Tawaran Panyimpenan Awan Black Friday Paling Apik 2022 (Diskon nganti 86%)

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

Iki minangka rekomendasi kanggo sawetara tawaran panyimpenan maya Black Friday sing paling apik ing taun 2022. Amarga saiki iki wektu sing paling apik kanggo ngunci tawaran langganan seumur hidup ing panyimpenan maya utawa layanan serep awan.

Yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit lan entuk tawaran paling apik babagan panyimpenan awan, saiki iki wektu sing paling apik. Kesepakatan kasebut ora bakal bali maneh sajrone setaun. Entuk tawaran iki SAIKI bakal ngirit atusan dolar - DIJAMIN.

Ringkesan cepet:

  • pCloud nawakake diskon 85%. ing rencana panyimpenan awan 500 GB, 2 TB, lan 10 TB (pembayaran siji-wektu).
  • Icedrive nawakake diskon 40%. ing rencana 150 GB, 3 TB lan 10 TB (pembayaran siji-wektu).
  • pCloudPenjualan wiwit tanggal 21 November nganti 30 November 2022; lan Icedrive saka 25 November nganti 29 November 2022.

loro-lorone pCloud lan es drive iku panyedhiya Fantastic sing loro nawakake enkripsi sisih klien aman, privasi nul-kawruh, transfer cepet lan synckacepetan ing, lan jumlah loman panyimpenan disk virtual kanggo ngunggah lan nuduhake file.

pCloud Kesepakatan Jumuah Ireng

  • Diskon 80% kanggo rencana seumur hidup
  • 2TB urip kanggo $279
  • Rencana seumur hidup 10TB kanggo $890
  • Ora perlu kode, diskon ditrapake kanthi otomatis
  • Kesepakatan rampung tanggal 30 November
  • File mundur / mulihake nganti 365 dina
  • Kabijakan privasi sing adhedhasar Swiss sing ketat
  • pCloud Enkripsi sisih klien Crypto
  • No-log privasi nol-kawruh

Icedrive Black Friday Deal

  • Diskon 40% kanggo rencana seumur hidup
  • Paket Lifetime 3TB kanggo $349
  • Paket Lifetime 10TB kanggo $649
  • Ora perlu kode, diskon ditrapake kanthi otomatis
  • Kesepakatan rampung tanggal 29 November
  • Twofish (luwih aman tinimbang AES-256) enkripsi sisih klien
  • No-log privasi nol-kawruh
  • Hard drive virtual (panyimpenan awan sing digabung karo HD fisik)
  • Versi file lan dhukungan WebDAV

Sampeyan ora pengin kantun tawaran wektu winates iki, temokake luwih lengkap babagan tawaran panyimpenan awan Black Friday iki.

pcloud diskon jumat ireng

pCloud (Diskon 85%)

pCloud iku salah siji sing paling apik, paling aman, lan paling murah opsi panyimpenan maya ing pasar. pCloud nggabungke penak saka HDD external karo keamanan panyimpenan maya lan bisa kanggo Windows, Mac, Linux, iOS, lan Android. pCloud's Black Friday sale menehi a 85% OFF rega urip ing rong rencana. Ing pCloud Black Friday Rencana umur 500 GB biaya $ 139 (biasane $ 570), lan menehi 500 panyimpenan maya GB, 500 lalu lintas link download GB lan 30 dina Recovery file. Ing 2 rencana umur TB ing $279 (biasane $1,150) menehi panyimpenan maya 2 TB, lalu lintas link download 2 TB lan pemulihan file 30 dina, lan 10 rencana umur TB ing $ 890 (biasane iku $ 6,000) menehi 10 panyimpenan maya TB, 10 lalu lintas link download TB lan 30 dina Recovery file.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 85%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
  • info More: Maca sandi pCloud review
Entuk Iki pCloud Deal

diskon icedrive black Friday

Icedrive (diskon 40%)

es drive minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik banget kanthi fitur sing paling apik kaya versi file tanpa watesan lan privasi nol pengetahuan lan enkripsi Twofish. Icedrive Black Friday iki nawakake diskon gedhe kanggo rencana panyimpenan awan seumur hidup premium. Rencana 150 GB yaiku $ 79 (pembayaran siji), rencana 3 TB yaiku $ 349 (pembayaran siji-wektu) lan panyimpenan 10 TB sing gedhe yaiku $ 649 (pembayaran siji-siji).
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
  • info More: Waca review Icedrive sandi
Entuk Deal Icedrive Iki

pCloud vs Icedrive Black Friday Price Comparison

pCloud Black Friday SaleBlack Friday PriceNormal Price
500 GB panyimpenan maya Lifetime$ 139$ 570
2 TB panyimpenan maya seumur hidup$ 279$ 1,150
10 TB panyimpenan maya seumur hidup$ 890$ 6,000
Icedrive Black Friday SaleBlack Friday PriceNormal Price
150 GB panyimpenan maya Lifetime$ 79$ 99
3 TB panyimpenan maya seumur hidup$ 349$ 499
10 TB panyimpenan maya seumur hidup$ 649$ 999

More Black Friday Cloud Storage Deals

sync.com kesepakatan jumuah ireng

Sync.com (Diskon 16%)

Sync.com minangka panyedhiya enggo bareng file lan panyimpenan awan nul-kawruh sing ditujokake kanggo profesional lan bisnis cilik. Iku layanan panyimpenan maya aku nyaranake. Sync.com Black Friday menehi hasil $100 dolar mati rencana 6TB Solo Professional utawa $50 dolar mati rencana Teams Unlimited.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 16%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY 100
  • info More: Maca sandi Sync review
Entuk Iki Sync Deal
nordlocker ireng ana

NordLocker (diskon 53%)

Waca rangkeng- ngamanake kabeh file penting kanthi ngeklik tombol lan gawe serep ing awan pribadi sing aman. Data sampeyan mesthi direksa, dienkripsi - lan bisa diakses. Black Friday NordLocker iki nawakake nganti 53% saka panyimpenan maya 2 TB kanthi enkripsi end-to-end tanpa watesan. Simpen 53% lan mbayar mung $ 84 ($ 6.99 / mo) kanggo taun pisanan.
Entuk Tawaran NordLocker Iki
backblaze black Friday

Backblaze (diskon 20%)

Backblaze mbantu nggawe serep komputer lan mulihake file dadi gampang. Pelanggan Backblaze Komputer Black Friday iki entuk diskon 20% nalika nggunakake kode: BLAZEON22. Backblaze arang banget menehi diskon, mula iki minangka kesempatan sing apik kanggo entuk akeh
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 20%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: BLAZEON22
Entuk Penawaran Backblaze Iki
carbonite black Friday

Karbonit (diskon 40%)

Carbonite minangka solusi serep awan utama kanggo pangguna omah lan bisnis. BF iki lagi nawakake diskon 40% massive ing kabeh rencana! Iki tegese sampeyan bisa entuk rencana Carbonite dhasar 1 taun mung $49.99 saben taun kanthi kesepakatan iki!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 10 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Carbonite Iki

Apa Panyedhiya Awan?

Simpenan awan iku ateges hard drive virtual kanggo nyimpen lan nuduhake file online. panyimpenan Cloud ditetepake dening IBM minangka "Layanan sing ngidini sampeyan nyimpen data lan file ing lokasi sing ora bisa diakses liwat internet umum utawa sambungan jaringan pribadi khusus."

Cloud Storage minangka cara kanggo nyimpen file ing internet sing ndadekake dheweke bisa diakses saka ngendi wae ing donya saka piranti apa wae. Iki uga ngidini sampeyan nuduhake file karo wong liya kayata klien lan anggota tim.

Umume wong nggunakake Dropbox or Google Drive panyimpenan maya kanggo nggawe serep file pribadi lan karya. Yen sampeyan ora pengin kelangan taun kerja keras utawa foto kulawarga sing larang regane, luwih becik nggawe serep file ing platform panyimpenan awan.

Sisih paling apik babagan nyimpen file ing platform panyimpenan awan yaiku kemampuan bareng. Pengin ngirim foto wedding menyang kanca-kanca? Cukup klik tombol nuduhake lan ngirim link. Lan yen sampeyan ngganti pikiran, sampeyan bisa mbatalake akses mung kanthi ngeklik.

Apa sing kudu digoleki ing panyedhiya panyimpenan awan?

keamanan
Sampeyan ora kudu mikir babagan nggunakake panyedhiya panyimpenan maya sing ora ngetutake standar industri keamanan data kaya enkripsi AES 256-bit. Bab liya sing kudu digoleki yaiku ukuran keamanan kayata Wewenang 2-Faktor ing ngendi saben piranti anyar sing sampeyan gunakake aplikasi kasebut mbutuhake sandhi sepisan sing dikirim menyang nomer telpon utawa aplikasi 2FA.

Panyimpenan Cukup
Apa wae panyedhiya sing sampeyan pilih, salah sawijining perkara sing paling penting sing kudu digoleki yaiku pira papan sing ditawakake. Yen sampeyan mikir nggawe serep kabeh file kanthi rutin (kalebu sing anyar), sampeyan butuh ruang paling sethithik 100 GB.

Sawetara panyedhiya nawakake panyimpenan tanpa watesan. Yen sampeyan pengin nggawe serep kabeh tanpa pikirake maneh, iku apa sampeyan kudu goleki, nanging manawa kanggo maca print nggoleki. Umume panyedhiya panyimpenan "tanpa wates" kaya Backblaze mung nggambarake piranti panyimpenan sampeyan. Sawise sampeyan mbusak file saka piranti, file kasebut uga ilang saka awan.

Napa saiki (2022 Black Friday / Cyber ​​Monday) minangka wektu sing paling apik kanggo entuk panyimpenan awan?

Black Friday minangka wektu taun nalika saben perusahaan nyoba ngalahake kompetisi. Ora ana sing pengin pesainge metu kanthi menehi hasil sing luwih apik. Iki mung wektu ing taun nalika sampeyan bisa entuk tawaran paling apik. Sawetara tawaran kasebut bisa uga bali sawise setaun ngenteni. Nanging akeh sing dadi tawaran sepisan seumur hidup sing ora bakal bali maneh.

Nalika Black Friday taun iki?

Black Friday resmi diwiwiti ing dina Jumuah sawise Thanksgiving (dina Jumuah, 25 November taun iki) lan nganti Cyber ​​Monday (dina Senin, 28 November 2022).

Summary

Ora nggawe serep file minangka tiket siji arah kanggo bilai. Yen komputer utawa smartphone malfunctions, sampeyan bisa ilang kabeh karya lan file pribadi. Black Friday iku tengen watara sudhut. Aku wis nyusun dhaptar sing paling apik Black Friday tawaran ing panyimpenan maya sing apik banget edan sing bakal dadi bodho yen sampeyan ora njupuk.

IYen sampeyan lagi nggoleki platform panyimpenan maya kanggo nggawe serep file, saiki iki wektune. Iki minangka pungkasan taun iki sampeyan bakal entuk tawaran edan. Yen sampeyan ora tuku sapunika, sampeyan kudu ngenteni taun liyane yen sampeyan begja kanggo njaluk tawaran apik iki taun ngarep.

Yen sampeyan pengin nyimpen dhuwit lan entuk tawaran Black Friday lan Cyber ​​Monday paling apik bisa ing panyimpenan maya, saiki wektune. Akeh tawaran iki ora bakal bali maneh. Entuk kesepakatan saiki bisa uga ngirit $500+.

Home » 2022 Tawaran Jumuah Ireng » Deals Cloud Storage

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.