Alternatif Top kanggo Kontak Konstan kanggo Ningkatake Pangiriman Email

in Cathetan,

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Contact pancet dikenal amarga kampanye email interaktif, pelacakan asil wektu nyata, lan formulir pendaftaran dinamis. Nanging iki ora mesthi cocog kanggo perusahaan kanthi syarat sing luwih maju. Dadi, goleki sing paling apik Alternatif Kontak Konstan ing njobo kono.

Contact pancet iku pilihan banget kanggo bisnis cilik karo syarat dhasar. Dheweke ora ngisi biaya akeh lan minangka salah sawijining alat pemasaran email sing paling populer wiwit taun 1995.

Ringkesan cepet:

  1. GetResponse - Alternatif Kontak Konstan paling apik ing 2024 ⇣
  2. Brevo (sadurunge Sendinblue – Rencana mbayar sing paling fleksibel lan terjangkau ⇣
  3. mailerlite – Alternatif Kontak Konstan gratis paling apik ⇣

Nalika Kontak Konstan nyedhiyakake macem-macem fitur kayata autoresporter utawa kampanye sing dipicu, ana alat liyane sing nawakake luwih akeh kanthi rega sing luwih murah. Piranti sing bisa nutupi gagal kontak terus-terusan kalebu desain template cairan, tes spam, lan otomatisasi canggih.

Yen sampeyan lagi nggoleki alat marketing email sing efisien biaya lan efektif, sampeyan bisa nyoba dhaptar alternatif kontak sing terus-terusan ing ngisor iki.

T‍L; DR
Saka alat, kita bakal nliti dina iki, GetResponse, Brevo (sadurunge Sendinblue), lan MailerLite ana telung opsi paling apik sing kasedhiya minangka alternatif Kontak Konstan. Getresponse nduweni otomatisasi sing kuat, lan fitur corong penjualan, lan nawakake webinar lan alat kaca kebangkrutan.
Ing sisih liya, Brevo luwih irit biaya lan nawakake pilihan pelaporan sing kuwat. Mailerlite nduweni antarmuka panganggo sing apik tenan lan pembangun kaca kebangkrutan sing apik banget. Kabeh pesaing kontak konstan iki kondhang ing pasar alat email.

Alternatif Paling Top kanggo Kontak Konstan ing 2024

Sawise riset lengkap, pungkasane aku milih sawetara platform pemasaran email paling dhuwur sing cukup layak kanggo dadi alternatif kontak terus-terusan. 

Nalika milih, aku ngelingi macem-macem faktor kayata otomatisasi pemasaran, kontak tanpa wates, versi gratis, rencana mbayar, kaca landas tanpa wates, alat uji spam, lan liya-liyane. Wektu kanggo sampeyan njelajah!

1. GetResponse (alternatif Kontak Konstan paling apik sakabèhé)

getresponse homepage

Fitur utama

  • Alat Autoresponder kanggo mbantu fokus ing karya
  • Integrasi karo layanan populer kayata Salesforce, Shopify, lsp
  • Nduwe alat email spam supaya sampeyan bisa ngindhari folder spam kabeh
  • Formulir web sing efektif kanggo mbantu sampeyan ngatur kanthi tepat
  • Tes lan analytics A / B kanggo kaca kebangkrutan
  • Situs web resmi: www.getresponse.com

Macem-macem alat Optimisasi lan Formulir Web sing Bisa Dikustomisasi

Kita miwiti karo alternatif kontak konstan unik sing terjangkau lan gampang digunakake bebarengan. Ing ngisor iki minangka opsi lengkap fitur sing bakal nggawe kampanye email sampeyan bisa lancar. 

Saka macem-macem alat optimasi nganti formulir web sing bisa disesuaikan - alat marketing email iki duwe kabeh!

Email lan Lacak Geo

GetResponse dilengkapi seri otomatis rumit ing jejere opsi pelacakan email sing bisa nambah lalu lintas lan nambah konversi. Sampeyan bisa nggawe manajemen dhaptar email kanthi otomatis. 

Ngelingi integrasi, geo-tracking, lan metode uji coba A / B kanggo landing page, GetResponse pantes entuk papan pisanan ing dhaptar alternatif kontak sing tetep.

Rong Jinis Pesen Otomatis sing beda

Kanthi GetResponse, sampeyan bisa ngirim sawetara pesen otomatis sing beda. Pisanan, sampeyan bisa menehi pesen otomatis adhedhasar wektu kaya cathetan ulang taun sing nyenengake. 

Kapindho, sampeyan kudu ngirim pesen adhedhasar tumindak kanggo mesthekake yen proyek wis rampung kanthi apik. Alat iki uga efisien banget kanggo menehi tag / nyetak kontak kanthi otomatis. Corong otomatisasi GetResponse bener-bener bisa nggabungake kabeh, wiwit saka kaca kebangkrutan, lan pembayaran online, malah webinar!

Pro GetResponse:

  • Fitur otomatisasi sing apik lan sistem manajemen dhaptar
  • Nduwe pilihan multibahasa saka 17 basa
  • Desain lan alat uji coba spam banget
  • Editor kaca pendaratan supaya gampang dikustomisasi
  • Pilihan learning apik kanggo pamula marketing email
  • Go lan mriksa metu sandi review GetResponse rinci kanggo katrangan luwih

GetResponse Con:

  • Ora duwe versi gratis

Rencana lan Reregan

Mungkin mung masalah karo GetResponse yaiku ora menehi rencana gratis. Nanging, kanggo wong nyoba metu pisanan, padha bakal nyedhiyani sampeyan karo 30-day trial free

Rega diwiwiti kanthi $ 13.24 / wulan, lan rencana Pemasaran Email dhasar ndhukung nganti 1000 pelanggan, yaiku 25% luwih murah tinimbang Kontak Konstan. Uga, rencana iki nawakake kiriman email saben wulan tanpa watesan, tes a/b, DKIM khusus, lan liya-liyane.

Napa GetResponse minangka Alternatif Kontak Konstan sing Bener?

Ngelingi konten dinamis lan otomatisasi email sing canggih, GetResponse yaiku sing diarani alternatif Kontak Konstan modern. Paling ora 25% luwih murah tinimbang Kontak Konstan lan nduweni otomatisasi sing luwih apik. 

Fitur pengujian spam ora kasedhiya ing Kontak Konstan, lan GetResponse jelas luwih efisien nalika pamasaran email.

Dolan maring Situs web GetResponse saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

2. Brevo / Sendinblue (Rencana mbayar terjangkau sing paling fleksibel)

sendnblue / brevo

Fitur utama

  • Brevo (sadurunge Sendinblue) minangka platform marketing kabeh-ing-siji
  • Tukang nggawe kaca landas sing gampang digunakake
  • Fitur otomatisasi canggih kasedhiya sanajan ing rencana gratis
  • Salah sawijining rencana mbayar paling murah ing dhaptar kasebut
  • Pemasaran SMS lan obrolan Langsung aktif
  • Nerangake karo peta klik, geo-tracking, lan Google Analytics minangka monitor kampanye
  • Situs web resmi: www.brevo.com

Alat eCommerce sing apik banget

Brevo minangka pilihan sing apik yen sampeyan duwe perusahaan sing luwih gedhe lan sampeyan kudu nangani ewonan email saben dina. 

Dheweke minangka perusahaan sing berbasis ing Paris sing nawakake layanan ing enem basa sing beda. Perusahaan kasebut unggul ing macem-macem fitur pemasaran email, kalebu kampanye SMS, email transaksional, lan otomatisasi pemasaran. Yen sampeyan duwe toko online, alat Brevo bisa digunakake minangka alat eCommerce.

Formulir sing Bisa Dikustomisasi

Nalika nerangake mbentuk, Brevo (sadurungé Sendinblue) mil ahead Kontak Konstan. Iki minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin nggawe kaca kebangkrutan, lan sampeyan bisa ngatur formulir sampeyan kanthi gampang!

Email Unik Ngirim Optimisasi Wektu

Optimasi Wektu Kirim Email minangka fitur penting liyane, amarga Brevo bisa milih wektu sing cocog kanggo ngirim email adhedhasar prilaku sing kepungkur. Wicaksana rega, luwih terjangkau tinimbang rega Kontak Konstan.

Pros Brevo / Sendinblue:

  • Didol CRM gratis
  • Rencana gratis ngidini 9000 email gratis saben wulan kanthi 300 saben dina
  • Gampang banget digunakake lan rencana kasebut regane murah banget
  • Kasedhiya ing 6 basa sing beda
  • Otomatisasi canggih ing kaca dhasar

Brevo / Sendinblue Con:

  • Editor email lan antarmuka panganggo lag sithik

Rencana lan Reregan

Brevo nawakake papat rencana, kalebu sing gratis. Rencana Gratis ngidini sampeyan ngirim 300 email saben dina. Rencana sing dibayar, contone, Rencana wiwitan, ngidini 20k email saben wulan, lan ora ana watesan ngirim saben dina. Kaya sing sampeyan ngerteni, yen perusahaan sampeyan mbutuhake ngirim email menyang kontak sing akeh, mula iki minangka alternatif sing apik. 

Kenapa Brevo Apa Alternatif Kontak Konstan sing Bener?

Nalika nerangake fitur canggih kayata pemasaran SMS utawa tukang situs web, Brevo minangka solusi marketing email sing luwih apik tinimbang Kontak Konstan. 

Brevo (Sendinblue) minangka alat email sing mbisakake iklan Facebook lan nduweni fitur laporan kaya Google Analytics lan akeh liyane. Fitur otomatisasi uga luwih maju lan dipersonalisasi.

Dolan maring situs web Brevo saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar. Priksa review babagan Brevo (Sedinblue).

3. Mailer Lite

mailerlite

Fitur utama

  • Rencana gratis lengkap ngidini 1000 pelanggan, lan rencana mbayar nawakake email tanpa watesan
  • Pengujian, survey, lan pamisahan A / B diaktifake
  • Otomatis email lanjutan kanggo email sing dipersonalisasi
  • Kasedhiya ing 7 basa liyane
  • Desain backend intuitif lan sistem manajemen dhaptar sing apik
  • Situs web resmi: www.mailerlite.com

Kaca Landing Tanpa Kode!

MailerLite minangka perusahaan sing anyar, nanging wis entuk pangenalan amarga tampilan sing sederhana, modern, lan resik. 

Dheweke biyen dadi perusahaan desain web, sing nerangake situs web sing cerdas! Dheweke spesialis nggawe kaca kebangkrutan profesional kanggo sampeyan - tanpa bantuan kode. Sampeyan mung kudu nyeret lan nyelehake fitur favorit lan dadi host ing domain sing dikarepake!

Tindakake Kabeh Pakaryan Sampeyan ing Siji Tempat!

Perusahaan kasebut apik banget minangka pembangun otomatisasi visual, nanging ora mung iku sing apik banget! Sampeyan kudu duwe kabeh kampanye email, kaca kebangkrutan, lan kontak sing beda ing panggonan sing padha. Rencana gratis kasebut dilengkapi karo kaca kebangkrutan tanpa watesan, dadi pilihan sing luwih apik.

Pribadhi Pesen lan Email Sampeyan

Editor buletin MailerLite super-pinter amarga bakal ngidini sampeyan ngatur pesen kanthi gampang. Pembangun seret lan selehake mbantu sampeyan nggawe blok email sing ditargetake kanthi dinamis kanggo pamirsa sing beda. 

Fitur GIF video saka perusahaan iki njamin yen email ora hambar lan mboseni, nanging luwih interaktif lan nyenengake ing wektu sing padha. Dhukungan email & obrolan 24/7 MailerLite dilengkapi karo tutorial video, pandhuan, lan demo sing beda.

Pros MailerLite:

  • Salah sawijining alat pemasaran email sing paling larang
  • 12,000 email diijini saben wulan ing rencana gratis
  • Kasedhiya karo otomatisasi canggih lan gampang digunakake
  • Kaca pendaratan diaktifake kanggo pangguna tanpa situs web
  • Cithakan sing efisien lan minimalis

Kon MailerLite:

  • Ora duwe fitur tes spam lan desain

Rencana lan Reregan

Iki minangka alternatif Kontak Konstanta sing terjangkau. Kajaba layanan gratis sing ngidini nganti 1000 pelanggan lan 12,000 email gratis, rencana utamane apik kanggo bisnis cilik. 

Yen sampeyan milih rencana Growing Business saka panyedhiya layanan email iki, sampeyan kudu mbayar $ 9 / sasi nganti 1000 pelanggan, lan email saben wulan tanpa watesan. Banjur ana rencana Lanjut sing paling gedhe kanggo kabeh sing diduweni rencana Growing Business lan fitur sing luwih maju kayata diskon 15% Google Ruang kerja.

Napa MailerLite Apa Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Saka formulir registrasi sing bisa disesuaikan kanggo dhukungan ngobrol, email tanpa watesan ing rencana mbayar, lan rencana gratis sing migunani - MailerLite mesthi dadi alternatif Kontak Konstan sing luwih murah. 

Kanthi desain backend nyengsemaken, iki piranti lunak pemasaran email apik banget kanggo kampanye email sampeyan. Kajaba iku, kaca kebangkrutan sing bisa disesuaikan uga menehi keunggulan ing Kontak Konstan nalika nerangake fitur-fitur canggih.

Dolan maring Situs web MailerLite saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar. Priksa metu sandi MailerLite review kene.

4. Omnisend

omnisend

Fitur utama

  • Ngidini pangguna kanggo push notifikasi, ngirim SMS, Whatsapp, lan pesen Facebook
  • Nawakake popups, formulir embeddable, lan wangun Wheel of Fortune
  • Cithakan otomatis pra-dibangun supaya gampang digunakake
  • Tambahan email sing unik kaya kothak hadiah lan kertu ngeruk
  • Penyunting otomatis kanthi alur kerja sing wis digawe
  • Situs web resmi: www.omnisend.com

Alat eCommerce paling apik

Nalika nerangake otomatisasi pemasaran canggih, mung sawetara sing cedhak karo Omnisend. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan yen sampeyan duwe toko eCommerce lan alternatif Kontak Konstan sing cocog. 

Fitur kasebut migunani lan gampang disiyapake, mula sampeyan bisa target pangguna ing macem-macem tahapan lelungan kanthi alat otomatis pemasaran email.

Formulir Customizable sing Beda

Omnisend dilengkapi macem-macem formulir - kabeh kanthi fitur kustomisasi canggih. Padha kurban formulir embeddable, lan popups lan ngijini sampeyan kanggo ngirim game kaya Wheel of Fortune kanggo pengalaman fun pangguna. Panyedhiya layanan email iki ngidini sampeyan ngirim pesen Facebook/Whatsapp lan kabar push.

Cithakan Email Otomasi Unik

Cithakan email otomatisasi sing wis dibangun ing macem-macem kasus, kayata nampani pelanggan potensial utawa yen ana wong sing lali utawa ninggalake kreto. Sampeyan uga bisa promosi kesempatan adol silang kanthi menehi saran marang para pelanggan produk sing beda-beda miturut tumbas sadurunge. 

Padha salah siji saka platform pemasaran email ndhuwur, lan fitur marketing kalebu laporan analytics kanggo nglacak kinerja alur kerja otomatisasi.

Pros Omnisend:

  • Alur kerja otomatisasi supaya gampang digunakake
  • Rencana gratis kalebu 500 email saben wulan nganti 250 kontak
  • Macem-macem jinis kanthi opsi pangaturan dhewe sing beda
  • Teks lan email pribadi sing ditarget kanthi apik
  • Cithakan otomatisasi unik sing wis digawe

Omnisend Con:

  • Cithakan email bisa luwih apik
  • Cukup larang dibandhingake karo alternatif liyane

Rencana lan Reregan

Rencana saben wulan Omnisend cukup prasaja. Ora kaya Kontak Konstan, sampeyan entuk platform pemasaran email sing ngidini nganti 500 pelanggan lan 6000 email / saben wulan kanthi rega $16. Kajaba iku, sampeyan bisa nggayuh nganti 500 pelanggan lan email tanpa watesan / saben wulan nganggo rencana Pro.

Napa Omnisend Minangka Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Kaping pisanan, alat eCommerce sing digunakake ing kene yaiku solusi pemasaran email kanggo ewonan pemasar online. Antarane panyedhiya marketing email, iki minangka pilihan paling apik kanggo marketing online. Fitur otomatisasi mbantu nggawe alur kerja sing rumit, sing ndadekake alternatif Kontak Konstan sing apik.

Dolan maring Situs web Omnisend saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

5. Mailchimp

homepage mailchimp

Fitur utama

  • Nggawe kaca landas sing narik kawigaten kanggo bisnis sampeyan 
  • Alat manajemen pamisahan lan pamisahan sing apik banget  
  • Nggawe email khusus, kertu pos, lan iklan media sosial
  • Asisten kreatif kanggo wawasan pemasaran wektu nyata  
  • Nuduhake kinerja kampanye sampeyan kanggo nggawe keputusan ing mangsa ngarep 
  • Nomer desain lan tata letak sing apik
  • Situs web resmi: www.mailchimp.com

Bantuan Kreatif lan Bangunan Situs Web

Minangka alat marketing email, Mailchimp minangka salah sawijining sing paling apik. Iku ngatur kabeh saka mbangun situs web dhewe lan terus berkembang. Sawise sampeyan ngalih menyang Mailchimp, Asisten Kreatif bakal mbantu sampeyan saben langkah. 

Kita pribadi nemokake Mailchimp rada maju kanggo bisnis anyar. Banjur maneh, gampang banget kanggo nggunakake alat marketing iki.

Kabeh Piranti Pemasaran ing sak panggonan

MailChimp ngidini sampeyan ngatur pengalaman pangguna, supaya sampeyan tanggung jawab kanggo kampanye sampeyan. Uga dilengkapi karo macem-macem alat situs web. Sampeyan entuk ndhaptar sing dibangun lan formulir pop-up kanggo pengunjung anyar.

Ngatur kiriman Media Sosial sampeyan

Kita seneng banget karo laporan sing jero lan template anyar sing nyenengake. Kajaba iku, Mailchimp nawakake postingan media sosial, nggawe iklan, lan jadwal kanthi rutin. Sampeyan uga bakal entuk tukang lelungan sing disesuaikan, penargetan prilaku, lan keuntungan CRM eksklusif.

Pros Mailchimp:

  • Solusi siji-mandeg kanggo fitur marketing online
  • Ngimpor informasi kontak saka aplikasi CRM sing populer
  • Statistik kampanye otentik, keterlibatan, lan wawasan tuwuh
  • Solusi siji-mandeg kanggo fitur marketing online
  • Nggawe gampang nggayuh wong sing demografi tartamtu

Mailchimp Con:

  • Tukang cithakan situs web duwe pilihan winates

Rencana lan Reregan

Gumantung saka kontak sampeyan, langganan Essential MailChimp yaiku $ 9 / sasi kanggo 500 kontak. Pamilik bisnis cilik bisa entuk kesepakatan $ 30.99 / wulan lan nganti 2.5 ewu wong saben wulan.

Rega rencana standar Mailchimp diwiwiti saka $ 14.99 / wulan kanggo 500 kontak. Banjur, ana Rencana Premium sing diwiwiti saka $ 299 / sasi lan menehi pelanggan segmentasi majeng lan kontrol pamirsa tanpa watesan. 

Nanging, yen sampeyan pengin uji coba, Mailchimp uga kasedhiya gratis lan kalebu rencana Penting mung $ 9 / wulan!

Napa Mailchimp minangka Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Iku angel kanggo ngalahake dhukungan telpon saka Constant Contacts. Nanging Mailchimp nggawa sing luwih apik kanggo manajemen pamirsa lan alat kustomisasi sing luwih maju. Nawakake Dashboard Pemirsa sing komprehensif. Sampeyan ora mung bisa ndeleng statistik kinerja kampanye sing beda-beda nanging uga wektu iklan media sosial sampeyan. Kabeh, Mailchimp nawakake luwih akeh alat CRM kanthi rega sing luwih apik tinimbang Kontak Konstan.

Dolan maring Situs web Mailchimp saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

6. ConvertKit

Kaca Ngarep ConvertKit

Fitur utama

  • Kaca pendaratan, iklan, lan formulir dhaptar sing apik 
  • Sampeyan bisa nggawe pasar online dhewe 
  • Musik, kursus, ebook, lan prasetel fotografi bisa didol 
  • Semat tombol "Tuku Saiki" lan nggawe URL kaca produk sampeyan dhewe 
  • Kasedhiya karo perancang email sing bisa disesuaikan lan Creator Pro
  • Situs web resmi: www.koleksi.com

Kaca Landing sing Apik lan Email Khusus

Minangka wong sing ora duwe akeh pengalaman karo CRM, nimbang Convertkit alat marketing grail suci. Kaping pisanan, Convertkit dilengkapi ton template anyar kanggo kaca landing lan email. 

Ningkatake Keterlibatan Situs Web Sampeyan

Sing paling disenengi babagan Convertkit yaiku ide magnet utama. Dheweke njaga calon pelanggan sampeyan kepengin weruh produk anyar lan produk sing bakal teka. Ora kanggo sebutno, sampeyan bakal langsung weruh tren munggah ing dodolan.

Piranti Analytics sing Gampang Digunakake kanggo Wiwitan

Sampeyan bisa ngawasi kabeh fenomena ing corong dodolan ing dashboard siji lan adol produk tanpa watesan. Amarga kaca produk bisa disesuaikan, toko online sampeyan bakal dadi mboseni!

Pro ConvertKit:

  • Cocog kanggo nggawe konten anyar lan bisnis cilik
  • Nampilake penjualan lan kinerja sampeyan ing siji dashboard
  • Biaya transaksi murah kanggo bisnis anyar
  • Gampang didol lan promosi produk sampeyan
  • Ngamanake penjualan kanthi konten sing wis disetel kanthi tepat wektu

KonverterKonversi:

  • Cithakan kaca dhasar

Rencana lan Reregan

Convertkit gratis temenan nganti 300 pelanggan email, sayangé, tanpa laporan majeng lan corong penjualan otomatis. Rencana Convertkit sing dibayar diwiwiti saka $9 / wulan. 

Kajaba iku, ana rencana Creator Pro sing nawakake kabeh fitur sing diduweni rencana Creator lan fitur sing luwih maju. Nerangake karo alat migrasi gratis, pamirsa khusus Facebook, lan skor pelanggan. 

Yen sampeyan kasengsem karo Convertkit Creator, disaranake sampeyan entuk langganan tahunan. Kanggo wektu sing winates, Convertkit nawakake rong wulan gratis kanggo kabeh rencana tahunan Premium.

Napa ConvertKit minangka Alternatif sing Apik kanggo Kontak Konstan?

Convertkit minangka alternatif sing luwih apik kanggo Contact pancet. Kanggo pamula, sampeyan dikenani biaya kanggo pelanggan sing padha ing rong dhaptar kampanye sing beda. 

Convertkit ngenali saben pelanggan lan ora bakal ngisi sampeyan kaping pindho! Iku uga gampang kanggo pemilik anyar kanggo skala bisnis karo Convertkit. Alat pemasaran sing ramah pangguna bakal nggawe jadwal, tundha, lan ngirim email kanthi volume dhuwur lan nuduhake statistik ing wektu nyata.

Dolan maring Situs web ConvertKit saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

7. iHubungi

iContact

Fitur utama

  • Desainer email seret lan selehake 
  • Ngirim Smart lan akses multi-pangguna 
  • Alat analisis canggih lan solusi desain 
  • Nggawe email lan buletin sing apik banget ing wektu sing suwe 
  • Syncs kontak, dhaptar, lan data saka 100+ app
  • Situs web resmi: www.acontact.com

Platform Pemasaran Email kanggo Profesional

Apa sampeyan nate niliki buletin sing apik tenan lan mikir dhewe - ing endi bisa nggawe template pemasaran email khusus kanthi gratis? Kita wis duwe, lan iContact minangka wangsulan.

Tes Kampanye kanthi Peluncuran Soft

iContact ngidini sampeyan mbukak tes, dadi sampeyan ngerti baris apa lan kaca landas sing bakal digandhengake para pengunjung. Sampeyan uga ngerti frase lan grafis CTA sing luwih apik karo para pelanggan sadurunge nggawe kampanye anyar.

Segmen Pamirsa lan Wawasan Bisnis

Desainer email seret lan selehake nggawe pesen sampeyan apik banget. Platform pemasaran iki dimuat karo alat otomasi lan wawasan kreatif sing padha. Solusi desain, segmentasi pamirsa, lan laporan kinerja kanthi gampang nggawa pelanggan anyar miturut sampeyan.

Pros iContact:

  • Ngidini sampeyan nggawe pamisah kampanye email luwih dhisik
  • Komunikasi gratis karo pelanggan
  • Nawakake layanan ngirim lan ngirim volume akeh
  • Nuduhake laporan lalu lintas, keterlibatan, lan penjualan

iContact Con:

  • Pangguna kudu milih dhaptar kanthi manual kanggo saben kampanye

Rencana lan Reregan

iContact luwih murah tinimbang Mailchimp lan Convertkit. Rencana Bukak ngidini marketing lancar nganti 750 kontak, lan mung $ 14 / sasi. 

Nanging, profesional bisnis bakal seneng karo Smart Sending lan kaca kebangkrutan tanpa watesan ing rencana Expand. Nerangake kabeh fitur standar lan promosi email, nganyari rekaman kontak, lan tindak lanjut keterlibatan kanthi biaya langganan $65.

Napa iContact Minangka Alternatif sing Cocog kanggo Kontak Konstan?

Alat nglaporake kinerja cukup gampang ing iContact. Iki nuduhake keterlibatan kampanye lan status dodolan supaya sampeyan ngerti apa sing bisa ditindakake kanthi beda. Pungkasan, nanging paling ora, iContact minangka salah sawijining platform pemasaran email sing paling terjangkau sing wis nate digunakake. Dadi, yen sampeyan pengin keterjangkauan lan fitur premium ing produk sing padha, iContact minangka cara sing kudu ditindakake.

Dolan maring situs web iContact saiki kanggo mriksa kabeh fitur + tawaran paling anyar

Apa Kontak Konstan?

kontak pancet

Fitur utama

  • Situs web resmi: www.kontesontel.com
  • Liwat 100 template email sing bisa disesuaikan lan responsif
  • Dhaptar bangunan lan dhaptar alat alat
  • Editor email Seret & Selehake bebarengan karo editor kaca landas intuisi
  • Google, Instagram, lan iklan Facebook diijini
  • Peta panas nglacak klik lan monitor kampanye diaktifake
  • Integrasi e-commerce kajawi nggawe kupon lan akun multi-pangguna

Perusahaan sing luwih milih kontak sing konstan

Nalika nerangake pemasaran email, Constant Contact minangka salah sawijining alat veteran sing wis ana rong puluh taun kepungkur. Umumé, organisasi nirlaba, pamilik bisnis cilik, lan freelancers seneng dheweke. 

Kanthi wektu, dheweke wis berkembang saka alat email sing gampang dadi platform pemasaran sing nyedhiyakake layanan sing beda-beda. Industri manajemen acara, utamane, nuduhake Kontak Konstan amarga duwe sawetara fitur khusus kanggo dheweke.

Salah sawijining Panyedhiya Layanan Paling Apik

Iki alat sing gampang digunakake lan duwe tarif pangiriman sing apik tenan. Kontak Constant nawakake manajemen dhaptar email lan manajemen kontak duplikat. Sanajan ora duwe fitur pemasaran email sing canggih, dheweke nutupi luwih saka 100 template email lan uji coba baris A / B subyek.

Pros Kontak Konstan:

  • Tingkat pangiriman sing dhuwur banget
  • Pilihan template email sing bisa disesuaikan lan gratis
  • Editor seret & selehake sing gampang lan gampang
  • Situs web gratis
  • Fitur eksklusif kanggo manajemen acara lan survey
  • 500+ integrasi dibentang ing macem-macem industri
  • Akun multi pangguna kanthi manajemen kontak duplikat

Kontak Kontra Konstan:

  • Fitur otomatisasi lan optimasi pemasaran email sing winates
  • Ora duwe fungsi email RSS
  • Nduwe manajemen kontak winates
  • Saingan Kontak Kontan duwe kemampuan nglaporake luwih dhuwur
  • Formulir dhasar lan kaca landas
  • Ora duwe dhukungan chatting lan kabar push web

Rencana lan Reregan

Kita kudu setuju, nimbang rega lan fitur Kontak Konstan — mesthi ana platform pemasaran email sing luwih efisien kanthi luwih akeh fitur lan kapabilitas pemasaran email sing luwih apik. Nalika nerangake rega, dheweke ora menehi rencana gratis, nanging duwe uji coba gratis. 

Kontak Konstan duwe telung rencana utama, siji yaiku Lite, sing diwiwiti kanthi $ 12 / wulan, banjur rencana Standar, lan rencana Premium. Kabeh mau nawakake email tanpa watesan, nanging Email Plus menehi layanan ekstra kaya formulir RSVP, jajak pendapat, lan kupon.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Nalika nggoleki alternatif Kontak Konstanta sing paling apik, kita nemokake sawetara pilihan sing apik banget kanggo upgrade Kontak Constant sing wis tuwa. 

Kanggo laporan sing luwih apik lan alur kerja otomatis, sampeyan luwih becik golek GetResponse, sing bisa uga paling apik ing bisnis babagan iki. Yen sampeyan pemilik toko online, banjur Omnisend minangka pilihan sing apik. Saiki yen sampeyan penggemar pilihan sing murah kanthi fitur sing apik - banjur Brevo (Sedinblue) bakal dadi pesaing Kontak Kontak sing apik. 

Nanging, nalika kita ngomong babagan rencana gratis sing paling apik, ora ana sing luwih apik tinimbang Mailerlite, sanajan tawaran freemium Mailchimp cukup cedhak. Ing pungkasan dina, alternatif Kontak Konstan sing paling apik yaiku sing cocog karo garis kerja sampeyan. Disaranake sampeyan milih sing luwih disenengi Contact pancet pesaing sing cocog. Muga-muga sukses ing misi sampeyan!

Cara Kita Deleng Alat Pemasaran Email: Metodologi Kita

Milih layanan marketing email sing tepat luwih saka mung milih alat kanggo ngirim email. Iku babagan nemokake solusi sing nambah strategi marketing, streamlines komunikasi, lan drive engagement. Mangkene carane kita ngevaluasi lan mriksa alat marketing email kanggo mesthekake yen sampeyan mung entuk informasi sing paling apik sadurunge nggawe keputusan:

  1. Antarmuka pangguna-loropaken: Kita prioritasake alat sing nawakake editor seret lan selehake. Fitur iki penting banget kanggo nggawe template email sing unik kanthi gampang, ngilangi kabutuhan kawruh coding sing ekstensif.
  2. Versatility ing Jinis Kampanye: Kemampuan kanggo ndhukung macem-macem format email minangka kunci. Apa iku buletin standar, kemampuan tes A / B, utawa nyetel autoresponder, versatility minangka faktor penting ing evaluasi kita.
  3. Otomasi Pemasaran Lanjut: Saka autoresponders dhasar nganti fitur sing luwih rumit kaya kampanye sing ditargetake lan menehi tag kontak, kita netepake kepiye alat bisa ngotomatisasi lan ngatur upaya pemasaran email sampeyan.
  4. Integrasi Formulir Pendaftaran sing efisien: Alat marketing email tingkat paling dhuwur kudu ngidini integrasi formulir ndhaptar kanthi gampang ing situs web utawa kaca kebangkrutan khusus, nyederhanakake proses nambah dhaptar pelanggan.
  5. Otonomi ing Manajemen Langganan: Kita nggoleki alat sing nguatake pangguna kanthi proses opt-in lan opt-out sing dikelola dhewe, nyuda kabutuhan pengawasan manual lan nambah pengalaman pangguna.
  6. Integrasi Mulus: Kemampuan kanggo nyambungake kanthi lancar karo platform penting liyane - kayata blog, situs e-commerce, CRM, utawa alat analytics - minangka aspek kritis sing kita priksa.
  7. Ngasilake Email: Alat sing apik yaiku sing njamin email sampeyan tekan pamirsa. Kita netepake efektifitas saben alat kanggo ngliwati saringan spam lan njamin tingkat pangiriman sing dhuwur.
  8. Pilihan Dhukungan Komprehensif: Kita percaya karo alat sing nyedhiyakake dhukungan sing kuat liwat macem-macem saluran, dadi basis kawruh sing rinci, email, obrolan langsung, utawa dhukungan telpon, kanggo mbantu sampeyan kapan wae.
  9. Pelaporan sing jero: Ngerteni pengaruh kampanye email sampeyan penting. Kita nliti jinis data lan analitik sing diwenehake dening saben alat, fokus ing ambane lan migunani saka wawasan sing ditawakake.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Ahsan Zafeer

Ahsan minangka panulis ing Website Rating sing nyakup spektrum sing amba saka topik teknologi modern. Artikel-artikel kasebut nyelidiki SaaS, pemasaran digital, SEO, keamanan siber, lan teknologi sing berkembang, sing menehi wawasan lan nganyari lengkap babagan lapangan sing berkembang kanthi cepet iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...