Panyedhiya Panyimpenan Cloud Popular ing Kanada Sampeyan Kudu Priksa

in Cloud Storage

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Nggolek panyimpenan maya paling apik ing Kanada? Ora katon maneh. Kiriman blog iki ndeleng panyedhiya panyimpenan awan paling dhuwur ing Kanada, mbandhingake fitur, keamanan, rega, lan liya-liyane. Becik kanggo bisnis lan individu, kita ngethok jargon kanggo mbantu sampeyan nemokake solusi sing tepat kanggo kabutuhan data. Entuk informasi lan gawe pilihan sing paling apik kanggo kabutuhan panyimpenan awan sampeyan saiki.

Saka $ 8 saben wulan

Entuk panyimpenan maya aman 2TB saka $8/bln

Kanada minangka negara gedhe sing ditumpuk ing ndhuwur AS. Loro negara nuduhake tapel wates sing dawane luwih saka 5,500 mil, nanging cara kerjane saben wong pancen beda banget.

Kawruh umum yen AS dadi pusat ing kabeh teknologi. Iku ngendi kondhang Silicon Valley adhedhasar, lan kuwi, negara ngendi paling saka perusahaan lunak utama adhedhasar.

Reddit minangka papan sing apik kanggo sinau babagan panyimpenan maya. Ing ngisor iki sawetara kiriman Reddit sing dakkira sampeyan bakal nemokake menarik. Priksa lan gabung karo diskusi!

Iki tegese ton saka panyedhiya hosting uga basis piyambak ing AS. Trep kanggo Kanada, amarga mung ing jejere, nanging - lan gedhe nanging - sanajan AS bisa uga kuwat kanggo teknologi, iku diddly squat kanggo privasi data.

Napa iki penting, sampeyan bisa uga mikir?

Ya, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging nalika aku pasrahake dataku menyang pihak katelu, Aku pengin ngerti persis apa sing ditindakake. 

Sayange, ing ngendi hukum privasi data AS (utawa kekurangane) prihatin, sampeyan apa ora ngerti apa sing lagi dilakoni karo data larang regane. Nanging, ing Kanada, sampeyan do. Lan iki, kanca-kanca, sebabe sampeyan butuh panyedhiya panyimpenan maya Kanada.

Ayo ndeleng sandi limang pilihan ndhuwur.

TL; DR: Mangkene pilihan utama kanggo panyimpenan awan ing Kanada:

ProviderPlans biaya sakaRencana urip?Enkripsi end-to-endRencana gratis?Paling apik kanggo...
1. Sync.com$ 8 / sasiOra AnaYaYa: 5 GBSakabèhé pilihan paling apik, pusat data ing Kanada
2. es drive$ 6 / sasiYaYaYa: 10 GBPanyimpenan paling aman
3. Internx$ 5.49 / sasiYaYaYa: 10 GBPanyimpenan awan paling murah
4. Mega.io$ 10.93 / sasiOra AnaYaYa: 20 GBRencana gratis paling apik
5. pCloud$ 49.99 / taunYaYaYa: 10 GBTawaran seumur hidup paling apik

penting: Elinga yen artikel iki nyatakake rega ing USD, dudu AUD.

Napa Pilih Cloud Storage Berbasis Kanada?

Kaya sing wis dakcritakake sadurunge, Kanada bisa uga ana ing Amerika Serikat, nanging hukum lan undang-undang sing WAY stricter. 

The Undhang-undhang Perlindhungan Informasi Pribadi lan Dokumen Elektronik (PIPEDA) punika Piece Federal saka aturan sing ndhikte carane organisasi kudu nangani data pribadhi pelanggan. Ing tembung liyane, bisnis kudu entuk idin nyata utawa idin sing diwenehake sadurunge nindakake apa wae karo data individu. 

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) punika hukum pangayoman data liyane operasi ing EU. Iki luwih ketat tinimbang PIPEDA amarga mbutuhake idin sing nyata sadurunge nggunakake data (ora idin sing diwenehake). Mulane, yen sampeyan nemokake panyedhiya panyimpenan sing netepi GDPR, sampeyan bisa yakin data sampeyan katahan saestu pribadi.

AS, ing sisih liya, ora duwe hukum kuwi lan bebas nindakake apa sing dikarepake karo data sampeyan. Dig sethitik luwih jero Google Awan utawa Dropbox's kabijakan, lan sampeyan bakal nemokake sing barang sampeyan ora pribadi kaya sing katon pisanan. 

Salajengipun, Panyedhiya panyimpenan awan Kanada bakal duwe server adhedhasar lokal, tegese kurang lag lan kinerja sing luwih apik. Lan sampeyan bakal nemokake sing layanan customer kasedhiya sak jam kantor Canadian tinimbang sawetara zona wektu acak sing nggawe sampeyan frantically ngirim email menyang help desk jam 3 am.

Kabeh-ing-kabeh, ana akeh alasan kanggo milih panyimpenan maya basis Kanada!

Apa Panyedhiya Panyimpen Awan Paling Apik ing Kanada?

Ing dhaptar iki, kita duwe siji panyedhiya bener adhedhasar ing Kanada, lan nalika liyane bisa uga ora adhedhasar ana, padha nyedhiyani layanan banget karo pangayoman data kelas ndhuwur. Dadi, mesthine kudu dipriksa.

1. Sync.com: Best Canadian Cloud Storage

sync-com-kaca ngarep

wiwit Sync.com adhedhasar istimewa ing Kanada, iku ticks kabeh kothak kanggo Kanada. Kabeh servere ana ing lemah Kanada, lan iku kabar apik ing kabeh akun.

First, perusahaan netepi hukum privasi data sing paling ketat - PIPEDA lan GDPR - tegese data sampeyan minangka pribadi minangka data bisa. Iku uga Netepi HIPAA - penting kanggo sapa wae sing kerja ing industri kesehatan utawa medis.

Perusahaan njamin nul ranging. Ing tembung liyane, padha ora bakal spying ing samubarang aktivitas sampeyan. Dheweke uga njamin ora ana pelacakan pihak katelu, supaya kabeh transaksi data bakal super-pribadi.

Enkripsi end-to-end uga teka minangka standar, supaya nalika sampeyan ngirim file liwat kanggo piranti liyane, ora ana sing bakal bisa kanggo nyegat lan nyolong. Nyatane, kabeh platform kasebut SOC 2 Tipe 1 tundhuk, kang tegese njogo lan keamanan kanggo data customer sing cukup lan wis dirancang apik.

Apa aku utamané kaya bab Sync.com iku rencana Unlimited Nilai gedhe. Sanajan sampeyan kudu mbayar minimal rong pangguna kanggo rencana iki, nanging sampeyan kudu mbayar panyimpenan uncapped.

Sampurna yen sampeyan duwe jumlah data sing akeh kanggo disimpen. Lan ing sisih liyane saka ukuran, yen sampeyan mung duwe sawetara file kanggo ngunggah, njupuk kauntungan saka Sync.com's rencana gratis karo watesan 5 GB.

Sync.com fitur

sync.com fitur

Sync.com wis akeh tawaran ing departemen fitur:

  • server basis Kanada
  • Rencana gratis kanggo urip kanthi panyimpenan 5 GB
  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • 99.9% uptime SLA
  • Transfer data sing tanpa wates
  • PIPEDA, GDPR, lan HIPAA tundhuk
  • Selaras karo SOC 2 Tipe 1 
  • E2EE enkripsi end-to-end
  • Enkripsi pengetahuan Zero
  • Sajarah file lan Recovery
  • Piranti kolaborasi
  • Piranti manajemen pangguna
  • Dhukungan tiket email 24/7
  • Otentifikasi rong faktor
  • Nol nelusuri pihak katelu
  • Nyata-wektu file serep lan syncIng
  • Aplikasi seluler kanggo ngatur file ing endi wae

Sync.com Ease

sync.com dashboard

Sync.comAntarmuka pangguna apik, resik, lan prasaja. Ora ana fitur rumit sing ngganggu ruang kerja, saengga para pendatang anyar uga seneng karo platform iki.

Sampeyan duwe kemampuan kanggo nggabungake platform karo Microsoft Office lan, kaya mangkono, bisa nggawe dokumen ing antarmuka panganggo. A tutul becik, Aku panginten.

sakabèhé, banget pamula-loropaken lan cepet kanggo njaluk grip karo.

Sync.com Reregan

sync reregan

Sync.com duwe enem rencana sing kasedhiya - telu kanggo individu lan telu kanggo bisnis:

Rencana individu:

  • Rencana gratis: free
  • Rencana dhasar Solo: $ 8 / sasi ditagih saben taun
  • Rencana Profesional Solo: $ 20 / sasi ditagih saben taun

Rencana bisnis:

  • Rencana Standar Tim: $72/taun saben pangguna (minimal rong pangguna)
  • Rencana tim Unlimited: $ 18 / sasi utawa $ 15 / sasi ditagih saben taun saben pangguna (minimal rong pangguna)
  • Rencana perusahaan: Rega sing dipesen
PlanBiaya saben wulanBiaya taunanKapasitas panyimpenanTransfer kuota
Rencana gratisN / AN / A5 GBLimited
Dasar SoloN / A$962 TBUnlimited
Profesional Solo$24$2406 TBUnlimited
Standar TimN / A$721 TBUnlimited
Tim Unlimited$18 (saben pangguna)$180UnlimitedUnlimited
EnterpriseRega bespoke lan fitur

Sayange, pambayaran saben wulan ora kasedhiya ing rencana tingkat ngisor, mula sampeyan kudu mbayar premi setaun kanthi cepet yen sampeyan pengin rencana dhasar.

Sync.com nyedhiyakake lengkap Jaminan dhuwit 30-dina. Klik kene kanggo ndhaptar Syncrencana gratis, lan njupuk informasi luwih lengkap kanthi maca sandi lengkap Sync.com review.

2. es drive: Panyimpenan Cloud Paling Aman

es drive adhedhasar kabeh cara liwat ing UK. Kabar apik yaiku Inggris lan Kanada nuduhake undang-undang perlindungan data sing padha, supaya sampeyan bisa tenang. Icedrive tundhuk karo DPA (Undhang-undhang Perlindungan Data Inggris) lan GDPR.

Perusahaan kasebut duwe pusat data ing Inggris, Jerman, lan AS, dadi yen kadohan saka server ana badhan kanggo sampeyan, iku ora kudu karo Icedrive.

Sampeyan ora bakal nemokake kakehan fitur ing kene. Icedrive mung nindakake panyimpenan, nanging nindakaken ing rega luar biasa cukup. Nyatane, sampeyan bisa entuk rencana seumur hidup mung $99 (kanggo 150 GB). Iki tegese sampeyan mung mbayar sepisan, nanging sampeyan entuk panyimpenan ing salawas-lawase. Apik, huh?

Kanggo wong-wong sing seneng kanggo tetep dompet ditutup, sampeyan bisa njaluk dhewe free rencana karo Icedrive karo watesan cukup prayoga saka 10 GB.

Siji-sijine ing kene yaiku bisnis sing luwih gedhe bakal berjuang nggunakake panyedhiya iki. Wiwit watesan rencana paling gedhe mung panyimpenan 10 TB, organisasi karo kabutuhan panyimpenan data amba bakal nindakake luwih apik kanggo katon ing panggenan liya.

Fitur Icedrive

fitur icedrive

Mangkene apa sing sampeyan entuk nalika ndhaptar Icedrive:

  • Rencana gratis kanthi watesan 10 GB
  • Jaminan dhuwit 14-dina
  • Rencana urip saka $ 99
  • Server sing ana ing Jerman, Inggris, lan AS
  • GDPR lan DPA tundhuk
  • Enkripsi sisi klien loro iwak
  • Kebijakan nol-ilmu (Icedrive ora nglacak utawa ngrekam aktivitas sampeyan)
  • App kanggo manajemen data on-the-go
  • Alat kolaborasi tim 
  • Proteksi sandi file
  • Pemasangan drive siji-klik
  • Dhukungan tiket telpon lan email

Icedrive Gampang Gunakake

icedrive

Icedrive ngijini sampeyan miwiti ing wayahe tanpa kudu nyelehake rincian kertu kredit. Platform kasebut bisa digunakake kaya ngimpi lan, kanthi umum, bisa digunakake. 

Siji-sijine keluhanku yaiku iku ora antarmuka favorit-looking amarga nggunakake kode warna kanggo jinis file. Yen sampeyan lali kaya aku, sampeyan bakal mikir apa jinis file "oranye" luwih saka sepisan.

Pancen, kanggo rega, aku ora bisa sambat banget. Icedrive ketemu lan ngluwihi paling saka pangarepan.

Rega Icedrive

rencana rega icedrive

Icedrive tetep prasaja kanthi papat rencana kanggo dipilih:

  • Rencana gratis: free
  • Rencana Lite: $ 6 / sasi sing dibayar saben taun, utawa $ 189 / umur
  • Rencana Pro: $ 59 / taun, $ 4.17 / wulan dibayar saben taun, utawa $ 399 / umur
  • Rencana Pro Plus: $ 17.99 / wulan, $ 15 / wulan dibayar saben taun, utawa $ 999 / umur
PlanBiaya uripBiaya saben wulanBiaya taunanKapasitas panyimpenan
freeN / AN / AN / A10 GB
Lite$189N / A$199.99150 GB
saben$399$4.99$50.041 TB
Pro Plus$999$17.99$1805 TB

A Jaminan dhuwit 14-dina menehi jaring pengaman yen sampeyan mutusake sampeyan ora seneng karo rencana sing dibayar. Ndaftar kanggo rencana gratis Icedrive gratis ing kene, lan priksa manawa sampeyan mriksa metu sandi review Icedrive lengkap.

3. internxt: Panyimpenan Cloud Paling Murah ing 2024

Sepenuhnya tundhuk GDPR, Internxt mesthi ngirim barang privasi. Malah luwih amarga platform wis dicenthang lan diverifikasi dening Securitum. Iki minangka organisasi audit keamanan eksternal sing nduweni kritéria sing ketat.

Kanthi infrastruktur enkripsi banget lan janji nol-tracking solid, yen keamanan iku badhan utama, banjur iki mbokmenawa pilihan nengen kanggo sampeyan.

Ing bab mung sing bisa uncalan sampeyan mati sethitik iku kasunyatan sing server sawijining mung adhedhasar ing EU (perusahaan dhewe ana ing Spanyol). Dadi, yen kecepatan data sing paling cepet penting, goleki Sync.com kanggo ngganti.

Lan iki minangka panyedhiya kanthi rencana mbayar sing paling murah. Diwiwiti mung $0.99 / wulan, Internxt sampurna kanggo sing duwe dompet entheng. Lan sampeyan entuk a 10 GB rencana gratis kanggo boot.

Kaya karo Icedrive, bisnis bakal rumangsa kuciwa kaya sing saiki dialami Internxt ora ana rencana khusus bisnis sing kasedhiya. Situs web kasebut ujar manawa "rauh bakal teka," nanging sepira cepet sing dikira sapa wae.

Fitur Internxt

fitur internxt

Mangkene tampilan sekilas babagan kabeh sing diwenehake Internxt:

  • Rencana gratis kanthi watesan 10 GB
  • Jaminan dhuwit 30-dina
  • Rencana panyimpenan awan seumur hidup kasedhiya
  • lokasi server basis EU
  • Patuh GDPR
  • Securitum diverifikasi
  • AES-256 Enkripsi end-to-end
  • Teknologi zero-knowledge
  • Piranti privasi browsing online gratis
  • gallery foto syncIng
  • Ngirim ukuran file tanpa wates
  • Nggawe akun anonim
  • Pangurangan internal 
  • Dhukungan lan dhukungan email 24/7

Internxt Gampang Gunakake

Internxt wis apik banget, antarmuka sing apik lan modern sing aku seneng banget nggunakake. Panganggone lambang file cilik ngidini sampeyan ngenali jinis file kanthi cepet (ora ana kode warna sing nggegirisi ing kene), lan sampeyan uga ora kakehan fitur.
Kesimpulane, iku salah siji saka antarmuka favorit ing dhaftar iki.

Sakabèhé, iki salah siji saka antarmuka panganggo sing luwih apik Aku wis kesenengan nyoba metu.

Internxt Rega

rega internxt

Saiki, Internxt mung duwe rencana sing kasedhiya kanggo panggunaan individu, sanajan kasebut ing situs web kasebut bakal ngenalake solusi bisnis kanthi cepet. Kangge, enem rencana nunggu sampeyan:

  • Rencana gratis: free
  • Paket 20 GB: $ 5.49 / wulan utawa $ 10.68 / taun
  • Paket 200 GB: $ 10.99 / wulan utawa $ 41.88 / taun
  • Paket 2 TB: $ 9.99 / wulan, $ 107.88 / taun, utawa $ 599 / umur
  • Paket 5 TB: $ 1,099 / urip
  • Paket 10 TB: $ 1,599 / urip
PlanBiaya uripBiaya saben wulanBiaya taunanKapasitas panyimpenan
freeN / Afreefree10 GB
20 GBN / A$ 5.49 / sasi$10.6820 GB
200 GBN / A$ 10.99 / sasi$41.88200 GB
2 TB$599N / AN / A2 TB
5 TB$1,099N / AN / A5 TB
10 TB$1,599N / AN / A10 TB

Kabeh rencana teka karo Jaminan dhuwit 30-dina. Miwiti karo Internxt kene dina iki, lan ojo lali mandeng mripatku Internxt review.

4. Mega.io: Rencana Gratis Paling apik

Mega.io: Panyedhiya Panyimpenan Awan Australia paling apik

Mega.io nduweni oyod sing ditanam ing Selandia Baru, nanging anehe, server sawijining adhedhasar ing EU. Dadi, panyedhiya kanthi tundhuk karo GDPR. 

Dadi, nalika Mega.io nyukupi kritéria privasi kita, pangguna bisa uga ngalami keterlambatan nalika nggunakake layanan kasebut. Nanging, ing sawetara kasus, iki bakal meh ora katon - yen kabeh.

Penggemar Freebie bakal seneng karo Mega.io. Wis adoh rencana free paling ing dhaftar. Kanthi loman watesan 20 GB, iki paling sethithik kaping pindho tinimbang sing ditawakake platform liyane. Iku uga duwe ekstra dawa Jaminan dhuwit 90-dina. 

Sayange, ora ana rencana seumur hidup sing bakal ditindakake ing kene, nanging sampeyan dadi ayu watesan dhuwur ing penawaran tingkat paling dhuwur.

Siji fitur gedhe sing diwenehake ing platform iki yaiku kemampuan kanggo nahan telpon video pribadi lan rapat-rapat. Iki bakal disimpen kanthi aman lan aman amarga kabijakan pelacakan nol Mega. Iki minangka pilihan sing apik yen sampeyan terus-terusan kumpul online.

Fitur Mega.io

Fitur Mega.io

Mangkene fitur paling ndhuwur sing ditawakake Mega.io kanggo para pelanggan:

  • Rencana gratis ing salawas-lawase kanthi panyimpenan 20 GB
  • Jaminan dhuwit 90-dina
  • Patuh GDPR
  • server basis EU
  • Sisih sisih Enkripsi end-to-end AES-256
  • Enkripsi pengetahuan Zero
  • Kunci enkripsi master kasedhiya
  • Otentifikasi rong faktor
  • Aplikasi seluler 
  • file syncing antarane piranti
  • Alat kolaborasi lan enggo bareng
  • Rapat pribadi lan telpon online siji-kanggo-siji
  • Ngundhuh lan ngunggah ukuran file tanpa wates
  • Ngundhuh data akeh
  • Gawe serep data desktop-to-cloud otomatis
  • Dhukungan tiket email 24/7

Mega.io Gampang Gunakake

Dashboard Mega.io

Dashboard Mega wis rapi. Iku nuduhake sampeyan ing Mirit pinten panyimpenan sampeyan wis digunakake lan pinten sampeyan wis kiwa. Nggunakake platform iku gampang lan gampang banget kanggo navigasi.

Mega.io uga minangka siji-sijine platform kanggo nawakake akeh pitulung nalika sampeyan miwiti. Akun sampeyan wis dimuat karo dokumen sing ngemot pandhuan persiyapan lan panggunaan.

Kajaba iku, nalika sampeyan pindhah ngubengi platform kanggo pisanan, sampeyan entuk pituduh migunani kanggo ngarahake sampeyan menyang arah sing bener. Temtunipun a kudu-kudu kanggo wong non-techy ing antarane kita!

Rega Mega.io

Rega Mega.io

Mega.io nduweni a rencana selawase ngidini sampeyan miwiti tanpa biaya finansial. Yen sampeyan siyap mbayar, nawakake rencana kanggo individu lan bisnis:

  • Pro aku rencana: Saka $ 10.93 / wulan
  • Rencana Pro II: Saka $ 21.87 / wulan
  • Rencana Pro III: Saka $ 32.81 / wulan
  • Rencana Bisnis Tim: Saka $ 16.41 / wulan

Milih tagihan taunan liwat net saben wulan sampeyan a 16% diskon. Yen sampeyan mbayar rencana lan arep iku ora kanggo sampeyan, nawakake Mega.io a Jaminan dhuwit 90-dina.

PlanBiaya saben wulanBiaya taunanKapasitas panyimpenanTransfer kuota
Rencana gratisN / AN / A20 GBLimited
Pro aku$ 10.93 / sasi$107.402 TB24 TB
Pro II$ 21.87 / sasi$214.81
8 TB96 TB
Rencana Pro III$ 32.81 / sasi$322.2216 TB192 TB
Bisnis tim$16.41 / wulan (3 pangguna)Rega, panyimpenan, lan kapasitas transfer bisa diatur gumantung apa sing dibutuhake

Temokake apa mega babagan Mega.io, lan mlebu dina iki. Nalika sampeyan lagi ing iku, mriksa metu sandi review lengkap Mega.io.

5. pCloud: Panyimpenan Cloud paling apik karo Rencana Seumur Hidup

pcloud homepage

pCloud iku panyedhiya Eropah liyane lan dumunung ing Swiss. Kaya Inggris, Swiss dudu bagéan saka EU; nanging, duwe hukum privasi data dhewe sing padha karo GDPR.

Server perusahaan wis rampung Luksemburg lan AS, Dadi yen layanan laggy dadi kuwatir, sampeyan ora perlu kuwatir ing kene.

pCloud fitur enkripsi end-to-end standar. Nanging, yen sampeyan pengin level iki nganti standar paling dhuwur, sampeyan bisa tuku enkripsi tambahan kanthi biaya siji $150. Iki njamin transfer file sampeyan aman saka prying eyes kaya sing bisa ditindakake.

Kaya Sync.com, pCloud uga menehi pelanggan sawijining rencana tanpa watesan sanadyan iku ora cukup minangka mirah minangka Sync.com's. Ing sisih liya, ora ana rencana gratis.

pCloud fitur

pcloud fitur

Punika apa sing njaluk karo pCloud:

  • Rencana umur lan tanpa wates
  • Jaminan dhuwit bali sepuluh dina
  • Uji coba gratis 30 dina (mung rencana bisnis)
  • Ngatur GDPR 
  • Lokasi pusat data USA utawa Luxembourg
  • TLS/SSL enkripsi end-to-end
  • Dijamin privasi nul-kawruh
  • Enkripsi 256-bit AES
  • File serep x 5 ing macem-macem server
  • File mundur lan pemugaran nganti 30 dina
  • Otentifikasi rong faktor
  • Aplikasi seluler kanggo manajemen file on-the-go
  • Pamuter video sing dibangun ing
  • Piranti kolaborasi
  • File lan foto otomatis syncIng
  • Akses lan ijin pangguna

pCloud Ease

pcloud dashboard

pCloud iku platform liyane sing nggunakake lambang file kanggo identifikasi file gampang. Nanging, aku nemokake antarmuka sing rada kurang nyenengake tinimbang liyane. Sing ngandika, iku cantik cepet nangkep, lan umume wong bakal kepenak kanthi cepet.

Kaya sing wis dakcritakake, ora ana rencana gratis sing kasedhiya pCloud, lan kanthi jaminan dhuwit bali 10 dina, sampeyan mung entuk sawetara dina kanggo mutusake apa sampeyan pengin platform kasebut utawa ora. Aku pancene mikir pCloud bisa luwih apik ing kene.

pCloud Reregan

pCloud nawakake solusi rega kanggo individu, kulawarga, lan bisnis:

Individu:

  • Rencana premium: $ 49.99 / taun utawa $ 199 / umur
  • Paket Premium Plus: $ 199 / taun utawa $ 399 / umur
  • Rencana khusus: $ 1,190 / urip

kulawarga:

Bisnis:

  • Rencana bisnis: $9.99 / sasi utawa $7.99 / sasi ditagih saben taun (saben pangguna)
  • Rencana bisnis pro: $19.98 / sasi utawa $15.98 / sasi ditagih saben taun (saben pangguna)
PlanBiaya uripBiaya saben wulanBiaya taunanKapasitas panyimpenan
Premium$199N / A$49.99500 GB
Premium Plus$399N / A$199.992 TB
Kulawarga 2 TB$595N / AN / A2 TB
Kulawarga 10 TB$1,499N / AN / A10 TB
BisnisN / A$9.99 (saben pangguna)$95.881 rencana TB
Bisnis ProN / A$19.98$191.76Unlimited

Yen sampeyan pengin nambah enkripsi sisih klien ("pCloud Crypto"), disiapake kanggo mbayar liyane $150 (ragad siji-wektu). Ora ana free rencana kasedhiya, nanging sampeyan bisa njupuk kauntungan saka a 30-day trial free karo sembarang rencana bisnis.

Sing wis mbayar duwe a jaminan dhuwit bali sepuluh dina.

Yen seneng swara saka menehi hasil urip, mlebu menyang pCloud kene. Minangka tansah, sampeyan bisa maca sandi ora pilih kasih pCloud review kene uga.

Pitakon & Wangsulan

Putusan Kita

Pancen, ora perlu ngetrapake privasi data sing longgar nalika ana akeh alternatif apik metu ana. Mesthi, sampeyan bisa golek salah siji saka jeneng gedhe, kaya Google or Dropbox, nanging elinga perusahaan-perusahaan kasebut netepi hukum data AS - dudu undang-undang PIPEDA sing ketat.

Nanging kenapa yen sampeyan bisa duwe sing paling apik saka kabeh? Sync.com digawe ing Kanada, adhedhasar ing Kanada, lan wis sawetara saka janji privasi data kuwat arep. Apa ora kaya?

Sync.com Cloud Storage
Saka $8 saben wulan (Gratis rencana 5GB)

Sync.com iku layanan panyimpenan maya premium sing gampang kanggo nggunakake, lan terjangkau, nerangake karo keamanan kelas militèr banget, enkripsi klien-sisih, privasi nul-kawruh - banget lan nuduhake, lan fitur collaboration, lan plans banget terjangkau.

Sampeyan uga kudu mriksa metu panyedhiya panyimpenan maya UK paling apik, Lan Layanan panyimpenan awan Australia.

DEAL

Entuk panyimpenan maya aman 2TB saka $8/bln

Saka $ 8 saben wulan

Carane Kita Nguji & Priksa Panyimpenan Cloud: Metodologi Kita

Milih panyimpenan maya sing tepat ora mung ngetutake tren; iku bab nemokake apa genuinely bisa kanggo sampeyan. Mangkene metodologi praktis, tanpa basa-basi kanggo mriksa layanan panyimpenan awan:

Ndhaptar awake dhewe

  • Pengalaman Tangan Pertama: Kita nggawe akun kita dhewe, arep liwat proses sing padha bakal ngerti persiyapan saben layanan lan keramahan pamula.

Pengujian Kinerja: The Nitty-Gritty

  • Kacepetan Unggah / Ngundhuh: Kita nyoba iki ing macem-macem kahanan kanggo ngevaluasi kinerja nyata.
  • Kacepetan enggo bareng file: Kita netepake sepira cepet lan efisien saben layanan nuduhake file ing antarane pangguna, aspek sing asring diabaikan nanging penting.
  • Nangani macem-macem jinis file: Kita upload lan download macem-macem jinis file lan ukuran kanggo ngukur versatility layanan.

Dhukungan Pelanggan: Interaksi Nyata-Donya

  • Respon Tes lan Efektivitas: Kita melu dhukungan pelanggan, menehi masalah nyata kanggo ngevaluasi kemampuan ngatasi masalah, lan wektu sing dibutuhake kanggo entuk balesan.

Keamanan: Delving Deeper

  • Enkripsi lan Perlindhungan Data: Kita mriksa panggunaan enkripsi, fokus ing pilihan sisih klien kanggo keamanan sing luwih apik.
  • Kebijakan privasi: Analisis kita kalebu mriksa praktik privasi, utamane babagan logging data.
  • Pilihan Recovery Data: Kita nyoba carane efektif fitur Recovery ing acara mundhut data.

Analisis Biaya: Nilai kanggo Dhuwit

  • Struktur rega: Kita mbandhingake biaya karo fitur sing ditawakake, ngevaluasi rencana saben wulan lan taunan.
  • Tawaran Panyimpenan Cloud Seumur Hidup: Kita khusus nggoleki lan netepake nilai opsi panyimpenan seumur hidup, faktor penting kanggo perencanaan jangka panjang.
  • Evaluasi Panyimpenan Gratis: We njelajah panguripan lan watesan saka kurban panyimpenan free, ngerti peran ing proposisi nilai sakabèhé.

Fitur Deep-Dive: Uncovering Extras

  • Fitur unik: Kita nggoleki fitur sing mbedakake saben layanan, fokus ing fungsi lan keuntungan pangguna.
  • Kompatibilitas lan Integrasi: Sepira apike layanan kasebut nggabungake karo platform lan ekosistem sing beda-beda?
  • Njelajah Pilihan Panyimpenan Gratis: Kita ngevaluasi kualitas lan watesan saka tawaran panyimpenan gratis.

Pengalaman Panganggo: Kegunaan Praktis

  • Antarmuka lan Navigasi: We delve menyang carane intuisi lan pangguna-loropaken antarmuka sing.
  • Aksesibilitas piranti: Kita nyoba ing macem-macem piranti kanggo netepake aksesibilitas lan fungsi.

Sinau luwih lengkap babagan kita metodologi review kene.

Babagan Panganggit

Matt Ahgren

Mathias Ahlgren minangka CEO lan pangadeg Website Rating, kemudi tim editor lan panulis global. Dheweke duwe gelar master ing ilmu informasi lan manajemen. Karir dheweke dadi SEO sawise pengalaman pangembangan web awal nalika universitas. Kanthi luwih saka 15 taun ing SEO, pemasaran digital, lan pangembang web. Fokuse uga kalebu keamanan situs web, dibuktekake kanthi sertifikat Keamanan Siber. Keahlian macem-macem iki ndhukung kepemimpinane ing Website Rating.

Tim WSR

"Tim WSR" minangka klompok kolektif editor lan panulis ahli sing duwe spesialisasi ing teknologi, keamanan internet, pemasaran digital, lan pangembangan web. Semangat babagan jagad digital, dheweke ngasilake konten sing diteliti kanthi apik, wawasan, lan bisa diakses. Komitmen kanggo akurasi lan kajelasan ndadekake Website Rating sumber dipercaya kanggo tetep informed ing donya digital dinamis.

Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Tetep informed! Gabung karo buletin kita
Langganan saiki lan entuk akses gratis menyang pandhuan, alat, lan sumber daya mung pelanggan.
Sampeyan bisa unsubscribe kapan wae. Data sampeyan aman.
Nuduhake ...