Milih Alat Pemasaran Email Tengen: Kontak Konstan vs MailChimp Dibandhingake

in Cathetan,

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

MailChimp nduwe jutaan pangguna ing saindenging jagad lan nawakake alat pemasaran email sing gampang digunakake kanthi fitur sing apik. Contact pancet pilihan liyane sing apik yen sampeyan nggoleki alat sing gampang digunakake, fitur padhet, lan dhukungan pelanggan. Hubungi pancet vs Mailchimp ⇣.

iki Konstanta Hubungi vs Mailchimp ndeleng rong alat marketing email paling apik ing kabeh saiki.

fiturContact pancetMailChimp
terus kontaklogo mailchimp
SummaryContact pancet wis nyedhiyakake piranti lunak pemasaran email wiwit taun 1995. MailChimp nduwe jutaan pangguna ing saindenging jagad lan nawakake editor email sing gampang digunakake lan fitur sing apik. Mailchimp minangka juara sing jelas amarga gampang digunakake, fitur lanjut, template lan integrasi. Malah nawakake rencana gratis. Nanging yen sampeyan butuh dhukungan telpon lan dhukungan pelanggan sing luwih lengkap, Konstanta Sent dadi pilihan sing luwih apik.
situswww.kontesontel.comwww.mailchimp.com
priceRencana Email diwiwiti saka $ 20 saben wulan (500 kontak & email tanpa wates)Rencana Penting wiwit $ 9.99 / wulan (500 kontak & 50,000 email)
Rencana GratisOra, nyoba 30 dina gratisRencana Gratis $ 0 Selawase (2,000 kontak & 10,000 email saben wulan)
Ease🥇⭐⭐⭐⭐
Cithakan Email⭐⭐⭐⭐🥇
Formulir & Kaca Landing⭐⭐⭐⭐🥇
Otomatis & Autoresponder⭐⭐⭐⭐🥇
Ngasilake Email🥇🥇
Aplikasi & Integrasi⭐⭐⭐⭐🥇
Value for Money⭐⭐⭐⭐🥇
Ngunjungi Kontak ConstantKunjungi Mailchimp

Akeh sing wis berkembang wiwit email pisanan ing donya, nanging cara komunikasi iki tetep paling apik nalika nyambungake karo pelanggan. Mesthi, ana media sosial, blog, Google iklan, lan kabeh sing, nanging ora ana sing bisa menehi langsung padha, Keuntungan sing nduweni kapribaden sing dikenal mung email.

Kejabi, kepiye carane nggawe hubungan pribadi karo pelanggan liwat iklan utawa malah kirim blog?

Nyatane, statistik ujar udakara udakara 293.6 milyar email saben dina ditampa ing taun 2019, lan nomer kasebut malah bakal bisa nganti luwih saka 347.3 milyar sajrone rong taun sabanjure.

Sing ngomong, email pancen ora pati penting banget babagan syarat kanggo nggayuh timbal, nyopir konversi, lan ngrawat kontak. Pitakonane, alat marketing email sing paling efisien lan kamungkinan menehi asil paling apik ing antarane liyane?

Ayo nimbang loro jeneng paling gedhe ing syarat marketing email, Hubungi tetep lan Mailchimp .

Apa Kontak Konstan lan Mailchimp?

MailChimp

MailChimp yaiku teknologi paling gedhe babagan sistem pemasaran email. Ora mung dheweke duwe program sing kuwat; dheweke uga nawakake rencana gratis. Sampeyan mung kudu nggawe akun lan sampeyan bisa miwiti email kanthi rencana gratis.

Dheweke uga duwe dhaptar fitur sing luwih dawa, apike antarmuka sing ramping lan macem-macem template sing pengin dipilih. Apike analitis lan sawetara aplikasi sing apik tenan sing bisa digunakake kanggo ngatur desain email lan ngirim spek.

Tanpa mangu, Mailchimp minangka solusi email sing utuh sing mbantu ngrancang, ngirim, lan nganalisa kampanye email sampeyan. Dheweke uga melu macem-macem integrasi pihak katelu kanggo nggayuh mupangat kanggo nggunakake alat kasebut.

kontak pancet

Contact pancet minangka kekuwatan liya sing nggumunake ing jagad solusi email, sanajan ora populer kaya Mailchimp, sing wis maju. Nanging, Hubungi pancet iku salah sawijining raksasa nalika alat marketing email, lan sampeyan bisa nggawe akun gratis kanthi gampang.

Nduwe template templat email dhewe, cara sing apik kanggo ngimpor kontak, lan fitur pemasaran otomatis sing ngidini sampeyan gawe jadwal kegiatan email.

Sanajan duwe pangguna sing luwih sithik tinimbang Mailchimp, Konstanta Hubungi padha karo reputasi minangka bisnis kanggo bisnis sing golek sistem sing dipercaya kanggo ngetrapake kampanye pemasaran email sing disasarake kanthi target.

Ease

Contact pancet nduweni dashboard dhasar, alat sing gampang digunakake lan seret lan selehake alat, uga fitur telusuran sing gampang kanggo integrasi, uga template desain sing disusun kanthi cocog miturut fungsionalitas. Uga duwe sistem umum sing cukup gampang kanggo sapa wae sing duwe pengalaman solusi email nol.

MailChimp uga dikenal kanggo dashboard sing gampang lan pangguna, uga seret lan nyelehake alat kanggo nggawe email, kustomisasi, lan upload gambar, nanging integrasi luwih angel digoleki amarga mung diatur miturut abjad.

Ner Winner yaiku: Hubungan Konstanta

Loro platform perangkat lunak pemasaran email iku gampang digunakake, sanajan kanggo pamula mutlak, nanging Hubungi pancet nduweni kaluwihan sing jelas kanthi integrasi pilihan lan pilihan template desain sing gampang digoleki. Plus Constant Contact nawakake dhukungan telpon, dene Mailchimp mung nawakake dhukungan live chat.

Cithakan email

Cithakan email minangka file HTML sing bisa digunakake bola-bali kanggo ngirim email bebarengan. Minangka pemasar email, nggunakake template nguntungake amarga sawetara sebab, nanging umume kanggo konsistensi, personalisasi, kontrol kesalahan, lan kenyamanan sing nyata.

template kontak pancet

Contact pancet nawakake template email liyane, kalebu galeri gambar saham, nanging bisa menehi panyimpenan mung 2GB.

template mailchimp

Mailchimp duwe pilihan pangaturan liyane, kalebu fleksibilitas kanggo tata letak lan posisi gambar, nanging ora akeh cithakan kaya Konstanta Hubungi; nanging kapasitas panyimpenan kasebut ora ana watesan.

Ner Winner yaiku: Mailchimp

Nalika Hubungan Konstant ora duwe pilihan pribadi, luwih akeh gambar galeri sing uga bisa digunakake kanggo ngatur email. Sakabèhé, pangguna seneng luwih fleksibilitas desain karo Mailchimp, dene Konstanta terus-terusan rada ringkes karo tata letak. Liyane, Panyimpen tanpa wates Mailchimp pancen angel dikalahake.

Formulir dhaptar lan kaca kebangkrutan

Formulir dhaptar ing situs web sampeyan apik kanggo menehi kabar babagan tingkat kapentingan wong liya ing produk utawa layanan sampeyan. Nanging, ngirim email tanpa nuruti protokol validasi alamat sing pas bisa nggawe bisnis sampeyan ora bening. Iki tegese dhaptar pelanggan gumantung banget ing bentuk dhaptar, dadi sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis disetel kanthi bener.

Contact pancet nawakake opsi liyane, saka kolom khusus kanggo nyeret lan nyelehake fitur lan sapanunggalane, nggunakake kode warna HEX, lan menehi akeh kamardikan nalika nulis pesen opt-in. MailChimp nyedhiyakake ruangan sakabèhé luwih umum kanggo ngatur latar mburi lan fon email, nyedhiyakake kothak tandha standar, lan pilihan kanggo ngubungake formulir kasebut dadi kode QR.

Ner Winner yaiku: Mailchimp

Iki bagean ora-brainer: Aturan Mailchimp mung amarga duwe pilihan personalisasi email sing luwih akeh.

Otomasi lan Autoresponders

Kanggo entuk keuntungan saka marketing email, sampeyan butuh solusi sing bisa ngontrol sampeyan nalika sampeyan bisa ngatur kampanye. Cekakipun, otomatisasi pemasaran - nyatane, level dhuwur supaya sampeyan bisa ngrancang lan ngirim email miturut kriteria sing sampeyan dhewe nemtokake lan mlebu ing sistem kasebut.

Contact pancet nawakake personalisasi email lengkap uga fitur autoresponder, sanajan pilihane luwih sithik dibandhingake MailChimp, sing duwe akeh kabisan liyane, kayata ngirim rekomendasi produk sing cocog karo klien lan tindakake lan nyetel pemicu kanggo tuku rampung, kart sing ditinggalake, klik link,, lan kegiatan liyane sing penting.

Ner Winner yaiku: Mailchimp

MailChimp katon duwe fitur kontrol pangguna, kalebu kemampuan kanggo nemtokake pemicu kanggo macem-macem tumindak online. Minangka pangguna, tegese sampeyan bisa ngatur email sampeyan adhedhasar prilaku pelanggan.

Tes, Nglaporake lan uji coba A / B

Kampanye pemasaran email mung bisa sukses kaya kualitas sistem analytics lan nglaporake, ngidini sampeyan nemtokake teknik endi sing efektif lan ora. Tes minangka fitur liya sing migunani banget, ing endi sampeyan bakal bisa nyoba uji coba A / B ing antarane macem-macem versi email sampeyan kanggo ngerti endi sing paling apik.

Bagean email sampeyan sing beda-beda bisa digunakake kanggo nguji A / B, saka garis subyek sampeyan nganti sampeyan bisa tumindak lan uga wektu ngirim email. Kabeh, kabeh iki ngandhani, pemasar, sing spesifik kampanye saiki kudu ditingkatake kanggo asil sing luwih apik.

Contact pancet nggunakake analytics kanggo nyedhiyakake informasi penting sing bisa digunakake kanggo ningkatake kampanye pemasaran email, kayata tarif mbukak, klik link, kiriman email, lan sapiturute, lan uga dilengkapi tab tab. Nanging, kanggo nguji, pangguna bakal milih antarane ngirim siji versi utawa nyetel kanthi manual sawetara versi email siji kanggo nyoba sing paling apik.

MailChimp uga menehi laporan babagan analytics email kayadene Konstanta Hubungi, nanging kanthi tambahan grafik interaktif sing nuduhake prestasi kampanye. Uga nawakake wawasan babagan pangguna sing digoleki lan kasedhiya karo peta klik sing kasedhiya nalika mutusake ngendi arep menehi tautan. Lan sajrone nguji, nganti telung variasi email siji diijini ing akun gratis.

Ner Winner yaiku: Mailchimp

Fitur laporan kasedhiya karo Mailchimp luwih maju tinimbang sing ditemokake ing Hubungan Konstanta. Iki kalebu peta klik email sing mbantu sampeyan nemtokake papan sing cocog kanggo nambah tautan.

Kaluwesan

Kaluwesan nuduhake kemungkinan email bisa tekan kothak mlebu sing dituju. Akeh faktor sing melu, kayata reputasi pangirim, reputasi link sing ditemokake ing konten, lan metrik keterlibatan email (umpamane, tarif mumbul) saka pangirim, domain, lan server.

Contact pancet nggunakake teknologi mriksa spam sing ngalangi praktik email sing nyiksa lan menehi tandha pangguna kanggo alangan ing distribusi lan duwe tingkat pangiriman minimal saka 98%. MailChimp uga duwe teknologi konten-konten sing nyegah distribusi konten lan praktik email sing ora umum, kanthi tingkat pangiriman minimal 96%.

🏆 Pemenang yaiku: TIE

Loro iku witjaksono nalika nerangake email ngirim, amarga saben wong duwe teknologi anti-penyalahgunaan dhewe. Loro-lorone uga duwe tarif pangiriman sing apik banget.

integrasi

Integrasi mesthi wae penting banget amarga bisa nambah kasuksesan sampeyan Kampanye pemasaran email. Solusi e-commerce iki ngidini sampeyan nggunakake data pelanggan kanggo nglumpukake target pamirsa kanggo kampanye, kalebu panjaluk kanggo testimoni, tandha langganan, lan uga pangeling kanggo acara pribadi kaya ulang taun, ulang taun, lsp.

Sistem manajemen hubungan pelanggan (CRM), mesthine sampeyan nggawe program berbasis email kanggo ngrawat petunjuk, seru, lan liya-liyane. Lan, mesthi, media sosial bakal mbantu sampeyan nggedhekake para penonton, lan banjur bisa ngirim email sing ditarget nggunakake saluran sing beda.

Nanging aja mikir kabeh babagan integrasi utawa pinten petunjuk anyar sampeyan bisa entuk. Intine, babagan integrasi kasebut bisa menehi sampeyan lan kepiye sampeyan bisa entuk bathi.

integrasi kontak pancet

Contact pancet nduwe sekitar 450 integrasi, kalebu Shopify, Facebook, HootSuite, WordPress, Etc.

integrasi mailchimp

MailChimp nduwe luwih saka 700 integrasi, kalebu Shopify, Facebook, Instagram, Twitter, WordPress, lan liyane.

Ner Winner yaiku: Mailchimp

Mailchimp duwe cara integrasi luwih akeh dibandhingake karo Kontak Konstan, nanging iki bisa dadi masalah amarga sampeyan mung bisa nggoleki abjad. Iki tegese, yen sampeyan isih ora duwe kekarepan, bakal dadi masalah gedhe. Temokake apa alternatif Kontak Constant paling apik yaiku.

Beda, Konstantant Contact duwe sawetara integrasi sing luwih sithik, nanging kanthi becik diatur lan bisa digoleki miturut kategori sing luwih migunani, kayata fitur utama, industri, target pangguna, lan liya-liyane. Iki tegese sampeyan bisa nggoleki integrasi utawa integrasi sing tepat kanthi gampang miturut kabutuhan.

Rencana lan Prices

Pisanan, ayo goleki rega Kontak Konstan. Rega kanggo Konstan Kontak Plan Email dhasar miwiti s ing $20 saben sasi, karo sasi kapisan free, lan nerangake karo email Unlimited, Reporting, Manajemen dhaftar kontak, support, lan panyimpenan 1GB.

Contact pancet reregan kanggo Rencana Email sawijining diwiwiti $ 20 saben wulan, kanthi wulan kapisan uga gratis, lan duwe kabeh fitur Rencana Email, ditambah karo kemampuan otomatisasi email, sumbangan online, kupon, survey, polling, lan kapasitas panyimpenan saka 2GB.

The rencana Email dhasar diwiwiti $ 20 / wulan kanggo 500 kontak, lan Email Plus diwiwiti udakara $ 45 / wulan. Hubungan Constant bisa dicoba kanthi gratis sajrone 60 dina (ora mbutuhake kertu kredit) lan Konstanta Konstanta nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina.

MailChimp nawakake Rencana Gratis, sing ngidini 2,000 pelanggan lan 12,000 email saben wulan. Uga nawakake laporan gratis, bentuk signup, template, otomatisasi, lan pandhuan, uga dhukungan email gratis sajrone 30 dina pisanan.

Rencana Pertumbuhan diwiwiti $ 10 saben wulan lan nawakake pilihan langganan lan email tanpa watesan, bebarengan karo laporan lan alat sing migunani kanggo keterlibatan, segmen majeng, lan pangiriman email.

Mailchimp Pro Plan minangka solusi pemasaran lan otomatisasi paling lengkap, sing diwiwiti kanthi rega $ 199 saben wulan, kalebu fitur tanpa watesan lan pilihan email, kanthi akses API, integrasi media sosial, laporan, pangujian, lan dhukungan kanggo kiriman email kanthi jumlah volume.

Constant Contact nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina, yen pelanggan ora wareg lan nutup akun ing 30 dina sawise mlebu, Constant Contact bakal mbalekaken lengkap. MailChimp ora menehi jaminan dhuwit bali.

Value Nilai paling apik kanggo dhuwit yaiku: Mailchimp

Mailchimp menang amarga Mailchimp kurang biaya (uga duwe rencana gratis) lan duwe pilihan pambayaran luwih fleksibel, utamane kanggo bisnis sing duwe finansial winates, nalika Hubungi Hubungi apik kanggo perusahaan sing mbutuhake kebutuhan sing luwih rumit lan anggaran luwih akeh kanggo ngatasi rega luwih dhuwur.

Untung lan rugine

Ayo goleki pro lan kontra saka Mailchimp lan Kontak Konstan.

Pros Mailchimp:

  1. Pelaporan Lanjut: Nawakake fitur laporan nyengsemaken kalebu geo-tracking lan Google Integrasi Analytics.
  2. Rencana gratis sing loman: Nyedhiyani nganti 1,000 email saben wulan kanggo 500 pelanggan.
  3. Otomatisasi Lanjut: Bisa ngirim tindak lanjut tuku lan rekomendasi produk sing dipersonalisasi.

Pros Kontak Konstan:

  1. Dhukungan Pelanggan sing Apik banget: Kacathet kanggo dhukungan pelanggan sing kuwat.
  2. Ease: Pangguna-loropaken lan persiyapan cepet kanggo kampanye.
  3. Periode Nyoba Loman: Nawakake uji coba gratis 60 dina.
  4. Pustaka Cithakan sugih: Nyedhiyani macem-macem template email.

Cons Mailchimp:

  1. Fitur Lanjut winates: Fitur tartamtu kaya testing multi-variasi mung kasedhiya ing plans larang.
  2. Dhukungan pelanggan: Sawetara pangguna wis nyatakake rasa ora puas karo kualitas dhukungan pelanggan.

Kontak Kontra Konstan:

  1. Otomasi lan Pelaporan Terbatas: Nawakake otomatisasi minimal, testing A/B, lan fitur laporan.
  2. biaya: Relatif larang dibandhingake karo fitur lan nomer kontak sing ditawakake.
  • Antarmuka Panganggo: Mailchimp dikenal lan disenengi kanggo antarmuka pangguna sing intuisi lan modern, dene UI Constant Contact katon rada ketinggalan jaman.
  • Desain Cithakan Email: Constant Contact nawakake luwih akeh template, nanging template Mailchimp dianggep luwih gampang kanggo ngatur.
  • Automation: Mailchimp unggul ing otomatisasi kanthi fitur sing luwih maju, sanajan iki bisa uga akeh banget kanggo pangguna tanpa kawruh pangembang. Kontak Konstan nawakake fitur otomatisasi dhasar nanging migunani.
  • A / B Testing: Mailchimp nyedhiyakake kemampuan tes A/B sing luwih maju. Kontak konstan diwatesi kanggo tes baris subyek.
  • Kaluwesan: Kontak konstan nduweni keunggulan ing pangiriman, kanthi luwih sithik email sing mlebu ing folder spam dibandhingake karo Mailchimp.
  • Formulir Registrasi: Loro-lorone platform nawakake formulir registrasi sing bisa disesuaikan, nanging Mailchimp ngidini kustomisasi luwih akeh babagan nambah lan ngatur lapangan.

TL; DR: MailChimp nduweni fitur canggih, kemampuan otomatisasi, lan UI modern, saengga cocok kanggo wong sing butuh solusi pemasaran email sing kuat. Konstan Kontak, ing tangan liyane, luwih pangguna-loropaken karo dhukungan pelanggan unggul lan becik kanggo wong-wong sing prioritize ease saka nggunakake lan deliverability dipercaya liwat fitur-fitur canggih.

Putusan Kita ⭐

Apa MailChimp lan Hubungi Konstanta?

Mailchimp lan Kontak Constant minangka rong pilihan sing paling penting kanggo ngluncurake lan njaga kampanye pemasaran email. Nanging sampeyan mung kudu milih siji, tegese kita kudu nesu-nesu, kabeh wangsulane pancen bener.

Manajemen MailChimp utawa Hubungan sing luwih apik?

Ing pungkasan dina, bisa uga ora ana pilihan sing paling apik utawa sing paling apik ing antarane Mailchimp vs Constant Contact minangka solusi email. Saben wong duwe kekuwatan lan kekurangan, lan sampeyan, pangguna, arep milih antarane Mailchimp vs Constant Contact lan endi sing cocog karo kabutuhan.

Contone, yen sampeyan bisnis cilik sing mbutuhake efisiensi maksimal kanggo nangani keuangan, sampeyan kudu melu Mailchimp, sing umume luwih terjangkau. Nanging yen sampeyan bisnis sing luwih gedhe kanthi kabutuhan sing luwih rumit lan panggunaan volume sing luwih dhuwur, Konstanta terus bisa dadi pilihan sing luwih sampurna, sanajan kabeh luwih larang.

Yen sampeyan duwe syarat hosting lan laporan sing amba, sampeyan kudu pindhah karo Mailchimp. Yen ora bisa ditrapake kanggo sampeyan, nanging sampeyan butuh dhukungan pelanggan sing rapet, Hubungi pancet iku pilihan sing luwih sregep.

Maneh, ing jangka panjang, milih solusi pemasaran email sing bakal digunakake minangka tumindak saldo ing antarane sifat lan ukuran kebutuhan bisnis sampeyan. Luangake wektu kanggo nyathet kabutuhan kasebut lan sinaoni saben opsi kanthi tliti sadurunge milih.

Miturut survey anyar, luwih saka setengah pemasar ngomong marketing email wis menehi ROI sing gedhe, paling ora 30% yakin kampanye bakal menehi asil sing padha ing pungkasan.

Nalika ana akeh perkara sing kudu dipikirake nalika milih ing antarane Perangkat lunak pemasaran email email Mailchimp vs Konstanta, telu sing paling penting yaiku integrasi, pilihan maca lan ndeleng, lan manajemen respons.

Ora preduli sepira gedhene utawa cilik, utawa gampang utawa rumit bisnis sampeyan. Ing jaman saiki, pemasaran email iku kudu sampeyan aja wani mlumpat minangka bagean saka kampanye pemasaran sing jembar lan efisien.

Cara Kita Deleng Alat Pemasaran Email: Metodologi Kita

Milih layanan marketing email sing tepat luwih saka mung milih alat kanggo ngirim email. Iku babagan nemokake solusi sing nambah strategi marketing, streamlines komunikasi, lan drive engagement. Mangkene carane kita ngevaluasi lan mriksa alat marketing email kanggo mesthekake yen sampeyan mung entuk informasi sing paling apik sadurunge nggawe keputusan:

  1. Antarmuka pangguna-loropaken: Kita prioritasake alat sing nawakake editor seret lan selehake. Fitur iki penting banget kanggo nggawe template email sing unik kanthi gampang, ngilangi kabutuhan kawruh coding sing ekstensif.
  2. Versatility ing Jinis Kampanye: Kemampuan kanggo ndhukung macem-macem format email minangka kunci. Apa iku buletin standar, kemampuan tes A / B, utawa nyetel autoresponder, versatility minangka faktor penting ing evaluasi kita.
  3. Otomasi Pemasaran Lanjut: Saka autoresponders dhasar nganti fitur sing luwih rumit kaya kampanye sing ditargetake lan menehi tag kontak, kita netepake kepiye alat bisa ngotomatisasi lan ngatur upaya pemasaran email sampeyan.
  4. Integrasi Formulir Pendaftaran sing efisien: Alat marketing email tingkat paling dhuwur kudu ngidini integrasi formulir ndhaptar kanthi gampang ing situs web utawa kaca kebangkrutan khusus, nyederhanakake proses nambah dhaptar pelanggan.
  5. Otonomi ing Manajemen Langganan: Kita nggoleki alat sing nguatake pangguna kanthi proses opt-in lan opt-out sing dikelola dhewe, nyuda kabutuhan pengawasan manual lan nambah pengalaman pangguna.
  6. Integrasi Mulus: Kemampuan kanggo nyambungake kanthi lancar karo platform penting liyane - kayata blog, situs e-commerce, CRM, utawa alat analytics - minangka aspek kritis sing kita priksa.
  7. Ngasilake Email: Alat sing apik yaiku sing njamin email sampeyan tekan pamirsa. Kita netepake efektifitas saben alat kanggo ngliwati saringan spam lan njamin tingkat pangiriman sing dhuwur.
  8. Pilihan Dhukungan Komprehensif: Kita percaya karo alat sing nyedhiyakake dhukungan sing kuat liwat macem-macem saluran, dadi basis kawruh sing rinci, email, obrolan langsung, utawa dhukungan telpon, kanggo mbantu sampeyan kapan wae.
  9. Pelaporan sing jero: Ngerteni pengaruh kampanye email sampeyan penting. Kita nliti jinis data lan analitik sing diwenehake dening saben alat, fokus ing ambane lan migunani saka wawasan sing ditawakake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...