Layanan Panyimpenan Cloud populer kanggo Foto & Video

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Ing pandhuan lengkap iki, aku mbandhingake panyimpenan maya paling apik kanggo foto lan video, fokus ing faktor kayata kapasitas panyimpenan, rega, keamanan, lan gampang digunakake. Tujuanku yaiku menehi sampeyan informasi sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan sing tepat babagan solusi panyimpenan awan sing sampurna kanggo ngreksa kenangan sing larang regane.

Key Takeaways:

Prioritasake keamanan data: Pilih layanan panyimpenan maya sing prioritas fitur keamanan supaya data sampeyan aman.

Kolaborasi lan enggo bareng: Coba layanan sing nawakake kolaborasi lan opsi enggo bareng kulawarga kanggo nambah produktivitas lan nggawe panyimpenan lan enggo bareng luwih efisien.

Piranti bonus lan kustomisasi: Goleki layanan kanthi fitur sing bisa disesuaikan lan alat bonus, kayata alat panyuntingan lan opsi organisasi sing luwih maju, kanggo ngoptimalake alur kerja sampeyan.

Nanging, yen sampeyan mung pengin dhaptar platform panyimpenan maya ndhuwur kanggo nyimpen foto lan video, mula iki:

  1. Sync.com ⇣ - Panyimpenan awan paling apik kanggo foto lan video
  2. pCloud ⇣ - Fitur lan keamanan paling apik kanggo kabeh jinis file media
  3. Foto Internxt ⇣ - Panyimpenan awan sumber terbuka paling apik kanggo foto lan file
  4. Icedrive ⇣ - Fitur enggo bareng foto lan video paling apik
  5. Google Foto ⇣ - Panyimpenan maya gratis paling apik kanggo file media
  6. Foto Amazon ⇣ - Pilihan paling apik kanggo pangguna Apple ngunggah media saka piranti iOS (iPad lan iPhone). Anggota Perdana entuk panyimpenan file tanpa watesan
  7. NordLocker ⇣ - Panyimpenan maya sing dienkripsi paling apik kanggo kabeh jinis file
  8. Mega.nz ⇣ - Panyimpenan gratis 20GB gratis kanggo foto lan video
  9. Flickr ⇣ - Layanan manajemen lan enggo bareng foto asli (Rencana Pro menehi panyimpenan tanpa watesan)

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan panyimpenan maya. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Ing umur mobile-first kita, panyimpenan maya nawakake cara sing trep kanggo nyimpen, nggawe serep, lan nuduhake foto lan video, ing kabeh piranti sampeyan - tanpa mbutuhake hardware tambahan.

Kanthi nyimpen file media ing panyimpenan maya, sampeyan njamin perpustakaan foto sampeyan bisa diakses kanthi cepet, ora preduli saka lokasi sampeyan, lan mesthi ana ing sync. Panyimpenan awan uga nampung akses multi pangguna kanggo proyek kolaborasi.

Dadi keuntungane ketok. Nanging kepiye carane milih panyimpenan maya sing paling apik kanggo file media saka macem-macem pilihan?

Sync.com Cloud Storage
Saka $8 saben wulan (Gratis rencana 5GB)

Sync.com iku layanan panyimpenan maya premium sing gampang kanggo nggunakake, lan terjangkau, nerangake karo keamanan kelas militèr banget, enkripsi klien-sisih, privasi nul-kawruh - banget lan nuduhake, lan fitur collaboration, lan plans banget terjangkau.

Layanan Panyimpenan Awan Paling Top kanggo Foto lan Video ing 2024

Dadi, tanpa wektu tundha, kumpulake kanthi ati-ati babagan panyimpenan awan sing paling apik kanggo video lan foto.

Ing pungkasan dhaptar iki, aku wis nyakup loro panyedhiya panyimpenan maya sing paling awon saiki sing dakkarepake supaya sampeyan ora nggunakake.

1. Sync.com

sync.com homepage

fitur utama

  • Fungsi serep otomatis
  • Enkripsi end-to-end
  • Perlindhungan tembung sandhi
  • Integrasi Microsoft Office
  • Transfer data tanpa wates (mung Pro Teams Unlimited)

Sync.com maya panyimpenan ngidini sampeyan ngunggah, nggawe serep, lan nuduhake file media kanthi kebebasan lan mobilitas lengkap.

sync file dashboard

Miturut kabecikan saka Sync app seluler, ana akeh cara kanggo ngunggah file saka telpon utawa tablet. Sampeyan bisa milih ngunggah file media kanthi otomatis, kanthi manual, utawa langsung saka aplikasi liyane sing diinstal ing piranti seluler.

File sing diunggah iki banjur otomatis synchronized karo komputer lan bisa diakses liwat piranti liyane sing disambungake, uga ing Sync.com panel web.

Ing babagan keamanan, Sync nawakake 100 persen privasi karo enkripsi end-to-end, ngidini sampeyan ngirim foto lan video kanthi tentrem atine.

Fitur kolaborasi, kalebu proteksi tembung sandhi, kabar, lan tanggal kadaluwarsa, mesthekake yen sampeyan tansah ngontrol carane gambar lan video dienggo bareng, dideleng, lan diowahi.

sync nuduhake folder

Pros

  • banget syncing lan fitur foto serep awan
  • Piranti kolaborasi pangguna akeh
  • Transfer tanpa wates (Pro Teams Unlimited)

cons

  • Ora ana rencana pembayaran seumur hidup

Rencana lan Reregan

Rencana rega kanggo individu kalebu Gratis, Pro Solo Basic, lan Pro Solo Professional, kanthi Gratis, $ 8 / wulan, lan $ 20 / wulan, masing-masing.

Nalika rencana bisnis kasedhiya ing Pro Teams Standard, Pro Teams Unlimited, lan Enterprise, kanthi rega $ 6 / wulan, $ 15 / wulan, lan rega sing dikarepake.

sync.com rencana

Ing babagan panyimpenan, versi Gratis nawakake 5 GB, Solo Basic 2 TB, Solo Professional 6 TB, Pro Teams Standard 1 TB, lan Pro Teams Unlimited, kaya jeneng kasebut, tanpa watesan.

Minangka sulih kanggo periode nyoba gratis, Sync tinimbang menehi versi gratis, dikenal minangka Rencana Starter, sing nggabungake kabeh fitur dhasar, ora bakal kadaluwarsa, lan ora mbutuhake kertu kredit kanggo diaktifake.

Summary

Sync iku pemain kabeh-mubeng nyengsemaken ing donya panyimpenan maya. Kanthi kredensial keamanan sing kuat lan kemungkinan panyimpenan lan transfer tanpa wates, kudu dirangking ing antarane panyedhiya panyimpenan maya paling apik kanggo foto lan video sing kasedhiya saiki.

Info liyane babagan Sync … Utawa waca rinci Sync.com review kene

2. pCloud

pcloud homepage

Fitur utama

  • Nuduhake folder umum
  • Gratis versi langgeng
  • Enkripsi TLS / SSL
  • Enkripsi sisih klien sing unik
  • Kawruhe nul
  • pangayoman privasi online basis Swiss

Yen nuduhake foto lan video sampeyan ana ing dhaptar kritéria panyimpenan awan, mula pCloud temtunipun pantes kanggo pertimbangan serius.

pcloud file dashboard

Opsi kolaborasi kalebu tautan sing dienggo bareng, undangan menyang folder sing dienggo bareng, lan panjaluk file. Malah ana Folder Umum sing ngidini sampeyan nggawe Link Langsung (mbukak ing tab anyar) menyang file media sing dipilih - Cara sing apik kanggo ngowahi panyimpenan maya dadi layanan hosting kanggo gambar, portofolio, lsp.

Dene angkasa, pCloud rawuh karo "Free Forever" 10 panyimpenan GB kanggo miwiti, utawa mbayar plans gumunggung minangka akeh minangka 2 TB, kanggo pangguna liyane nuntut.

pCloud bisa diakses liwat piranti seluler biasa lan saluran, lan fitur Crypto, klien-sisih unik enkripsi ilmu nol fungsi, supaya kabeh file media aman.

pcloud foto

Pros

cons

  • Rencana gratis ora duwe sawetara fitur utama
  • pCloud Crypto minangka tambahan sing dibayar

Rencana lan Reregan

pCloud nawakake telung rencana mbayar: Individu, Kulawarga, lan Bisnis.

Rencana individu kasedhiya ing telung jinis: Premium 500 GB, Premium Plus 2 TB, lan Rencana khusus 10 TB ing pembayaran rencana taunan / umur $49.99 / $199, $99.99 / $399, lan $1,190.

pcloud rencana

pCloud Kulawarga nduweni panyimpenan 2 TB lan ngidini nganti 5 pangguna. Langganan kanggo edisi Keluarga digawe kanthi siji-off panyimpenan maya umur pambayaran.

pCloud Bisnis nawakake 1 TB saben pelanggan lan kasedhiya ing langganan tahunan utawa saben wulan.

dhasar pCloud akun sing "Free Forever" lan teka karo munggah 10 GB papan free.

Summary

pCloud minangka pilihan sing aman kanthi akeh pilihan enggo bareng kanggo foto lan video. Kanthi 10 GB ruang panyimpenan Gratis Forever lan Folder Umum sing apik kanggo hosting file, pCloud minangka cara sing apik kanggo nyimpen lan nampilake media sampeyan.

Info liyane babagan pCloud … Utawa waca rinci pCloud review kene.

3. Foto Internxt

foto internxt

Fitur utama

  • Panyimpenan lan enggo bareng awan sing dienkripsi kelas militer
  • 100% open-source 
  • Ora ana akses pisanan utawa pihak katelu menyang data
  • Dibangun ing nol-kawruh, teknologi blockchain
  • Diakses ing sawetara piranti lan sistem operasi

internxt minangka layanan panyimpenan awan open-source sing dienkripsi kanthi lengkap dirancang kanggo njaga data sampeyan kanthi aman lan apik, ora bisa digayuh peretas lan pengumpul data.

Alternatif maya modern, etika, lan luwih aman kanggo layanan Big Tech kaya Google Drive lan Dropbox, Internxt bubar nggedhekake layanan maya pribadi karo Foto Internxt.

panyimpenan foto aman internxt

Simpen kabeh foto lan ngakses galeri saka ngendi wae ing wayahe. Foto Internxt ngidini sync antarane piranti saka telpon, tablet, desktop, lan liya-liyane.

Nuduhake foto lan kirim ing kabeh akun media sosial utawa mbusak foto sacara lokal lan mandheg mbuwang papan sing larang ing piranti sampeyan. 

Foto Internxt dilengkapi karo kabeh Fitur keamanan lan privasi 0-kawruh saka Drive, kabeh digabungake dadi siji rencana Internxt sing nyakup kabeh. 

Pros

  • Ora ana akses sing ora sah menyang informasi sampeyan
  • Kabeh data sing diunggah, disimpen, lan dienggo bareng dienkripsi end-to-end
  • Kemampuan kanggo matesi jumlah kaping file bisa dienggo bareng
  • Foto bisa dideleng kanthi aman ing-app lan diakses ing piranti apa wae
  • Rencana premium 10GB gratis lan siji drive mandiri
  • Rencana urip sing terjangkau

cons

  • Layanan enom, kurang sawetara fitur kualitas urip

Rencana lan Reregan

Internxt nawakake rencana 10GB gratis, lan rencana sing paling murah yaiku rencana 20GB kanthi rega $5.49 / wulan. Kabeh rencana Internxt (kalebu rencana gratis) wis aktif kabeh fitur, tanpa throttling! Rencana taunan lan bisnis uga kasedhiya.

Summary

Foto Internxt minangka layanan panyimpenan foto awan kanggo wong sing kuwatir babagan data lan prihatin babagan hak digital. Diiseni kabeh fitur sing perlu karo bonus saka enkripsi end-to-end lengkap, Internxt pilihan pinter kanggo privasi lan keamanan sadar.

Sinau luwih lengkap babagan Internxt… Utawa waca rinci Internxt review kene

4. Icedrive

homepage icedrive

Fitur utama

  • Enkripsi Twofish lapisan
  • Panampil Dokumen
  • Aplikasi Mobile
  • Drive Virtual
  • Kontrol cache sing cerdas

Icedrive yaiku a layanan panyimpenan maya kanthi fitur lengkap. Thanks kanggo etos "share", "showcase" lan "kolaborasi", iku platform sing cocog kanggo nyimpen foto lan video. 

dashboard icedrive sandi

Fitur Icedrive sing inovatif kalebu panampil dokumen kanggo pratinjau media, lan pamuter media khusus sing dirancang kanggo stream video lan file audio langsung ing browser, desktop, utawa piranti seluler - tanpa perlu nginstal plugin pihak katelu.

Kanthi aplikasi PC, Web, lan Seluler, Icedrive menehi fungsi kanggo nampilake karya ing macem-macem saluran.

Spasi minangka masalah utama nalika nerangake panyimpenan file media. Versi gratis level entri nyedhiyakake 10 GB, dene "Pro +" bakal menehi sampeyan 5 TB. Icedrive uga kasedhiya ing versi 150 GB lan 1 TB.

Kabeh sing digawe serep karo Enkripsi Twofish - salah siji saka protokol paling aman metu ana.

folder enkripsi icedrive

Pros

  • Panampil dokumen kanggo pratinjau file
  • Aplikasi seluler duwe pamuter media khusus
  • Fitur keamanan Crypto
  • Antarmuka pangguna sing nggumunke
  • Panyimpenan gratis 10 GB
  • Rencana akses seumur hidup sing murah

cons

  • Fitur drive virtual mung kasedhiya kanggo Windows

Rencana lan Reregan

Icedrive kasedhiya ing 3 rencana: Lite, Pro, lan Pro +. Lite biaya $ 19.99 / $ 99 (taunan / umur) lan menehi 150 GB panyimpenan. Nalika Pro + 1 TB $ 4.17 / $ 49.99 (sasi / tahunan) lan Pro + 5 TB $ 15 / $ 179.99 (sasi / tahunan).

Versi gratis dilengkapi panyimpenan 10 GB. Dheweke bubar ngenalake Pro III (3 TB) lan Pro X (10 TB) babagan tawaran seumur hidup sing regane $399 lan $999.

Summary

es drive duwe kabeh alat lan atribut kanggo nyimpen file media lan nampilake foto lan video kanthi luwih efektif. Antarmuka sing resik lan gampang digunakake tegese karya sampeyan tansah ditampilake ing cahya sing paling apik.

Sinau luwih lengkap babagan Icedrive … Utawa waca rinci Review Icedrive kene

5. Google Photos

google foto

Fitur utama

  • Ndhukung fitur animasi lan kolase
  • Gambar gerak lan akses offline
  • Gampang nambah gambar lan video saka Google drive

Google Photos ora mung ngidini sampeyan nyimpen, nuduhake, ndeleng, lan ngowahi gambar lan video, nanging uga kalebu asisten sing didhukung AI kanggo mbantu ngatur kabeh media sampeyan.

google dashboard foto

Sawise njanjeni papan panyimpenan "tanpa wates" kanggo foto sing disimpen minangka "kualitas dhuwur", Google saiki mbendel Photos karo padha 15 GB sing nerangake karo Google akun. Iki tegese Photos, Drive, lan Gmail saiki nuduhake papan sing padha.

Iku downgrade ora sepele.

Minangka kanggo fungsi, Google Foto nggabungake sawetara fitur otomatis cerdas kanggo ngaktifake organisasi foto miturut wong, panggonan, tanggal, lan sapiturute, uga kemampuan telusuran canggih sing nggunakake AI kanggo nggoleki subyek tartamtu - sanajan ora ana label.

Barang sing cukup pinter lan becik kanggo wong sing kurang teratur ing antarane kita.

Google Foto uga nggabungake alat nambah foto lan video, ngidini sampeyan ngowahi, ngetrapake saringan, nyetel warna, lsp. Animasi lan kolase minangka pilihan kreatif liyane sing kasedhiya kanggo sampeyan kanggo nggoleki sing cocog.

njelajah google foto

Pros

  • Alat panyuntingan foto lan video
  • Kapabilitas panelusuran AI
  • Kompatibilitas banget karo aplikasi produktivitas

cons

  • Katutup ing panyimpenan 15 GB. Ora ana maneh nawakake panyimpenan gratis "berkualitas" tanpa watesan

Rencana lan Reregan

Google Plans mbayar Photos' tiba ing naungan saka Google Salah.

Biaya dhasar, Standar, lan Premium $1.99, $2.99, lan $9.99 saben wulan, utawa $19.99, $29.99, lan $99.99 saben taun. Kanthi panyimpenan 100 Mb, 200 MB, lan 2 TB.

15 GB ruang bebas minangka bagean saka sampeyan google akun lan dienggo bareng ing Gmail, Drive, lan Foto.

Summary

Google Photos minangka alat sing sugih fitur kuat sing cukup pangguna-loropaken kanggo akeh pangguna supaya bisa dimanfaatake kanthi maksimal. Malah karo saiki "katutup" papan panyimpenan free, iku wis cukup ing cara fungsi kanggo nggawe pesaing pantes ing dhaftar iki pangarep-arep.

6. Foto Amazon

panyimpenan foto amazon

Fitur utama

  • Panyimpenan foto online kanthi resolusi lengkap tanpa wates
  • Family Vault
  • Fitur pangenalan gambar sing cerdas

Sabanjure yaiku panyebaran Amazon sing kuat menyang panyimpenan awan foto lan video: Foto Amazon.

Foto Amazon (AWS utawa Layanan Web Amazon) nyedhiyakake panyimpenan foto tanpa watesan gratis kanggo anggota Amazon Prime. Iki pancen ora ana tandhingane babagan rencana "gratis" lan mbedakake saka kompetisi. Nanging, video diwatesi nganti 5GB. Sawise ngluwihi watesan kasebut, sampeyan kudu tuku luwih akeh panyimpenan kanggo file kasebut.

Perusahaan iki nggabungake sawetara fitur cerdas kanggo nyimpen, nggawe serep, lan nuduhake file media. kaya pangenalan gambar, sing ngidini sampeyan ngatur lan nelusuri foto wong, panggonan, utawa barang.

Ana uga pilihan kanggo nggawe macem-macem Grup enggo bareng foto adhedhasar kapentingan, acara, lan sesambetan, uga nuduhake foto lan video ing resolusi asli.

Malah ngidini sampeyan nggawe "salinan hard" karya paling apik karo layanan printing terpadu.

Kajaba iku, sampeyan bisa milih foto dadi layar ngarep Echo Show lan screensaver Fire TV - kanggo tutul khusus ing kabeh piranti lan saluran sampeyan.

Iki ndadékaké kita luwih apik menyang Amazon Photos 'Family Vault. Family Vault minangka cara sing gampang kanggo nuduhake gambar sampeyan, kaya jenenge, anggota kulawarga liyane. Iki kanthi pinter nyambungake kabeh akun Amazon Prime Photo rumah tangga bebarengan. 

Repositori siji iki banjur bisa diakses sacara kolektif, kanthi cara sampeyan nggawe album foto kulawarga - sanajan sakbenere.

Wigati dicathet yen Family Vault bisa tetep mandiri saka perpustakaan foto pribadi sampeyan.

dashboard foto amazon

Pros

  • Panyimpenan foto kanthi resolusi lengkap tanpa wates
  • Panelusuran pangenalan gambar
  • Multiple foto nuduhake Groups
  • Akses gampang ing kabeh piranti sampeyan
  • Entuk pengiriman gratis nalika sampeyan pesen cetakan

cons

  • Langganan Amazon Prime dibutuhake
  • Mung panggunaan pribadi (ora cocog karo fotografer profesional)

Rencana lan Reregan

Rencana 100 GB bisa dituku kanthi rega $ 1.99, dene panyimpenan 1 TB bakal regane $ 6.99.

Loro-lorone prices dipetik ing basis saben wulan.

Anggota Perdana entuk panyimpenan foto resolusi lengkap tanpa watesan lan 5 GB kanggo video.

Summary

Foto Amazon Panyimpenan foto kanthi resolusi lengkap tanpa watesan pancen minangka pembeda utama. Sanajan Foto Amazon mung nominal gratis - biaya anggota Perdana, sawise kabeh - ngemot ruang lan fungsi sing cukup kanggo nggawe tambahan sing cocog kanggo layanan Amazon lan platform panyimpenan video lan foto sing bisa dipercaya.

7. NordLocker

nordlocker kanggo foto

Fitur utama

  • Cipher canggih
  • otomatis syncIng
  • Layanan serep awan otomatis
  • "Kabeh" ndhelik

Waca rangkeng- minangka platform panyimpenan maya sing sadar keamanan sing nggabungake sawetara fitur sing apik banget kanggo gambar lan video. Paling ora yaiku kemampuan kanggo ndhelik foto nganggo cipher sing paling canggih.

loker pribadi nordlocker

Fungsi enkripsi foto Nordlocker dibangun ing premis sing ora kabeh foto temenan kanggo nuduhake. Kanggo gambar sing ora, Nordlocker nduweni proses enkripsi 3-langkah sing gampang kanggo njaga foto pribadi sampeyan, pribadi, lan metu saka tangan peretas sing ora sopan.

Bisnis enggo bareng file media karo kanca lan kulawarga diamanake liwat setelan ijin akses.

Fitur tambahan kayata otomatis "syncing" lan "serep" mesthekake yen kabeh piranti sampeyan tansah ing kaca sing padha.

fitur keamanan nordlocker

Pros

  • 3-langkah enkripsi foto lan video
  • Fungsi sing gampang digunakake, seret banjur selehake
  • Nuduhake file sing aman kanthi ijin

cons

  • Ora manggon chatting kanggo Free kedhaftar
  • Ora ana otentikasi rong faktor

Rencana lan Reregan

Nordlocker nganggo pendekatan 3-tataran sing prasaja kanggo rega. Rencana 3 GB, Pribadi 500 GB, Pribadi Plus 2 TB yaiku: Gratis, $ 6.99 / wulan lan $ 19.99 / wulan kanggo panggunaan pribadi.

Kaloro rencana Premium sing mbayar duwe jaminan dhuwit bali 30 dina. Versi gratis ora mbutuhake kertu kredit kanggo diaktifake.

Rega sing dikutip diwilang saben wulan.

Summary

Nordlocker nawakake keamanan lan fungsi banget nalika nerangake file media. Nanging, versi gratis level entri mung nduweni ruang panyimpenan 3 GB, sing bisa dianggep minangka watesan sing signifikan kanggo panyimpenan foto lan video sing serius. Simpenan liyane bisa dituku. Nanging ing rega.

Sinau luwih lengkap babagan NordLocker … Utawa waca rinci Review NordLocker kene

8. Mega.io

mega.io

Fitur utama

  • Enkripsi end-to-end sing dikontrol pangguna
  • Otentifikasi rong faktor
  • MegaDrop

MEGA duwe panyimpenan gratis 20 GB sing nyengsemaken kanggo kabeh gambar lan video, digabungake karo keamanan 0-kawruh.

"dasbor mega nz kab

Enkripsi end-to-end MEGA sing dikontrol pangguna didhukung dening bukti asli loro-faktor, nalika ijin link nggampangake enggo bareng file media tanpa perlu kanggo panampa kanggo mlebu menyang MEGA.

Fitur kolaborasi liyane kalebu MEGAdrop, sing ngidini wong sing sah ngunggah file menyang akun MEGA sampeyan. Kauntungan nyata kanggo nggarap kanca lan kolega kanthi kreatif. Nalika MEGA Desktop App nyimpen kabeh macem-macem piranti ing sampurna sync.

Uga Aplikasi Seluler, MEGA uga nggabungake Ekstensi Browser kanggo nyuda wektu muat lan nambah kecepatan upload lan download, langsung ing papan.

enkripsi link mega

Pros

  • 20 GB panyimpenan gratis
  • 16 TB Pro III rencana
  • Keamanan ndhuwur-laci
  • Enkripsi end-to-end sing dikontrol pangguna
  • Otentifikasi rong faktor
  • Ekstensi Browser

cons

  • Ora paling apik babagan kolaborasi foto lan video

Rencana lan Reregan

Rencana teka ing macem-macem Individu lan Tim. Individu kasebut kasedhiya ing Pro I, Pro II, lan Pro III, kanthi rega $10.93 / wulan, $21.87 / wulan, lan $32.81 / wulan.

Iki nawakake 2 TB, 8 TB, lan 16 TB sing gedhe banget

Nalika Tim $ 16.41 / sasi saben pangguna (minimal 3 pangguna). Iki bakal tuku sampeyan kuota 3 TB, kanthi tambahan TB sing regane luwih $2.73 saben.

Elinga kabeh transaksi ditindakake ing euro.

Mega uga nawakake versi gratis sing dilengkapi panyimpenan 20 GB sing paling apik, tanpa ana senar.

Summary

Yen keamanan lan papan panyimpenan minangka ciri sing sampeyan goleki ing foto lan panyimpenan video, mula MEGA bisa uga dadi awan kanggo sampeyan.

File media cenderung dadi abot. MEGA kang 20 GB saka papan panyimpenan free serves minangka introduksi banget kanggo maya, nalika Pro III kang 16 TB minangka standar emas.

Sinau luwih lengkap babagan Mega.io… Utawa waca rinci Mega.io review kene

9. flickr

kaca ngarep flickr

Fitur utama

  • Foto "asli". maya panyimpenan platform
  • Flickr Pro menehi panyimpenan tanpa wates
  • Fitur Photostream, Grup, lan Statistik

Didegaké ing 2004, Flickr minangka salah sawijining panyedhiya panyimpenan maya foto lan video paling wiwitan.

dasbor foto flickr

Flickr bisa uga dianggep minangka komunitas, nanging kanthi kapasitas ngidini sampeyan nyimpen nganti 1000 foto lan video kanthi gratis. Saiki yen sing ora muni kaya menehi hasil gedhe, iku worth kang lagi nyimak sing watesan iku nomer tinimbang kapasitas basis - kang tegese sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab compressing gambar kanggo ngreksa spasi larang regane.

Kauntungan nyata kanggo fotografer sing serius.

Nanging, sawetara watesan dileksanakake ing ukuran. File foto diwatesi nganti 200 MB, lan file video nganti 1 GB. Streaming video uga diwatesi ing 3 menit pisanan - kendala sing luwih ketat tinimbang liyane ing dhaptar iki.

Kaya sing dikarepake saka platform sing fokus ing komunitas, Flickr duwe akeh fitur enggo bareng foto, kalebu Photostream, portofolio umum sampeyan dhewe, lan Grup, sing ngidini anggota nuduhake foto ing topik utawa tema tartamtu.

Sampeyan malah duwe akses menyang Statistik kanggo entuk wawasan babagan prilaku ndeleng.

Lan yen watesan 1,000 foto mung ora cukup, sampeyan bisa nganyarke menyang Flickr Pro lan nampa panyimpenan tanpa watesan kanthi jumlah $59.99 saben taun.

Lompat menyang Pro dilengkapi alat Auto-Uploadr kanggo nggawe serep file media saka salah siji saka sawetara piranti lan aplikasi, kalebu desktop lan aplikasi seluler, Dropbox, Adobe Lightroom, lsp.

Fitur Pro liyane kalebu statistik "maju" ing foto lan video lan tautan sing bisa dienggo bareng.

flickr pro

Pros

  • Komunitas fotografer sing wis siap
  • Opsi enggo bareng
  • Wawasan babagan prilaku ndeleng
  • Ora perlu compress gambar kanggo ngreksa spasi

cons

  • 1000 poto watesan free
  • Fungsi ekspor winates

Rencana lan Reregan

Flickr minangka rencana panyimpenan awan foto/video gratis kanthi watesan 1000 foto lan video.

Kanggo papan tambahan, Flickr Pro bisa dituku kanthi telung cara khusus: saben wulan kanthi $ 8.25 / wulan, ditambah pajak, rencana 2 taun $ 5.54 / wulan, ditambah pajak, lan saben taun $ 6.00 / wulan, ditambah pajak.

Summary

Flickr minangka pilihan panyimpenan awan sing luwih fokus ing foto tinimbang kompetisi. Iku misale jek duwe saham nyata ing seni fotografi lan Empu Appeals kanggo fotografer profesional lan penggemar padha.

Flickr kabeh babagan nuduhake lan digatekake ing komunitas hosting sing padha. Kasunyatan sing bisa menehi papan panyimpenan tanpa wates yaiku icing ing kue.

Panyimpenan Awan Paling Elek (Ngeri banget & Diganggu Kanthi Masalah Privasi lan Keamanan)

Ana akeh layanan panyimpenan maya ing kana, lan bisa uga angel ngerti sing bisa dipercaya karo data sampeyan. Sayange, ora kabeh padha digawe padha. Sawetara wong pancen nggegirisi lan ngalami masalah privasi lan keamanan, lan sampeyan kudu ngindhari kabeh. Mangkene loro layanan panyimpenan awan sing paling ala:

1. JustCloud

mungcloud

Dibandhingake karo pesaing panyimpenan awan, Rega JustCloud mung ora masuk akal. Ora ana panyedhiya panyimpenan maya liyane sing kurang fitur nalika duwe hubris sing cukup ngisi $10 sasi kanggo layanan dhasar kuwi sing ora malah bisa setengah wektu.

JustCloud adol layanan panyimpenan awan sing prasaja sing ngijini sampeyan kanggo nggawe serep file menyang maya, lan sync antarane sawetara piranti. Mekaten. Saben layanan panyimpenan maya liyane duwe soko sing mbedakake saka saingan, nanging JustCloud nawakake mung panyimpenan lan syncing.

Siji bab sing apik babagan JustCloud yaiku dilengkapi aplikasi kanggo meh kabeh sistem operasi kalebu Windows, MacOS, Android, lan iOS.

JustCloud kang sync kanggo komputer mung elek. Ora kompatibel karo arsitektur folder sistem operasi sampeyan. Boten kados panyimpenan maya liyane lan sync solusi, karo JustCloud, sampeyan bakal mbuwang akeh wektu kanggo ndandani syncing masalah. Kanthi panyedhiya liyane, sampeyan mung kudu nginstal sync app sapisan, banjur sampeyan ora kudu nutul maneh.

Bab liyane sing aku sengit babagan aplikasi JustCloud yaiku ora duwe kemampuan kanggo ngunggah folder langsung. Dadi, sampeyan kudu nggawe folder ing JustCloud UI elek banjur upload file siji-siji. Lan yen ana puluhan folder kanthi puluhan liyane sing pengin diunggah, sampeyan kudu ngenteni paling ora setengah jam mung nggawe folder lan ngunggah file kanthi manual.

Yen sampeyan mikir yen JustCloud bisa uga kudu dicoba, mung Google jenenge lan sampeyan bakal weruh ewu ala 1-star reviews plastered kabeh liwat internet. Sawetara panemu bakal ngandhani kepiye file kasebut rusak, liyane bakal menehi pitutur marang sampeyan sepira ala dhukungan kasebut, lan umume mung sambat babagan rega sing larang banget.

Ana atusan review saka JustCloud sing sambat babagan pirang-pirang kewan omo layanan iki. Aplikasi iki duwe akeh kewan omo sing sampeyan mikir yen dikode dening bocah sekolah tinimbang tim insinyur piranti lunak ing perusahaan sing wis kadhaptar.

Deleng, aku ora ujar manawa ora ana kasus panggunaan sing bisa ditindakake dening JustCloud, nanging ora ana sing bisa dakpikir dhewe.

Aku wis nyoba lan dites meh kabeh layanan panyimpenan maya populer loro gratis lan mbayar. Sawetara iku pancen ala. Nanging isih ora ana cara aku bisa nggambar dhewe nggunakake JustCloud. Iku mung ora kurban kabeh fitur aku perlu ing layanan panyimpenan maya kanggo dadi pilihan sregep kanggo kula. Ora mung iku, regane larang banget yen dibandhingake karo layanan sing padha.

2. FlipDrive

flipdrive

Rencana rega FlipDrive bisa uga dudu sing paling larang, nanging ana ing kana. Padha kurban mung 1 panyimpenan TB kanggo $ 10 sasi. Saingan kasebut nawakake papan kaping pindho lan puluhan fitur sing migunani kanggo rega kasebut.

Yen katon watara sethitik, sampeyan bisa kanthi gampang golek layanan panyimpenan maya sing nduweni fitur liyane, keamanan luwih, support customer luwih, wis app kanggo kabeh piranti, lan dibangun karo profesional ing atine. Lan sampeyan ora kudu katon adoh!

Aku seneng rooting kanggo underdog. Aku tansah nyaranake alat sing dibangun dening tim lan startup sing luwih cilik. Nanging aku ora mikir aku bisa menehi rekomendasi FlipDrive kanggo sapa wae. Ora ana apa-apa sing ndadekake dheweke katon. Liyane saka, mesthi, kabeh fitur ilang.

Kanggo siji, ora ana aplikasi desktop kanggo piranti macOS. Yen sampeyan nggunakake macOS, sampeyan bisa ngunggah lan ndownload file menyang FlipDrive nggunakake aplikasi web, nanging ora ana file otomatis. syncing kanggo sampeyan!

Alasan liyane kenapa aku ora seneng FlipDrive yaiku amarga ora ana versi file. Iki penting banget kanggo aku kanthi profesional lan minangka pemecah kesepakatan. Yen sampeyan ngowahi file lan ngunggah versi anyar ing FlipDrive, ora ana cara kanggo bali menyang versi pungkasan.

Panyedhiya panyimpenan maya liyane nawakake versi file kanthi gratis. Sampeyan bisa ngowahi file banjur bali menyang versi lawas yen sampeyan ora seneng karo owah-owahan kasebut. Iku kaya batalaken lan baleni kanggo file. Nanging FlipDrive malah ora nawakake ing rencana mbayar.

Panyegahan liyane yaiku keamanan. Aku ora mikir FlipDrive peduli babagan keamanan. Apa wae layanan panyimpenan maya sing sampeyan pilih, priksa manawa ana 2-Factor Authentication; lan ngaktifake! Iki nglindhungi peretas supaya ora entuk akses menyang akun sampeyan.

Kanthi 2FA, sanajan peretas entuk akses menyang sandhi sampeyan, dheweke ora bisa mlebu menyang akun sampeyan tanpa tembung sandhi sepisan sing dikirim menyang piranti sing ana gandhengane karo 2FA (telpon sampeyan paling kamungkinan). FlipDrive malah ora duwe 2-Factor Authentication. Uga ora nawakake privasi Zero-kawruh, sing umum karo layanan panyimpenan maya liyane.

Aku nyaranake layanan panyimpenan maya adhedhasar kasus panggunaan sing paling apik. Contone, yen sampeyan mbukak bisnis online, Aku nyaranake sampeyan pindhah karo Dropbox or Google drive utawa sing padha karo fitur enggo bareng tim paling apik ing kelas.

Yen sampeyan wong sing banget peduli babagan privasi, sampeyan bakal pengin golek layanan sing duwe enkripsi end-to-end kayata Sync.com or es drive. Nanging aku ora bisa mikir babagan kasus panggunaan nyata ing ngendi aku bakal menehi rekomendasi FlipDrive. Yen sampeyan pengin dhukungan pelanggan sing elek (meh ora ana), ora ana versi file, lan antarmuka pangguna buggy, mula aku bisa menehi rekomendasi FlipDrive.

Yen sampeyan mikir nyoba FlipDrive, Aku nyaranake sampeyan nyoba sawetara layanan panyimpenan maya liyane. Iku luwih larang tinimbang umume pesaing nalika nawakake meh ora ana fitur sing ditawakake pesaing. Iku buggy minangka neraka lan ora duwe app kanggo macOS.

Yen sampeyan pengin privasi lan keamanan, sampeyan ora bakal nemokake ing kene. Uga, dhukungan elek amarga meh ora ana. Sadurunge nggawe kesalahan tuku rencana premium, coba rencana gratis kanggo ndeleng sepira elek.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita

Dadi ana sing duwe. Panyimpenan maya paling apik kanggo foto lan video sing dikira saiki kasedhiya. 

Pemenang sakabèhé kita yaiku Sync amarga ticked kabeh kothak tombol, ing syarat-syarat migunani papan lan keamanan.

Sync.com Cloud Storage
Saka $8 saben wulan (Gratis rencana 5GB)

Sync.com iku layanan panyimpenan maya premium sing gampang kanggo nggunakake, lan terjangkau, nerangake karo keamanan kelas militèr banget, enkripsi klien-sisih, privasi nul-kawruh - banget lan nuduhake, lan fitur collaboration, lan plans banget terjangkau.

Nanging dhaptar kasebut pancen kuat lan gumantung saka kabutuhan sampeyan, salah siji saka ndhuwur bisa menehi solusi sing sampurna kanggo nyimpen foto lan video kanthi trep lan aman.

Carane Kita Nguji & Priksa Panyimpenan Cloud: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Cathetan Suku

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Home » Cloud Storage » Layanan Panyimpenan Cloud populer kanggo Foto & Video

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...