Apa Sampeyan Gunakake Mega.io kanggo Panyimpenan & Nuduhake? Tinjauan babagan Privasi, Keamanan & Biaya

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nggolek panyimpenan maya sing aman lan dipercaya sing ora bakal ngrusak bank? Ora katon luwih saka MEGA.io. Panyedhiya layanan maya iki nawakake enkripsi paling dhuwur, bebarengan karo kapasitas panyimpenan sing akeh, dadi pilihan sing apik kanggo sapa wae sing ngurmati privasi lan aksesibilitas. Ing review MEGA.io iki, kita bakal nliti fitur lan mupangat supaya sampeyan bisa mutusake manawa panyedhiya panyimpenan awan sing cocog kanggo sampeyan.

Saka $ 10.93 saben wulan

Entuk nganti 16% OFF rencana MEGA Pro

Ringkesan Tinjauan MEGA.io (TL;DR)
Rating
Rega saka
Saka $ 10.93 saben wulan
Cloud Storage
2 TB - 10 PB (20 GB panyimpenan gratis)
Jurisdiction
Eropa & Selandia Anyar
enkripsi
Enkripsi AES-256. Otentikasi rong faktor. Zero-kawruh
e2ee
Enkripsi end-to-end (E2EE)
Dhukungan pelanggan
Dhukungan forum email & komunitas
Privasi mbalekaken
Jaminan dhuwit 30-dina
Platform sing Didhukung
Windows, Mac, Linux, iOS, Android
fitur
Rencana gratis sing loman. Enkripsi end-to-end. GDPR manut. MEGAdrop, MEGAbird & MEGAcmd
Deal Saiki
Entuk nganti 16% OFF rencana MEGA Pro

Key Takeaways:

Mega.io nawakake rega terjangkau lan pilihan panyimpenan sing akeh, kalebu rencana 20 GB gratis, dadi pilihan sing apik kanggo pangguna sing butuh ruang panyimpenan sing akeh kanggo file.

Enkripsi end-to-end sisi klien MEGA.io lan otentikasi rong faktor mesthekake yen file pangguna tetep aman lan pribadi, menehi keunggulan ing review panyimpenan maya MEGA marang para pesaing.

Nalika Mega.io nawakake macem-macem cara kanggo ngakses platform, kalebu aplikasi seluler lan desktop, ora duwe dhukungan telpon utawa obrolan langsung lan duwe pilihan kolaborasi sing winates amarga protokol keamanan. Kajaba iku, ora ana audit sing diterbitake pihak katelu sing kasedhiya.

Pentinge maya ing jagad modern sing didorong data ora bisa diremehake. Solusi panyimpenan awan ing sawetara platform lan piranti sing beda-beda menehi kebebasan kanggo kerja lan kolaborasi saka jarak jauh ing jagad sing saya akeh lan tantangan.

Nanging sawetara pitakonan tetep babagan kelangsungan panyimpenan maya, paling ora ing babagan keamanan data. Iki ngendi MEGA maya panyimpenan mlebu. Asal saka Auckland, Selandia Baru, MEGAio (ex Mega.zn) nyedhiyakake panyimpenan enkripsi tanpa wates kanggo panggunaan bisnis lan pribadi.

Untung lan rugine

Mega.io Pros

  • Rencana 2 TB Pro aku diwiwiti kanthi $ 10.93 / wulan
  • 20 GB panyimpenan maya gratis
  • Fitur keamanan sing kuat kaya zero-knowledge E2EE + 2FA
  • Tautan sing dienkripsi supaya gampang dienggo bareng
  • Transfer cepet upload file gedhe
  • Pratinjau file media & dokumen
  • Audio & video sing dienkripsi (MEGAchat)
  • Automated synchronisasi antarane desktop lan awan
  • Gawe serep foto lan video kanthi otomatis
  • Aplikasi kanggo tambahan desktop, seluler + browser, dhukungan CMD, lan NAS

Mega.io Cons

  • Kolaborasi diwatesi dening protokol keamanan
  • Ora ana dhukungan telpon utawa obrolan langsung
  • Ora ana audit sing diterbitake pihak katelu
DEAL

Entuk nganti 16% OFF rencana MEGA Pro

Saka $ 10.93 saben wulan

Fitur Key

prasetya unflinching MEGA kanggo nglindhungi pangguna lan data kanthi enkripsi pungkasan wis dadi mercusuar kanggo sing duwe masalah privasi, lan kerentanan data nalika ngadhepi perusahaan lan pamrentah sing ngganggu.

Nanging keamanan mung siji aspek saka panyimpenan maya. Ayo miwiti review Mega Cloud Storage kanthi ndeleng antarmuka pangguna MEGA lan kredensial kegunaan kabeh. Bab-bab sing saingan Google Drive lan Dropbox bangga piyambak ing. 

mega.io dashboard

Ease

Ramah pangguna minangka ciri sing penting banget kanggo layanan awan. Untunge, MEGA.io ora nguciwani ing departemen iki. Ayo dicritakake kenapa kedadeyan kasebut.

Miwiti

Ndhaptar akun MEGA ora luwih gampang: ketik alamat email, mutusake sandhi, banjur klik link verifikasi email. Iku sing prasaja.

Kanggo nggawe sampeyan munggah lan mlaku, MEGA.io ngenalake sampeyan liwat tutorial pop-up sing praktis. Tujuane kanggo nuntun sampeyan liwat sawetara fitur dhasar, uga menehi pandhuan babagan cara navigasi antarmuka.

Aksesibilitas

Nalika sampeyan bakal nemokake, MEGA bisa diakses ing sawetara cara, kalebu liwat mobile, aplikasi desktop, lan browser tambahan (ekstensi) kanggo Chrome, Firefox, lan Edge. 

Ana uga Antarmuka baris perintah (CMD) sing kompatibel karo Windows, macOS, lan Linux OS, kanggo sing nyaman karo pituduh terminal. 

Luwih ing platform individu iki mengko.

Elinga supaya entuk fungsi paling apik saka akun browser desktop sampeyan kudu ndownload Aplikasi MEGA Desktop.

Interface

Ing babagan UI, MEGA resik modern antarmuka bungah kanggo nggunakake. Tata letak alat lan fitur ora rapi lan jelas. Kabeh iku ngendi sampeyan bakal nyana kanggo nemokake iku. Navigasi punika breeze.

Thanks kanggo desain minimalis iki, mripat gampang dituntun menyang fitur prinsip penting: Cloud Drive, Shared Folder, Links, Etc.

Opsi panyimpenan uga diwenehi tandha kanthi apik. Nggawe bisnis penting ngunggah file lan folder minangka tugas sing gampang.

Nyatane, ora ana sing main-main babagan menu lan submenu, sing nambah pengalaman pangguna sakabèhé MEGA.

kunci pemulihan akun mega nz

Manajemen tembung sandhi

Akses menyang akun MEGA sampeyan gumantung kabeh karo sandhi sing digawe. Ing ngisor nul-kawruh syarat akun, MEGA ora terus utawa nyimpen kawruh sandi iki. Dadi apik manajemen tembung sandhi penting.

Sistem E2EE Mega gumantung ing tombol Recovery unik sing digawe sacara lokal kanggo saben pangguna. Tombol pemulihan digawe kanthi otomatis nalika mbukak akun MEGA.

Yen sampeyan kelangan utawa lali sandhi, kunci pemulihan iki mung menehi cara kanggo ngreset sandhi. 

Sampeyan tanggung jawab kanggo nyimpen kunci iki kanthi aman. Tanpa iku, sampeyan duwe risiko ilang akses menyang akun MEGA.

keamanan mega nz

keamanan

Kaya sing wis kasebut, keamanan paling penting ing dhaptar prioritas MEGA. Kanthi nggabungake teknologi E2EE sing dikontrol pangguna nul pengetahuan, MEGA.io luwih bisa ngetrapake janji kasebut.

keamanan mega io

Nanging apa enkripsi end-to-end persis?

Enkripsi Pengetahuan Zero

Enkripsi end-to-end (E2EE) tegese mung pangirim lan panampa utawa panampa sing sah sing bisa dekripsi pesen lan file sing dienggo bareng utawa dikirim. 

Tombol E2EE sing dikontrol dening pangguna nol MEGA luwih sithik amarga kabeh data sing disimpen ing server MEGA dienkripsi nganggo "tombol" sing asale saka sandhi.

Iki tegese malah MEGA ora duwe akses menyang sandi utawa data. Aja mikir pihak katelu. Ide iki yaiku informasi sampeyan bakal tetep mung - sampeyan.

Mesthine, iki nambah pentinge tembung sandhi sing dilindhungi kanthi apik kanggo nyegah data disusupi lan nikmati perlindungan spektrum lengkap. 

Authentication Factor Dua

Lan ora mungkasi ana. Kanggo nambah keamanan ing kabeh piranti, MEGA nggabungake 2FA otentikasi

mega io 2fa

Lapisan perlindungan ekstra iki minangka cara rahasia sing dienggo bareng TOTP. Iki tegese uga tembung sandi "tradisional", "statis" sampeyan uga mbutuhake Sandi Siji-wektu adhedhasar Wektu.

Iki kanthi signifikan nyuda kemungkinan akses penipuan lan mbantu njamin panyimpenan data sampeyan kanthi aman.

Anti-Ransomware

Panyimpenan awan ora kebal serangan ransomware. Insinyur ing MEGA kanthi jelas menehi sawetara pamikiran lan ngenalake versi file lan fitur pemulihan.

Iki tegese ing kasus infèksi, sampeyan bisa bali maneh menyang versi file sadurunge, sanajan sampeyan kanthi otomatis synchronizing panyimpenan lokal karo Mega maya.

folder bareng mega nz
DEAL

Entuk nganti 16% OFF rencana MEGA Pro

Saka $ 10.93 saben wulan

Berkas Berkas

Enggo bareng file gedhe minangka salah sawijining kekuwatan utama MEGA

Nalika ngunggah utawa ndownload file utawa folder, pusat transfer file nuduhake kemajuan, uga ngidini sampeyan ngatur transfer file sing dijadwalake.

Sing jarene, cara tradisional ngirim email menyang kolega utawa klien sing pengin dienggo bareng file utawa folder dudu cara sing paling efisien - paling ora amarga mbutuhake panampa duwe akun MEGA.io.

Sanajan cara iki didhukung dening MEGA, nanging uga kalebu cara enggo bareng file sing luwih efisien lan luwih aman - yaiku Links.

file mega lan enggo bareng link

Idin link minangka cara inovatif kanggo nyederhanakake enggo bareng data tanpa ngrusak keamanan. 

MEGA ngidini sampeyan nggawe link menyang folder utawa file sing dikarepake lan nglindhungi nganggo sandhi.

Kanthi cara iki sampeyan bisa mbusak akses menyang data sawayah-wayah kanthi mung mbusak link kasebut. Lan yen ora cukup aman kanggo sampeyan, sampeyan bisa nuduhake kunci dekripsi liwat saluran sing kapisah menyang link kasebut - saengga bisa nyuda kemungkinan akses sing ora sah.

Wigati dicathet ora ana watesan kanggo ukuran file sampeyan bisa enggo bareng karo MEGA. Maneh mung nyiyapake link saka komputer utawa piranti seluler lan enggo bareng kanthi aman.

Malah ana pilihan karo versi Pro lan Bisnis Mega kanggo nggawe link mung kasedhiya kanggo wektu winates - a tanggal kadaluwarsa sing dibangun.

Enggo bareng tanpa gesekan

Panyimpenan maya MEGA ora mbutuhake panampa file sing dienggo bareng dadi klien MEGA. Iki tegese kolega lan pelanggan bisa ndownload file sing dienggo bareng tanpa kudu ndhaptar akun MEGA.

Iki minangka titik penting kanggo ningkatake keterlibatan lan kolaborasi, kanthi profesional lan sosial.

enggo bareng file

Kolaborasi

Keuntungan saka nggarap siji "atap virtual" akeh banget babagan kolaborasi tim. Nanging layanan panyimpenan maya sing ngutamakake keamanan ing ndhuwur kabeh ora mesthi bakal menehi pendekatan paling kolaborasi kanggo panyimpenan data.

Etos keamanan pisanan sing nggabungake E2EE bakal dikompromi kanthi integrasi produktivitas pihak katelu utawa aplikasi email. Sawise kabeh, kepiye integritas tautan ing rantai keamanan sampeyan?

Sing jarene, MEGA duwe sawetara kapabilitas kolaborasi sing gampang digunakake. 

Manajemen Tim lan Wutah

Kapisan yaiku pilihan kanggo ngidini kontak bisa ngakses tartamtu utawa malah kabeh folder ing akun sampeyan.

MEGA.IO

Fitur iki sacara signifikan nyepetake nggawe klompok kolaborator sing luwih akeh, karo sapa sampeyan bisa nuduhake file, uga ngobrol lan nelpon, sing luwih gampang. Dheweke ora kudu duwe akun MEGA.

Ora kudu ujar manawa E2EE sing dikontrol pangguna padha ditrapake ing papan.

Obrolan lan Konferensi

MEGA nyedhiyakake tingkat privasi lan keamanan merek dagang sanajan sesambungan liwat browser utawa aplikasi seluler.

kolaborasi lan konferensi mega io

Iki ditindakake kanthi mesthekake yen mung wong sing sah sing bisa ngakses data sampeyan. Enkripsi end-to-end sing dikontrol pangguna iki ditrapake kanggo kabeh obrolan, audio, lan panggilan video. 

Katon yen dudu sing paling apik ing kelase, MEGA nduweni fitur kolaborasi sing cukup supaya sampeyan bisa kerja adoh - ing endi wae.

DEAL

Entuk nganti 16% OFF rencana MEGA Pro

Saka $ 10.93 saben wulan

Ruang Panyimpenan File - MEGA Miturut Jeneng, MEGA Miturut Alam

Nanging kepiye Mega ing departemen panyimpenan, sampeyan bisa uga takon?

Inggih, katon apik banget.

Jumlah data sing bisa disimpen ing MEGA gumantung saka rencana rega sampeyan. Ing free paket menehi banget loman 20 GB saka panyimpenan langsung saka bat. Nalika versi PRO III sing mbayar duwe panyimpenan 16 TB lan transfer 16 TB. Dadi ana akeh ruang lingkup kanggo nggedhekake.

Kanggo menehi sampeyan comparison carane iki mbandhingaké karo kompetisi. Versi sing ora dibayar Box.com lan Dropbox nawakake mungguh 5 GB lan 2 GB.

setelan panyimpenan maya

Platform sing Didhukung

Saiki ayo ngalihake perhatian menyang macem-macem platform MEGA lan fungsi tambahan sing ditawakake.

Aplikasi MEGA Desktop

Kanggo entuk sing paling apik kanthi cepet synchronization antarane komputer lan layanan maya MEGA, sampeyan kudu ngundhuh lan nginstal Aplikasi MEGA Desktop.

Sawise"sync” fitur diuripake, sampeyan bisa ngakses data kanthi aman ing macem-macem lokasi lan piranti, aman ing kawruh sing tansah aktif lan digunakake ing latar mburi.

MEGA.io uga nawakake siji utawa rong pilihan babagan carane proses latar mburi iki dikonfigurasi.

Contone, sampeyan duwe pilihan kanggo synchronize kabeh maya MEGA menyang siji folder lokal utawa nyiyapake sawetara syncs. Sampeyan malah bisa mbatalake jinis file tartamtu. Gabungan jinis "selektif" iki synckaro "enggo bareng" lan sampeyan bisa nyedhiakke lan nganakake alur kerja kanthi cara sing bisa dikonfigurasi.

Inovasi MEGA Desktop App liyane kalebu fasilitas kanggo stream langsung saka file apa wae ing gudang maya MEGA, uga fitur "penahanan data sing wis dibusak", sing ngresiki file sing wis dibusak menyang folder tartamtu. 

Iki ora mung mbusak keruwetan sing ora perlu saka desktop nanging uga menehi pilihan kanggo mulihake file sing wis dibusak yen sampeyan banjur ngganti pikiran.

Manajemen Aplikasi Desktop syncing, upload/download file, lan versi file fungsi ditangani dening MEGA kang File Manager. Nalika Manajer Transfer MEGA menehi kontrol lengkap babagan transfer sing aktif lan rampung, kanthi pilihan kanggo prioritas, ngaso / nerusake, mbukak, lan ngasilake tautan.

MEGA Desktop App nyawiji karo browser sampeyan kanthi pinter ngimbangi watesan browser nalika nerangake file gedhe. Pendekatan hibrida iki kanthi nyata nambah linuwih lan kecepatan transfer.

MEGA Desktop App kompatibel karo Windows, macOS, lan Linux sistem operasi lan nduweni fungsi lintas-platform.

Aplikasi MEGA Mobile

Mesthi, ora kabeh wis rampung saka desktop dina iki. Panjaluk integrasi seluler ing pirang-pirang piranti mundhak kanthi eksponensial.

Data aman ing pamindhahan iku ngendi Aplikasi MEGA Mobile teka ing.

MEGA menehi akses tanpa wates menyang kabeh data sawayah-wayah, ngidini sampeyan ndeleng lan nuduhake file sanajan asline ora diunggah saka piranti seluler.

Fitur liyane sing dirancang khusus kanggo panjaluk budaya mobile-first kalebu upload kamera otomatis aman - kanggo nggawe serep lan nuduhake foto lan video - uga dekripsi seluler kanggo streaming sing aman ing telpon lan tablet.

Platform Aplikasi MEGA Mobile uga ngidini sampeyan nyimpen file sing disimpen ing méga menyang piranti seluler sacara lokal supaya sampeyan bisa ngakses tanpa sambungan internet.

Mesthi, enkripsi end-to-end sing padha ditrapake kanggo kabeh sing dikirim lan disimpen liwat Aplikasi MEGA Mobile.

Aplikasi MEGA Mobile Diterusake - MEGAchat

Ngobrol karo kanca, kolega, lan kolaborator nduweni peran gedhe ing komunikasi seluler. Nanging apa langkah privasi lan keamanan sing padha bisa ditrapake kanggo saluran sing kurang aman?

Iki ngendi MEGAchat rawuh ing.

megachat

MEGAchat nyedhiyakake teks, swara, lan obrolan video kanthi enkripsi end-to-end lengkap sing padha sampeyan nampa karo kabeh platform MEGA liyane.

Iki tegese kabeh komunikasi pribadi sampeyan tetep mung - pribadi. Ninggalake sampeyan kolaborasi kanthi aman kanthi pesen teks, swara, foto, lan video karo individu lan klompok. 

Lan yen ana keraguan sing isih ana babagan keaslian kontak, MEGAchat nggabungake sistem verifikasi sidik jari kriptografi - kanggo cepet ngilangi pikiran kaya ngono.

Nuduhake Tanpa wates ing Obrolan

Saliyane, sampeyan bisa terus nuduhake teks, audio, lan file visual langsung ing obrolan, langsung saka akun MEGA utawa saka panyimpenan piranti.

Kaendahan MEGAchat yaiku ora mbatesi obrolan menyang nomer telpon pangguna utawa piranti siji. Iki tegese sampeyan nggunakake email kanggo ngobrol lan nelpon ing macem-macem piranti - ora kaya pesainge.

Sampeyan malah bisa nambah kontak kanthi mindhai kode QR utawa verifikasi SMS.

Nyengsemaken tenan.

Ekstensi Browser

Ayo katon ing subyek prickly ekstensi kanggo browser. Kinerja ing browser, utamane nalika nangani transfer lan undhuhan gedhe, bisa dadi alon ing wektu sing paling apik. Masalahe yaiku latensi.

Platform Ekstensi MEGA kanggo Browser bisa nambah masalah. 

Kasedhiya kanggo Chrome, Firefox, lan Edge, file kode sumber MEGA dimuat saka extension dhewe tinimbang server MEGA. Iki tegese file JavaScript, HTML, lan CSS mbukak langsung saka mesin sampeyan lan ora mbutuhake verifikasi integritas tambahan - nyebabake wektu download suda.

Kanggo njamin protokol keamanan, nganyari ekstensi browser dilindhungi kanthi kriptografi.

Liyane entuk manfaat saka nggunakake MEGA Extensions kanggo browser iku nglacak sandhi, supaya sampeyan ora perlu saben-saben sampeyan ngakses akun.

MEGAcmd

Lan kanggo sampeyan sing seneng nggarap cangkang lan kepenak nggunakake baris perintah pituduh, MEGA menehi pilihan kanggo ngatur manajemen sing luwih apik, synchronisasi, integrasi, lan otomatisasi liwat sawijining MEGAcmd platform.

mega cmd

MEGAcmd nggampangake konfigurasi saka FTP (protokol transfer file) lan bakal ngidini sampeyan ngakses, browsing, ngowahi, nyalin, mbusak, lan gawe serep file MEGA kaya-kaya ana ing komputer sampeyan dhewe. 

Wigati dicathet yen bagean "kaya" kritis ing kene amarga proses dekripsi lan enkripsi bakal nyuda throughput, rada alon-alon.

Uga nggampangake synchronization lan serep folder lokal, MEGAcmd uga mbisakake akses menyang a WebDAV/ server streaming.

MEGA ing NAS

Isih ing alam terminal. MEGA ing NAS platform minangka alat baris printah liyane, wektu iki dirancang kanggo sesambungan karo MEGA saka piranti Network Attached Storage.

mega io cmd ing nas

Sawise diatur, sampeyan bisa otomatis synchronize data lan transfer antarane NAS lan MEGA, uga gawe jadwal gawe serep folder lokal ing piranti NAS sampeyan.

Kaya sing sampeyan ngarepake saiki saka MEGA, kabeh data dienkripsi end-to-end kanthi kunci sing mung dikontrol pangguna.

Kode Sumber Umum

Dadi kinerja lan fungsi ing kabeh "platform" sing diurus. Nanging kepiye transparan MEGA, sampeyan bisa uga takon? Inggih, menehi hasil apik misale jek. 

MEGA.io ndadekake prasetya kuwat kanggo Transparan kanthi nerbitake kabeh kode sumber ing GitHub. keamanan MEGA kang whitepaper uga kasedhiya kanggo nliti umum.

Pentinge sumber umum yaiku ngidini verifikasi independen model kriptografi.

MEGA.io tundhuk kanthi lengkap karo Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR), peraturan privasi data pribadi Uni Eropa, lan diatur dening iki privasi nang endi wae ing donya, ora mung ing Uni Eropa

Lokasi Data

Titik penting liyane ing keamanan data yaiku pitakonan ing ngendi data kasebut disimpen.

Kabeh metadata akun disimpen ing fasilitas aman ing Eropah. Data sing dienkripsi pangguna dianakake ing fasilitas sing aman ing Eropa utawa ing lokasi liyane sing wis disetujoni dening Komisi Eropa amarga nduweni tingkat perlindungan data sing cukup, kayata ing Selandia Anyar lan Kanada

MEGA ora nyimpen data pangguna ing Amerika Serikat (ora kaya Dropbox, Google drive, Lan Microsoft OneDrive).

pusat bantuan mega io

dhukungan

Ayo dibunderake kanthi dhukungan sing ora pati penting.

Senadyan pusat bantuan darmabakti dikempalken karo FAQs lan seri tartamtu alamat email kontak, MEGA ora duwe opsi Live Chat.

dhukungan mega io

Iki minangka kerugian sing signifikan ing budaya digital sing tansah aktif lan kekecewaan utama kanggo pelanggan sing ngarepake dhukungan saben jam.

Ora ana customer live chat minangka letdow utaman, lan MEGA kudu ngatasi kekurangan iki.

Rencana & Harga

Dadi pungkasane, garis ngisor. Mega regane pira?

Pangguna bisa ndhaptar versi gratis MEGA, tanpa ngetik rincian kertu kredit. Iki rencana free menehi 20 GB saka panyimpenan lan langgeng permanen.

Spasi ekstra nganti 50 GB bisa entuk kanthi ngrampungake macem-macem tugas, kayata ngundang kanca utawa nginstal aplikasi seluler, nanging papan ekstra iki mung sementara.

Rencana sing dibayar saka $ 10.93 / sasi nganti $ 32.81 / sasi kanggo versi paling dhuwur saka Pro III, kanggo sing mbutuhake kabeh lonceng lan peluit.

Rega ing ngisor iki minangka jumlah saben wulan.

Wigati dicathet yen langganan taunan 16 persen luwih murah tinimbang 12 pembayaran saben wulan.

PlanpriceLumbungTransfer / Bandwidth
Rencana gratis MEGAFREE20 GBGak di jelasno
Rencana Pribadi MEGA---
Pro akuSaka $ 10.93 / wulan 2 TB2 TB
Pro IISaka $ 21.87 / wulan 8 TB8 TB
ProIIISaka $ 32.81 / wulan16 TB16 TB
Rencana Tim MEGA $16.41/wulan (minimal 3 pangguna)3TB ($2.73 saben TB tambahan, nganti 10 PB)3TB ($2.73 saben TB tambahan, nganti 10 PB)
DEAL

Entuk nganti 16% OFF rencana MEGA Pro

Saka $ 10.93 saben wulan

Saka Dituduhake Pembajakan menyang Privasi Absolute - A Little Backstory

Didegaké ing 2013, MEGA.io sing dioperasikaké ing Selandia Baru (sadurungé Mega.nz) lair saka awu Megaupload sing kondhang, perusahaan hosting file basis Hong Kong sing server lan bisnis dicekel Departemen Kehakiman AS ing 2012.

Megaupload lan pemilike, pengusaha Internet Jerman-Finlandia Kim Dotcom, didakwa kanthi akeh pelanggaran data lan nyengkuyung pembajakan internet. Tuduhan sing ditolak kanthi keras.

Nanging sampeyan ngerti apa sing diomongake? Ora ana publisitas sing ala.

Amarga, sanajan jaman kepungkur iki, MEGA mundhak ing jagad panyimpenan awan pancen apik banget. Ndhaptar 100,000 kedhaftar ing jam kapisan, iku wis cepet dadi salah siji saka layanan panyimpenan maya paling populer ing donya.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita ⭐

Minangka review Mega iki wis ditampilake, MEGA minangka proposisi sing apik banget. Iku a Behemoth saka layanan panyimpenan awan sing sugih fitur, keamanan, lan sadar privasi sing duwe antarmuka sing gampang digunakake lan versi gratis sing apik banget kanggo miwiti.

Ngamanake Urip Digital Sampeyan Dina iki karo Mega.io

Seneng panyimpenan gratis 20 GB karo Mega.io, didhukung dening enkripsi end-to-end sing dikontrol pangguna lan otentikasi rong faktor. Mupangat saka fitur kaya MEGAdrop lan opsi baris perintah MegaCMD.

Daya tarik lan fungsi sing wiyar iki, digabungake karo versi gratis sing menehi ruang panyimpenan 20 GB langsung, nggawe MEGA.io dadi tawaran sing angel ditolak.

Dandan & Update paling anyar

Mega.io terus-terusan ngapikake lan nganyari layanan panyimpenan awan lan serep, ngembangake fitur-fiture, lan nawakake rega sing luwih kompetitif lan layanan khusus kanggo pangguna. Mangkene nganyari paling anyar (mumpung Juli 2024):

  • Situs web sing dianyari lan Mode Gelap Anyar:
    • Mega.io wis ngluncurake desain situs web sing dianyari, kalebu Mode Gelap anyar kanggo klien web. Pembaruan desain iki tujuane kanggo nambah antarmuka pangguna lan nambah pengalaman pangguna sakabèhé.
  • Tambah Panyimpenan Gratis nganti 20 GB:
    • Mega.io saiki nawakake panyimpenan gratis 20 GB kanggo pangguna, dadi salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya gratis paling gedhe ing donya.
  • Pembaruan Penegakan Watesan Panyimpenan:
    • Mega.io wis nganyari pendekatan kanggo ngetrapake watesan panyimpenan, utamane kanggo pangguna PRO sing mandheg mbayar. Layanan kasebut wis ngirim email peringatan menyang pangguna kasebut lan maju menyang penegakan watesan panyimpenan sing luwih ketat.
  • Unggahan Kamera V2 kanggo iOS lan Android:
    • Fungsi Unggahan Kamera ing aplikasi iOS lan Android wis direkayasa maneh. Fitur serep foto/video anyar lan opsi upload tambahan wis ditambahake, nambah sarana fitur kasebut.
  • Aplikasi Seluler sing Dianyari kanggo Multiple Platform:
    • Mega.io wis ngrilis nganyari kanggo aplikasi seluler ing Android, iOS, lan Windows Phone. Nganyari iki kalebu fitur anyar lan apik, nambah pengalaman pangguna seluler.
  • Kabar Acara lan Unduhan sing Di-zip:
    • Pangguna saiki bakal nampa kabar acara babagan aktivitas ing folder sing dienggo bareng. Fitur iki nambah transparansi lan manajemen konten sing dienggo bareng.
  • Pusat Data Anyar ing Jepang:
    • Kanggo layanan sing luwih apik ing wilayah Asia-Pasifik, Mega.io wis mbukak lokasi pusat data anyar ing Jepang, kanthi tujuan ningkatake pangiriman lan kinerja layanan ing wilayah kasebut.
  • Situs Web Seluler sing Ditingkatake:
    • Situs web seluler wis dianyari kanthi desain lan tata letak sing luwih apik, bebarengan karo fungsi sing luwih apik.
    • Fitur anyar kalebu dhukungan kanggo mode peteng, dhukungan item sing dienggo bareng, lan fungsi lengkap kanggo menu Pindhah lan Salin.
    • Pangurutan lan tampilan kothak saka situs desktop saiki isih ana ing browser seluler.
    • Pratinjau sing luwih apik kanggo tautan file lan pengalaman link folder sing dilengkapi kanthi lengkap.
  • Dhukungan kanggo Dhaptar File lan Folder Gedhe:
    • Situs web seluler saiki bisa nangani nganti 100,000 file lan folder ing dhaptar, kanthi nyata nambah pengalaman kanggo pangguna sing duwe akun gedhe.
  • Fitur Keamanan Ekstra kanggo Pelanggan Pro lan Bisnis:
    • Pelanggan Pro lan Bisnis saiki bisa nyetel tanggal kadaluwarsa lan proteksi sandhi kanggo tautan sing dienggo bareng, nambah keamanan data sing dienggo bareng.

Reviewing Mega.io: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

DEAL

Entuk nganti 16% OFF rencana MEGA Pro

Saka $ 10.93 saben wulan

Opo

Mega.io

Pelanggan mikir

Aku MEGA kaya Mega

Desember 31, 2023

Mega.io nawakake panyimpenan gratis lan keamanan sing kuat kanthi enkripsi end-to-end. Antarmuka pangguna-loropaken, lan fitur enggo bareng file cukup dipercaya. Apik kanggo panggunaan pribadi lan profesional, utamane yen sampeyan butuh akeh papan kanthi rega sing cukup

Avatar kanggo rachel
Rachel

Aku tresno MEGA

Februari 8, 2023

Mega mung minangka layanan sing luar biasa. Aku duwe komputer Windows lan Linux, lan enggo bareng file antarane loro iku gampang kaya MEGA. Kasunyatan sing kabeh file sandi (lan aku duwe TONS data sensitif ana) end-to-end ndhelik, lan ora ana siji bakal bisa ngakses file sandi, malah yen padha nyoba kanggo, mung menehi kula tentrem mental. Mungkin iki amarga akun warisan, amarga aku wis meh wiwit MEGA miwiti, nanging aku duwe 50 gigs free panyimpenan, lan pracaya kula, Aku ora bisa dadi luwih seneng. Amarga privasi / enkripsi, gampang digunakake, lan kompatibilitas lintas platform, iki ndadekake layanan panyimpenan awan favoritku. Tangan mudhun. Aku nggunakake OneDrive amarga aku kudu, nanging yen ora kanggo sing, MEGA iku bayi. Aku pancene tresna.

Avatar kanggo Renkin
Renkin

Tresna MEGA NZ

Muga 8, 2022

Aku ngerti sing Mega.nz mung alon amarga saka fitur keamanan, nanging aku ora kaya kanggo perdagangan mati wektu kanggo aman sawetara file karya dhasar. UI uga katon rada durung diwasa lan ora katon profesional banget yen sampeyan pengin nuduhake file karo klien utawa sapa wae ing njaba perusahaan sampeyan. Aku bisa ngalih menyang OneDrive enggal. Liyane saka iku, iku pancene mirah na syncs file ing kabeh piranti.

Avatar kanggo Darja
Darja

panyimpenan maya paling apik

April 1, 2022

Iki minangka panyedhiya panyimpenan maya paling apik babagan keamanan lan privasi. Kabeh file sampeyan bakal dienkripsi nggunakake sandhi, tegese ora ana sing bisa mbukak tanpa ngerti sandhi. Iki uga tegese sampeyan kudu ngenteni sawetara detik kanggo akun lan file supaya bisa didekripsi kanggo ndeleng pribadi sampeyan.

Avatar kanggo Jessica
Jessica

MEGA

Maret 5, 2022

Aku arep mandhek nggunakake Mega.nz nalika krungu carane iku digunakake kanggo nuduhake file bajakan. Nanging sawise nindakake sawetara riset aku nemokake yen Mega digunakake kanggo pembajakan amarga teknologi enkripsi. Peretas utawa malah penegak hukum ora bisa ngakses file yen sampeyan nyimpen ing Mega tanpa sandhi utawa kajaba sampeyan gelem nuduhake karo wong-wong mau.

Avatar kanggo Florian
Florian

Aku bungah banget yen nemokake panyimpenan maya gratis Mega NZ

November 12, 2021

Aku bungah banget yen nemokake panyimpenan maya gratis Mega NZ. Layanan kasebut cepet lan gampang digunakake. Ora njupuk akeh papan ing telpon lan aman. Aku seneng yen aku bisa ngakses file saka piranti apa wae. Sing paling disenengi yaiku dataku aman lan aman, nanging bisa diakses. Sing aku ora seneng yaiku kekurangan dhukungan

Avatar kanggo Johnny E
Johnny E

Kirim Review

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Shimon Brathwaite

Shimon Brathwaite

Shimon minangka profesional cybersecurity berpengalaman lan penulis "Hukum Keamanan Siber: Jaga Diri lan Pelanggan Sampeyan", lan panulis ing Website Rating, utamane fokus ing topik sing ana gandhengane karo panyimpenan maya lan solusi serep. Kajaba iku, keahliane ngluwihi wilayah kayata VPN lan manajer tembung sandhi, ing ngendi dheweke menehi wawasan sing penting lan riset lengkap kanggo nuntun para pamaca liwat alat keamanan siber sing penting iki.

Home » Cloud Storage » Apa Sampeyan Gunakake Mega.io kanggo Panyimpenan & Nuduhake? Tinjauan babagan Privasi, Keamanan & Biaya

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...