Milih Cloud Storage Tengen: pCloud vs. Sync Dibandhingake

in Cloud Storage, Cathetan

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

pCloud lan Sync minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik banget kanthi enkripsi pengetahuan nol (enkripsi end-to-end), fitur sing ora bakal sampeyan temokake. Google Drive lan Dropbox. Nanging kepiye carane panyedhiya maya loro kasebut saling nglawan? Sing iki pCloud vs Sync.com comparison Yahoo kanggo mangerteni.

fiturpCloudSync.com
SummarySampeyan ora bakal kuciwa karo salah siji - amarga loro-lorone pCloud lan Sync.com minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik banget. Ing istilah sakabèhé fitur, rega seumur hidup lan gampang digunakake, pCloud metu minangka juara. Nanging, nalika nerangake keamanan, Sync.com iku luwih apik amarga enkripsi nul-kawruh teka klebu free , karo pCloud sampeyan kudu mbayar ekstra kanggo iku.
situswww.pcloudsituswww.sync.com
priceSaka $49.99/taun (Rencana urip saka $199)Saka $ 96 / taun ($ 8 / sasi)
Enkripsi pengetahuan ZeroAddon mbayar (pCloud Crypto)Klebu kanggo gratis
Panyimpen gratisPanyimpenan gratis 10GBPanyimpenan gratis 5GB (nanging sampeyan bisa entuk nganti 25GB kanthi ngrujuk kulawarga & kanca
MoreOra tundhuk Undhang-undhang Patriot AS. Jaminan dhuwit bali 30 dina. Agung syncing, enggo bareng lan file retrieving opsi. Bandwidth tanpa wates.Amazing syncing solusi. kacepetan transfer Unlimited. Ukuran file tanpa wates. Rencana urip. Jaminan dhuwit bali 30 dina.
Ease🥇⭐⭐⭐⭐
keamanan⭐⭐⭐⭐🥇
Value for Money🥇⭐⭐⭐⭐
Dolan maring pCloudsitusDolan maring Sync.com

Key Takeaways:

Sync.com lan pCloud minangka pimpinan pasar nalika nerangake solusi panyimpenan awan sing aman lan fokus ing privasi.

pCloud dilengkapi luwih akeh fitur, luwih murah lan nawakake rencana seumur hidup pembayaran siji-wektu. Nanging enkripsi nul kawruh minangka tambahan sing dibayar.

Sync.com luwih berorientasi bisnis lan nawakake enkripsi end-to-end ing kabeh rencana saben wulan tanpa ngisi daya ekstra.

Simpenan awan wis ngganti cara donya njupuk data. Iku wis dijupuk liwat minangka cara utama panyimpenan data - lali bab kamar kapenuhan lemantun filing; informasi saiki wis disimpen saka adoh lan aman ing méga.

Ning kene pCloud vs Sync.com comparison, loro panyedhiya panyimpenan maya sing paling privasi- lan keamanan dadi kepala.

Dina iki, wong ngandelake awan kanggo nyimpen data, manawa gambar, dokumen penting, utawa file kerja. Ing ndhuwur iku, wong looking for solusi terjangkau sing dipercaya lan gampang digunakake.

Sing ngendi pemain panyimpenan maya seneng pCloud lan Sync.com teka menyang muter.

pCloud minangka pilihan sing komprehensif lan gampang digunakake sing nyukupi kabutuhan individu lan bisnis. Tim mburi pCloud pracaya sing paling layanan panyimpenan maya banget technical kanggo pangguna rata-rata lan mulane fokus ing pangguna-loropaken. Lan nalika rencana gratis katon diwatesi, mesthine ana akeh regane yen sampeyan nandur modal ing rencana premium seumur hidup.
Ing sisih liyane, Sync.com minangka pilihan freemium sing tujuane kanggo ngutamakake privasi pangguna kanthi enkripsi end-to-end. Nerangake karo tingkat leveled, lengkap karo jumlah panyimpenan tambahan, uga kemampuan kanggo nyimpen, nuduhake, lan ngakses file saka ngendi wae. Lan yen sampeyan nate nemoni masalah, Sync.com menehi prioritas ing-house support kanggo mbantu karo apa wae sing perlu.

Mesthine, iki ora cukup informasi kanggo sampeyan nggawe keputusan sing tepat babagan panyimpenan awan. Mulane dina iki, kita bakal nliti kanthi luwih rinci pCloud vs Sync.com lan ndeleng apa solusi saben.

Dadi, ayo miwiti!

1. Rencana & Rega

Kaya apa wae ing urip, rega mesthi dadi faktor nalika nggawe keputusan babagan layanan sing pengin digunakake. Dadi, ayo dipikirake carane loro-lorone pCloud lan Sync.com cocog munggah.

pCloud Reregan

pCloud nerangake karo dhisikan Panyimpenan gratis 10GB kanggo sapa waé sing mlebu. Kajaba iku, pCloud nerangake karo kauntungan saka mbayar kanggo plans premium ing basis saben sasi.

Yen sampeyan mung mbutuhake panyimpenan sing sithik lan bisa mbayar kanggo kabeh taun ngarep, pCloud bakal biaya sampeyan $49.99 kanggo 500GB jumlah panyimpenan.

pcloud rencana
Paket 10GB Gratis
  • transfer data: 3 GB
  • Lumbung: 10 GB
  • biaya: GRATIS
Paket Premium 500GB
  • Data: 500 GB
  • Lumbung: 500 GB
  • Rega saben taun: $ 49.99
  • rega urip: $ 199 (pambayaran sapisan)
Paket Premium Plus 2TB
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rega saben taun: $ 99.99
  • rega urip: $ 399 (pambayaran sapisan)
Rencana 10TB khusus
  • Data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • rega urip: $ 1,190 (pambayaran sapisan)
Family Plan 2TB
  • transfer data: 2 TB (2,000 GB)
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • pangguna: 1-5
  • rega urip: $ 595 (pambayaran sapisan)
Family Plan 10TB
  • Data: 10 TB (10,000 GB)
  • Lumbung: 10 TB (10,000 GB)
  • pangguna: 1-5
  • rega urip: $ 1,499 (pambayaran sapisan)
Rencana Bisnis
  • transfer data: Ora winates
  • Lumbung: 1TB saben pangguna
  • pangguna: 3 +
  • Rega saben wulan: $ 9.99 saben pangguna
  • Rega saben taun: $ 7.99 saben pangguna
  • kalebu pCloud enkripsi, 180 dina versi file, kontrol akses + liyane
Rencana Bisnis Pro
  • Data: Ora winates
  • Lumbung: Ora winates
  • pangguna: 3 +
  • Rega saben wulan: $ 19.98 saben pangguna
  • Rega saben taun: $ 15.98 saben pangguna
  • kalebu dhukungan prioritas, pCloud enkripsi, 180 dina versi file, kontrol akses + liyane

Lan yen sampeyan butuh sethithik, sampeyan bisa mlaku 2TB panyimpenan kanggo a cukup $ 99.99 / taun. Elinga yen pCloud uga dilengkapi karo rencana kulawarga lan bisnis sing ngidini sampeyan nuduhake lan kolaborasi karo sawetara pangguna.

Best kabeh, Nanging, punika pCloudrencana urip, sing bisa digunakake kanggo wong sing seneng karo perusahaan lan pengin terus nggunakake layanan panyimpenan. Entuk 500GB panyimpenan seumur hidup kanggo a pembayaran siji $ 199 utawa 2TB panyimpenan umur kanggo a pembayaran siji $ 399.

Sync.com Reregan

Ing sisih liyane, Sync.com ora nawakake pilihan pembayaran saben wulan. Lan ora kaya pCloud, sapa wae sing mlebu nggunakake Sync.com kanggo free mung nampa 5GB papan panyimpenan.

sync.com rencana
Rencana Gratis
  • transfer data: 5 GB
  • Lumbung: 5 GB
  • biaya: GRATIS
Rencana Dhasar Pro Solo
  • Data: Unlimited
  • Lumbung: 2 TB (2,000 GB)
  • Rencana tahunan: $8/wulan
Rencana Profesional Pro Solo
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: 6 TB (6,000 GB)
  • Rencana tahunan: $20/wulan
Rencana Standar Pro Teams
  • Data: Ora winates
  • Lumbung: 1 TB (1000GB)
  • Rencana tahunan: $ 6 / sasi saben pangguna
Rencana Unlimited Tim Pro
  • transfer data: Unlimited
  • Lumbung: Ora winates
  • Rencana tahunan: $ 15 / sasi saben pangguna

Sing ngomong, ora ana kertu kredit sing dibutuhake, sampeyan bisa entuk nganti 25GB tambahan gratis karo referral kanca, lan sampeyan entuk fitur gedhe sing padha Sync.com nawakake pangguna premium sawijining. Kanggo sing mbutuhake panyimpenan luwih akeh, sampeyan bisa entuk 2TB, 3TB, utawa malah 4TB papan kanggo $ 8 / $ 10 / $ 15 saben wulan, masing-masing, tagihan saben taun.

Ner Pemenang: pCloud

loro-lorone pCloud lan Sync.com nawakake papan panyimpenan maya kanthi rega kompetitif. Sing ngandika, pCloud nawakake papan liyane free wis pilihan pembayaran saben wulan, lan dilengkapi karo pilihan mbayar ragad siji-wektu (kang gedhe!) Kanggo akses seumur hidup kanggo panyimpenan.

2. Fitur Cloud Storage

Solusi ruang panyimpenan dilengkapi karo macem-macem fitur sing nggawe nyimpen lan ngakses file gampang, masalah privasi ora dadi masalah, lan liya-liyane. Pramila mriksa kanthi cetha babagan layanan sing sampeyan pilih lan mbandhingake karo kabutuhan sampeyan pancen penting.

pCloud Fitur Cloud Storage

kanthi pCloud, sampeyan duwe opsi enggo bareng kaping pirang-pirang kasedhiya langsung saka gampang kanggo nggunakake pCloud antarmuka. Sampeyan bisa nuduhake lan kolaborasi karo sing nggunakake pCloud utawa ora, pilihan iku sampeyan.

pcloud antarmuka

Kajaba iku, sampeyan duwe pilihan kanggo:

  • Ngontrol tingkat akses, kalebu ijin "Deleng" lan "Sunting"
  • Ngatur file sing dituduhake saka pCloud Pandu, pCloud kanggo Mobile, utawa platform web
  • Nuduhake file gedhe karo kanca lan kulawarga kanthi ngirim gampang kanggo nggunakake "Download" pranala liwat email
  • Setel tanggal kadaluwarsa utawa link download proteksi sandi kanggo keamanan tambahan
  • Gunakake pCloud akun minangka layanan hosting kanggo nggawe situs web HTML, nampilake gambar, utawa enggo bareng file karo wong liya

Sawise sampeyan ngunggah file menyang pCloud, data bakal sync ing kabeh jinis piranti lan liwat pCloud aplikasi web. Ana uga tambahan file syncpilihan kronisasi sing bakal ngidini sampeyan nyambungake file lokal ing komputer karo pCloud nyopir. Sampeyan malah bisa gawe serep kabeh piranti seluler foto lan video kanthi klik siji.

Sync.com Fitur Cloud Storage

kanthi Sync.com, sampeyan bisa nggunakake Windows, Mac, iPhone, iPad, Android, lan app web kanggo ngakses file saka ngendi wae kapan wae. Lan matur nuwun kanggo otomatis syncIng, ngakses data ing macem-macem piranti yaiku cinch.

sync enggo bareng lan kolaborasi

tambahan, Sync.com ngidini kanggo transfer saham tanpa watesans, enggo bareng, lan kolaborasi karo wong liya, malah ngidini sampeyan arsip file sing disimpen ing méga mung, supaya sampeyan bisa mbebasake spasi ing komputer lan piranti. Ora duwe akses internet? Ora apa-apa, karo Sync.com sampeyan bisa ngakses file ing offline banget.

Ner Pemenang: pCloud

maneh, pCloud nyurung ngarep thanks kanggo bab cilik kaya kadaluwarsa link lan pangayoman sandi, kemampuan kanggo nggunakake pCloud minangka inang, lan macem-macem opsi enggo bareng kasedhiya. Sing ngandika, Sync.com ora duwe dhewe lan cukup dibandhingake nalika nerangake fitur utama kaya enggo bareng lan synckronisasi.

3. Keamanan & Enkripsi

Babagan pungkasan sing pengin sampeyan kuwatir nalika nyimpen file penting ing awan yaiku keamanan lan privasi. Kanthi ngandika, ayo kang ndeleng apa iki pCloud vs Sync.com showdown mbukak babagan keamanan data.

pCloud Keamanan & Enkripsi

pCloud Efesus Enkripsi TLS / SSL kanggo njamin keamanan file sampeyan. Ing tembung liyane, data sampeyan direksa nalika ditransfer saka piranti menyang pCloud server, tegese ora ana sing bisa nyegat data kapan wae. Kajaba iku, file sampeyan disimpen ing 3 lokasi server, yen ana server nabrak.

kanthi pCloud, awakmu file didhelikake ing sisih klien, tegese ora ana wong liya kajaba sampeyan bakal duwe kunci kanggo dekripsi file. Lan ora kaya solusi panyimpenan awan liyane, pCloud iku salah siji sing pisanan kanggo kurban loro folder sing ndhelik lan uga ora ndhelik ing akun sing padha.

pcloud Crypto

Iki menehi kabebasan kanggo mutusake file endi sing bakal dienkripsi lan dikunci, lan file endi sing kudu disimpen ing kahanan alami lan aplikasi operasi file. Lan sing paling apik babagan kabeh iki yaiku grapyak pangguna banget kanggo encrypt lan ngamanake file sampeyan.

Kekurangan sing mung kanggo kabeh iki yaiku sampeyan kudu mbayar tambahan. Nyatane, pCloud Crypto bakal biaya tambahan $ 47.88 / taun (utawa $ 125 kanggo urip) kanggo enkripsi klien sisih, privasi nol, lan perlindungan multi lapisan.

Nalika nerangake kepatuhan GDPR, pCloud Nawakake:

  • Kabar wektu nyata ing kasus pelanggaran keamanan
  • Konfirmasi carane informasi pribadhi bakal diproses lan ngapa
  • Hak kanggo mbusak kabeh informasi pribadi saka layanan sawayah-wayah

Sync.com Keamanan & Enkripsi

Kaya pCloud, Sync.com nawakake enkripsi ilmu nol. Nanging, fitur iki gratis lan bagean saka sembarang Sync.com rencana. Ing tembung liyane, sampeyan ora kudu mbayar kanggo keamanan tambahan. Iki kabeh bagean saka carane Sync.com njupuk privasi lan keamanan pangguna kanthi serius.

sync.com keamanan

Uga dilengkapi fitur keamanan kayata:

  • HIPAA, GDPR, lan Kepatuhan PIPEDA
  • Konfirmasi faktor 2
  • Lockout piranti sing adoh
  • Perlindhungan sandhi ing tautan
  • Watesan download
  • Mbaleni akun maneh (serep mulihake)

Ner Pemenang: Sync.com

Sync.com metu minangka pemenang sing jelas ing babak iki amarga ora ngisi kanggo ngukur keamanan ditambahaké kaya pCloud. Lan kanggo ndhuwur iku, wis bukti asli 2-faktor, ora kaya pCloud, sing njamin file sampeyan luwih aman sawayah-wayah.

4. Pros lan Cons

Punika dipikir ing loro pCloud lan Sync.comPros lan cons, supaya sampeyan nggawe keputusan sing paling apik kanggo kabutuhan panyimpenan maya.

pCloud Pros & Cons

Pros

  • Gampang kanggo nggunakake antarmuka
  • Nyokong (telpon, email, lan tiket) ing 4 basa - Inggris, Prancis, Jerman, lan Turki
  • Rencana akses umur
  • Jumlah papan panyimpenan gratis
  • Pilihan file sing ndhelik lan ora ndhelik
  • Download gampang lan upload fitur link
  • Pilihan pambayaran saben wulan
  • Opsi kanggo entuk panyimpenan awan tanpa watesan

cons

  • pCloud Crypto yaiku addon sing mbayar (kanggo enkripsi sisih klien, privasi nol lan kawruh, lan perlindungan multi-lapisan)

Sync.com Pros & Cons

Pros

  • Enkripsi sisih sisi klien, privasi nol, lan perlindungan multi-lapisan, ditambah autentikasi faktor 2
  • Ora watesan transfer file
  • Pilih syncpilihan hing
  • Arsip file ing awan kanggo mbebasake ruang ing piranti
  • Multiple aplikasi kanggo ngakses file ing ngendi wae

cons

  • Enkripsi otomatis bisa alon proses ndeleng mudhun
  • Ora ana rencana pembayaran seumur hidup
  • Panyimpenan gratis winates

Ner Pemenang: pCloud

pCloud maneh squeezes liwat Sync.com ing kompetisi pro lan cons. Sanajan loro solusi panyimpenan awan nawakake akeh fitur sing apik, pCloudPros ngluwihi siji con.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Sampeyan mbokmenawa wis krungu wong ngomong babagan "mega" bubar. Nyatane, sampeyan bisa uga wis ngrujuk menyang awan dhewe lan bisa uga nggunakake ing sawetara cara saiki. Sing ngandika, pangerten saka maya panyimpenan bisa uga minimal, sanajan sampeyan nggunakake ing saben dinten.

Ing istilah teknis, maya panyimpenan iku jaringan pusat data sing nyimpen data kanggo sampeyan. Sampeyan ora bisa ndemek hardware sing nyimpen data kanggo sampeyan, nanging sampeyan bisa ngakses liwat internet sawayah-wayah lan saka piranti apa wae. Ing istilah sing luwih gampang, panyimpenan maya minangka cara liya kanggo nyimpen data sing akeh tanpa kudu ngisi flash drive lan kuwatir yen bakal ilang.

Milih panyedhiya panyimpenan maya sing tepat kanggo kabutuhan pribadi utawa bisnis mbutuhake riset sithik. Lan bakal gumantung marang kabutuhan individu apa layanan kaya Sync.com vs pCloud bakal dadi solusi paling apik kanggo sampeyan.

Yen keamanan lan privasi dadi perhatian utama sampeyan, mula Sync.com paling apik kanggo sampeyan, amarga enkripsi nul-kawruh kalebu, lan padha ora tundhuk ing Undhang-undhang Patriot AS.

Sing ngomong, pCloud nerangake karo keuntungan rada luwih saka saingan Sync.com. Thanks kanggo fitur kaya pilihan pembayaran saben wulan, rencana seumur hidup, enkripsi file opsional, dhukungan pelanggan sing akeh, lan panyimpenan gratis 10GB kanggo kabeh pangguna, pCloud bakal duwe apa sing perlu kanggo nyimpen file penting sampeyan kanthi aman ing méga tanpa sumelang. Dadi, kenapa ora nyoba saiki?

pCloud Cloud Storage
Saka $49.99/taun (Rencana seumur hidup saka $199) (Rencana 10GB Gratis)

pCloud minangka salah sawijining layanan panyimpenan maya sing paling apik amarga regane murah, fitur keamanan sing apik kayata enkripsi sisih klien lan privasi nol kawruh, lan rencana seumur hidup sing terjangkau.

Carane Kita Deleng Panyimpenan Awan: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...