Tawaran Black Friday 2022 > WordPress, Pembangun Situs Web, Hosting Web, Keamanan & Piranti Usaha Cilik

ditulis dening

Konten kita didhukung maca. Yen sampeyan ngeklik tautan, kita bisa entuk komisi. Carane kita review.

The 2022 Jumuah Ireng sale punika! Kita kabeh ngerti apa tegese - tawaran apik tenan! Ing kene sampeyan bakal nemokake Black Friday sing paling apik WordPress tawaran tema, lan plugin, nanging uga diskon kanggo hosting web, tukang situs web, SEO, blogging, alat marketing, piranti lunak + akeh liyane!

2021 tawaran Jumuah ireng lan enjing cyber

Cathetan: Aku bakal nganyari kiriman iki kanthi reguler kanthi tawaran liyane, mula priksa maneh kanggo tawaran sing luwih akeh. Pambocoran Afiliasi: Nalika sampeyan tuku layanan utawa produk liwat pranala kita, kita bisa entuk ragad rujukan. Selengkapnya.

⭐ Kabeh Tawaran Black Friday 2022

KategoriPanyedhiya ↕priceDealKode coupon
web HostingBluehost$ 2.9576% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/bluehost
web HostingA2 Hosting$ 1.9980% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/a2hosting
web HostingWP Engine$ 2030% offWPE4 GRATIShttps://www.websiterating.com/go/wpengine-blackfriday
web HostingSiteGround$ 1.9986% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/siteground
web HostingHostinger$ 2.4980% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/hostinger
web HostingHostgator$ 1.7475% offCYBER21https://www.websiterating.com/go/hostgator-black-friday
web HostingLiquid Web$ 49.5075% offBFDEDI22https://www.websiterating.com/go/liquidweb-black-friday
web HostingNexcess$ 4.4575% offNEXCESSBF2022https://www.websiterating.com/go/nexcess-bf
web HostingGreenGeeks$ 1.9980% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/greengeeks
web HostingLanggeng$ 7.2040% offBFCM4030https://www.websiterating.com/go/cloudways
web HostingInMotion Hosting$ 2.2960% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/inmotion-hosting-black-friday
web HostingDreamHost$ 2.5967% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/dreamhost-black-friday
Situs web BuildersZyro$ 2.3381% offWHR10https://www.websiterating.com/go/zyro-blackfriday
Situs web BuildersWix$ 14.4010% offTAKE10https://www.websiterating.com/go/wix
Situs web BuildersSite123$650% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/site123
Situs web BuildersBluehost Site Site$ 2.9576% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/bluehost
Situs web BuildersSimvoly$ 3925% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/simvoly-blackfriday
WordPress TemaDivi$ 4950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/elegant-themes-black-friday
WordPress TemaElementor$ 4430% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/elementor-black-friday
WordPress TemaGeneratePress$ 4425% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/generatepress-black-friday
WordPress TemaBeaver Builder$ 74.5025% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpbeaverbuilder
WordPress TemaAstra$ 4750% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpastra
WordPress TemaMyThemeShop$ 8.2550% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/mythemeshop-black-friday
WordPress TemaThemify$ 7540% offBF2022https://www.websiterating.com/go/themify-club
WordPress TemaEnvato Market$ 2760% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/themeforest-blackfriday
WordPress TemaCyberChimps$ 23.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/cyberchimps
WordPress PluginsCrocoblock$ 1940% offBFCROCO22https://www.websiterating.com/go/crocoblock
WordPress PluginsWP Rocket$ 34.3030% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wp-rocket
WordPress PluginsiThemes$ 5940% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/ithemes-black-friday
WordPress PluginsShortPixel$ 3.9950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/shortpixel
WordPress PluginsPerang Sosial$ 20.3030% offGEDUNGhttps://www.websiterating.com/go/warfareplugins-products-social-warfare-pro
WordPress PluginsLink Bisik$ 4725% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/linkwhisper
WordPress PluginsAAWP€ 34.5030% offBLACKWEEK 2022https://www.websiterating.com/go/getaawp
WordPress PluginsBlogVault$ 6230% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/blogvault
WordPress PluginsAfiliasi Booster$ 4960% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/affiliatebooster
WordPress PluginsForms Ninja$ 49.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/ninjaforms
WordPress PluginsOra apik$ 19.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-qubely
WordPress PluginsLifterLMS$ 104.5030% offBLACKFRIDAY22https://www.websiterating.com/go/lifterlms-black-friday
WordPress PluginsTutor LMS$ 99.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-tutor-lms
WordPress PluginsWP Crowdfunding Pro$ 74.5050% offBLACKFRIDAY2022https://www.websiterating.com/go/themeum-wp-crowdfunding
WordPress PluginsGonzales$ 2940% offBLACKFRIDAY40https://gonzalesplugin.com/
WordPress PluginsLearnDash$ 11940% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/learndash
WordPress PluginsUpdraftPlus$ 4930% offbf22backtoudphttps://www.websiterating.com/go/updraftplus-blackfriday
WordPress PluginsWPForms$ 49.5070% offBF2022 DASARhttps://www.websiterating.com/go/wpforms-blackfriday
Pemasaran OnlineMangools SEO$ 1550% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/mangools-blackfriday
Pemasaran OnlinePanelusuran Key$ 1740% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/keysearch
Pemasaran OnlineSE Ranking$ 18.5020% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/seranking
Pemasaran OnlineAppSumo$ 3910% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/appsumo-black-friday
Pemasaran OnlineGetResponse$ 9.5040% offBFCM22https://www.websiterating.com/go/getresponse-blackfriday
Pemasaran Onlinesendnblue$ 12.5050% offBLUEFRIDAY 22https://www.websiterating.com/go/sendinblue-black-friday
Pemasaran OnlineSurferSEO$ 5330% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/surferseo-blackfriday
Pemasaran OnlineClickFunnels$ 12744% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/clickfunnels
Keamanan OnlinepCloud$ 13985% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/pcloud-black-friday
Keamanan OnlineLastPass$ 2.2525% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/lastpass
Keamanan Onlinees drive$ 7940% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/icedrive-blackfriday
Keamanan OnlineNordVPN$ 2.9968% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/nordvpn
Keamanan OnlineExpressVPN$ 8.3235% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/expressvpn-black-friday
Keamanan OnlineSurfshark$ 2.0583% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/surfshark
Keamanan OnlineVyprVPN$ 1.8181% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/vyprvpn
Keamanan OnlineAtlasVPN$ 1.6785% offBLACKFRIDAYhttps://www.websiterating.com/go/atlasvpn
Keamanan OnlineCyberGhost$ 2.0384% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/cyberghost
produktivitasProWriting$ 39.5050% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/prowritingaid
produktivitasUdemy$ 9.9990% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/udemy
web HostingScala Hosting$ 2.5050% offBFCM2022Shttps://www.websiterating.com/go/scalahosting
produktivitasFiverr$ 4.5015% offBFRIDAY15OFFhttps://www.websiterating.com/go/fiverr
Keamanan OnlineRoboForm$ 0.9950% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/roboform
WordPress PluginsNinjaTables Pro$ 2940% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/wpmanageninja-blackfriday
Keamanan OnlineWaca rangkeng-$ 6.9953% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/nordlocker
Keamanan OnlineCarbonite$ 4.2040% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/carbonite
web HostingHostPapa$ 0.9590% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/hostpapa-black-friday
Situs web BuildersLeadPages$ 1950% offbfcm22bfriday50https://www.websiterating.com/go/leadpages
WordPress PluginsPlugins Hookturn ACF$ 3630% offAplikasi otomatishttps://hookturn.io/
Keamanan OnlineNorton$ 19.9966% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/norton-black-friday
Keamanan OnlineBackblaze$ 5.6020% offBLAZEON22https://www.websiterating.com/go/backblaze
Keamanan OnlineSync$ 14016% offBLACKFRIDAY100https://www.websiterating.com/go/sync-blackfriday
WordPress TemaKadenceWP$ 89.4040% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/kadencewp-blackfriday
Keamanan OnlineAkses Internet Pribadi$ 2.0386% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/privateinternetaccess
produktivitasAI salinan$640% offBF40https://www.websiterating.com/go/copymatic
Situs web BuildersShopify$350% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/shopify-trial
produktivitasJasper.ai$ 99070% offAplikasi otomatishttps://www.websiterating.com/go/jasper-blackfriday

Web Hosting Black Friday Deals

Saiki iki wektu sing apik kanggo ndhaptar hosting, nalika sampeyan bisa ngunci diskon sing apik kanggo urip! Ini koleksiku tawaran web hosting Black Friday paling apik.

siteground kesepakatan jumuah ireng

SiteGround (Diskon 86%)

SiteGround minangka salah sawijining perusahaan web web paling apik sing saiki wis ana. SiteGround minangka host web sing dakkarepake. SiteGround minangka pilihan sing apik kanggo sing mbutuhake hosting web sing dipercaya, ULTRA-cepet lan aman. SiteGround's Black Friday / Cyber ​​Monday menehi hasil karo 86% diskon ing rencana StartUp, GrowBig, lan GoGeek. Penawaran kasebut sah kanggo klien anyar lan sing wis ana sing ndhaptar rencana hosting anyar. StartUp $1.99 p/m, GrowBig $3.99 p/m lan GoGeek $5.99 p/m
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 86%.
  • Tanggal Dienggo: 18 Nov - 4 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Iki SiteGround Deal
bluehost kesepakatan jumuah ireng

Bluehost (Diskon 76%)

Bluehost minangka host web sing dakkarepake lan minangka salah sawijining rekomendasi sing resmi WordPress panyedhiya hosting. Entuk hosting web sing ramah pamula + domain gratis + sertifikat SSL gratis. Black Friday lan Cyber ​​Monday iki, Bluehost rega rencana Shared Hosting bakal mudhun paling sithik $ 2.95 / sasi
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 76%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Iki Bluehost Deal
hostinger ireng ana kesepakatan

Hostinger (diskon 80%)

Hostinger minangka panyedhiya hosting web murah sing nyedhiyakake layanan hosting web sing paling apik ing server LiteSpeed ​​sing cepet. Hostinger menehi kabeh sing perlu kanggo njaluk situs web cepet-loading lan aman online kanggo rega paling bisa. Hostinger nawakake sawetara tawaran hosting web Black Friday paling apik ing taun 2022. Entuk diskon nganti 80% kanggo hosting bareng premium lan entuk ekstra 10% kanthi nggunakake kode kupon: BLACKFRIDAY
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 80%.
  • Tanggal Dienggo: 24 Oktober - 4 Desember
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY
Entuk Penawaran Hostinger Iki
greengeeks ireng ana kesepakatan

GreenGeeks (diskon 80%)

GreenGeeks minangka perusahaan hosting web sing kondhang sing misuwur amarga dedikasi kanggo nglereni jejak karbon global kanthi nawakake ramah lingkungan web web hosting. Sampeyan bisa ngarepake host web sing berkualitas kanggo pamula lan webmaster sing luwih maju kanthi rega sing apik tanpa kompromi karo fitur sing kudu diduweni kayata kacepetan (server LiteSpeed), linuwih, lan keamanan. Ngirit nganti 80% saka hosting web nalika sampeyan ndhaptar karo GreenGeeks Black Friday adol amarga lagi diskon rencana hosting Lite, Pro, lan Premium nganti 80%.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 80%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal GreenGeeks Iki
a2 hosting menehi hasil black Friday

Hosting A2 (diskon 80%)

A2 Hosting minangka host web kualitas dikenal kanthi cepet lan dipercaya WordPress hosting, lan dhukungan teknis pakar. A2 Hosting nawakake rega paling murah ing taun iki kanggo solusi hosting sing cepet lan berkualitas. Diskon bakal ditrapake kanthi otomatis nalika tuku. Shared Hosting nawakake diskon nganti 80% lan rega diwiwiti kanthi murah $ 1.99 / mo! Nganti 20X luwih cepet Turbo Boost rencana ing LiteSpeed ​​Server mung $ 5.99 / bln (potongan 75%)!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 80%.
  • Tanggal Dienggo: 16 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Hosting A2 Iki
wp engine kesepakatan jumuah ireng

WP Engine (Diskon 30%)

WP Engine minangka salah sawijining premium paling apik sing dikelola WordPress panyedhiya hosting metu ana. Dheweke nawakake ngatur WordPress hosting kanggo situs ing saindenging jagad kanthi dhukungan sing apik banget, lan hosting kelas perusahaan sing dioptimalake WordPress. WP Engine yaiku sing dikelola WordPress panyedhiya hosting sampeyan kudu mlebu karo. Black Friday iki WP Engine menehi 4 sasi free ing ALL rencana sambungan taunan utawa 20% Off kanggo sasi pisanan. Iki ditrapake kanggo kabeh sing dikelola bareng WordPress Rencana hosting utawa eCommerce hosting.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: WPE4FREE
Entuk Iki WP Engine Deal
hostgator ireng ana kesepakatan

HostGator (diskon 75%)

Hostgator minangka salah sawijining perusahaan hosting sing kondhang. HostGator minangka host web liyane sing aku nyaranake sampeyan mriksa metu. Kesepakatan HostGator Black Friday lan Cyber ​​Monday menehi sampeyan 75% off rencana hosting bareng lan sampeyan entuk domain gratis! Penawaran iki mung ditrapake kanggo pelanggan anyar ing paket hosting Shared Hatchling, Baby, lan Business 12 wulan utawa luwih.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 75%.
  • Tanggal Dienggo: 17 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: CYBER21
Entuk Penawaran HostGator iki
scala hosting diskon ana ireng

Scala Hosting (diskon 50%)

Scala Hosting minangka hosting VPS awan sing dikelola kanthi paling murah ing pasar sing nawakake teknologi maya VPS kanthi kustomisasi lengkap lan skala on-demand kanthi rega sing unggul ing pasar. Entuk migrasi situs web gratis, jeneng domain gratis & alamat IP khusus gratis. Scala Hosting menehi hosting VPS awan sing dikelola kanthi rega hosting sing dienggo bareng! Entuk diskon 50% ing rencana hosting VPS Scala Hosting sing dikelola kanthi lengkap nggunakake kode promo BFCM2022S.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 31 Desember
  • Kode coupon: BFCM2022S
Entuk Penawaran Hosting Scala Iki
web cair ireng jumat kesepakatan

Liquid Web (diskon 75%)

Liquid Web merek sing diakoni minangka pimpinan industri nalika ngatur WordPress lan ngatur hosting WooCommerce, uga VPS lan Server khusus. Iki minangka host web sing luar biasa kanggo pamilik situs sing tuwuh kanthi eksponensial lan mbutuhake linuwih, kinerja, lan wektu aktif, wektu muat cepet - kabeh wektu - 24/7/365. (Sampeyan bisa maca sandi Ulasan Web Liquid ing kene). Web Cairan Black Friday iki nawakake apik tenan Diskon 75% kanggo rencana Server Dedicated. Simpen nganti 75% mati 2 sasi banjur nganti 50% mati urip server. * Penawaran iki mung kanggo pelanggan anyar / infrastruktur.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 75%.
  • Tanggal Dienggo: 15 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: BFDEDI22
Entuk Penawaran Web Cairan Iki
nexcess Black Friday menehi hasil

Luwih (diskon 75%)

Nexcess punika Liquid Web merek sing diakoni minangka pimpinan industri nalika ngatur WordPress lan ngatur hosting WooCommerce. Iki minangka host web sing luar biasa kanggo pamilik situs sing tuwuh kanthi eksponensial lan mbutuhake linuwih, kinerja, lan wektu aktif, wektu muat cepet - kabeh wektu - 24/7/365. Black Friday Nexcess iki nawakake diskon sange ing Ngatur sing WordPress, WooCommerce, StoreBuilder, lan rencana Magento. Diskon nganti 75% nggunakake kode kupon: NEXCESSBF2022
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 75%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: NEXCESSBF2022
Entuk Penawaran Nexcess Iki
cloudways black Friday deal

Cloudways (diskon 40%)

Langgeng minangka salah sawijining platform hosting awan sing paling cepet, sing duwe khusus WordPress hosting. Penawaran Cloudways Black Friday / Cyber ​​Monday menehi sampeyan 40% off ing kabeh rencana nggunakake coupon BFCM4030 kanggo Black Friday lan Cyber ​​Monday iki. Kesepakatan iki menehi 40% OFF kanggo 4 sasi lan nganti 30 migrasi gratis, SSL gratis PLUS, aplikasi tanpa watesan (kalebu WordPress), Dhukungan ahli 24/7 + akeh fitur sange (waca Review Cloudways ing kene). Kinerja minangka inti saka kabeh sing ditindakake. Dheweke wis ngrancang tumpukan teknologi kanggo ngoptimalake saben dolar sing dilebokake. Dheweke nggabungake NGINX, Varnish, Memcached, lan Apache kanggo nyedhiyakake pengalaman paling cepet tanpa ngrusak kompatibilitas kode.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 10 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: BFCM4030
Entuk Penawaran Cloudways Iki
inmotion hosting ireng ana kesepakatan

InMotion Hosting (diskon 60%)

Black Friday InMotion Hosting iki nawakake diskon gedhe ing Shared Hosting, WordPress Hosting, Hosting VPS Ngatur, lan Server khusus. Entuk nganti 4X luwih cepet hosting karo Rencana Daya kanggo rega Rencana Inti! Plus Domain Gratis, Serep Gratis, SSL Gratis, lan cPanel kanthi Instal 1-Klik (Sing luwih saka $200 ing Tabungan!). InMotion minangka perusahaan situs web stellar sing dilengkapi fitur paling apik ing kelas kaya: Jeneng domain gratis, Migrasi situs web gratis, Gawe serep gratis, panyimpenan tanpa watesan nggunakake Solid State Drives (SSD), bandwidth tanpa wates, lan SSL gratis lan jaminan dhuwit bali 90 dina sing unggul ing industri.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 60%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Hosting InMotion Iki
dreamhost ireng ana kesepakatan

DreamHost (diskon 67%)

DreamHost minangka salah sawijining perusahaan hosting paling apik lan direkomendasikan dening wordpress.org, lan wis nglayani layanan hosting wiwit taun 1990-an. DreamHost nawakake web hosting saka mung $2.59/wulan (inc. domain gratis) lan ndhaftar jeneng domain saka mung $0.89. Coba DreamHost saiki bebas risiko kanthi jaminan dhuwit bali 97 dina. Hosting sing Cepet, Aman & Tansah Up! Entuk 1-Klik Instan WordPress Instal! Yen sampeyan nggoleki salah sawijining layanan hosting web sing paling apik, mula sampeyan ora bakal kantun tawaran DreamHost Black Friday.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 67%.
  • Tanggal Dienggo: 12 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal DreamHost Iki

Situs web Builders Black Friday Deals

Saiki iki wektu sing apik kanggo entuk diskon gedhe kanggo tukang situs web kanggo miwiti situs web, blog utawa toko online! Mangkene koleksi Pembina Situs Web sing paling apik kanggo acara Black Friday lan Cyber ​​Monday iki.

zyro kesepakatan jumuah ireng

Zyro (Diskon 81%)

Zyro minangka salah sawijining sing paling gampang nggunakake situs web, cukup pilih template, ngatur nggunakake alat AI lan urip saiki. Zyro nawakake fitur apik tenan kanggo rega mirah. Black Friday iki Zyro menehi Diskon 81% lan sampeyan bisa online mung $ 2.33 / wulan nggunakake WHR10. Kajaba iku, kanthi kabeh rencana taunan, sampeyan nampa tambahan 3 wulan lan domain gratis sajrone setahun, lan email bisnis sajrone 3 wulan.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 81%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 3 Desember
  • Kode coupon: WHR10
Entuk Iki Zyro Deal
Wix Black Friday deal

Wix (Diskon 10%)

Wix minangka pembangun situs web terkemuka sing ngidini sampeyan nggawe situs web kanthi fungsi tanpa nulis kode siji. Sampeyan mung kudu nyeret lan nyelehake unsur ing kaca kanggo nyunting desain. Nggawe situs web nganggo Wix gampang kanthi antarmuka seret lan selehake intuisi, ditambah karo koleksi template sing akeh banget, sing bebarengan nggawe gampang kanggo pamula nggawe situs web profesional. Black Friday Wix iki menehi diskon 10% kanggo rencana premium tahunan sing dilengkapi 500+ template, alat SEO, kalebu hosting, lan akeh liyane! Simpen 10% ing Wix's Premium Plans kanthi kode promo: TAKE10
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 10%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: IKI 10
Entuk Penawaran Wix Iki
site123 ireng ana kesepakatan

Site123 (diskon 50%)

SITUS123 minangka salah sawijining pembangun situs web sing paling intuisi lan gampang digunakake ing pasar. Site123 nangani kabeh saka konfigurasi teknis kanggo desain kanggo mesthekake yen sampeyan mung fokus ing nggawe isi. Site123 Black Friday sale menehi sampeyan 50% off ing situs web anyar kanggo rencana taunan (rencana Lanjut, Profesional, lan Emas). Kabeh rencana premium dilengkapi: Domain Gratis kanggo 1 taun, panyimpenan 10GB lan bandwidth 5GB, Copot merek SITE123, Sambungake jeneng Domain, Kapabilitas E-commerce, Plus akeh liyane!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Site123 Deal Iki
bluehost tukang situs web black Friday

Bluehost Gawe Situs Web (diskon 76%)

Bluehost Gedung situs ngijini sampeyan mbangun a WordPress situs web, blog utawa toko online ing sawetara menit. Nerangake karo kabeh-ing-siji Web Hosting + Jeneng Domain + WordPress + 300 Cithakan + Alat marketing lan SEO sing dibangun saka mung $2.95 saben wulan. Miwiti mbangun situs web impen utawa toko online ing WordPress tanpa nggunakake kode apa wae.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 76%.
  • Tanggal Dienggo: 18 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Iki Bluehost Site Mbangun Deal
simvoly black Friday deal

Simvoly (diskon 25%)

Simvoly minangka platform marketing kabeh-ing-siji sing dilengkapi Drag & Drop Page Builder, Funnel Builder, CRM, E-Commerce, Janji Temu, lan Email Marketing (rauh teka). Simvoly mbantu sampeyan mbangun kaca, corong penjualan, lan toko e-commerce ing sawetara menit. Iki Black Friday Simvoly nawakake a sange 25% diskon kanggo 3 sasi kapisan kanggo miwiti situs web, corong, utawa toko online anyar.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 25%.
  • Tanggal Dienggo: 16 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Kesepakatan Simvoly Iki

LeadPages (diskon 50%)

LeadPages LeadPages minangka pembangun kaca kebangkrutan sing mbantu sampeyan nggawe kaca kebangkrutan kanthi konversi dhuwur kanggo bisnis online sampeyan. Gawe situs web tanpa kode, kaca kebangkrutan, alat konversi, lan liya-liyane! Iki Black Friday LeadPages sampeyan bisa milih rencana Leadpages taunan lan entuk Diskon 50% (sing ngirit nganti $444). Sampeyan uga bakal entuk akses awal eksklusif menyang Generator Headline AI sing anyar.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 16 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: bfcm22bfriday50
Entuk Deal LeadPages Iki
transaksi shopify black Friday

Shopify (diskon 50%)

Shopify minangka platform e-commerce terkemuka ing donya kanggo miwiti toko online sing sukses. Ora ana kesepakatan Black Friday Shopify resmi nanging saiki sampeyan bisa ndhaptar uji coba gratis lan entuk 3 wulan Shopify kanggo $1 saben wulan ing rencana sing dipilih
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Shopify Iki

WordPress Tema Black Friday Deals

Saiki iku wektu sing apik kanggo njaluk anyar WordPress tema! Mangkene koleksi sing paling apik WordPress tema tawaran iki kanggo Black Friday lan sale Cyber ​​Senin.

divi tema elegan menehi hasil black Friday

Divi (Tema Elegan) (Diskon 50%)

Elegan Tema nawakake premium sing paling apik WordPress tema. Tema Elegan minangka panggawé Divi, sing luar biasa serbaguna WordPress Tema karo Tukang Nggawe Kaca Seret & Selehake sing nggawe luwih gampang tinimbang mbiyantu nggawe ayu WordPress situs web. Advertisement Black Friday Tema Elegan diwiwiti tanggal 22 November (tepat jam 7:00 AM PT) lan sampeyan mesthi ora pengin kantun! Kenging punapa? Amarga sampeyan bakal entuk Diskon nganti 50% kanggo kabeh tema lan plugin. Entuk akses menyang 100-an tema sing apik tenan - kabeh kanthi pilihan seret lan selehake. Entuk 3 plugins apik tenan, kalebu Divi, sing pokok WordPress Tema lan Site Page Visual. Bloom milih email lan generasi timbal lan Ratu plugin pandhuan sosial.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal Divi Iki
unsur black friday deal

Elementor (diskon 30%)

Elementor minangka plugin tukang kaca sing paling populer lan canggih WordPress, ngidini sampeyan ngrancang visual jinis situs web apa wae. Elementor Pro minangka pimpinan industri WordPress Tukang Tema lan apik banget alternatif kanggo Divi. Sampeyan ngidini sampeyan ngatur header & footer lan ngrancang saben bagean situs sampeyan lan ngontrol tema sampeyan tanpa ngganggu kode html. Black Friday Elementor Pro iki nawakake akeh banget 30% saka rencana Agensi, 30% saka rencana Pakar, 10% saka rencana Esensial. Rencana Elementor Pro dilengkapi 60+ Kit Situs Web Pro, 300+ Template Pro, Pembangun Tema, Pembangun WooCommerce, Pambangun Popup lan dhukungan lan nganyari sajrone setaun.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal Elementor Iki
generatepress black Friday deal

GeneratePress (Diskon 25%)

Premium GeneratePress punika Gutenberg-siap responsif, multi-tujuan, nggumunke looking lan gampang kanggo nggunakake WordPress tema. Iku salah sawijining tema sing paling cepet metu ana lan uga salah sawijining tema sing paling dirating WordPress.org. GeneratePress Black Friday / Cyber ​​Monday sale menehi a Diskon 25% ing GeneratePress Premium (Kabeh fitur premium, Akses lengkap menyang Pustaka Situs; Gunakake ing 500 situs web; 1 taun nganyari & dhukungan + liyane).
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 25%.
  • Tanggal Dienggo: 18 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal GeneratePress Iki
tukang berang-berang menehi hasil black Friday

Beaver Builder (diskon 25%)

Beaver Builder minangka salah sawijining plugins plugin sing paling apik kanggo WordPress. Iki minangka drag-and-drop ngarep sing fleksibel WordPress pembangun kaca sing nguwasani luwih saka 1,000,000 situs web. Iku 100% seret lan selehake sing nggawe gampang banget kanggo pamula nggawe kaca sing dirancang khusus. Black Friday / Cyber ​​Monday Beaver Builder iki nawakake diskon 25% kanggo plugin kasebut uga ing Beaver Themer sing minangka tambahan kanggo Beaver Builder. Entuk diskon 25% ing kabeh toko; kalebu tumbas anyar uga upgrade!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 25%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Beaver Builder Iki
astra black Friday deal

Astra (Diskon 50%)

Astra dening Pasukan Brainstorm ngidini sampeyan mbangun situs web sing nggumunake luwih cepet tinimbang sadurunge, Astra nguwasani 1+ yuta instalasi aktif lan ewu +5 ulasan bintang ing WordPress gudang. Astra minangka tema sing entheng, cepet banget, lan bisa disesuaikan. Kanthi Astra, sampeyan entuk pengalaman pangguna sing unggul lan kustomisasi loading luwih cepet kanggo nggawe situs web luwih cepet. Tema Black Friday Astra iki menehi a diskon kanthi gaya, cepet kilat, lan bisa disesuaikan kanthi gampang WordPress tema. Penjualan Astra Themes Black Friday minangka diskon paling gedhe ing kabeh wektu lan mung kasedhiya ing Black Friday iki. Yen sampeyan pengin ngunci tabungan paling gedhe, sampeyan kudu entuk Bundle Wutah. Tangi nganti 50% OFF kanggo Kabeh Produk Individual kalebu Astra Pro Kab, Addon Ultimate kanggo Elementor, Addons Ultimate kanggo Beaver Builder, Convert Pro, Schema Pro, WP Portofolio uga Mini Mini Bundle kanthi pilihan tukang kaca (Addon Ultimate kanggo Elementor utawa Addons Ultimate kanggo Beaver Builder)
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Astra Iki
kadence wp black friday deal

Kadence WP (Diskon 40%)

Kadence WP WordPress tema sing Highly optimized kanggo kacepetan lan kinerja, nanging uga luar biasa Versatile, karo Welasan template wiwitan apik dirancang sampeyan bisa kanthi gampang ngatur nanging sampeyan seneng. Kadence WP Black Friday menehi hasil 40% saka kabeh bundel taunan lan produk a la carte; diskon 25% kanggo nganyari awal; $ 499 kanggo tuku seumur hidup.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 15 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal KadenceWP Iki
mythemeshop black Friday deal

MyThemeShop (diskon 50%)

MyThemeShop minangka salah sawijining pasar sing paling apik kanggo nggumunake WordPress tema lan plugin. Sing laris WordPress tema yaiku Schema, SociallyViral, Ad-Sense, Kupon, Crypto and NewsPaper. Plugin sing paling populer yaiku Peringkat Matematika Pro, WP Review Pro, WP Quiz Pro, WP Notification Bar Pro, WP Subscribe Pro, WP Mega Menu. MyThemeShop Black Friday lan adol akhir minggu Cyber ​​pancen apik banget! Amarga sampeyan bisa njaluk KABEH tema premium lan plugin sing regane $ 99. Tumindak kanthi cepet lan entuk keanggotaan sing ditambahi mung $ 99 / taun utawa $ 8.25 / sasi (Sampeyan entuk luwih saka 150 tema premium lan 18 plugin premium).
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 23 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran MyThemeShop Iki
padha menehi hasil black Friday

Themify (Diskon 40%)

Themify ndadekake apik dirancang WordPress tema sing bisa digunakake kanggo kabeh situs web. Tema kasebut apik, responsif WordPress tema sing prasaja kanggo nggunakake lan ngatur. Themify minangka produsen Ultra, salah sawijining sing paling kuat lan fleksibel WordPress tema, lan Shoppe, tema WooCommerce macem-macem tujuan. Themify iku Pangwangun Pro punika WordPress pembangun tema sing ngidini sampeyan nggawe situs kabeh kanthi nyeret lan nyelehake unsur ing kaca kasebut. Themify nawakake tawaran Black Friday saka 40% OFF kabeh, $ 75 MATI Lifetime Club, lan hadiah $ 150 Amazon Gift Cards + Master Club.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: BF2022
Entuk Penawaran Themify Iki
envato market themeforest black Friday

Pasar Envato / Themeforest (diskon 60%)

ThemeForest saka Envato Market iku salah siji saka pasar anjog kanggo WordPress tema. Black Friday ThemeForest iki nawakake diskon gedhe kanggo sawetara tema sing paling apik lan populer WordPress. Tema 5 paling laris ing ThemeForest kanthi diskon gedhe ing akhir minggu Black Friday iki yaiku:
  1. Tema Avada (Diskon 35%)
  2. Tema sing misuwur (Diskon 50%)
  3. Tema7 (Diskon 30%)
  4. Tema X (Diskon 50%)
  5. Dadi Tema (Diskon 30%)
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 60%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal Pasar Envato Iki
cyberchimps ireng ana kesepakatan

Cyber ​​Chimps (diskon 50%)

CyberChimps iku butik WordPress pangembang tema. Tema Pro Responsif minangka tema responsif, dimuat kanthi cepet lan bisa disesuaikan. Uga dilengkapi opsi pangaturan dhewe tanpa watesan lan dhukungan kanggo schema.org. Entuk OFF 50% ing tema CyberChimp kalebu Pro Responsif WordPress tema lan sale CyberChimps Black Friday lumaku nganti 28. November Kanthi tema iki, sampeyan bisa mbangun situs web dhewe tanpa katrampilan coding lan sampeyan entuk akses menyang 40+ siap ngimpor template situs web kanggo muter situs khusus sing nggumunke.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 16 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal CyberChimps iki

WordPress Plugins Black Friday Deals

Iki koleksi paling apik kanggo menehi saran WordPress Plugins kanggo adol Black Friday lan Cyber ​​Senin iki.

wp roket ireng jumat kesepakatan

WP Rocket (Diskon 30%)

WP Rocket sing paling apik WordPress plugin caching metu ana sing ngijini sampeyan cepet nambah Panjenengan WordPress kinerja lan kacepetan situs. Ora kaya plugin caching liyane, WP Rocket gampang banget diwiwiti, lan cukup plug-and-play siap karo sawetara setelan sing disaranake sing kudu dikonfigurasi. Yen Care babagan kacepetan, sing kudu, kanggo Panjenengan WordPress situs banjur WP Rocket kudu dadi plugin kudu tuku. Sampeyan bisa maca review lan Pandhuan instalasi WP Rocket ing kene. Iki Black Friday WP Rocket nawakake 30% off kanggo lisensi WP Rocket anyar. (Lisensi siji - 1 situs web $34,30 tinimbang $49 - Plus lisensi - 3 situs web $69,30 tinimbang $99 - Lisensi tanpa wates - situs web tanpa wates $174,30 tinimbang $249)
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Roket WP Iki
ithemes black Friday sale

iThemes (diskon 40%)

Toolkit iThemes dilengkapi alat lan plugin sing paling populer kalebu BackupBuddy, iThemes Security Pro, iThemes Sync, lan liyane. iThemes Black Friday menehi 40% diskon iThemes Security, BackUpBuddy lan Essentials Bundle kanggo pelanggan anyar. Kesepakatan sing luar biasa iki menehi sampeyan lisensi tanpa watesan kabeh WordPress plugins, kalebu plugin sing paling populer, BackupBuddy ($ 150 Nilai), iThemes Keamanan Pro ($ 150 Nilai) lan Kadence Theme Pro lan Kadence Blocks Pro.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: BFCM22
Entuk Deal iThemes Iki
shortpixel black Friday sale

ShortPixel (diskon 50%)

ShortPixel yaiku optimisasi gambar WordPress plugin sing mbantu sampeyan nyepetake situs web kanthi otomatis ngoptimalake gambar. ShortPixel minangka optimasi gambar lan API kompresi lan WordPress plugin sing mbantu nambah kinerja situs web. Teknologi kompresi lossy, glossy lan lossless kasedhiya. ShortPixel uga ndhukung gambar jinis .webp. Black Friday ShortPixel iki menehi sampeyan 3x luwih kridit menyang paket saben wulan utawa siji-wektu. Contone, yen sampeyan tuku $3.99 (biasane 7,000 kridit) rencana siji-wektu, sampeyan bakal nampa 21,000 kridit tinimbang
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Tawaran ShortPixel Iki
crocoblock black Friday

Crocoblock (Diskon 40%)

Crocoblock nggawe plugin majeng kanggo Elementor lan Gutenberg. Plugin sing paling populer yaiku JetEngine, alternatif ACF sing ramah pangguna lan luwih murah kanggo nggawe konten dinamis nggunakake kolom khusus repeater, kothak meta khusus lan taksonomi & istilah khusus. Black Friday Crocoblock iki menehi pelanggan nganti 40% OFF (Diskon 40% kanggo plugin siji, diskon 35% kanggo langganan taunan, lan diskon 30% kanggo langganan seumur hidup)
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: BFCROCO22
Entuk Penawaran Crocoblock Iki
perang sosial black Friday sale

Perang Sosial (Diskon 30%)

Perang Sosial minangka salah sawijining plugins sharing paling apik ing kono. Iki entheng Wordpress plugin sing dioptimalake kanggo kacepetan. Social Warfare Pro dilengkapi akeh pilihan pangaturan dhewe kalebu saben blogger sing ana fitur favorit yaiku kemampuan kanggo mbalekake jumlah saham sosial sing ilang. Cyber ​​Monday iki (mung) sampeyan bisa ngamanake a 30% diskon ing Social Warfare Pro WordPress plugin.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 20 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: SIMPANAN
Entuk Kesepakatan Perang Sosial Iki
linkwhisper black Friday deal

Link Whisper (diskon 25%)

Link Bisik minangka revolusioner WordPress plugin kanggo interlinking otomatis artikel blog sing nggunakake intelijen buatan kanggo menehi saran pranala internal kontekstual. Alat iki ora mung ngirit wektu akeh kanthi ngotomatisasi proses panyambungan internal sing rumit nanging uga mbantu Google peringkat lan, pungkasan nanging paling ora, ngidini para pamaca nemokake konten sing relevan kanthi luwih gampang. Iki akhir minggu Black Friday sampeyan bisa njupuk a Diskon $ 30 ing Link Whisk WordPress plugin lan kode coupon punika blackfriday
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 25%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY
Entuk Link Whisper Deal Iki
aawp black Friday sale

AAWP (Diskon 30%)

The Amazon Afiliasi kanggo WordPress plugin (AAWP) yaiku nomer 1 WordPress Plugin kanggo Amazon Affiliates. Plugin kasebut dilengkapi konfigurasi fleksibel lan desain sing bisa disesuaikan lan API Amazon ngidini afiliasi Amazon tansah nuduhake informasi paling anyar kayata produk, rega, lan diskon. Kanthi fitur kayata kothak produk, dhaptar laris, pranala teks dinamis, lan dhaptar rilis anyar, plugin AAWP mbantu sampeyan nambah komisi saka Amazon kanggo blog lan situs khusus. Entuk diskon 30% kanggo lisensi AAWP anyar lan upgrade lisensi.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 4 Desember
  • Kode coupon: BLACKWEEK2022
Entuk Penawaran AAWP Iki
blogvault ireng ana kesepakatan

BlogVault (Diskon 30%)

BlogVault minangka salah sawijining sing paling populer lan dipercaya WordPress lan cadangan WooCommerce lan mulihake plugin ing kana. Kasedhiya kabeh serep maya, pementasan, migrasi lan alat manajemen situs web sing dibutuhake kanggo njaga WordPress situs utawa sawetara situs web. Fitur utama BlogVault yaiku Serep lan pindai saben dinane otomatis, kemampuan ngatur update lan ngatur peran pangguna, Lingkungan pementasan siji-klik, Migrasi situs downtime nol, Ora ana konfigurasi plugin, Opsi mulihake siji klik, Storage cloud gratis, plus akeh liyane. Black Friday iki, sampeyan bisa ngunci ing 30% diskon ing kabeh rencana taunan. Iki ditrapake kanggo pangguna anyar lan pangguna sing wis ana.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran BlogVault Iki
afiliasi nyurung Black Friday sale

Afiliasi Booster (diskon 60%)

Afiliasi Booster punika WordPress tema lan plugin khusus digawe kanggo pemasar afiliasi. Entuk 25+ blok Gutenberg sing wis digawe lan dioptimalake (tampilake pro & kontra, mbandhingake, rating bintang, review produk + liyane) kanggo nambah CTR lan dodolan situs afiliasi sampeyan. Black Friday iki, ana a 60% diskon ing rencana LIFETIME. Lisensi Situs Tunggal $49/Lifetime lan lisensi 25 Sites $98/Lifetime.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 60%.
  • Tanggal Dienggo: 16 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Booster Afiliasi Iki
ninja wangun black Friday sale

Formulir Ninja (diskon 50%)

Forms Ninja is WordPress wangun bangunan simplified. Temokake formulir sing apik lan ramah pangguna sing bakal nggawe sampeyan rumangsa kaya pangembang web profesional. Seret lan selehake kolom, tata letak kolom sing gampang, email, formulir pendaftaran, formulir pembayaran utawa sumbangan, lan liya-liyane! Tuku lisensi Formulir Ninja kanthi diskon 50% ing akhir minggu BFCM iki.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Formulir Ninja Iki
diskon qubely black Friday

Qubely (diskon 50%)

Ora apik dening Themeum minangka salah sawijining pemblokiran Gutenberg sing paling apik lan paling serbaguna lan plugin pembangun kaca ing pasar. Sampeyan bisa nggawe situs web apa wae kanthi opsi gaya lan fitur tanpa watesan kanggo njamin pengalaman paling apik karo Gutenberg. Qubely nerangake karo Versatile koleksi blok Gutenberg sing bisa disesuaikan ngidini sampeyan ngontrol editor Gutenberg kanthi lengkap lan ngetrapake tata letak lan pilihan gaya. Versi pro saka Qubely menehi 10 paket wiwitan sing siap digunakake lan 90 bagean blok Gutenberg, lan saiki sampeyan bisa ngunci diskon 50% ing Qubely Pro. 1 lisensi domain biasane $39 saben taun nanging sampeyan bisa entuk setengah rega
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY 2022
Entuk Penawaran Qubely Iki
lifterlms black Friday sale

LifterLMS (diskon 30%)

LifterLMS punika WordPress Plugin LMS (Sistem Manajemen Pembelajaran) sing dilengkapi karo akeh tambahan sing kasedhiya kanggo tuku, kanthi individu utawa minangka bagean saka bundel. Wong nggunakake LifterLMS kanggo mbangun situs web kanggo kursus online, situs keanggotaan adhedhasar pelatihan, program pembinaan online, situs web komunitas "pembelajaran sosial" pribadi, lan uga sekolah online multi-instruktur. Black Friday iki sampeyan bisa nyimpen Ngirit 30% ing taun pisanan saka sembarang tuku langganan anyar saka sembarang add-on utawa bundel lan entuk $ 2000 ing bonus karo tuku sembarang! Gunakake kode kupon: BLACKFRIDAY22 nalika mriksa.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 17 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY 22
Entuk Penawaran LifterLMS Iki
tutorlms ireng jumat kesepakatan

Tutor LMS (Diskon 50%)

Tutor LMS dening Themeum minangka kabeh kuat WordPress Plugin LMS sing ngidini sampeyan nggawe kursus, nambah kuis, adol kursus lan nawakake sertifikat. Yen sampeyan pengin nglancarake kursus online kanthi nggunakake WordPress, banjur Tutor LMS minangka plugin LMS (Sistem Manajemen Pembelajaran). Desain Tutor LMS katon apik banget, ngidini sampeyan nggunakake fungsi seret lan selehake kanggo mbangun kursus, lan minangka LMS sing sampurna kanggo nggawe "klon Udemy" dhewe. 1 lisensi domain biasane $149 saben taun nanging Black Friday iki sampeyan bisa entuk Tutor LMS kanthi diskon 50%
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY 2022
Entuk Penawaran LMS Tutor Iki
wp crowdfunding pro diskon jumat ireng

WP Crowdfunding Pro (diskon 50%)

WP Crowdfunding dening Temaum minangka plugin dana dana paling apik kanggo WordPress. Nerangake dilengkapi karo fitur lan desain, lan ngidini sampeyan nggawe situs pengumpulan dana utawa nggunakake situs backing WordPress. Plugin iki didhukung dening WordPress lan WooCommerce lan nduweni sistem dompet asli kanggo nrima pembayaran lokal, lan kemampuan kanggo pamisah dhuwit liwat Stripe Connect. Ndhukung macem-macem cara pembayaran kayata PayPal, Stripe, Skrill, lan kertu kredit. 1 lisensi domain biasane $149 saben taun nanging Black Friday iki sampeyan bisa entuk WP Crowdfunding kanthi setengah rega.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY 2022
Entuk Penawaran Pro WP Crowdfunding Iki
gonzales BF sale

Gonzales (Diskon 40%)

Gonzales dening Tomasz Dobrzyński punika entheng lan prasaja-kanggo-nggunakake kacepetan Optimization plugin kanggo WordPress. Kanthi nggunakake plugin iki, situs web sampeyan bakal mbukak luwih cepet (kanthi nambah tanggapan TTFB lan TTI). Plugin nggunakake teknik unloading (dequeuing) - ing ngendi sampeyan bisa milih file JS lan CSS sing ora perlu dimuat ing kiriman / kaca tartamtu. Gonzales mbongkar lan iki nyuda panggunaan RAM lan nyepetake wektu pangolahan server. Uga manipulates aset CSS / JS. Sampeyan bisa milih ing ngendi sampeyan pengin ngaktifake / mateni (saben URL, jinis konten, regex). Plugin ndhukung lan bisa digunakake karo plugin caching kaya W3 Total Cache, WP Super Cache, WP Rocket, lan Cache Enabler. 1 lisensi + 1 taun nganyari / dhukungan biaya $29.00 (lisensi 5 situs web $59.00), lan saiki sampeyan bisa entuk 40% plugin plugin Gonzales kanthi nggunakake kode diskon: BLACKFRIDAY40
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY 40
Entuk Penawaran Gonzales Iki
learningdash black Friday deal

LearnDash (diskon 40%)

LearnDash yaiku LMS sing premium lan dirating kanthi dhuwur WordPress plugin. Sampeyan ngidini nggawe kursus online ing WordPress nggunakake pembangun seret lan selehake sing prasaja kanggo nggawe kursus kanthi fungsi kaya kursus prasyarat, forum diskusi kursus, kuis, timer pelajaran lan liya-liyane. LearnDash Black Friday iki nawakake diskon 40% kanggo plugin LearnDash, LearnDash Cloud, lan ProPanel. Gunakake kode kupon: BFCM22
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: BFCM22
Entuk Penawaran LearnDash Iki
updraftplus ireng ana kesepakatan

UpdraftPlus (diskon 30%)

UpdraftPlus iku sing paling dipercaya ing jagad WordPress serep, pulihake lan Klone plugin kanggo WordPress sing nyimpen serep ing Google Pandu, Dropbox, Amazon S3, etc.. UpdraftPlus nawakake rong rencana. Sampeyan bisa nggunakake versi gratis utawa rencana mbayar gumantung saka fitur sing pengin digunakake. Black Friday UpdraftPlus iki nawakake 30% saka rencana preium (sing ditambahake, nganyari, dhukungan). Gunakake kode promo: bf22backtoudp. UpdraftPlus nindakake rong perkara: 1. Nggawe serep sampeyan WordPress situs (isi, file, database - kabeh) menyang panyimpenan maya remot - seneng Dropbox or Google Drive, Microsoft OneDrive, FTP etc. 2. Mulihake serep otomatis (yaiku yen ana bilai).
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: bf22backtoudp
Entuk Penawaran UpdraftPlus Iki
wpforms black Friday sale

WPForms (diskon 70%)

WPForms yaiku salah sijine sing paling apik WordPress formulir plugins (iku sing digunakake kanggo situs web iki) sing digunakake lan dipercaya luwih saka 5 yuta WordPress pangguna. Kanthi WPForms sampeyan bisa nggawe kuat WordPress Wangun (Formulir Kontak, Formulir Pembayaran, Formulir Survei, Jajak Pendapat, Formulir Ndhaptar Newsletter, Formulir Registrasi) mung sawetara menit nggunakake tukang nggawe seret & selehake. WPForms Black Friday iki sampeyan bisa ngirit nganti 70% saka kabeh rencana.. Rencana dhasar biasane 99.00, SAIKI $ 49.50 / taun nggunakake kode: BF2022BASIC
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 70%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: BF2022 BASIC
Entuk Penawaran WPForms Iki
ninjatables pro black Friday

NinjaTables Pro (diskon 40%)

NinjaTables Pro yaiku salah sijine sing paling apik WordPress Plugin tabel data ana (yaiku sing digunakake ing situs web iki). Fitur kalebu: Pewarnaan lan Gaya Tabel, Integrasi WooCommerce, Transformasi Nilai Data, Suntingan Seret & Selehake, Google Integrasi Sheets, Breakpoints Responsif, Nggabungake lan Ngetung Sel, Konfigurasi Tabel Stackable lan Editing Frontend. Black Friday Cyber ​​Monday NinjaTables PRO iki 40% OFF kanggo taun pisanan kanthi dhukungan prioritas.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Tawaran NinjaTables Pro Iki
hookturn black Friday

Plugins Hookturn ACF (Diskon 30%)

Hookturn makes WordPress Plugins sing ngluwihi Advanced Custom Fields (ACF). Tabel Database Kustom ACF - Simpen data Bidang Kustom Lanjut ing tabel basis data khusus kanggo pitakon telusuran sing luwih cepet, data terstruktur, & ekspor sing gampang! Formulir Lanjut Pro - Mbangun formulir ngarep-mburi kuat & extendable nggunakake Advanced Custom Fields. Atur kiriman & pangguna, gawe formulir sing prasaja utawa rumit, & sambungake Formulir ACF menyang layanan eksternal. Kode Tema ACF Pro - Nyepetake pangembangan tema, ngirit wektu, lan mikir kanthi otomatis kanthi otomatis nggawe kode sing dibutuhake kanggo ndhaptar blok ACF, kaca pilihan ACF, & nampilake Kolom Kustom Lanjut ing sampeyan WordPress tema!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Plugins Hookturn ACF Iki

Penawaran Alat SEO, Pemasaran & Blogging

Mangkene koleksi sawetara tawaran pemasaran online, SEO, lan alat blog sing paling apik kanggo adol Black Friday lan Cyber ​​Monday iki.

mangools seo black Friday

Mangools SEO (diskon 50%)

manggis minangka kothak piranti SEO 5-in-1 sing ora kaya Ahrefs, Moz lan SEMrush, super terjangkau kanggo blogger lan bisnis cilik. Iku alat SEO sing aku gunakake kanggo ngawasi rangking, nindakake riset tembung kunci lan mriksa backlink, lan sampeyan bisa mriksa reviewku kanggo ngerteni kenapa. Mangools minangka alat SEO 5-ing-1 sing luar biasa. Iki Black Friday / Cyber ​​Monday sampeyan bisa ngunci ing 50% diskon ing pembayaran pisanan. Iki minangka tawaran sing apik banget (Aku ndhaptar rencana Premium 4 taun kepungkur sajrone adol Mangools / KWfinder Black Friday lan aku isih mbayar rega diskon, seumur hidup!)
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Mangools SEO Deal Iki
surferseo ireng Jum'at

SurferSEO (Diskon 30%)

SurferSEO menehi alur kerja SEO langkah-langkah sing dijamin ngedongkrak lalu lintas telusuran organik saka Google. Maksimalake upaya SEO liwat isi, tembung kunci lan pranala internal. Acara BFCM iki kabeh pelanggan anyar lan pelanggan saiki sing nganyarke bakal nampa diskon 30% kanggo 6 sasi (kanggo rencana tagihan saben wulan) utawa 1 taun (kanggo rencana taunan).
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 30%.
  • Tanggal Dienggo: 24 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal SurferSEO iki
keysearch black Friday

Panelusuran Kunci (diskon 40%)

KeySearch minangka prekara sing kudu dipikirake yen sampeyan duwe alternatif Ahrefs murah. Aku nggunakake alat iki sadurunge aku ngalih menyang Mangools (kene ndhuwur). KeySearch minangka alat SEO sing murah banget, nanging ora ateges fitur kasebut entheng. Sampeyan bakal entuk: Pelacakan peringkat tembung kunci -- Alat riset tembung kunci kanggo brainstorming gagasan ceruk -- Riset kompetisi YouTube -- Pemeriksa backlink -- Penganalisis audit kaca web -- Analisis backlink -- API & pelaporan label putih + akeh liyane. Iki Cyber ​​Weekend sampeyan bisa entuk 40% mateni kabeh rencana KeySearch, mung nggunakake kode coupon BLACKFRIDAY nalika mriksa.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 2 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY
Entuk Tawaran KeySearch Iki
se ranking black Friday

Peringkat SE (diskon 20%)

SE Ranking minangka platform marketing digital lan SEO basis awan kabeh-ing-siji kanggo pamilik bisnis, profesional SEO lan agensi digital. Platform kasebut nawakake alat lengkap sing ngidini bisnis cilik lan menengah bisa nindakake audit situs web lan off-page sing komprehensif, nganalisa pesaing, nglacak peringkat, ngumpulake lan klompok tembung kunci, ngawasi backlink, entuk laporan SEO otomatis, lan nindakake luwih akeh. . SE Ranking nawakake a Diskon 20% kanggo kabeh rencana langganan taunan. Ora kode promo dibutuhake. Penawaran khusus sampeyan bakal nunggu sampeyan ing checkout.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 20%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 5 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Kesepakatan Peringkat SE Iki
appsumo black Friday sale

AppSumo (diskon 10%)

AppSumo iku pasar curated kanggo tawaran LIFETIME alat, layanan, lan piranti lunak online kanggo mbantu ngembangake bisnis sampeyan. AppSumo partner karo perusahaan teknologi lan piranti lunak sing paling monjo, lan bisa ngetung tawaran gedhe karo perusahaan kasebut, sing ngirit ewonan dolar. Sawise sampeyan tekan minimal $150 ing produk Black Friday, kupon Black Friday diskon 10% bakal ditrapake kanthi otomatis. Mangkene sawetara tawaran Appsumo Black Friday paling apik ing taun iki:
  1. Depositphotos ($39 Tawaran Seumur Hidup) - Simpenan gambar saham premium sadurunge kasep
  2. NeuronWriter ($ 69 Tawaran Seumur Hidup) - Gunakake rekomendasi semantik kanggo ngedongkrak SEO lan rencana konten peringkat dhuwur
  3. Synthesys ($69 Lifetime Deal) - Gawe video multibasa, AI-powered lan voiceovers nggunakake voices manungsa
  4. Flowlu ($79 Tawaran Seumur Hidup) - Nyawiji proses bisnis sampeyan kanthi proyek lengkap lan platform manajemen pelanggan
  5. Creaitor.ai ($89 Tawaran Seumur Hidup) - Gawe konten sing nyenengake kanthi asisten nulis AI sing kuat
  6. MonSpark ($69 Tawaran Seumur Hidup) - Ngawasi kinerja lan fungsi situs web kanthi kabar wektu nyata
  7. Luna ($69 Tawaran Seumur Hidup) - Gunakake AI kanggo nemokake saran timbal B2B lan nggawe jangkep kadhemen kanthi otomatis
  8. Bramework ($79 Tawaran Seumur Hidup) - Nggawe kiriman blog sing ramah SEO kanthi cepet kanthi asisten nulis sing didhukung AI
  9. Komodo Decks ($19 Lifetime Deal) - Setel casting layar interaktif kanggo nggawe demo produk, walkthroughs, lan liyane
  10. Uteach ($99 Tawaran Seumur Hidup) - Ngatur lan ngotomatisasi piwulang online kanthi platform sing diisi kanthi lengkap
  11. Viloud ($99 Tawaran Seumur Hidup) - Gawe saluran TV online utawa live stream kanggo merek sampeyan lan entuk dhuwit konten video
  12. VBOUT ($79 Tawaran Seumur Hidup) - Maksimalkan jangkauan pelanggan lan dorong konversi kanthi platform otomatisasi pemasaran sing kuat
  13. Happy Scribe ($69 Lifetime Deal) - Ningkatake aksesibilitas kanthi transkrip lan subtitle otomatis kanggo konten audio lan video
  14. BiQ ($49 Lifetime Deal) - Lacak kanthi cepet menyang lalu lintas sing luwih dhuwur lan rangking mesin telusur kanthi suite SEO sing dikuwasani AI
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 10%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal AppSumo Iki
getresponse black Friday sale

GetResponse (Diskon 40%)

GetResponse minangka platform marketing kabeh-ing-siji sing dilengkapi karo marketing email, otomatisasi marketing, landing page builder, lan corong penjualan. Kanthi GetResponse sampeyan bisa nambah pamirsa, promosi layanan, lan adol produk nggunakake piranti lunak marketing sing nindakake kabeh kanggo sampeyan. Iki Black Friday GetResponse nawakake nganti 40% mati kanggo urip ing rencana marketing email. Entuk diskon seumur hidup 15% kanggo akun anyar, entuk diskon seumur hidup 15% kanggo nganyarke akun, lan entuk diskon nganti 40% kanggo urip nalika dipasangake karo diskon rencana rong taun (kanggo upgrade akun anyar lan gratis). Gunakake kode kupon: BFCM22
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 22 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: BFCM22
Entuk Penawaran GetResponse Iki
sendnblue black friday diskon

Sendinblue (diskon 50%)

sendnblue minangka platform pemasaran kabeh-ing-siji (otomatisasi pemasaran, corong, kampanye email, email transaksional, kaca kebangkrutan, pesen SMS, iklan Facebook lan retargeting). Rencana SendinBlue diregani adhedhasar jumlah email sing dikirim saben wulan, dudu jumlah pelanggan sing sampeyan duwe. Black Friday Sendinblue iki nawakake diskon 50% kanggo akun anyar kanggo layanan 12 wulan pisanan (Rencana Lite, Premium, Starter lan Bisnis). Gunakake kode BLUEFRIDAY 2022 nanging cepet-cepet kesepakatan iki mung kasedhiya kanggo 500 pelanggan pisanan.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: BLUEFRIDAY 22
Entuk Deal Sendinblue Iki
corong dlick black Friday

ClickFunnels (diskon 44%)

Entuk paket kesepakatan ClickFunnels kanthi diskon minangka bagean saka kesepakatan akhir November. Gabung karo kelas web gratis saka Russell Brunson, co-founder saka ClickFunnels ing ngendi dheweke nuduhake carane kloning corong bukti pesaing sampeyan (ing piranti lunak ClickFunnels). Rencana diwiwiti saka $127/bln - Ndaftar saiki kanggo ngembangake bisnis liwat corong penjualan.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 44%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran ClickFunnels Iki

Keamanan Online & VPN Black Friday Deals

Mangkene koleksi sawetara panyimpenan maya, manajer tembung sandhi, lan tawaran VPN sing paling apik kanggo penjualan 2022 Black Friday lan Cyber ​​Monday. Lihat koleksiku tawaran panyimpenan maya Black Friday paling apik

pCloud (Diskon 85%)

pCloud iku salah siji sing paling apik, paling aman, lan paling murah opsi panyimpenan maya ing pasar. pCloud nggabungke penak saka HDD external karo keamanan panyimpenan maya lan bisa kanggo Windows, Mac, Linux, iOS, lan Android. pCloud's Black Friday sale menehi a 85% OFF rega urip ing rong rencana. Ing pCloud Black Friday Rencana umur 500 GB biaya $ 139 (biasane $ 570), lan menehi 500 panyimpenan maya GB, 500 lalu lintas link download GB lan 30 dina Recovery file. Ing 2 rencana umur TB ing $279 (biasane $1,150) menehi panyimpenan maya 2 TB, lalu lintas link download 2 TB lan pemulihan file 30 dina, lan 10 rencana umur TB ing $ 890 (biasane iku $ 6,000) menehi 10 panyimpenan maya TB, 10 lalu lintas link download TB lan 30 dina Recovery file.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 85%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Iki pCloud Deal

LastPass (diskon 25%)

LastPass minangka solusi pangatur tembung sandhi sing unggul ing industri kanggo individu lan bisnis, sing ngidini sampeyan nyimpen kabeh informasi login ing sak panggonan sing aman kanthi sandhi master siji. BF LastPass iki menehi sampeyan 25% diskon rencana akun Premium, Kulawarga, Tim lan Bisnis. Penawaran iki mung ditrapake kanggo rencana taunan.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 25%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal LastPass Iki

Icedrive (diskon 40%)

es drive minangka panyedhiya panyimpenan maya sing apik banget kanthi fitur sing paling apik kaya versi file tanpa watesan lan privasi nol pengetahuan lan enkripsi Twofish. Icedrive Black Friday iki nawakake diskon gedhe kanggo rencana panyimpenan awan seumur hidup premium. Rencana 150 GB yaiku $ 79 (pembayaran siji), rencana 3 TB yaiku $ 349 (pembayaran siji-wektu) lan panyimpenan 10 TB sing gedhe yaiku $ 649 (pembayaran siji-siji).
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal Icedrive Iki
sync.com kesepakatan jumuah ireng

Sync.com (Diskon 16%)

Sync.com minangka panyedhiya enggo bareng file lan panyimpenan awan nul-kawruh sing ditujokake kanggo profesional lan bisnis cilik. Iku layanan panyimpenan maya aku nyaranake. Sync.com Black Friday menehi hasil $100 dolar mati rencana 6TB Solo Professional utawa $50 dolar mati rencana Teams Unlimited.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 16%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 28 Nov
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY 100
Entuk Iki Sync Deal

NordLocker (diskon 53%)

Waca rangkeng- ngamanake kabeh file penting kanthi ngeklik tombol lan gawe serep ing awan pribadi sing aman. Data sampeyan mesthi direksa, dienkripsi - lan bisa diakses. Black Friday NordLocker iki nawakake nganti 53% saka panyimpenan maya 2 TB kanthi enkripsi end-to-end tanpa watesan. Simpen 53% lan mbayar mung $ 84 ($ 6.99 / mo) kanggo taun pisanan.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 53%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Tawaran NordLocker Iki

RoboForm (diskon 50%)

RoboForm iku salah siji saka manager sandi paling gampang kanggo nggunakake lan aman. Rencana kalebu panyimpenan tembung sandhi tanpa watesan kanggo akun gratis lan mbayar, generator sandi sing aman, enggo bareng tembung sandhi, lan piranti. syncing kanggo akun premium. Entuk 50% OFF rencana individu lan kulawarga (diskon 15% kanggo rencana Bisnis).
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran RoboForm Iki

NordVPN (diskon 68%)

NordVPN terus-terusan dirating minangka salah sawijining layanan VPN paling apik ing pasar, mula saiki iki wektu paling apik kanggo ndhaptar kanthi rega sing murah banget! Iki Black Friday NordVPN nawakake 72% OFF + sampeyan entuk 3 wulan gratis nalika ndhaptar rencana 2 taun!. Plus entuk diskon 50% NordPass. Fitur NordVPN kalebu: kacepetan kilat-cepet kanggo lag-free streaming, torrenting, game, lan browsing. 5,530 server cepet ing 59 lokasi. SmartPlay DNS mbukak blokir saben situs streaming, dijamin. Privasi dijamin - ora ana log aktivitas pangguna. Streaming - mbukak blokir Netflix, Amazon, Hulu, lsp.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 68%.
  • Tanggal Dienggo: 18 Okt - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Tawaran NordVPN Iki

ExpressVPN (diskon 35%)

ExpressVPN minangka panyedhiya VPN tingkat paling dhuwur sing nawakake enkripsi AES 256-bit paling apik ing kelas, akses menyang konten ing saindenging jagad (US Netflix, Disney +, Piala Donya FIFA, NFL lsp.) lan tunneling pamisah VPN, ditambah akeh liyane. ExpressVPN ndhelikake alamat IP lan ndhelik data jaringan supaya ora ana sing bisa ndeleng apa sing sampeyan lakoni. Nerangake karo aplikasi sing gampang digunakake kanggo saben piranti kaya Mac, Windows, Android, iOS, Linux, router. ExpressVPN Black Friday / Cyber ​​Monday menehi hasil a Lengganan 12 wulan mung $ 8.32 / wulan, PLUS sampeyan entuk tambahan 3 wulan kanthi gratis. Entuk sambungan ultra-cepet menyang server VPN ing 140+ lokasi ing saindenging jagad. Enkripsi AES-256, Rahasia Maju Sampurna, lan dhukungan OpenVPN asli. VPN basis BVI sing nyimpen ZERO bandwidth log. Sampurna kanggo torrent - P2P diidini ing kabeh server.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 35%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal ExpressVPN Iki

Surfshark (Diskon 83%)

Surfshark minangka panyedhiya VPN paling dhuwur kanthi 1040+ server ing 61+ negara ing ndonya. Ing ngisor iki sawetara fitur sing sampeyan entuk nalika sampeyan mlebu. Surfshark Black Friday nawakake tawaran apik tenan saka $ 2.05 / bln kanggo 24 wulan + 2 wulan gratis minangka bonus! Entuk 1 langganan sing nyakup piranti tanpa watesan. 15 perpustakaan Netflix lan sampeyan bisa mbukak kunci layanan streaming liyane. Alat whitelister sing ngliwati sambungan VPN. CleanWeb malware lan proteksi phishing, lan mateni switch. Kabijakan tanpa log sing ketat. enkripsi industri-leading. Disney + ora dikunci kanggo pangguna ing saindenging jagad. Ing rencana rong taun, SurfShark mbuwang 2 wulan gratis, kabeh dibunderake $ 2.05 / sasi utawa total $ 53.3 ing checkout.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 83%.
  • Tanggal Dienggo: 27 Oktober - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Surfshark Iki

VyprVPN (diskon 81%)

VyprVPN minangka salah sawijining panyedhiya VPN sing paling dipercaya lan dianjurake kanthi resmi dening Administrator Sistem Reddit. VyprVPN nglindhungi data luwih saka 2 yuta pangguna ing saindenging jagad. Entuk VyprVPN mung $ 1.81 / Wulan! Black Friday VyprVPN iki nawakake rencana saka mung $ 1.81 / wulan (kontrak 36 wulan). Tuku 2 taun lan entuk gratis 1 taun - nganti 81% saka rega normal. Entuk kacepetan sing ora diwatesi ing situs web streaming. Ora log VPN. enkripsi WireGuard®. Ngalih mateni pribadi. Panggunaan data tanpa wates. 5 Sambungan bebarengan + akeh liyane.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 81%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Tawaran VyprVPN Iki
atlas vpn black Friday deal

IPVanish (diskon 85%)

AtlasVPN minangka salah sawijining panyedhiya layanan VPN murah sing paling apik ing pasar sing nawakake akses Internet sing dilindhungi VPN kanthi kecepatan dhuwur. Iki nawakake Black Friday AtlasVPN nganti 83% saka kabeh rencana. Rencana 2 taun mung $ 1.67 / bln lan sampeyan entuk GRATIS ENEM BULAN. Entuk VPN saiki ing piranti tanpa watesan, ora ana log lan deteksi bocor data, dhukungan P2P, pilih saka 750+ server ing 37 negara ing saindenging jagad, streaming 4k + luwih akeh.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 85%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: BLACKFRIDAY
Entuk Deal VPN Atlas Iki

CyberGhost (Diskon 84%)

CyberGhost VPN mbantu sampeyan tetep online 100% ora bisa dilacak lan anonim nalika browsing web, streaming utawa torrent. Iki Black Friday CyberGhost nawakake pelanggan 84% diskon +4 Wulan GRATIS ing rencana 2 taun. Rencana 2 taun kalebu proteksi mundhut data karo CyberGhost ID Guard, Akses gratis menyang server No-Spy, setelan privasi sing didhelikake piranti Windows karo CyberGhost Privacy Guard, lan keamanan ekstra kanggo panyimpenan maya karo Boxcryptor. Rega diwiwiti kanthi $ 2.17 / wulan, lan rega biasa CyberGhost sing ora diskon yaiku rencana 1 wulan ($ 12.99 / wulan) lan rencana 6 wulan ($ 6.39 / wulan).
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 84%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal CyberGhost Iki
akses internet pribadi PIA ireng ana vpn menehi hasil

Akses Internet Pribadi (Diskon 86%)

Kanthi PIA, sampeyan bisa seneng browsing web kanthi pribadi lan ngirit dhuwit sajrone musim blanja iki. Mungkasi pengiklan supaya ora ngawasi aktivitas browsing lan blanja online, lan blokir iklan nganggo PIA MACE. PIA Black Friday iki menehi sampeyan 3 Taun + 3 Wulan GRATIS. Enkripsi Boxcryptor gratis sajrone 1 taun kalebu.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 86%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Akses Internet Pribadi Iki

Norton (diskon 66%)

Norton duwe macem-macem solusi cybersecurity kalebu unggulan Norton 360 (antivirus, VPN, manajer sandi, kontrol parental, serep awan PC, LifeLock lan liya-liyane), Norton Antivirus Plus, Norton Secure VPN (informasi pribadi sing aman kaya rincian akun bank lan informasi kertu kredit. nalika nggunakake Wi-Fi umum), Norton 360 kanggo tukang game (dirancang khusus kanggo tukang game PC) lan Norton Mobile Security kanggo Android lan iOS. Advertisement Norton Black Friday / Cyber ​​Monday nawakake diskon saka nganti 66% mati
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 66%.
  • Tanggal Dienggo: 18 Nov - 2 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal Norton Iki

Produktivitas Black Friday & Cyber ​​Monday Deals

Mangkene koleksi sawetara alat lan aplikasi produktivitas paling apik kanggo dodolan Black Friday lan Cyber ​​Monday 2022.

jasper.ai black Friday deal

Jasper.ai (diskon 70%)

Jasper.ai minangka alat copywriting AI sing luar biasa kuat sing nulis konten kaya manungsa, asli lan dhuwur konversi kalebu artikel blog lengkap, kiriman media sosial, salinan situs web, lan liya-liyane. Black Friday Jasper.ai iki nawakake diskon gedhe babagan rencana Boss Mode ing ngendi sampeyan entuk 1.2 JUTA tembung kanggo mung $ 2,181 $ 999). Iku siji-ewu 1,200-tembung kiriman blog sing gampang bisa generate nulis kanthi mencet tombol! Kesepakatan iki uga mbukak akeh bonus sing sampeyan ora pengin kantun!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 70%.
  • Tanggal Dienggo: 25 Nov - 1 Desember
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Deal Jasper.ai Iki

Fiverr (Diskon 15%)

Fiverr iku pasar online kanggo nemokake freelancers ing sawetara saka sudhut layanan lan industri. Fiverr's jobs - manggung - miwiti saka mung $ 5, lan sampeyan bisa nemokake freelancers nawakake voiceovers, terjemahan, desain logo, artikel / postingan blog, proofreading entri data, desain grafis, web / pangembangan app, marketing digital + akeh liyane. Gunakake kode promo BFRIDAY15OFF lan entuk diskon 15% kanggo pesenan sampeyan.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 15%.
  • Tanggal Dienggo: 1 Nov - 31 Desember
  • Kode coupon: BFRIDAY15OFF
Entuk Iki Fiverr Deal
copymatic black Friday deal

Copymatic (diskon 40%)

Copymatic minangka piranti lunak copywriting AI sing kuat sing mbantu sampeyan nulis artikel, kiriman blog lan salinan sing ngasilake dodolan kanggo situs web sampeyan. Bisa ngasilake artikel lengkap, kaca dodolan, email, video, gambar, lan iklan kanthi cepet ing sawetara detik. Entuk diskon 40% saka rencana Copymatic FOR LIFE kanthi kode BF40
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 40%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 27 Nov
  • Kode coupon: BF40
Entuk Deal AI Copymatic Iki

ProWritingAid (diskon 50%)

ProWriting minangka pamriksa grammar kabeh-ing-siji, editor gaya, lan mentor nulis. ProWritingAid ngilangi jinis kesalahan umum, terminologi sing ora konsisten, kesalahan ejaan kontekstual, kesalahan tata basa, lan gaya nulis sing ora apik. Iku nyawiji karo Chrome, Firefox, Safari, Edge, uga karo Google Docs lan Microsoft Office. Saiki iki wektu sing tepat kanggo ngunci Kesepakatan umur kanggo $ 399 $ 199.50 (sing diskon 50%) utawa rencana taunan saka $39.50. Iku pembayaran siji-wektu lan kalebu kabeh nganyari mangsa. Gabung luwih saka 2 yuta penulis, editor, copywriter, siswa lan profesional sing wis nggunakake ProWritingAid!
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 50%.
  • Tanggal Dienggo: 15 Nov - 29 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran ProWritingAid Iki

Udemy (diskon 90%)

Udemy minangka pasar sinau lan mulang online kanthi luwih saka 100,000 kursus video online lan 24 yuta siswa sing didaftar. Kursus kasebut digawe dening pelatih profesional, wis diajarke luwih saka 5 yuta siswa lan wis digunakake kanggo nglatih karyawan ing perusahaan paling dhuwur ing ndonya. Udemy Black Friday iki bakal duwe adol gedhe kanthi luwih 90% off WordPress kursus diwiwiti mung $ 9.99. Lan ora mung WordPress, sampeyan uga bisa entuk diskon kursus Udemy Black Friday ing SEO, blogging, pembangunan web lan desain.
  • Rincian Tawaran: Diskon nganti 90%.
  • Tanggal Dienggo: 21 Nov - 30 Nov
  • Kode coupon: Aplikasi otomatis
Entuk Penawaran Udemy Iki

Pitakonan Paling Sering

Apa Black Friday lan Cyber ​​Monday?

Black Friday yaiku dina Jumuah sawise liburan Thanksgiving ing Amerika Serikat lan Cyber ​​Senin, yaiku dina Senen sawise Black Friday. Loro-lorone minangka acara penjualan taunan ing ngendi para pembeli sing canggih bisa ngrebut tawaran diskon lan ngirit akeh dhuwit ing jangka Natal.

Kapan dina Jumuah Ireng lan Cyber ​​ing taun 2022?

Black Friday resmi diwiwiti ing dina Jumuah sawise Thanksgiving (dina Jumuah, 25 November taun iki) lan nganti Cyber ​​Monday (dina Senen, 28 November 2022).

Kepiye cara entuk tawaran Black Friday lan Cyber ​​Senin sing paling apik?

Nindakake riset dhewe ing ngarep pancen mbantu. Ngerti apa sing sampeyan karepake lan ngerti apa sing bisa sampeyan gunakake, lan aja nganti telat blanja Black Friday lan Cyber ​​Senin tawaran bakal mungkasi.

Suwene suwene Black Friday?

Black Friday iku dina sawise Thanksgiving nalika sampeyan bisa njupuk dhewe doorbuster tawaran ing kabeh saka elektronik kanggo sandhangan. Wektu wiwitan resmi yaiku jam 12:01 ing dina Jumuah esuk, nanging akeh perusahaan sing miwiti dodolan ing wayah sore. Penawaran biasane liwat Cyber ​​Monday, yaiku dina Senin sawise Thanksgiving.

Tawaran Black Friday 2022 - Bungkus

Tawaran saka bisnis online asring malah luwih apik tinimbang tawaran sing ditawakake toko bata-lan-mortir. Kene sampeyan bakal nemokake tawaran karo nganti 90% regane reguler. Ditambah maneh sampeyan ora kuwatir karo akeh wong, sampeyan bisa ngurus tawaran kasebut tanpa nunggu.

Sing luwih apik yaiku yen sampeyan mbayar kontrak sing dawa, sampeyan bisa ngunci perjanjian kasebut sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Aku ngono. Aku isih entuk kesepakatan Black Friday sing apik tenan Alat SEO Mangools sing tak tuku telung taun kepungkur!

Black Friday lan Cyber ​​Monday terus dadi acara dodolan utama kanggo pengecer, online lan bata-lan-mortir.

Adobe Data Analytics ngandharake yen Black Friday taun kepungkur (2021) tekan 8.9 milyar dolar, iki rada mudhun 1.3% dibandhingake taun sadurunge (2020).

Tren utama kanggo taun kepungkur yaiku ana sales luwih awal saka tau sadurunge (faktor contributing minangka kanggo apa BF lan CM padha mudhun marang taun sadurungé.) Kita bisa nyana gaya iki terus kanggo taun iki, sing Black Friday bakal miwiti sadurungé, lan pungkasan mengko.

Iki tegese dina Jum'at Ireng & Cyber ​​2022 taun iki WordPress tawaran, malah bakal luwih akeh sales lan tawaran sing luwih apik!

Home » 2022 Tawaran Jumuah Ireng

Nggabungake newsletter kita

Langganan buletin roundup mingguan lan entuk warta & tren industri paling anyar

Kanthi ngeklik 'langganan" sampeyan setuju karo kita syarat panggunaan lan kabijakan privasi.