Program Afiliasi Pembangun Corong Populer

in Pembangun Corong Penjualan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Pembangun corong minangka alat sing kuat kanggo pemasar afiliasi. Dheweke ngidini sampeyan nggawe corong penjualan kanthi konversi dhuwur sing bisa mbantu sampeyan adol luwih akeh produk lan layanan. Yen sampeyan lagi nggoleki cara kanggo ngedongkrak dodolan marketing afiliasi, mula sampeyan kudu nimbang gabung karo program afiliasi kanggo pembangun corong. Ing postingan blog iki, aku bakal ngrembug program afiliasi pembangun corong paling apik ing 2024

Kene sawetara fakta lan statistik babagan program afiliasi pembangun corong paling apik kanggo 2024:

  • Pasar pembangun corong global samesthine bakal tekan $ 14.3 milyar dening 2027.
  • Tingkat komisi rata-rata kanggo program afiliasi pembangun corong yaiku 25%.
  • Durasi cookie rata-rata kanggo program afiliasi pembangun corong yaiku dina 30.

Pembangun corong biasane nyakup macem-macem fitur sing nggawe gampang nggawe lan ngatur corong penjualan. Fitur kasebut bisa uga kalebu:

  • Tukang seret lan selehake
  • Cithakan sing wis digawe
  • A / B testing
  • Analytics
  • Integrasi karo alat marketing liyane

Ana sawetara entuk manfaat kanggo nggunakake pembangun corong kanggo pemasaran afiliasi. Keuntungan kasebut kalebu:

  • Tingkat konversi tambah: Pembangun corong bisa mbantu sampeyan nambah tingkat konversi kanthi menehi alat lan fitur sing dibutuhake kanggo nggawe corong penjualan kanthi konversi dhuwur.
  • Pemasaran otomatis: Pembangun corong bisa ngotomatisasi marketing sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing aspek liyane saka bisnis pemasaran afiliasi.
  • Gampang kanggo nggunakake: Pembangun corong biasane gampang digunakake, sanajan sampeyan ora duwe pengalaman teknis.
  • Terjangkau: Ana sawetara tukang corong sing kasedhiya, dadi sampeyan ora kudu mbuwang dhuwit akeh kanggo miwiti.

Ana sawetara keuntungan kanggo gabung karo program afiliasi kanggo pembangun corong:

  • komisi: Sampeyan bisa entuk komisi ing saben dodolan sing digawe liwat pranala afiliasi.
  • Lalu lintas: Program afiliasi bisa mbantu sampeyan ngarahake lalu lintas menyang situs web utawa kaca kebangkrutan.
  • Kesadaran merek: Program afiliasi bisa mbantu mbangun kesadaran merek kanggo bisnis sampeyan.
  • dhukungan: Program afiliasi biasane menehi dhukungan kanggo afiliasi, sing bisa mbantu sampeyan miwiti lan ngatasi masalah apa wae.

Program Afiliasi Pembangun Corong Paling Top

1. KlikFunnels

clickfunnels

ClickFunnels minangka pembangun corong populer sing dikenal kanthi gampang digunakake lan macem-macem fitur. Nawakake macem-macem template lan alat seret lan selehake sing nggawe gampang kanggo nggawe kaca kebangkrutan lan kaca dodolan sing katon profesional. ClickFunnels uga nawakake macem-macem integrasi karo alat marketing liyane, kayata platform marketing email lan CRM.

Program afiliasi ClickFunnels nawakake tarif komisi 40% kanggo kabeh dodolan sing digawe liwat link afiliasi sampeyan. Durasi cookie yaiku 30 dina, tegese sampeyan bakal entuk komisi kanggo dodolan apa wae sing digawe liwat link sampeyan nganti 30 dina sawise pengunjung ngeklik link sampeyan.

Kanthi langganan kiro-kiro saka $97 kanggo $297 kanggo $2497 sasi, sampeyan bisa entuk LOT! Lan entuk iki: Akeh klien mbayar dhisikan kanggo langganan TAHUNAN, tegese sampeyan bisa entuk saka ngendi wae $997 kanggo $2,997 kanggo $29,964!

Plantarif KomisiPotensi komisi saben saleKomisi potensial liwat 24 sasi
$9740%$38.80$927.20
$29740%$118.80$2847.20
$2,49740%$998.80$23,967.20

tarif Komisi: 40%
Durasi Cookie: 30 dina
Link mlebu: Program Afiliasi ClickFunnels

2. Karta

kartra

Kartra minangka pembangun corong populer liyane sing dikenal kanthi fitur otomatisasi sing kuat. Nawakake macem-macem alat sing bisa mbantu sampeyan ngotomatisasi kampanye pemasaran, kayata marketing email, webinar, lan generasi timbal. Kartra uga nawakake macem-macem integrasi karo alat marketing liyane.

Program afiliasi Kartra nawakake tarif komisi 40% kanggo kabeh dodolan sing digawe liwat link afiliasi sampeyan. Durasi cookie yaiku 45 dina, tegese sampeyan bakal entuk komisi kanggo dodolan apa wae sing digawe liwat link sampeyan nganti 45 dina sawise pengunjung ngeklik link sampeyan.

tarif Komisi: 40%
Durasi Cookie: 45 dina
Link mlebu: Program Afiliasi Kartra

3. Pimpinane

timbal

LeadPages minangka pembangun corong sing luwih gampang tinimbang ClickFunnels utawa Kartra. Nanging, iki isih dadi pilihan sing apik kanggo para pemasar afiliasi. LeadPages nawakake macem-macem template lan alat seret lan selehake sing nggawe gampang kanggo nggawe kaca kebangkrutan sing katon profesional. LeadPages uga nawakake macem-macem integrasi karo alat marketing liyane, kayata platform marketing email lan CRM.

Program afiliasi LeadPages nawakake tingkat komisi 30% kanggo kabeh dodolan sing digawe liwat link afiliasi sampeyan. Durasi cookie yaiku 90 dina, tegese sampeyan bakal entuk komisi kanggo dodolan apa wae sing digawe liwat link sampeyan nganti 90 dina sawise pengunjung ngeklik link sampeyan.

tarif Komisi: 30%
Durasi Cookie: 90 dina
Link mlebu: Program Afiliasi LeadPages

4. ​​Systeme.io

sisteme.io

Systeme.io minangka pembangun corong sing luwih anyar sing cepet dadi populer. Nawakake macem-macem fitur lan alat, kalebu marketing email, webinar, lan liya-liyane. Systeme.io uga nduweni tingkat komisi 35%, lan durasi cookie 60 dina.

Systeme.io minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin promosi pembangun corong sing nawakake macem-macem fitur lan tingkat komisi sing apik. Systeme.io uga nawakake macem-macem bahan promosi kanggo mbantu afiliasi promosi platform kasebut, kalebu spanduk, gambar, lan tautan teks.

tarif Komisi: 35%
Durasi Cookie: 60 dina
Link mlebu: Program Afiliasi Systeme.io

5. Grobogan

grobag

ThriveCart minangka platform keranjang blanja sing dirancang khusus kanggo pemasar afiliasi. Nawakake tingkat komisi dhuwur 40%, lan nggabungake karo macem-macem alat marketing liyane. ThriveCart nawakake durasi cookie 60 dina.

ThriveCart minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin promosi platform keranjang belanja sing nawakake tingkat komisi sing dhuwur lan nggabungake macem-macem alat pemasaran liyane. ThriveCart uga nawakake macem-macem bahan promosi kanggo mbantu afiliasi promosi platform kasebut, kalebu spanduk, gambar, lan tautan teks.

tarif Komisi: 40%
Durasi Cookie: 60 dina
Link mlebu: Program Afiliasi ThriveCart

6. Instapage

instapage

Instapage minangka pembangun kaca kebangkrutan sing dikenal kanthi gampang digunakake lan template sing apik. Nawakake macem-macem alat seret lan selehake sing nggawe gampang nggawe kaca kebangkrutan sing katon profesional. Instapage uga nawakake macem-macem integrasi karo alat marketing liyane, kayata platform marketing email lan CRM.

Program afiliasi Instapage nawakake tarif komisi 30% kanggo kabeh dodolan sing digawe liwat link afiliasi sampeyan. Durasi cookie yaiku 60 dina, tegese sampeyan bakal entuk komisi kanggo dodolan apa wae sing digawe liwat link sampeyan nganti 60 dina sawise pengunjung ngeklik link sampeyan.

tarif Komisi: 30%
Durasi Cookie: 60 dina
Link mlebu: Program Afiliasi Instapage

7. AlurFunnels

alur

GrooveFunnels minangka tukang corong sing dirancang kanggo bisnis cilik. Nawakake macem-macem fitur lan alat, kalebu marketing email, webinar, lan liya-liyane. GrooveFunnels uga duwe tingkat komisi 40%, lan durasi cookie 90 dina.

GrooveFunnels minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin promosi pembangun corong sing nawakake macem-macem fitur lan tingkat komisi sing apik. GrooveFunnels uga nawakake macem-macem bahan promosi kanggo mbantu afiliasi promosi platform kasebut, kalebu spanduk, gambar, lan tautan teks.

tarif Komisi: 40%
Durasi Cookie: 90 dina
Link mlebu: Program Afiliasi GrooveFunnels

8. GetResponse

getresponse

GetResponse minangka platform marketing email sing uga nawakake pembangun corong. Nawakake tingkat komisi 33%, lan nggabungake karo macem-macem alat marketing liyane. GetResponse nawakake durasi cookie 120 dina.

GetResponse minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin promosi platform marketing email sing uga nawakake tukang corong. GetResponse uga nawakake macem-macem bahan promosi kanggo mbantu afiliasi promosi platform kasebut, kalebu spanduk, gambar, lan tautan teks.

tarif Komisi: 33%
Durasi Cookie: 120 dina
Link mlebu: Program Afiliasi GetResponse

9. ConvertKit

convertkit

ConvertKit minangka platform pemasaran email sing uga nawakake pembangun corong. Nawakake tingkat komisi 20%, lan nggabungake karo macem-macem alat marketing liyane. ConvertKit nawakake durasi cookie 30 dina.

ConvertKit minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin promosi platform pemasaran email sing uga nawakake pembangun corong. ConvertKit dirancang khusus kanggo blogger lan pencipta, dadi pilihan sing apik kanggo afiliasi sing ngarahake pamirsa kasebut.

tarif Komisi: 20%
Durasi Cookie: 30 dina
Link mlebu: Program Afiliasi ConvertKit

10. Kesederhanaan

simvoly

Simvoly minangka pembangun corong seret lan selehake sing dirancang kanggo bisnis cilik lan pengusaha. Nawakake tingkat komisi ambalan 50%, lan nggabungake karo macem-macem alat marketing liyane. Simvoly nawakake durasi cookie 90 dina.

Simvoly minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin promosi pembangun corong sing nawakake tingkat komisi sing dhuwur lan durasi cookie sing dawa. Simvoly uga minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin promosi pembangun corong sing dirancang khusus kanggo bisnis cilik lan pengusaha.

tarif Komisi: 50%
Durasi Cookie: 90 dina
Link mlebu: Program Afiliasi Simvoly

11. Mbuwang

unbounce

Unbounce minangka pembangun kaca kebangkrutan sing uga dadi pilihan sing apik kanggo pemasar afiliasi. Nawakake tingkat komisi ambalan 30%, lan nggabungake karo macem-macem alat marketing liyane. Unbounce nawakake durasi cookie 60 dina.

Unbounce minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin promosi pembangun kaca kebangkrutan sing nawakake tingkat komisi sing apik lan durasi cookie sing dawa. Unbounce uga minangka pilihan sing apik kanggo afiliasi sing pengin ningkatake pambangun kaca kebangkrutan sing nggabungake karo macem-macem alat marketing liyane.

tarif Komisi: 30%
Durasi Cookie: 60 dina
Link mlebu: Unbounce Program Afiliasi

FAQ

Wrap-up: Apa Program Afiliasi Pembangun Corong Paling Apik ing 2024?

Program afiliasi pembangun corong sing paling apik kanggo sampeyan bakal gumantung karo kabutuhan lan tujuan sampeyan. Nanging, sawetara program afiliasi pembangun corong sing paling populer lan dihormati kalebu ClickFunnels, Kartra, LeadPages, Systeme.io, ThriveCart, Instapage, GrooveFunnels, GetResponse, ConvertKit, Simvoly, lan Unbounce.

Nalika milih program afiliasi, penting kanggo nimbang tarif komisi, durasi cookie, lan fitur lan alat sing ditawakake. Sampeyan uga kudu nimbang target pamirsa lan katrampilan marketing sampeyan dhewe.

Kene sawetara tips tambahan kanggo milih program afiliasi pembangun corong sing paling apik:

  • Coba target pamirsa: Apa jenis produk utawa layanan sing sampeyan promosiake? Apa kapentingan pamirsa sampeyan? Pilih program afiliasi pembangun corong sing cocog karo target pamirsa.
  • Coba katrampilan marketing sampeyan: Pira pengalaman sampeyan karo pemasaran afiliasi? Yen sampeyan pamula, sampeyan bisa uga pengin milih program afiliasi sing gampang dipromosikan.
  • Apa riset sampeyan: Maca ulasan saka tukang corong beda. Ngomong karo pemasar afiliasi liyane sing wis nggarap program sing beda-beda. Entuk informasi sabisa sadurunge nggawe keputusan.

Pungkasane, platform pembangun corong sing paling apik kanggo afiliasi bakal gumantung marang kabutuhan lan preferensi individu. Nanging, ClickFunnels, Kartra, LeadPages, Systeme.io, lan ThriveCart minangka pilihan paling apik sing nawakake macem-macem fitur lan keuntungan.

Sampeyan uga kudu mriksa kiriman blog babagan program afiliasi:

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...