apa pCloud nyopir? (Hard Drive Virtual Drive Aman)

in Cloud Storage

pCloud drive minangka app kanggo piranti desktop sing ditawakake pCloud layanan panyimpenan maya. drive virtual aman iki nggampangake kanggo ngatur lan sync file sing disimpen ing Panjenengan pCloud nyopir. Drive iku salah siji saka pCloudfitur paling apik.

Ing artikel iki, aku bakal njelajah apa pCloud Drive punika, carane njaluk iku, lan yen iku worth wektu.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap pCloud. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Apa pCloud nyopir?

pCloud Drive minangka aplikasi desktop sing sampeyan entuk karo sampeyan pCloud Akun layanan Cloud Storage. Sampeyan bisa ngundhuh aplikasi iki kanggo Windows, macOS, lan Linux.

pcloud drive

Fitur utama aplikasi iki yaiku nambah hard drive virtual menyang komputer sing disambungake karo sampeyan pCloud Pandu.

drive virtual

Keuntungan paling gedhe iki yaiku pCloud ora ngisi komputer nganggo file apa wae sing bisa diunggah pCloud. Berkas iki mung diundhuh (streaming) nalika mbukak utawa nyunting.

Yen sampeyan durung tau krungu pCloud sadurunge, sampeyan kudu mriksa metu sandi pCloud review panyimpenan maya. Iku njelajah pCloud's fitur ing ambane, kalebu rencana panyimpenan maya LIFETIME sing apik banget.

Fitur Key

Menehi Wong Akses menyang Folder Panjenengan

menehi akses pangguna

kanthi pCloud, sampeyan ora mung bisa menehi wong akses menyang file individu, nanging sampeyan uga bisa nuduhake akses menyang folder lan kabeh file ing njero.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa kolaborasi karo wong liya. Nalika sapa wae sing duwe akses menyang folder kasebut ngganti file ing njero, owah-owahan kasebut synced menyang awan kanthi otomatis.

Ndeleng Panjenengan pCloud Drive minangka Drive Virtual Ing Komputer

drive virtual

Iki minangka bagean paling apik babagan pCloud Aplikasi drive. Iku nuduhake Panjenengan pCloud minangka drive virtual ing komputer. Nalika mbukak drive, sampeyan bakal weruh kabeh file maya ing komputer.

Sanajan sampeyan bisa ndeleng lan ngowahi file apa wae ing file sampeyan pCloud drive, file kasebut dudu ing hard disk fisik sampeyan. Iki sihir saka pCloudhardisk virtual kab. Iku nuduhake kabeh Panjenengan pCloud file langsung ing komputer nanging ora ngundhuh kabeh.

Ngundhuh file nalika sampeyan mbukak kanggo ndeleng utawa ngowahi. Kanthi cara iki, sampeyan bisa duwe 2 TB data sing disimpen ing drive maya tanpa njupuk papan ing komputer. Lan sampeyan bakal bisa ngowahi kabeh file tanpa wektu tundha.

Sing daktresnani pCloud's virtual hard drive iku Aku ora kudu mbukak app kanggo ngowahi file. Aku mung bisa ngowahi langsung ing komputer lan owah-owahan synced menyang awan kanthi otomatis.

Sync Folder Lokal Kanggo pCloud

pCloud Drive ngijini sampeyan kanggo milih folder sing pengin tetep ing sync karo online sampeyan pCloud drive.

Fitur iki beda karo pCloud Fitur drive virtual Drive amarga nyimpen salinan file saiki ing piranti lan server.

Fitur iki migunani yen sampeyan pengin nggarap file sanajan sampeyan lagi offline. Senajan ing pCloud Hard drive virtual drive katon mulus, ora bisa tanpa internet.

Nanging file ing njero a syncfolder ed tansah tetep ing komputer sampeyan uga. Dadi, sampeyan bisa nyunting sanajan offline, lan owah-owahan banjur synced menyang drive maya nalika bali online.

Syncing folder karo pCloud iku gampang.

Cukup golek folder sing pengin sync ing Pangatur File sistem operasi sampeyan, klik-tengen folder kasebut banjur pilih Sync kanggo pCloud, lan pilih lokasi ing pCloud akun ngendi sampeyan pengin folder iki. saiki, pCloud bakal nyimpen folder sampeyan sync karo drive awan.

Yen sampeyan pengin nggawe serep file penting nanging kuwatir babagan keamanan, sampeyan kudu mriksa pCloud Crypto.

Iku encrypts file sadurunge ngunggah menyang pCloud. Iku nambah lapisan keamanan ekstra kanggo file lan folder penting.

Gawe serep PC

pcloud serep

pCloud Layanan serep ngidini sampeyan nggawe serep folder ing PC menyang pCloud akun. Iki beda karo pCloud's sync fitur nanging dianggo padha. Pisanan, pilih folder sing pengin digawe serep menyang awan.

pCloud banjur bakal nyimpen kabeh folder sing dipilih lan file ing njero menyang méga. Saben sampeyan ngganti file ing komputer, owah-owahan bakal synced karo salinan serep ing méga.

Bentenipun paling gedhe antarane fitur serep lan sync fitur iku folder sing digawe serep bakal tetep ing Panjenengan pCloud Trash folder sanajan sampeyan mbusak saka PC.

iki folder dibusak bakal tetep ana kanggo 30 dina. Sampeyan uga bakal nemokake versi lawas saka folder lan file sing wis digawe serep ing Trash. Kanthi cara iki sampeyan bisa bali menyang versi lawas file yen ana bilai.

Carane Nggawe pCloud drive

Cukup bukak ing pCloud drive kaca download banjur pilih sistem operasi desktop saka ndhuwur:

pcloud kanggo windows

Banjur klik tombol Download gedhe kanggo ndownload file persiyapan.

Sawise file persiyapan rampung diundhuh, bukak lan instal pCloud Pandu.

Nalika mbukak pCloud Drive kanggo pisanan, sampeyan bakal weruh layar login:

pcloud mlebu

Nalika sampeyan mlebu menyang akun, sampeyan bakal weruh pCloud Layar introduksi drive:

pcloud drive sambutan

Terus klik tombol sabanjure nganti sampeyan ndeleng tombol Open Drive. Iki bakal mbukak aplikasi File Explorer lan nuduhake sampeyan pCloud Isi drive.

Iki hard drive virtual sing pCloud Drive nggawe.

Sampeyan uga bakal weruh panel setelan ing ngendi sampeyan bisa nyiyapake File Syncing lan Serep PC. Ing tab Serep PC, sampeyan bisa milih Folder sing pengin digawe serep pCloud:

pc cadangan

Folder kasebut bakal digawe serep menyang drive awan lan bakal dipindhah menyang tong sampah yen sampeyan mbusak saka mesin lokal.

Sampeyan uga bisa nyetel folder kanggo nyimpen Sync karo pCloud saka Sync tab:

pcloud syncIng

Klik Add New Sync folder kanggo milih folder kanggo sync antarane piranti lan drive virtual.

Sembarang folder sing sampeyan pilih Sync bakal dibusak saka Panjenengan pCloud drive yen sampeyan mbusak saka komputer.

kesimpulan

pCloud Drive punika aplikasi kudu-kudu yen sampeyan duwe a pCloud Akun panyimpenan. Iki luwih bener yen sampeyan nggunakake layanan iki akeh. Ngidini sampeyan milih folder lokal sing pengin disimpen Sync karo pCloud.

pCloud Cloud Storage
Saka $49.99/taun (Rencana seumur hidup saka $199) (Rencana 10GB Gratis)

pCloud minangka salah sawijining layanan panyimpenan maya sing paling apik amarga regane murah, fitur keamanan sing apik kayata enkripsi sisih klien lan privasi nol kawruh, lan rencana seumur hidup sing terjangkau.

Banjur, saben sampeyan nggawe owah-owahan menyang file lokal ing synced, owah-owahan kasebut bakal dadi synced menyang drive awan kanthi otomatis.

Carane Kita Deleng Panyimpenan Awan: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...