bisa miwiti promosi lan ngumpulake timbal lan dodolan.

Ing dashboard ClickFunnels, sampeyan bisa nglacak kinerja saka corong sampeyan kanthi ndeleng ing statistik ing bagean "Statistik Corong". Ing kene, sampeyan bisa ndeleng jumlah wong sing wis ngunjungi corong sampeyan, jumlah sing wis milih utawa tuku, lan metrik kunci liyane.

Yen sampeyan pengin ngowahi corong, sampeyan bisa ngowahi kapan wae ngeklik tombol "Sunting". ing dashboard. Iki bakal mbukak editor corong maneh, ing ngendi sampeyan bisa nggawe owahan lan nyimpen.

Mulai mbangun corong penjualan pisanan sampeyan dina iki! Pratelan uji coba GRATIS 14 dina saiki!

Pitakon & Wangsulan

Cara Kita Ngevaluasi ClickFunnels: Metodologi Kita

Nalika kita nyilem menyang testing sales funnel builders, kita ora mung skimming lumahing. Kita nggawe tangan reged, njelajah saben pojok lan celah kanggo ngerti kepiye alat kasebut bisa nyebabake dhasar bisnis. Metodologi kita ora mung babagan kothak centhang; iku babagan ngalami alat kaya pangguna nyata.

Jumlah Tayangan pisanan: Evaluasi kita diwiwiti kanthi proses ndhaptar. Apa gampang kaya Minggu esuk, utawa kaya slog Senin esuk? Kita nggoleki kesederhanaan lan kajelasan. A wiwitan rumit bisa dadi gedhe turn-off, lan kita pengin ngerti yen tukang iki ngerti.

Nggawe Corong: Sawise kita kabeh nyiyapake lan mlebu, wektune kanggo nggulung lengen klambi lan miwiti mbangun. Sepira intuisi antarmuka? Apa pamula bisa navigasi kanthi lancar kaya profesional? Kita mbangun corong saka awal, mbayar manungsa waé kanggo macem-macem template lan pilihan pangaturan dhewe. Kita lagi nggoleki keluwesan lan kreatifitas, nanging uga efisiensi - amarga ing donya dodolan, wektu pancen dhuwit.

Integrasi lan Kompatibilitas: Ing jagad digital sing saling nyambungake saiki, tukang corong penjualan kudu dadi pemain tim. Kita nyoba integrasi karo CRM populer, alat marketing email, pemroses pembayaran, lan liya-liyane. Integrasi sing mulus bisa dadi faktor gawe-utawa-break ing kegunaan pembangun corong.

Kinerja ing Tekanan: Apa corong sing katon apik yen ora ditindakake? We sijine tukang iki liwat testing ketat. Wektu loading, responsif seluler, lan stabilitas sakabèhé ana ing mikroskop kita. Kita uga nliti analytics - kepiye alat kasebut bisa nglacak prilaku pangguna, tingkat konversi, lan metrik kritis liyane?

Dhukungan lan Sumber Daya: Malah alat sing paling intuisi bisa menehi pitakon. Kita ngevaluasi dhukungan sing diwenehake: Apa ana pandhuan sing migunani, layanan pelanggan responsif, lan forum komunitas? Kita takon, golek solusi, lan ngukur sepira cepet lan efektif tim dhukungan nanggapi.

Biaya vs. Nilai: Pungkasan, kita ngevaluasi struktur rega. We nimbang fitur marang biaya, looking for Nilai kanggo dhuwit. Iku ora mung bab pilihan murah; iku bab apa sing njaluk kanggo investasi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan proses review kita, klik kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...