Pinten Spasi Dropbox Nyedhiyani Gratis (Hacks kanggo Njaluk Panyimpenan Liyane)?

in Cloud Storage

Dropbox pisanan diluncurake ing 2008, dadi salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya OG. Nanging aja nganti umur tuwa bisa ngapusi sampeyan: Dropbox wis tetep relevan sajrone pirang-pirang taun kanthi nambahake fitur kolaborasi anyar sing inovatif lan sawetara integrasi sing nyengsemaken.

Nalika mlebu a Dropbox Akun dhasar, sampeyan entuk ruang panyimpenan gratis 2GB. Akun gratis uga ngidini sampeyan kanggo nuduhake file nganti 3 piranti lan mulihake versi file sing sadurunge disimpen (disebut file-versioning) nganti 30 dina.

Nanging 2GB ora ana apa-apa, lan bakal ngisi kanthi cepet. Kajaba iku, pesaing kaya pCloud lan es drive loro nawakake 10GB saka papan, free .

Nanging, ana trik: Dropbox ngidini sampeyan entuk luwih saka 16GB papan gratis tambahan.

Waca terus kanggo ngerteni sepira sejatine panyimpenan 2GB lan kepiye sampeyan bisa mbukak kunci ruang panyimpenan gratis Dropbox.

Reddit iku panggonan kang apik kanggo mangerteni sing luwih lengkap Dropbox. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Ringkesan: Pinten panyimpenan Dropbox menehi gratis?

  • Nalika mlebu karo Dropbox, sampeyan entuk ruang panyimpenan 2 gigabyte kanthi gratis.
  • Nanging, sampeyan bisa nindakake sawetara perkara sing gampang kanggo mbukak kunci papan sing luwih bebas.

Apa Tegese Panyimpenan Gratis 2GB?

dropbox akun dhasar

Panyimpenan awan minangka pilihan sing tambah populer kanggo individu lan bisnis, kanthi akeh panyimpenan awan panyedhiya nawakake macem-macem rencana sing cocog karo kabutuhan sing beda.

Salah siji panyedhiya kuwi Google Drive, sing nawakake ruang panyimpenan awan saka 15GB nganti 30TB gumantung saka rencana panyimpenan sing dipilih.

Kanthi panyimpenan maya, pangguna bisa gampang nyimpen, ngakses, lan nuduhake file saka piranti apa wae kanthi sambungan internet, tanpa mbutuhake panyimpenan fisik ing hard drive.

Iki ndadekake panyimpenan maya dadi solusi sing trep lan larang regane kanggo sing pengin mbebasake ruang ing hard drive utawa ngamanake file yen ana kegagalan hardware.

DropboxRuang kosong 2GB bisa uga ora akeh, lan terus terang, ora: utamane yen ana saingan sing nawakake panyimpenan maya gratis sing luwih akeh.

Kanggo menehi sampeyan idea babagan jumlah sing bener bakal bisa kanggo nyimpen ing 2GB, ayo kang break mudhun dening sawetara jinis file populer beda.

Ruang panyimpenan 2TB bisa nampung:

  • 20,000 kaca dokumen (basis teks).
  • 1,000 file gambar resolusi tengah (kurang yen resolusi dhuwur)
  • 3.6 - 7.2 menit file video

Kaya sing sampeyan ngerteni, kajaba sampeyan mung ngrancang nyimpen sawetara file, Dropbox's free 2GB mbokmenawa ora bakal Cut.

Kepiye Sampeyan Bisa Nambah Spasi Gratis?

Ruang bebas utawa ruang panyimpenan gratis nuduhake jumlah panyimpenan sing kasedhiya kanggo pangguna kanggo nyimpen file lan data tanpa kudu mbayar.

Akeh panyedhiya panyimpenan maya kaya Dropbox lan Google Drive nawakake ruang panyimpenan gratis kanggo pangguna nalika ndhaptar akun.

Ruang kosong iki bisa digunakake kanggo nyimpen file kayata dokumen, foto, lan video, lan bisa diakses saka ngendi wae kanthi sambungan internet.

Nalika jumlah ruang panyimpenan gratis sing ditawakake bisa beda-beda ing antarane panyedhiya panyimpenan maya, iku cara sing paling apik kanggo pangguna kanggo nyoba layanan kasebut lan mutusake apa pengin nganyarke menyang rencana mbayar kanggo fitur tambahan lan ruang panyimpenan.

Dropbox minangka panyedhiya panyimpenan maya populer sing nawakake macem-macem opsi akun sing cocog karo kabutuhan sing beda.

The Dropbox Akun dhasar gratis lan menehi pangguna nganti 2GB Dropbox papan panyimpenan.

Kanggo sing mbutuhake papan lan fitur tambahan kayata file sync, Recovery file, lan alat kolaborasi, ing Dropbox Profesional lan Dropbox Akun bisnis gratis.

Kanggo entuk luwih gratis Dropbox papan panyimpenan, pangguna bisa njupuk kauntungan saka Dropboxprogram rujukan 's, kang ganjaran loro referrer lan diarani karo papan panyimpenan tambahan.

Dropbox uga nawakake aplikasi seluler supaya gampang ngakses file nalika lelungan lan menehi fitur riwayat versi kanggo mbantu pangguna nglacak owah-owahan ing file kasebut.

Kanggo miwiti Dropbox, pangguna mbutuhake alamat email lan instalasi piranti lunak sing cepet.

Kanthi umume panyedhiya panyimpenan maya, sampeyan entuk jumlah papan gratis; yen sampeyan pengin luwih, sampeyan kudu mbayar. 

Nanging beda karo kompetisi, Dropbox nawakake kesempatan unik kanggo nambah papan free.

kepriye? Ana sawetara cara sing beda. Kene sing paling populer "hacks" kanggo njaluk ekstra free Dropbox panyimpenan

1. Ngrampungake Dropbox Dhaptar Priksa Miwiti

Yen sampeyan wis mlebu munggah kanggo a Dropbox Akun dhasar, sampeyan bisa nambah papan panyimpenan gratis kanthi ngrampungake limang langkah ing Dropbox Priksa dhaptar "Miwiti".

Langkah-langkah kasebut kalebu tugas sing gampang lan gampang ditindakake kaya sijine folder menyang Panjenengan Dropbox panyimpenan, nuduhake file karo kanca-kanca, lan nginstal Dropbox ing luwih saka siji piranti.

Ngrampungake kabeh tumindak dhaptar Priksa Miwiti bakal entuk sampeyan 250MB ruang kosong.

2. Rujuk Kanca, Kulawarga, lan Rekan Kerja

dropbox deleng kanca lan kulawarga kanggo entuk papan liyane

Ngrampungake dhaptar mriksa Miwiti ora bakal entuk sampeyan sing papan luwih akeh, nanging referring kanca, kulawarga, lan rekan kerja mesthi bisa.

Nyatane, Dropbox ngidini sampeyan entuk nganti 16GB liwat referral piyambak.

Punika cara kerjane: 

  1. Mlebu menyang Dropbox akun.
  2. Klik ing profil sampeyan (avatar ing sisih ndhuwur layar apa wae).
  3. Klik ing "Setelan," banjur "Rencana."
  4. Banjur pilih "Ajak Kanca".

Nanging, yen sampeyan ngundang wong, sampeyan ora bakal entuk ruang panyimpenan bonus nganti dheweke uga wis ngrampungake sawetara langkah. Dheweke kudu:

  1. Klik ing link ing email rujukan.
  2. Nampa undhangan kanggo ndhaptar akun gratis.
  3. nginstal Dropboxapp ing desktop.
  4. Mlebu saka app desktop, lan verifikasi alamat email liwat app.

Yen sampeyan duwe Dropbox Akun dhasar, sampeyan entuk 500MB ruang bebas saben rujukan lan bisa entuk nganti 16GB (yen sampeyan sukses ngrujuk 32 kanca).

Yen sampeyan duwe Dropbox Akun plus, saben rujukan menehi sampeyan 1GB papan panyimpenan bonus (katutup ing 32GB).

Kajaba iku, wong sing sampeyan deleng ora kudu ndhaptar Dropbox akun nggunakake alamat email sing dikirim referral kanggo.

Anggere padha nggunakake link undhangan sing dikirim, sampeyan bakal oleh kredit (lan papan free!) kanggo rujukan preduli saka alamat email sing digunakake kanggo akun.

3. Gunakake Fiverr kanggo Njaluk Rujukan

fiverr dropbox pitunjuk hack

Yen sampeyan mikir, "Hmm, 32 referral kaya a akèh kanca lan rekan kerja sing diganggu," sampeyan bisa uga bener.

Untunge, ana hack sing kurang dikenal kanggo njupuk referral kasebut lan gigabyte gratis sing kasedhiya.

Ing situs freelancing populer Fiverr, sampeyan bisa nemokake freelancers sing bakal njaluk pitunjuk sing perlu kanggo entuk papan panyimpenan bonus.

Sampeyan kudu mbayar ragad pesawat (biasane antarane $10-$20, gumantung saka pinten pitunjuk sampeyan pengin), lan bakal njaluk sampeyan nanging akeh pitunjuk sing perlu kanggo mbukak kunci jumlah papan sing disepakati.

Mesthi, sampeyan kudu tansah mriksa reviews a freelancer sadurunge nggunakake layanan sing.

Biso dipercoyo freelancers ora njaluk informasi pribadi utawa data pribadhi lan bakal njamin pitunjuk ing wektu tartamtu.

FAQ

Summary

Nuduhake file minangka aspek penting ing panyimpenan maya, lan ngidini pangguna bisa enggo bareng file kanthi gampang karo wong liya. Kanthi panyedhiya panyimpenan maya kaya Dropbox lan Google Drive, enggo bareng file iku breeze.

Pangguna bisa ngunggah file menyang awan, nggawe link sing bisa dienggo bareng utawa ngajak kolaborator, lan menehi akses kanggo ndeleng utawa nyunting file kasebut.

Iki nggawe gampang kolaborasi karo kolega utawa nuduhake file karo kanca lan anggota kulawarga.

Enggo bareng file uga mesthekake yen file bisa diakses saka ngendi wae, dadi becik kanggo kerja remot lan tim virtual.

Apa kanggo kerja utawa panggunaan pribadi, enggo bareng file minangka fitur penting saka panyedhiya panyimpenan awan.

Yen kita jujur, Dropbox's 2GB ruang panyimpenan gratis cukup ora nyenengake, utamané dibandhingake saingan kaya pCloud (10GB free , plus keamanan gedhe lan fitur kolaborasi) lan Google drive (15GB gratis).

Nanging, yen sampeyan pengin nggawe sethitik gaweyan lan kreatifitas, sampeyan bisa nggunakake Dropbox's tawaran unik kanggo majorly nggedhekake Panjenengan Dropbox free akun lan ninggalake kuwatir panyimpenan winates konco.

Cathetan Suku

https://help.dropbox.com/accounts-billing/space-storage/get-more-space

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...