Home » Piranti Antivirus

Piranti Lunak Antivirus Paling Apik ing taun 2021 Supaya Piranti sampeyan dilindhungi

Pengungkapan afiliasi: Kita bisa entuk komisi afiliasi yen sampeyan tuku liwat link ing situs iki. Selengkapnya.

Mbalik maneh, kerjaane gampang kanggo piranti lunak antivirus - nyegah, ndeteksi, lan mbusak virus sing mateni komputer ing jero siluman. 

Piranti lunak Antivirus paling apik ing taun 2021 Supaya Piranti sampeyan dilindhungi

Tekan taun 2021, ing endi kabeh online, program antivirus kudu luwih akeh maneh. Dheweke kudu nglindhungi sampeyan saka macem-macem jinis malware kaya ransomware, Trojan data-nyolong, adware, spyware, lan sapa sing ngerti apa sing bakal diterusake!

Ringkesan cepet:

  1. Bitdefender - Perlindhungan piranti lunak antivirus paling apik ing taun 2021 ⇣
  2. Norton 360 - Fitur lan ekstra paling apik ⇣
  3. Integ - Piranti lunak antivirus paling apik kanggo Mac ⇣

Piranti Lunak Antivirus Paling Apik ing taun 2021

Dadi, kanthi pirang-pirang taun pengalaman keamanan komputer, aku wis nganalisa lan mbandhingake 11 piranti lunak antivirus paling apik lan produk sing njamin perlindungan sakabehe. 

1. Bitdefender Total Security (Perlindhungan Antivirus Paling Apik)

  • situs web: www.bitdefender.com
  • Perlindhungan Real-Time Lengkap
  • Penilaian Kerentanan 
  • Low-hogging sumber daya - pemindaian abot ditindakake ing méga
  • Parental Control
  • Penasihat keamanan WiFi
  • Perlindhungan Jaringan Sosial

Bitdefender Total Security paling apik kanggo pangguna umum. Kaya aku, akeh peneliti keamanan independen uga muji program antivirus iki amarga keamanan lengkap nglawan ancaman Internet paling anyar.

Yen sampeyan pengin nglindhungi total saka malware lan peretas, Bitdefender Total Security nawakake rencana nganti 10 piranti. Sampeyan bisa nglindhungi Windows, Mac, iOS, lan Android piranti kanthi rencana siji.

Bitdefender misuwur amarga pengaruh paling murah ing kinerja amarga merek dagang Teknologi Bitdefender Photon.  

Bitdefender Total Security uga kasedhiya karo macem-macem fitur bonus saka manajer tembung sandi kanggo file shredder.

Yen sampeyan dadi wong tuwa, fitur kontrol parental ngidini sampeyan ngawasi aktivitas online bocah saka jarak jauh.  

Pros

  • Nglindhungi sampeyan saka umume jinis ancaman
  • Terjangkau
  • Ndhukung sistem operasi sing paling akeh
  • Perlindhungan mikropon lan Webcam

cons

  • Mung 200 MB data VPN
  • Versi Mac nduweni fitur luwih sithik tinimbang Windows

Rencana lan reregan

Sampeyan bisa entuk Keamanan Total Bitdefender regane regane $ 3.33 saben wulan

Plan5 Piranti10 Piranti
Rencana 1 Taun5 piranti - $ 39.9810 piranti- $ 44.99
Rencana 2 Taun5 piranti - $ 97.4910 piranti- $ 110.49
Rencana 3 Taun5 piranti - $ 129.9910 piranti- $ 149.49

Bitdefender Total Security minangka produk antivirus sing paling gampang digunakake sing nyedhiyakake akeh fitur tanpa ngilangi bank.

Entuk diskon 56% kanggo Bitdefender Total Security saiki! 

2. Norton 360 Deluxe (Piranti Lunak Antivirus Fitur Paling Apik)

fitur utama 

  • situs web: www.norton.com
  • Fitur Wektu Sekolah kanggo ngatur pamulangan online
  • Serep maya 50 GB
  • Pemantauan Web Gelap kanggo informasi pribadi sampeyan
  • Perlindhungan wektu nyata saka ancaman online
  • Jaminan dhuwit bali kanggo malware
  • Pangatur Sandi Gratis

Norton minangka jeneng populer ing industri antivirus. Wis nyedhiyakake perlindungan paling apik kanggo luwih saka sepuluh taun. 

 Norton duwe macem-macem produk antivirus. Nanging, Norton 360 Deluxe minangka antivirus sing dilengkapi fitur sing regane regane. Sampeyan nglindhungi sampeyan saka penipuan online lan malware paling anyar kanthi rega $ 49.99 saben taun.

Ing rencana siji, sampeyan bisa nginstal Norton 360 Deluxe ing 5 piranti. Kaya Bitdefender Total Security, Norton uga ndhukung kabeh sistem operasi utama. 

Sing nggawe Norton 360 iku patut, yaiku kapercayane. Sanajan rada larang, dheweke menehi sampeyan Jaminan 100% kanggo nglindhungi malware

Ing ndhuwur keamanan multi-lapisan canggih, sampeyan uga bisa ngrasakake VPN tanpa log tanpa wates. A kapisah Layanan VPN regane udakara 6-8 $ sewulan. Dadi, karo Norton 360 Deluxe, sampeyan bakal ngirit $ 96 saben taun.

Pros

  • Perlindhungan malware paling dhuwur
  • Panyimpenan online 50GB gratis 
  • VPN Unlimited Gratis
  • Parental Control kanthi manajemen Internet sing adoh 

cons

  • Ora Ana Kabar Pelanggaran Data
  • Luwih nuntut sumber daya komputerisasi dibandhingake saingan liyane

Rencana lan Reregan

Norton 360 Deluxe regane $ 49.99 kanggo taun kapisan. Sawise iku, regane $ 104.99.

Kaya jenenge, Norton 360 Deluxe nyedhiyakake perlindungan 360 derajat saka ancaman keamanan online. Sampeyan lan anak bakal entuk perlindungan identitas sing pas.

Entuk Diskon 55% ing Norton 360 Deluxe Saiki!

3. Intego Mac Internet Security X9 (Antivirus Paling Apik Kanggo Pangguna Mac)

fitur utama 

  • situs web: www.intego.com
  • Scan antivirus wektu nyata
  • Firewall sing cerdas
  • Ngawasi Aplikasi kanggo spyware
  • Gampang kanggo ngatur lan digunakake
  • Blokir piranti sing ora dipercaya

Saiki, sebagian besar panggunaan komputer kita ana ing Internet. Dadi, sanajan pangguna Mac ora aman saka malware.

Penyerang ora pengin ngrusak Mac kaya virus komputer lawas. Dheweke pengin informasi sampeyan. Dheweke pengin rincian bank sampeyan. Dheweke pengin lokasi sampeyan.

Ditambah maneh, malware modern ora preduli karo sistem sing sampeyan gunakake, anggere sampeyan nggunakake browser, ana kesempatan kanggo dheweke. 

Dadi, yen sampeyan duwe Macintosh, aku nyaranake Intego Mac Internet Security X9. Iki menehi perlindungan luwih apik tumrap malware lan ancaman online dibandhingake piranti lunak antivirus sing fokus ing Windows liyane.

Pros

  • Yen dibandhingake karo program antivirus liyane, bisa digunakake ing Mac
  • Nilai kanggo dhuwit
  • Firewall paling apik kanggo Mac

cons

  • Ora duwe fitur bonus kaya Parental Control, Mikropon Protection, proteksi WebCam, lan Manager Pangguna Sandi
  • Rencana kapisah kanggo piranti seluler. 

Rencana lan reregan

# saka PirantiRencana 1 TaunRencana 2 TaunPerlindhungan Ganda (Mac + Windows)
1$ 39.99$ 74.99$ 10.00 Ekstra
3$ 54.99$ 99.99$ 10.00 Ekstra
5$ 69.99$ 124.99$ 10.00 Ekstra

Intego Mac Internet Security X9 minangka siji-sijine antivirus sing dakkarepake regane kanggo Mac. Iki bakal bisa njaga komputer kanthi aman - supaya aman saka malware.

Entuk Intego Mac Internet Security X9 Saiki!

4. Keamanan Internet Kaspersky (Paling Cocog Kanggo Blanja Online & Perbankan)

fitur utama 

  • situs web: www.kaspersky.com
  • Enkripsi transaksi online sampeyan 
  • Firewall rong arah kanggo mblokir peretas
  • Mblokir akses sing ora sah menyang kamera web sampeyan
  • Perlindhungan realtime saka botnet
  • Ngamanake komputer saka ancaman online canggih kaya ransomware lan nyolong data 

Kaspersky Internet Security misuwur amarga duwe mesin pertahanan telung lapis. Iki kanthi proaktif ndeteksi kerentanan, mblokir, lan banjur netralake ing latar mburi nalika sampeyan seneng karo Internet.

Ditambah maneh, duweke Kaspersky Aman dhuwit teknologi nggawe manawa informasi kertu kredit sampeyan ora salah. Dadi, yen sampeyan seneng blanja online kaya aku, sampeyan bisa blanja kanthi percaya dhiri.

Aku uga tresna marang Perlindhungan Teknologi Tinggi sing kanthi otomatis ndeteksi link sing mbebayani lan ngelingake sampeyan babagan situs web sing bisa mbebayani. Makane Kaspersky Internet Security paling apik kanggo blanja lan bisnis online.

Saliyane ancaman malware umum, Kaspersky uga ngamanake piranti sampeyan saka ancaman Internet sing kompleks kaya aplikasi ndelok, loker crypto & serangan XSS.

Pros

  • Perlindhungan Webcam
  • Firewall rong arah
  • Mesin pertahanan paling apik ing pasar antivirus
  • Ndhelik data browsing sampeyan  

cons

  • VPN Gratis Terbatas
  • Ora Ngontrol Parental
  • Ora Ana Proteksi Mikrofon

Rencana lan reregan

taun3 Piranti5 Piranti
1$ 39.99$ 44.99
2$ 79.99$ 89.99
3$ 119.99$ 134.99

Apa sing luwih mbebayani tinimbang virus komputer tradisional? Apus-apus ing Internet. Sampeyan ora bisa ngati-ati amarga urip ora gampang. 

Dadi, ayo suite Keamanan Internet anti-virus Kaspersky dadi pengawal online sampeyan. 

Entuk Kaspersky Internet Security kanthi Diskon 50% Saiki!

5. Avira Prime - (Scanner Antivirus Gabungan & Optimisasi Sistem Paling Apik)

fitur utama 

  • situs web: www.avira.com
  • Anonimisasi lan Enkripsi lalu lintas Internet sampeyan
  • Sistem Optimizer kanggo nambah kacepetan komputer
  • Sandi Manager kanggo ngasilake lan nyimpen tembung sandhi 
  • Keamanan kanggo smartphone nglindhungi sampeyan saka telpon scam
  • Perlindhungan mikropon lan webcam

Avira Perdana wis entuk kabeh.

Sampeyan bisa nglindhungi sampeyan saka virus. Iki bisa ngresiki komputer kanggo file sing ora perlu. Sampeyan bisa nglindhungi identitas kanthi online kanthi VPN tanpa wates. Bisa mblokir aplikasi sing ora dikepengini nggunakake mikropon lan kamera.

Kajaba iku, ing optimalisasi sistem fitur nggawe manawa sistem sampeyan mlaku kanthi lancar kabeh wektu. Kanthi otomatis ndandani masalah karo printer, sambungan WiFi, lan layanan komputasi penting liyane.

Avira Prime minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan nggoleki sing njaga komputer supaya aman lan cepet ing wektu sing padha!

Siji-sijine kekurangane yaiku fitur canggih kayata kontrol parental lan firewall rong arah. 

Pros

  • Lengganan siji ndhukung nganti 25 piranti 
  • Perlindhungan kabeh-saka-saka proteksi malware nganti PC luwih resik 
  • VPN Unlimited
  • Manajemen privasi sawetara klik gampang 

cons

  • Ora ana kontrol wong tuwa
  • Ora dioptimalake kanggo ancaman Internet sing luwih maju
  • Browse better alternatives to Avira

Rencana lan reregan

taun5 Piranti25 Piranti
1$ 69.99$ 90.99
2$ 132.99$ 174.99
3$ 195.99$ 251.99

Pembersih PC sing larang regane udakara $ 30 saben taun. VPN sing apik, udakara $ 96 saben taun. Dadi, ngelingi apa sing sampeyan pikolehi - proteksi malware sing unggul kanthi fitur ekstra udakara $ 126, Avira Prime minangka tawaran sing nyata.

Goleki Avira Perdana Saiki! Diskon 90% suwene 3 wulan

6. Perlindhungan Total McAfee (Nilai Paling Apik Kanggo Multiple Piranti)

fitur utama

  • situs web: www.mcafee.com
  • Dhukungan agen 24/7
  • Perlindhungan finansial pribadi kanthi otomatis
  • Tautan kode warna kanggo njamin keamanan situs web lan media sosial
  • Enkripsi 256-bit AES kanggo file sampeyan
  • File Shredder

McAfee duwe kabeh fitur sing dibutuhake sing sampeyan ngarepake saka antivirus modern. Amarga mesin antivirus wis maju lan nawakake akeh piranti, mula digunakake ing luwih saka 600 yuta piranti. 

Aku seneng karo McAfee Penting Perlindhungan Nyolong ID. Ngawasi situs web peteng kanggo informasi pribadi sampeyan, kayata SSN, alamat, informasi kertu kredit. 

Yen identitas sampeyan wis kompromi, mula bakal menehi tandha. Dheweke uga duwe agen remediasi sing ngenteni mbantu sampeyan 24/7 yen ana kedadeyan.

Babagan liyane sing apik babagan McAfee Total Protection yaiku kinerja menang penghargaan. Sampeyan ora bakal rumangsa ketinggalan ing pengalaman komputasi nalika McAfee nglindhungi piranti kanthi wektu nyata.

Pros

  • Protection 
  • Dhukungan 24/7 saka ahli keamanan
  • Alat privasi kayata McAfee Shredder, Password Manager
  • Asuransi perlindungan pencurian identitas $ 1M ing rencana Ultimate

 cons

 Rencana lan reregan

# saka PirantitaunRega (Taun Pertama)
11$ 34.99
51$ 39.99
101$ 44.99
Unlimited1$ 69.99

McAfee nawakake salah sawijining penawaran paling apik kanggo macem-macem piranti. Sampeyan bakal entuk kabeh fitur kanthi gratis kanthi langganan Ultimate. Iki nggawe McAfee Total Protection dadi nilai paling apik kanggo kulawarga lan kantor.

Goleki McAfee kanggo Piranti Unlimited Saiki!

7. TotalAv Security (Antivirus sing Gampang Digunakake pangguna)

fitur utama 

  • situs web: www.totalav.com
  • Antarmuka pangguna tanpa repot 
  • Deteksi URL phishing 
  • Pemindaian anti-malware sing dijadwalake
  • Optimisasi PC sing nyuda proses latar mburi
  • Firewall remot 

TotalAv Security nglindhungi luwih saka 500 yuta piranti- iPhone, iPad, Android Smartphone, Mac, lan Windows. 

Aku nyakup TotalAV ing dhaptar piranti lunak antivirus paling apik iki amarga antarmuka sing ramah pangguna sing nggawe malware nglawan sepotong kue. TotalAV wis bisa nyakup a mesin anti-malware unggul ing antarmuka sing gampang digunakake.

Peretas mesthi saya apik ing game kasebut dadi antimalware sampeyan kudu luwih maju. Lan, TotalAV njamin keamanan sampeyan kanthi nganyari definisi virus saben dina supaya piranti sampeyan aman saiki kaya wingi. 

TotalAV Security uga kalebu fitur anti-spyware lan anti-ransomware kanggo njamin keamanan sampeyan ing Internet.

Sanajan ora duwe fitur canggih kaya antivirus liyane ing dhaptar, mesin antimalware TotalAV minangka salah sawijining sing paling apik. 

Pros

  • UI sing gampang digunakake
  • Mesin antimalware canggih lan rutin
  • Optimisasi PC otomatis

cons

  • VPN regane ekstra 
  • Ora duwe langkah keamanan internet modern kaya proteksi pencurian identitas
  • Ora ana privasi utawa kontrol wong tuwa
  • Larang sawise taun 1

Rencana lan reregan

Jumlah PirantiRega (Taun Pertama)
3$ 29
5$ 39
6$ 59

Yen sampeyan dudu wong sing pinter ing teknologi, TotalAV bakal menehi perlindungan paling apik. Sampeyan bakal nemokake antivirus iki sing nyenengake.

Entuk TotalAV Total Security Saiki lan Ngirit $ 90

8. Keamanan Internet BullGuard (Paling apik kanggo Gamer Online)

fitur utama 

  • situs web: www.bullguard.com
  • Mesin Sinau Mesin Dinamis sing ngawasi lan adaptasi menyang piranti sampeyan
  • Game booster 
  • Scanner Kerentanan sing ngelingake sampeyan babagan sambungan sing ora aman 
  • Ngontrol Parental
  • PC Tune UP

BullGuard Internet Security wis nambah game ing pasar antivirus kanthi fitur tambahan kayata panguat game, mesin antivirus pembelajaran mesin, lan kinerja sing luwih apik.

Sampeyan entuk perlindungan sing cocog karo level BitDefender lan Norton. Sampeyan uga bakal entuk sawetara fitur ekstra sing bisa ningkatake keamanan lan kinerja piranti. 

Plus, BullGuard iku Game booster dadi misuwur banget ing antarane para pemain game profesional. Ndhukung game online utama lan kompatibel karo mesin anti-cheat. 

Game Booster uga njamin rekaman game lan streaming sing ora terganggu.

Fitur sing paling disenengi ing BullGuard Internet Security yaiku Mesin prilaku sentry sing nglindhungi sampeyan saka ancaman rumit kaya dina nol

BullGuard uga ndhukung teknologi deteksi awan. Kanthi mangkono, antivirus nglindhungi sampeyan saka malware anyar nalika kedadeyan nyata.

Pros

  • Perlindhungan multi-lapisan kanthi mesin prilaku Sentry lan teknologi deteksi awan
  • Game booster
  • Parental Controls

cons

  • Scanner Network Home kasedhiya ing rencana premium
  • Ora ana perlindungan nyolong identitas pribadi
  • Ora ana proteksi webcam utawa mikropon

Rencana lan reregan

# saka PirantiRegane (1 Taun)Rega (2 Taun)Rega (3 Taun)
3$ 59.99$ 99.99$ 119.99
5$ 83.99$ 134.99$ 167.99
10$ 140.99$ 225.99$ 281.99

BullGuard Internet Security duwe fitur modern. Nanging, sing mbedakake yaiku fokus ing kinerja lan game. Dadi, yen sampeyan dadi game multiplayer sing kompetitif, BullGuard Internet Security bisa dadi kanca antivirus sing sampurna.

Goleki Keamanan Internet BullGuard Saiki!

9. Keamanan Maksimum Tren Micro (Perlindhungan Phishing & Privasi Paling Apik)

fitur utama 

  • situs web: www.trendmicro.com
  • Pay Guard njamin pembayaran online sing aman
  • Batas wektu layar kanggo bocah
  • Manager Pangguna Sandi
  • Teknologi AI adhedhasar awan 
  • Pangoptimal Sistem 

Trend Micro Maximum Security khusus kanggo phishing online lan perlindungan privasi. Mblokir situs web, email sing curiga, lan uga njamin keamanan ing media sosial. 

Aku disenengi teknologi AI adhedhasar awan sing nggawe manawa aku mesthi aman nalika ing Internet. Mesin cerdas kanthi proaktif mbela ancaman lan kerentanan paling anyar. 

Uga, tim ing Trend Micro mesthi siyap mbantu sampeyan mbusak ransomware saka komputer yen sampeyan entuk.  

Keamanan Maksimum Trend Micro uga kalebu Trend Micro Pay Guard. Mbantu sampeyan mriksa keaslian transaksi online supaya sampeyan ora menehi informasi banking marang wong nakal.

Yen duwe anak, sampeyan uga bisa ngawasi panggunaan Internet lan matesi wektu layar uga - ora ana maneh mateni router!

Pros

  • Dijaga saka serangan phishing
  • Pangoptimal piranti ndandani lan ningkatake kinerja piranti
  • Enkripsi piranti seluler
  • Mesin antimalware adhedhasar AI sing giat banget 

cons

  • Ora ngawasi Web Gelap kanggo informasi pribadi sampeyan
  • Ora VPN
  • Ora ana proteksi webcam utawa mikropon

Rencana lan reregan

# taun# saka Pirantiprice
15$ 39.95
25$ 69.9

Trend Micro Maximum Security nglindhungi sampeyan saka macem-macem ancaman online modern. Yen sampeyan pengin tetep adoh saka scammer, Trend Micro duwe kabeh alat. Suite antivirus paling apik kanggo phishing lan proteksi privasi.

Entuk diskon nganti 55% kanggo Keamanan Maksimum Tren Saiki!

10. Panda Dome (Pilihan Harga Fleksibel Paling Apik)

fitur utama 

  • situs web: www.pandasecurity.com
  • Update Manager kanggo ndownload patch keamanan kanthi otomatis kanggo sistem sampeyan
  • VPN Premium kanthi 22 lokasi
  • Kontrol wong tuwa
  • Locator ponsel
  • Perlindhungan anti-ransomware

Panda Dome Premium nindakake kabeh. 

Sampeyan nglindhungi sampeyan saka virus, ngamanake browser, njaga bocah supaya aman, nglindhungi data, lan ngidini sampeyan kontrol piranti saka mbatalake.

Sampeyan uga bakal entuk paling cepet, VPN premium dibandhingake karo piranti lunak antivirus liyane. 

Yen sampeyan ora pengin kabeh fitur, Panda Dome uga duwe rencana proteksi antivirus penting, proteksi canggih, utawa proteksi lengkap.

Suite antivirus Panda Dome Lengkap nindakake kabeh sing ditindakake Premium babagan macem-macem level perlindungan lan keamanan tumrap virus, ancaman canggih, lan serangan cyber. Siji-sijine fitur sing bakal ilang karo Panda Dome Lengkap yaiku VPN lan dhukungan tanpa wates 24/7.

Panda Dome uga duwe pilihan rega sing paling fleksibel. Sampeyan bisa milih rencana 1,2 utawa 3 taun kanggo 1,3,5,10, utawa piranti tanpa wates. 

Pros

  • Mesin gen sabanjure sing ngenali malware, APT sing wis dingerteni lan ora dingerteni
  • Pelacakan lokasi piranti sing adoh 
  • Kontrol lengkap piranti apa wae sing nyambung menyang jaringan
  • Pangoptimal PC lan nyetel 

cons

  • Ora ana ngawasi Web Gelap kanggo informasi pribadi
  • Ora duwe proteksi anti-spam kanggo email
  • Dhukungan 24 // 7 mung kanggo rencana sing paling larang
  • Mahal dibandhingake karo sawetara pesainge

Rencana lan reregan

Rega kanggo Panda Dome Premium.

# saka PirantiRegane (1 Taun)Rega (2 Taun)Rega (3 Taun)
1$ 53.24$ 98.69$ 137.79
3$ 62.24$ 115.49$ 161.19
5$ 71.24$ 132.29$ 184.59
10$ 98.24$ 182.69$ 254.79
Unlimited$ 116.24$ 216.29$ 301.59

Program antivirus Panda Dome njamin sampeyan dilindhungi saka cyberattacks bentuk lawas lan anyar. Sampeyan bisa milih rencana sing cocog karo kabutuhan saka macem-macem pilihan. 

Goleki Kubah Panda Saiki!

11. AVG Antivirus (Piranti Lunak Antivirus Gratis Gratis)

fitur utama 

  • situs web: www.avg.com
  • Produk Paling Dhuwur ing taun 2020
  • Proteksi nyata wektu
  • 100% Gratis
  • Perlindhungan saka Ransomware
  • Mblokir tautan, unduhan, lan lampiran email sing ora aman 

Yen sampeyan ora pengin mbayar antivirus, paket AVG antivirus minangka piranti lunak antivirus gratis sing paling apik sing bisa diinstal ing komputer. 

AVG janji lan ngirim scanner virus canggih kanthi nganyari rutin otomatis. Kasunyatane yaiku antivirus paling dhuwur ing taun 2020.

AVG Antivirus Free nduweni kabeh fitur penting sing kudu ana antivirus kayata spyware lan proteksi ransomware, perlindungan saka tautan sing ora aman, lan optimalisasi kinerja PC.

Nanging, sampeyan kudu mbayar fitur kaya nganyari keamanan wektu nyata, proteksi webcam, firewall, lan perlindungan blanja.

Pros

  • Perlindhungan malware paling dhuwur gratis 
  • Perlindhungan Web lan Email

cons

  • Ora ana fitur canggih kaya antivirus sing mbayar liyane 

Rencana lan reregan

Gratis $ 39.99 kanggo AVG Internet Security

AVG Antivirus Free iku paling apik ing antarane program antivirus gratis. Sampeyan uga luwih apik tinimbang antivirus premium sing durung dak dhaptar ing kene.

Download AVG Antivirus Gratis Saiki!

Apa Aku Pancene Perlu Piranti Lunak Antivirus ing 2021?

Program antivirus lawas bisa digunakake beda tinimbang sing modern lan luwih maju. 

Biasane, perusahaan antivirus nggawe database virus sing ana lan nambahake piranti lunak antivirus. Nalika sampeyan mindai komputer, piranti lunak mriksa sing cocog. Dadi, antivirus mung minangka piranti lunak sing ndeteksi lan mbusak virus.

Nanging, suwe-suwe, durjana wiwit nggawe jinis program mbebayani liyane- sing diarani malware. 

Lan, kanthi ana Internet, masalah iki saya parah. 

Ancaman lan kode angkoro sing luwih anyar wiwit saya akeh.

Dadi, program antivirus wiwit nyedhiyakake uga macem-macem deteksi malware. 

Dadi, saiki, antivirus luwih kaya anti-malware.

Wikipedia nemtokake piranti lunak antivirus modern minangka program sing bisa nglindhungi pangguna saka obyek helper browser mbebayani (BHO), pembajak browser, ransomware, keylogger, backdoors, rootkit, trojan horse, worm, LSP jahat, dialer, alat penipuan, adware, lan spyware. Sawetara produk uga kalebu perlindungan saka ancaman komputer liyane, kayata URL sing kena infeksi lan jahat, spam, scam lan phishing, identitas online (privasi), serangan perbankan online, teknik teknik sosial, ancaman persisten maju (APT), lan serangan botnet DDoS. ” 

Cekakipun, sawetara wong pengin njupuk kauntungan saka keamanan sampeyan sing ringkih. Lan, program antivirus pengin nglindhungi sampeyan. 

Wangsul pitakon. Apa sampeyan pancen butuh piranti lunak antivirus ing taun 2021?

Ya!

Nanging, sampeyan uga wis maca sawetara artikel ing Internet sing ujar sampeyan ora butuh. Dheweke ujar manawa yen sampeyan ngati-ati ing Internet, luwih becik sampeyan ora duwe piranti lunak antivirus. 

Rasane cukup amarga umume sistem operasi modern entuk tambalan keamanan rutin. Lan, browser aman sing paling populer uga ngelingake sampeyan babagan situs sing mbebayani. Dadi, yen sampeyan ora ngeklik link sing curiga ing browser utawa ndownload file saka sumber sing ora dipercaya, sampeyan bisa uga ora duwe bebaya. 

Nanging, dhisik, sampeyan ora bisa ngati-ati. Serangan Pipa Kolonial minangka conto. Pipa bahan bakar kabeh mati amarga ransomware diarani DarkSide. 

Kaping kalih, keparenga kula takon sawetara pitakon.

  1. Apa ngawasi malware lan ngancam tugas sampeyan kanthi tetep? 
  2. Apa butuh wektu lan tenaga luwih akeh? Nganyari dhewe saben dina babagan serangan malware paling anyar utawa menehi paling apik babagan tugas utawa bisnis sampeyan? 

Peretas nggunakake kabeh keahlian lan wektu kanggo nggawe malware sing luwih cerdas saben dina. Dheweke malah ngalahake antivirus.

Dadi, kajaba sampeyan kerja ing keamanan siber, aku mikir sampeyan kudu ngidini program antivirus nglindhungi piranti sampeyan.  

Wektu winates lan sampeyan duwe bisnis sing luwih penting kanggo ditangani tinimbang kuwatir bakal diserang! 

Cara Pilih Piranti Lunak Antivirus Paling Apik

Saiki sampeyan wis njupuk keputusan sing tepat kanggo entuk piranti lunak antivirus ing piranti, mugo aku nuntun sampeyan babagan cara milih piranti lunak antivirus paling apik kanggo kabutuhan.

Eksploitasi tetep golek cara anyar kanggo lulus software antivirus. Dadi, ora kabeh program antivirus menehi perlindungan sing apik banget.

Dadi, laboratorium uji independen setuju kanggo nyaranake sampeyan kudu nimbang sadurunge tuku opsi antivirus.

Ease

Kemudahan sing digunakake kudu dadi prioritas utama kanggo milih antivirus. 

Piranti lunak antivirus sing apik kudu gampang diakses fitur penting. 

Umume antivirus sing apik nawakake jaminan dhuwit bali 30 dina. Dadi, sampeyan bisa ndownload, lan coba. Yen sampeyan ora seneng antarmuka pangguna, sampeyan bisa nyoba liyane.

Program antivirus kanggo pangguna ing omah umume ramah pangguna. Sampeyan kudu bisa nindakake perkara paling akeh kanthi siji utawa rong klik.  

Syarat Sistem lan Kinerja 

Kaya dene umume piranti lunak komputer, sampeyan kudu maca syarat sistem kanggo antivirus. 

Sampeyan bisa nemokake ing situs web; utawa mburi tutup produk yen sampeyan tuku CD.

Sampeyan ora bakal kelangan produktivitas nalika antivirus nindakake scan biasa. Dadi, yen sistem sampeyan ora bisa ngatasi antivirus kanthi akeh fitur, entuk sing entheng. 

Tingkat Deteksi Malware lan Phishing Dhuwur

Sawetara program antivirus duwe mesin anti-malware sing apik, sawetara uga ora. 

Akeh piranti lunak antivirus sing murah menehi asil positif palsu. 

Dadi, sampeyan kudu ngonfirmasi tingkat deteksi malware lan phishing sadurunge tuku antivirus. Antivirus sing didhaptar ing kene wis tampil apik ing laboratorium pengujian independen. 

Penghargaan komparatif AV uga minangka metode validasi efektifitas antivirus.

PC vs Mac 

Nalika Intego Mac Internet Security X9 dioptimalake kanggo Mac, Bitdefender Total Security ora. 

Umume antivirus ngiklanake fitur kanggo PC. Mula, yen sampeyan duwe Mac, priksa manawa fitur sing dipengini uga bisa digunakake ing komputer. Semono uga karo antivirus Android lan iOS.

Goleki fitur sing bisa digunakake ing piranti sampeyan.

Biaya lan Regane Kanggo Dhuwit 

Piranti lunak antivirus kasedhiya kanthi akeh fitur saiki. Lan, kanthi fitur ekstra, biaya tambahan bakal ditambah.

Amarga sampeyan ora mbutuhake kabeh fitur, sampeyan bisa ngirit dhuwit kanthi entuk program antivirus sing bener. 

Ngenali anggaran sampeyan, pilih lengganan sing pas. Sanajan sawetara paket premium bisa larang, ana akeh opsi anggaran kanthi kinerja dhuwur.

Jumlah Piranti

Rencana antivirus ndhukung macem-macem piranti. Sawetara piranti lunak dilengkapi rencana 1 nganti 5, sawetara uga 3 nganti tanpa wates.

Tansah konfirmasi pirang-pirang piranti sing pengin dilindhungi. Sampeyan ora pengin tuku langganan larang kanggo piranti sing ora duwe.

Fitur Tambahan 

Perusahaan antivirus biasane nawakake luwih saka siji langganan– wiwit saka proteksi malware dhasar nganti rencana kanthi fitur ekstra kayata proteksi ransomware, firewall, VPN, kontrol wong tuwa, lan proteksi sandhi.

Apik banget yen duwe fitur paling akeh. Nanging, yen sampeyan ora nggunakake, iku ora ono gunane amarga fitur ekstra regane luwih akeh. 

Dhukungan pelanggan

Dhukungan perlu banget. 

Piranti lunak antivirus paling apik kudu dhukungan 24/7. Sampeyan ora pengin ditinggal mati nalika data ana ing bebaya. 

Antivirus gratis vs Bayaran

Napa mbayar antivirus premium nalika ana Microsoft Defender lan akeh antivirus gratis pihak katelu liyane? 

Dadi, gratis bisa digunakake kanggo pemindaian sing dijadwalake nglawan definisi virus.  

Nanging, versi gratis ora duwe fitur canggih kaya pemindaian prilaku, perlindungan phishing, manajemen kerentanan, perlindungan ransomware, lan liya-liyane. Fitur bonus kasebut kudu ana kanggo komputasi sing aman ing taun 2021. 

Kasunyatane, ancaman online saya tambah akeh mula Microsoft duwe versi premium Microsoft Defender sing diarani Microsoft Defender kanggo Endpoint

Dadi, sampeyan kudu entuk antivirus sing mbayar supaya bisa ndhisiki para panyerang kanthi fitur kaya perlindungan malware wektu nyata.

Tabel Comparison

antivirus OS sing didhukung Trial free Saka Rega Saben Taun
Bitdefender Total SecurityWindows, Mac, Android, iOS30 Days$ 39.98
Norton 360 DeluxeWindows, Mac, Android, iOS7 Days$ 49.99
Intego Mac Internet SecurityMac30 Days$ 39.99
Kaspersky Internet SecurityWindows, Mac30 Days$ 39.99
Avira PerdanaWindows, Mac, Android, iOS30 Days$ 69.99
McAfee Total ProtectionWindows, Mac, Android, iOS30 Days$ 34.99
TotalAV KeamananWindows, Mac, Android, iOSOra Ana$ 29
BullGuard Internet SecurityWindows, Mac, Android30 Days$ 59.99
Tren Keamanan Maksimum MikroWindows, Mac, Android, iOS30 Days$ 39.95
Kubah Panda Windows, Mac, Android30 Days$ 26.24
Antivirus AVGWindows, Mac, Android, iOSfreefree

FAQ 

Kepiye perangkat lunak antivirus mengaruhi kinerja komputer Windows?

Piranti lunak antivirus ora mengaruhi kinerja komputer kaya biasane. Amarga rong sebab penting. 

Siji, komputer wis dadi sukses ing taun-taun pungkasan, piranti lunak antivirus ora bakal nyebabake masalah kinerja. Loro, anti-malware sing paling apik adhedhasar awan supaya ora nggunakake sumber daya sampeyan kanggo mindhai virus.

Apa jinis virus sing paling umum sing nginfeksi komputer Windows?

Jinis virus sing umum ing komputer Windows yaiku virus sektor boot, virus skrip web, pembajak browser, virus makro, virus polimorfik, virus penduduk, lan virus infeksi file.

Napa aku kudu njaluk perlindungan antivirus?

Kita nggunakake paling akeh wektu kanthi online. Lan, yen ora ati-ati 100% wektu, kita bisa uga bakal kena serangan cyber. Lan, supaya luwih maju tinimbang kerentanan, proteksi antivirus iku penting.

Apa Mac butuh piranti lunak antivirus?

Ana salah paham yen pangguna Mac aman saka malware. Mac biasane aman saka virus, nanging malware minangka crita liyane. Akeh pangguna Mac sing dadi apus-apus phishing.

Sanajan macOS Big Sur duwe antivirus internal, ora duwe fitur ekstra sing diduweni Bitdefender utawa Norton. Dadi, sampeyan kudu entuk antivirus kanggo Mac.

Summary

Kanthi piranti lunak antivirus sing apik, sampeyan bisa nglindhungi lan fokus ing karya. Sampeyan bisa yakin manawa piranti lan privasi sampeyan aman saka mripat. 

Piranti lunak antivirus paling apik kanthi positip palsu minimal mbantu sampeyan nganggo Internet kanthi yakin. Mula, instal utawa nganyari antivirus saiki!

Entuk Software Antivirus Paling Apik 2021 SAIKI! 

Cathetan Suku