Hosting Web Black Friday 2022 Paling apik & WordPress Penawaran Hosting (Diskon nganti 86%)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Yen sampeyan duwe ide kanggo bisnis online, saiki wektune kanggo miwiti. Black Friday ndadekke tawaran hosting web sepisan-se-umur saben taun. Tawaran iki mung sah kanggo seminggu utawa loro lan mbokmenawa ora bakal bali maneh.

Kabeh sing dibutuhake kanggo miwiti bisnis online yaiku jeneng domain lan hosting web. Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake puluhan tawaran sing nawakake loro kasebut kanthi rega sing murah, ora tau katon sadurunge.

Ringkesan cepet:

Yen sampeyan pengin nggawe bisnis online, saiki wektune. Sampeyan ora mung bakal entuk hasil sing paling apik nanging sampeyan uga bakal ngirit ewu dolar ing jangka panjang.

KategoriPanyedhiya ↕priceDealKode coupon
web HostingBluehost$ 2.9576% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/bluehost
web HostingA2 Hosting$ 1.9980% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/a2hosting
web HostingWP Engine$ 2030% offWPE4 GRATIShttps://www.websiterating.com/go/wpengine-blackfriday
web HostingSiteGround$ 1.9986% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/siteground
web HostingHostinger$ 2.4980% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/hostinger
web HostingHostgator$ 1.7475% offCYBER21https://www.websiterating.com/go/hostgator-black-friday
web HostingLiquid Web$ 49.5075% offBFDEDI22https://www.websiterating.com/go/liquidweb-black-friday
web HostingNexcess$ 4.4575% offNEXCESSBF2022https://www.websiterating.com/go/nexcess-bf
web HostingGreenGeeks$ 1.9980% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/greengeeks
web HostingLanggeng$ 7.2040% offBFCM4030https://www.websiterating.com/go/cloudways
web HostingInMotion Hosting$ 2.2960% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/inmotion-hosting-black-friday
web HostingDreamHost$ 2.5967% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/dreamhost-black-friday
Situs web BuildersZyro$ 2.3381% offWHR10https://www.websiterating.com/go/zyro-blackfriday
Situs web BuildersWix$ 14.4010% offTAKE10https://www.websiterating.com/go/wix
Situs web BuildersSite123$650% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/site123
Situs web BuildersBluehost Site Site$ 2.9576% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/bluehost
Situs web BuildersSimvoly$ 3925% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/simvoly-blackfriday
WordPress TemaDivi$ 4950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/elegant-themes-black-friday
WordPress TemaElementor$ 4430% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/elementor-black-friday
WordPress TemaGeneratePress$ 4425% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/generatepress-black-friday
WordPress TemaBeaver Builder$ 74.5025% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpbeaverbuilder
WordPress TemaAstra$ 4750% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpastra
WordPress TemaMyThemeShop$ 8.2550% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/mythemeshop-black-friday
WordPress TemaThemify$ 7540% offBF2022https://www.websiterating.com/go/themify-club
WordPress TemaEnvato Market$ 2760% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/themeforest-blackfriday
WordPress TemaCyberChimps$ 23.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/cyberchimps
WordPress PluginsCrocoblock$ 1940% offBFCROCO22https://www.websiterating.com/go/crocoblock
WordPress PluginsWP Rocket$ 34.3030% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wp-rocket
WordPress PluginsiThemes$ 5940% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/ithemes-black-friday
WordPress PluginsShortPixel$ 3.9950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/shortpixel
WordPress PluginsPerang Sosial$ 20.3030% offGEDUNGhttps://www.websiterating.com/go/warfareplugins-products-social-warfare-pro
WordPress PluginsLink Bisik$ 4725% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/linkwhisper
WordPress PluginsAAWP€ 34.5030% offBLACKWEEK 2022https://www.websiterating.com/go/getaawp
WordPress PluginsBlogVault$ 6230% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/blogvault
WordPress PluginsAfiliasi Booster$ 4960% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/affiliatebooster
WordPress PluginsForms Ninja$ 49.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/ninjaforms
WordPress PluginsOra apik$ 19.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-qubely
WordPress PluginsLifterLMS$ 104.5030% offBLACKFRIDAY22https://www.websiterating.com/go/lifterlms-black-friday
WordPress PluginsTutor LMS$ 99.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-tutor-lms
WordPress PluginsWP Crowdfunding Pro$ 74.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-wp-crowdfunding
WordPress PluginsGonzales$ 2940% offBLACKFRIDAY40https://gonzalesplugin.com/
WordPress PluginsLearnDash$ 11940% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/learndash
WordPress PluginsUpdraftPlus$ 4930% offbf22backtoudphttps://www.websiterating.com/go/updraftplus-blackfriday
WordPress PluginsWPForms$ 49.5070% offBF2022 DASARhttps://www.websiterating.com/go/wpforms-blackfriday
Pemasaran OnlineMangools SEO$ 1550% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/mangools-blackfriday
Pemasaran OnlinePanelusuran Key$ 1740% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/keysearch
Pemasaran OnlineSE Ranking$ 18.5020% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/seranking
Pemasaran OnlineAppSumo$ 3910% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/appsumo-black-friday
Pemasaran OnlineGetResponse$ 9.5040% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/getresponse-blackfriday
Pemasaran Onlinesendnblue$ 12.5050% offBLUEFRIDAY 22https://www.websiterating.com/go/sendinblue-black-friday
Pemasaran OnlineSurferSEO$ 5330% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/surferseo-blackfriday
Pemasaran OnlineClickFunnels$ 12744% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/clickfunnels
Keamanan OnlinepCloud$ 13985% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/pcloud-black-friday
Keamanan OnlineLastPass$ 2.2525% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/lastpass
Keamanan Onlinees drive$ 7940% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/icedrive-blackfriday
Keamanan OnlineNordVPN$ 2.9968% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/nordvpn
Keamanan OnlineExpressVPN$ 8.3235% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/expressvpn-black-friday
Keamanan OnlineSurfshark$ 2.0583% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/surfshark
Keamanan OnlineVyprVPN$ 1.8181% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/vyprvpn
Keamanan OnlineAtlasVPN$ 1.6785% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/atlasvpn
Keamanan OnlineCyberGhost$ 2.0384% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/cyberghost
produktivitasProWriting$ 39.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/prowritingaid
produktivitasUdemy$ 9.9990% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/udemy
web HostingScala Hosting$ 2.5050% offBFCM2022Shttps://www.websiterating.com/go/scalahosting
produktivitasFiverr$ 4.5015% offBFRIDAY15OFFhttps://www.websiterating.com/go/fiverr
Keamanan OnlineRoboForm$ 0.9950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/roboform
WordPress PluginsNinjaTables Pro$ 2940% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpmanageninja-blackfriday
Keamanan OnlineWaca rangkeng-$ 6.9953% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/nordlocker
Keamanan OnlineCarbonite$ 4.2040% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/carbonite
web HostingHostPapa$ 0.9590% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/hostpapa-black-friday
Situs web BuildersLeadPages$ 1950% offbfcm22bfriday50https://www.websiterating.com/go/leadpages
WordPress PluginsPlugins Hookturn ACF$ 3630% offAplikasi otomatishttps://hookturn.io/
Keamanan OnlineNorton$ 19.9966% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/norton-black-friday
Keamanan OnlineBackblaze$ 5.6020% offBLAZEON22https://www.websiterating.com/go/backblaze
Keamanan OnlineSync$ 14016% offBLACKFRIDAY100https://www.websiterating.com/go/sync-blackfriday
WordPress TemaKadenceWP$ 89.4040% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/kadencewp-blackfriday
Keamanan OnlineAkses Internet Pribadi$ 2.0386% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/privateinternetaccess
produktivitasAI salinan$640% offBF40https://www.websiterating.com/go/copymatic
Situs web BuildersShopify$350% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/shopify-trial
produktivitasJasper.ai$ 99070% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/jasper-blackfriday

Yen sampeyan pengin nggawe bisnis online, saiki wektune. Sampeyan ora mung bakal entuk tawaran web hosting Black Friday paling apik bisa nanging sampeyan uga bakal mungkasi munggah nyimpen ewu dolar ing roto dawa.

hostinger ireng ana kesepakatan

Hostinger (diskon 80%)

Hostinger minangka panyedhiya hosting web murah sing nyedhiyakake layanan hosting web sing paling apik ing server LiteSpeed ​​sing cepet. Hostinger menehi kabeh sing perlu kanggo njaluk situs web cepet-loading lan aman online kanggo rega paling bisa. Hostinger nawakake sawetara tawaran hosting web Black Friday paling apik ing taun 2022. Entuk diskon nganti 80% kanggo hosting bareng premium lan entuk ekstra 10% kanthi nggunakake kode kupon: BLACKFRIDAY
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 80%.
  • Tanggal Dienggo: 24 Oktober - 4 Desember
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY
  • info: Waca review Hostingerku
Entuk Penawaran Hostinger Iki
bluehost kesepakatan jumuah ireng

Bluehost (Diskon 76%)

Bluehost minangka host web sing dakkarepake lan minangka salah sawijining rekomendasi sing resmi WordPress panyedhiya hosting. Entuk hosting web sing ramah pamula + domain gratis + sertifikat SSL gratis. Black Friday lan Cyber ​​Monday iki, Bluehost rega rencana Shared Hosting bakal mudhun paling sithik $ 2.95 / sasi
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 76%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
  • info: Maca sandi Bluehost review
Entuk Iki Bluehost Deal
siteground kesepakatan jumuah ireng

SiteGround (Diskon 86%)

SiteGround minangka salah sawijining perusahaan web web paling apik sing saiki wis ana. SiteGround minangka host web sing dakkarepake. SiteGround minangka pilihan sing apik kanggo sing mbutuhake hosting web sing dipercaya, ULTRA-cepet lan aman. SiteGround's Black Friday / Cyber ​​Monday menehi hasil karo 86% diskon ing rencana StartUp, GrowBig, lan GoGeek. Penawaran kasebut sah kanggo klien anyar lan sing wis ana sing ndhaptar rencana hosting anyar. StartUp $1.99 p/m, GrowBig $3.99 p/m lan GoGeek $5.99 p/m
Entuk Iki SiteGround Deal
greengeeks ireng ana kesepakatan

GreenGeeks (diskon 80%)

GreenGeeks minangka perusahaan hosting web sing kondhang sing misuwur amarga dedikasi kanggo nglereni jejak karbon global kanthi nawakake ramah lingkungan web web hosting. Sampeyan bisa ngarepake host web sing berkualitas kanggo pamula lan webmaster sing luwih maju kanthi rega sing apik tanpa kompromi karo fitur sing kudu diduweni kayata kacepetan (server LiteSpeed), linuwih, lan keamanan. Ngirit nganti 80% saka hosting web nalika sampeyan ndhaptar karo GreenGeeks Black Friday adol amarga lagi diskon rencana hosting Lite, Pro, lan Premium nganti 80%.
Entuk Deal GreenGeeks Iki
scala hosting diskon ana ireng

Scala Hosting (diskon 50%)

Scala Hosting minangka hosting VPS awan sing dikelola kanthi paling murah ing pasar sing nawakake teknologi maya VPS kanthi kustomisasi lengkap lan skala on-demand kanthi rega sing unggul ing pasar. Entuk migrasi situs web gratis, jeneng domain gratis & alamat IP khusus gratis. Scala Hosting menehi hosting VPS awan sing dikelola kanthi rega hosting sing dienggo bareng! Entuk diskon 50% ing rencana hosting VPS Scala Hosting sing dikelola kanthi lengkap nggunakake kode promo BFCM2022S.
Entuk Penawaran Hosting Scala Iki
a2 hosting menehi hasil black Friday

Hosting A2 (diskon 80%)

A2 Hosting minangka host web kualitas dikenal kanthi cepet lan dipercaya WordPress hosting, lan dhukungan teknis pakar. A2 Hosting nawakake rega paling murah ing taun iki kanggo solusi hosting sing cepet lan berkualitas. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis nalika tuku. Shared Hosting nawakake diskon nganti 80% lan rega diwiwiti kanthi murah $ 1.99 / mo! Nganti 20X luwih cepet Turbo Boost rencana ing LiteSpeed ​​Server mung $ 5.99 / bln (potongan 75%)!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 80%.
  • Tanggal Dienggo: 16 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
  • info: Waca review A2 Hosting
Entuk Penawaran Hosting A2 Iki
wp engine kesepakatan jumuah ireng

WP Engine (Diskon 30%)

WP Engine minangka salah sawijining premium paling apik sing dikelola WordPress panyedhiya hosting metu ana. Dheweke nawakake ngatur WordPress hosting kanggo situs ing saindenging jagad kanthi dhukungan sing apik banget, lan hosting kelas perusahaan sing dioptimalake WordPress. WP Engine yaiku sing dikelola WordPress panyedhiya hosting sampeyan kudu mlebu karo. Black Friday iki WP Engine menehi 4 sasi free ing ALL rencana sambungan taunan utawa 20% Off kanggo sasi pisanan. Iki ditrapake kanggo kabeh sing dikelola bareng WordPress Rencana hosting utawa eCommerce hosting.
Entuk Iki WP Engine Deal
hostgator ireng ana kesepakatan

HostGator (diskon 75%)

Hostgator minangka salah sawijining perusahaan hosting sing kondhang. HostGator minangka host web liyane sing aku nyaranake sampeyan mriksa metu. Kesepakatan HostGator Black Friday lan Cyber ​​Monday menehi sampeyan 75% off rencana hosting bareng lan sampeyan entuk domain gratis! Penawaran iki mung ditrapake kanggo pelanggan anyar ing paket hosting Shared Hatchling, Baby, lan Business 12 wulan utawa luwih.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 75%.
  • Tanggal Dienggo: 17 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: CYBER21
  • info: Waca review HostGatorku
Entuk Penawaran HostGator iki
hostpapa black Friday

HostPapa (diskon 90%)

HostPapa minangka perusahaan hosting sing nawakake macem-macem paket hosting murah sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Layanan kasebut dipercaya, cepet, lan terjangkau. Dheweke nawakake akeh fitur, kalebu registrasi domain, alamat email tanpa watesan, lan pembangun situs gratis. HostPapa Black Friday iki menehi diskon gedhe kanggo pelanggan anyar, entuk Rencana Mulai level entri mung $0.95 saben wulan kanggo taun pisanan, yaiku diskon 90% kanggo rega biasa.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 90%.
  • Tanggal Dienggo: 9 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
  • info: Waca review HostPapa
Entuk Penawaran HostPapa Iki
cloudways black Friday deal

Cloudways (diskon 40%)

Langgeng minangka salah sawijining platform hosting awan sing paling cepet, sing duwe khusus WordPress hosting. Penawaran Cloudways Black Friday / Cyber ​​Monday menehi sampeyan 40% off ing kabeh rencana nggunakake coupon BFCM4030 kanggo Black Friday lan Cyber ​​Monday iki. Kesepakatan iki menehi 40% OFF kanggo 4 sasi lan nganti 30 migrasi gratis, SSL gratis PLUS, aplikasi tanpa watesan (kalebu WordPress), Dhukungan ahli 24/7 + akeh fitur sange (waca Review Cloudways ing kene). Kinerja minangka inti saka kabeh sing ditindakake. Dheweke wis ngrancang tumpukan teknologi kanggo ngoptimalake saben dolar sing dilebokake. Dheweke nggabungake NGINX, Varnish, Memcached, lan Apache kanggo nyedhiyakake pengalaman paling cepet tanpa ngrusak kompatibilitas kode.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 10 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: BFCM4030
  • info: Waca review Cloudways
Entuk Penawaran Cloudways Iki
inmotion hosting ireng ana kesepakatan

InMotion Hosting (diskon 60%)

Black Friday InMotion Hosting iki nawakake diskon gedhe ing Shared Hosting, WordPress Hosting, Hosting VPS Ngatur, lan Server khusus. Entuk nganti 4X luwih cepet hosting karo Rencana Daya kanggo rega Rencana Inti! Plus Domain Gratis, Serep Gratis, SSL Gratis, lan cPanel kanthi Instal 1-Klik (Sing luwih saka $200 ing Tabungan!). InMotion minangka perusahaan situs web stellar sing dilengkapi fitur paling apik ing kelas kaya: Jeneng domain gratis, Migrasi situs web gratis, Gawe serep gratis, panyimpenan tanpa watesan nggunakake Solid State Drives (SSD), bandwidth tanpa wates, lan SSL gratis lan jaminan dhuwit bali 90 dina sing unggul ing industri.
Entuk Penawaran Hosting InMotion Iki
dreamhost ireng ana kesepakatan

DreamHost (diskon 67%)

DreamHost minangka salah sawijining perusahaan hosting paling apik lan direkomendasikan dening wordpress.org, lan wis nglayani layanan hosting wiwit taun 1990-an. DreamHost nawakake web hosting saka mung $2.59/wulan (inc. domain gratis) lan ndhaftar jeneng domain saka mung $0.89. Coba DreamHost saiki bebas risiko kanthi jaminan dhuwit bali 97 dina. Hosting sing Cepet, Aman & Tansah Up! Entuk 1-Klik Instan WordPress Instal! Yen sampeyan nggoleki salah sawijining layanan hosting web sing paling apik, mula sampeyan ora bakal kantun tawaran DreamHost Black Friday.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 67%.
  • Tanggal Dienggo: 12 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
  • info: Waca review DreamHostku
Entuk Deal DreamHost Iki
web cair ireng jumat kesepakatan

Liquid Web (diskon 75%)

Liquid Web merek sing diakoni minangka pimpinan industri nalika ngatur WordPress lan ngatur hosting WooCommerce, uga VPS lan Server khusus. Iki minangka host web sing luar biasa kanggo pamilik situs sing tuwuh kanthi eksponensial lan mbutuhake linuwih, kinerja, lan wektu aktif, wektu muat cepet - kabeh wektu - 24/7/365. (Sampeyan bisa maca sandi Ulasan Web Liquid ing kene). Web Cairan Black Friday iki nawakake apik tenan Diskon 75% kanggo rencana Server Dedicated. Simpen nganti 75% mati 2 sasi banjur nganti 50% mati urip server. * Penawaran iki mung kanggo pelanggan anyar / infrastruktur.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 75%.
  • Tanggal Dienggo: 15 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: BFDEDI22
  • info: Waca review Web Cairan
Entuk Penawaran Web Cairan Iki
nexcess Black Friday menehi hasil

Luwih (diskon 75%)

Nexcess punika Liquid Web merek sing diakoni minangka pimpinan industri nalika ngatur WordPress lan ngatur hosting WooCommerce. Iki minangka host web sing luar biasa kanggo pamilik situs sing tuwuh kanthi eksponensial lan mbutuhake linuwih, kinerja, lan wektu aktif, wektu muat cepet - kabeh wektu - 24/7/365. Black Friday Nexcess iki nawakake diskon sange ing Ngatur sing WordPress, WooCommerce, StoreBuilder, lan rencana Magento. Diskon nganti 75% nggunakake kode kupon: NEXCESSBF2022
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 75%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: NEXCESSBF2022
Entuk Penawaran Nexcess Iki

Apa web hosting?

Panyedhiya layanan hosting web dadi tuan rumah situs web sampeyan ing server. Situs web digawe saka kode (JavaScript, CSS, PHP, lan sapiturute) lan Media (gambar, video, lsp.) Hosting web minangka panggonan sampeyan dadi tuan rumah (nyimpen) file kasebut supaya situs web sampeyan kasedhiya kanggo masyarakat umum.

Web hosting bisa nggawe utawa ngrusak bisnis online. Hosting situs web sampeyan ing host web sing ala bisa nyebabake email sampeyan dadi spam, situs web sampeyan alon, lan situs web sampeyan mudhun kanthi rutin.

Apa sing kudu digoleki ing layanan hosting web?

Nalika sampeyan riset perusahaan hosting web, sampeyan kudu nggoleki lan mbandhingake telung S saka hosting web:

kacepetan

Kacepetan minangka perkara sing paling penting kanggo digoleki ing host web. Yen situs web sampeyan alon, umume wong bakal langsung lunga lan ora bakal bali maneh. Situs web sing alon nyebabake tingkat konversi sing kurang lan dodolan sing luwih sithik. Sanajan sampeyan duwe produk sing apik, yen situs web sampeyan alon, umume pengunjung ora bakal tuku apa-apa saka sampeyan.

keamanan

Yen host web sampeyan ora ngetutake praktik paling apik keamanan, data sampeyan lan pelanggan bisa dicolong dening peretas. Utawa luwih elek, situs web sampeyan bisa uga disusupi lan digunakake kanggo kegiatan ala. Yen host web katon surem, pikirake kaping pindho sadurunge tuku tanpa maca review.

dhukungan

Situs web sampeyan bisa mudhun amarga sawetara alasan. Sanajan umume amarga kode sampeyan rusak utawa amarga sampeyan nglanggar, ana uga sing salah host web. Lan yen sampeyan ora bisa tekan host web kanthi cepet, mula situs web sampeyan bisa mudhun nganti pirang-pirang jam utawa malah dina.

Yen host web ora menehi cara cepet kanggo nyambung karo dhukungan pelanggan, aja dadi host situs web sampeyan. Paling ora, sampeyan pengin paling ora manggon chatting kasedhiya. Host web paling apik ing kelas duwe nomer perawatan pelanggan 24 × 7 sing bisa ditelpon kapan wae.

Napa saiki (2022 Black Friday / Cyber ​​Monday) minangka wektu sing paling apik kanggo entuk hosting web?

Yen sampeyan pengin mbukak bisnis online, sampeyan butuh hosting web kanggo situs web sampeyan. Nalika bisnis sampeyan tuwuh, biaya hosting web sampeyan bakal tuwuh. Black Friday iki ndadekke karo tawaran apik edan sing bisa ngirit ewonan dolar ing biaya hosting web.

Nalika Black Friday taun iki?

Black Friday resmi diwiwiti ing dina Jumuah sawise Thanksgiving (dina Jumuah, 25 November taun iki) lan nganti Cyber ​​Monday (dina Senin, 28 November 2022).

Summary

Yen sampeyan mikir miwiti bisnis online, sampeyan kudu njaluk web hosting kanggo ide sampeyan saiki. Web host kondhang amarga mundhakaken rega nalika nganyari layanan.

Yen sampeyan tumindak saiki, sampeyan bisa entuk akeh sing ora bakal ditemokake ing internet.

Yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit lan entuk tawaran Black Friday lan Cyber ​​Monday paling apik bisa uga ing web hosting, saiki wektune. Akeh tawaran iki ora bakal bali maneh. Entuk kesepakatan saiki bisa uga ngirit $500+.

Home » 2022 Tawaran Jumuah Ireng » Tawaran Web Hosting

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.