Tawaran Pembangun Situs Web Black Friday Paling Apik 2023 (Diskon nganti 81%)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan nggoleki tawaran pembangun situs web Black Friday sing paling apik, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Kita wis nglumpukake tawaran paling apik kanggo tukang situs web populer supaya sampeyan bisa ngirit gedhe kanggo proyek web sabanjure.

Apa sampeyan nggoleki pembangun situs sing gampang kanggo situs web pribadi utawa situs web bisnis cilik, utawa tukang toko e-commerce kanggo toko online sampeyan, sampeyan wis dijamin. Priksa dhaptar tawaran Black Friday paling apik ing situs web ing ngisor iki.

Ringkesan cepet:

  • Zyro nawakake 81% saka prices biasa  Zyro minangka pembangun situs web seret lan selehake sing nawakake macem-macem template lan fitur sing bisa dipilih. Sampeyan bisa miwiti karo kanvas kosong utawa nggunakake salah siji saka Zyrodesain siap digawe. Zyro uga nawakake macem-macem fitur e-commerce, dadi pilihan sing apik kanggo bisnis sing pengin adol online. Wix minangka pembangun situs web drag-and-drop liyane sing populer. Iki uga nawakake macem-macem template lan fitur. prices Black Friday saka $ 2.33 saben sasi
  • Wix nawakake diskon 10% saka rega biasa Wix minangka pembangun situs web seret lan selehake sing paling populer ing kana. Iki uga nawakake macem-macem template lan fitur. Kanthi Wix, sampeyan bisa nggawe situs web kanthi gratis, nanging yen sampeyan pengin nggunakake jeneng domain dhewe utawa nyambungake situs menyang database, sampeyan kudu nganyarke menyang rencana mbayar. prices Black Friday saka $ 14.40 saben sasi
  • Divi nawakake diskon 50% saka rega biasa Divi yaiku a WordPress tema sing dilengkapi karo pembangun kaca seret lan selehake. Divi minangka pilihan sing apik yen sampeyan pengin kontrol lengkap babagan desain situs web sampeyan. Kanthi Divi, sampeyan bisa nggawe desain khusus tanpa kudu kode. Sampeyan uga bisa nggunakake tata letak sing wis digawe Divi kanggo ngirit wektu. prices Black Friday saka $ 49 saben taun

Yen sampeyan pengin nggawe situs web pribadi utawa situs web bisnis, saiki iki wektune. Sampeyan ora mung bakal entuk hasil sing paling apik nanging sampeyan uga bakal ngirit ewu dolar ing jangka panjang.

KategoriPanyedhiya ↕priceDealKode coupon
web HostingBluehost$ 2.9576% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/bluehost
web HostingA2 Hosting$ 1.9980% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/a2hosting
web HostingWP Engine$ 2030% offWPE4 GRATIShttps://www.websiterating.com/go/wpengine-blackfriday
web HostingSiteGround$ 1.9986% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/siteground
web HostingHostinger$ 2.4980% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/hostinger
web HostingHostgator$ 1.7475% offCYBER21https://www.websiterating.com/go/hostgator-black-friday
web HostingLiquid Web$ 49.5075% offBFDEDI22https://www.websiterating.com/go/liquidweb-black-friday
web HostingNexcess$ 4.4575% offNEXCESSBF2022https://www.websiterating.com/go/nexcess-bf
web HostingGreenGeeks$ 1.9980% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/greengeeks
web HostingLanggeng$ 7.2040% offBFCM4030https://www.websiterating.com/go/cloudways
web HostingInMotion Hosting$ 2.2960% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/inmotion-hosting-black-friday
web HostingDreamHost$ 2.5967% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/dreamhost-black-friday
Situs web BuildersZyro$ 2.3381% offWHR10https://www.websiterating.com/go/zyro-blackfriday
Situs web BuildersWix$ 14.4010% offTAKE10https://www.websiterating.com/go/wix
Situs web BuildersSite123$650% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/site123
Situs web BuildersBluehost Site Site$ 2.9576% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/bluehost
Situs web BuildersSimvoly$ 3925% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/simvoly-blackfriday
WordPress TemaDivi$ 4950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/elegant-themes-black-friday
WordPress TemaElementor$ 4430% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/elementor-black-friday
WordPress TemaGeneratePress$ 4425% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/generatepress-black-friday
WordPress TemaBeaver Builder$ 74.5025% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpbeaverbuilder
WordPress TemaAstra$ 4750% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpastra
WordPress TemaMyThemeShop$ 8.2550% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/mythemeshop-black-friday
WordPress TemaThemify$ 7540% offBF2022https://www.websiterating.com/go/themify-club
WordPress TemaEnvato Market$ 2760% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/themeforest-blackfriday
WordPress TemaCyberChimps$ 23.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/cyberchimps
WordPress PluginsCrocoblock$ 1940% offBFCROCO22https://www.websiterating.com/go/crocoblock
WordPress PluginsWP Rocket$ 34.3030% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wp-rocket
WordPress PluginsiThemes$ 5940% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/ithemes-black-friday
WordPress PluginsShortPixel$ 3.9950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/shortpixel
WordPress PluginsPerang Sosial$ 20.3030% offGEDUNGhttps://www.websiterating.com/go/warfareplugins-products-social-warfare-pro
WordPress PluginsLink Bisik$ 4725% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/linkwhisper
WordPress PluginsAAWP€ 34.5030% offBLACKWEEK 2022https://www.websiterating.com/go/getaawp
WordPress PluginsBlogVault$ 6230% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/blogvault
WordPress PluginsAfiliasi Booster$ 4960% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/affiliatebooster
WordPress PluginsForms Ninja$ 49.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/ninjaforms
WordPress PluginsOra apik$ 19.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-qubely
WordPress PluginsLifterLMS$ 104.5030% offBLACKFRIDAY22https://www.websiterating.com/go/lifterlms-black-friday
WordPress PluginsTutor LMS$ 99.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-tutor-lms
WordPress PluginsWP Crowdfunding Pro$ 74.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-wp-crowdfunding
WordPress PluginsGonzales$ 2940% offBLACKFRIDAY40https://gonzalesplugin.com/
WordPress PluginsLearnDash$ 11940% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/learndash
WordPress PluginsUpdraftPlus$ 4930% offbf22backtoudphttps://www.websiterating.com/go/updraftplus-blackfriday
WordPress PluginsWPForms$ 49.5070% offBF2022 DASARhttps://www.websiterating.com/go/wpforms-blackfriday
Pemasaran OnlineMangools SEO$ 1550% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/mangools-blackfriday
Pemasaran OnlinePanelusuran Key$ 1740% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/keysearch
Pemasaran OnlineSE Ranking$ 18.5020% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/seranking
Pemasaran OnlineAppSumo$ 3910% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/appsumo-black-friday
Pemasaran OnlineGetResponse$ 9.5040% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/getresponse-blackfriday
Pemasaran Onlinesendnblue$ 12.5050% offBLUEFRIDAY 22https://www.websiterating.com/go/sendinblue-black-friday
Pemasaran OnlineSurferSEO$ 5330% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/surferseo-blackfriday
Pemasaran OnlineClickFunnels$ 12744% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/clickfunnels
Keamanan OnlinepCloud$ 13985% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/pcloud-black-friday
Keamanan OnlineLastPass$ 2.2525% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/lastpass
Keamanan Onlinees drive$ 7940% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/icedrive-blackfriday
Keamanan OnlineNordVPN$ 2.9968% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/nordvpn
Keamanan OnlineExpressVPN$ 8.3235% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/expressvpn-black-friday
Keamanan OnlineSurfshark$ 2.0583% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/surfshark
Keamanan OnlineVyprVPN$ 1.8181% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/vyprvpn
Keamanan OnlineAtlasVPN$ 1.6785% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/atlasvpn
Keamanan OnlineCyberGhost$ 2.0384% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/cyberghost
produktivitasProWriting$ 39.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/prowritingaid
produktivitasUdemy$ 9.9990% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/udemy
web HostingScala Hosting$ 2.5050% offBFCM2022Shttps://www.websiterating.com/go/scalahosting
produktivitasFiverr$ 4.5015% offBFRIDAY15OFFhttps://www.websiterating.com/go/fiverr
Keamanan OnlineRoboForm$ 0.9950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/roboform
WordPress PluginsNinjaTables Pro$ 2940% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpmanageninja-blackfriday
Keamanan OnlineWaca rangkeng-$ 6.9953% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/nordlocker
Keamanan OnlineCarbonite$ 4.2040% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/carbonite
web HostingHostPapa$ 0.9590% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/hostpapa-black-friday
Situs web BuildersLeadPages$ 1950% offbfcm22bfriday50https://www.websiterating.com/go/leadpages
WordPress PluginsPlugins Hookturn ACF$ 3630% offAplikasi otomatishttps://hookturn.io/
Keamanan OnlineNorton$ 19.9966% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/norton-black-friday
Keamanan OnlineBackblaze$ 5.6020% offBLAZEON22https://www.websiterating.com/go/backblaze
Keamanan OnlineSync$ 14016% offBLACKFRIDAY100https://www.websiterating.com/go/sync-blackfriday
WordPress TemaKadenceWP$ 89.4040% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/kadencewp-blackfriday
Keamanan OnlineAkses Internet Pribadi$ 2.0386% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/privateinternetaccess
produktivitasAI salinan$640% offBF40https://www.websiterating.com/go/copymatic
Situs web BuildersShopify$350% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/shopify-trial
produktivitasJasper.ai$ 99070% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/jasper-blackfriday

Ana akeh perusahaan pembangun situs web sing nawakake tawaran apik ing Black Friday iki. Kanggo mbantu sampeyan nemokake tawaran Black Friday paling apik ing tukang situs web, aku wis nyusun dhaptar sawetara tawaran paling apik ing ngisor iki.

zyro kesepakatan jumuah ireng

Zyro (Diskon 81%)

Zyro minangka salah sawijining sing paling gampang nggunakake situs web, cukup pilih template, ngatur nggunakake alat AI lan urip saiki. Zyro nawakake fitur apik tenan kanggo rega mirah. Black Friday iki Zyro menehi Diskon 81% lan sampeyan bisa online mung $ 2.33 / wulan nggunakake WHR10. Kajaba iku, kanthi kabeh rencana taunan, sampeyan nampa tambahan 3 wulan lan domain gratis sajrone setahun, lan email bisnis sajrone 3 wulan.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 81%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 3 Desember
  • Kode coupon: WHR10
Entuk Iki Zyro Deal
Wix Black Friday deal

Wix (Diskon 10%)

Wix minangka pembangun situs web terkemuka sing ngidini sampeyan nggawe situs web kanthi fungsi tanpa nulis kode siji. Sampeyan mung kudu nyeret lan nyelehake unsur ing kaca kanggo nyunting desain. Nggawe situs web nganggo Wix gampang kanthi antarmuka seret lan selehake intuisi, ditambah karo koleksi template sing akeh banget, sing bebarengan nggawe gampang kanggo pamula nggawe situs web profesional. Black Friday Wix iki menehi diskon 10% kanggo rencana premium tahunan sing dilengkapi 500+ template, alat SEO, kalebu hosting, lan akeh liyane! Simpen 10% ing Wix's Premium Plans kanthi kode promo: TAKE10
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 10%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: IKI 10
Entuk Penawaran Wix Iki
divi tema elegan menehi hasil black Friday

Divi (Tema Elegan) (Diskon 50%)

Elegan Tema nawakake premium sing paling apik WordPress tema. Tema Elegan minangka panggawé Divi, sing luar biasa serbaguna WordPress Tema karo Tukang Nggawe Kaca Seret & Selehake sing nggawe luwih gampang tinimbang mbiyantu nggawe ayu WordPress situs web. Advertisement Black Friday Tema Elegan diwiwiti tanggal 22 November (tepat jam 7:00 AM PT) lan sampeyan mesthi ora pengin kantun! Kenging punapa? Amarga sampeyan bakal entuk Diskon nganti 50% kanggo kabeh tema lan plugin. Entuk akses menyang 100-an tema sing apik tenan - kabeh kanthi pilihan seret lan selehake. Entuk 3 plugins apik tenan, kalebu Divi, sing pokok WordPress Tema lan Site Page Visual. Bloom milih email lan generasi timbal lan Ratu plugin pandhuan sosial.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal Divi Iki
transaksi shopify black Friday

Shopify (diskon 50%)

Shopify minangka platform e-commerce terkemuka ing donya kanggo miwiti toko online sing sukses. Ora ana kesepakatan Black Friday Shopify resmi nanging saiki sampeyan bisa ndhaptar uji coba gratis lan entuk 3 wulan Shopify kanggo $1 saben wulan ing rencana sing dipilih
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Shopify Iki
site123 ireng ana kesepakatan

Site123 (diskon 50%)

SITUS123 minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling intuisi lan gampang digunakake ing pasar. Site123 nangani kabeh saka konfigurasi teknis kanggo desain kanggo mesthekake yen sampeyan mung fokus ing nggawe isi. Site123 Black Friday sale menehi sampeyan 50% off ing situs web anyar kanggo rencana taunan (rencana Lanjut, Profesional, lan Emas). Kabeh rencana premium dilengkapi: Domain Gratis kanggo 1 taun, panyimpenan 10GB lan bandwidth 5GB, Copot merek SITE123, Sambungake jeneng Domain, Kapabilitas E-commerce, Plus akeh liyane!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Site123 Deal Iki
bluehost tukang situs web black Friday

Bluehost Gawe Situs Web (diskon 76%)

Bluehost Gedung situs ngijini sampeyan mbangun a WordPress situs web, blog utawa toko online ing sawetara menit. Nerangake karo kabeh-ing-siji Web Hosting + Jeneng Domain + WordPress + 300 Cithakan + Alat marketing lan SEO sing dibangun saka mung $2.95 saben wulan. Miwiti mbangun situs web impen utawa toko online ing WordPress tanpa nggunakake kode apa wae.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 76%.
  • Tanggal Dienggo: 18 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Iki Bluehost Site Mbangun Deal
simvoly black Friday deal

Simvoly (diskon 25%)

Simvoly minangka platform marketing kabeh-ing-siji sing dilengkapi Drag & Drop Page Builder, Funnel Builder, CRM, E-Commerce, Janji Temu, lan Email Marketing (rauh teka). Simvoly mbantu sampeyan mbangun kaca, corong penjualan, lan toko e-commerce ing sawetara menit. Iki Black Friday Simvoly nawakake a sange 25% diskon kanggo 3 sasi kapisan kanggo miwiti situs web, corong, utawa toko online anyar.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 25%.
  • Tanggal Dienggo: 16 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Kesepakatan Simvoly Iki

LeadPages (diskon 50%)

LeadPages LeadPages minangka pembangun kaca kebangkrutan sing mbantu sampeyan nggawe kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur kanggo bisnis online sampeyan. Gawe situs web tanpa kode, kaca kebangkrutan, alat konversi, lan liya-liyane! Iki Black Friday LeadPages sampeyan bisa milih rencana Leadpages taunan lan entuk Diskon 50% (sing ngirit nganti $444). Sampeyan uga bakal entuk akses awal eksklusif menyang Generator Headline AI sing anyar.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 16 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: bfcm22bfriday50
Entuk Deal LeadPages Iki
unsur black friday deal

Elementor (diskon 30%)

Elementor minangka plugin tukang kaca sing paling populer lan canggih WordPress, ngidini sampeyan ngrancang visual jinis situs web apa wae. Elementor Pro minangka pimpinan industri WordPress Tukang Tema lan apik banget alternatif kanggo Divi. Sampeyan ngidini sampeyan ngatur header & footer lan ngrancang saben bagean situs sampeyan lan ngontrol tema sampeyan tanpa ngganggu kode html. Black Friday Elementor Pro iki nawakake akeh banget 30% saka rencana Agensi, 30% saka rencana Pakar, 10% saka rencana Esensial. Rencana Elementor Pro dilengkapi 60+ Kit Situs Web Pro, 300+ Template Pro, Pembangun Tema, Pembangun WooCommerce, Pambangun Popup lan dhukungan lan nganyari sajrone setaun.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal Elementor Iki

Apa sing nggawe situs web?

Alat gawe situs web minangka program sing mbantu sampeyan nggawe situs web tanpa kudu nggawe kode utawa ngrancang dhewe. Piranti pembangun situs web biasane nyeret lan nyelehake, tegese sampeyan bisa nambah konten lan unsur desain kanthi nyeret lan nyelehake menyang papan.

Umume alat gawe situs web uga bakal kalebu cithakan wis digawe lan desain sing bisa digunakake minangka titik wiwitan, utawa sampeyan bisa nggawe dhewe saka ngeruk. Sawise sampeyan nambahake kabeh konten lan ngrancang situs sampeyan, alat gawe situs web bakal ngasilake kode kanggo sampeyan lan dadi tuan rumah situs sampeyan ing server.

Apa sing kudu digoleki ing alat gawe situs web?

Nalika sampeyan nggoleki tukang situs web, gampang digunakake kudu dadi salah sawijining prioritas utama sampeyan. Sampeyan ora pengin nglampahi jam berjuang kanggo mangerteni carane mbangun situs sampeyan. Goleki pembangun sing intuisi lan gampang digunakake.

price minangka pertimbangan penting liyane. Sampeyan ora pengin overspend ing website, nanging sampeyan uga ora pengin kurban kualitas. Goleki tukang bangunan sing nawakake regane apik.

dhukungan faktor penting liyane kanggo nimbang. Yen sampeyan nemoni masalah nalika mbangun situs sampeyan, sampeyan pengin ngerti manawa bantuan kasedhiya nalika sampeyan butuh. Goleki tukang sing nawakake dhukungan pelanggan sing kuat.

cithakan minangka pertimbangan utama liyane. Sampeyan pengin golek tukang sing nawakake macem-macem desain lan template supaya sampeyan bisa nemokake sing cocog kanggo situs sampeyan.

Napa saiki (2023 Black Friday / Cyber ​​Monday) minangka wektu paling apik kanggo tuku situs web?

Black Friday iki minangka wektu paling apik kanggo tuku pembangun situs web amarga sawetara alasan.

Kaping pisanan, akeh panyedhiya sing nawakake diskon banget kanggo produk lan layanan. Iki tegese sampeyan bisa entuk akeh alat kanggo mbangun situs web anyar.

Kapindho, akeh pembangun situs web uga nawakake diskon sing signifikan kanggo produke. Iki tegese sampeyan bisa entuk akeh babagan piranti lunak sing dibutuhake kanggo nggawe situs web sampeyan.

Pungkasan, akeh perusahaan sing nawakake tawaran Black Friday khusus babagan desain web lan layanan pangembangan. Iki tegese sampeyan bisa entuk akeh bantuan profesional sing dibutuhake kanggo nggawe situs web impen sampeyan.

Nalika Black Friday taun iki?

Black Friday resmi diwiwiti ing dina Jumuah sawise Thanksgiving (dina Jumuah, 24 November taun iki) lan nganti Cyber ​​Monday (dina Senin, 27 November 2023).

Summary

Black Friday iki, entuk manfaat saka sawetara tawaran paling apik kanggo tukang situs web. Saiki iki wektu sing cocog kanggo nandur modal ing pembangun situs web sing berkualitas sing bakal mbantu nggawe situs web profesional kanggo bisnis sampeyan.

Kanthi akeh tawaran apik sing kasedhiya, sampeyan bisa nemokake pembangun situs web sing cocog karo anggaran lan kabutuhan sampeyan.

Yen sampeyan tumindak saiki, sampeyan bisa entuk akeh sing ora bakal ditemokake ing internet.

Yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit lan entuk tawaran Black Friday lan Cyber ​​Monday paling apik bisa uga ing alat mbangun situs web, saiki wektune. Akeh tawaran iki ora bakal bali maneh. Entuk kesepakatan saiki bisa uga ngirit $500+.

Home » 2022 Tawaran Jumuah Ireng » Deals Nggawe Website

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.

Oh Snap!
Jumuah Ireng wis rampung. Sayange, tawaran Black Friday kita wis ilang lan ilang.
Oh Snap!
Jumuah Ireng wis rampung. Sayange, tawaran Black Friday kita wis ilang lan ilang.